Популярни публикации

Общо показвания

понеделник, февруари 18, 2008

На 6 февруари /18 нов стил/ на 1873 г. обесиха Васил Кунчев, но обезсмъртиха духът на Левски !!!

О, майко моя, родино мила, защо тъй жално, тъй милно плачеш? Гарване, и ти, птицо проклета, на чий гроб там тъй грозно грачеш? Ох, зная, зная, ти плачеш, майко, затуй, че ти си черна робиня, затуй, че твоят свещен глас, майко, е глас без помощ, глас във пустиня. Плачи! Там близо край град София стърчи, аз видях, черно бесило, и твой един син, Българийо, виси на него със страшна сила. Гарванът грачи грозно, зловещо, псета и вълци вият в полята, старци се молят богу горещо, жените плачат, пищят децата. Зимата пее свойта зла песен, вихрове гонят тръни в полето, и студ, и мраз, и плач без надежда навяват на теб скръб на сърцето. Христо Ботев Край на цитата. Зимата векове продължава, сковава душите и сърцата на народа, гарваните все по-грозно грачат, черни свраки им припяват, псетата и вълците се умножават, неистово и на умрело вият ... мира на народа не дават до крак искат да го изтребят !!! НАРОДЕ !!!???

http://www.voininatangra.org/modules/ipboard/index.php?showtopic=926&st=0&#entry13429

ДАНКО 02.06.2005 18:43

ДУХ НАРОДЕН, ДУХ СВОБОДЕН, ДУХ БОЖИЙ ВИКАМ ДУХЪТ НА ЛЕВСКИ, ВИКАМ ДУХЪТ НА КАРАДЖАТА, ВИКАМ И ДУХЪТ НА БОТЕВ, ТАМ ЩО ВИТАЕ НАД ВРАТЦАТА, А ТЕ МИ ВИКАТ - НИЙ СМЕ ГОРЕ В НЕБЕСАТА, ОСТАВИЛИ СМЕ ВИ ЗАВЕТИТЕ И ДУХЪТ НА СВОБОДАТА . ЗА ДУХ СВОБОДЕН ЗАТВОР НЯМА, ИМА САМО ЕДНА НАГРАДА ПЪТ КЪМ СВЕТЛИНАТА, ВЪЗВИСЕНИЕ КЪМ НЕБЕСАТА. ДУХОВЕ НА ЛЕВСКИ, БОТЕВ, КАРАДЖАТА ВИКАТ КЪМ ЗЕМЯТА НАРОДЕ !!!??? - ГОРЕ ГЛАВАТА, ИЗЛЕЗ ОТ ТЪМАТА, ВЪРВИ КЪМ СВЕТЛИНАТА, ИЗВОЮВАЙ СИ САМ СВОБОДАТА. САМО-ДИВИ В БОГАТИ ПРЕМЕНИ ПРИПЕВАТ ПЕСНИ ЛЪЖОВНИ, ПРИСПИВАТ БУДНИ ДУХОВЕ НАРОДНИ, ГАРВАНИ ЗЛОВЕЩО ГРАЧАТ, ВЪЛЦИ СТРАШНИ ЗЪБИ ТРАКАТ, АЙДУЦИ ПУШКИ ЩРАКАТ. НАРОДЪТ НИЩО НЕ СМЕЕ, ВЛАСТЕЛИНЪТ ОТ ВИСКО СЕ ГОРДЕЕ, СЛУГАТА СЕ ГОЛЕМЕЕ, ПРЕДАТЕЛЪТ СЛАВНО СИ ЖИВЕЕ ДЯВОЛЪТ ДОВОЛНО СЕ СМЕЕ.

