Популярни публикации

Общо показвания

неделя, октомври 05, 2014

Я ХВЪРЛЕТЕ ПО ЕДНО ОЧО И ТУКА, ПЪК МОЖЕ И ГЛАНЦА ТУК ТАМЕ ДА ВИ СЕ ПРОПУКА !!!


http://xcombg.net/index.php?PHPSESSID=g5mtc3jmc2agdntciib0gvenk0&topic=1214.msg25601#new
Неактивен meander
Hero Member
*****
Публикации: 874
Пол: Мъж
"Муха влиза само в отворена уста"
« Отговор #32 -: Днес в 09:01 »

 Grin
 cd.beton
Нидей са коси.Човек като се вторачи в нещо,не вижда около себе си.Има време,ще си оправим държавата.Сега е време за друго.
В момента с ме в чистилището и края на крайните времена.Да се поразчисти малко, па ще градим.Използвай времето да се изчистиш,от чужди работи,и да си прибереш твоето.Най важното е вътрешната чистота.Всички органи на власта са под енергиен натиск на чужденци,за туй са гламави управляващите.Същото е и със съда,полиция , армия.Даже и помак ни е президента,смях.
Ма някой на беше предал на времето-На българска територия могат да живеят и чужденци,но ако са по българи от Българите.Една държава се управлява само от етноса носител на държавността.Колко българи има в управлението? А съветници?
Има още едно енергийно правило-Това срещу което си не можеш да ползваш нищо негово.Последствията са страшни,и ще ги видим.
Сега сме във времето на личната отговорност,и старите номера не вървят.Целия цирк е да си пилеем енергията,щото сме народ със дух,и ги е много шубе от нас.Един пример-Тихите протести срещу орешарски.Като по учебник,без насилие, ама, късно е либе за катарзис,и са оцъклиха.
На българите думата им тежи,говори правичката,не съди, и трупай енергия.Другото ще си дойде на мястото.Даже не е нужно да го казваш на глас,а само с мисъл,енергийното вече се чисти от матрици и мислите се чуват там.А и телата са толкова замърсени, че чак словото  е замърсено.
Гледах един професор който каза че България е черния дроб на Земята.Вярно е,и не само това.Пазете си приказките,и не приказвайте за нищо,а само когато нещо не е правилно.За да трупате енергия,после ще се подхилвате.
А на Мира и божинката-Който може го прави,който не може приказва.
 hi
П.с. Системата им е структурирана така че да се захранва с енергия при масовки,натиск,протести,пряка демокрация,егрегори,идоли,ден на незнам какво си, и т.н. Ако сте кротки(наведена глава сабя не е сече), ама говорите правичката,армия не ви трябва.А те остават без енергия,а енергията е основата на материалното.Ако си загубиш част от ръката на енергийното тяло,изсъхва ти същата част на материалното тяло.И оставаш сакат.
« Последна редакция: Днес в 09:43 от meander » Активен

Ако кажеш истината, не ти се налага да лъжеш.
Ако не знаеш какво да правиш, ела на себе си.
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
http://presselibreinternationale.com/
http://enkade.blogspot.ch/2010/06/blog-post.html
РУБРИКАТА "ТОВА МНОГО МИ ХАРЕСВА", никак не се харесва на Централата и всячески ми блокирва писането в нея, но все пак успях да добавя това-онова с голям зор стана.
Нищо деее, тъкмо е по-кратичко за мързеланковците, не че има полза само от четене без осъзнаване, но аз да си кажа, все пак какво мисля. Днес 01.11.14 написах нещо и в темата Афоризми, но и в нея ги стегна капелата, то бе вируси, то бе прищракване, то бе чудо голямо, но все пак успях да напиша накратко какво мисля за момента.
http://enkade.blogspot.ch/2008/10/blog-post_02.html
XA !!!???
http://enkade.blogspot.ch/search?updated-min=2010-09-01T00:00:00%2B02:00&updated-max=2010-10-01T00:00:00%2B02:00&max-results=5
http://enkade.blogspot.ch/2009/06/blog-post_18.html
ТЪРСЕТЕ ИСТИНАТА ПРИ ТОЗИ, КОЙТО Я КРИЕ !!!
