Популярни публикации

Общо показвания

петък, юни 27, 2014

АХААА, ПАК НОМЕРА ПО ТЪРЛЪЦИ ОТ САТАНИНСКАТА ДЖАНДАРМЕРИЯ НА ТИХИЯ ФРОНТ С ГОЛЯМАТА ГУМА ПАК СА МИНАЛИ ПРЕЗ БЛОГА !!!

АХААА, ПАК НОМЕРА ПО ТЪРЛЪЦИ ОТ САТАНИНСКАТА ДЖАНДАРМЕРИЯ НА ТИХИЯ ФРОНТ С ГОЛЯМАТА ГУМА ПАК СА МИНАЛИ ПРЕЗ БЛОГА !!!


След като изтриха  всички теми от 2012 успях да намеря минимално малко от тях и ги сложих в една страница на тема "Част от изтритите теми", която се четеше изключително много от посетителите на блога.
Е дааа, ама неее, днес случайно  видях, че тази тема надлежно е изтрита, но не знам точно, в кой момент на този месец.
Е те така, това е палажението, кой чел, чел, кой не, няма да загуби много де,  ако чете без да осъзнава прочетеното, не се опитва да се депрограмира и не спре да слугинясва на джиновете, така че ... няма проблема.
Все пак това е КРАЖБА  от великите демоно-КРАДЦИ, които със своята пряка демокрация директно и напрнеко демо-КРЕТЕНИЗИРАТ ВСИЧКИТЕ СИ ЖЕРТВИ и народи, по един или друг начин, с високите си технологии на низшата си сатанинска цивилизация да мердата на мердата.


ХЕ-ХЕ-ХЕ, КАСТРИРАНИТЕ ШВАЙНАР-ОВЦИ-СЛУГИНЯР-ОВЦИ ЯЛОВИ И У ГЛАВАТА И МЕЖДУ КРАКАТА, КВИЧЪТ И КАСТРАТ В МОЯТА БЛОГ-ГРАДИНКА ВСИЧКИ ЧЕПАТИ КЛОНИ, КОИТО  ГИ ШИБАТ ПО ЗУРЛИТЕ И КУФАЛНЯЦИТЕ ПРАЗНИ !!!


Темите не са загубени деее, напротив, пазят ги, като очите си, в топ-секретните си досиета на топличко, при това с много копия, от копирани двукраки, така че ...???!!! 
Добре че разполагат със спец-гига компютрите, /последен вик на сатанинската им ВИСША технология/, в които записват всичко хе-хе-хе и за всички ни, че иначе с моето досие, далеч по-дебело и от мене, безброй папки и картотеки щеше да им коства, направо огромна библиотека трябваше да спретнат за целта.
По-важният въпрос е, за какво ще ги ползват, тука вече е най-тънката част, заварката и пързалката. Аз пък няма да ви кажа гиди мързеланковци, сетете се как, па защо.
Халал да са им на еничарите и да им заседнат, където си  требе и овреме.
Айде беее,  патки не пасем по къровете, нито ГМО кукуруз ядем с какалашките, деее.
Ние българята всичко си поназнайваме все още, нищо че повечето са правят на трайко-китанчовци, но и това ще да е до време.
Един дълго събиран и спотаяван револт тръгне ли веднъж да излиза, като цунами е, няма спиране и тооогава няма и да има, къде да се скриете, ни на земята, ни в космоса даже.
Да не говорим, че винаги  по Коледа печем свинчовци- швайнеровани и фаршировани на чеверме. Ще има да  цвърчи  сланина, пръжки и дупари, но не на месечина, а на голяма жаровина, а ние ще танцуваме по нея с иконите и ще ви проклиняме, во веки веков да изчезнете, никога на тази земя да  не се  завръщате и да носите на нея сатанинската си смертелна ОТВРАТ отвратителна.


Oсвен това имат и алергия от моя образ "неземен"и, за да не публикувам повече снимки в албума на блога, ми взеха най-нахално зареждача на фото-апаретчето, така че  край със селфитото. Явно фото-шоп-ярите на швайн-ярите са се уморили да ми фото-шопар-ясват снимките.
Влизат си тука пряко, гаче ли  са си у дома и си взимат каквото си искат, когато си искат, без проблеми, нали са си демоно-крадци от великата им демокрадция-кретенизация и са  над закона, а от оф-цете никой и няма никакво намерение да ги спре, напротив,  така че ... гответе се и при вас идва тепърва с огромна сила цунамито на преката демокрация и  много напреко ще ви дойде,  направо трайно ще ви се запецне тук-таме.
Сигурно е, не, че сега е добре, но има и по-зле, гответе се, мъдростта е в предвидливостта.
Тооо само това да беше, пак добре, нооо не е, останалото -  дори не е за  разправяне, толкова е отвратително и невероятно гаднооо.
 Всеки може да открие сатанинската им същност стига да гледа, където, когато  и  както трябва, ако има кураж, защото картинката е повече от ужасяваща.
Тооо, не че го не знаете деее, но  не ви стиска да си го признаете и осъзнаете, та нали повечето са от ордите на еничарите и хич не им изнася, нооо нищо деее и вие ще опитате, рано или късно, какво е да си тотална жертва на сатаните. Немааа начин, сигурно е, познавам ги вече добре  и знам отдалече, какви ще ги забъркат в близките времена на тоталното безвремие.
Така че, време е  жаровината  да поприготвяме за сваким случай,  чеверметата, иконите и лъвския дух да се разпалва, че всичко това ще  ни потрябва, ... тотална изтребвация ни чака.
Е те това е, кратко и ясно и не мисля, че по-образно мога да ви го опиша, освен да ви го нарисувам на картинка с цветни моливчета, като за дечица.
Не знам за вас, но аз, докато го писах не плаках, а много се смях, та дано и вие се посмеете, па белким ви щракне нещо у главетата.
На тия тука няма какво да щрака, само мътна мътеница им плицука у главата, така че надеждата е у българята, иначе ... тотална изтребвация и модификация  в частност на нацията и общо - на човешката раса .
ДОКАТО НА ВСЯКО ВИСОКО БЪРДО КЛЕЧИ  ПО ЕДНО ТЪПО И  ЕДРО ГОВЕДО, НЯМА ДА ИМА СПАСЕНИЕ ЗА ЧОВЕЧЕСТВОТО ???!!!
http://enkade.blogspot.ch/2011/04/blog-post_2386.html
ЗА КАНАЛДЖИИТЕ НА ЗАДРЪСТЕНИ МОЗЪЦИ !!!
http://enkade.blogspot.ch/2013/05/blog-post_20.html
ON N'A PAS DE СONSСIENСE, ON N'A PAS DE СONSISTANСE !!!
http://enkade.blogspot.ch/2014/05/blog-post.html
ЧИТАНКА САМО ЗА ЧИТАВИ ГЛАВИ !!!
http://enkade.blogspot.ch/2011/03/blog-post_31.html
ЗАБЕЛЕЖКИ БЕЗ ЗАБЕЖКИ ...!!!???
http://enkade.blogspot.ch/2008/01/blog-post.html
ЗА ЗЛАТНОТО ЗРЪНЦЕ, КОЕТО НЕ ВСЕКИ МОЖЕ ДА ВИДИ В ПЛЯВАТА !!!
ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА СЪЩО НЕ ВСЕКИ МОЖЕ ДА ОТКЪСНЕ.
http://enkade.blogspot.ch/2010/01/blog-post_19.html
АФОРИЗМИ ТРАГИКО-КОМИЧНИ, ИЗВОДИ ВСЯКАКВИ И ПИНИЗМИ РАЗНИ !!!


http://enkade.blogspot.ch/2010/07/blog-post_1299.html
Тук пак сатаната е минал тихо-тихо по гуменки и  с голямата гума е трил-трил, та чак се забравил !!!
Брях много страх бе от българята бре, мамка му и прасе !!!




http://blogzaserioznihora.blogspot.ch/2014/06/blog-post_5236.html
Сателитно наблюдение  ???
http://grigorsimov.blog.bg/
http://presselibreinternationale.com/
http://zahariada.blog.bg/hobi/2014/07/06/zakonyt-za-rezonansa.1278828
ЗАКОН НА РЕЗОНАНСА !!!
Ако не влезеш в резонанс с написаното, където и да е било, не си губи времето, защото ще почнеш да си мислиш или, че е дълго, че има грешки и какво ли не още, но червената нишка  по никой начин няма да хванеш, а и нищо няма да ти влезе у главунята, добре промита и програмирана !!!
Ако успееш да влезеш в резонанс ще разбереш и онова, което не е написано защото не всичко може да се изрази с думи, ще умееш и да четеш между редовете, а да не говорим, че има и неща, ако ги напишеш, втори път няма да имаш тази възможност - въобщеее, така че...???!!! Настройката, настройката, иначе ... майката си трака, трака, трака с откоси наред по всички сатанински същности.
http://strogosekretno.com/index.php?p=issue&id=230&aid=4
http://bgnews.me/%D0%B4%D0%B5%D0%BF%D1%80%D0%B5%D1%81%D0%B8%D1%8F%D1%82%D0%B0-%D0%B7%D0%B0%D0%B2%D1%8A%D1%80%D1%88%D0%B2%D0%B0-%D0%B7%D0%B0%D0%BF%D0%BE%D1%87%D0%B2%D0%B0-%D0%B0%D1%80%D0%BC%D0%B0%D0%B3%D0%B5%D0%B4/








