Популярни публикации

Общо показвания

неделя, юни 02, 2013

БЪДЕТЕ ЧИСТИ И ЧЕСТИТИ !!!

http://presselibreinternationale.com/
http://enkade.blogspot.ch/2011/06/2-2011.html

http://enkade.blogspot.ch/2011/01/163.html
http://enkade.blogspot.ch/2007/12/blog-post.html

Бъдете честити, чисти, с чест и дойстойнство, просто Хора, макар и да сте последните мохикани или по-точно болг-арии !!!
Истинското хоро на болгариите може да се завърти  само с двама души дори, стига да са Хора, за  да променят света, ако имат цялостен и неподменен  божи /болг/ заряд и живец в клетките си, в  кръвта си и го запалят със силен  огън.

http://nikolaijambol.blogspot.ch/
http://www.dailymotion.com/video/x1055he_angela-merkel-recoit-le-prix-du-judaisme-europeen_news?start=8#.UaOQ_5zNt1Z
http://presselibreinternationale.com/

http://forum.xnetbg.com/index.php/topic,517.120.html
http://forum.xnetbg.com/index.php/topic,2742.30.html
http://forum.xnetbg.com/index.php/topic,2742.45.html
Когато пустинен скорпион плува вьв водите на хнета стават едни голями вьлнения, даже и цунами, изхвьрлиха го бьрзо  на пустинен  бряг, както  става винаги, кьдето се поянви, хи-хи-хи ???!!!
Защо ли, те това е вьпроса ???

'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''

Вьрвиш, вьрвиш и само  мьртви, та мьртви  крьг правят наоколо, все бойци от тихия и невидимия фронт на Сатаната !!!
При положение, че хора вьобще не се показват, как да вярвам, че ги има ???

http://xcombg.net/index.php?topic=194.105

http://xcombg.net/index.php?PHPSESSID=67ra7gqko2h8i2m4esdrvp35c2&topic=395.msg7240#new

"Вместо обаче да създадат реки от кръв, нашите деди избират да дадат по-добър живот на покорените от тях народи. Дават им не само ценни знания, но и религия, хуманистични доктрини. Ето това е поведение на благородници!"

Да победиш значи да облагородиш, това е един принципен вселенски закон !!!
Да не противопоставяш, а да приобщаваш и другите кьм силите на СВЕТЛИНАТА, другия вселенски закон !!! Но дошьл Дявол-ЬТ и обьрнал всичко наопаки !!!???

АРИТЕ ГОСПОД-АРИ НЕ ВЛАСТУВАТ, ПРОСТО ОСВЕТЛЯВАТ, ПРОСВЕТЛЯВАТ, ПОСТРОЯВАТ   БЕЛИТЕ ОСНОВИ НА ЩАСТЛИВ ЖИВОТ ЗА ХОРАТА, ТАКА КАКТО  СЛЬНЦЕТО СВЕТИ И ОГРЯВА  ВСИЧКИ !!! ЧИСТО И ПРОСТО ИСТИНСКИ ХОРА !!!

Господ-ариите действат единствено по вселенските закони, Властелинците по дяволските !!!
ДрОга-ри и дрОгар-ки, правете разлика !!!
Днес Господ-арии няма, в смисьла, който влагате сега, но ще се появят от НИЩОТО - сигурнооо, защото сьществуват и отново ще дойдат  !!! Просто Крьговарт !!!
За вселената хилядолетията са само един миг от вечността, така както за мушицата еднодневка един ден, е цял живот. Вселенските принципи и закони са вечни, непроменими и застьпени изцяло вьв всичко, което сьществува в нея.
Сатанинското се вписва защото се допуска да влезе в душите на земляните.

По дяволските закони на ТЬМНИНАТА, всичко е точно наопаки и днес властуват по всяка точка на земята !!! Побеждават, за да заробват, противопоставят, за да побеждават и преврьщат всички в роби, при това вече роботизирани. Те това им е дяволската цивилизацията - тотална деградация на човешкия дух чрез космически технологии, научни методи и геометрии.
Е, няма що, голям напредьк, голямо чудо, докато изчезнат напьлно хората и артисат единствено дяволските изчадия !!!
Дядо Боже ни е дал част от себе си, като ни е вдьхнал душа и затова дяволските  купуват или унищожават душите на хората, за да ги превьрнат в дяволски изчадия.

А ДЯВОЛСКОТО МОЖЕ ДА БЬДЕ УНИЩОЖЕНО ЕДИНСТВЕНО С БОЖЕСТВЕНОТО !!!

http://xcombg.net/index.php?topic=395.msg7271#new

"Херодот и Страбон обясняват на няколко места, че гърците са успели лесно да претопят пеласгите [1] V. 5, 2 – 4  [2] I-58... а прочетем ли Омир ще разберем, че данаевите потомци са си присвоили дори и името на народа, които са успели да претопят. В XVI-та книга на “Илиада” старият поет споменава едно жреческо племе – селите**.
Те са били служители на оракулът на Зевс в Додона. Първоначално Зевс е пеласгийски бог [1] VII-7-10. По-късно гърците го приемат в пантеона си и днес всеки го счита ( макар и неправлино) за гръцко божество. Понеже името на селите е било символ за святост и уважение, пришълците си го присвояват. От малко жреческо племе на селите  не остава нищо, но пък името им се обезсмъртява."

Ово е грьчка демокрация !!!
  • Грьчките демоно-крадци претопявали народи, крали авттентичноста им и всичко останало, а днешните световни демоно-крадци са се усьвьршенствали научно още повече, та няма накьде повече !!! А после ...???

Сега отново сме в процес на претопяване от едни други данайци по файнски, който е много бавен в исторически план, нооо вече е кьм края си, защото вече си имат отлични космически технологии и какви ли не още методи. Нали сте кон-спира-тори, знаете ги, но си трайкате като бьлхи в гащи ???
Писала сьм много пьти за най-важните трикове,  почти невидими за масите, но най-много това не им харесва и започват едни патаклами, които са неописуеми, плюс триениците, за да останат само триците и да зобат оф-ците, без да виждат колците. Юркат ги ошашавени нагоре-надолу, даже вече забравиха и да проблейват жално-жално, само мьцат и прилазват по робски пред тоя-оня, без вьобще да осьзнават собствената си орисия на обречени твари, в каквито са се превьрнали, защото са го допуснали.

ЗАМРЬЗНАЛИТЕ СЬРЦА НА ЗОМБЕТАТА НИКОГА НЕ СЕ СМРАЗЯВАТ ОТ РЕАЛНОСТТА !!!

http://alchemicaltechnologies.blogspot.ch/
Илюминадски врьзки и разврьзки !!!???