Популярни публикации

Общо показвания

четвъртък, април 24, 2014




ЗА ГРАБЛИВИТЕ ГЛОБАЛИСТИ, ЗАГЛОБИЛИ И ЗАГРОБИЛИ ГЛОБАЛНО ЗЕМНОТО КЪЛБО !!!
http://projetcelestia.com/implants-micro-puces-controle-mental-cybernetique-et-psychotronique/
Много интересни нещица на французки за тихата психотронна война !!!
http://enkade.blogspot.ch/2010/01/blog-post_19.html
АФОРИЗМИ ТРАГИКО-КОМИЧНИ, ИЗВОДИ ВСЯКАКВИ И ПИНИЗМИ РАЗНИ !!!
http://enkade.blogspot.ch/search?updated-min=2011-01-01T00:00:00%2B01:00&updated-max=2012-01-01T00:00:00%2B01:00&max-results=18
СТИХОТВОРЕНИЯ С УМОТВОРЕНИЯ !!!
http://enkade.blogspot.ch/2009/03/blog-post_2103.html
СЛУЧАЙНОСТИ ...!!!
http://enkade.blogspot.ch/2011/01/163.html
Стихотворение за Христо Ботев
ПРОПОВЕД ПРЕЗ СТРАСТНАТА СЕДМИЦА !!!
http://enkade.blogspot.ch/2011/04/blog-post_18.html





ЗЛАТНОТО ЗРЪНЦЕ ...!


Евр-ОП-гейската реалност !!!
http://news.ibox.bg/news/id_1039556033
Нова мода шантиклер - суров вурст  и печен мозък, може и шпек саламджак, важното е, да е ТО, нещо като хомо, но не е сапиьенс, а  с пенис, пени се и се дуе, но е въздух под налягане !!!
Айдеее народеее, на суровите вурстчета  моооолим, споко не се блъскайте беее, както е тръгнало ще има даже гратис за всички, искаш-не искаш, никой те не пита !!!
Третият пол, с брадичка , с поличка и вурст-климбалник без топки между краката, навлиза с пълна пара и няма ала-бала и в тая генетично-модификатна система, която ни превзема..
Гледаш, гледаш, чешаш се по тиквата и си викаш
- къде блеяхмеее, къде беееме и къде дойдеееме ?
А публиката ??? Ооо, тя съвсем е изфирясала, след като към него се е ориентирала !!! 
С вурст модата си таковало таковата, то тепърва голямото шоу започва с това дето не е нито ТОЙ, нито ТЯ, ами е едно голямо редко модифицирано  лайно -ТО, производно на първите две !!! Няма той, няма тя,  /ни мажко, ни женско/ само среден - за всички ... хи-хи-хи.
Няма и да има АЗ, ще се мине към груповото съзнание, за групово оф-кане което си е нормално за офцете, в които са превърнали хората, така че ... логично е, все пак де.
Е, има и ТЕ, малце по-надолце съм написала, кратко и ясно за същи-ТЕ.
Останалите с ритуалните бради и те не са читави, кой знае колко, макар и да се водят от мъжки пол, нещо  все долнопробни пешки-куклета се оказват, слуги най-малко на двама властолюбци и задвижвани от много кукловоди, та затова  всички ги наименовам с името - Пешкооо, с брада или без нея, все тая, все без топки  нещо се оказват вечно мячещи женчовци.
Истинските ХОР-а отдавна ги няма, еле па мъже, ич биля, естествено, в истински правия, а  и в кривия смисъл на думата, ако щете. Така де, нали се сещате ??? Разводняването продължава, докато всички станат гола вода.
Богинята на земята Гея гледа безсилно, как на всяка крачка шляпат по един гей и една гей-ша, докато всички се превърнат накрая в трето-пол-оФци - съвършените роби !!!
Нооо майката земя няма начин да не отвърне на удара, като  обрули цялата тази пасмина с едно яко ратръскване, за да  опадат от клоните клонингите и всички гнили  плодове.