'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
Разни много малки откъси, намерени от изтрити теми, случайно артисали, забравени в архива, окастрени от всички клони, шибащи ги по тъпите глави мердьорски :




СКОК-ПОДСКОК, ХОП-ХОП-ХОП, ОП-ОП-ОП, ОП-АЛАНКААА.
НАКРАЯ, ОПА-ОПА ТА БУЗУКЯ С БАЗУКА, УЕЕЕ !!!
Лелей само ОП-ове навсякъде и опеват като попове, колко били добрички всички.
Да беее, еййй толкова  готини, та са на път да затрият света !!!
Закони, забрани, закани,
изпълнители, разпоредители, доносители,

ко-лаборатори, информатори, кретенизатори,
демоно-крадци, песоглавци и държавни углавни престъпници
всички дружно яхнали превитата народна гърбина
удрят и викят яростно
- дий, дий воле дий
... И Сивушка кротко, останала без силица, кожа и кости,
падна в калта накрай нивата  - ЗАВИНАГИ !!!
 Nadejda Djambazova
06.05.2012



Мъъъ дааа, зомбета, които си играят на апаши и стражари с двукраки био-играчки, при това роботизирани или кукленца на пружинки !!!  
Е има и такива не чак толкова специализирани, само с една врътка на гърбинката, навиваш, навиваш и пак навиваш  пружинката и изпълняват безотказно подадените движения, докато се скъса накрая от много употреба  !!!
Така де, роботрониката е за по-отбрани зомбета, твърди главета и специални индивидуалности.
Баш-играчите не си хабят технологиите за кой да е, имат си предпочитания повече от специални, окултни и ритуални.
Баш-играчите са една шепа, не знам какво точно, нооо е много дяволско нещо и ще да е биологично,  превърнали човечеството в играчки, като са му  внушили, че всички
са играчи и имат .сила, власт  и контрол  едни над други. Нищо подобно.
Иска се невероятна сила, просветление  и мощ на Духа, за да се дистанцираш от всички, от всичко и видиш отстрани цялата Игра, играчи и тяхните, уж одушевени, но все пак останали без душа играчки, за да ти стане ясно в какъв невероятен дяволски свят живее човечеството до пълното си самоизтребление.
Много мина, малко остана, развръзката за всички е близка !!!
Последните песъчинки на Дяволската ера изтичат и ще остане божествената, ако е артисало нещо от нея, разбира се !!!

ДИСТАНЦИРАЙТЕ СЕ ОТ ДЯВОЛСКОТО, АКО ИСКАТЕ ДА РАЗБЕРЕТЕ, ВИДИТЕ И ВНЕДРИТЕ БОЖЕСТВЕНОТО,  истинското, човешкото ИНАЧЕ НЯМА КАК ДА СТАНЕ !!!

Ако с единия крак сте при дявола, а с другия при дядо Боже, лицемерно-лицемерно, в това разкрачено положение винаги резултатите са едни и същи , хе-хе-хе, нали се сещате ??? !!!
Опитайте твърдо да стъпите само на едното място с двата крака, където вие предпочитате и ще видите, че ще ви олекне, най-малкото от това, че няма да има нужда през цялото време да се преструвате на това, което не сте,  не може никога да бъдете и не ви е в природата.

БЪДЕТЕ ИСТИНСКИ, ТА МАКАР И ДЯВОЛИ, ПОНЕ НЯМА ДА СТЕ ТОЛКОВА БЕЗМОЗЪЧНИ МАРИОНЕТКИ, НАПЪЛНО НЕОСЪЗНАТИ КАКВО ВСКЪЩНОСТ ПРЕДСТАВЛЯВАТЕ !!!
http://nikolaijambol.blogspot.ch/2012/06/blog-post_05.html
И не забравяйте, никога не пропускат да пробутат и манипулация, намерете си я, за да не си останете само с четенето, като не забравите и сами да се огледате в дегенеративното огледало, иначе си е само загубено време.  Ако биха имали сЪзнание за ролята си и дяволската същност не биха я играли, ако не биха искали. Тези, които знаят истината са лъжците, които съвсем не са осъзнати, а просто дяволски изродчета-слугинчета, използувани единствено за манипулация и нищо повече.
ЧОВЕКЪТ Е ЧОВЕК КОГАТО Е ОСЪЗНАТ В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ Е САМО ЕДНА ПЕШКА В РЪЦЕТЕ НА БАШ-ИГРАЧИТЕ !!!
Забележка : Цяла седмица не ми дадоха достъп до блога, днес се заинатих и успях с много врътки и навивки на разни дяволски пружинки да вляза, та с триста зора да напиша тези няколко реда. Това е.

Иии, кооогато един помияр се кръстоса с друг помияр се получава дяволски слугиняр !!!

МЕНАЖЕРИЯТА ВЪРХУ МАНЕЖА НА ЗЕМЯТА ЗДРАВО ХВАНАТА В МРЕЖАТА !!!

Чафки жално чафкат, чифутясват,
чифт по чифт мозъци докрай изпиват,
за волни птици искат да минат,
чафки-чафрантии винаги си остават.

Врани врънкат, вряскат, врява вдигат,
кукувици изкукали, кукат ли кукат, докато изпукат,
кукат, свобода на кукуво лято с кукане ще получат
гугутки в Гугълът гу-гу-гу-кът и им припяват,
всички овце успешно баламосват,
в директна връзка с Дявола се оказват.

Кучета яростно джавкат, огризки гризкат,
вълци отвсякъде настървено заприиждват,
страховито вият, на глутници се събират
стадата в стегнат омагьосан кръг затварят
жабоци от тинята в строен хор неистово и фалшиво пеят,
врякат, спектакли правят, зрелища с тричав хляб разиграват,
дяволски изчадия изкъсо, с палки ги дирижират,
спартаковци вече от векове не се раждат,
мижави гладиатори спектакли правят.

Щурци щурави по заповед на щуките, илюзии създават,
до последен дъх ще свирят и забавляват ошашавените пасажери,
докато всички кораби към дъното потъват,
с изфирясали зомбета, дяволски копелчета и безброй слугинчета,
влечуги всякакви по земята се гърчат, амбиции осъществяват,
всичко, земя и хора, съсипват, почернят и унищожават.

Чевреи на птици се дигизират и имитират,
забравят, с театрални крила нe могат да политат,
като пуйки се дуят, от надуване ще се спукат,
мангали с мерцедес талиги навсякъде щъкат и препускат,
циганьори на сюрии българите юркат
дяволите за геноциден инструмент ги ползуват,
народ да тероризират, изтребват и гнидосват,
все повече се размножават, земята с гняс покриват.

Ах, каква невероятно изродена фауна,
обсебена от Дявола, щъка по Земята.
Нашата майка-планета вече усилно протестира, трепери, изригва,
по шевовете се пори, цепи, пара пуска и с лава земята покрива !!!???

Породата прай природата !!! Гнъсна порода, прай гнусна, подлярска и миризливo помиарска природа !!!
Помиярите в помия се върдалят, успяват на тузари да се правят, нооо не разбират, че непоправима е кръстоската им помиярска !!!

Чифутите бацилус булгарикусите не понасят,
страшно око високомерно им фърлят, на поразия ги футат,
гоите-предатели само гоят, за юди-искариотски ги подготвят,
турци се фукат, отново в гяури ни припознават,
чорбаджиите им се кланят и с тях бизнес удордисват
вместо хайдути в гората, айдуци по поръчка наред требят
вместо горяни, уродливи гущерияни навсякъде пъплат,
с лоботизирани мозъци лобут ядат,
за слава, власт и пари продължават да се продават,
бетер като гювендии се представят.

Първосигнали пършави първенюта,
без никаква подплата, високомерно се фъчкат,
акъл нямат, само пари им се привиждат,
душите си на дявола за тях продават
тъпанари, тъпоъгълници и тъпигьози празни тъпани бият,
кьор-фишеци и гюбеци фърлят,
на властниците кеф правят,

Снобари безпаметно снобират,
в бурния океан на ню-ейдж халтурата умело сърфират,
винаги на върха на вълната се намират,
всички паникьосано, като петли скачат,
паникьосани кокошки и петли,
с глави отсечени, се оказват.

Демоно-крадците демо-крадци-я създават,
с ненаситни шепи народни пари краднат,
за нови аристократи искат да минат,
кръвта им не е синя, а от червена тиня,
против расизма са, расови кучета и коне
много държат да имат, безброй пари за тях пръскат,
на кръстоската държат, изучават и разчитат,
помиярската си долнопробна порода така компенсират.

Вампири скачат, зъби точат,
безжалостно и стръвно в телата впиват,
до последна капка, кръв народна източват,
искат всички като тях да вампирясат,
гуша за гуша един друг да се хващат,
на Сатаната компания да правят.

Дракули, Сатани и Дракони човечеството джвакат,
ултра лукс джамборета си правят,
кръв народна разменят, размиват и разливат,
окултни ритуали джуркат, разиграват и жертви на олтара полагат,
на велики магове се правят, само за убийци стават.

Илюминати ни илюминират,
с култови номера ни ритуализират,
баш-майстори дзидари вечно високи дзидове дзидат,
народи разделят, затворите пълнят,
под микроскоп всички гледат и модифицират,
ДНК-то подменят, кръвта разреждат и размиват,
с видео-камери от всяко кюше кьорат,
по кратуните всички светкат, швиткат и блъскат,
чипове без винт в промити куфали завинтват
посред бял ден, звезди на всички да се привиждат,
извънземни, там къде ги няма, всички да съглеждат.

