Популярни публикации

Общо показвания

петък, ноември 27, 2015

С-(М)РАЗЕНИ РОЗИ И ВСЕ ПАК ОЩЕ ХУБАВИ !!!???

Три думи в една, открийте ги сега !!!

БЪДНИ ВЕЧЕР Е !!!
БЪДНИНИТЕ  ЩЕ БЪДАТ САМО ЗА БУДНИТЕ !!!
За бутняците, които се сбуторлясват по мишите дупки, като черни плъхове и по тъмни доби изгризват души народни,  ще бъдат принудени да наизлязат на открито, защото корабите потъват  !!!
Цвъркането ще е грандиозно, а цунамито  от цвъкането - сигурно, помпозно и много рядко !!!
"САМ съм, други няма !!!"
ПРИЯТНО ПРЕКАРВАНЕ НА НОВОГОДИШНАТА НОЩ !!!

Единственият, невероятният, изключителният !!!???
Попадне ли гениалността в ръцете на дявола, започва ерата на апокалипсиса !!!
ХА !!! ПЛАНЕТАТА НА МАЙМУНЕТАТА !!!
ХА !!! ЕСТЕСТВЕНО И МНОГО ЛОГИЧНО, ШЕБЕЦИЯ ДА Е НАЙ-ДОБРАТА ДЪРЖАВА НА ПЛАНЕТАТА НА МАЙМУНЕТАТА !!!


Осъзнавате ли, че причината, поради която мъдрецът се оттегля да живее в планината, не е, че мъдрецът не може да понася хората, а че хората не могат да понасят мъдреца? Когато хората видят истински мъдрец, това ги принуждава да погледнат себе си и собствените си недостатъци и неуспехи. Тъй като не могат да понесат да гледат себе си, мъдрецът ги кара да се чувстват неудобно. Те не го приветстват с отворени обятия, жадувайки да се поучат от него. Те го превръщат в изгнаник, така че да не им се налага да се справят със себе си, тъй като той е отражение на техния потенциал.