http://www.segabg.com/article.php?id=699651
За зомбетата деградацията означава - цивилизация. Нали ви казвам, в Матрицата всичко е наопаки ???
стара пушкаА тези, които изплитат мрежата около човечеството използват все още номера с куките за плетене, право и опако, докато я изплетат и накрая всичко живо попадне под нея и дръпнат шнюря, та никой да не може ни да гъкне, ни да мръдне в ада на великата им сатаниска цивилизация, която представят като рай, еле па демоно-крадци-ята им е върха на капелата., ако искате даже и на пирамидата с оцъкленото око връз нея..
Хайде сега продължавайте с плетката право-опако, опако-право, докато всички се оплетете в нея, като пилета в калчища, а очевидно, майката му е - кръцкането на конците без остатък, ... иначе ох, леле-малей - мренки хванати в мрежата  и финито с човечеството. Какво по-сатанинско от това, да накараш жертвите си сами да си изплетат мрежата за балъци и да се вкарат в нея, въобразявайки си, че влизат в рая ??? А Дявола със сатанинската си свита е сложил  вече тиганя и потрива ръце нетърпеливо.


С две думи да кажа само, че всяка технология е канибалистична за всяко човешко същество и отлично средство на сатанинското общество за перфидно унищожение на сапиьенса и остане само одзвереното хомо в дяволската джунгла !!! /имам цяла тема някъде из блога по въпроса как и защо, с крайна цел на заниманията, да се стигне до размножаване единствено чрез ин-витро с окончателно и тотално модифициране на всички още в епруветката/.
Всичко си върви по планове, хахаха и петилетки даже. Дерзайте, истинското голямо шоу тепърва започва, голямото пляскане отпочва.
Първият етап беше омаймунясване с капитализъм и комунизъм, втория с купонясване, музичка и разни други хипи екстри към хомо-нагнясване, изфирясване и програмиране, третия - самоизтребване чрез али-бали канибали-кабали натрясване.
Една неука и неетична наука, освен унищожителни технологии с "добри намерения"  за прикритие, нищо друго не може да сътвори, така или иначе, а човечеството трябва да  направи ИЗБОРА си, купона му изтича вече, нема ала-бала с учените Гяволи.
Впрочем самият автор е от технолозите, не е чак толково трудно да се досететие де, както и повечето информации от разни професионалисти и причината е много точно и технологично обяснена от него самия.
Всичко си върви по план, технология и с ултра технологична машинерия, няма кой да ги спре, маймуняците нямат подобни екстри и опции  в програмите си, така че ... леле-мале купонясването и гняса съвсем загрубяват, дяволът открито си показва рогата, даже и опашката с топуза  почна да размахва ячката !!!???
А, човечеството, достигнало степента на  пълна неадекватност, пак благодарение на технологиите и техниките, дори не прави опит да се спаси - напротив затъва още повече в подвижните пясъци на неуката наука-кука.
Впрочем всичко ново е забравено старо. Новите неуки учени не откриват нищо ново, само го преоткриват, но го подчиняват на дяволската воля.. Документация и информация колкото искате, ако ги търсите.


Лелеее, откачалките вече си откриват картите, а сега деее, да видим, кой кого ще пре...еее, ехехеее, след като няма кой да ги закачи по закачалките, където са им местенцата, като увиснали ... !!! Многоточията оставям вие да си ги попълните, да не развалям бон тона с камертона, че ако почна, няма да мога да се спра и ще стане една ... мааани-мааани -  голяма мешавица.




'''''''''''''''''''''''''''''''''''''
08.12.2014 ' Я какво пеше тука, не че на някой му пука, докато накрая всичко живо изпука !!!