http://enkade.blogspot.ch/2010/08/blog-post_24.html
ШУМЕТЕ ДЕБРИ И БАЛКАНИ !!!
http://enkade.blogspot.ch/2009/02/blog-post_28.html
Огледалце, огледалце ... ???!!!
http://enkade.blogspot.ch/2009/11/blog-post_14.html
ГОЛЯМА МЕШАВИЦА СТАВА И КРАЙНАТА Й ЦЕЛ Е ЯСНА !!!
http://enkade.blogspot.ch/2009/11/blog-post_12.html
СВИНЩИНИ И СВИНСКИ ИСТОРИИ НА БАШ-БАШ, ТА БАШ СВИНЯРИТЕ !!!


http://enkade.blogspot.ch/search?updated-min=2011-01-01T00:00:00%2B01:00&updated-max=2012-01-01T00:00:00%2B01:00&max-results=18
СТИХОТВОРЕНИЯ С УМОТВОРЕНИЯ !!!???
http://enkade.blogspot.ch/2010/10/blog-post_29.html
ЧУДНА ПРИКАЗКА ЕДНА ЗА БЪЛГАРИЯ !!!
http://enkade.blogspot.ch/2010/05/blog-post_03.html
ИНФО !!!???
http://enkade.blogspot.ch/search?updated-min=2009-05-01T00:00:00%2B02:00&updated-max=2009-06-01T00:00:00%2B02:00&max-results=5
ХА !!!???
http://enkade.blogspot.ch/2009/04/blog-post.html
ОПАЛАНКААА, ОП-ОВЕ И МАЙМУНЯЦИ СЕ ФЪЧКАТ ПО КЛОНЯЦИ !!!


http://enkade.blogspot.ch/2009/11/blog-post_14.html
ГОЛЯМА МЕШАВИЦА НАСТАВА И КРАЙНАТА Й ЦЕЛ Е ЯСНА, НО ОЧЕВИДНО ОФЦЕТЕ ТОВА ВЪОБЩЕ НЕ ГИ ЗАСЯГА, ДОКАТО НЕ ПОЧНЕ ДА ИМ СЕ ПЪРЛИ ВЪЛНАТА И НЕ ВИДЯТ ЧЕВЕРМЕТО, КОЕТО ИМ ГОТВЯТ !!!
http://enkade.blogspot.ch/2006/08/blog-post_24.html
ЧИП-ЧИП УРААА, ГОЛЯМОТО ЧИП-КАНЕ НА ШАШКЪНИТЕ ЗАПОЧВААА ЗА ПО-ЛЕСНО ДА СТАВАТ ШАШАРМИТЕ НА БАШ-ШМЕКЕРИТЕ !!!
ПОСЛЕ ЩЕ Е НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО, КОГАТО ВСИЧКИ ЩЕ СА ТОТАЛНО ЧИПНАТИ И ШАШНАТИ, ПРОСТО ШОК,  ШАХ И МАТ ЗА ЦЕЛИЯ ОШАШАВЕН СВЯТ.
Най-интересноо е, че и за чеп няма да стават !!!
Аууу, само на благо-словения български език може да се напише нещо такова, лелей тафтаросах го страхотно, но не очаквайте да го захаросам с черешката на връо !!!
Оцъкленото око, което на всеки намига,  връз пирамидата на баш-майсторите ни е предостатъчно сладникаво дяволско зло, което не е благо, а унищожава благата на хората.
Сладките приказки вече са само за женчовците без топки или трето-пол-оФФците, с които са пълни женските пазари, чатове и форуми, да се преструват на мъже, но си личи и без лупа, че са си пешкин пешковци сецани и дърпани на конци и дори, като мъжки кукли са доста несполучливо направени. Не стават ни за жени, ни за мъже, а само за празни дрънколаци-върколаци, манипулирайки по заповед на щуките, нооо за абсолютно нищо друго.
Колкото до женорята, те пък искат да са равни на мъжкарята, дето вече ги няма при това.
