Популярни публикации

Общо показвания

петък, март 23, 2007

МАНХАТЪН ВИДЯН НАБЪРЗО

МАНХАТЪН ПРЕЗ НАШИТЕ ОЧИ В СНИМКИБРОДУЙ В СВЕТЛИНИТЕ НА РЕКЛАМИТЕ

ПОД МАНХАТЪН Е ЯКА СКАЛА, ОЧЕВИДНО ЩЕ МЕ ИЗДЪРЖИ !!!БОГ ВИСОКО, ЦАР ДАЛЕКО И НИЕ ПРОДЪЛЖАВАМЕ ДА ОБИКАЛЯМЕ.
БРОДУЕЙ И ТАЙМСКУЕЪР И ПРЕЗ ДЕНЯС ТОЗИ ТИП, ЗА ДВА ДОЛАРА, МОЖЕ ДА СЕ СНИМАТ МАДАМИТЕ И ИМАШЕ МНОГО КЛИЕНТЕЛА ГОСПОДИНА, ЕСТЕСТВЕНО БЕЗ МЕНЕ ТО СЕ ПОДРАЗБИРА.
"СИГУРНОСТТА" Е ВИНАГИ НА ЛИНИЯ И ТОВА СЪВСЕМ НЕ ПРЕЧИ НА БАНДЮГИТЕ !!! САМО СТОЙКИ И ЧУПКИ В КРЪСТА.И ОТНОВО ПАДНА НОЩА, ЦЯЛАТА В СВЕТЛИНА


ФЪК, ФЪК, ФУК, ФУК, ФУКЪРЛЪК РАБОТА !!!


СТИГНАХМЕ И ДО ПРОЧУТИЯ РОКФЕЛЕР ЦЕНТЪРСТАТУЯТА НА ПРОМЕТЕЙ, ЕДИН ОТ ВАЖНИТЕ СИМВОЛИ НА ИЛЮМИНАТИТЕ И САТАНАТА, НОСИТЕЛ НА САТАНИНСКАТА СВЕТЛИНА, НАД ЛЕДЕНАТА ПЪРЗАЛКАТА, КЪДЕТО НАРОДА СЕ ПЪРЗАЛЯ ВОЛНО НА КЪНКИ.
ВЪОБЩЕ ВСИЧКИ СЕ ПЪРЗАЛЯТ ВЕЧЕ И ТУК, И ТАМ, КОГА САМИ, КОГА ЕДИН ДРУГИ.
А ЛЕДЪТ СТАВА ВСЕ ПО ТЪНЪК И СЕ ПОПРОПУКВА ОТВЯСКЪДЕ. САМО НЕ ЗНАМ, КОГА ЩЕ ПРОПАДНЕ ВСИЧКО, НО ОЧЕВИДНО И ТОЗИ ДЕН НЕ Е ДАЛЕЧЕ.
ОЩЕ РИТУАЛНИ СТАТУЙКИ ЗА САТАНИСТИЕ, НЕ МОЖЕ ДА СЕ МИНЕ БЕЗ РЕПТИЛИЕ, НЕ МОЖЕ И АЗ ДА МИНА БЕЗ СНИМЧИЦА ПРЕД ПАМЕТНАТА ПЛОЧА НА ЕДИН ОТ БАШ МАЙСТОРИТЕ
НА ИЛЮМИНАТИТЕ, НАЛИ МНОГО СЕ ОБИЧАМЕ, НЕ СЕ ОТДЕЛЯТ ОТ НАДКА ИЛЮМИНАДКА, ИМАМ СИ БЕЗПЛАТНИ БОДИГАРДОВЕ.

ТУК СМЕ НА ДВУЕТАЖНИЯ ОТКРИТ ТУРИСТИЧЕСКИ АВТОБУС, С КОЙТО УСПЯХМЕ ДА ОБИКОЛИМ МАНХАТЪН И БРУКЛИН ПО-НАЙ ВАЖНИТЕ И ИНТЕРЕСНИ МАРШРУТИ


ВЪВ ФОАЙТЕТО НА ЕМПАЙЪР СТЕЙТ БИЛДИНГ - НАЙ-СТАРИЯ И НАЙ-ВИСОК НЕБОСТЪРГАЧ В САЩ, ДО ПОСТРОЯВАНЕТО НА СИЪРС ТАУЪР В ЧИКАГО, КОЙТО ПЪК МОЖЕ ДА ВИДИТЕ ПО-ДОЛУ, В "ДО ЧИКАГО И НАЗАД".