Искам набързо да си кажа мненийцето за положенийцето днес с руското, ебро-гейското и химери-чанското заиграване на баш-чалнатите висши марионетки.
Ум не ми го побира, като чета форумци, но не умници, по света и у нас, които уж  запознати с конспирацията, как съвсем по зомбарски се разделят за и против щундата лилиПути-нка, гейския вавилонски лагер или Черен Петър, забравяйки, че всички са дирижирани от едно и също място, с точно определена сатанинска крайна цел.
Кой за Путкин-Шут-кин, ох пардон - Пишкин от червения дом, кой за  Черния къдрав Барак от белия дом, кой за чофките от Eвр-ОП-ското баби-лонско свърталище на разбойници, но всъщност баби смотани, все тая,  всички  са чучела, направени от една и съща гнила слама, чучнати по високите места да съсипват всички народи по света.
Единият Педя човек, но без лакът брада, се прави на велик, другия  от чичотомовата колиба избягал и освободителите му го нахендрили в най-голямата бяла барака, за да се надлъгват, за сметка и радост на центъра, от който им дърпат конците и на двамцата.
А къде ли е пещерата на Али Баба и 40-те разбойника със съкровищата, ограбени от света ???
Аз пък няма да ви кажа, гиди мързеланковци зомбирани, макар че най-голямата тайна се крие винаги  на видно място, на видело и все от помазани, но все сатанински същности..
Това разделение за и против е много и нарочно искано и е, един от основните ПРИНЦИПИ на манипулацията, внедряван във всички сфери на живота, /индивидуални, световни  и обществени/, за да НЕ се обединят срещу ТЕ-ЗИ, които дърпат конците на всички и най-паче на политическите пешки, местейки ги по шахматнта дъска много прецизно, за да спечелят пак и отново ТЕ голямата игра.


ТЕ разделят, за да не се обединят всички срещу тях. Толкова е просто, че чак не е за вярване.
Няма тия, няма и ония, има само ТЕ и неизменните им слугиняри, без които не могат, защото не са свикнали да работят и да си цапат ръцете. Ако ги нямаше слугинярите, нямаше да ги има и тях самите, нооо де такъв късмет деее за земното кълбе, населено само с безгръбначни двукраки помияри-слугиняри ???


Да бе дааа, знам вие всичко си го знаете, но  го забравяте, точно когато не требе, защото истината никак и никога не изнася на слугинярите, помиярите, гадините, мошениците и плужеците.


Всъщност, това е и едно нагледно доказателство, до каква степен информацията не променя деформацията на човечеството и то продължава да играе по правилата на Дявола, сякаш никога не е чувало за неговото съществуване и неговата основна роля в живота на хората.
Дали поредната политическа пешка е от червената, от бялата или от вавилонската барака, са само подробности, главната  крайна цел, която искат да постигнат марионетистите на всичките сламени куклета - е важната, но всички я  виждат, когато положението вече е непоправимо, във фаза невъзвратимо и, когато няма вече мърданье, като всичко отиде по дяволите и отново милиони отидат марцина.


Една вметка с наметка : За да вземеш позиция за или против трябва да разбираш в дълбочина нещата. Създадоха изкуствено русофобията поради простичката причина, че в момента тече борба между религиите и сблъсък на цивилизацията. Ние сме православни и искат да раздробят православието и няма значение, дали си религиозен или не, важното е, че религията е насадена от векове и трябва да се съобразяваме с този неоспорим факт и даденост.
Мисля, че не е необходимо да споменавам, кои използват в момента като маша за унищожаването на християнството и в частност православието.
 Проблемът е, че след като с тази маша си свършат работата и нея ще я ликвидират и после ох малее, малеей. Лелей, ама къде у една маша, фанатизирана при това, толкова акъл да схване за какво е използувана и какво и нея я чака накрая.
Обединението е фатката, за да не стане това, което са намислили баш-майсторите и да се прозре крайната им цел на заниманията. Така че ... ???!!!
Кой разбрал, разбрал, кой не ще обира отровните плодове на дяволските начинания и няма да има даже право да се оплаква.


