Популярни публикации

Общо показвания

сряда, септември 17, 2008

ВЯРА, НАДЕЖДА И ЛЮБОВ !!!




http://picasaweb.google.com/nddjambazki4/PensSPourLeFuturEtLePass?authkey=SGQByKXnY18#

В копанията на синче и слонче празнуваме моето име !!!

Лелеее, скорпионът станал очиларка, работата загрубява !!!

Чин-чин с червено винце, за да има сила Надежда да присвятква в тъмницата.

За всички моряци, търсещи ИСТИНАТА в бурните океани, НАДЕЖДА едничка ги крепи да достигнат до нейните скалисти и опасни брегове, за да пуснат завинаги котвите.

ВЯРА избяга, НАДЕЖДА присвятква безнадеждна, ЛЮБОВ потъна в черните води на океана на циливилизацията !!!

Ех, поне имената на Светата тройца да останат в паметта на хората.

http://picasaweb.google.com/nddjambazki4/PensSPourLeFuturEtLePass?authkey=SGQByKXnY18#

Малко снимки и за размишление, стига забавление :

Малки снимки за голями мисли:
Не мога да не кажа нещо и за световната криза, всички за нея говорят, така че този път, като никога в едно-две изречение.

Бушменът Джорджи Дебил-юто тръцна, борсата се срутиняса, Европа се насра, Азия заема с помоща на факирлка, светът колабира, върхът на пирамидата празнува.

Не бойте се беее, всичко е под контрол и си върви по плановете на баш майсторите /13-те от връо на пирамидата с изцъкленото око/, идва следващата точка от петилетката на петолъчката на Пиндара.

Постъпателно и полека лека загряват водата, скала по скала, в бокала на Матрицата, докато се умаломощат напълно рибетата и накрая започнат едно по едно да изплуват най-отгоре и заобръщат нагоре шкембетата. Ще има да пируват дяволетата до насита.

Тяло без дух е мъртво, нищо че мисли, много говори и ходи, мъртвородени ги върши !!!
Вярата без дела е мъртва и за нищо добро не служи, освен за самоизмама !!!
Надеждата последна умира, ако въобще я има !!!
Любовта е всесилна, ако е безгранична, силна и безусловна, родена в сърцето на Човек с Дух, Вяра и Надежда !!!
Един истински Човек, а не зомбирано двукрако е изграден от Вяра, Надежда и Любов с тяхната майка  София - Мъдростта !!!

понеделник, септември 15, 2008

ИМПРЕСИИ СРЕЩУ ДЕПРЕСИИ !!!

СВАЛЕТЕ МАСКИТЕ И СЛОЖЕТЕ КАСКИТЕ ЗАЩОТО ПРЕДСТОИ ГОЛЯМ БОЙ ПО КИТАРИТЕ С ПСИХО-ТРОНИТЕ !!! НЯМА АЛА БАЛА В СВЕТОВНАТА ЦЕНТРАЛА, НА ПЪТ Е ДА ВИ ЧИПИРА ВСИЧКИ, КАТО РЕДОВИ ОВЦЕ, РЕД ПО РЕД, ЕДИН ПО ЕДИН ТА ДО ЕДИН, В НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД. ДО СЕГА, САМО ЖАЛНО БЛЕЕТЕ И МЯЧАТЕ, НООО ТОГАВА, ДОРИ И ТОВА НЕ ЩЕ ВИ СЕ ПОЗВОЛЯВА. САМО АЦ, ДВА, АЦ ДВА , АЦ ДВА И ПРИ ПЪЛНА ТИШИНА, ДА НЕ НАРУШАВАТЕ СПОКОЙСТВИЕТО НА БЕЗМЕРНИТЕ ЛОВНИ ПОЛЕТА НА ВЛАСТЕЛИНИТЕ. Бухо-синхрона ще е на пълна мода, ще ви дават текстовете и даже музиката и само ще си отваряте устата, на пълен плей-бек за всеки овчясал шебек. Ще забравите дори собственият ви глас как звучи, дори и да е блейкане на безмозъчна овчица. БОЙ, ГЛАД, СТРИГАНЕ И ПРИЕМАТЕЛНО КАБЕЛЧЕ, БЕЗ ПРЕДАВАТЕЛНОТО, НИЩО ДРУГО НЕ ЧАКАЙТЕ, АКО ПРОДЪЛЖАВАТЕ ЕДИНСТВЕНО С МАСКИ ДА СИ ЖИВЕЕТЕ И ПОЗВОЛЯВАТЕ НА ОВЦИ ДА СЕ ПРЕВРЪЩАТЕ.
МАСКИТЕ, ВИДИМИ, НЕВИДИМИ, ОБИКНОВЕНИ ИЛИ НАКУКУШИНЕНО ПЕРУШИНЕСТИ, СЛОЖЕТЕ НА СТЕНАТА, В ПРОТИВЕН СЛУАЙ ВСИЧКИ МАСКИРАНИ ЩЕ ИЗПРАВЯТ ПРЕД НЕЯ !!!
ИДЕ, ИДЕ НОВАТА 2009 ГОДИНА С БАВНИ СТЪПКИ, ПЪЛНА С ИЗНЕНАДИ НА ИЗТОЧНИЯ, НА ЗАПАДНИЯ ФРОНТ И ДАЖЕ В АЛЯСКА !!!
ЕСЕН ЗЛАТНА !!!
САБЯТА Е НА СТЕНАТА ОКАЧЕНА, ОКИЧЕНА С РОЗИ, НО МОЖЕ И ДА СЕ НАЛОЖИ В РЪЦЕ ДА Я ВЗЕМЕМЕ !!!
ЕДНО ОРАНЖЕВО БУДУАРЧЕ С БАЛДАХИНЧЕ И С ЕДНО ДЕБЕЛШКО МОНАХИНЧЕ !!!
ЕСЕН ИДВА, ХРИЗАНТЕМИТЕ СА НАВСЯКЪДЕ, ВСИЧКО ПОЖЪЛТЯВА, ЗИМА СТУДЕНА СЕ ЗАДАВА !!!
http://picasaweb.google.com/nddjambazki4/PensSPourLeFuturEtLePass?authkey=SGQByKXnY18
ДЯВОЛЪТ НА СТЕНАТА СЪМ ЗАБОЛА МНОГО ДА НЕ МЪРДА !!!
ВСЕКИ, КОЙТО ТУКА ВЛИЗА ДА ГО ВИЖДА И ДА СЕ ПИТА, КАТО НЕГОВ СЛУГА ЛИ ИДВА !!!
МАЛКО ФАНТАЗЕ СЛЕД ГОЛЯМОТО ПИСАНЕ !!!
МАСКИТЕ НА СТЕНАТА, ИСТИНСКИТЕ ЛИЦА ЗА ХОРАТА !!!

петък, септември 12, 2008

ЗАДОЧНИ РАЗГОВОРИ С ЕЛЕНКО АНГЕЛОВ ЗА НЕГОВАТА КНИГА !!!

http://www.thespiritofoknele.org/

http://vbox7.com/play:ae161426http://vbox7.com/play:e75f377e

http://www.thespiritofoknele.org/
Бих обрисувала днес светът по най-краткия начин така с прости думи, разбираеми за всички :
Резделен на всички нива, противопоставен, насърчаван и насъскван, лъгани и манипулиран, да води войни от всякакъв тип и вид за надмощие, власт и пари.
Разделението започва от :

1. Разпарчальосване /фрагментирането/ на мозъка на всички хора още в пелени на парчета /фрагменти/ и съответното им програмиране, за да се разбие единството на личността. Един вид, връзват всеки човек с няколко кончета, чиито брой и здравина, явно зависи от неговата природа и някои други показатели /пълни справки по всички тези въпроси, направете в информациите на топ-секретните лаборатории, чиято работа не спира с фрагментацията и чипизацията на хората по света и имат даже наглостта открито вече да говорят и пишат за професионалната си сатанинската научна работа/.

2. Разделяне и разбиване на семейството, като опорна точка на всеки индивид, чрез вечните троянски коне, изработени по горепосочения начин от същите лабораторийки с тяхните безброй еничари и палачи, пръснати по всички точки на земното кълбе. Естествено, методът на троянските коне е застъпен на всички останали нива в живота, не само в родата и приятелската среда.
Мисля, че няма да е излишно тук, да цитирам по памет известната великата мисъл : Дайте ми опорна точка и ще повдигна света !!!Точно затова манипулаторите отнемат най-важната опорна точка, на която може да разчита индивида, семейството, за да го оставят без сила и защита, лесен вече за всякакъв тип манипулация, къде с коне, къде с откровени врагове, къде с психотронна машинерия, къде с дрогиране и внушения и какво ли още не.
За тях всички удари и средства са позволени в тая галимация за овчясване на цялата нация. Имат позволението и всички права от Центъра по паримадалната система, поддържани от всички държавни институции.

3. Разделяне на населението на партии и партийки, групи и групички и всякакви други противопоставени едни на други, надлежно програмирани парчетии, за да могат да бъдат по-лесно управлявани, както винаги от Центъра. Между тях, естествено пъплят цели кавалкади от троянски коне и освирепелите им конници, пришпорвайки ги ръководейки ги в манипулативните операции и модификации над горките хора, превръщайки ги в послушнички овци.

4. Разделянето на народите и тяхното изкуствено противопоставяне, насъскването им за отваряне на войни едни срещу други, в мини и макси клетките, на всички вече са познати и няма нужда да бъдат изброявани с подробности.

5. Разделяне на човечеството от една страна и обединяване от друга, което също е един вид добре обмислено и целенасочено манипулиране за противопоставяне и съюзяване, с крайна цел да бъде като последно овладяно и поробено тотално от Новия световен ред, но междувременно, напълно роботизирано и превърнато в перфектните роби.

6. Основната схема на Матрицата "Разделяй и владей" се оказва перфектна, нооо само защото човечеството влиза в нейната конфигурация и се подчинява на нейните закони и методи.
А, страхът, който всяват, ако хване за нас, става за тях тяхната сила. Не трябва да се страхуваме, за да се страхуват те, защото са гузни и вечно шубето ги гони.

7. Визуално това бих го представила като една барикада, на която от двете страни се бият настървено хора, дрижирани и командвани от един и същи Център, който се грижи да не остават въобще хора, неутрални и неподатливи да влизат в схемата на разделение и борби за надмощие на всички нива в живота.Често има хора, които сменят мястото си и отиват от другата страна,на барикадата, като си въобразяват, че вършат добри дела и изборът им е за благото на хората, но не осъзнават, че винаги си остават под командването на Центъра, т.е. нищо и половина, и заблудата продължава с пълна сила.
Казано по български табиет, от трън та на глог, че е по-висооок.
Не може и да е другояче, след като дори не знаят, че така са програмирани и схематизирани, за да си остават винаги подчинени на системата, към която с яки конци са вързани и, на която са подчинени двете страни на барикадата.Само едно същество, напълно осъзнало цялостно това положение, би могло да надхвърли програмите, с които са го подчинили, да си кръцне конците и да остане в средата, където няма борби, а просто живот, любов и радост от съществуването на тази райска земя и нейната красива природа, от дните и слънчените лъчи, от нощите и почивката и нищо повече. /Да сте видели някоя лайкучка да води люти борби с някоя едра маргаритка, ха, ха, ха ?/

За съжаление това не е възможно, само за няколко души осъзнати, обградени от милиони зомбирани хора, стръвно хапейки се и стремейки се да си стъпват по главите./
Не сте ли забелязали, че колкото един човек повече е лишен от съдържание и по-нищожен в духовен и много често дори във физическия смисъл на думата, толкова повече иска и прави, дори невъзможното да докаже, точно обратното ?

Ех, лелеее, малеее, толкова усилия и унищожаване на хиляди съдби, за да докажеш нещо на другите, което въобще не съществува в теб, те това, ако не е пълна обсебване от дяволските сили, не знам какво друго ?
Точно такива хорица матричарите използуват много успешно, за да ги корумпират и превърнат в перфектни пионки и слугинари, да им вършат черните сатанински работи, като ги оставят да се доказват за такива каквито не са и никога не са били, нещастните му миндили.
Ако трябва да дам един пример на известен световен миндил, бих казала Наполеон, което не изключва неговите голями преимущества и качества, но не са му попречили да бъде перфектното пластелинено човече в ръцете на баш майсторите и чрез него и неговата мегаломания, са изцедили кръвта на милиони хора и предизвикали безброй нещастия и мъки.Тази схема върви неотказно и за всички останали известни и неизвестни духовни миндили и миндилчета от световната сцена, макар да са били ужасно интелигентни, учени и прочеее. Някои са се усещали, но бързо са били ликвидирвани, но повечето, така и са си отишли от тоя свят, напълно заблудени. Нищо, следващия път може и да включат на вярната вълна и, ако светът още съществува./
http://www.xnetbg.com/new/forum/index.php/topic,4592.45.html/тук има малко информация за голямите световни миндили, обсебени напълно от сатанинските сили, за да се види по-цялостно картината, защото нищо не съществува самостоятелно и всичко е на синджир вързано и навързано, опасващо и стягащо човечеството/. Самостоятелно разглеждане на събития и факти, без да бъдат вързани в едно цяло е пълно губене на време.

http://iankov.blogspot.com/2007/08/blog-post_6485.html
/Тук има много интересна информацийка, стига да може да я вържете с всичко останало, за още един световен маняко-миндил, така добре изиграл ролята, която му е била дадена от баш майсторите сатани. Всичко е навървено и ако не виждате отделните връзки и сглобки, си е ваша грешка. Няма проблем, отстранете грешката и ще се избистри цялата картинка, за всеки, който иска.Пътят е дълъг, пълен с капани и заблуди, но славен !!!/
8. Центърът си го знаеме, там на връо на пирамидата с изцъкленото око, което вижда всичко, за да може да дирижира и двете страни на барикадата и по този начин, винаги да печели безотказно играта.
Над този Центъра, кой командва парада още е доста мътно-сиво и неизвестно, за да се дискутира.

9. Този метод е гениален и винаги успешен, но само, докато човечеството се подчинява на него и не реши да възвърне цялостта си във всичките й проявления.