Рептилияни, гущерияни и чевреи се запасяват,
само с Дявола се съвещават,
нов ноев ковчег на север си правят,
под земята и в космоса искат да се спасяват,
нали са си безумни, на това се надяват,
но в случая, хич не познават,
от божиите огньове не ще могат да се скрият,
навсякъде ще ги застигнат на пепел ще се превърнат.

Джадаи и джигити навсякъде се джидкат,
по цялото земно кълбе световни конспирации
на кълбо, с безброй нишки, развиват и навиват,
майнд-контрольорите по сателита изкъсо ги дърпат,
с трасетата на смъртта небесата забулват, всички тровят
ХААРП-иите климатични промени предизвикват
на пространствени халограми разчитат, тектонична война водят
С Христос, Мохамед и Буда ръцете си измиват,
виртуален живот от мъртви души създават,
истинските Хора с дяволска изобретателност обезличават,
незабележимо пред очите на всички, изпепеляват
всички всичко това търпят и страхливо си траят,
като плъхове по дупките се крият,
докато паникьосани не започнат да наизкачват,
когато корабите безславно започнат бързо да потъват.
Късно ще е, новата Атландида ще потъне завинаги,
заедно с цялата дяволска менажерия от много гяволия.
Илюзията е пълна, реалността наопъки обърната,
както се изисква в Матрицата !!!???

КонтролЪТ и Геноцид-ЪТ по Планът Ран-ЪТ е,
всеобхватен и тотален
на никой не му пука,
тааам ония от връо на пирамидата,
с оп-уленото око най-отгоре,
гледат само, как да ни оп-нат, оп-ропастат и оп-укат.

Всички за другите дрънкат,
самите себе си не виждат
в какви програмирани зомбета ги превръщат,
един други се унищожават,
на баш-майсторите работа спестяват,
една шепа дяволски изчадия,
всичко и всички дирижират.

И всичко това защото затриха българската следа в кръвта на народа !!!
Гледаш, гледаш и гледаш, и намираш българска следа единствено в жълтите хроники на майнд-контрольорите, използуващи я само за своя полза и в най-лошата вариация.
Иии, когатооо ... силната и пълноценна кръв на една чисто българска порода се размие, се получава един голям блудкаж и будалкаж, вместо орли - мижави пернати, които се перят, кукуригат и коркат, но ги е шубе нависоко да фъркат, същи петли без глави от шубе обезумели.

Със западняците, лесно е било и на бърза ръка са ги роботизирали и програмирали, почти в абсолютния максимум, защото породата им е била блудкава винаги, а кръвта им редка, та редка, направо вкисната суроватка, откъде и да ги погледнеш ялови...

Баш-майстори, подчинени на злите сили,
от връо на пирамидата с оцъкленото око се вихрят;
Банк-стери-гангстери смертелните операции на горните дирижират;
Майнд-контрольорите всичко живо, диво и двукрако, щъкащо по земята
манипулират, контролират и със сатанинска последователност настървено унищожават.

Програмирани и зомбирани двукраки, жертви на гореизброените,
напълно овчясали в кошарите, страхливо се сбутват
не знаят, че освен робски синджири, пранги, и вериги, няма какво друго да изгубят
нооо предпочитат като роби роботизирани да съществувуват,
с овче умиление сигурност, за сметка на жалката си виртуална свобода, искат
в една единствена овча блудкава порода се оставят да ги превърнат,
пригодна само да робува и да развива античовешка наука, технология и демагогия,
с две думи цивилизация, подчинена изцяло на дяволската сила.

Човекът може да е изцяло подчинен, но Земята няма как да е и ще го покаже с удар, тръскане и сила, за да се отърве от цялата тая дяволски прогнила канибалско-ала-балска и бакалско-материалистична цивилизация да мерда.

http://erigkan.ucoz.ru/news/zhrecite_na_tangra/2011-06-05-957

Едно време българите са били с невидими връзки свързани и с небесните божи закони, и с духът на земята, приютила ги в своята пазва.
Днес на всички са им кръцнали връзките и вместо това са ги вързали с робски сиджимки, за да се послушнички марионетки, същи кутренца-помиярчета.
--------------------------------------------------------------------------------
ЗЛОКОБНИ, ЗЛОВЕЩИ, ЗЛОНАМЕРЕНИ, ЗЛОРАДИ, ЗЛОЧЕСТИ, ОТ ЗЛИ СИЛИ ПРОГРАМИРАНИ !!! ТОТАЛЕН ОТВРАААТ
ДА ИМ ПОМОГНЕ И ГОСПОД ВЕЧЕ  НЕ МОЖЕ, А ДВЯВОЛЪТ ЩЕ ГИ ПРИНУЖДАВА ДА МУ СЛУГИНЯСВАТ  - ДОКАТО МОЖЕ !!!


ЗАБЕЛЕЖКА С ОТМЕТКИ РАЗНИ :

Не ме допускат да пиша в блога ми. С триста врътки успях да вляза, но нямам намерение всеки ден да губа един час, за да мога да напиша няколко изречения и после да ми пуснат вирусната програма, с която добавят произволни букви към всяка думи или курсура да подскача като луд по редовете. С две думи да не мога да пиша. Е, те  това е положението,. Опитах се да оставя коментар, но и това не ми е позволено. Питам се, дали въобще някой може, освен подставените зомбета, естествено, да оставят коментари, но така или иначе както сте забелязали такива няма, дори и за мен са забранени.
Искам само да добавя още, че който се интересува от принципите на манипулацията, зомбацията  и световната конспирация има какво да чете и да научи тук, дори ако цъкне на писаното от мен още в самото начало /2005/, всичко си остава актуално.
Ако, това което четете не ви помага да откриете себе си, а от там  всички останали и съответно и как функционира света, не си губете времето да четете. Който успее да открие себе си, ще достигне и до чертата на хоризонта и ще осмисли съществуването си, ще изпълни мисията си с която е дошъл на тази нещастна планета.
Истинското Щастие не е в ефемерните забавления, а в усилията да останеш докрай истински Човек, какво и да ти струва това !!!
Днес да те превърнат от Човек на маймуняк благодарение на неуката наука стана най-лесната работа за слугинярите на Дявола, владеещ всички енерго-информационни същности, които са хвърлили мрежата си над цялата планета. Да успееш да я избегнеш или разкъсаш, е истински триумф на същността, смелостта и издръжливостта на Човека, на свободния Човек, на истинския Човек.  Свободата е преди всичко да си вън от дяволската Схема като индивид и имаш силата на Духа да останеш докрай извън нея и бъсдеш пример зда всички други, които биха искали да дойдат с теб.Обратния вариант, да си оставаш с двата крака обвързан в схемата и да прокламираш свобода, просто не е възмоен за осъществяване. За съжаление точно това се случва с днешните "свободни" говорители и анти-конспиратори, затънали до шия в дяволските схеми и превърнали се  в дяволски енерго-информационни същности.

НИКОЙ НИКОГО НЕ МОЖЕ ДА ПОПРАВИ, АКО ПЪРВО САМ СЪС СЕБЕ СИ НЕ ГО НАПРАВИ !!!

Точно на това разчитат баш-майсторите и не се притесняват въобще от писаниците на техните слугиняри, знаейки, че са затънали до шиите в тяхните схеми и програми и нямат никакъв шанс, поради това, да въздействат на някого, каквото и да пишат и прокламират на приказки само, естествено.
Когато писането, и произнесените думи нямат заряд и не са изпълнени с истина в действие, те са ялови и не въздействуват въобще на хората, още по-малко на овците, изцяло зомбирани. Така че, .... писаниците по форуми, блогове и медии както сами виждате нямат никакви ефекти , освен въздушни течения от разни писачи, пълни с въздух под налягане, а светът си върви от по-зле на още по-зле.
Всички искат света да се промени, другите да се променят, нооо те да си останат същите зомбирани, фрагментирани и програмирани овченца.
Няма как да стане номера, няма и никога няма да стане.

ПЪРВО ПРОМЕНИ СЕБЕ СИ, ПОЧНИ ОТ СЕБЕ СИ, ЗА ДА ПРОМЕНИШ И ДРУГИТЕ И СВЕТА НА ТАЗИ ПЛАНЕТА, ЗАВЛАДЯНА ИЗЦЯЛО ОТ ДЯВОЛА !!
ЕЕЕ, дааа всеки, който иска да се промени ще трябва да е готов на кръст да го разпнат, ВСИЧКИ ДА го ОБРУГАЯТ И ДА ГО ПРЕЗИРАТ.

Исус Христос ни го е показал как става в действие, а не с дяволски алабалистики, как  да устоищ докрай и Човек да си останещ, за да си заслужищ безсмъртието, за което си пратен на Земята. Саможертвата не е само дума , а верую за всеки Човек.
.
АХ, ЗАБРАВИХ, ЧЕ ЕЗОТЕРИЧНОТО ХРИСТИЯНСТВО, ИСТИНСКОТО ХРИСТИЯНСТВО, Е УНИЩОЖЕНО ОЩЕ ПО ВРЕМЕ НА ИСПАНСКАТА ИНКВИЗИЦИЯ, /процес започнат далеч по-рано даже/ ПАРДОООН И ЛИЦЕМЕРИЕТО Е ТОТАЛНО, БЕЗ ОСТАТЪК.
Свещи палят, прошка искат, а все забравят дявола от сърцата и душите си да изгонят и като се молят на Исус Христос истински  светотастват.
Е даааа, нооо дойдоха времената за плащане, така че ... голямото шоу "Страшният съд" тепърва ще отпочва, кой до сега е минал метър, минал, оттук нататък няма да стане ... мелето ще е грандиозно в скоро време даже !!!
В момента има едно голямо затишие пред една многооо голяма всемирна буря, само гледайте какво ще се разразява тепърва.