Лелей голям парадокс настана на земята, ни истински жени, ни истински мъже, въобще Човек в оригинал да срещнеш по нея си е нещо, като да попаднеш в приказките на чудесата !!!
Впрочем, такава е и целта на заниманията за модификацията на половата ориентация, защото така или иначе ще се мине единствено на ин-витро размножаване, за да има роботизиране на зародишите още в епруветките и да се не морат, после да го правят.
Офцете на това му викат цивилизация, а то си е чиста изтребвация на оригиналната човешката раса с най-новите технологии, но с най-долнопробните и дяволски намерения на великите помияри.
Та такива ми работи, не би трябвало да е така, ако повечето съзнаваха, каква отвратителна роля са им отредили, за да си изпълняват плановете, точка по точка дяволските изчадия.


http://www.blitz.bg/article/39784
Просто клон на световната конспирация, която е над закона, над държавата, над правителството, над всичко със специално централно финансиране и нищо повече.
А иначе, клонове и клончета, с хиляди са израснали от основното дърво и по тях скачат какви ли не маймуняци, сецани на конци, вряскащи, цвъркащи и квакащи, та се чува чак до небесата.
То е дрОгарите с дрОгата, банкстерите-гангстери, изфабрикуваните по рецепта  мафиьоти, полит-прости-тутки и прости-тути на яки конци вързани и какви ли не други роботоидни мекотели, но всички крайно омаймунясани, за едното бананче на всичко готови. Всички ги обединява едно главно нещо, че са едно голямо Нищо, лишено напълно от съзнание и нямащо нищо общо с човешкото състояние, същност и съществуване.
Всичко човешко им е напълно чуждо и това ги обединява, дори и когато са съперници и страховити врагове. Появи ли се пред тях Човек, обединяват се мълниеносно и започват да го нападат и унищожават, след което отново започват едни други да се ядат, защото не могат да живеят вече иначе, освен като жестоки зверове от джунглата, да се ядат, да се дърлят и да  си вардят запазените вече територии по най-дзверския начин.
Ужас и отврат тотални !!!
Когато се говори за разклоненията и се забравя за дървото, от което произлизат, никога няма да може да се види истината, такака каквато е, така че ... стъпвайте първо здраво върху базата, и после фъркайте и се фъчкайте по клоняците, ако не искате да си живеете в пълно нЕведение, толкова харесвано от оффцете, вечно оффкащи, но и услужливо прОдажни, ниско наведени и Онождани невежи, но все много учени и информирани. Да бе дааа, нооо офца, курдисана при това на дяволска вълна.


http://nikolaijambol.blogspot.ch/
Аз не знам, дали нефелините или т.нар. синове на боговете са съществували, както и никой на тази земя, евентуално, нооо едно е сигурно, че днешните "богове" нефелат и би трябвало да ги наричат нефелните нефелини.
Аз не знам, дали анунаки са съществували и са направили кръстоски с маймуните и никой на тази земя не може да го знае наистина, нооо едно е сигурно, че  човекЪТ, КОЙТО СТАНА МНОГО КЪТ, отдавна  са го превърнали в маймунЯК, много як, при това курдисан на дяволска вълна и вечно наакан анунак маймуняк. Така че това е настоящето  и то е най-важното, иначе всичко друго е само за разсейване и прах в очите, за да не бъде видяно такова, каквото е - отвратителнооо.
Разсейвачите се представят за събуждачи, но всъщност са най-вулгарни манипулатори, прИспивачи и прЕписвачи, за да няма осъзнаване на реалността, която е в момента и, което е най-необходимото за човечеството, за да излезе от ада, в който е набутано преко сила, лишено от волята си.
Това е !!!
Нещо неясно, или да ви го нарисувам на картинка, може би ???
http://budha2.blog.bg/drugi/2014/10/10/kolichestvenoto-natrupvane-na-glupost-ne-vodi-do-kachestveni.1303846
Ако трябва да допълня нещо с няколко думи.. Та те всички бяха такива, но всеки на своето ниво, местенце, животче, индивидуалности и възможности някакви, също като днеска, но вече в своя краен предел на упадак и деградация тотална.