Автор: Надежда Кирилова Джамбазова /Данко/

Не е толкова важно да честваме с високопарни и лицемерни приказки този ден, по-важното е всеки в сърцето си да го носи и неговия пример да следва в действие - жертва, саможертва и всеотдайност безкрайна в името на род, народ и родина. Истинската любов не иска отплата и пред нищо се не спира, докрай отива и от смъртта не се страхува. Докато всеки си мисли, че другите трябва да му извоюват свободата и това не е негова работа, никой няма никога да я види, пустата му свобода, защото тя никога не идва сама, неканена, нежелана и неизвоювана. Всеки божи ден ни дава на всеки от нас възможност да покажеме, в малка или голяма степен, че сме синове на Левски. Нооо правиме ли го ? Това е въпросът ??? 18-02-2008 "Току що се яви зората в един прекрасний майский ден. Излязох аз из одаята душевно много сокрушен. Но где, към кого аз да тръгна? Кой може да ме утеши? Към кой мъдрец да се обърна със съвет да ми се яви? И тъй си мислех с нетърпение и много, много аз мълчах. По сърдечното си влечение към Трапезица аз тръгнах. Навред там тихи ветрец вее..."

Из личния тефтер на Левски

НА АПОСТОЛА С ЛЮБОВ

Апостоле, На поробителя те предадоха Оставиха те даже на бесилото с дни да висиш сам самичък с песента на фуртуната, със зловещото грачене на гарваните като черна прокоба, която още витае над народа. Апостоле, Гробът ти не откриха, предателите забравиха, безброй други се навъдиха, развъждат се като чумата, поробители всякакви от всички страни, тровят и поробват народа. Апостоле, Едничък сал ти ни остана твоят светъл дух да ни свети в тъмата, твоята вечна любов да ни сгрява сърцата в страшната и студена виелица, която ни е завеяла от няколко века, отвява ни, със настървение и неотклонно, един по един, та до един, като песъчинки, даже името ни ще изчисти. Апостоле, Ти умря, да дадеш пример на народа да покажеш пътя, който трябва да извърви, Народът кривна от него и от теб самия, озова се в нажежен до червено омагьосан кръг на банда предатели и чужди робовладелци. Апостоле, С твоите завети, смелост и любов, всеки един от нас дух свободен трябва да си извоюва да каже нявга народа, достоен син на Левски стана Апостоле, Знам, и се обръщам, но няма никой след мен ... пустош, сведени глави и погледи встрани ... дори няма кой, на бесилото да виси ... Автор: Надежда Кирилова Джамбазова /Данко/ 18.02.2008 Почивай в мир и вечно да е името ти !!! Спомнете си за Левски, спомнете си, че сте Бълг-арии, Господ-арии и Хор-а, Спомнете си, че за свободен дух окови няма и свобода даром не се дава. Сполай ви българи, които сте истински и божа искрица българска има още в сърцата ви. Отново за Левски от 2006 година мои сказания: "ТОЙ ВИЖДАШЕ ЯСНО В БЪДЕЩЕТО НЕЯСНО !!!"

 http://www.xnetbg.com/new/forum/index.php?topic=4079.msg171801#new

С думи прости и ясни, бих искала, да ви се изясни какво зло е това, психотронното иго, това голямо зло, което чука вече на всички врати. Аз ви предупреждавам, да не му отваряте на това отвратително чудовище, защото тутакси ще ви изяде. Предупреждавайте и вие, на свой ред, другите и най-вече, не помагайте на чудовището да обсеби живота ви и живота на другите, защото после няма спасение, то и вас ще изяде Не ставйте слугите и проводниците на психотронното чудовище. Аз виждам ясно в бъдещето неясно, как това чудовище ще бушува, как ви подчинява на своите зли закони. Не се взимам за Левски, само перифразирам, с безкрайна обич и уважение към Апостола и неговата борба срещу поробителя, както и голямата му любов към народа, който днес забрави неговите пример и завети. Те остават, во веки веков, валидни, не ги забравяйте, вие българи, синовете на Левски. Настанало е, отново време разделно всеки трябва да покаже, на какво са способни българските ЛЪВОВЕ. За останалите, наказание, во веки веков, ще имате: живот на мутанати в психотронни кошари !!! Всичко се плаща на тази земя и най-вече безотговорността, безгръбначността и безпринципността !!! Справедливост има, Дядо Господ я раздава, когато настъпят разделни времена. Господ всичко вижда !!! Е, да, да, дааа. Всички си го знаете това, но го забравяте винаги, нали така ? Господ никога на забравя, макар и понякога да забавя, за да ви даде време за избор и поне малко еволюция !!! Дяволът умее да съблазнява и покварява, за да ви превърне в негов жалък слуга. Дяволи светът дирижират, хората под техен такт подскачат, ли подскачат и даже не разбират, че в омагьосан дяволски кръг се намират. От Данко калпазанко, дето само влиза в градината на Лукавия и гази ли, гази лука, та пушек се дига. И сам воинът, е воин !!! Опалааа, воинът сам остана, но това е и целта на неговата манипулация от слугите на Дявола. Е, поне нема кой да го прецака, продаде и предаде. Файнска работа !!! И сам воинът, е воин !!! А, многобройните орди на Дявола макар и с цялата възможна власт и възможности в ръце, имат нужда от постоянна промивка на мозъците, зомбация и програмация, за да вървят напред, в своята дяволска задача, да унищожават поголовно и методично човешката раса, на която представители са и те самите. Дааа, те не са воини, а едни прости роботизирани еничари, киборги, чисто и просто обикновенни убийци и инквизитори от най-долна и гадна психо-управляема класа двукраки... Надежда Кирилова Джамбазова _________________http://enkade.blogspot.com/ Тук може да прочете малко специализирана инфомация за психотронното иго, което засяга днес абсолютно всички, без изключение, като имате предвид, че нещата много са напреднали междувременно. Колкото възходът на психотронното иго става все по-голям, толкова човечеството пада ниско и загубва своята човешка същност и се превръща в една тълпа от роботизирани роби.