Това е, кратко и ясно, кой разбрал, разбрал, кой не, толкова по-зле, така или иначе, всичко вече се въргаля стремоглаво по нанадолнището без никакво съзнание за случващото се.
Помиярите едно си знаят, да се джафкат едни други за единия оглозган кокал, докато се самоизядат, защото нямат ни акъл, ни кураж,  ни съзнание да  унищожат врага си, който ги е превърнал в управляеми марионетчици, които искат да минат за велики четници. Едно е да го искаш, съвсем друго е да го можеш.
Едно време по шахматната дъска поне са били движени  и разни други  фигури, като истински царе, царици и други, сега - единствено нищожни дребни пишман пешки пищисани, къде без пишки, къде без топки, къде без мозъци, къде пълни само с дреп и перушина пачина, само  че преоблечени в царски дрехи и с власт накичени, иимитиращи важни фигури, даже копипейсвани. С новите технологии и най-големия помияр могат да го представят за най-великия господар, с голям РR, но за съжаление  това  не  променя помияра отвътре, затова пък си оплитат  с него кошниците баш-властелините или по-скоро баш-дяволските изчадия, които са една шепа,  огромна шепа с дълги хищни грабливи пръсти, в която държат цялата земя с прости, нооо принципни сатанински трикове и номера.
Падението е тотално,  ошашавени пешковци се шушкат   на терена, като щурави, нали са си маши, ровичкат ли, ровичкат да се разгорят позагасналите въглени, да подпалят отново голям огън и  да изпепелят земята, неподозиращи дори, че са ползувани за маши.
Гледайте кой държи машите,  ако искате даже и мешията, там е истината, всичко останало е залъгалка за овчясали, промити  и мухлясали мозъци, докато им се изплъзне земята под краката !!! И после пак, ох-ах-их, как стана тази страхотия ???
Е, те  така, след като винаги всички гледат  в обратната посока или встрани, все така ще става с овчясалите говеда, които умрат да се правят на ебани гяволи, докато наистина станат такива.


ДААА, В МАТРИЦАТА ВСИЧКИ СА СКРОЕНИ  ИЛИ ПОНЕ КУРДИСАНИ НАОПАКИ И ВСЕ СЕ ПОЛУЧАВА ТАКА, ЧЕ НИКОЙ ВСЕ НЕ СЪЗИРА, НЕ СЪЗНАВА И НЕ СЕЗИРА, ТОВА КОЕТО ГО ЧАКА !!!
Един шопски принцип на Елита : Оти да работим и да  се напиням, като мое и да не работим.
В случая, отварям отново източния фронт и ги оставям да се изтребат взаимно, като ги зареждам с боеприпаси, насъсквам ги едни други и им дърпам до скъсване конците, за прочистване на терена, после спокойно си продължавам плановете за овладяването на света.
Нищо не се е променило, още по-малко двукраките овце, освен декорите !!!
Те нищо не са забравили и нищо ново не са научили.”
Като играете  шах, нали знаете, че фигурите сами по себе си не са най-важните, а ръката, която ги движи ? Така че ... , който се остави да го превърнат във фигурант, няма друг шанс, освен да го движат други по черно-белите полета на живота , иначе кой е и какъв е, принципно  са само досадни подробности и нищо повече, в последна сметка,  докато не го катурнат от шахматната дъска !!!???
Трикът е, въобще да не влизаш в шахматната кутия, т.е. в Матрицата, ако не искаш да им играеш сатанинската ИГРА, винаги и при всички обстоятелства от тях спечелвана, поради простичката причина, че дърпат конците, както на белите, така и на черните фигури.
НЯМА ФИГУРИ, НЯМА И ИГРА, ТУК Е НОМЕРА, КУТИЯТА
ИМ ДА ОСТАНЕ ПРАЗНА И САМИ ДА СЕ НАДЛЪГВАТ В НЕЯ !!!
Впрочем, бялите фигури са само условно такива, колкото да върви играта !!!
Ако бяха истински бяли фигури, и отвън и отвътре, нямаше да се включват в Играта на Дявола. Това е Истината, както винаги съвсем простичка и може би затова трудно усвоима.
Но ТЕ никога не играят Играта от тях заложена, просто защото имат на разположение почти седем милярда изоглавени слугиняри, ТЕ само командват парада и нямат навик да играят и няма никога да го направят, няма и да има смисъл. Пасуването, а не псуването му е майката, действа се единствено, когато си сигурен, че не им влизаш в играта и си сигурен какво ще се получи най-.накрая и даже след края - всъщност  Е НАЙ-ВАЖНОТО, иначе се оказва просто слугинярска работа, свършена от недалновидни ембесили !!!
Като няма Хор -а да бришнат фигурантите-гиньоли, Играта ще продължава и ще става тепърва много яка, меко казано !!!
Един Човек нищо не може, ако не е включен в хора и хорото на ХОР-ата, нооо нещо тях, тотална липса ги хванала. Няма никой на мегданя, пустош голяма настанала, ни звук, ни стон, ни тропот, ни даже ропот.