Това е !!!

Един съвет : Каквото и да четете, където и да го правите, първото нещо е, да се видите да се огледате в написаното, като в огледало в събитието и в каква конфигурация и връзка сте с него, колкото и да ви се вижда на пръв поглед далечно от вас самите.
Целта на всяко четене би трябвало да бъде да опознаеш, преди всичко себе си, чрез другите и съответно, другите чрез теб. Това не са само думи, това е верую, без което няма излизане от дяволските мрежи за балъци.

Е, както винаги майнд-контрольорите останаха верни на дяволските си програмки и доста време ми взе горенаписаното, да не говориме, че пречките им  нарушават последователносттта на мислите и тяхното изложение, но горе-долу успях да го сглобя.
Мисля, че е ясно, за всеки който иска да му се изясни, естествено. За останалите, никога няма да им се проясни, дори и когато бурята ги отвеее завинаги, без да оставят каквато и да е следа на тази Земя, освен дяволската си лошотия, лицемерие и перверзия.

Публикувано от Danko за Penséеs pour le futur et le passé Мисли за бъдещето и миналото на 4/28/2012 04:03:00 PM
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 МАЛКА ИСТОРИЯ С ГОЛЯМО ЗНАЧЕНИЕ !!!???
mdeorole @ ( 9.02.2012)
Поиск человека лондоне
Историята на едно селище е и история на неговото име. Двете заедно са вървели през вековете и ако едното не е прекъсвало съществуването си, другото също неотклонно го! За миналото на град Враца и неговото име са изписани хиляди страници и във всяка от тях сигурно се крие частица истина. Българската история е малко манипулирана и това не е подминало узнать адрес своего прокси и порт, тази на нашия. Първата история на Враца е написана от българския историк и етнограф Йордан Попгеоргиев 1869 1921. През 1904 г. той публикува студията Град Вратца. Принос към историята му, приета от историко-филологическия. Съставителите найти по номерному знаку фото машины том първи от Семеен архив на Хаджитошеви съобщават, че Й. Попгеоргиев е командирован през 1904 г. от Министерството на народното просвещение за една година из страната със задача да проучи и събере намиращите се? 4, 9 Това вероятно е вярно само в частта си, че след смъртта на Тодораки Хаджийски през февруари 1902 г. синът му Никола е предал част от архива на съхранение в Етнографския музей София.. Известно е, че архивът на Хаджитошеви е бил познат и на археолозите братя Карел и Херменгилд Шкорпил, създатели на българската археология, които? Впечатлен от фамилното архивно богатство на Хаджийски Хаджитошеви, Й. Попгеоргиев, който явно е имал голям събирачески и изследователски нюх, решава да напише история на град Враца, без претенции да е цялостна?, но е издадена прибързано и без достатъчно допълнителни проучвания. Написването й става непосредствено след смъртта на Тодораки Хаджийски, поради което не можем да знаем неговата. Въпросите, свързани с по-старата история на града, са засегнати в кратка уводна форма към основното изложение. Оценките на автора за фамилия штрассер и последващото развитие на града са оскъдни, повлияни от следосвобожденски настроения. В заключение ще отбележа, че историята е много закъсняла в сравнение с издадените исторически книги за други сходни на Враца градове, но по замисъл и изпълнение надхвърля скромното значение на града!

Град Вратца е нов град. Той е основан наскоро след падането ни под турците от жителите на близките планински местности. До идването.

Принципът на подменяне на истинската история на една държава, град, или личност е застъпена в абсолютния смисъл на думата от световните конспиратори навсякъде по света, та и у нас. Истинските биват забравени завинаги, подменителите и фалшифиикаторите ги награждават и стават известни като добри семейства, фамилии и родове.
И сега, докато не са ме резнали да кажа, че съм внучка на Никола Хаджийски и знам само, че е умрял, когато майка ми е била бебе, а баба ми е трябвало да продададе огромната библиотекаа, за да изгледа петте си дъщери, с които е останала вдовица. Преживяли са благодарение на лозето, което са имали и с което и ние успяхме да оживеем, нооо забележете сме може би единствените, на които нищо не ни е рестутиирано, нищооо, даже една педя, ни земя, ни къща, нти дявол, ох пардон само дяволите останали 4и се въртят около нас като обсебени. Е. затова пък старите продажни проститутки станаха важни реститутки и продължгиха отново и отново чрез нсинове и вну;ци да продават държавата.
Тези които се занмават и разбират от световна конспирация, особено тази в България, ще разберат и без много нищан всъщност какво е станало след като и Шкорпиловците са се намесили в играта, кой кого е изтребил, кой какво е откраднал и защо преследват до дупка и днуци и правнуци  и пр., и пр., без да се пропуска окултната част на заниманията, които са базата на всичките им действиия. Е разбиира се, не трябва да се забравят и новите продажни летописци със свободнтите съчинения на историята на България, докато истинските са им запушили устата завинаги, нооо не во веки, защото Истината ще изскочи, когато Денят дойде.на Земята.Затова пък, тези които са я крили ще бъдат проклети и наказани, во веки веков. 3/10/2012
-----------------------------------------------------------
МЪЛЧАНИЕТО НА АГНЕТАТА !!!???

По няколко пъти в годината ни карат да мълчим по една минута в памет на убитите.
Като имате предвид, от кой идва иницативата, т.е.  от тези, които вольо или невольо, дирекно или индиректно са участвували в тези убийства, значи нещо не е наред.
Аз викам да викаме в памет на убитите и не само една минута а през цялото време, докато прегракнат всички и тогава останали наистина без глас да вземат да помълчат, за да са доволни мъртвите, които си отидоха залудо. Тогава мълчанието, примесено с истински сълзи, идващи и пречистващи сърцата ни от шлаките, а не крокодилски головодни сълзи, насила изстискани  и лицемерни, биха имали някакъв смисъл. Може и да се превърнат в потоп, който да отнесе убийците, добър е дядо Боже, добър, но никой не го следва, все в редиците на Дявола се нарежда, нооо иначе на Господ се осланяме.
Е това е, в Матрицата всичко е наопаки, аз пък съм все напреко, не съм виновна моля, моля, такава ми е природата, какво да се прави.
 Е това е, няма да се разпростирам върху темата, защото пак ще ми пуснат вирусчето с подмяната на буквите, но то и така се разбира за какво става дума, разбира се, който иска да го осъзнае и се прекурдиса на човешката програма. Никой няма за вас да го направи.
Не чакайте да дойдат ни колобъри, ни колаброси, ни революционери, а просто вие самите станете такива,  ако ви стиска деее, иначе нищо не ви пречи. да си останете докрай зомбари.
Рекох и отсекох.
Публикувано от Danko за Penséеs pour le futur et le passé Мисли за бъдещето и миналото на 11/19/2011 02:46:00 PM
--------------------------------------------------------------------
Неуката наука работи срещу знанието и срещу хората, един парадокс, нооо факт !!!???
Неуката наука обърнала всичко срещу Човека, отдавна е изкукала !!!
Няма нищо по-страшно от гениален неук учен !!!
Дори в космоса се разпростряха и го напълниха и него с боклуци, но не се сещат за най-главното, да се свържат с вселенските закони и да станат всемирно знаещи и можещи ХОРА, без да са захлупени от ТАВАНА НА НЕУКАТА НАУКА !!!
Едно е да си в безкрайния космически океан на вселенското знание и съвсем друго е да си роботизиран неук учен, ограничен и притиснат от антихуманните програми и системи на Властелините.
Язък за гениалността, отиваща право в ръцете на Дявола !!!
Таван нямат единствено знаещите, во веки веков вързани с вселенското знание и закони, а безкраят е техния дом.
Горко и тежко на цялото човечество, което колкото повече затъва в неуката наука, забравило напълно ЗНАНИЕТО, толкова повече се държи за неуката наука и заедно с нея ще си потъне в АДА от него самия създаден.
Баш-майсторите никога не допускат роден знаеш човек в науката, дори да е най-гениалния, защото знаещ и научен /знание и наука в едно/и защото тогава науката няма да е неука и абсолю\тно лишена от етика и антихуманизъм са една невероятна сила, която няма таван, и не може да бъде захлупена от тяхните канони и програми, една сила която не може да бъде управявана от тях. Ако случайно все пак се промъкне такъв Човек в тези среди, много бързо му намират цаката и го изхвърлят зад борда, примери колкото искате, особено с някои български откриватели.
Само знаещ Човек би разбрал за какво си говориме тука, научените просто ги чувам какви възклицания биха отронили ироничкно и мазно, не искайки да видят своето падение.
/Едно от нещата, които най-много са ме фрапирали, когато нищо не знаех за Елита и конспирацията е, когато започнах работа в едно висше учелбно заведение и виждах, и чувствувах какви ограничени същества, са разните му там доценти, професори и академици.
Направо недоумявах, как е възможно такива сколастични удървени мозъци да се занимават с наука и да имат такова влияние. Днес знам и мога да напиша много по въпроса, не че не съм написала доста. Който е Знаещ вече е разбрал и с първото изречение за какво става въпрос, другите и цели томове да изчетат, и по пет дисертации да напишат, пак няма да ЗНАЯТ.
Иначе, дааа ще успеят да сложат още една титла, напълно безполезна, фръцлива и виртуална.
Нямат съзнание, нямат чест, нямат достойнство и това напълно ги задоволява в живота им на неуки неодухотворени в повечето случаи изродски същности, изпълняващи сатанински дейности в пълна сянка плагиати.
Нооо виртуалните двукраки с виртуални работи се задоволяват, те са въздух под налягане, напълнено по изкуствен начин с наука и си искат и виртуалните въздушни награди, така само се чувствуват щастливи в собствения си елемент - въздуха, макар че при всички случаи въздухът е е нещо изключително полезно за разлика от тях. Да ме извинява въздуха, но такъв е лафа, така или иначе те разбират само от купешки всеприети такива, нека да не им натягаме много промитите мозъци с нови понятия.