http://megimg.info/mg/modules/booklists/knigi/Iudeistvo/Armen_Victorian/Armen%20Victorian%20_%20Mind%20Control.htm

Само не ме питайте какво има това общо с Левски, като не забравяте, че все за иго говориме, като последното е по страшно в пъти от предишното и вързано съвършенно с предишното, нещо като суха тренировка. Днес нищо не идва като мълния от небето, а като логичо продължение на вчера. "... Апостолът вярва в силите на българите сами да извоюват своята свобода, защото "който ни освободи, той ще ни зароби". Проповядва идеята за "свята и чиста република", в която всички "да бъдат напълно свободни там, гдето живее българинът..." Обесването на Васил Левски О, майко моя, родино мила, защо тъй жално, тъй милно плачеш? Гарване, и ти птицо проклета,на чий гроб там тъй грозно грачеш? Ох, зная, зная, ти плачеш, майко, затуй, че ти си черна робиня, затуй, че твоят глас, майко,е глас без помощ, глас във пустиня. Плачи! Там близо край град София стърчи, аз видях, черно бесило, и твой един син, Българийо,виси на него със страшна сила. Гарванът грачи грозно, зловещо,псета и вълци вият в полята, старци се молят богу горещо, жените плачат, пищят децата. Зимата пее свойта зла песен, вихрове гонят тръни в полето, и студ, и мраз, и плач без надежда навяват на теб скръб на сърцето. Христо Ботев Колко добре казано : Иван Унджиев, изследвал продължително и задълбочено живота на Васил Левски, обобщава: „Апостолът е най-съвършен синтез на мисъл и воля, на живот и дело. Затова у него няма колебания, няма раздвоение, няма връщане назад. Вдъхновен от безгранична обич към България и от желанието да види отечеството си свободно, той работи с ненадмината прозорливост и такт, с непостижимо себеотрицание и с неизчерпаема воля за борба и подвиг. Неговото безстрашие, ловкостта, с която излизаше невредим от опасностите, естествената му скромност, нравствената му чистота, голямото му търпение и великодушие, заедно с величието на подвига и жертвата му превърнаха неговото дело в легенда. Неговото име стана най-скъп символ на народното съзнание. А самият той израсна като един от най-съвършените изразители на българския народностен дух." А тук може да прочетете, много задълбочено, за новото психотронно иго, което предполага да се родят поне десет като Левски, за да се отървеме от него :