ТОЛКОВА Е ПРОСТО, ЧЕ ЯВНО  НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ОСЪЩЕСТВЕНО, ЗАЩОТО ПРАЗНОГЛАВЦИТЕ-ПЕСОГЛАВЦИ ВСЕ ИСКАТ СЛОЖНОТИИ, ЗА ДА НЕ СЕ ВИДИ КОЛКО СА КУХИ, ТА ЧАК ДРЪНЧАТ КАТО ПРАЗНИ КАРАКАЧАНСКИ ГЮМОВЕ !!!


АКО ИСКАШ ДА ВИДИШ КРАЙНИТЕ ЦЕЛИ НА ГЛОБАЛИСТИТЕ ГЛОБАЛНО ЗАГЛОБИЛИ ЗЕМЯТА, ТРЯБВА  ДА ГЛЕДАШ ГЛОБАЛНО НА НЕЩАТА, ЗА ДА ТИ СТАНАТ ЯСНИ НОМЕРАТА,  КОЙ КОЙ Е В МЕШАВИЦАТА И КОЯ Е КРАЙНАТА ЦЕЛ НА ДАНДАНИЯТА !!!
/хе-хе-хе царица съм на тафтологията, но нали повторението е майка на знанието тааа, затова е такааа, не че има полза, ясно е и това, нооо все пак,  знае ли човек, има и чудеса, някой може да включи и на друга вълна или се отърве от чипа, ах аз май пак зафърчах и облаците много високо/
Въпросът не е да влизаш в играта за тоя що клати земята и да му наливаш вода в мелницата, а да го оставиш сам да се трепе, ако му стиска и може. Криворазбрана цивилизация в пълния смисъл на думата, както си е било винаги в Матрицата - всичко се върти наопаки и на никой не му стиска да спре въртенето и се обърнат нещата, както си трябва по местата.
Впрочем, повечето искат все другите да го направят, като в същото време продължават наопаки да се връткат във водовъртежа на подмола, като се надяват, че никой не ги вижда.
Врътката е, че няма скрито-покрито на тази земя, така че ... стига илюзии и самозаблуди, просто бъди истински Човек с истинска отговорност и съзнание, иначе ... ???
Допълнение за оглозганите кокали.
Гледам по форумите някой подхвърли някоя тема, като кокъл, отдавна оглозган до блясък и всички настървено го захапват и се започва едно ръмжене, едно дърпанье, едно стържене и тракане на зъби за нещо, в което няма грам месце, смисъл или даже нищо реално, като никой не се сеща за целта на заниманието. А тя е много простичка и очевидно фаща декиш за всички дебил-помияри, да се занимават да глозгат нещо, по което няма абсолютно нищо, вместо да се насочат да ръфат баш-майсторите.
Е теее така се върти световна политика и се държат помиярите под контрол с оглозгани кокаляци, при това се вземат на всичкото отгоре за ерудирани умняци с голямото самочувствие на отворковци.
О, Господи Боже, ела си вземи верисиите, че нещо съвсем изтъпня интернет форумната ОП-тълпа !!! ОПааа пак сгазихме луко у градината на Дявола хахаха !!!
 А за тези и онези, които развиват надълго и нашироко, темите за видовете НЛО-та, видове извънземни, /сиви, синьи, зеленьи и други дзверили, Орион, Сириус, сякаш от там се връщат директно/, ОИТ и какви ли не други отвлечени простотии, като на всичкото отгоре се вземат на сериозно, няма нищо да кажа за размътените напълно мозъци, мътещи само, размиващи идиьощини, че ще трябва да използувам дългия списък от най-лошите епитети и ще стане мазило.
Иначе, баш-майсторите манипулатори на това му викат отвличане на вниманието от същественото и успяват в тази връзка перфектно, еле па по интернета, тяхните информатори, админи, клакьори и вся остолная паплач.
Откакто свят светува инфо-рматорите, все една и съща роля са играли - на манипулатори, така че ... ???!!!
Впрочем, да сте видели или чули, някъде по света или у нас,  да са се обединили наистина, но не само на сладки приказки, а в действие с ясни цели, срещу истинските врагове на човечеството ???
Да, ама ич биля, у всяка лакумджийница само лапни-шарани, лапацорняци, разтегвачи-натегачи на всякакви локуми и от всички видове слугиняри-помияри !!!