ЮТИЯТА - ЕДНА ОТ НАЙ-ИЗВЕСТНИТЕ СГРАДИ НА МАНХАТЪН


Е, НЯМА КАК, ТРЯБВАШЕ ДА ХВАНЕМЕ И БИКО ЗА РОГАТА. СПОРЕД ПРИКАЗКАТА, КОЙТО МУ СЕ КАЧИ НА ГЛАВАТА,
ЧАКА ГО ЗЛАТНА ЕРА. ДА, БЕ ДА, ГАДИНКИТЕ С ГОЛЯМИТЕ ПАРЕТА НЕ ПУСКАТ ДРУГИ В ГРАДИНКАТА НА БАНКОВАТА ДАЛАВЕРА.НЕ ИГРАЕМЕ НА БОРСАТА, НЕМА С КВО, НО СЕ СНИМАМЕ ПОНЕ С БИКО ???!!!В ДЪНОТО СЕ ВИЖДА ФАМОЗНАТА СТАТУЯ НА СВОБОДАТА И МНОГОБРОЙНИТЕ ТУРИСТИ, КОИТО ЧАКАТ КОРАБЧЕТО, ЗА ДА ОТИДАТ ДО НЕЯ.
ПОРАДИ ТВЪРДЕ ОБЛАЧНОТО И СТУДЕНО ВРЕМЕ ОТЛОЖИХМЕ ТОВА МЕРОПРИЯТИЕ ЗА СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ, ЕВЕНТУАЛНО.
ТАКА И ТАКА СВОБОДА ВЕЧЕ НЯМА ПО СВЕТА, САМО НЕЙНИТЕ ФАЛШИВИ СИМВОЛИ ОСТАНАХА, БЕЗ КОИТО МОГА СПОКОЙНО ДА МИНА.

ТАКА И ТАКА СМЕ ПОТОПЕНИ В ФАЛШИФИЦИРАН ИЗЦЯЛО ЖИВОТ, ЗАЩО ДА ПОДСИЛВАМЕ ЕФЕКТА ?


ТУК ДАВАТ БИЛЕТИ ЗА КОРАБЧЕТО, КОЕТО ЩЕ ВИ ОТВЕДЕ ДО СТАТУЯТА НА СВОБОДАТА.

КОЯ СВОБОДА ?

САМО ЗА ИЛЮМИНАТИТЕ, ЕСТЕСТВЕНО, КОЯ ДРУГА, ДРУГА НЕМА ПРИ ТОВА, НИКЪДЕ ПО СВЕТА !!!САМО ТАЗИ СКУЛПТУРА Е ОСТАНАЛА ОТ ОБОРУДВАНЕТО НА ДВЕТЕ КУЛИ, КОИТО СЕ НАМИРАХА ЕДНО ВРЕМЕ НА ДВЕ КРАЧКИ ОТ ТУК, А СЕГА САМО БАГЕРИ И КАМИОНИ, РАБОТЕХА В ДУПКАТА.

КОЛКОТО И ДА КОПАТ, ЕДНО Е СИГУРНО, НИКОГА НЯМА ДА НАМЕРАТ МОЗЪКА НА ТОЗИ, КОЙТО СПРЕТНА ТАЗИ ОПЕРАЦИЙКА.МОСТЪТ НА БРУКЛИН, СНИМАН ОТ PIER 17, ПО КОЙТО ЩЕ МИНЕМ СЛЕД МАЛКО, ЗА ДА НАПРАВИМ ОБИКОЛКА И НА НЕГОPIER 17
НОЩИТЕ НА МАНХАТЪН СА ВИНАГИ В МНОГО СВЕТЛИНИ, КОИТО ЗА СЪЖАЛЕНИЕ НЕ СПИРАТ ЗЛИТЕ СИЛИ И КРИМИНАЛИТЕ И ПРАВЯТ ТОЗИ НЕВЕРОЯТЕН ГРАД ЕДИН ОТ НАЙ-ОПАСНИТЕ В СВЕТА.
ВСЪЩНОСТ НЯМА НИЩО ОПАСНО, ОСВЕН КОГАТО ПРОСТО ПОПАДНЕТЕ В ПОРЕДНАТА ТОЧКА ОТ ПРОГРАМАТА. ТОГАВА НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ВИ СПАСИ, ОСВЕН ПРИ РЕДКИТЕ СЛУЧАИ, КОГАТО ДЕДО БОЖЕ СИ КАЗВА ТЕЖКАТА ДУМА.И ОТНОВО В ХОТЕЛА, КОЛКОТО СКЪП, ТОЛКОВА И МРЪСНИЧЪК, НО ТОВА ДА МУ Е ПРОБЛЕМА.

Няма коментари: