Популярни публикации

Общо показвания

понеделник, март 18, 2013

ЗАБЕЛЕЖКА БЕЗ ГРЕШКА !!!


http://www.youtube.com/watch?v=tIteDLhH8ZI
Oооo, Aууу ... !!!???

http://presselibreinternationale.com/

http://enkade.blogspot.ch/2009/04/blog-post_19.html
НЛО-тата на зелените чорапки, колкото до зелените човечета, очевидно скоро няма да ги видите !!!
http://enkade.blogspot.ch/2009/09/blog-post_25.html
Епопея на забравените !!!

http://enkade.blogspot.ch/p/on-line-chat-1-danko.html

Гледам страницата под заглавие FORUM !!!, че при мен излиза на половин страница и фактически само стихотворенията могат да се четат, но не знам при читателите дали излиза цялата страница.
Освен това са изтрити най-отгоре обяснителните записки, че този форум беше изтрит, заедно с една голяма част от моите коментарии. В тях бях обяснила, че имаше много картинки, т.нар. емотикони, които подсилваха ефекта на казаното много образно, но бяха изключени като опция.
В тази страница съм копирала само една много малка част от написаното и колкото пъти се опитам да сложа още, веднага блокирват и се приключва въпроса.
Един път успях да сложа една част от коментариите,барабар с емотиконите в една страница, отделна от блога, но след известно време картинките просто изчезнаха.
Въобще коментарите ми в този форум много ги бъзгаха и сега даже още повече.
Правих какви ли не опити да ги публикувам, включая и на PDF, нооо за голямо съжаление до момента, напълно безуспешно.

Е, това е, слугинярите му удрят голямо напиняне да блокирват всичко.



Още еднта забележка ежка-бежка:
Всички теми, в които текстът е наблъскан и няма никакви разстояния между заглавия и абзаци са преинсталирвани от мойто приятел майнд-контрольорите, за да не се чете лесно, а и да поолекнат малко, не им се чете дълги излияния, свикнали са само на кратки полицейски доноси. Откакто съм започнала да пиша в ИНтернет се спукаха  да въртят и сучат, да преинсталирват, да трият я цели пасажи, я цели теми, да блокирват писането, да променят азбуката, да пускат вируси, които разместват редовете, а както знаете вече, темите за последната една година и половина, просто изчезнаха и пр., и пр. ГАД-ости


C:\Documents and Settings\Nadia\Mes documents\Vraza\Враца On-Line  Преглед на тема -
РАЗМИСЛИ, ПОЛИТИЧЕСКИ НЕКОРЕКТНИ_ КЕФ !!!6a.htm


РОБСКАТА ПСИХИКА Е ДОБРОВОЛНО СЪСТОЯНИЕ, КОЕТО ПЛУВА В СВОБОДНА ИЛЮЗИЯ, КОЯТО НЯМА НИЩО ОБЩО С РЕАЛНОСТТА И ОЩЕ ПО-МАЛКО СЪС СВОБОДАТА НА ЛИЧНОСТТА !!!

ФРАГМЕНТИРАНИТЕ ЛИЧНОСТИ, КОИТО ДНЕС СА ВСИЧКИ, НЕ МОГАТ ДА БЪДАТ СВОБОДНИ, ЗАЩОТО СА ПРОГРАМИРАНИ ДА БЪДАТ РОБИ, В ПЪЛНИЯ СМИСЪЛ НА ДУМАТА, КАТО ИМ СЕ ВНУШАВА ТОЧНО ОБРАТНОТО !!!

МАЛЦИНА СА ТЕЗИ, КОИТО ИМАТ ТОЛКОВА СИЛЕН ДУХ, ЧЕ ДА НАДДЕЛЕЯТ ВСИЧКИ ХА-ХА-ХА - КОСМИЧЕСКИ ТЕХНТОЛОГИИ И ДА СИ ОСТАНАТ СВОБОДНИ ХОРА. МРАЗЕНИ СА ОТ РОБИТЕ, ЗАЩОТО СЕ ОГЛЕЖДАТ В ТЯХНАТА ЧИСТА И СВОБОДНА ПРИРОДА, КАТО ВИЖДАТ ЯСНО,КАКВИ СА ДОЛНОПРОБНИ НИЩОЖЕСТВА , НО С ГОЛЯМИ И ВИСОКОПАРНИ ИЗИСКВАНИЯ, ТАКА ТИПИЧНИ ЗА ТЯХ !!!


ПЛИТКИ НОМЕРА ЗА ПЛИТКИ  МОЗЪЦИ  НА БАЛЪЦИ !!!

http://enkade.blogspot.ch/2009/03/blog-post_2103.html
"Случайности"

Ето и едни други "Случайности" топли-топли и много интереснички, стига да ви се чете сериозно, отговорно и съзнателно, нещо твърде рядко днеска.
http://www.parallelreality-bg.com/analizi/kratkianalizi/451--ii-.html
Титаник 2
http://www.parallelreality-bg.com/analizi/kratkianalizi/412-2012-05-21-16-50-57.html
Ритуалите около събитията с Титаник !!!

http://enkade.blogspot.com/feeds/posts/default
http://ratnici-rnb.blogspot.ch/2013/03/blog-post_5402.html
История на България от един по-друг ъгъл,.
ДрОга-ри и дрОга-рки, четете и така присъщата ви поза заемете, докато съвсем обратното после ще плямпосвате  !!!
Няма да е лошо и да поразровите и историята на вашите собствени фамилии и да видите всъщност, колко сте българи, наистина, поне по кръв, защото, ако се съди по действията ви,
по-скоро сте върли връгове и на себе си, и на България.
От къде и да го гледаш, от къде и да го смяташ, сметките нещо излизат много криви на всички и може би затова, никой не смее да си даде равносметка за духовната си клетка.

http://www.bing.com/
Фото за окото !!!

http://vanyog.com/_new/index.php?pid=8
Давам този сит и ако напишете войни в мн. ч. ви дава, че е правилно, така като война и войни, просто имаме изключение. Остава въпросът защо повечето ги изписват неправилно ?