Ако се появи накой истински по някаква велика случайност, се предизвиква дружно обединяване на разделените преди това помияри и бива дружно изхвърлен, като парцал от форума, затова че им разваля рахата да се надлъгват едни други. Единствено в тези си действия са ненадминати.
Очевидно в този свят на долнопролбни помияри, при това напълно зомбирани, няма място за ХОР-ата.
Това е и няма нужда да питате повече защо светът, със основна  помиярско-продажна съставка продължава да лети с главоломна скорост към пропастта ???
Преди да попитате, каквото и да е било, първо си проверете собствената съставка, иначе процесът все така ще продължава, до пълно разграждане и изчезване на Човека.
Знам какво ще си рекнете, като това четете, но аз не пиша, за да се харесвам , карам наред със секирчето, така или иначе съм трън в очите на абсолютно всички, нищо ново ... така че ... поне ще се харесате на контрольорите, сигурно е ???
Не познавам един човек на тази планета, който да ме харесва, за другите планети ... все още е под въпрос ха-ха-ха, нямам никакви доказателства, нооо всичко се случва.
----------- -----------------------
http://podvodni.blog.bg/politika/2014/05/06/zashto-iztochnoto-pravoslavie-e-zaplaha-za-zapada.1262787
!!!???
"...Браткиши, тези дни четох (в една дебела книга), че съществата от рода на хората (ХОР) не могат да станат психопати, нито дори социопати. Психопатите не са ХОРа, а демонични създания в човешки тела. Най-важното условие, за да стане някой политик е да бъде завършен психопат - за социопатите е отделен третия административен ешелон."
Държавата е античовешка в същността си.
Край на цитата от коментариите.
Това, че някой разбира в дълбочина събитията по света не означава автоматически, че е от ХОР-ата, особено, ако е майна  от професионалните манипулатори и многооо информиран !!!
Иначе ... много точно е казано у дебелата книга и много очевидно за този, който иска да го види и  е от хората, искайки да си остане в тази микроскопична група.
Все пак да не забравим, че най-дебелата и точна книга, е тази на Живота, ако не я четеш, като дявола евангелието и  търсиш Знанието, което не се учи, а се събужда и се усвоява от сърцето  !!!
Има един тип помияри-слугиняри, които се самозалъгват, че като информират и "събуждат" овцете с едната  ръка, а с другата слугинясват на Дявола с пълна сила, наистина правят добрини някакви или изкупление, може би.
Е дааа, ама неее е такааа беее, пълна самозаблуда е това, точно като лицемерно убийствения двоен стандарт на политиката. Няма разлика, принципа е същия, само нивата са различни, но резултатите винаги лоши за ХОР-ата.
Човечеството има такива управници, каквито е заслужило, огледало на същите !!!
Измениш ли веднъж на принципа на ДОБРОТО - свършен си завинаги !!!
Това е.
Ако някой се почувства обиден, да си знае, че аз не съм бояджийка и не използвам баданарки, апа яката със скорпионското жило, ако има за какво. Какво да се прави, такава ми природата и нямам никакво намерение да я променям, защото ВЪПРОСТЪТ не е да си приказваме безотговорни сладки лицемерни приказчици, а от дума на дума, от лаф на лаф, от бряг на бряг, макар и бавно, да осъзнаем Реалността, - истинската и в какви модифицирани двукраки са НИ превърнали всички.
ПО-ДОБРЕ КЪСНО, ОТКОЛКОТО НИКОГА, ИНАЧЕ ГОЛЯМО ИЗБИШКВАНЕ НА ПЕШКИ ЩЕ ПАДНЕ, ЗА ДА ГИ ЗАМЕНЯТ С КЛОНИНГИТЕ !!!
Вместо маймуняци по клоните, клонинги ще се мяткат нагоре-надолу от клон на клон, пък и името  е много точно в тази връзка. Ха, защо да не ги наречем клон-нинджи хи-хи-хи, ни ги видиш, ни ги чуеш и докато ги усетиш, си нокаут или са ти ... сетете се и моля - в рима???