Дааа, роботизацията не прощава дори на гениалността, като й кръцва всемирната връзка и я прави едно най-обикновено, макар и гениално оръдие на Властелините, чиято единствена цел е унищожението и модифицирането на Човека в програмирана компютърна и дигитално управляема биологична система.
Дяволът има нужда единствено от гениални зомбета, за да му изпълняват сатанинските програми срещу човечеството, толко просто и логично ???!!!

Дааа, учи мама учи, знанието да забравиш в университета, неук учен да станеш та да изтребиш до крак, професионално и гениално народа !!!
Дааа, учи мама учи, да не работиш и с финес научен да требиш, продал душата си на ДЯВОЛА.
Дааа, учи мама учи, та да ти кръцнат връзките с небето, земята и изначалното знание, по възможност в най-престижните световни университети за по-сигурно и да те вържат на сиджимки, та да станеш учена марионетка, водеща в тятрото на ДЯВОЛА !!
Дааа, учи, мама, учи маминото, да станеш неуко дяволско изчадие, учи, мама, учи, докато изчезнат напълно хората, после ще минете на директно самоизтребване !!!
КоЛкото и голяма информация да имаш, даже и да си гениален, ако нямаш съзнание и първичното знание, всичко е нахалост !!! Тенденцията е да се унищожават хоната, които природно са надарение със знанието и си имат връзката с вселенските закони, макар и в латентно състояние, те се явяват истински врагове за баш-майсторите.
Най-страшното на зомбацията и програмацията е, заключване на съзнанието, а без него на никаква полза няма човечеството, освен да бъде успешно манипулирано, роб-отизирано и експлоатирано, уж цивилизовано, но изцяло подцчинено на изродски изстъпления.
Никога светът не е бил толкова много информиран и както виждате става от зле по-зле, точно поради липса на съзнание, която прави науката неука и цивилизацията изцяло антихуманна.
Конспираторите много добре знаят това и затова спокойно си казват непрекъснато в прав текст какви ги вършат и окото не им мига.
Дааа, имат пълно право, очевидно програмациите им са почти напълно успешни, това поне е повече от очевидно. Операциите им се оказаха напълно успешни, дали ще ни помогне дядо Боже, не се знае, щом ни гледа сеира толкова време.
Очевидно българската поговорка не е празна приказка
- Помогни си сам, да ти помогне и Господ !!!
Но за да си помогнеш, първо трябва да осъзнаеш в какъв изрод междувременно са те превърнали майнд-контрольОРИТЕ, ИНАЧЕ НЯМА КАК ДА СТАНЕ ТАЗИ РАБОТА.

НЕ МОЖЕ ДА ИЗПРАВИШ НЕЩО, ЩОМ НЕ ОСЪЗНАВАШ, ЧЕ Е КРИВО !!!

ЕДНО Е ДА ИМАШ ИНФОРМАЦИЯ, СЪВСЕМ ДРУГО Е, ДА Я ОСЪЗНАЕШ И ОТ ТАМ ДА СЕ ПРОМЕНИШ ПЪРВО ТИ САМИЯ !!! ТУК Е КЛЮЧА ОТ БАРАКАТА !!!
ВСЕКИ ЧАКА ДРУГИТЕ ДА СЕ ПРОМЕНЯТ, А СИ ОСТАВА В ЗОМБАРСКАТА ПРОГРАМА, С КОЕТО ОМАГЬОСАНИЯ КРЪГ ЗАТВОРЕН СИ ОСТАВА.
ОТКЛЮЧИШ ЛИ СЪЗНАНИЕТО СИ, ОТВАРЯШ И КРЪГА ПОЛЕКА ЛЕКА, А АКО ВСЕКИ ГО НАПРАВИ, КРЪГЪТ ЩЕ СТАНА ПРАВА ЛИНИЯ, ПРАВИЯ ПЪТ, ПО КОЙТО БИ ТРЯБВАЛО ДА ВЪРВИ ЧОВЕЧЕСТВОТО.
ЗА СЕГА СЕ ВЪРТИ В КРЪГ, КАТО КУЧЕ ОКОЛО ОПАШКАТА СИ И СЕ КВАСИ В СОБСТВЕНИТЕ СИ ЛАЙНА.
ОТ КЪДЕ И ДА ГО ПОГЛЕДНЕШ ВСЕ ЕДНА И СЪЩА ЛАЙНАРСКА РАБОТА, НА ЕДНИ И СЪЩИ САТАНИНСКИ ПРИНЦИПИ ПОДЧИНЕНА

Такъв е кръговрата на съдбата на човеците по земята и по тяхна воля е така или по-скоро от тяхното безволие пред Сатаната ???


http://video.yandex.ru/users/kolef2/view/52 !!!???

Откровение за откровение !!!
Казаното в този клип с бълг. субтитри, разбира се е повече от вярно, но все пак Истината е Истина , само когато е казана цялата.
Този клип е повее от верен защото от тях е правен. Защо ???
Много е просто, ако им познаваш табиетите. Те си имат един много стриткно спазван ритуал, да ти казват, какво те чака и всъщност какво правят и ще правят, както в индивидуален план, така и в общо човешки и световен план. Така или иначе няма кой да ги накаже, държат всичко и всички в ръцете си, най-много някоя парцалена кукла на въженца вързана да я хвърлят в огъня, така и така вече ненужна и прекалено много знаеща тайни и секрети. Понякога даже от тях някой обира пешкира, ако се издъни и не спазва правилника и ритуала. Прошка никумо съвсем по сатанински.
Както сами виждате целия Интернет бъка от тяхни фактически откровения какви сатанински изпълнения извършват над човечеството. Това че човечество са го модифицирали, зомбирали и програмирали плюс късата памет и не може да сглоби действията на глобалистите, които са го заглобили, те смятат че си е негов проблем, щом се е оставило в ръцете им.
Един вид, ние ви казваме съвсем открито какво правиме и какви са ни крайните глобални цели и, ако вие не сте в състояние сами да се спасите, си е ваша грешката, демек не тяхна. Един вид си измиват ръцете и греховете по този начин, нещо което е залегнало много дълбоко в тяхните ритуали. Разбира се много удобно забравят, че те са модифицирали хората така, че да не могат да виждат глобалността на проблемите и да вземат съответните решения правилно и пр. и пр. Не веднъж съм писала за този момент, който за съжаление съм изпитала на собствен гръб и ми е безпределно ясен, и многократно доказан.
Това е.
Търсете силата във вас самите, да надхвърлите програмите, с които са ви зарибили и вързали на сиджимки и живейте извън техните двойни стандарти, като неподхранвате СИСТЕМАТА по никой начин, най-малкото със слугинярстването.
Публикувано от Danko за Penséеs pour le futur et le passé Мисли за бъдещето и миналото на 10/10/2011 04:12:00 PM
--------------------------------------
ПОРЕДНИЯ ТРИК НА СВЕТОВНИЯ ЕЛИТ !!!???
http://news.ibox.bg/news/id_566793404
Дааа, и най-умния си е малко прост, а и най-тъпия, ако има цялата власт, може да мине за най-умния !!!
Ако не  беше изнесъл парите демоно-крадците нямаше да го опукат все още, а сега ще им е още по-лесно да му ги свият. Демонокрадците от световната демокрация не се напинят да ги крадат банкнота по банкнота, чакат  елитните им марионетки да го правят за тях и после накуп и напук му ги вземат, като го опукат. 
Едно е да си крадец, съвсем друго е да си баш-демоно-крадец, нали се сещате, многооо тънка далавера и разликата е огромна ?
Е, друг е въпросът, че  от демоно-крадците накрая ги взима Елита, който за да владее света има нужда от ужасно много парета.даааа, горе долу най-схематично такава е веригата и затова съществува манипулацията навсякъде и световната конспирация, за да не загравят овците, кой ги дои, кой ги стриже и кой ги праща в кланицата в последна сметка.