 http://www.chudesa.net/?p=statia&statiaid=1435

Психотронното иго се налага над света повсеместно, бавно и сигурно. То сполетя човечеството, защото спря да ражда истински самоотвержени герои като Левски, готови на подвизи и да сложат пред олтаря на свободата живота си. Дошло е времето да плаща човечеството за всичките си грехове и да компенсира стари и нови липси, за да се измънкне отново на светло. Синове на Левски защо ние да не започнем борбата срещу ярема, който вече плътно ни обхваща ? Ще спасим и себе си и човечеството, за да започнем нова светла ера в съществуванието на нашата планета. Ха, ха, ха българската следа, която винаги е съществувала, но заличавана от демоните-победители, които пишеха историята и обръщаха буквално света наопаки, за да си пробутват номерата и заробят в буквалния смисъл човечеството, като му промиват буквално мозъка. Тялом и духом заробени и превърнати в роботизирани роби. Е, иначе оставиха широкия път на "българската следа" само за убийците с разни чадъри и безброй други методи, за да ни дискридитират изцяло пред другите народи. Тука няма грешка, но си е жива манипулация, държана под строг контрол от властелините, които си прокарват много стриктно и точно прогрнамата за изтреблението на българската нация, като гледат след нейното изчезване да остане само една кална диря. Това ли искате да бъдете, това ли искате за вашите деца и внуци, ако въобще оцелеят в тази безобразно смертелна галимация ? Това е положението, дами и господа, отново ние българите сме на ход в историята, от нас е почнало, от нас ще свърши и от нас отново ще започне да греее, огрее и сгрее с пълна благодатна сила слънцето над скованата от духовен мраз земя. Превърнаха ни всички в манипулирани пешки, за да си играят с нас на шах, но все още е възможно, ако събудим лъвските си духове, които дремят в нас, да се превърнем всички в царе и царици и решим играта в наша полза, веднъж завинаги и за всички по земята. А горката земя и тя едва, едва вече диша и започва даже да издишва и да се тресе страшно недоволна. Така и така, ако ние хората не неправиме нещо за нашето спасение, тя Земята ще го направи, като ни изтръшка всичките, като наказание за нешето безволие. Земята ще е тази, да разруши всичко изгнило, за да се започне отново и на чисто, ако въобще остане нещо при това тотално налично изгниване. Настанало е ВРЕМЕ РАЗДЕЛНО и няма как вече да го избегнеме, като едно време, едни да умират за род и родина, а другите да се свират СТРАХЛИВО по ъглите и да ги оставят героите сами в лапите на демоните. И точно поради това дойде време всички да избираме, не само героите - СВОБОДА ИЛИ СМЪРТ, като съвсем логична развръзка от предишните ни като цяло действия. Дедо Боже бави даже с векове, но не забравя и току ни хвърли във вихъра, за да си изкупиме накуп всички грехове. Няма как, дойде и това време, за да ни олекне. Да не забравяме, че грехът на един човек е и грях на един род, грехът на един род, е грях на един народ, а неговият грях, е грях на човечеството. Няма нищо изолирано на този свят и всичко е вързано на синджир марка и за сега този космически принцип е добре използван от демоните да ни хванат в лапите си. Зомбирайки ни, те ни бутат само към греховете и фактически към самоунищожението ни. Ние всички, тяхните жертви, трябва да започнем на същия принцип, но в обратен ред, с това съзнание за цялостност и обвързаност. Не се оставайте да ви бутат наникъде и останете като стожери, устоявайки на бурите, които сеят навсякъде и най-вече грехове не правете, нито към вас, нито към другите, за да предизвикаме обратимостта на нещата. Това е. Казах !!!

http://www.xnetbg.com/new/forum/index.php?topic=4079.msg70774#new

Интересно и много неизвестно, с много неизвестни пак за Левски. Като се има предвид на какво са способни вечните манипулатори на световните съдбини и техните схеми на действие, принципи и знания за обръщане всичко наопаки, всичко е възможно, абсолютно всичко. Точно за такъв Човек биха положили огромни усилия и в настоящето му, и в бъдещето му, и в широката и дълбока следата на народен символ, която остава след смъртта му, да има много фантасмагория, която да покрива голяма част от истината. Всъщност той самия е казал най-голямата истина и само човек от неговия ранг по дух и положение може да го схване най-точно, "- Сам съм, други няма !" не веднъж, което говори, че е бил пределно на ясно с кого си има работа и пак благодарение на тях, ще остане сам завинаги и докрай, но точно това ще го отличи от другите и ще го изстреля на върха. Властелините винаги на този принцип са действували със силни и омайни духове като Левски. Благодарение на пълната власт над държавниците, многото пари, манипулациите и психологията си разиграват написаните от тях сценарии, точка по точка, без проблеми, като печелившите са винаги те. Революции, поробвания на цели народи, преврати, еничари - все тяхната работа е. Самото съществуване на еничарите говори до каква висша степен са владеели методите за въздействие над психиката на човека. Само не си мислете, че това е било чисто турска работа, хич биля, работата е мнооого по-дебела и тя даже продължава с пълна сила. Проблемът обаче сега е много по-голям, защото освен властта, парите, знанията за космическите закони, манипулациите и уменията в психологията имат и почти съвършенна технология за въздействие над психиката. Правете му сметка колко еничари има между вас всички сега и не го подозирате дори и техния брой се увеличава прогресивно, както си им е по програмите, точка по точка и вече няма кой да ги спре, както изглежда. Единственото спасение е в това всеки да се види в дълбочина в тази конфигурация и ясно да си даде сметка, как и колко им помага, съзнателно или не, еничар ли е и как може да прекъсне връзката с тази система и изплува на повърхността в бокала на Матрицата, без да изпълнява желанията и заповедите на матричарите. Те не са толкова силни, колкото изглеждат на пръв поглед, тяхната сила идва от нас самите, защото им помагаме в тяхнате сатанински домогвания към тоталната власт на човека на тази планета. Без нас са кръгли нули, всеки осъзнал се, ако се отдръпне и кръцне нишката, с която са го хванали, просто ще загинат от само себе си, защото ние сме тези, които им даваме и силата, и живота В тази връзка бих написала, не търсете цялата истината написана, търсете я и в себе си, и между редовете, със сигурност тя някъде там дреме. Все пак има какво да се разсъждава над въпроса: Защо точно сега започнаха изведнъж да излизат всякакъв сорт напълно противоречиви информации за Дякона ? В отговора на този въпрос, според мен, е и истината, цялата истина, истината за Левски. Принципът на световните манипулатори и тук е спазен стриктно на едновременно и паралелно пускане на лъжи и истини за едно и също нещо, с цел манипулиране и тотално объркване на масите. Едениците, които биха правилно се ориентирали и открили червената нишка в нарочно обърканите информационни кълбета не застрашават тяхните цели, пък и точно те са винаги под око, така че нема проблема.

ЗА МАНИПУЛАТОРИТЕ, ИГРАТА НА КОТКА С МИШЛЕТА, ЗАТВОРЕНИ В ОМАГЬОСАН КРЪГ, Е ТОЛКОВА ПРИЯТНА !!! ЧУВСТВОТО ИМ ЗА ТОТАЛНА ВЛАСТ НАД СВЕТА ОСТАВА НЕНАДМИНАТО, НО МНОГО ИЗМАМНО, ТОЧНО КАТО ВСИЧКАТА ФАЛШИФИКАЦИЯ, КОЯТО ТВОРЯТ И СКОРО ЩЕ ГО РАЗБЕРАТ. Студената война винаги си е била на линия за българите, никога не е преставала, само че вече започна да става много жежка, докато изпепели всичко и всички, включая и тези, които са я подпалили преди толкова векове, като логично заключение на една манипулирана открай докрай, деградираща се цивилизация.

http://www.xnetbg.com/new/forum/index.php?topic=4079.msg70768#new http://www.google.ch/search?hl=fr&q=%D1%81%D0%B0%D1%80%D0%B0%D0%BA%D1%82&btnG=Recherche+Google&meta=

"Всеки народ си има звезда, която го зарежда със светлинна енергия. Но има и изключения. Някои народи нямат звезда, а планета... Един ден тези народи няма да могат да оцелеят. В необикновената за тях атмосфера ще се задушат... народ, който има планета вместо звезда, ще угасне като свещ при силен вятър. БЪЛГАРИЯ ИМА НЕ САМО ЕДНА ЗВЕЗДА, А ЦЯЛО СЪЗВЕЗДИЕ."

http://data-bg.com/ ATTENTION, ZODIA SCORPION, PIC, PIC, PIC ??? !!! http://www.xnetbg.com/new/forum2/index.php/topic,3739.0.html

Ролевите игри! Игри, тотални и всеобхватни, рулират ни всички в плявата. Номерът е, в прашляка да намериме сами златните зрънца, които си греят в него като слънца. Адски трудно, но не е невъзможно. Който иска ще види, който иска ще чуе, който иска ще осъзнае реалносттта !!!

http://www.xnetbg.com/new/forum/index.php/topic,2787.30.html http://www.xnetbg.com/new/forum/index.php?topic=870.msg68604#new http://www.voininatangra.org/modules/ipboard/index.php?showtopic=1672 http://www.voininatangra.org/modules/ipboard/index.php?showtopic=1669&st=0&#entry25265

Златни зрънца присветкат отвсякъде в течащата като вода информация. Хващайте ситата, златотърсачи, ще видите колко много злато ще събереме, пресявайки информацията. Така ще станем всички истински богати с истината , осъзнали реалността, да пробием дупка в Матрицата, да се изплъзнеме вън от нея и отново да влезем в хармония с космическите закони. Пример да дадеме първи и на всички други, да ги поведеме отново по пътищата божии. Бяхме първи, станахме последни, време е отново да тръгнем по обратния път към върха, стръмен и труден, но славен. Последните ще станат първи !!! Приятно четене !!! И тукаaa !!!

http://www.voininatangra.org/modules/ipboard/index.php?showtopic=1671 http://www.voininatangra.org/modules/ipboard/index.php?showtopic=1670

Българиьо, земльо наша, най-голям възход си видяла, много робство и мъки си претърпяла, ръфали са живи парчета от снагата ти, все още кървят твоите вековни рани, сега искат да те налапат цялата. Бълг-арии, Господ-арии, Хор-ааа, свещенната ни земя горко е заплакала с главоломно падение сме ударили дъното, Отскок нагоре, обаче, няма още, защо ли ? Наложително е, няма накъде да се пропада повече !!! Да полетим нагоре, отново да стигнем най-отгоре, Да гледаме надолу от върхът светът Да му раздаваме божията светлина, Така се полага на първородните божии деца. Време е, край на изпитанията, идва ред на действията. Бълг-арии, Господ-арии, Хор-ааа, Топчето гръмнааа, не ви ли събуди от смертелната дрямка ? Стига се крихте по дръмките, време е отново да си извоюваме висшето ни право на свобода, истинска, искряща и всеобхватна. Птицата Феникс, винаги се преражда от пепелта ???!!! ЗАБЕЛЕЖКА: Копирам една информация за Хор-ата, която всеки българин трябва да знае: "... Акo се замисли човек, ще установи с каква символика е пълен българския език. Ако пък вникне внимателно в етимологията на думите, ще установи с изумление, че много от тях съдържат тенгрианска символика. Не само с Ден грее е така, но и с много други думи, както и географски местности в България. Една от тях е хоро. Какво пък толкова - хоро?! Обаче, някога хорото е играно от ХОР-ата при свещенодействие. Името идва от Хор или Хорус (Херос), на когото са кръстени балагурите. Колобърът в центъра (гумното), който е трябвало да отпътува по вертикалата понякога е имал нужда от помощ и то не само от дух-помощник (онгъл), но и от други ХОРа. Представете си картината - под звуците на тъпан мъже танцуват в кръг на капището. Оттам българският народ е възприел обичая на празнични дни да се събират на мегдана, където да играят хоро. Македонските българи отиват и по-далеч. Тежкото мъжко хоро направо си го наричат коло - по името на танцуващите колобъри ..."

 http://www.xnetbg.com/new/forum/index.php?topic=4107.msg71182#new

Защо ли така "изведнъж" започнаха да прават сухи тренировки на омаломощеното човечество с извънземните, чрез така "изведнъж" навъдили се, та чак ни наводняват, ултра топ-секретни документи, "изведнъж" изскокнали изпод контрола ? Хъм, хъм, хъм, който успее да си отговори на този въпрос правилно, естествено, ще да узнае всичко за това, което са ни подготвили явно в най-близките времена. Трудна задача, но не невъзможна. Аз започвам да я решавам, да видиме какво ще излезе, макар че вече имам една идейка, която никак не е розова, като знам, с кой си има работа планетата и с какви методи работи всички човеци. Какво ли птиче ще изкочи или по-скоро гарга рошава, изпод под полярните ледени шапки ? "... Щаб квартирата на тайната международна ръководна организация натоварена да се занимава с извънземния феномен е в Женева, Швейцария. Управляващата група е съставена от представители на правителствата, които са въвлечени, както и ръководни членове на група позната като Билдербергите. Както съм казвал вече, Британското, Американското и Руското правителство работят заедно заради заплахата за планетата от сиви/рептилии. Въпреки това, ситуацията е толкова страшна, че тези правителства са се разделили на паникьосани фракции, някои от които са ни „продали” и директно помагат на сивите и рептилиите. Според много достоверен американски източник – Улиям Купър – най-важните срещи на това международно управленско тяло се извършват в ядрена подводница под полярните ледени шапки..." Едно е очевидно, че пак използуват класическия метод, покрай многото истини, да си пробутат главната манипулация, като червена нишка в безбройните кълбета от лъжи и истина и отново да ни изпързалят по галоши, пустите му гавроши.

http://www.youtube.com/watch?v=7gsnq1qfYLw&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=7gsnq1qfYLw&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=ACsdYZ__RR0 http://www.anomalymagazine.com/ http://www.conspiration.cc/

Eстествено, няма начин баш майсторите зидари, които така упорито зидат стените на затвора на човечеството, да не са направили всичко възможно да хванат в паешките си мрежи такъв свободен и велик дух като Левски. Това им е главната дейност по света, да потушават и принизяват духовността, веднага щом изплува някъде на повърхността, хоп с голямия капак го захлупват, много да не мърда и ненадига глава. А, повдигне капака по-височко, а въжето на вратлето !!!

 http://www.xnetbg.com/new/forum/index.php?topic=1959.msg78671#new gongo-gongo

05.07.2009 15:53 Иван Вазов - Левски

Манастирът тесен за мойта душа е. Кога човек дойде тук да се покае, трябва да забрави греховния мир, да бяга съблазни и да търси мир. Мойта съвест инак днеска ми говори. Това расо черно, що нося отгоре, не ме помирява с тия небеса и когато в храма дигна си гласа химн да пея богу, да получа раят, мисля, че той слуша тия, що ридаят в тоя дол плачевни, живот нетърпим. И мойта молитва се губи кат дим, и господ сърдит си затуля ухотона светата песен и херувикото. Мисля, че вратата на небесний рай на къде изглеждат никой ги не знай, че не таз килия извожда нататък, че из света шумен пътят е по-кратък,че сълзите чисти, че вдовишкий плач,че потът почтенний на простий орач, че благата дума, че правото дело, че светата правда, изказана смело, че ръката братска, без гордост, без викподадена скришно на някой клетник, са много по-мили на господа вишни от всичките химни и тропари лишни. Мисля, че човекът, тук на тоя свят има един ближен, има един брат, от кои се с клетва монахът отказа, че цел по-висока Бог ни тук показа,че не с това расо и не с таз брада мога да отмахна някоя беда от оня, що страда; мисля, че канонът мъчно ще направи да замлъкне стонът; че ближний ми има нужда не в молитва, а в съвет и помощ, когато залитва; мисля ази още, че овчарят същ с овцете живее, на пек и на дъжд, и че мойте братя търпят иго страшно, а аз нямям нищо, и че туй е гряшно, и че ще е харно да оставя веч таз ограда тиха, от света далеч, и да кажа тайно две-три думи новина онез, що влачат тежките окови. Рече и излезе. Девет годин той скита се бездомен, без сън, без покой, под вънкашност чужда и под име ново и с сърце порасло и за кръст готово, и носи съзнанье, крепост, светлинана робите слепи в робската страна. Думите му бяха и прости и кратки, пълни с упованье и надежди сладки. Говореше често за бунт, за борба, кат за една ближна обща веселба, часът на която беше неизвестен; изпитваше кой е сърцат, сиреч честен,участник да стане във подвига свят; всяк един слушател беше му и брат. В бъдещето тъмно той гледаше ясно. Той любеше свойто отечество красно. Той беше скиталец и кат дете прости като отшелник живееше в пост. Горите, полята познати му бяха; всичките пътеки кракът му видяха, пустинята знайше неговия глас, хижата го знайше и на всеки час вратата й за него отворена беше. Той се не боеше, под небето спеше, ходеше замислен, сам-си без другар. Тая заран млад е, довечера стар,одеве търговец, сега просяк дрипав, кога беше нужно - хром, и сляп, и клипав; днес в селото глухо, утре в някой градговореше тайно за ближний преврат, за бунт, за свобода, за смъртта, за гробът, и че време веч е да въстане робът; че щастлив е оня, който дигне пръв народното знаме и пролее кръв, и че трябва твърдост, кураж, постоянство, че страхът е подлост, гордостта - пиянство, че равни сме всички в големия час -той внасяше бодрост в народната свяст. И всякоя възраст, класа, пол, занятьезимаше участье в това предприятье; богатий с парите, сюрмахът с трудът, момите с иглата, учений с умът, а той беден, гол, бос, лишен от имотът, за да е полезен дал си бе животът! Той беше безстрашлив. Той беше готов сто пъти да умре на кръста Христов, да гори, кат Хуса или кат Симона за правдата свята да мре под триона.

Смъртта бе за него и приятел и брат, зашил беше тайно в ръкава си яд,на кръста му вярно оръжье висеше, за да бъде страшен, кoга нужда беше. Той не знайше отдих, ни мир, нито сън, обърнал се беше не дух, на огън. Думата си цяла лейше в едно слово, понявга чело си мръщеше сурово,и там се четеше и укор и гняв, и душа упорна, и железен нрав.Той беше невидим, фантом, или сянка.Озове се в черква, мерне се в седянка. Покаже се, скрий се без знак и без след, навсякъде гонен, всякъде приет. Веднъж във събранье едно многобройно той влезна внезапно, поздрави спокойно,и лепна плесница на един подлец, и излезе тихо из малкий градец. Името му беше знак зарад тревога, властта беше вредом невидима, строга, обсаждаше двайсет града изведнъж, да улови тоя демон вездесъщ. От лице му мрачно всички се бояха, селяните прости светец го зовяха и сбрани, сдушени във тайни местаслушаха със трепет, с зяпнали уста неговото слово сладко и опасно, И тям на душата ставаше по-ясно................................................................... И семето чудно падаше в сърцатаи бързо растеше за жътва богата. Той биде предаден, и от един поп! Тоя мръсен червяк, тоя низък роб,тоз позор за Бога, туй пятно на храма Дякона погуби чрез черна измама! Тоз човек безстиден със ниско чело, пратен на земята не се знай защо, тоз издайник грозен и божий служител, който тая титла без срам бе похитил, на кого устата, пълни с яд и злост, изрекоха подло: "Фанете тогоз!" На кого ръката не благословия, а издайство сърши, и гръм не строши я, и чието име не ще спомена от страх мойта песен да не оскверна, и кого родила една майка луда, който равен в адът има само Юда фърли в плач и жалост цял народ тогаз! И тоз човек йоще живей между нас! Окован и кървав, във тъмница ръгнат, Апостолът беше на мъки подвъргнат ужасни. Напразно! Те нямаха властнад таз душа яка. Ни вопъл, ни глас, ни молба, ни клетва, ни болно стенаньене издаде в мрака туй гордо страданье! Смъртта беше близко, но страхът далеч. И той не пошушна предателска реч. И на вси въпроси - грозно изпитанье -един ответ даде и едно мълчаньеи казваше: "Аз съм Левски! Ей ме на!" И никое име той не спомена. Но тиранът люти да убий духът една заран Левски осъди на смърт! Царете, тълпата, мръсните тирани да могат задуши гордото съзнанье, гласът, който вика, мисълта, що грей, истината вечна, що вечно живей, измислиха всякой по една секира да уморят всичко, дето не умира: зарад Прометея стръмната скала, ядът за Сократа с клеветата зла, синджир за Коломба, кладата за Хуса, кръста на Голгота за кроткий Исуса -и по тоя начин