Принципно, нищо не се е променило, само още повече е загнило, очаква се тоталното сгромолясване. Претъпкано е с нагаждачи и отрепки всякакви, готови на абсолютно всичко, за да ядат от чуждото, но не и да живеят, като достойни Хора. Дядо Боже ще дойде,  нооо не да спаси гнилочите, а Земята и малкото истински Хора, иначе слънчевата система ще остане без една планета.
http://presselibreinternationale.com/
http://nepoznato.energetika-bg.com/2014/10/gibelta-na-tchovetchestvoto-predskazana-ot-dzhek-london-v-alenata-tchuma/
Последното изреченийце е най-важното, особено, ако знаете, кой е по-точно автора и разни други нещица за крайната цел на заниманията !!!???
http://projetcelestia.com/ /фр./
Много неща за психо-контрола и какво ли още не в тази насока !!!
http://nepoznato.energetika-bg.com/2014/10/ucheni-internet-trolovete-sa-istinski-sadisti-i-psihopati/
Тези, които им плащат, са по-зле от тях - истински чудовища
http://nepoznato.energetika-bg.com/2012/01/brayan-basham-pazete-se-ot-korporativni-psihopati-te-zaemat-visoki-pozitsii-vav-vlastta/
Списъкът на психопатите е много, много дълъг, но най-страшното е, че всячески се поддържат и са ужасно много, а за тези, които им дърпат конците ще трябва да се измисли нов термин за изключително жестока, от  нов тип, двукрака твар. Много по-лесен би бил въпросът и отговорът, кой не е вече психопат и дигитална марионетка ?
Отговорът е - никой, с някои случайни изключения, които са закономерни, закодирани и капсулирани, за да не дават  пример на марионетките, как може да живее с достойнство, етика и морал, един истински Човек. Царството на роботоидите от доста време вече е настанало на Земята и резултатите вече се виждат, дори от най- психясалите мутанти, така че ...по моите изчисления ще се изтребят взаимно, нооо понеже са много и са страхливци, ще е много епохално, апокалиптично и бомбастично сблъскването. Нациите вече нямат никакво значение, просто вече ги няма, чат-пат остана някой и друг народец, всичко останало е гмеч от население, което ще послужи отлично за пушечно месо, докато психопатите си мерят онова, което отдавна нямат, а някои и никога не са имали. Озверените племена са най-много, но се крият зад лъжовния образ на цивилизовани опаричени и озверени диваци, нооо зализани.
Войната на евнусите с топки и без топки, яловците и башибузуците в пълния смисъл на думите ще бъде гигантски самоунищожителна, защото всички придобивки на цивилизацията бяха насочени фактически срещу ХОРАТА и крайният резултат не може да бъде друг, освен тотално изтребление. ИЗчезне ли напълно равновесито, сгромолясването е сигурно !!!
http://nikolaijambol.blogspot.ch/2013/08/blog-post_24.html
На всичкото отгоре, както си е и винаги в Матрицата, се водят за най-честните, най-почтените и най-добрите. Е дааа, амааа неее, наопаки е и правят всичко възможно всички да станат като тях обратни бродяги и сестрички, а не братя.
http://budha2.blog.bg/politika/2014/10/17/djihadistite-ot-isliamska-dyrjava-sysredotochavat-terora-i-n.1305688
С новия башибузук ще превърнат всичко в био-боклук !!!
http://www.blitz.bg/news/article/297522
Чисто и просто Хитлер и цялата му банда са продукт на една и съща сила, която им е дърпала конците през цялото време, след което за най-добрите марионетки са предвидили доживотна награда и лежанка. Така  винаги е било и така ще бъде, докато на офцете не им уврат акълите.