Ако някой иска да разбере издъно цялата шашмагория за Кадафи, както и за арабските революции, ще трабва малко напиняне и да прочете съвокупно най-важното за Чаушеско, Садам, Милошенвич, африканските баровци   и разни други диктатори, да  проследи червената нишка, която е направо много дебело  видима и ще разбере че всичко е едно смертелно тятро, рижисирано от едно място.
Ако знаеш къде да гледаш, както и принципите  заложени от главните диригенти на   събитията  и невероятните прилики между тях, тогава ще ти стане даже повече от ясно, разбира се, ако не са ти промили мозъка изцяло, добре запечатали и гланцирали, за да  виждаш само това, за което са те програмирали.
Един джокер за дзидарите и тяхните принципи на действие :
Какво по-лесно има, когато една марионетка й се протрият конците  и трябва да бъде хвърлена на боклука, да насъскаш всички срещу нея, за да да я ликвидират , провокирайки в овците разни неистови възторзи и опиянение от собственото им изтребление ?
Висша манипулация, за нисша популация, няма ала-бала във върховната Централа  и от векове й вървят без грешка номерата.
Освен това,, ако продължиме за Кадафи да говориме, защо не го утепаха през всичките тези 40 години диктатура, например ???
Дааа, та нали трябваше да му дадат достатъчно време, за да ограби народа и те да лапнат всичкото и много други номера и цели.
Но това е само една малка част от цялото, търсете си го сами, повече от видимо е, като не забравяте никога, кой дърпа на всички, абсолютно всички конците... !!!???

НАЙ-ДОРАТА ПИОНКА Е ТАЗИ, КОЯТО ЗАСЛЕПЕНА ОТ ВЛАСТ И ПАРИ НЕ СЕ УСЕЩА,  ЧЕ Е ТАКАВА, ДОКАТО НЕ Й КРЪЦНАТ СИДЖИМКАТА И СЕ СПЛУЕ КАТО ПАРЗАЛЕНА КУКЛА!!!
ЕЛИТЪТ УСПЯВА, ЗАЩОТО СИ ИМА ЖЕЛЕЗНИ ПРИНЦИПИ НАЙ-ВАЖНИЯТ, ОТ КОИТО Е, ДА НАПРАВЯТ ПИОНКА ВСЕКИ, ОТ НАЙ-НИЩОЖНИЯ ДВУКРАК ЩЪКАЩ ПО ЗЕМЯТА, ДО НАЙ-ВЛИЯТЕЛНИЯ ДИКТАТОР ИЛИ ДЕМОКРАТ И ПОСЛЕ САМО ОБИРАТ ЛАВРИТЕ И СЪКРОВИЩАТА, ОТ ТЯХНОТО СЛУГИНЯСВАНЕ.
ВОТ ТЕБЯ, НАЙ-ЛЕСНАТА ЗА ТЯХ РАБОТА.
Публикувано от Danko за Penséеs pour le futur et le passé Мисли за бъдещето и миналото на 10/23/2011 11:51:00 AM
------------------------------------------------------
Получих това по имейл от някой си Владислав Цеков и ви го копирам без коментари и промяна, но да се има предвид, че до мен стигат само месажи, добре проверени и нарочни, с точно определена цел, а случайните, директно в кошчето.
И нека всеки си прецени в каква конфигурация се намира и като какъв, жертва или палач, или и жертва, и палач, както повечето в тази ситуация на тотален световен психо- и психотронен терор.
Организиран психотерор
Психотерор (тихо убийство) или организиран психически тормоз (на английски Gang Stalking/Organized stalking) е форма на социална изолация и психически тормоз обхващащ всички аспекти на човешкия живот (социален, трудов, интимен).
Извършва се чрез серия от предварително обмислени действия на нападки, извършени групово и според план основан на наблюдение, лоши шеги, внушения, злепоставяне, клюки, клевети, социална изолация, унижение, измама и манипулация.
Понякога психотерора се нарича „криминално преследване”. Криминалното преследване, включително дебненето е вид престъпление. Докато много от престъпленията се определят чрез определен вид поведение, което може да се докаже с ясни доказателства (убийство, нападение, и т. н.), криминалното преследване се състои от определен тип поведение, което продължава дълго време и причинява стрес и страх в жертвите (мишени), които се страхуват за сигурността си, макар че вредата не винаги е физическа.
За разлика от ситуациите на „обикновен” психически тормоз, в които само един човек тормози друг, прихотерорът се упражнява от група хора, които продължават тормоза, благодарение на следните методи:
- Физически тормоз или дебнене
- Индиректни нападки на мишената
- Повреда на личната и собственост
- Обществена и професионална дискредитация
Става въпрос за серия от враждебни действия, които имат за цел да разрушат живота на човек и това често се постига.
За да бъдат определени инцидентите, от които страда мишената, като атаки, тези инциденти трябва да се повтарят ежедневно. Така вече не се смятат за обикновени битови инциденти. Този процес е познат като „сенсибилизация на мишената” (повишение на чувствителността на нервните центрове, под влиянието на дразнител) в присъствието на натрапници.
На английски се използват много термини когато се говори за психотерор.
Някои от тях са: community-based harassment, covert harassment, organized stalking, group stalking, gang stalking, cause-stalking, vengeance stalking, vigilante-style stalking.
Психотерорът е форма на психологическа война, която има за цел да съсипе и разруши моралът и принципите на мишената. Натрапници упражняващи този вид насилие се чувстват като хора “без власт” и групата, която напада, им дава тази власт.
Кибертормоз
Голямата част от жертвите на психотерора усещат, че действията им в интернет са следени. Често губят писма, които не пристигат или не получават, постоянно имат вируси в компютрите, въпреки че вземат предпазни мерки, за да ги избегнат.
Според Уикипедия, кибертормозът е употребата на електронна информация и средства на комуникация като електронна поща, социални мрежи, блогове, чат, текстови съобщения, мобилни телефони и опозоряващи сайтове, за нападение на личност или група от хора чрез лични атаки или други средства.
Кибертормозът е доброволен и включва повтарящи се атаки и заплахи чрез електронния текст. Кибертормозът има за цел да причини емоционална травма, тревожност, тъга и избора на средствата за комуникация са без значение.
В какво се състои психотерора?
След дефиницията за психотерора е необходимо да се разбере как се извършва, в какво се състои, какъв вид конкретни действия се извършват на един човек, за да счита, че е тормозен от организация.
Ключовата част, която трябва да разберем, за да можем да помогнем на жертвите на психотерора е, че това е серия от прикрити нападателни действия. Не съществува тормоз без системни нападателни действия. Не можем да говорим само за едно враждебно действие, нито да го разкрием като психотерор, ако не разберем, че мишената преживява ежедневно цяла серия от враждебни действия, нападки, наблюдение и заплашване с цел да я безпокоят, сплашат и отслабят физическото и психическото и съпротивление.
Да представим серия от общи примери, методи, тактики за враждебни действия, предоставени от много от мишените на психотерор, като изясним, че психотерора не се ограничава конкретно до тези действия, нито иползва тези задължително:
Методи на психотерор
Газена лампа/психологически нападки
Споменаване на определени изречения или думи, казани нарочно от непознати когато се намират близо до мишената, двойнствения смисъл на комуникацията и употребата на начини за общуване между редовете. Често се използва извратено директно общуване, изкривяване, деформиране на значението на думите, лъжи, използване на сарказъм, подигравка, неуважение, парадокс, и т. н.
Да правиш „газена лампа” на някого означава да използваш двойнствен смисъл, да го накараш да се колебае и обърка, за да загуби доверие в себе си. Това е още един начин при психотерора, който е ясно свързан с психологическия тормоз. Има за цел да накара жертвата да повярва, че заключенията или дедукциите и са винаги неправилни.
Да правиш „газена лампа” на някого означава да го убедиш, че възприятието му за истинността на фактите и личните отношения е грешна и измамна за него самия. Да отречеш, че случилото се не е било, да го убедиш, че това което е направено и казано, всъщност не е нито казано, нито направено, да го обвиниш, че е забравил действително случилото се, да създадеш проблеми и да подхраниш подозренията му, да бъдат изопачени думите му, да интерпретира винаги грешно казаното или видяното, да се деформират думите и намеренията му, никога да не е прав, да му се внуши, че си въобразява несъществуващи врагове, че постоянно лъже без да иска.
За този, който знае как да използва описаните по-горе техники срещу някого (а случаите изобщо не са редки), това е един много ефикасен метод да се манипулира поведението на човек, както си пожелае, да бъде лишен от воля, за да стане господар на жертвата и да я превърне в роб.
Ето някои примери:
- Влизане в жилището на мишената и преместване на мебели или предмети
- Кражба на малки предмети и връщането им след няколко дни
- Смяна на дреха на мишената, с дреха, приличаща на същата (когато е във фитнеса например)
Уличен театър
Този термин означава форма на преследване, чрез която натрапниците представят пародия, вид театрална пиеса, предназначена да обезпокои, нападне или обиди даден човек. Тази „пародия” може да бъде представена в интернет (кибертормоз), на улицата, дори и на празник.
Актьорите, диалозите и сюжета на подобна пародия се основава на лични данни за мишената или факти, свързани с личния и живот, недостатъците, работата, разговорите, интимното и минало, и т. н.
Целта е да се причини травма на този човек и/или да се промени поведението му.
Заглаждане на ливадата, трудно да доказване
Става въпрос за доказателство за заглаждане на ливадата чрез саботаж на малки лични предмети на мишената или разместването им. Мишената ще намери, че изчезват лични предмети и отново се появяват след няколко дни или просто ги намира на различни места, на които не ги е оставила. Последният пример обяснява намерението да се направи „газена лампа”, която има за цел да накара мишената да вярва, че възприятията и за реалността я мамят.
Заглаждането на ливада в психотерора има различни цели:
- газена лампа
- събиране на информация за мишената
- нахлуване в личното и пространство, събиране на лични данни или лична информация, които ще се използват по-късно в бъдещи атаки
Открито наблюдение
Причината, поради която наблюдението на мишената не е прикрито се дължи на това, че самото наблюдение е вид тормоз. Има много начини да съобщиш на преследвания човек, че е под наблюдение 24 часа на ден, където и да отиде.
Простото и на пръв поглед невинно участие на съседи, които излизат и влизат винаги в същите часове и в точния момент, в който го прави и мишената не е нищо повече от психотерор от неприкрито наблюдение.
За да считаме даден факт за психотерор по обективен начин, мишената обикновено „импровизира” излизането и влизането в дома си, които продължават да „съвпадат” с тези на съседите, доказвайки съзнателното или несъзнателно участие на обществото в психотерора.
Като казваме „съзнателно или несъзнателно”, имаме предвид факта, че много от натрапниците в психотерора (съседи на мишената, част от обществото) не знаят точно какво правят, а следват указания, без да оценят какво значение има изпълнението на тези указания.
Скрито наблюдение
Чрез инсталацията на уреди за наблюдение, камери или микрофони. В зависимост от типа на психотерора, технологията, която ще се използва при скритото наблюдение е повече или по-малко напреднала. Има случаи, в които телефоните на мишената са подслушвани и действията и в интернет, наблюдавани.
Един от уредите, които се използват за наблюдение е визьора:
Индиректни заплахи
Един пример за индиректна заплаха е повтарянето на коментари, изречения и/или въпроси, които са на пръв поглед случайни и незначителни и са свързани с превозното и средство. В период от няколко седмици, мишената се среща с хора, които учтиво ще и зададат въпрос, относно мотоциклета и, ще го направят може би докато се приготвя за тръгване, докато паркира или спре на светофар. Въпросите ще имат за цел да „вдъхнат страх или тревога” относно сигурността на превозното средство или относно възможността за инцидент с мотоциклета, но изглеждат като обикновени, случайни разговори с любезни непознати.
Целта на този тип общуване е да внуши страх в мишената. Заплахата или страха, свързани с превозни средства също така може да се свързва с измислени ситуации, за да се създаде напрежение, например, измислено преследване:
През нощта, мишената се отправя към дома си с мотоциклет и пътуването продължава 15 минути. Друг моторист я следва явно (кара до нея или включително я гледа докато кара със същата скорост). Като стигне до дестинацията си, мишената паркира и наблюдава, че моториста също паркира на няколко метра от нея. Мотористът/преследвачът слиза от мотоциклета и се отправя към мишената.
До тук описаната случка е ясен пример за сплашване, обаче следва развръзката. Мотористът/преследвачът говори с мишената, казва и че я е объркал с друг човек и след това се извинява учтиво, че я е уплашил.
Извършват се много други атаки чрез преследване докато мишената шофира и често няма никакво общуване, а само визуални симулации за преследване, например, мишената е преследвана от същото превозно средство, три пъти през един и същ ден, в различни места на града.
Саботаж и разрушаване на лични отношения и социално обкръжение
Чрез клевета, злословие и злепоставяне - психическо сплашване и пренебрежение чрез, погледнато отстрани, невинни действия
Натрапниците ще се опитат да привлекат вниманието на мишените с предизвикателни погледи, „случайни” блъскания или обидни коментари, насочени към мишената.
На английски, термин с името Anchoring(закотвяне) е пряко свързан с психотерора, тъй като може да се използва като метод за кондициониране.
Закотвянето е термин, използван в психологията, който описва общата тенденция на човешките същества да се доверяват прекалено или „да закотвят” характерна черта или определена информация когато взимат решения.
Когато това свързване или котва не е предизвикано от нас, а от чужди източници (психотерор), кондиционирането е осигурено.
Пример:
Винаги когато мишената се насочва към обществено място се среща с хора, които и показват химикал и се държат пренебрежително, ядосани са и дори изразяват омраза. Мишената не познава тези хора. Ако това действие с един обикновен предмет като химикалка се повтаря дни наред, седмици или месеци, най-накрая мишената ще започне да изпитва страх от химикалки. В този случай, химикалката е котвата, която предизвиква състояние на страх. Това „психологическо упражнение” може да се направи с всеки предмет, мобилен телефон, лаптоп, цветове или каквото и да било.
Целта е да се провокират отрицателни чувства по изкуствен начин чрез психологически метод.
Фалшиви досиета
Много мишени са подали оплакване за клевета и злословене за фалшиви досиета, които са показвани на приятели, роднини, съседи, включително продавачи или познати, с които мишената има взаимоотношения. Тези досиета са показвани и никога давани, използват се за да подкрепят с „доказателства” полуистините, лъжите и клеветите по адрес на мишената. Тези фалшиви досиета могат да съдържат снимки на мишената или невярна информация относно престъпление, в което тя се обвинява и поради което е „разследвана”. Обикновено информацията е убедителна и предизвиква негативни реакции към мишената от страна на обществото, приятелите и семейството и.
Изолация
Друга цел на психотерора е изолацията на мишената. Да се изолира мишената, като постепенно се отдалечи от приятели, семейство, колеги, интимни партньори. Използват се много методи: лъжи, обиди, злепоставяне. Пример за това е да се свържат с приятели на мишената, карайки ги да мислят, че мишената говори лошо за тях зад гърба им или се опитва да се възползва от тях.
Отворена поща
Това са друг вид инциденти, от които често се оплакват много мишени: намират отворена лична и поверителна поща в техните пощенски кутии или понякога тя пристига със закъснение, което и нанася щета.
Имитиране
Психологическа атака, използвана в действията на психотерор. Примери: хора, които се обличат по същия начин, по който и мишената, хора, имитиращи поведението или фрази, казани от мишената на обществени места.
Последици за мишените
Заради серията от враждебни действия и продължителността на психотерора (може да продължи години), физическите и психически последици върху мишените могат да причинят сериозни травми.
Психическите последици включват:
- Сериозна депресия, с тенденция към самоубийство
- Разрушаване на самочувствието
- Загуба на доверие
- Загуба на интерес
- Постепенна социална изолация
- Продължителен пост-травматичен стрес
Други последици са:
- разваляне на лични взаимоотношения
- липса на средства да се издържа (мишената не може да си намери работа, а дори и да си намери, бързо я уволняват)
- загуба на собственост, заради липса на доходи
- парични загуби, дължащи се на продължителни поправки на превозни средства и други щети и повреди
- загуба на уважение от приятели и роднини
- здравословни проблеми вследствие на стрес
- мишената може да бъде обявена за „параноик, психично болен, луд”
- психически травми
- чувство на вина
- тенденция за минимизиране влиянието на психотерора
- интерпретация на психотерора като „лични неща”
- чувство на предаденост
- тревожност и страх заради непредвидимото поведение на натрапниците
- чувство на празнина и безпомощност. Неспособност да се управлява собствения живот.
- липса на доверие в полицията, което ги кара да не подават жалби
- парализиране: много мишени вярват, че поведението на натрапниците не е престъпно
- отричане или срам
Много мишени говорят за преживяванията си като „насилие”, емоционалните състояния между натрапника и мишената на психотерор са много подобни на тези при престъпление като насилие.
Отсносно психическите болести
Не е нужно да се казва, че съществува паралелизъм между мишените на психотерора и невинните случаи на „параноя”. Този паралелизъм затруднява много лекари и обществото (дори някои мишени) да установят истинността на определен случай.
Когато обаче ситуацията се проучи в цялост, а не само като отделни инциденти и извън контекст, всички атаки на мишените на психотерора са систематични и имат връзка помежду си.
Без да се вземе предвид разказа на определена жертва и анализирайки ситуацията без паниката и тревогата, които обикновено придружават първите фази на психотерор, разликата между този вид ситуации и психическо заболяване, може да не е много очевидна първоначално.
Когато търсят професионална помощ, много мишени изпитват това, което на английски се нарича „Martha Mitchell Effect” (Ефектът на Марта Мичъл)
Понякога се появяват случаи, които са невероятни и са диагностицирани грешно като симптоми на психически болести.
Марта Мичъл, съпруга на американския министър на правосъдието, е подавала жалби за корупция в Белия Дом на Никсън. Първоначално са били подценени и сметнати за параноидни мисли, докато по-късно са доказани и проверени, благодарение на разследването Уотъргейт.
Споменатите примери доказват, че патологичната параноя може да се основава на грешка или неспособност да се провери дали действително случилите се събития са станали, без значение колко невероятно могат да изглеждат на психиатрите/психолозите.
По разбираеми и очевидни причини, лекарите не се опитват да докажат валидността на оплакванията за преследване или тормоз и без това доказателство, пациента може да бъде обявен за параноик когато се оплаче от организиран психически тормоз.
Това е битката, която трябва да водят мишените.
Защо на мен?
Несъмнено това е един от въпросите, които най-често си задава мишената. Причините, поради които една мишена е нападана психически и групово могат да бъдат няколко. Ето някои от тях:
- отмъщение за действителна или въображаема обида
- заглушаване на разобличители или отърване от определен човек като изкупителна жертва в търговския свят
- да се открадне интелектуална собственост на мишената
- защото е избрана като опитно зайче за медицинско и психологическо изследване
- защото перверзията, воайорството и садизма имат нужда от жертви, които да бъдат манипулирани с на пръв поглед невидими методи на тормоз
Дейността на групите за психотерор е много подобна на други екстремистки групировки. Според Дейвид Лоусън, автор на „Terrorist Stalking in America” (Терористичен тормоз в Америка), тези методи на тормоз са проектирани според методите, използвани от Ку Клус Клан и са усъвършенствани десетилетия наред.
Много мишени виждат идеята за отмъщение като възможна причина за психотерора, на който са подложени.
Жертвите са избирани, защото някой вярва, че „заслужават урок”. Но уроците са винаги жестоки и натрапниците се измъкват, оставайки анонимни.
Това престъпно деяние вдъхновява и дава власт на натрапниците да продължават да я упражняват.
Важно е да се изясни, че преследвачите/натрапниците не са тези, които започват психотерора, а тези, които са използвани от човек или организация за да го извършват.
Най-често тези натрапници биват:
- бивши престъпници, очакващи облаги от властта
- членове на секти и по-конкретно масонството
- пенсионирани военни
- бивши агенти на държавна сигурност
- наркомани
- хора със садистични отклонения, в това число и учени
Натрапниците не познават мишената лично.
Кой стои зад психотерора?
За осъществяването на тези скъпоструващи операции, които продължават с години, са необходими огромни средства, с които разполага единствено държавата. Тайните служби от години елиминират хора и експериментират върху тях своите оръжия и манипулативни техники. Подобни програми се осъществяват в целия свят. Пример за такива са COINTELPRO, MK-ULTRA, Buzzsaw.
Докато някой предоставя средства и материални облаги, никой няма да постави под въпрос невинността на един човек, който се използва като изкупителна жертва или опитно зайче. Без съмнение, психотерора е най-чистия начин да се премахне някой и само тези агенции имат достъп до необходимите икономически ресурси и оборудване, за да се осъществи психотерор срещу даден човек.
Публикувано от Danko за Penséеs pour le futur et le passé Мисли за бъдещето и миналото на 1/04/2012 05:42:00 PM
-----------------------------------------
ЧИК-ЧИРИК, ЧИК-ЧИРИИИК, ЧИК-ЧИРИК БАЗИК, БЪЗИК И БЕЗЛИК ЛИЙКС !!!
РЕШИХА ДА ПОРАЗГОНЯТ НАКУКУШИНЕНИТЕ ВРАБЧЕТА, НАКАЦАЛИ ПО ИНТЕРЕНТ ЖИЦАТААА !!!
И какво следва след това, ами законово пускане на поганците, които досега се криеха на топлицчко  из потайните им секретни дупки, да трепат врабците с прашките, но и с много други неща, които за сега публиката, дори не подозира, че съществуват на тази земя.
Не бойте се, жица ще има, вече са я пуснали, но само за тяхните гаджали с много парета и с особени заслуги към Дявола.п /В сита "30-ет Думи" имаше спец-инфо по въпроса, но изчезна
 в дън земя/. Така че ... по жицата ще има само самодоволно грачещи гарги, врякащи черни и крадливи свраки, нооо никога - бяли лястовици.
Свърши тая с белите ангели, узаконяват всичко истинско черното, играта с черно-белите е на път да свършва вече и последната партия е на чернилките, после, шах и мат и кой откъде е.