http://kostas.blog.bg/drugi/2016/08/03/globalizatoryt-koito-doide-ot-studa.1468608
Основна роля в процеса играят националните правителства, които срещу комисиони предоставят цялото национално богатство на международните институции, извличащи огромни печалби от съсипването и пълната разруха на десетки държави по света.
http://nikolaijambol.blogspot.ch/2016/08/blog-post_7.html
http://budha2.blog.bg/technology/2016/08/18/organichnite-portali-i-robotoidnite-agenti.1471444
Само отметка без наметка, тъй като пускат веднага вируса !!!
Тааа с едно изречение само, когато заобясняваш нещо човешко на един ОП, той започва да гледа през теб, а ти виждаш в очите му една безкрайна пустош и почти чуваш как започва да му просскърцва мозъка, като се опитва да го раздвижи, но винаги безуспешно, освен леко течение на въздух под налягане.
Има и една поговорка, която е много показателна за случая:
"Не хвърляй бисерите на свиньете!"
http://budha2.blog.bg/politika/2016/08/18/internacionalyt-globalnata-imperiia.1471465
Примерче : Центърът е решил по окултни причини, най-паче, Сирия  да бъде разрушена и заличена и те го правят, като използуват и двете страни на барикадата, съотвенто с добри и лоши намерения, важното е крайната им цел да бъде постигната.
И те така, от тук, та до край на света, както винаги е било до сега !!!
Хайде, стига бисери за свиньете, впрочем някои се грижат и ги обират, поразвих темата и беше мълниеносно изтрита, но за един двукрак, който има скрит капацитет на Човек и едно изречение е достатъчно, за да  се разбуди и разбере същността на нещата по темата,  а за ОП-овете е ясно - напълно загубено време, в най-добрия случай да цитират, като поповете библията, но без нещо наистина да разбират и съзнават същността.
Впрочем, колкото повече доказваш свинщините на свиньките, толкова повече се освинват, така че ... въобше не си заслужава напинянето. Иначе,  докато ни ОПъват ОП-овете по заповед на главните щурчовци, ОПравяне няма да има и Човекът ще попадне изцяло в книгата на изчезналите видове, впрочем това вече е почти факт.
Впрочем, ОП-овете не могат да  ПОнасят истинските Човеци и най-голямия майтап е, че веднага почват да се напинят да демонстрират въздухарско превъзходство, само защото са слугиняри на собствените си контрольори, но пълни  комплексари.
Впрочем, колкото са ПО-долнопробни, толкова по-искат да се изкарат по-класови и даже расови, но никога не успяват да го докарат, защото фалшиментото си е фалшименто и извира отвсякъде, заблуждава само тях самите. Смехурковци пълни, донякъде го чувстват, но никога не намират сила да станат истински човеци, вместо да се правят на такива и сметката им излиза винаги крива.
Впрочем, колкото ОП-овете са по-ОПравни и с по-ОПрани мозъци, толкова повече са неосъзнати, нагли, надути и зли, фрашкани само с отвратителни илюзии.
Един Човек не демонстрира нищо, той просто е Човек и го доказва, когато са наложи, нищо повече, но къде ти у един шОПар разбиране, дори когато му дадеш цяла шепа бисери, даже и диаманти, излапа ги и после на бунището да ги рови със зурлата и да грухти неистово.
Впрочем, когато ги наблюдаваш отстрани е много забавно дори, даже смешно и започваш да се чудиш, как си попаднал на тази планета претъпкана с подобни двукраки нескОПосани и скОПени твари.
http://xcombg.net/index.php?PHPSESSID=ep6idi8akrtrr35m9i8kl137s7&topic=149.msg38143#new
ОПтимизация на роботизацията !!!???
ОПтимизираните ОП-ове са най-ОПасните, меко казано !!!
http://zahariada.blog.bg/technology/2016/08/27/shokirashti-fakti-za-satelitnoto-nabliudenie.1472884
Сателити летят в небесата и следят изкъсо ОПчетата, лазещи по земята.
http://spectator-bg.blogspot.ch/2016/08/opening-og-ceremony-in-rio-and-the-sacred-vagina-cult.html
http://strogosekretno.com/index.php?p=issue&id=254&aid=4
Тя е пред вратата, но няма да почука преди да влезе С ГРЪМ И ТРЯСЪК !!!
http://koshava.blog.bg/?&page=1
http://afera.bg/%d1%81%d0%b5%d1%81%d1%82%d1%80%d0%be-%d0%b5%d0%b1%d0%b0-%d1%81%d0%b8-%d0%bc%d0%b0%d0%b9%d0%ba%d0%b0%d1%82%d0%b0-%d1%81%d0%bf%d0%b0%d1%81%d0%b8%d1%82%d0%b5-%d0%bd%d0%b0%d1%88%d0%b8-%d0%b4%d1%83%d1%88.html
За вълците, за помиярите и за още нещо, най-важното !!!
http://paraatmajiwaatmavedaanta.blogspot.ch/2016_07_01_archive.html
http://nepoznato.energetika-bg.com/2016/09/za-skeptitsi-golemiyat-adronen-kolajder-naistina-shte-otvori-vrata-v-petoto-izmerenie/ 
О, вратите на ада със сигурност ще ги отворят в петото измерение, тия педали неуки, лапащи милиарди, за да се правят на учени  и изпълняват дяволски заоведи !!!
http://xcombg.net/index.php?PHPSESSID=6t4lptmiv9o1mbkosstnaqc8l4&topic=2339.msg39065#new
 Ганди каза, “Най-ефективният начин да подпомагате една Зла система е, като ИЗПЪЛНЯВАТЕ ЗАПОВЕДИТЕ И НАРЕЖДАНИЯТА Й. Една Зла система НИКОГА не заслужава такава вярност. Предаността към нея означава СЪУЧАСТНИЧЕСТВО в Злото. Един добър човек ще устоява на една Зла система с цялата си душа”.
Това означава, да казваш - “Не”. Край на цитата.