Интернет е пълен с информация по въпроса и се навъдиха голями конспиратори и въпреки това отново и отново си вадят грешните изводи и правят възможно най-тъпите връзки между събитията. Да не говорим за инфото тука и още много други неща, които клюцат офцете из ситовете, но сякаш и не се чували, когато започнат да коментират, съвсем по тъпигьозки. Еле па, като им дръпнат конците, забравят всичко научено и казано, и изпълняват без дори формален опит, да отказват.
http://search.tb.ask.com/search/GGmain.jhtml?searchfor=%D0%95%D0%92%D1%80%D0%B5%D0%B8%D1%82%D0%B5+%D0%B2+%D0%93%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%BF%D0%BE&tpr=hpsb&p2=%5EB5J%5Exdm045%5EYYA%5Ech&n=780C9B4F&st=hp&qs=&ptb=1C60BBBA-17F7-49EB-AF7D-CE5246D298C6&si=slot50142&ts=1413799604444
Знаят си работата баш-майсторите и това, че на една офца и най-добрата информация да й дадеш, не ще й е от никаква полза. Факт неоспорим, като гледам какво блеяат по форуми, чатове, блогове и ситове сите офци смотани и всичко това си има логическа развръзка, напълно заслужена при това. Отврат тотална и глобална.
http://nepoznato.energetika-bg.com/2014/10/uchenite-sazdavat-supergenialni-hora-s-pomoshtta-na-gennoto-inzhenerstvo/
Дааа, както е тръгнало, свръх интелигентните роботоиди ще ги печатат даже вече и  на принтер, след което очаквайте война на световете и евентуално изчезването на слънчевта система.
Дааа, който е пипнал природните закони и се припознал в Дядо Боже не е прокопсал, освен че милиони трупове след себе си е оставял.
Дааа, и най-интелигентния си е малко прост, но изкуствено интелигентните са си направо ултра прости. Има вече такива, не знаете ли ??? Ген-индже-нерите еничари със своята безкрайна глупост отдавна работят по въпроса за унищожаването на човешката раса или по-точно за модифицирането й в роб-отоидно-витро-помиарска, ултра интелигентна,  неодушевена, неодухотворена, нооо дигитално задвижвана ??? Просто компютър не ти трябва, пляскаш по клавиатурата и си имаш каквото си искаш, при това с гениална програма направено. Леле, ужас безкрай идва в този край на вселената.
Леле, да пази Господ Земята от свръх интелигентните глупаци !!!
Та така, ген-индже-нерите отдавна са се захванали по генетичен път  да правят от помиярите гениални арии, но гледам, че се получава нещо като в оня пра-стар виц, който свършваше с това:
Абе Пешо, на звук добре го докара, ама на миризма, ич биля, усмърдя ми душата !!!
Та и тия на вид и апаранс го докарват, но на съдържание, па  и на миризма даже, ич биля, колкото до духовността, напълно  отвсякъде изфирясала.
Така де, на вид уж  ария, ноо всъщност просто един програмиран по гениален начин роботоид и нищо повече, освен че е курдисан на дяволска вълна.
Така де, искат по изкуствен начин всичко да променят и през празните им глави, дори за миг не минава мисълта, че не трябва да променят ПРИРОДНАТА ДАДЕНОСТ  от дядо Боже дадена, а само да я доразвиват и строят върху нея. но къде ти, умрат да се правят на Господ, просто помиярска работа отвсякъде.
Огледайте се около себе си, като почнете от самите себе си и бързо ще установите, че повечето също така са програмирани и курдисани, да променят дадеността, като си въобразяват, че с това стават по-важни, интересни и съдаржателни, а всъщност без остатък помяри. Номерът е гениален наистина и от истински Човек направен, само ако имаш невероятен усет, въображение и умение да направиш нещо, малко или голямо, единствено като се съобразяваш с ДАДЕНОСТТА НА ПРИРОДАТА ИЛИ СИТУАЦИЯТА, като се съобразяваш и приспособяваш, а не да ги променяш, само за да се правиш на интересен и гениален.
Е дааа, ама не и тепърва светът ще го разбере, колко грешно е в пълния смисъл на тази дума, че върви след тотални помияри, които искат да се правят на ГОСПОДАРИИ.
Няма такъв филм, ГОСПОДАРЯТ  се ражда като такъв, по кръв, по душа и по състояние на ДУХА, а тези, които се правят на такива, винаги си остават долнопробни помияри и колкото повече се натегат да се представят за такива с цялата им гениална технология, толкова повече им прозира отвсякъде долнопробната помиярщината.
 Рано или късно ще им излезе през носа цялата тази Игра на имитация, за сметка на цялата Земя. Ако човечеството не се усети, Земята ячко ще ги подсети и завре, там където им е мястото - у ада.