http://podvodni.blog.bg/politika/2014/03/15/ukraina-rusiia-i-8-mart.1247962
!!!???
http://podvodni.blog.bg/politika/2013/04/05/v-rusiia-ili-sasht-putin-ili-obama.1094224
http://podvodni.blog.bg/politika/2014/03/02/ukrainski-razmisli.1243812


http://xcombg.net/index.php?PHPSESSID=d6s0nsc0pabfj1edsr3akktf05&topic=39.msg17006#new
http://presselibreinternationale.com/
http://forum.xnetbg.com/index.php?topic=3343.0
За извънземните си оставам все още с особено голямо особено мнение, докато не ми се представят лично, кацайки насред градината между маргаритките, хе-хе-хе, така ще е.
http://vlajniochi.blog.bg/drugi/2014/05/02/vnimanie-govoriat-vashite-gospodari.1261585
http://grigorsimov.blog.bg/
http://novinar.bg/news/aviokompanii-shpionirali-poveche-ot-spetcsluzhbite_NDY1Mzs3Nw==.html
То само това да беше, пак добре, така или иначе всички са впрегнати в тази сатанинска дейност, но има още много други гадости, с които се занимават, по заповед на матричарите.
http://presselibreinternationale.com/
TECHNOCALYPS . Le transhumanisme. VOSTFR (version originale avec sous-titres en français). Ce film documentaire tourner en 2006 est encore plus à la page qu'aujourd'hui. En fait nous sommes déjà rendus dans le futur. Imaginez le chemin qu'ILS ont parcourus depuis 8 années de recherches supplémentaires. Le Transhumanisme est là pour déhumaniser l'Homme, le cyberniser, le rendre plus performant (en tant qu'esclave du Système) et non le rendre meilleur et plus avancé spirituellement. Je n'ai rien contre la technologie mais si vous lisez bien la conclusion à la fin du reportage, vous verrez que nous ne pèseront pas très lours dans l a balance et que les superBots (robots) seront devenus nos maîtres
La Mafia Juive en Action ~ David Duke ~ [QUENELLE TV]. Vous croyez tout connaître sur la Mafia ? "Nous avons tous en tête, lorsque l'on entend parler de mafia, les images des clans siciliens, de la pègre de Palerme, des Italiens et des Irlandais émigrés aux Etats-Unis. Peuvent nous venir ensuite les Yakuza, du crime organisé originaire du Japon ... Mais jamais ne nous vient à l'idée le film d'une mafia juive ... Fait étrange ... alors que celle-ci est sans doute l'organisation criminelle la plus puissante au Monde ... David Duke nous eclaire dans ce document sur cette mafia juive ultra-puissante et omniprésente .

http://projetcelestia.com/implants-micro-puces-controle-mental-cybernetique-et-psychotronique/