10. Гледам, гледам, гледам и не виждам никой да е стъпил върху
барикадата и да развява знамена, но не за призоваване на революции и войни, а за напускането на всички от двете страни на барикадите и да се спре веднъж завинаги, самоунищожението на човечеството, излизайки от схемите на Матрицата.

Нека да опразним и двете стари на барикадите и да ги оставим баш майсторите, сами да си се бият едни други, ако искат и да се унищожат, за да не си цапаме ръцете ние с рептили и толкоз.

На мен не ми понасят барикадите и си кютам сам сама връз барикадата като кацнал бръмбър на трънка /ох, леле горката трънка едва издържа да не се скърши и вече пращи заплашително и тя, от тлъстия скарабей кацнал върху нея, ха, ха, ха/.
И така, поради това, враг се оказвам и на двата лагера.
Цял живот правя опити за избягване на фронтални крошета и удари в гърба, кога ме уцелят, кога не, но неотклонно тичат след мен като изоглавени, пощръклели и насъскани зомби.
Неще и дума, имам дълбоки, незарастващи следи и рани в сърцето и душата, но Господари не давам да ми станат тези помияри.

Сега вече гледам сеира отвисоко, за да не изпусна цялостната картината на световната битка на програмираното човечество, чиито пъзли сглобявах с години.

Питам се сега, кога ли дедо Боже ще сложи край на цялата тази страховита битка и глупостта безмерна, само с един страшен удар на жезъла в Земята, за да си застане отново всичко по местата ?

Ех, къде е Боян магьосникът със жезъла ?
/на тази страница има нещичко интересничко за Боян Мага, за да направите връзката/
Тангра трябва отново да ни го прати от небесата, да свърши работата на Господа по земята.
Може и с някоя кълбовидна мълния да ни светне, достатъчно голяма и силна, за да прати всички балъци, където заслужават, след като счупи бокала на Матрицата.

Някой, добре зазубрил фалшивите езотерични книги, ще ми каже, че чрез грешките и страданията се учиме и евалюираме.
Да, принципно казано, нооо човекът съвсем не е застрахован да допуска грешки, когато заживеее извън условностите, схемите и методите на Матрицата. Значи няма никакъв проблем да продължава да се учи и евалюира и извън нея. Всъщност, най-вече извън нея, защото като гледам в Матрицата само до инволюция и до деградация се стига. Грешките и страданията в Матрицата ни водят по пътя, който води право към ада, макар и осеян с уж добри намерения. Езотериката на Матрицата е фалшив като нея.

И как не, Матрицата е дяволско изобретение ?
Оказва се, че "добрите намерения" са примамката, за да влезеш в капана на Матрицата и нищо повече, а тяхната реализация като крайна цел никой, никога не вижда, освен на междинно ниво, за да се поддържа все пак заблудата.

Милиони и милиони човешки същества са си отишли от този свят без дори да подозират, ни най-малко, че целият им живот е бил една огромна заблуда, с всичките им там върховни постижения в живота, всичките им страдания и грешки и че не са допренесли нищо за еволюцията на човечеството, освен постигане на карирера, известност, власт и пари, все работи от материалистичната Матрица.

Еволюция може да имаме само на духовно ниво.
Материализмът на Матрицата е чиста проба инволюция, а за основните й инструменти, политиката и политиците, дори не си заслужава повече да се говори.

За такива хора бих казала, дааа изплували са на повърхността на бокала на Матрицата, пълен с воняща вода, но извън нея, са една чисто и просто голяма кръгла духовна нула.
Един балък от бокала на Матрицата, който се е оставил да бъде изпразнен от духовното си съдържание, извън матрицата ще се окаже, само една риба на сухо, обречена на бързо умиране, след като е лишена от тежката блатно-тинеста материалистичната вода, в която цял живот си е мислела, че е плувала, но само е затъвала.

Ето защо, милиони и милиони балъци нямат никакво намерение да излизат от бокала на Матрицата. Ясно им е, извън нея какво ги чака, след като са си продали душата на Дявола и Златния телец, за да се превърнат в материалистични двукраки балъци.
Тези "хора", не се били никога способни, дори имажинерно, да се прожектират извън нейните рамки и така са си отишли от този свят, без да видят истинския си лик. Тези, които са ги заобикаляли, боготворяли и мечтали да са като тях, също не са способни на това, защото са от същата балъшка закваска.

Според неписаните космически закони, те са били, най-обикновени човешки производни, мънички двуноги пионки, размествани нагоре, надолу по шахматната дъска от голямите майстори на манипулацията и нищо повече. Награди им се дават за послушание и преклонение пред матричарите, продали душите си на Дявола.

Колкото до човешките писани закони, те се оказват едно прозаично и много лъжовно средство, създадено единствено в полза на Центъра, макар и да имат други претенции и как иначе, та нали затова съществува - ГОЛЯМАТА МАНИПУЛАЦИЯ от ВИСШАТА ИЛЮМИНАЦИЯ, всичко наопаки да извърта ?

ЗАБЕЛЕЖКА: Бих искала да обърна внимание на един важен метод, който всеки може да види, всеки ден и във всички медии, но не си дава сметка за резултатите и въздействието върху психиката, на допълнителното объркване и РАЗКЪСВАНЕ на хората, между лъжата и истината.
Обърнете внимание, например на противопоставянето в новините, които четеме. Една и съща агенция пуска две новини, напълно противоречащи една на друга. Един метод на баш майсторите на манипулацията за психо- въздействие над масите, с много точно определена крайна цел, който е застъпен навсякъде в живота на хората и особено много на информативно ниво.
Знам, знам вие всичко виждате, но за съжаление да виждаш е едно, да осъзнаваш е друго нещо и да го включиш в твоята лична реалност, съъъвсем друга работа.
Принципът на противопоставяне е застъпен навсякъде и ако не го виждате и не го избягвате, значи са успяли да бъдете дълбоко приспани.

Иначе, който търси истината ще я намери, който иска ще я чуе и който иска ще я види. Тя е навсякъде и чака търпеливо от векове, да бъде открита от заблудените.
Въпросът вече е, дали Истината няма да изгуби окончателно търпение от многото чакане сама се появи и прояви, с гръм и трясък, като кълбовидна мълния разцепи мрака, пред напълно ошашавените человеци.
Ох, лелеее, ще има да фърчи дреп, и перушана !!!


Пиша на дълго и широко, защото съм дала на късо съединение с връзките и жиците, с които ме е оплела Матрицата.
Тъй като сме малко такива, а многото, доста поовчясали и направо смаяни, имат нужда от безкрай обяснения за тези човеко-овчи проявления.

ЗАБАЛЕЖКА: Ако някой се е обидил, значи е сбъркал, защото нямам такива намерения в тези измерения, дори и език люто български да ползувам, /Какво да правя, обичам и ям люти чушлета ?/, но всичко давам да си имам дружинка извън бокала, да завъртиме бъргарско магическо хорце, всички с една мисъл и желание да сме, останалите овченца да освободиме от Капаните.
http://margaritta.dir.bg/2004/april/07horo.htm
Ако някой чете случайно тука и не върже всичко със самия себе си и не е в състояние да види конфигурацията, в която сам той се намира и как може сам да започне да излиза полека лека от влиянието на Матрицата, само времето си губи. Инфорамицята сама по себе си нищо не означава и променя, ако не бъде дълбоко осъзната и не отключи истинската ви природа, замъглена или напълно опустошена от палачите на Матрицата. Точно затова, баш майсторите матричари не се страхуват, даже нарочно заливат човечеството с ужасяващи информации с много истини, преплетени с безброй лъжи, защото знаят че множеството, доволно овчясало, пак благодарение на тях, не е в състояние да осъзнае реалността. Очевидно, това че живее в нея, вижда я, информирано е за нея не е достатъчно условие, за да я осъзнае.
Да се обидиш е много лесно, особено ако не искаш да мислиш и не искаш да се видиш в истинския си вид, нооо да осъзнаеш кой си, какъв си и какво си станал, е съвсееем друууго нещооо, днес за повечето направо невъзможнооо.

ОБЯВА : Откриваме гратис фитнес клуб за мускулизиране на размекнати, плесенясали и прашлясали мозъци, за всички политици, чингасари и тяхните слугинари. Те са свикнали всичко да им е на аванта и затова няма да им искаме билетчета за упражненията, ще сме предоволни само от евентуалната промяна. Знае ли човек, вече на чудеса само се надяваме ?
За възвръщане на мозъчните гънки и тяхната бройка не гарантираме. При липса на мозък предупраждаваме, че нищо не може да направиме, освен да отвъртим винтилите на плондерите, за да не се спукат от много дуеене и важнечене, както са напомпани до спукване. Тази услуга също е безплатна.
Айде народеее, не се блъскайте, знам много сте, но докато чакате на опашката, мислете, ровете надълбоко във вашата родова памет и в дълбоката торба на изначалните ви знания за хората и света.
Това ще ви е и първото упражнение по пътя за вашето освобождение и се отнася само за истински българи. Другите ще трябва дълго и неотклонно да ни следват по петите, докато разберат за какво става дума, накъде са тръгнали и къде ще стигнат, ако издържат. Ще падне голяма и непосилна работа над собствената ни природа, докато станем еднички господари на себе си и космическите закони станат нашите истински бранители.
http://www.thespiritofoknele.org/
Разговори за рептиляци, маняци, откаченяци, сиваци, ню-башибузуци, ню-еничари, програмации на фрагментирани, прашлясали от неупотреба мозъци, илюминации на илюминати, истини, които присветкват в тъмното и даже понякога трескат силно като кълбовидни мълнии.
Не бойте се от истината беее, не бойте се, единствено с нея може оковите да ви счупите, свободата да докоснете и завинаги от кошарите да излезете.

Вие си изберете !!! Все още имате право на избор, но няма да е за дълго.
Ако искате нещо да разберете, си дръпнете щепсела от контакта на Матрицата и следете полета на мисълта, без жици, конци и паежини, рептили, паеци и всякакви други кръвожадни животни.

Знае ли човек, може и да провокираме и при вас късо съединение по жицата и се отскубнете от влиянието на Матрицата. Всичко се случва, чудеса да станат.
Вярвайте в чудесата, те са стари български специалитети !!!
ВЯРВАМЕ, ИСКАМЕ, МОЖЕМЕ, ПРАВИМЕ И ДО ЧУДОТО СТИГАМЕ !!!

И ако интерпретирам по мой начин типично българската поговорка -
"Да би мирно седяло, не би чудо видяло !!! " ще кажа, че трябва, даже се налага, мирно ДА НЕ СЕДИМЕ повече, ако искаме ЧУДО да стане и се спасиме от тоталното изтребление, на което сме подложени.

Поговорката си е много хубава, даже прекрасна като всичко създадено от народа, но е тълкувана лошо, както се полага на всички манипулатори, да обръщат всичко наопаки и в тяхна полза.
http://www.thespiritofoknele.org/%22%3Ehttp://www.thespiritofoknele.org/%3C/a%3E
http://www.thespiritofoknele.org/%22%3Ehttp://www.thespiritofoknele.org/

Въпрос-отговори за Еленко Ангелов във връзка с неговата книга.
Имам една идея, която започва да се изцибря, като те чета и си заслужава и ти да мислиш по въпроса. Първо ясно е, че щом от тях идва, значи те смятат да извадят главната полза.

Второ, ти съвсем убедено и искрено изнасяш наистина голями Истини, обаче няма начин с тях да не успеят да пробутат чрез теб и някоя голяма и чепата изключигтелно важна лъжа за тях. Та сега ето каква ми е мисълта. Те чрез всичките си там просветени пробутват много усилено легендата, че са извънземни. Добреее, но аз знам например, така както ги проучвам под моя си мозъчен електронен микроскоп, че те обръщат винаги полюсите на всичко, т.е. всичко наопаки, както не малко пъти съм развивала това в моя блог.И сега, помисли и ти малко, ами ако е точно обратното, те са си чиста проба земни влечуги и си се влачат и върдалят по земята от време онооо, а ние, Човеците сме дошли от друга планета и сме фактически извън земните, които са се натресли на влечките и те ни третират като навлеци и използуват като храна в човечарниците. Тук веднага ми идва наум смяната на полюсите според маите и разни там легендии не ми казвай, поне ти, че няма нищо общо. Амиии, ако виждат, че вече става за тях неудържимо и са решили те, влечунгите, /почти като комунистите, които са тяхни рожби и по тяхните методи и схеми работят, както и под тяхните заповеди, естествено, сами да си направят преврата/, да си подготвят със собствените ръце такива като нас твърде подходящи и ни просветяват, за да може утре, като се обърнат полюсите, но не само на земята, а на всичко останало в живота на планетата, пак те да държат кормилото и да се бият в гърдите, колко са добри, докато ги разберат всички, ще минат векове, с тия дебили, които нацвъкаха навсякъде.

И по езотеричните закони и по техните схеми и методи, които претендирам да познавам достатъчно, нищо чудно да участвуват в обръщането на полюсите в пълния смисъл на думата, т.е. и в живота на хората. До сега всичко, на което казват, че е добро е лошо и обратното и така за всичко останало. Има нещо много гнило в тая работа. Ако те нямаха полза от всичките тези откровени и точни информации на осъзнати хора по света и издаването на книги и прочее, това не биха го допуснали, чисто и просто. Знаеш, че имат абсолютната почти власт да спрат всички и всичко, поне за сега при толкова раболепни роботчета. Но те правят и така, че да не се усетиш, че макар и да пишеш срещу тях, пак в тяхна услуга да си, по един или друг начин. Видно е, поне едно, че са царе на подобен род манипулации. Това не е за всяване на страх, а за точно определяне силата на рептилите и съответно добре премерен отпор, иначе пак си оставаме в центруфугата на матрицата и тя пуска медец само за тях, като ни върти неудържимо до пълно ошашавяне.
[18:14:40] Sisi a dit : Да не забравяме, че те пряват всичко възможно всичките хора по земята да ги откъсват от космическите закони, от тяхната божественост, от тяхната истинска същност, което естествено не е случайно и едва ли е само, за да ни владеят и променят. Въобще искат да забравиме, че сме деца на Космоса, на Вселената, и на Бога.
[18:22:43]Sisi a dit : Въобще, Еленко мамин, за да сложим чатала на врата на змиите, змеьовете и ламите, трябва да си даваме много точна сметка с кой си имаме работа и неговата сила. Не трябва да изпускаме от предвид никога и това, за което много точно си писал, че те са се смешали с нас и това е един от главните им методи за затриване на човечеството. Те държат изключително много на този момент на разводняване на човешкото ни ДНК и за съжаление го знам от личен опит и виждам всеки ден, колко е ужасяващо.
Това е Еленко, което мисля до тук, защото не съм прочела още всичко. Мисля, че ти много точно ще разбереш за какво иде реч. Имам някои и много лични основания, за които може би ще говориме друг път, за предпочитане на четири очи, че ние сме пришълците, а не те, и претендирайки обратното много хитро, както си им е в природата, ни кръцкат връзката с Космоса. Изглежда, че колкото повече говорят за Космоса и космическите пътешествия, толкова повече ни отдалечават от него, колкото и да звучи парадоксално, но много се връзва с тяхните схеми и методи. Може и да отидат в Космоса един ден, но тогава, когато на земята няма да има един автентичен ЧОВЕК, което вече е почти факт. Ако ти виждаш ЧОВЕЦИ, около теб, освен да ти заблазявам, няма да мога друго да направя и ако можеш да ги размножаваш, защото са на тотално изчезване.