http://30dumi.eu/archives/78541
Е и какво, това се тиражира откакто Интернет съществува, но офцете стават все по- неадекватни на реалноста, иначе са добре информирани и голями философи, но на практика тотални слугиняри на глобалистите-глистовите  паразити. Пълен цирк на земята вече се разиграва с основния номер - салто молтале за всичките циркаджии.
http://www.lepouvoirmondial.com/
Нещо за франкофоните фарфарони !!!
http://forum.xnetbg.com/index.php?topic=21507.msg269154;topicseen#msg269154
Трикът се повтарят непрекъснато, но овцете продължават да се хващат на номерата, докато ги изтребят окончателно, но иначе  много цинвилизовани, хахаха.
http://www.spiralata.net/kratce/index.php/rena/915-udivitelno-otkritie
http://www.spiralata.net/kratce/index.php/polezenpat/1188-7-te-vida-chistota
http://zahariada.blog.bg/drugi/2014/10/24/petyr-dynov-bylgariia-shte-vidi-bial-den-makar-i-sled-mnogo-.1307601
Не съм Дънов и имам много особено мнение за него, но си мислех, преди да го чета, че София ще стане новия Ерусалим, но  с други думи и с най-важната добавка, че това ще стане, когато няма да има вече наистина българи по българската земя.
Колкото до Дънов, въпреки невероятните му прозрения, се е оставил да го обвържат с конци и да му ги дърпат до края на живота, въпреки голямата му ерудиция. А какво ли остава тогава за останалите, напълно офчясали вече и, невиждащи по-далече от  носовете си ???
Нещото, което много ме впечатли от него и което съм преживяла изцяло / цитирах го  някъде из блога/, е потвърждението му, че никой от голямите му привърженици, следовници и въобще всички в живота му на практика и в реалността не се е съобразявал с реалността на учението, което проповядва и, което е една голяма истина за невероятната лицемерщина на овчите хора. Точно това ще доведе до написаното по-горе - тотална ликвидация на българската нация.
Какво ще дойде след това вече е друга тема ?
Джокер !!!
Когато властелинците напълно се самозабрават, започнат в Дядо Боже да се припознават и успеят да изкривят докрай реалността и вселенските закони, в един момент, който не е далече, ще разберат, че сами са си описали и затворили омагьосан огнен кръг около себе си. Кръгът, който сами са си издзидали,  ще ги и унищожи завинаги и за секунди.
Тууу, язък за невероятните умения, при това откраднати, напиняцията и слугинярщината на няколко милярди офци.
Такива са вселенските закони, особено за ненормалняците, които искат да ги надскочат, даже подменят и в последна сметка в центъра на ада ще се окажат и ще докажат, че от помияр-подляр нищо не става, дори и цялата власт на света да е успял да докопа с всичките му там слугиняри и технологии на неуките учени, все отбор помияри-слугиняри недоклатени, имитатори и клонинги-роботизирани.
Един вид, нещо като отбори от  ритнитопковци, които са подляри, виртуозни  във вкарването на голове, без да спазват най-вече правилата на играта, нооо самите те нямат  топки, докрай изтрещели, изтерясали  и вманячени.
Под правилата на играта разбирам вселенските неписани закони, задължителни за всеки, който иска Човек да си остане и да ги отстоява до края.
Малко по-рано или по-късно ерата на гнилочите ще приключи, защото няма как да не се разпадне, дори от само себе си, така че слугинярци, овреме решете, дали сте от отбора на човеците, докато не е станало късно вече.
А утре наистина ще бъде късно !!!
Това е !!!
Нещо неясно, или да ви го драсна и на картинка, макар че с огромните наочници, пак нищо няма да видите, защото с промиването на мозъците са ви отнели и куража, без дори да се опъвате ??? Впрочем и да  видиш, без да осъзнаваш видяното и без да го свържеш със собственото си жалко съществувание, не е от голяма полза, така или иначе.
Нищо, в скоро време ще го почувствате и то изключително силно и осезателно, искате, не искате и няма да има, къде да избягате, ще важи за всички точки по земното кълбе, така че ... време е да се преориентирате, иначе ... леле-мале-олеле под цялото небе  !!!
Един виртуален въпрос.
Не сте ли установили, слуайно де, следното :
- Когато един Човек изкаже една общовалидна истина, винаги се намират твърде много помияри, които по никой начин не искат да я видят и, като добре информирани слугиняри, веднага разводняват, като концентрират вниманието си и това на другите към личността и грешки на изразяването или граматиката, но не и към същността на казаното и на истината в него ?
А истината, ооо тя винаги се оказва изключително неудобна за офчата маса, която по никой начин не иска, нито да я види, нито да я осъзнава, чувства се много комфортно в овчата си дебела кожа и и е напълно достатъчно, единствено  да си блеее жално-жално и много лицемерно по подлярски.
Още един риторичен въпрос.
Не сте ли установили, случйно де и следното :
Колкото един помияр е долнопробен и по действия и по произход, толкова повече се мъчи всячески да се представи от голям род, фамилия и прочеее, като ненавижда и зверски се нахвърля срещу всеки истински Човек, който от своя страна, колкото повече се изявява, като благородник, токова повече бива нападан ?
А знаете ли една от причините ?
Тя е, че Човекът с благородните си постъпки и човечност става нещо, като огледало, в което помияр-ЪТ няма как да не се огледа и да не се види, що за дзвер е станал, губи  равновесие и си го изкарва на ЧовекЪТ, вместо да стане като Него. Вместо да благодари на Господ, че съдбата му дава възможност да се срещне с истински Човек, той става още по-лош, по-неблагодарен и по-лицемерен и подъл . Това е много важен маркер, за да установите, с кой си имате работа.
Всеки помияр-слугиняр и подляр, всеки ден извършва греховете на неблагодарността, завистта и лицемерщината.
Да де, но ако имаше сила и достойнство да се поправи, не би бил помияр и там е цялата трагедия на помиярската раса, изцяло курдисана на дяволска вълна.
Всеки Човек, особено при наличието на агентите на съдби, майнд-контрольори, психо-терористи и вся остальная сволачь от сорта, може да сгреши и то много, но рано или късно, ще се поправи, докато помиярите си умират винаги такива. Те няма какво да поправят, същността им е такава и такава си остава, дори когато се разпада.
Нямам други въпроси за момента, но се надявам, че ще провокирам мислене, дори и у тези които няма с какво да го направят. Това е така защото съм убедена, че когато се иска нещо истински и за добро, всичко е възможно. Грешка се поправя единствено, ако я видиш, установиш и осъзнаеш, в противен случай остава само едно, овче блеене и нищо повече.
Е и за помиярите всичко е възможно за лошотията и без никакви правила, но само, докато бумерангът, наситен с дяволските им действия, отново при тях, със стократна сила, се завръне.
http://nepoznato.energetika-bg.com/2014/10/pet-metoda-da-izmamite-tehnologiite-za-sledene/
Ха сега де, всички се готвят за тоталния контрол с предпазни средства, който всъщност отдавна се е настанил трайно не само върху хората, но и в главите им, но никой даже не споменава, как да се отървем от него.
Е те тука е най-тънката част на проблема и това означава чисто и просто, че човечеството си получава, каквото заслужава, без дори да се противопоставя.
Казано по друг начин, защо трябва да се предпазваш от нещо, след като е по-добре въобще да не го допускаш да дойде.
Е дааа, ама не, промития мозък действа на обратната вълна, вместо да се предпазва, просто не трябва да допуска да дойде,  това от което ще се пази.
Вместо да протестира срещу нещо си, трябва да го махне Нещото.
Е да, нооо се изскват усилия и мозък за целта, по лесничко си е само да плямпаш на халост срещу халите на системата, вместо да я прнемахнеш изцяло.
Вместо да подбира храните и безбройните други продукти, които употребява, за да не се трови, трябва да се направи нещо, за да бъдат спрени тотално от производство. Защо не питат, къде е системата за проверки и прочее, която лапа народни пари ???