И такаааа, манифестантите се прибраха по довомвете си доволни от акцията, но на сутринта бодро, бодро отново започнаха да слугинясват на тези, срещу които викаха и се зъбеха на площада само за парлама.
Мъъъ, даааа, няма по-страшно от самозаблудата !!!
Не знам защо всичщи и особено уж анти коспираторите все забравят, уж случайно деее, че в плановете на баш-майсторите са застъпени точно такива бунтове, революции и окупации по цялата земя, извършвани от тълпите, нооо ръководени от ТЯХ, за да си нагласят само както те искат работите ???
Така де, оти да работат, като мое и да не работат и като има толко абдале по земята да им вършат черната работа.ечната. Класическият им трик, тълпите правят революциите, а баш-майсторите обират после благинките от свършаната наготово рамота.
Дааа,  на всичкото отгоре са го описали черно на бяло как процедират и какво тепърва ще правят и въпреки това зомбетата им се връзват на номерата.
Дааа, няма нищо по-безкрайно от глупостта, а ако е зомбмирана, направо е смертелна.
Дааа, за да бъде потушщена революцията трябва да бъде обезкървена, за да поемат юздите тези които са я организирали и се разпределят печалбите от нея.
Е даааа, но дойде дреме време, когато, за да победи революцията трябва да се обезкървят ръководителите й, иначе ... нищо и половина, пак същото !!!
Даааа, такива ми ти работи и фатката не е да излезеш само да викаш безпаметно на мегданя, а да разбереш кой, кой е у гяволската темница и какви дяволии крои с твойте собствени усилия.

ИЗВОДЪТ : Решението пренадлежи винаги,  на този който държи руля на кораба и единствено той го води на там, на където той иска. Така че, без истински капитан, който принадлежи единствено на масите и знае точно за какво и за къде отива нищо, като крайна цел, не става, поне за масите, освен да наливат, отново и отново, вода в мелницата на Дявола.
Публикувано от Danko за Penséеs pour le futur et le passé Мисли за бъдещето и миналото на 2/12/2012 05:53:00 PM
......................................................
ХА ЧЕСТИТО ПРО, СРАБОТИ ВЕДНАГА СЛЕД КАТО В ЧИКАГО ГО ОБЯВИХА !!!
Друс, друс, та друс Ганке ле.

Не бойте се беее, това е от щита, отвънка те защитава, а отвътре те тръшка яката.
ТОва е само първа проба за свикване и калибриране на съоръженията, идват следващите серии, които ще са малце по-силнички, по-тръскащи и по-унищожителни.
Някои на това му викат сигурност, но то не е важно, как се представя, а какво е наистина и каква му е целта, крайната цел на заниманието деее, беее, овце хехехе.
Такава сигурност в кърпа ви е вързана, даже и да искате от нея няма къда да избягате, докато Земята не спре своето въртене, за да слезете. Не бойте се беее овцеее и това ще стане в скоро време.
Трябва да благодарите на защитниците на щита,  който заглобиха над България, да не забравите ей, като не можете да се възправите, поне поклоните ги владееете без грешка.
Е, пак са се подписали най-малко с датата на събитието, но има и други някои подписчета, открийте си ги, нали сте все парчета конспиратори, макар и блеещи овци.
И сега един 5ИЗВОД, че утре се не знае
Забележка-таралежка : От последното ми писане тук с разни трикове, номера и копия, губене на многооо време /нали съм си парче българче, намирам му все някак  цаката, все пак ахааа нали така, компютъра е българско творение/ пак изцяло ме изключиха, не ми се занимаваше с  врътки  и хоп днеска ми дадоха пълна линия, барабар с кирилицата, но не и сутринта, а точно сега, след някоя спешна сводка, ха ха ха.. Не забравиха, обаче да пуснат програмката за добавяне към всяка написана дума по една две произволни букви, да ми губят времето да ги махам.
Е,  нали обещах да пиша само при извънредни ситуации и опаланка пускат ме на линия.
Брей колко са добрички моичките майнд контрольори, заслужават целувчици хи-хи-хи !!!??? Направо се ококорих, като видях че влизам направо, без да се правя на откривател.
Е, ще има и далеч по-извънредни ситуации, какдеееето в България, така и на други разни места Лондон, например, но не единствени, както и калайдисване с кол-айде-росване по цигански, ноооо с най-висша технология, чиста проба - сатанинска.

Това е, грижат се  майнд контрольрите, които много обичат овцете, да пиша по-малквъжета и възли годно, нали не обичате да четете дълго, то си ви и личи.
Оти да се морите, като мое и овце да си останете, по-сгодничко ви е, при всички  случаи.
Не се обиждайте на овце, а по-добре си помислете, ясно, съзнателнто и смело, дали пък, констатацията не е вярна, случайно дееее, беее, хеее.

Сега един ИЗВОД на бърза ръка, че утре се не знае знае ли се, дали ще мога пак да вляза.
Имаме масирана информация ясна и точна, какво се прави от конспираторите и тяхните подразделения поради простата причина да отклоняват погледа на всички към тях
 които държат всички въжета и възли на ГОЛЯМАТА ИГРА и да има кой да сочите с пръст, но в никакъв случай да не се виждате вие самите в какви слугиняри на същите са ви превърнали и модиф ицирали. По този начин те не рискуват нищо, имате кой да обвинявате, но продължавате да им слугинявате, т.е. магическият кръг си остава напълно затворен и никакви рискове да се разтвори само от еденици осъзнати ХОРА.ИГРАТА продължава.
разиграват марионетките и ВЛАСТЕЛИНИТЕ си се кефят колко си искат, приближавайки се без грешка до заветната си мечта.
Е това е палажението, по.ясно и кратко от това здраве му кажи. Е, айде наздраве, номеро не е другите да промените а вие самите и вън от играта, иначе вместо ХОРА ще има  друс друс Ганке ле.

Не е важно какъв е Пешо Пешката,клю.клю комщийката или президента
важно е ти кой си и какви ги върщиш в потайни доби и си мислиш, че никой не знае.
Е да ама не, конспираторите и съзнанието го знаят, а те яко наказват след време.

Публикувано от Danko за Penséеs pour le futur et le passé Мисли за бъдещето и миналото на 5/22/2012 02:31:00 PM
------------------------------------