[18:25:10] Sisi a dit : Я, кажи сега нещо, за хора, които спят с отворени очи, в тая връзка разбира се и аз ще ти кажа за кой рептил става дума, макар и да не го познаваш. Просто да потвърдя фактът, че ни чифтосват с рептилоидите, за да ни се изгуби човешкото напълно. Това е положението и ако забравиш за момент, че поне за сега, те държат кормилото на власта над хората, свършен си и ще бъде голям язък за цялото просвещение и Училище, което са ти организирали.
[12:15:33] Sisi a dit : Хайде, ти си имаш работа, приятен ден и утре ще ти напиша нещо за мен, което трябва да запомниш, че нещо, че тука в моя "на Свободен режим" концлагер смениха тактиката и започнаха след опрашването с прах от амианд, да ме обгазяват с някакъв газ без мириз, но много ми щипе в носа. Моят нос е много такъв специален и усеща всичко, но това ми прави дишането много трудно. Работата започва да става много лоша. Мани, мани...
[31.08.2008 21:19:59] Sisi a dit : Пожелавам ти приятно и ползотворно писане, но винаги бъди нащрек да не те затворят в някоя от тяхните схеми, защото,дори да е само една пак няма да е добре. Ние скорпионите сме много намаани и това им идва много удобно, защото така по-лесно влизаме в някое и друго капанчи. Червената ти лампичка да ти свети винаги, защото си в змийското гнездо, то направо няма вече къде човек да стъпи. Приятна вече и всичко добро. Чао и лека нощ. Данко

[31.08.2008 21:20:42] ELENKO ANGELOV a dit : „Големият Брат е Голям Задник, в който се крият Рептилите. Целта ми е постигната! Дадох информация за истинската игра „Затура” между Хора и Рептили, между едновременно и последователно прераждащи се...”Еленко Ангелов

31.08.2008 21:43:39] Sisi a dit : Извинявай, но все пак не се ограничавай само с тази постигната цел. Аз мисля, че ще имаш пред теб и нови, които може да се окажат, даже по-важни, защото ще трябва да мислиме, как да им сложим вилката на главата на змиите и да ги напъхаме в торбата. Тогава само ще може да кажем, че сме свършили докрай работата. След осъзнаването кваи са ти влечуги, дето ни се непрекъснато влачат в краката и ни пречат да правим напред крачка, точно се отваря голямата работа. ОЧЕВИДНО ЩЕ ТРЯБВА ДА СЕ НАУЧИМЕ ЗМИЯРИ ДА БЪДЕМЕ, И СЕГА НИЕ ДА ИМ ВАДИМЕ ОТРОВАТА И ДА Я ИЗПОЛЗУВАМЕ ЗА БЛАГОТО НА ХОРАТА

[31.08.2008 21:45:00] ELENKO ANGELOV a dit : razbira se 4e ne se ograni4avam tova e samo 3 4ast[31.08.2008 21:45:20] ELENKO ANGELOV a dit : i e 4ast ot parvata trilogia ima o6te edna trilogia[31.08.2008 21:46:00] ELENKO ANGELOV a dit : v tazi davam informatzia i izhod razbira se no pove4e informatz za polojenieto[31.08.2008 21:46:06] ELENKO ANGELOV a dit : za tva zavar6v taka[

31.08.2008 21:47:38] Sisi a dit : е, това е вече приказка и ми харесва. Това е положението змияри трябва да ставаме, иначе лошо ни пише. Лека нощ
[31.08.2008 21:47:58] ELENKO ANGELOV a dit : do skoro[31.08.2008 21:48:19] ELENKO ANGELOV a dit : 4akam gradivni kritiki[31.08.2008 21:49:13] ELENKO ANGELOV a dit : skoro 6te ti pratia po-dobar variant s po-malko prav gre6ki i hudujestv oformlenie

[31.08.2008 22:04:44] Sisi a dit : Не бързай критиките ще ги имаш в обилно количество, нали знаеш ние скорпиотата ни бива в критиката и да виждаме скритите слабости. Все пак ти не ми каза какво мислиш за произхода на рептилите, очевидно си сигурен, че са от извънземен произход. А аз мисля, че точно тогава ще трябва да си много внимателен, когато си сигурен и дали тази сигурност не идва от тях по внушение. Не знам аз усещам, че има нещо много фейк с извънземните, но и аз в тази област не съм много сигурно, защото нещо ме спира да проучвам и там въпроса. Не знам какво ме спира. А тук се сещам едно странно нещо. Купих си книгата за извънземните от Розуел, но съвсем случайно, без да имам някакви специални намерения да изучавам извънземните и още преди да я прочета докрай моите палачи ми я откраднаха. Така както ги познавам тях и тяхните методи, имам чувствуто, че не искат да ги разконспирирам. Дано не ти зазвучи много лудо, но има нещо такова. Влечугите е повече от очевидно, че имат огромни знания, ами ако те са ги взели от ЧОВЕЦИТЕ дошли от други светове и точно затова ги преследват и модифицират, което съвпада точно с тяхната логика на действия. Те винаги мразят, презират и преследват тези, които знания им дават и са добри с тях. Не може да не си го установил това. Аз ти казах, аз повече изучавам тяхните методи и схеми, отколкото конкретните и действия. По този начин много по-лесно може Човек да се ориентира, кое, защо и как го правят, пълчищата от влачища. Но каквито й знания да са ни откраднали явно ще си остана влечуги и винаги ще се влачат, никога няма Човеци да станат и да ходят, а не да обират прахта от земята. Има си прокоба и тя си ги гони, нищо че са над човешките закони. Бъди готов на всякакви идеи, помисли все пак, много държа, ти може да излезеш от твоите рамки и сигурно ще ти е от полза. Малий пак се разписах, а ти имаш толкова работа, но мисля, че е много важно това. Никога не забравяй че са обърнали света наопаки и може тяхния произход да е обратно на това, което пускат те пак, да се чува. Аз мисля, че това е доста критично от моя страна към теб и много критично положение за разбиране на цялостната картинка. Все пак гледай да няма грешка най-вече в интерпретиране на информацията, а художествените и граматичните грешки са от вторична важност в случая. Е, този път последно чаооо и лека нощ.
[31.08.2008 22:19:43]ELENKO ANGELOV a dit : absoliutno sam saglasen az dori sam go napisal na tri mesta 4e spored men ima zvezdi do6li ot orion, rodni ot zemiata i 4d reptili ot nis6ia astral
[31.08.2008 22:21:47] Sisi a dit : Абе знам, че си Човек и змиите се вият около нас, за да ни отклонят от знанията, които са ни откраднали, такава ще да е тази работа, няма начин. Лека (F)[

31.08.2008 22:21:59] ELENKO ANGELOV a dit : leka.

11:42:52] Sisi a dit : Бих искала да медитираш над следното нещо, но с откровение към теб самия, защото иначе ще си като всички останали, само приказки и нищо в действие, т.е. пак едно голямо нищо и никакво. Всичко на този свят е вързано на синджир и ако се изключвашq понеже не ти стиска да се видиш и ти самия в пространството със събитията, за които говориш, ще си просто поредната говореща марионетка. И така, всички знаем, че ако убиеш един единствен човек, ти си убиец и толкоз,дори да си спасил сто, ако предадеш един човек, един единствен, ти си предател и няма значение, дали другите знаят /макар че винаги има някой, който знае и рано или късно ще ти го върне по някакъв начин, дори той да го е провокирал, както е например при баш майсторите манипулатори, като задължително условие/. Обикновено предателите се успокояват с разни мисли от сорта, че това е за първи и последен път, но винаги повтарят многократно предателството си, че вършат много полезни неща и, че това не е кой знае колко голяма работа и, че лицето, което са предали е там, някой си нищо и никакъв низш субект, без особена важност и обикновено даже бива презрян, защото така е по-лесно да се оправдае пред себе си предателя. Въобще всичко се пуска в действие, само и само да се самооправдае предателя, но предателството си остава и си чака момента, когато ще се задвижи и ще се завърне като бумеранг, но всеки си мисли, че точно на него няма да се случи. Е, да, ама не !!!
И сега по книгата ти. Първо ти си решил, че знаеш достатъчно и си решил да просвещаваш другите, което вече си е голяма грешка, от където и да я погледнеш защото не знаеш първо достатъчно и това вече е признак на самозабряване, което е много типично на човек под контрол. Аз смятам, че ти не знаеш най-важното.
Второ, "Твоето училище" е било спретнато от Рептилите и ти го знаеш, но какво от това, ти правиш точно това, което искат те, значи само тях устройва. Много хора днес по света знаят, дори много повече от теб за действията на Рептилите, но както виждаш нищо не са променили, защото хем знаят, точно като теб, хем правят точно това, което ужасните Рептили искат от тях и им изпълняват заповедите, дори по- сервилно от незнаещите. Това, че са те избрали по едни или други причини да им бъдеш просветител, съвсем не означава, че ще си спасител, защото те ще те пуснат да просвещаваш точно до там, докъдето те решат и тях ги устройва и никога няма да те оставят да спасиш някой и аз дори вече много ясно и точно го знам и ти го знаеш, но няма да си го признаеш. Значи, автоматически не си никакъв спасител и няма да може да станеш никога, щом си затваряш очите за действителността и реалното спасение. Ти тръгваш точно както те искат, от Рептилите и всичко за тях, за да стигнеш до жертвите, но те никога няма да те оставят да стигнеш до жертвите, между които си и ти самия и до тяхното спасение, включая и твоето. А би трябвало да е обратното, ако искаш да си преди всичко спасител и просветител, да тръгнеш от жертвите към рептилите. Искам да кажа, че трябва да започнеш да пишеш за всичко, което става със жертвите и начините, методиките и схемите по които ги третират Рептилите и тяхните палачи и чрез живота на жертвите да разкриваш, кои са Рептилите, за да има реален смисъл всичко, което пишеше, а не като всички навъдили се напроследък безброй просветители за рептили, чиито писания се приемат като нещо ефемерно, точно каквато е и целта на Рептилите и никакви реални действия не се предприемат срещу тях.Тези писаници и разкрития по този начин за тях, само ги правят още по-силни, още повече ги мотивират в техните действия за глобалното заробване на човечеството, защото им дава чувството за пълна власт, тъй като чрез така подадената информация от такива като тебе, не се нарушава по никой начин тяхното спокойствие и действие. Те се чувствуват още по-силни и ненаказуеми и ти като психолог, макар и фройдиски, би трябвало да ги знаеш тези неща. Те знаят много добре какво правят и с какви последствия и докъде ще търпят развитие, всичките ужасяващи разкрития за тях на този етап, в който човечеството вече е претърпяло невъзвратими модификации и както е вече очевидно за всички, никой нищо не прави срещу тази реалност, включая и ти самия.
Да си чул някъде да има поне един осъден, за това че е упражнявал психоконтрол над някого, освен жалки опити без последствия ?
Да не забравяме, че дори и да осъдят операторът, например, който ти е пускал, докато сънуваш знанията от "Твоето училище", това нищо няма да промени в техните схеми и действия и те много добре го знаят.Поредната пионка ще обере пешкира и веднага ще я заменят с друга и толкоз.
[12:33:48] Sisi a dit : Значи, мисълта ми е, че ако такива просветители като теб започнат да пишат поголовно и навсякъде за себе си като жертви и за всички останали жертви, за които знаят точно начините, по които ги третират, с всичките им ежедневни преживявания и терора в неговите истински измерения от всеки ден и всяка нощ, в точните и реални измерения на деня и ноща, като междувременно се обяснява и разкрива от къде идва този терор, кой го организира и се разкрива полека лека цялостния образ на манипулаторите, чрез конкретните им действия над жертвите, тогава само може да се очавка ефект от другите и някакво осъзнаване, което дори тогава би бил с доста бавно развиващ се ефект. Провокиране на съзнанието на масите е нещо много бавно и на това точно разчитат рептилите и не се страхуват и знаят, че времето работи за тях. Задействали са ти и на теб егото да работи, пуснали са ти знания чрез психотронните апаратурки и хоп готово, изиграли са си играта пак перфектно. Ти ще пишеш и ще бришеш до захлас, ще се взимаш за просветител и спасител, но това просто няма да е така, но ти няма да го виждаш, защото от много просветление и осветление, междувременно са те заслепили и ти си мислиш, че всичко знаеш и ясно видях, че подминаваш с превъзходството на многознайкото и даже презрително много важни неща, което вече е упадък, така желан за рептилоидната раса. Та те точно такива като теб, които бързо ги чаткат нещата ще го хванат за ушите, за другите баш балъците, нямат голяма грижа, те сами си падат в мрежата. Те са му намерили цаката всички да ги превръщат в балъци, но да се мислят за много важни, просветени, спасители и точно с тази система са успяли да си играят на шикалки с човечеството хиляди години. Не можеш ли да разбереш, че е дошло времето вече на СПАСЯВАНЕТО НА СПАСИТЕЛИТЕ защото от край време те спасявайки и самозабрайвайки се са затривали човечеството, като не са си давали сметка за ефекта в последна сметка ?
Това е положението, спаси се първо ти самия от Рептилите, които са те хванали явно, яко в мрежите си и после тръгвай другите да спасяваш, но не с бла-бла и неща, които навсякъде вече може да бъдат прочетени, а с конкретика.
Я си представи, че започнеш кампания в обратния ред и не само да пишеш за тебе с конкретните им действия върху живота ти и този на мен, и на Пешо, и на Иван, и на филан кишията, за които знаеш и от които може винаги да искаш точна конкретика, как ги работят и по кои схеми и започне интернет да се пълни със случаите на точните жертви, имена и местоживеене, конкретните хора, които ги манипулират и прочеее и прочеее, като се прокарва и паралелно информация и обяснения, кой и как командва парада и цялата там рептилска бутафория, ползата за всички би била напълно конкретна и осъзнаването на хората, би било съвсем конкретно и точно.
Е, да ама не ?
Рептилите точно от това най много се страхуват, по този начин да се процедира и затова бутат всички да пишат в стилът, с който и ти пишеш, който провокира само една ефемерна и неопределена реакция, но никаква реално противопоставяне и всичко продължава да си върви точно както го искат Рептилите. На мен дори са ми го казвали в прав текст и аз някъде съм го цитирала този коментар, където ми препоръчват да пиша каквото искам против тях, но да не занимавам публиката с конкретиката на моя живот и как те използуват конкретно върху мен методите и схемите си, защото това вече по съвсем друг начин въздействува на публиката и тя започва да осъзнава съвсем конкретно, че и тя самата е в моето плюс-минус положение и това хич не харесва на Рептилите.
Ти правиш точно това, което те искат и нищо повече. С лекота подминаваш конкретиката от твоя, от моя и всички останали жертви, устремен да пишеш за Рептилите в общ план, точно както на тях им харесва и практически изпълняващ точно тяхната схема. Може да станеш спасител и просветител само ако излезеш от тяхната схема, но ти не го правиш и подминаваш всичко вързано с конкретиката на събитията, които пак от тях идват, с което автоматически правиш невалидно всичко, което пишеш.
Ти си умно момче и ако имаш куража да погледнеш от този ъгъл нещата и още по-голямата смелост да се видиш ти самия в тази конфигурация, сам ще го установиш. Спасение може да има само с конкретни противодействия срещу конкретни действия, в противен случай твоите знания, ще си прашлявсват по рафтовете, но жертвите ще си страдат съвсем реално и конкретно, лишавани все повече и повече от най-елементарните свободи до пълния контрол, а Рептилите ще афишират все повече власт и мегаломанска маниакалност, благодарение на своите "просветители". С такива "просветители" те не рискуват, дори ноктите на хищните си лапи, напротив те им помпат много успешно самочувствието и, като гледам напоследък, започнаха да се вземат за пълни Господари и даже за дедо Господ. Ти може да знаеш много, но не знаеш най-важното или просто прнимижаваш, като минава пред теб, за да не го гледаш, защото не те устройва и защото така са те курдисали, за да не реагираш, точно там където всъщност трябва, защото тях не ги устройва. Виждам те като някой, който е с един крак в Матрицата и с един крак извън нея, чувствуваш се като човек който е излязъл от нея и с някакво превъзходство имажинерно над другите, но в реалността правиш точно това, което ти повелява Матрицата и точно затова ставаш отличен слуга на матричарите, защото едно ти е у главата, друго правиш в действителността и трето по заповед на матричарите. Т.е. единството ти е изцяло нарушено и си разделен по този начин поне на три половинки, в които човешкото в теб ще е много малко и разпокъсано. Най-лошото е, че милиони са като теб, пък и със самочувствие и забъркват само вкиснала боза. Само личният и конкретен пример със съответната многообстойна повече или по малко информзация и разясняване може да провокират осъзнаването на другите. Информирането, което никога не стига до конкретни ясни и целенасочени действия и спасение на конкретни жертви на Рептилите си е само едно преливане от пусто в празно и нищо повече, и те го знаят прекрасно, и много разчитат на такива "просветители", като се стараят да им помпат егото и да се вземат за такива, каквито в действителност не са. Въобще обожават тази лъжовна схема, която прилагат непрекъснато много гениално при милиони хора, които да се въобразяват за спасители на човечеството или поне за носители на доброто, но в последна сметка, крайните цели са ужасяващо лоши и това че не ги виждат, не може да им служи за извинения.

РЕПТИЛИТЕ СА УСПЯВАЛИ ПРЕЗ ВЕКОВЕТЕ ЗАЩОТО ВЛАДЕЯТ ДО СЪВЪРШЕНСТВО ТАЗИ СХЕМА, КОЯТО МОЖЕ ДА СЕ ИЗРАЗИ В ЕДНА ФРАЗА - "ПЪТЯТ КЪМ АДА МИНАВА ПРЕЗ ДОБРИТЕ НАМЕРЕНИЯ, КОИТО СЕ ОКАЗВАТ НА ПРАКТИКА КАПАН ЗА МИШКИ, НО С ВЪЛЧИ ЗЪБИ".
[13:01:17] Sisi a dit : Как може един Човек да не види и прозре крайните цели на неговите добри занимания и намерения, ако наистина е интелигентен, умен и свободен от оковите на Матрицата, влиянията на Рептилите и цялата там остальная сволачь с всичките им схеми, методи и системи ?
Как може да не се опита поне да гледа малко по-далече от носа си и в близкото бъдеще какви ще бъдат последствията от действията му за другите ?
Рептилите си имат един много прост метод за тази цел, развиват ти егото, после те пълнят с въздух под налягане, който ти взимаш за някакво съдържание и хоп готов си, за да им слугуваш завинаги, дори без да се усетиш и си летиш нависоко докато те боцнат с игличка, когато решат, че си си изиграл ролята и се сплуеш на земята, като ненужна дрипа.
Колкото до книгите, световните библиотеки са пълни с прашлясали книги на изветрели ембесили, на какви ли не мегаломани, които от този свят са си отишли, дори без да са разбрали, какви нищожества всъщност са били, колко беди са докарали за хиляди хора и какви прекрасни инструменти са били на разни там рептили, илюминати и какви ли не други суругати. Номерът е да запазиш цялостната ти човешка система от рептилите непокътната и с нея като танк да вървиш напред и пример да даваш всеки ден, с конкретни действия, с конкретно спасяване на една или друга жертва, да показваш в действие какво значи да си цялостен Човек, тогава другите сами ще те последват, дори няма да има нужда да ги убеждаваш. В противен случай си поредната по-малко или повече известна пионка, местена нагоре надолу от Рептилите и нищо, нищо повече, с развети платна, докато имат нужда Те от това. Точка. Това е.
Ако от това не разбереш, значи те имат 100 процента и поне за мен, няма да е въобще изненада? Ще е само жалко за похабяването на истинската ти скорпионска порода, която е добра, не ще и дума, но е неутрализирана твърде много, за което добре са се постарали Рептилите и по този начин не струва пукната пара.
Е, това е, обещах ти критика, ето имаш я. Едно е сигурно, никой друг на света, няма да ти каже това и както си ми е обичая, пак ще трябва аз да свърша тази работа.Нищо лично, опитвам се конкретно да те спася, макар че на теб никога не ти е минавало такава мисъл през главата, мен да ме спасяваш и точно там ти е реалната грешка.
Аз си имам принципи и схеми, напълно противоположни на рептилските и никога не им изневерявам, за да не се раздвоявам и изневерявам на Човека в мен. Ако предадеш мен или, който и да е друг, ти предаваш първо себе си, защото автоматически вече се раздвояваш сам, между казано, речено и сторено и от там нататък си свършен като самостоятелна единна човешка еденица. Един вид сам ще се раздробиш и те ще програмират всяко парченце и ще направят една попара от тебе.
Нещо неясно или да ти го нарисувам на картинка ?
В единството е спасението, в единството, на личността и мозъка защото дублирането се превръща задължително в една клоунада, клониране и двойни стандарти, което няма нищо общо с истинското, истината и живота на Човека. Човечеството плува в блато от фалшификат-хора, така че един в повече, кой ли въобще ще забележи ? Виж, обратното ще е събитие, но докато се усетят другите, манипулаторите ще са му наврели главата в тинята. Ако откаже, ще му турнат ножа.
Не искам отговор, макар и да нямаш явно такива намерения по внушения, това за мен няма никакво значения. Отговори си сам на себе си и това за теб ще е истинската победа.

[07.09.2008 14:37:59] ELENKO ANGELOV a dit: dori niama6 predstava, kolo sam ti blagodaren za otkroveniata, powiarvai mi sy6tite saveti sam imal i imam predvid, za tova izliza parvo 3 4ast , za da informaira istinskite hora za reptilite, tolkova dalboko sa zaspali, riska e premeren no si e risk ....ok. V 1 i 2 4ast 6te govoria kakto kazva6 s konkretni imena , hora sabitia...[07.09.2008 14:38:23] ELENKO ANGELOV a dit : tova e moiata tragedia... zasega ... -Виждам те като някой който е с един крак в Матрицата и с един крак извън нея, чувствуваш се като човек който е излязъл от нея и някакво превъзходство имажинерно над другите

[07.09.2008 14:46:05] Sisi a dit : Охо, ти се обади, аз те бях отписала, защото до сега всички, които дръзнаха да се свържат с мен, дори без да ги критикувам, така жестоко като теб /аз имам предвид, че си скорпион от първа величина, та затова, но не се надявах много, защото манипулаторите са способни да затрият и най-най-печените и жилещи скорпиони/, получаваха заповед от щуките и те изпълняваха безприкословно, но иначе твърдяха, че са против и прочее, че раазбират, но само на приказки.
Почвай да събираш материал за кокнретните им действия, аз ще ти дам в изобилие и в много точни измерения, за да бъдат разбрани от всички, а не научно подадени алабалистики, които никой не може да върже с реалността. Аз им сърбам горещата попара вече 60-ет години и съм им разгадала в голяма степен всичките бъзикни, които извършват върху жертвите си от най-малките, до най-голямите, всичките им програми и схеми. Трябва много да се наблегне на дребните, защото хората ги подминават с пренебрежение или се страхуват, че някой ще ги вземе за луди и паранояци, а манипулаторите, точно там най-много бият и са особено постоянни, защото като капката не разчитат на силата й, за да пробие скалата, а на постоянството, което естествено не изключва и силни и голями удари, особено върху жертви, които се оказват с гранитни глави и се иска яка работа върху тях и не само с ежедневни капки.

[07.09.2008 14:51:30] ELENKO ANGELOV a dit : Трябва много да се наблежне на дребните, защото хората ги подминават с пренебрежение или се страхуват, че някой ще ги вземе за луди и параанояци[07.09.2008 14:51:39] ELENKO ANGELOV a dit : saglasen sam[07.09.2008 14:52:37] ELENKO ANGELOV a dit : mnogo ot jertvite ne podozirat 4e stava vapros za ferma i 4e te sa produkta tiahnata psihi4na energia izto4vana 4rez shemi na bitovizam i...[07.09.2008 14:53:07] ELENKO ANGELOV a dit : po4nah da pi6a v samoto na4alo dori konkretno na jertvite

[07.09.2008 14:53:12] Sisi a dit : Дано стигнеш до конкретиката и там много силно трябва да биеш и разясняваш защо и как го правят и всички ще се усетят, че са под същите удари на манипулаторите. Аз съм имала случай с моя роднина като й разказвам в подробности, тя разбира за своя живот всичките номера, които са й кроили, но не си е давала сметка, че всичко това е добре скроено, организирано и изпълнявано чрез разни пионки, професионалисти и даже случайни хора, стига да мине номера и да те засегнат и изпълнсят по точки залегналите в плановете. За съжаление, при нея не се получи, кой знае какви промени в съзнанието й, въпреки че й стана безпределно ясно, че е под контрол. От твоето поколение вече, хората са много тежко програмирани и зомбирани и само информацията, не е достатъчно условие. Ти успяваш малко или много и си схванал главното, но дано успеш и с другия крак да излезеш от схемата. Много е трудно, но не е невъзможно, особено хора като теб, но трябва и да си много осторожен и никога не прави компромиси със съвестта си, защото те свършват с връщане с двата крака в Матрицата, безвъзвратно при това.

[07.09.2008 14:53:35] ELENKO ANGELOV a dit : da i az sam v matritzata ferma i sam agne i obesniavam na drugite 4e sa vav ferma..........[07.09.2008 14:56:15] ELENKO ANGELOV a dit : imam i druga "tragedia"... hora koito biaha zapoznati s tazi materia dori ia prieha i re6iha da ne sa pove4e hrana ... sled mesetz dva otnovo si govorim i vse edno ni6to nepomniat i vse edno 4e ne sme govorili na tezi temi[07.09.2008 14:56:42] ELENKO ANGELOV a dit : tva sa moi blizki i klienti ..bukvalno im e iztrita pametta razbira6 li
[07.09.2008 14:57:16] Sisi a dit : Да, нооо прави всичко възможно да не се държиш като агне или овца без никакви компромиси. Да не се повтарям, но пак ти казвам ти им обяснявай но им давай и конкретен пример с теб самия как да се освободят и излезат от фермата. Иначе толкова много овце няма как да се осъзнаят. Събирай материал и аз ще ти систематизираам, колкото искаш с много конкретни неща.
[07.09.2008 14:57:32] ELENKO ANGELOV a dit : li4no az sam ubeden 4e televizia radio predavania nai-ve4e reklami imat vgradeni 4estoti koito masovo prispivat[07.09.2008 14:58:20] ELENKO ANGELOV a dit : i karat horata da imat amnezia za podobna informatzia[07.09.2008 14:58:35] ELENKO ANGELOV a dit : i po-lo6o amnezia za amneziata .. razbira6 li
[07.09.2008 14:59:02] Sisi a dit : Разбирам и то дори не може да си представиш колко много, тука пък не след време, а след пет минути, все едно не сме нищо говорили и никога не е ставало на въпрос. Тука от много отдавна с много по усъвършенствани машинерии са им бръкнали в мозъците и положението е напълно безнадежно, няма хора въобще а двуноги самодвижещи се самосвали, фабрики за лайни, консуматори на всичко което им попадне и толкоз.
[07.09.2008 15:00:37] Sisi a dit : О, много хора се оплакват и са наясно, че ги сполетява моментна амнезия но още по-лошо е, когато им вкарат у празните глави фалшиви спомени и събития, съвсем загрубяват нещата, естествено и винаги с цел за манипулация и отклоняване от истината.
[07.09.2008 15:01:01] ELENKO ANGELOV a dit : strategiata e slednata s koiato zapo4nah -parvo da zapoznaia pone malko s moite znania polusabudenite i da go napravia po konkretno za6toto te niamat svobodno vreme[07.09.2008 15:01:11] ELENKO ANGELOV a dit : i vtoro tova koeto ti predlaga6[07.09.2008 15:01:24] ELENKO ANGELOV a dit : a li4en primer davam ot 2 godini[07.09.2008 15:01:40] ELENKO ANGELOV a dit : samo taka blizko moi hora mi viarvat[07.09.2008 15:02:30] ELENKO ANGELOV a dit : az ot super agresiven i iadosva6t se za ni6to dori , otkazvam da se napivam i iadosvam i sam sao usmihnat i spokoen....[07.09.2008 15:02:47] ELENKO ANGELOV a dit : ne se lovia na provokacii...i intrigi[07.09.2008 15:03:03] ELENKO ANGELOV a dit : na kritiki gradivni ili glupovi....
[07.09.2008 15:03:03] Sisi a dit : Но ако се вдигне голяма пара и се пише много и много хора започнат да пишат, ще бъде друго положението. Те са гузни и страхът ги хваща много бързо и всъщност не са силни, но умеят да всяват страх и нашия страх става тяхната сила. Тъй като вече няма кой знае какво за губене, особено за българите, които са подложени на съвсем откровен геносид, трябва вече да тръгнат без страх и силната воля може да преодолее дори и психотронните генератори.

[07.09.2008 15:04:21] ELENKO ANGELOV a dit : osnovnia IZHOD az vijdam v 100 maimuni ,koito sabudili se osyznavame realnosta koiato e ferma i s ob6ta meditatzia vizualizatzia 6te gi pometen ubeden sam[07.09.2008 15:04:27] ELENKO ANGELOV a dit : razbira6 li tova[07.09.2008 15:04:35] ELENKO ANGELOV a dit : sam 4ovek samo za toaletnata
[07.09.2008 15:06:13] Sisi a dit : Ох, това е добре, но ако решат да ти пускат като на мен всеки ден с часове да ти пищът ушите и да ти пробутват всякакъв вид отрови, ще ти бъде по-трудно, но дано те чуват, за да им напишеш историята и дано не те спрат да пишеш, когато почнат с конкретиката.

[07.09.2008 15:06:15] ELENKO ANGELOV a dit : da poliusite i zlodei i geroi taka sa ume6ani ot reptilite 4e horata (istinskite) ne triabva da se dokosvat do biuletini za glasuvane do bankovi krediti....[07.09.2008 15:07:33] ELENKO ANGELOV a dit : ti razbira6 li 4e zavriah v agala biv6a moia kom6iika tvoi nabor i tia si prizna 4e e verbuvana da me sledi i zapisva koi idva da me podslu6va da mi dosajda i za tova i se pla6ta[07.09.2008 15:08:21] ELENKO ANGELOV a dit : hva6tam 4e mi roviat v kompiutara i telefona a za pi6tene na u6i da ne govorim i.. nito sam poludial a sam savsen naiasno[07.09.2008 15:09:14] ELENKO ANGELOV a dit : te slagat tzeli dumi izre4enia v ustata na nai -blizkite mi za da me iadosta i da proizvejdam psihi4na energia za hrana na na gospodarite im[07.09.2008 15:09:22] ELENKO ANGELOV a dit : az ne se poddavam

[07.09.2008 15:09:35] Sisi a dit : Аз разбирам, но мисля, че точно тук се лъжеш или най-малкото има някакво отклонение от истината. Сега ще ти пусна един месаж от Парадокс от Воините на Тангра, който по принцип много не ми допада, но днес е написал нещо много точно и много важно и те моля много да разсъждаваш върху това, което е написал, като не забравяш, че си българин и за нас важат по други закони.
[07.09.2008 15:09:43] ELENKO ANGELOV a dit : hora kato men teb .... sa im tzenni .. nie sme kato zlatni kravi[07.09.2008 15:10:39] ELENKO ANGELOV a dit : v iada si i stradanieto si mojem da proizvedem tonove energia za hrana mn pove4e ot tzial grad s hora v koko6arnitzite si ofisi

[07.09.2008 15:11:01] Sisi a dit : Човече, с мен тука е същото и те винаги използуват близкото обкръжение за троянски коне, това е една от най-силните им схеми за въздействие, но близките са тези, които хтрябва да го разберат. Мани мани, пред очите ми ги видоизменят и модифицират и аз все се питам, защо мене не успяват, а тях ги огъват като пластелинени човечета както си искат ?
[07.09.2008 15:11:33] ELENKO ANGELOV a dit : nie sme za razplot i sme kato p4eli maiki[07.09.2008 15:11:39] ELENKO ANGELOV a dit : tva razbira6 li[07.09.2008 15:12:20] ELENKO ANGELOV a dit : ako sme spokoini i uravnoveseni samo s meditazia v koiato vizulizirame ne6to konkretno nie upravliavame relnostta[07.09.2008 15:12:24] ELENKO ANGELOV a dit : tva e vajnoto[07.09.2008 15:12:26]

Sisi a dit : Да, знам, но ние сме ценни и за друго, изучават ни под лупа, за да се научат как да ни работят и да ни подч(инят да им робуваме, което никак не е за подценяване. Ние сме ценни но най.вече като особено устойчиви бели експеериментални мишки
[07.09.2008 15:13:41] Sisi a dit : Да има нещо в това, но проблемът е, че като почнеш да визуализираш те го виждат и от там нататък те стават пак господари на положението. Помисли добре върху това, има нещо много гнило в тая работа.

[07.09.2008 15:14:25] ELENKO ANGELOV a dit : tva koeto iskam e 100 maimuni - 1000 10 000 istinski hora da zapeiat v meditatziata si imagine na john lennon -sviat bez religii banki da ima no bez lihvi, bez voini bez petrol a s vodorod bez granitzi...[07.09.2008 15:14:35] ELENKO ANGELOV a dit : samo gledai ...[07.09.2008 15:15:21] ELENKO ANGELOV a dit : samo az za momentite v koito sam se otskubval ot fermata s 4isto saznanie sam pravil 4udesa s realizatzionnata si vlast[07.09.2008 15:16:04] ELENKO ANGELOV a dit : da vizulizirame i da svalim maskite na reptilite mejdu nas[07.09.2008 15:16:12] ELENKO ANGELOV a dit : tva e tehnologia

[07.09.2008 15:16:42] Sisi a dit : Виж това моля те и размисли и никога не загубвай способността си да се поставяш под въпрос ти самия и знанията ти и всички истини даже, които са се изцибрили в главата ти.
[07.09.2008 15:16:47] Sisi a dit : Истинския Тенгрианин не се страхува! Истинския Тенгрианин сутрин не чете листчета залепени на монитора на РС-то, а посреща изгрева и се моли на своя Бог - Тангра...! Вечер Тенгрианина спи, защото за това е отредена вечерта! Истинския Тенгрианин не проектира ментални огледала които да го предпазват от изкривената реалност на този свят....! Истинския Тенгрианин воюва с изкривената реалност и я променя със силата на вярата си и личния пример...!! Истинския Тенгрианин няма нужда от комфорт на съзнанието, защото комфорта води до ленност, а ленноста убива...!
[07.09.2008 15:17:33] ELENKO ANGELOV a dit : и се моли на своя Бог - Тангра. ?????[07.09.2008 15:17:46] ELENKO ANGELOV a dit : istinskia bog e svrah Azat ti[07.09.2008 15:18:21] ELENKO ANGELOV a dit : s niakolkoto si razklonenia na inkarnatzii ednovremenni prejiviavania v razl vremevi zoni[07.09.2008 15:18:42] ELENKO ANGELOV a dit : a reptilite se inkarnirat posledovatelno[07.09.2008 15:18:49] ELENKO ANGELOV a dit : tva razbira6 li[07.09.2008 15:19:07] ELENKO ANGELOV a dit : ednovremenno i posledovatelno inkarnirane[07.09.2008 15:19:12] ELENKO ANGELOV a dit : samo tva mi kaji[07.09.2008 15:19:31] ELENKO ANGELOV a dit : stga s tia bogove

[07.09.2008 15:19:49] Sisi a dit : Аз много добре те разбирам за визуализацията, но пак ти казвам, усещам го, има нещо подвеждащо тука и гнило, в смисъл не само по себе си това визуализиране и прочее, а фактът, че рептилите са му хванали цаката и на това и не случайно с Тибет се разправяха, за да им разкрият тайните за да могат точно на визуализацзиите и мантрите да сложагт ръка и контрол Помисли добре и не взимай никога едно знание за окончателно, бъди готов всеки момент това знание да се окаже пълен фейк и да презминеш към по горното, което ще по верното и не е все още под контрол.
[07.09.2008 15:19:53] ELENKO ANGELOV a dit : tva sa egregori vkliu4itelno i velikia ni tangra[07.09.2008 15:20:24] ELENKO ANGELOV a dit : Tangra[07.09.2008 15:20:28] ELENKO ANGELOV a dit : zevs[07.09.2008 15:20:36] ELENKO ANGELOV a dit : isus[07.09.2008 15:20:39] ELENKO ANGELOV a dit : apolon[07.09.2008 15:20:43] ELENKO ANGELOV a dit : tva sa feikovete[07.09.2008 15:21:00] ELENKO ANGELOV a dit : istinskia bog e svrah Azat ti[16:19:00] ELENKO ANGELOV каза: s niakolkoto si razklonenia na inkarnatzii ednovremenni prejiviavania v razl vremevi zoni[16:19:21] ELENKO ANGELOV каза: a reptilite se inkarnirat posledovatelno[16:19:27] ELENKO ANGELOV каза: tva razbira6 li[16:19:46] ELENKO ANGELOV каза: ednovremenno i posledovatelno inkarnirane[16:19:51] ELENKO ANGELOV каза: samo tva mi kaj

[07.09.2008 15:23:17] Sisi a dit : Абе човек, не го взимай напълно и мотамо това, което е написал и аз нещо хич не си падам по боговете, но размисли за другата част, но аз чувствам че ако се визуализира пак се влиза в някаква схема и това хич не ми харесва. Все пак така както аз ги чувствувам нещата и най-вече за българите, трябва да се отива направо и с пряка връзка, а не чрез схеми и методики, ако ще това да е само една най-банална визуализация.
[07.09.2008 15:26:29] Sisi a dit : Да разбирам, но не достатъчно добре за инкарнациите, мисля че ми трябва повече някаква информация. Иначе аз не вярвам, аз знам че се инкарнираме и имам някои откъслечни спомени от предишни инкарнации, които бяха повече и много ясни, когато бях много малка и с годините се стопяваха както и ачбсолютното ми знание, че идвам от някъде и съм се спряла тук, за известно време. Много ми е трудно да възприема едновременното инкаарниране, кажи ми нещо повече моля, аз съм безкрайно откровен и прямз човек и казвам винаги в прав текст, когато не разбирам нещо или просто не го знам.

[07.09.2008 15:27:08] ELENKO ANGELOV a dit : pisal sam go v knigata po sredata[07.09.2008 15:27:22] ELENKO ANGELOV a dit : koi sam az se kazva glavata
[07.09.2008 15:31:51] Sisi a dit : Надявам се поне, че си наясно, че ние българите сме малко със специална мая замесени. Аз просто знам, че не трябва да се използуват техники и схеми, точно обратното на Рептилите, използуваш ли ги, дори и да са най-добрите даже невероятни, с двата крака си пак в торбата на Матрицата. Опитай се все пак да се размислиш по въпроса и да знаеш аз съм не само по голяма от теб тук на този свят, но по всичко личи, че и много стар дух от гледна точка на инкарнацията. Защо, ами защото знам неща, които не би трябвало по никой начин да ги знам и никога не съм ги изучавала нито съм ги чувала, за инстинктът към истината да не ти говоря, но ти като скорпионче ги знаеш добре тези неща.[

07.09.2008 15:34:03] Sisi a dit : Знам, че си го писал, но аз исках да кажа, че нещо ми се изплъзва и това е много лош признак за мен си, значи, че има нещо фалшиво в тази работа. Но няма да спориме сега за това, ще ми трябва повече да поизуча въпроса, по важното е все пак, как ние да ги неутрализираме влечугите да не лазат навсякъде и да ни препъват нас двуногите ХОРА, които искаме докрай да ходиме изправени с гордо вдигнати глави, а те искат да слеземе при тях и да лазиме като тях.

[07.09.2008 15:34:39] ELENKO ANGELOV a dit : e to4no tuk vij sega[07.09.2008 15:34:52] ELENKO ANGELOV a dit : kakto ti kaza 4e obra6tata poliusite[07.09.2008 15:34:56] ELENKO ANGELOV a dit : postoianno[07.09.2008 15:35:25] ELENKO ANGELOV a dit : ne te iskat da si hodim i da vijdame kak razni ne6tastnici hodiat s vdignata glava[07.09.2008 15:36:04] ELENKO ANGELOV a dit : te ne iskat da lazim pritiah a da prodaljavame da izla4vame neudovletvorenost strah i samosajalenie[07.09.2008 15:36:12] ELENKO ANGELOV a dit : tva e hrana za tiah[07.09.2008 15:36:36] ELENKO ANGELOV a dit : tva e konspriratziata nai ve4e

[07.09.2008 15:36:46] Sisi a dit : Те обръщат всичко наопаки и нагоре с краката и искат да ни пречупят гръбнака и да сведеме глава ама нъцки няма да стане, а тия клонинги и клоуни, които са програмирани и напомпани да се представят уж като хора при това велики и незнам какво си още, при нас не вървой

[07.09.2008 15:37:36] ELENKO ANGELOV a dit : vij kakvo ti az sme po4ti edenitzi no pak sme s edinia krak vav fermata za energiaa-matritza[07.09.2008 15:38:10] Sisi a dit : Е, да де, но тяхните еничари нал са затова, като не излъчваш неудовлетвореност така да те шибнат с някой номер, че набърза ръка да ти замръзне усмивката.[07.09.2008 15:38:19] ELENKO ANGELOV a dit : horata odavna sa pre4upeni i modifitzirani kakto niakoga koko6kite sa leteli a prasetata v ko4inata sa bili divi i silni gligani[07.09.2008 15:38:53] ELENKO ANGELOV a dit : e tuk idva disciplinata da darji6 nastroenieto si vinagi nanivo

[07.09.2008 15:39:26] Sisi a dit : Знам бе човек, иначе нямаше да могат да ни третират така и да си правят опитите върху нас, но и ние трябва да се учиме от нашите и тяхните грешки, от нашите страдания и да се опитаме да илеземе от това миризливо блато[07.09.2008 15:41:15] Sisi a dit : Да дисциплината вярно е много важна, но тя трябва преди всичко да е на ментално ниво, искам да кажа, просто си казваш и се чувствуваш над всичко това, летиш над кошарата и си свиркаш от удоволствие, като гледаш как се бутат овцете долу за пари, слава и какви ли не други простотии и ти е гот, та знае ли се.
[07.09.2008 15:45:17] ELENKO ANGELOV a dit : e za tva ia davam sistematizirana v 3 4ast informtz za da im kazvam za6to triabva da imat distziplina
[07.09.2008 15:45:34] Sisi a dit : Винаги нащрек, да не им станеш проводник, това е най-вашното и трябва човек да се изгради като железния човек в това отношение, никога да нсе поддаваш и им свършиш чрез внушение, чрез заповеди или всякакви други схеми и методи някоя тяхна работа. Тук е голямото разковниче според мен, да стават все по-малко тези които им слугуват и ги захранват с енергия, докато изпукат от глад влачещите се гадини и тогава наистина както ние казваме по бъългарски, да се завлачат по корем и да почнем да ги газим на талази на талази.
[07.09.2008 15:45:59] ELENKO ANGELOV a dit : v knigat go ima na dve mesta napisano- "neka sme naiasno ,ne sam spasitel i u4itel na nikoi az sam podskazva4"...

[07.09.2008 15:47:35] Sisi a dit : Аз чета редовно някои от форумите и по изказванията виждам, че положението е много зле на повечето, като имаш предвид, че са все млади хорна, които всъщност са най-тежко засегнати, защото всяко ново поколение беше третирано с по-нови техники и методи и зомбажа е по цялостеен, разфасоването на мозъка по многобройно и програмирането на парчетата по обстойно. Въобще мам си джейс.

[07.09.2008 15:48:27] ELENKO ANGELOV a dit : Събудете се! Огледайте се и „дорде е мъничка змията, с крака да и строшим главата”!Символите са само няколко нишки от един огромен гоблен. Те разкриват фалшивата реалност шита от Влечугоподобните. Твърдя, че както гущерите бягат и се крият докато ходим в шубраците, така и Рептилите се страхуват от нас, ако осъзнаем силата на духа си. Нека да дръпнем заедно(100 маймуни) въжето на казанчето и да се изтечат завинаги от тук!
[07.09.2008 15:49:17] Sisi a dit : Добре, но все пак трябва да помислиме, как да провокираме тези хора да се събудят и разберат, че не живеят своя живот, а са в една измислена и напълно фалшива реалност, това е положението и да спрат да се заблуждават и да се самозаблуждават.
[07.09.2008 15:49:46] ELENKO ANGELOV a dit : kakvo ozna4ava za teb istinata 6te vi napravi svobodni[07.09.2008 15:50:01] ELENKO ANGELOV a dit : za men istinata e predi vi4ko informatzia[07.09.2008 15:50:03] ELENKO ANGELOV a dit : fakti[07.09.2008 15:50:20] ELENKO ANGELOV a dit : i sled tva i ednovremnn da poso4i6 izhod[07.09.2008 15:50:26] ELENKO ANGELOV a dit : tvardia 4e go pravia[07.09.2008 15:51:47] ELENKO ANGELOV a dit : „Големият Брат е Голям Задник, в който се крият Рептилите. Целта ми е постигната! Дадох информация за истинската игра „Затура” между Хора и Рептили, между едновременно и последователно прераждащи се...” Еленко Ангелов

[07.09.2008 15:51:55] Sisi a dit : Не е само информация, трябва дълбокко да осъзнаеш, в случая, че живота не ти принадлежи, че разполагат някакви си гадини с него и си правят с теб и съдбата си каквото искат и това във форма кристално чиста, без дори най-малката сянка на съмнение и от там нататък всички парчета от пъзела ще се наместят почти от само себе си и ще гледаш светът от птичи поглед, т-е- ще виждаш цялата картина а не само отделни парнцели.

[07.09.2008 15:52:12] ELENKO ANGELOV a dit : Зарежете догмите на обществото и бъдете себе си! Аз съм себе си и съм свободен! Но, винаги може повече, много повече истинска Свобода и Щастие![07.09.2008 15:53:03] ELENKO ANGELOV a dit : За съжаление повечето хора използват обществото като пример за реалност, пример за поведение и пример за перфектност. Не може да се опише, колко елементарно и сакато е и днес обществото. Вие трябва да спрете да мислите за обществото като за „идеал”, „официално” или „определено”. Определено не би следвало да уважавате много, много обществото на вътрешно ниво(това, което е вътре в ума ви) или да го вземате насериозно, освен ако, разбира се, не се тревожите за „Полицията на мислите”. Придържайте се към вашите собствени ценности и висши цели и съкровенни желания.Изход е да не позволявате на хората(заспалите) на Земята да ви лишават от собствения ви ум, няма закон, който казва, че трябва да им го дадете. И не се безпокойте за:-„Ами ако всички почнат да правят така, какво ще стане? А?”Не, няма всички... Oбществото няма монопол върху моето съществуване. Да, аз съм Убиец по Рождение на обратното и знам, че само Любовта убива Демона. Събудете се![07.09.2008 15:53:17] ELENKO ANGELOV a dit : „Само Любовта убива Демона” е реплика на главния герой от „Родени убийци” и е мощен ключ към изхода за свобода. Това е най-великият депрограмиращ филм![07.09.2008 15:53:45] ELENKO ANGELOV a dit : tva triabva da se prouumee[07.09.2008 15:53:49] ELENKO ANGELOV a dit : Земята е една голяма игра. Рептилите искат ние да живеем в тяхното творение, където абсурдите на злото, каквито са лихвите и бракът изобилстват, но са глуповато захаросани и защитавани от всички. Всъщност повечето „традиционни” културни вярвания и практики са всъщност творения на пришълците, които са били принудително наложени на човечеството още в древни времена посредством религията и други начини. Често хората приемат нещата, които се случват около тях, като неща, които „са такива, каквито са”. Много малко от тях подозират, че са програмирани да приемат нещата „такива, каквито са”. Все още съвсем малко хора разбират, че нещата за тях са „такива, каквито са”, защото те са били програмирани да ги възприемат по този начин. Голяма част от хората са усъвършенствани и програмирани роботи – органични портали. За мен това е факт без съмнение.[07.09.2008 15:53:59] ELENKO ANGELOV a dit : do skoro triabva da izliaza
[07.09.2008 15:54:06] Sisi a dit : Еленко, дааа, това го разбирам безкрайно добре да бъдеш себе си, и мен с това всички ме помнят, но драги за 60-ет години не съм срещнала повече от двама най-много, които да са такива и това от самосебе си ми говори, че борбъта ще е много трудна.

[07.09.2008 15:54:14] ELENKO ANGELOV a dit : vinagi mi e priatno s teb ti si iztinski 4ovek[07.09.2008 15:56:15] Sisi a dit : Хайде чао и приятна вечер и умната (F)
[08.09.2008 11:47:21] Sisi a dit : Eленко, искам да ти направя една малка анализа, нищо че не съм психолог като тебе, просто по природа съм такъв и слава Богу не съм учила психология да ми замъти природните дадености. И сега, като прегледам всичко, което си писал като месажи тук до мен виждам, че има много повторение за маймуните и завършваш винаги с една и съща фраза до мен, че съм истинска. Това никак не ми харесва и мирише на програмиране. Защо, ами много просто, защото тези фрази могат да се изразяват с различни думи, а ти не го правиш. И ти и аз си знаеме, че повече или по малко сме под контрол, номерът да го намалим да се самоанализираме малко или много и да си задаваме често въпросите, от къде идват в нас някои мисли, фрази и прочеее и дали са нашите. Аз мисля, че това е най-лесния начин да се намали контролът над нас. Според моите проучвания върху контрольорите, които са доста обиширни за шейсетина години, защото аз си ги проучвах, дори когато не знаех на кой Дявол служат и че всичко е много стройна схема за контрол. И сега, според мен, всичко което се повтаря в живота ни, както и такива фрази, които са мота мо всеки път, са кристално ясен признак, че идват от контрольорите. Мисля, че те се опитват да те набутат стриктно в тяхната схема, за да не можеш да развиеш докрай твоята система, която хич не ги отърва. Твой си е проблема, дали ще го видиш ясно и ще се опиташ все пак да излезеш. За мен острани като те чета, е повече от ясно, че ти доста отчетливо се придържаш към схемата, която са ти пробутали чрез контрола у главата. Опитай се ако не друго да държиш поне тази схема отворена, за да може да я разширяваш с други евентуални знания и просветления, които хич няма да харесат на контрольорите, но ще бъде жалко да останеш затворен в границите, които те са ти отпуснали. Освен това, хич не ми харесва изразът маймуни и не е лошо да разсъдиш защо са включили маймуни като дума и израз, а не нещо друго. Този израз ми поктазва ясно, откъде и от кои идва, защото те никога не пропускат да демонстрират по някакъв, дори съвсем фин начин пробутан, унижение и презрение към истинските човеци. Аз на твое място бих променила този израз и въобще не бих им играла по гайдата, както те искат.
Вече ти казах, че цялата работа идва от тях с "Твоето училище" и ти го знаеш и ще трябва всичко да попромениш през твоята призма само и да откриеш къде е голямата манипулация, която искат да пробутат на другите чрез теб самия. Е, това е во кратце, като знам, че ще ме разбереш и че нямам лошото намерение да те засегна, а напротив да ти помогна с нещо, което никой друг не мисля, че ще направи за теб. Не се обиждай само, а си кажи я да проверя какво става тука. Как да ти кажа, нали знаеш старите будилници клопатари, като ги навиеш клопат страшно, чак умрелите събуждат, но нищо не можеш да направиш, освен да го разбиеш в стената за да спре. Ние сме хора все още, макар и не цялостно и имаме привилегията все пак като ни курдисат на дзвънтиме на някаква избрана от контрольорите вълна и височина, даа се разкурдисаме сами, ако наистина го искаме и не желаеме да ни курдисва никой дори и на добра честота, щом не сме молили никой и не ни казват дори и не ни искат съгласието. Така че, ако осъзнаеш в един момент, че има курдисване, колкото и да е гадно като изживяване, трябва да се разкурдисаш иначе цялото ти писане ще е напразно, защото промяната трябва да почне първо от теб и да даваш пример, а не само на книга . Това вече ти го писах, но чувствувам че не го осмисляш много. Естествено за мен острани ми е по-лесно да установя липсите и прочеее, но и ти ще ги откриеш ако искаш, защото имаш капацитета, което не може да се каже за много, ужасно много хора и не си заслужават дори предупрежденията, те винаги действат и говорят според курдисванията. Е, хайде, аз пак се увляках, но исках само да разбереш точно какво искам да кажа, макар че не съм много сигурна, дали правилно и ясно съм се изразила по въпроса. И да знаеш, аз имам дълъг опит в тая област и много мои си наблюдения, които са се доказали във времето като безпогрешни. Между другото ако върнеш лентата на живота си на бавен ход и видиш всички повторения "случайни" в тях и особено ако винаги са се случвали в присъствието на едни и същи хора, няма да е лошо да разнищиш около тях и ще видиш, че са много тясно вързани с контрольорите и съвсем не са случайни тяхните присъствия.
Около истинските хора има винаги плътен обръч от ОПОВЕ и а се появи някой като теб Човек, ще въртят ще сучат, ще пуснат цялата си машинария от хора и манипулации, даже генераторите на пълни обороти и ще те изолират от него, защото се страхуват от обединението дори на двама двукраки, които са успяли по някаква случайност да се запазят като ХОРА и Човеци и не са станали гаадни опове, въпреки модификациите, на които са били подложени. Просто си има устойчиви на влиянието им хора и те хвърлят неимоверни усилия и ресурси, да ги държат под тотален контрол.
Тези гузни убийци на човечеството се страхуват много повече от нас, отколкото ние от тях, въпреки че основната им работа е да нагнетяват стрях у всички и не допускат никакъв съюз между малцината истински хора, за да не ги сурнат един ден и ги изобличат. Голямо шубе ги тресе, а шубето на тяхните жертви им дава сила и увереност, че все така ще са ненаказуеми и ще държат цялата власт в ръцете си над всички. Но като гледам, накрая сами от много престараване и маниакалност ще се сурнат у дупката, макар че с тях много народ ще пропадне в нея. Но подобре малко хора и свободни, отколкото милиони роботоидни същества, модифицирани и експлоатирани роби.
Натам вървят нещата. Амииин Дай Божеее, Той си знае работата. Аз не си падам по различните богове, измислени от рептилите, но знам, че освен нашият аз, който е представител на Висшия и Всемирен Аз съществува един централен космическия и единен аз, който обединява нашите АЗ-ове. Помисли върху това, дори само по логика се стига до там, но и като включиш знанията които са идват с теб от миналите животи мисля че ще се оформи картинката на голямия АЗ. Това си е мое виждане и просто го споделям и си заслужава мисля да се размисли човек.[08.09.2008 11:51:32] Sisi a dit :
П.П. Аз съм говорила с много зомбирани и курдисани хора, ти също и ако систаметизиращ тяхното поведение, ще видиш че все едни и същи думи и фрази употребяват, макар че имат прекрасната възможност, интелигентност и богат речник да се изразяват всеки път различно за едно и също нещо.
Медитирай малко и никога не забравай това, което не е само лаф, а е цяла и дълбока мъдрост ПРОМЕНИТЕ ТРЯБВА ДА ЗАПОЧНАТ ПЪРВО ОТ ТЕБ И ЦЯЛОСТНО И НИЩО ДА НЕ ОСТАНЕ ЗА ТЕБ САМИЯ В СЯНКА, ЗАЩОТО ХИЧ НЯМА ДА ТИ ХАРЕСА, АКО ГО ОСВЕТЛИШ, ЗАЩОТО ТОЧНО ТАЗИ ТЪМНА СТРАНА ЩЕ БЪДЕ ИЗПОЛЗУВАНА, ЗА ДА ТЕ ДЪРЖАТ ПОД КОНТРОЛА. Ето свършвам и пиши само по твой тертип и променяй всичко както го чувствуваш, а не както са ти го спуснали, дръж контра, защото ще те законтрат яката и няма после да те пуснат никога на свобода.
Е това е, аз правя това, което смятам че съм длъжна, за да си остана човек и не чакам награда, стига ми тази да съм в мир с душата си и съм изпълнила дълга си, без да ми заповядва никой. Единствен Бог ми е Господар и на него само съм длъжница.