Е да, ама неее, по-дружко си е да съветваме и се правим на интересни, какво да избират овцете между отровите, никой не предлага просто да бъдат изцяло махнати. Абе смехории всякакви, за съжаление - силно трагични.
И така може много още да се продължи списъка, но по-важното е, да се осъзнае неправилния начин на виждане и изходната позиция, от която да се гледат проблемите.
Та така, въпросът не е как да се справят офцете с проблемите, а как въобще да  нямат такива.
Е да ама не, на офцата й дай само да блее жално или с овче умиление да гледа собственото си изтребление.
http://ydara.com/index.php?option=com_content&view=article&id=2349:2013-06-05-09-33-19&catid=145:2013-08-28-12-35-27&Itemid=229
Едни имат оренда, други омерта, трети  просто са омразни на всички, но държат здраво властта !!!???
Та кой беше казал : - Който не може да се реализира в нищо, се докопва до властта ???
 Е, а аз добавям, като имат вече властта, си отмъщават на всички, затова че не са способни за нищо друго.
Ето защо властолюбците са най-подлите, най-отмъстителнте, най-гадните, най-отвратителните и ..., продължете нататък  вие, които четете това, дълъг е списъка, може и съдейки по себе си, хехехе.
 Не е случайно и това, че в момента човечеството преживява най-подлите и най-добнопробните скверни крайни времена под игото на глобалните властолюбци.
Впрочем думата любов никак не се връзва с власт, така че ще трябва да измисля нова дума, като например власто-погубници на човеци с тяхните власто-угодници-не-годни-ци.
Отврат тотална, в която комфортно  и даже оптимистично, се чувстват единствено гадните властоимащи и тяхните долнопробни помияри-слугиняри, плуващи самодоволно
в блатото на разлагането, което предизвикват с дружни и много мощни усилия. Разложението и деградацията за тях са върховно усещане за победа, власт и надмощие.
Но всичко е само до едно време и то не е далече, ще си платат с верисиите за дяволиите, иде крайното време да се види кой-кой е и какво му е отредено, но от дедо Боже !!!
http://www.blitz.bg/news/article/300161
Така де, само че този експеримент отдавна е една реалност и тяхната интелигентност и логичност се простира само дотам, докъдето са тяхните лични интереси за оцеляване.
Освен това, се размислете добре, защо тези неуки учени не ви казват откъде, как и защо са се пръкнали психопатите при това по цялата земя и тероризират всички хора по нея ?
Малце по-нагоре съм писала за клонингите и имитациите, напомпани с интелигентна, даже гениална информация, като чиста проба био-компютри, но лишени напълно от човещина, просто бездушни твари без никакви задръжки, морал и етика, бетер еничари.
Така де, забравили са, "случайно" да кажат, че ги мътат тези "психопати" на дузини всяка минута майнд-контрольорите и споменаването на ядрени взривове е само за прах в очите на офцете.
Все пак остава отворен все още вапросът, кой е по голям психопат, тия които ги правят или тия, които са направени вече, макар че по-важното е фактът, че са буквално навсякъде и на всички нива в социалната стълбица ???
Не случайно са забравили да пояснят, че тези психопати са изключително добри манипулатори, изградени чарк по чарк, по образ и подобие на своите създатели - майнд-контрольорите.
Така де, забележете, че пак имаме манипулация, в последна сметка, с тази точна, но много удобно, непълна информация, както винаги, демек споко, само е стар експеримент, хахаха, вярвайте им сега.
Не е лошо да си хвърлите и едно очо на себе си, дали "случайно" не сте и вие от експерименталните имитации, отпечатани  със старо индиго при това, иначе ще ви е напразно четенето тука, защото експеримента по-скоро се ръководи от Лондон, нооо се е разпрострял по цялата земя като октопод с безброй пипала и психопатира всички хора по  бързо оборотната система.
http://novinar.bg/news/tcru-izpolzvalo-1000-natcisti-v-bitkata-sreshtu-sssr_NDgxMzsyMg==.html
И тия ,и ония все от едно и също кукувиче гнездо са изпаднали, и все така, та до днеска, няма никаква промяна в стратегията на баш-ку-ку-вицата, докато не изкукат и изпукат всички изкукали !!!

Няма коментари: