Популярни публикации

Общо показвания

събота, април 23, 2016









https://get.google.com/albumarchive/102829413500256386353/albums/photos-from-blogger




Малце солчица със силни  подправчици в моята чорбица, правена, бъркана и забъркана на бавен огън и  услаждаща се на всеки, който обича Истината, мъъъ, ям, ям, яяям !!!
На Хората, скачени с вселенските закони днес викат, че били откачени, а на откачените от небето материалистични плазмодии викат, че били скачени, така де - уж нормални, макар че всъщност, са скачени, при това директно, нооо със Сатаната. 
Дааа, както винаги, всичко в Матрицата е наопаки !!!
Геносидът е вносен, но се изпълнява от самите  българи, така че ... ??? !!!
Сигурно сте забелязали, че навсякъде слагам разни вметки от  "велики"мисли и изводи различни, както ми идват в момента и както се казва "ни в клин, ни в ръкав", които на пръв поглед нямат нищо общо с дадената тема, но всъщност са най-важните, зощото  са обощаващи и кратки послания за всички, все още съществуващи съзнания, но не и за сатанинските същности, които са на Земята  единствено като слугиняри на баш-майсторите.
Ще ги познаете по ехидността, наглостта, безчувствеността, безсърдечието,  празнотата на погледа, арогантността, подигравателността, афишираното чувство за ненаказуемост, дяволвските им действия, прикривани със сладки приказки и други подобни от сорта. ВСе пак и за всеки случай, почнете да оглеждате първо себе си, в противен случай, няма да има никакъв смисъл, нали се сещате, значиии защо ???


КРИВИНИ НЕ СЕ ИЗПРАВЯТ, КОГАТО СЕ ПРЕСТРУВАШ, ЧЕ НЕ ГИ ВИЖДАШ И, ЧЕ  ДАЖЕ ВЪОБЩЕ НЕ СЪЩЕСТВУВАТ !!!
Така че, приемете моите вметки, като вплетени апликации върху моята плетка, от която не знам какво ще излезе пуловер или жиелетка, но едно е сигурно чеи не е мрежа за балъци !!!


Тези апликации, обаче, не  служат за разкрасяване, но са преди всичко за разумянване, осъзнтаване   и очовечаване !!!


Аууу, ами аз не мога да плета, най-вече рибарски мрежи, нито да слагам кукички на въдицата  ха-ха-ха, затова пък слугинярите само това правят, макар и да ви спускат информация директно  от кухнята, където  винаги са готови тиганите за рибетата, които ще уловят в интернета !!!

Блогът (PDF) :
/
http://www.users.ch/nminkov/danko/enkd_05.03.2011.pdf
За да се отвори, трябва да се чака малко повечко

Няма коментари:

Публикуване на коментар