[08.09.2008 13:28:26] ELENKO ANGELOV a dit : blagodaria![08.09.2008 13:28:38] ELENKO ANGELOV a dit : naistina si prava....[08.09.2008 13:28:45] ELENKO ANGELOV a dit : blagodaria![08.09.2008 13:30:58] ELENKO ANGELOV a dit : maimunite i povtarianeto e svarzano s tova da vidia kolko li4no 6te go priemat horata..ako se obujda6 ot tova-tazi metafora vapreki 4e znae6 4e si 4ovek ...podobna informatzia ne ee za teb.... ne priemam ni6to li4no, az ne moga VE4e da se obidia.. a tva emn vajno za da pesti6 energiata si[08.09.2008 13:31:23] ELENKO ANGELOV a dit : ....govoria za da si nad ne6tata i takiva ne6ta da ne te dokosvat

[11:29:13] Sisi a dit : Здравей, не ме докосват мен лично, но и не ми харесва, когато виждам, че някой клони много към известно зомбиране и прогрнамиране, макар че никога не съм изненадана. Виж обратното, би ме изненадало невероятно много, направо ще бъде за мен открието на века и на живота ми. Тука умирам от студ явно ниските комсически температури в Колайдъра у Женева идват до тук. Вие в София изгорехте това лято от жега, а аз през целия август съм вкъщи по зимен пенюар. Ти какво мислиш за ускорителя ? Аз в моя блог дадох няколко страници с мнения и информации, които счетох за по-добри и намерих по интернет както и естествено моето мнение, къде без него, у всяка манджа меродия ?
[11:31:54] Sisi a dit : Според мен най-голямото световно шоу на рептилите, през всичките тези хилядолетия световно господство, започва днес, но номерът е да видиме как ще завърши и кога. Едно е ясно, че голями екшъни ще има.
[11:36:50] Sisi a dit : Аз не знам дали съм истинска, знам само, че съм Човек и маймуна никога няма да стана, особено пък от групата на 100-те маймуняци, мамунджълъци никакви и никога няма да правя особено по заповед на разни влачещи се по нашата свещена земя влечуги, няма и да скачам от клон на клон, да си показвам задника, за да съм интересна на публиката и да ми дават бананче за награда рептиляците, няма и да скимтя и дрънкам по програмите им и каквото и да става, човек оставам докрая.
[11:38:21] Sisi a dit : Не ми трябват ни слава, ни пари, ни власти, а една едничка награда, да успея Човек да си остана, докато тъпча тази земя грешна.

Въпрос-отговори за Еленко Ангелов във връзка с неговата книга.

Имам една идея, която започва да се изцибря като те чета и си заслужава и ти да мислиш по въпроса. Първо ясно е, че щом от тях идва, значи те смятат да извадят главната полза. Второ, ти съвсем убедено и искрено изнасяш наистина голями Истини, обаче няма начин с тях да не успеят да пробутат чрез теб и някоя голяма и чепата изключигтелно важна лъжа за тях. Та сега ето каква ми е мисълта. Те чрез всичките си там просветени пробутват много усилено легендата, че са извънземни. Добреее, но аз знам например, така както ги проучвам под моя си мозъчен електронен микроскоп, че те обръщат винаги полюсите на всичко, т.е. всичко наопаки, както не малко пъти съм развивала това в моя блог. И сега, помисли и ти малко, ами ако е точно обратното, те са си чиста проба земни влечуги и си се влачат и върдалят по земята от време онооо, а ние, Човеците сме дошли от друга планета и сме фактически извън земните, които са се натресли на влечките и те ни третират като навлеци и използуват като храна в човечарниците. Тук веднага ми идва наум смяната на полюсите според маите и разни там легендии не ми казвай, поне ти, че няма нищо общо. Амиии ако виждат, че вече става за тях неудържимо и са решили те, влечунгите, /почти като комунистите, които са тяхни рожби и по тяхните методи и схеми работят, както и под тяхните заповеди, естествено, сами да си направят преврата/ да си подготвят със собствените ръце такива като нас твърде подходящи и ни просветяват, за да може утре като се обърнат полюсите, но не само на земята, а на всичко останало в живота на планетата, пак те да държат кормилото и да се бият в гърдите, колко са добри, докато ги разберат всички, ще минат векове, с тия дебили, които нацвъкаха навсякъде.

И по езотеричните закони и по техните схеми и методи, които претендирам да познавам достатъчно, нищо чудно да участвуват в обръщането на полюсите в пълния смисъл на думата, т.е. и в живота на хората. До сега всичко, на което казват, че е добро е лошо и обратното и така за всичко останало. Има нещо много гнило в тая работа. Ако те нямаха полза от всичките тези откровени и точни информации на осъзнати хора по света и издаването на книги и прочее, това не биха го допуснали, чисто и просто. Знаеш, че имат абсолютната почти власт да спрат всички и всичко, поне за сега при толкова раболепни роботчета. Но те правят и така, че да не се усетиш, че макар и да пишеш срещу тях, пак в тяхна услуга да си, по един или друг начин. Видно е, поне едно, че са царе на подобен род манипулации. Това не е за всяване на страх, а за точно определяне силата на рептилите и съответно добре премерен отпор, иначе пак си оставаме в центруфугата на матрицата и тя пуска медец само за тях, като ни върти неудържимо до пълно..
[10.09.2008 22:59:22] ELENKO ANGELOV a dit : a po po gre6ka markirah
[11.09.2008 10:02:08] Sisi a dit : Какво искаш да кажеш не разбирам
[11.09.2008 10:03:04] ELENKO ANGELOV a dit : iskah da kopiram na edin priatel
[11.09.2008 10:04:56] Sisi a dit : А разбирам, а тази работа ДНК ми се изблистря доста като взимам предвид, колко много държат да чифтосват хората и използуват безумни техники за да стане това, без да подозират, че това не са техни идеи и тяхната истинска любов, за да размиват ДНК-то им плюс другите нови техники с директно разбиване на ДНК от 12 седем спирали да останат.
[11.09.2008 10:06:03] ELENKO ANGELOV a dit : prosto adresa mi e ve4e http://www.thespiritofoknele.org/
[11.09.2008 10:06:15] ELENKO ANGELOV a dit : a va saita si slojila moia star adres
[11.09.2008 10:07:13] Sisi a dit : Не бой се, ако разрешиш ще сложа веднъъъга новия, че народо да се просвещава, защото като гледам по форумите колко е заблуден направо лошо ми става
[11.09.2008 10:08:00] ELENKO ANGELOV a dit : (y)
[11.09.2008 10:13:44] Sisi a dit : А да ти се похваля, леле мале, имам си нов агент вече, който пристига всяка вечер точно в 24,00 часа в апартамента под мен, който беше едно голямо гнездо на оси и аз ги донасях редовно в блога ми. Когато реших да се преместя от апартамента, но в последната минута се развали работата, те ги изместиха и сега уж апартамента е празен, нооо неее, вечер свети след като пристигне новият ми програматор, който се зацикля пред специалния си компютър да ми следи сънищата и бог знае още какво, като не забрява никога да вклвючи психотронния генератор, за да не мина поне един ден без да ми пищят ушите. Но очевидно има и един друг, който го пуска и през деня. Въобще не е за приказка, направо си е един пищяш ужас, но като че ли на никой не му пука, а жертвите се увеличават с всеки изминат ден. Изглежда наистина ще трябва някъде и нещо много силно да думне, че да им се наместят разбъзиканите чаркове у главите на повечето хора и осъзнаят, че работата е много жестока и всички това ги чакеа.
[11.09.2008 10:39:55] ELENKO ANGELOV a dit : pri men e sa6toto
[11.09.2008 10:40:01] ELENKO ANGELOV a dit : samo 4e nad men
[11.09.2008 10:40:07] ELENKO ANGELOV a dit : to4en 4as
[11.09.2008 10:40:35] ELENKO ANGELOV a dit : i se smu6tavat koloni telefon i use6tam mn dobre 4e ima deinost
[11.09.2008 10:40:48] ELENKO ANGELOV a dit : ama te sa opove te sa roboti
[11.09.2008 10:40:59] ELENKO ANGELOV a dit : gledam gi pravo v o4ite
[11.09.2008 10:41:24] ELENKO ANGELOV a dit : v mnogo pati govoria silno za da me 4uiat i pri razminavane
[11.09.2008 10:41:49] ELENKO ANGELOV a dit : vie ste simulacii....
[11.09.2008 10:41:54] ELENKO ANGELOV a dit : o az znam
[11.09.2008 10:41:58] ELENKO ANGELOV a dit : jalki ste
[11.09.2008 10:42:05] ELENKO ANGELOV a dit : o robot zdravei
[11.09.2008 10:42:11] Sisi a dit : Ох, абе робот от дума не разбира, а само от натискане на бутони и завиждане на програмата му
[11.09.2008 10:42:19] ELENKO ANGELOV a dit : rob e ravno na robot
[11.09.2008 10:42:24] ELENKO ANGELOV a dit : zatzepvat
[11.09.2008 10:42:39] ELENKO ANGELOV a dit : kazval sam im pravo v o4ite smeiki se
[11.09.2008 10:43:02] ELENKO ANGELOV a dit : ti si holograma ti si programa ti si kuha
[11.09.2008 10:43:11] ELENKO ANGELOV a dit : zaklevam se
[11.09.2008 10:43:22] Sisi a dit : да получават се смущения в тяхните вериги, но лошото е, че много трудно може да им предизвикаш късо съединение и да не продължава да си изпълнява програмата
[11.09.2008 10:43:24] ELENKO ANGELOV a dit : otgovariat e kakvo kato znae6
[11.09.2008 10:43:29] ELENKO ANGELOV a dit : nie sme mnogo
[11.09.2008 10:43:47] ELENKO ANGELOV a dit : moita du6a e goliama nie sme mnogo a ti sam
[11.09.2008 10:44:08] Sisi a dit : Може днес да са много, но утри ич да ги няма
[11.09.2008 10:44:12] ELENKO ANGELOV a dit : dve razli4ni jeni mi go kazvat taka a te dori ne se poznavat
[11.09.2008 10:44:42] ELENKO ANGELOV a dit : i im kazvam vie ne ste hora
[11.09.2008 10:45:04] ELENKO ANGELOV a dit : nali razbira6 4e tva zasega nemoga da go iznesa na masata zaspali
[11.09.2008 10:46:30] ELENKO ANGELOV a dit : takiva savpadenia stavat edni i sa6ti hora na edni i sa6toi mesta si stoiat i imitirat deinost po koeto i vreme da se pokaja
[11.09.2008 10:46:40] ELENKO ANGELOV a dit : matri4arski sinhronnosti
[11.09.2008 10:47:27] ELENKO ANGELOV a dit : nali razbira6 4e sme mnogo malko nie posabudilite se i ostoiavame da ne poludeem i da galtame psihohapove ot psihipati
[11.09.2008 10:47:49] Sisi a dit : Ти все пак имай предвид, че около теб е съъздадена непрекъсната верига от хора, които си вършат психологическия експеримент върху теб, кой повече кой по малко и даже с хора, които си нямат и най-малкия хабер в какви лайна се намесват, като например някоя проста портиерка, която не е ни чувала за конспирации, ни за рептили, ни за нищо друго, но си изпълвнява указанията дословно, които е получила от ченгетата и им докладва мотамо всичко. Те обръщат внимание на всичко от най-дребните неща до най-важните, защото за тях абсолютно всичко има значение и те после боравят по същия начин със всичко и маловажното /в нашите очи само: и по-важните неща- Нищо не остава извън обсега им, защото така са направени програмите
[11.09.2008 10:47:59] ELENKO ANGELOV a dit : mislia 4e samo okolo men ima pone 100 du6i obra4 ot OPOVE
[11.09.2008 10:48:33] ELENKO ANGELOV a dit : saglasna li si s men
[11.09.2008 10:48:38] ELENKO ANGELOV a dit : 4e stava vapros
[11.09.2008 10:48:46] ELENKO ANGELOV a dit : za psihi4nata ni energia
[11.09.2008 10:48:57] ELENKO ANGELOV a dit : koiato te kradat za hrana
[11.09.2008 10:49:08] Sisi a dit : Аз не гълтам и не съм гълтала никога хапове, спрадвям се сама и когато човек го иска може
[11.09.2008 10:49:17] ELENKO ANGELOV a dit : i nie niamame sila za materializirane na vizualizatzii za 6tastie
[11.09.2008 10:49:36] ELENKO ANGELOV a dit : saglasna li si s men
[11:48:58] ELENKO ANGELOV каза: 4e stava vapros
[11:49:06] ELENKO ANGELOV каза: za psihi4nata ni energia
[11:49:16] ELENKO ANGELOV каза: koiato te kradat za hrana
[11.09.2008 10:49:39] ELENKO ANGELOV a dit : i nie niamame sila za materializirane na vizualizatzii za 6tastie
[11.09.2008 10:50:08] Sisi a dit : Да, мисля че тук си прав, за първи път напоследък нещо не мога да намеря сила да визиулазирам нещо хубаво или да си помечтая. Ще трябва да се стегна
[11.09.2008 10:51:05] ELENKO ANGELOV a dit : ne se iadosvame ama istinski na postanovkite im i spestiavame sila
[11.09.2008 10:51:06] Sisi a dit : Те тия гадини са крадци на всичко не само на енергия. Редовно влизат в апартамента ми и този на сина ми и крадат на поразия, за да ни нервят по заповед на щуките
[11.09.2008 10:51:10] ELENKO ANGELOV a dit : tva e izhoda
[11.09.2008 10:51:19] ELENKO ANGELOV a dit : no mojem da go razberem maltzina
[11.09.2008 10:51:38] ELENKO ANGELOV a dit : pri men razmestvat
[11.09.2008 10:52:03] ELENKO ANGELOV a dit : o6te predi godini predi da se osaznaia za tazi informatzia predi 7-8 godini
[11.09.2008 10:52:20] Sisi a dit : Ако ти липсват отвреме навреме неща, дори и да са много дребни неща, да знаеш, че са влизали и се пребарвали къгщата ти, за да всяват конфузност, а ако резбереш че идва от тях да се ядосваш, да на всяка цена да се хабиш енергията с тях и те да я поглъщат, тия гадни рептилски лакомии
[11.09.2008 10:52:26] ELENKO ANGELOV a dit : edno momi4e s koetopraveh samo sex se opita da me predupredi
[11.09.2008 10:52:47] ELENKO ANGELOV a dit : razkaza mi 4e me slediata i vlizat postoianno v starata mi kvartira
[11.09.2008 10:53:28] ELENKO ANGELOV a dit : 6epne6e mi na uho
[11.09.2008 10:53:51] ELENKO ANGELOV a dit : togava na polovina se izsmiah misleh 4e iska da me vpe4atli
[11.09.2008 10:54:43] ELENKO ANGELOV a dit : moi priatel nameri podslu6vatel malak brambar v djoba si i mi kaza 4e me slu6at s tova i iz4ezna ot jivota mi
[11.09.2008 10:55:05] ELENKO ANGELOV a dit : po-gornoto momi4e mi razkaza kak sa ia verbuvali
[11.09.2008 10:55:53] Sisi a dit : Бъди готов и силен, защото няма да минат само с разместванията, те градират действията си и следващия етап ще е да ти взимат неща, както и да чупат техниката ти по начин, че да си мислиш че е от само себе си. При нас изпочупиха за няколко хиляди франка. ДВъобще любимото им занимание е, да те вкарват в разходи. При мен и крадат директно от сметката в банката аз ги прокълнах и тази банка юбееса загуби милиарди.
[11.09.2008 10:55:55] ELENKO ANGELOV a dit : po-kasno sled 4 god v diskoteka ia pitah paka za tva sre6nahme se slu4aino tia kaza 4e ne pomni kakvo mi e razkazvala i mi namiga6e skrito s oko
[11.09.2008 10:56:34] ELENKO ANGELOV a dit : tova e gre6na mi6ena - i pohabena energia
[11.09.2008 10:57:00] ELENKO ANGELOV a dit : vijda6 4e kogato nie e oprian garba v stenata pravim 4udesa
[11.09.2008 10:57:13] ELENKO ANGELOV a dit : ne samo banki moje da falirat s vizualizatzia
[11.09.2008 10:57:15] Sisi a dit : Всички се страхуват да си кажата или да не изпълняват заповедите им, но все пак трябва да кажа, че тяхните ултра спец психолози са наясно предварително кой ще поддаде и кой не. При мен винаги са знаели че не вървой и дори и змалки опити не са правили
[11.09.2008 10:57:17] ELENKO ANGELOV a dit : mnogo pove4e
[11.09.2008 10:58:48] Sisi a dit : Интересното е, че Петър Дънов развива много добре тази тема, макар че аз не съм му адмиратор, но има отделни неща при него които са ултра верни и сега вече го знам от личен опит даже.
[11.09.2008 10:59:32] ELENKO ANGELOV a dit : do skoro 4e sam ve4e s klienti
[11.09.2008 11:00:30] ELENKO ANGELOV a dit : razgledai saita mi vsi4ki butoni rabotiata sega 6te sloja i 30 vido klipa s dokazatelstva
[11.09.2008 11:00:48] ELENKO ANGELOV a dit : tva e adresa na okon4atel sait
[11.09.2008 11:00:51] ELENKO ANGELOV a dit : http://www.thespiritofoknele.org/
[11.09.2008 11:02:59] Sisi a dit : А, чакай да ти разкажа нещо интересно, аз съм го писала в блога ми. Дойде един нафукан оператор със специалното компютърче до моя апартамента, стена до стена и започна едно психтронно тормозене та знае ли се. Опита се да ми вкрава гласове като спя и аз като рипхнах и започцнах да му чукам по стената та знае ли се. Ако не беше виновен, щеше да дойде да пита какво става. На другата сутрин го фащам на площадката и му викам абе промит мозък директно и той не очакваше и ми вика ;че той промива мозъци. Знам бе знам му викам, нали затова си тука, но преди това и твоя мозък са промили и той се облещи, явно тая мисъл у промития му мозък никога не беше просветвала пък и така са му заложили програмата у изпразнената глава. Така се одзвери горкия че излетя надолу по стълбите за секунди щеше да се пребие и после веднага го отзоваха и дойде един друг, естествено. Вървът по двама като мицифайките един до мен и един под мен, абсолютния сандвич, няма накъде да мърдаш
[11.09.2008 11:03:38] Sisi a dit : (y)(F)(sun)
[11.09.2008 11:31:38] Sisi a dit : http://www.vsekiden.com/?p=38182
[11.09.2008 11:35:07] Sisi a dit : пращам ти изказванията тук за ония с бозоните откаченяци. Опитах се да се вкарам моето мнение но не ме пускат, знаят, че ще ударно. Е верно този път като никога съм даже цинична, което винаги избягвам, но не се сдържах този път. Защо пък да не се посмеем малко за сметка на тия които ни изпиват не само енергията, но и кръвчицата. Ето ми сътворението, абе майтап да става, макар че е верно.
Х бозон, частицата на Бог и прочее наименованийца съвсем точно ни насочват към истинските търсачи в цялата тая бутафория от съвсем нов космически тип на откачени типове с тяхните ритуални трикове.

http://news.ibox.bg/news/id_678801190

Я хванат дедо Господ за шлифера, я хванат бозон, я мъдете на някой бизон дофърчал след експлозията от американската прерията, та чак до Женевската глупантерия, където са превърнали науката в пасмантерия с чисто меркантилна материя.
[11.09.2008 11:39:23] Sisi a dit : Добре помисли над изказването на един във форума за БОГ, защото и ти твърдиш че БОГ няма и той е нашия аз и това е една от теориите на баш майсторите от връо на пирамидата с оцъкленото око, защото не искат конкуренция и се взимат те за Всевишния, ама нъцки скоро си мисля, че истинския БОГ ще ги натири пак у мишата адска дупка, откъдето са излезли, за да им покаже че не само има, но и знае какво кога и как да прави, за сега ги е оставил да се раазпищолат докрай и накрая ще им свие перките, та знае ли се. Само гледай какво ще става. Според мен, нали съм ти кака, най-много размисляй и подлагай на съмнение там където си най сигурен, ако искаш да не се загубиш по пътищата към голямата истина. Считай, че това съм го подчертала с десет червени черти и не го забравай никога. Какво да правя, нали си ми любимото скорпионче на кака. Чаооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооо
[11.09.2008 11:42:32] ELENKO ANGELOV a dit : 4ao vij tozi otkas ot knigata v4era go redaktirah
[11.09.2008 11:42:36] ELENKO ANGELOV изпраща файла "www.thespiritofoknele.org.doc" до участниците в чата.

[11.09.2008 11:42:44] ELENKO ANGELOV a dit : tova e istinski izhod
[11.09.2008 11:42:48] ELENKO ANGELOV a dit : za men
[11.09.2008 11:42:54] ELENKO ANGELOV a dit : s li4en primer
[11.09.2008 11:43:07] ELENKO ANGELOV a dit : mnogo darja da si kaje6 za tova mnenieto
[11.09.2008 11:43:23] ELENKO ANGELOV a dit : ako odobriava6 moje da go ka4i6 v bloga t
[11.09.2008 11:45:58] Sisi a dit : ОК СЕГА ОБАЧЕ ПРЕСТАВАМ, ЧЕ МНОГО ВРЕМЕ ОСТАНАХ СЕДНАЛА, СЛЕД ОБЯД ЩЕ ГО ПРОЧЕТА ДО ПОСЛЕДНСАТА БУКВА, ЗА МНЕНИЕ НАЛИ ЗНАЕШ, БЪЛВАМ ГИ НА ВЪЛНИ, ПОНЕ ТОВА НЕ МИ ЛИПСВА, ЗА РАЗЛИКА ОТ ВСИЧКО ДРУГО.
[11.09.2008 11:46:29] ELENKO ANGELOV a dit : (F)do skoro
[11.09.2008 11:46:45] Sisi a dit : ЧАО (F)
[11.09.2008 18:22:00] Sisi a dit : Я, да почна със смешното. Я кажи ми пиле шарено на последната страница ти ли си си оцъклил задника на плажа ?
[11.09.2008 18:48:19] Sisi a dit : И, сега мнението ми си е пак същото и ще трябва да го четеш като си сложиш егото в хладилника на замръзяване. До тук с тази книга така поднесена си само един проводник на същите и на които си жертва. )Ако не изкараш втора част на тази книга, в която единствено и много сериозно, задълбочено и с много примери и много обяснения, за да могат хората да вържат рептивската раса с нейното пряко влияние в живота на всеки един от нас, значи ще ти стане вреден навик и като толкова други писачи ще си им един от поредните проводници. Това е положението драги ми. Трудно ми е много да ти обясня нещо, което с думи не се обяснява и ако ти го нямаш, никога и няма да разбереш за какво точно става дума и че то единствено може да ни изведе на пътя, който излиза извън Матрицата, но пътят който да поемат повече хора. ХОРА, а не маймуни, аз винаги съм знаела, че Дарвин е един от многото научни пионки на рептилите и номерата с маймуните хич не ми минават, откакто се помня, първо защото така гу чувствувах и знаех и второ моят баща непрекъснато говореше за това, че е пълен фейк неговата теория проче с, цялата тая дарвинска простотия. Та значи номерът с маймуните в тази връзка, хич не ми харесва защото знам, че от маймуна човек не става, виж обаче за съжалвение рептиляците се се усъвършенствували в тази област и от човеците правят много игриви маймуняци, със самочувствие при това, даже с надменност и напомпани с его, което е така удобно да ги държат в това маймунско състояние. От зомбиран човек с фрагментиран на хиляди парчета мозък, които много надлежно всички са програмирани също човек не става и вечен слуга на манипулаторите си остава. Ако мога съвсем схематично да го кажа, ти пробутваш напълно рептилска схема правете си каквото искате Бог няма, нямате нужда от морал и може да си покзвате задниците когато това ви хрумне и от нищо да не ви пука, няма кой да ви накаже. Ако ти харесва така, аз съм последния човек който ще те спре, това си е твой проблем. Само не ми излизай с морала закостенел на разните там религии, аз съм за морала, който е вързан директно с духът на човека и го ръководи, за да не загуби равновесието и етиката си на Човек. Това че моралът е бил експлоатиран от религията по най-гадния начин не значи, че той сам по себе си е лош и не трябва да го има, особено пък днес при тия разюздени тълпи от зомбита оскотяли и перверзни. То темата е много дълга, но ти ако не си ги разбрал до сега тези неща, ще ми е трудно да те убеждавам в каквото и да е било пък и нямам такива намерения. Аз само си казвам мнението и ако то провокира някакво желание за виждане на нещата от друг ъгъл и най-вече разширяване на хоризонта, защото той има още накъде да се разгръща, направи го, ако ли не, ще стане както го искат тези, на които си жертва. Нищо ново, аз само такива хора срещам, които си дават сметка, че са жертви и знаят много добре на кои, но продължават съвсем по зомбарски да им служат безприкословно. Ако има нещо, което би ме учудило на този свят е, да срещна някой като мен, да им се запецне яката и да не иска на никаква цена да им става слуга. Това е положението Еленко мамин, и знаеш ли как те чувствувам отдалече даже. Ти го чаткаш всичко, но продължаваш по енерцията, която са ти дали вече и нямаш волята да се спреш и се запецнеш и кажеш, е па нема с мен да стане номерът и толкоз. Ако не друго ще се чувствуваш тогава зного горд и истински значим, а не като другите пълен с въздух под налягане плондир. Рептиляците много го умеят тоя номер да те нафрашкат с фалшиво самочувствие и значимост и после да те пуснат да им вършиш мръсняшката работа, според човека и занаята му. Ох няма да пиша повече, ако до тук не си разбрал, значи са те курдисали да не разбереш, искам да кажа в дълбочина. Не разчитай на мен да съм от стоте маймуняци, по палми не мога да се катеря и да си показвам червения задник съвсем, много ми е дебел ще стана зарезил на свето. Хи, хи, хи !!! Аз съм си винаги била и така ще си остане И сам войнът е войн и толкоз и така даже ми е много добре.
[11.09.2008 19:06:31] Sisi a dit : аз си мисля че хората трябва да бъдат провокирани, особено българите, да се отключат в тях знанията, които идват от далечните векове и спят в тях дълбоки сънище и тези знания нямат нищо общо с разни схеми, методики, учения, науки, манипулации и всичко останало, типично за Матрицата. Аз съм развила мисля веднъж тази тема, която за най-кратко бих формулирала така. Не искам нищо, искам да бъда една маргарита в обширната ливада, да ме греее слънцето, така както го прави за всички други, дъждът да ме полива и никога дори през ум да ми минава, че за мен повече тябва да има от тези блага на природата. И това си е залегнало в моята природа много дълбоко, защото ако нещо много ме е впечатлявала като малка е това, че примеах всичко като абсолютна даденост фактите и хората около мен, по-умни, по-богати, по-хубави или каквото и да е друго и не знаех въобще какво е това чувство завист и то ме изумяваше, когато някой го изразяваше. Та аз мисля, че всички трябва да се завърнат към извора, до който се оказва, че винаги съм си оставала много близо и не искам да се отдалечавам от него на никаква цена. Е, това е положението, дано да си схванал нещо от онова, което с думи не може точно да се обясни и е необозримо освен с дух непоклатим, който не е решил, че всичко си знае и сам се е пломбирал. Свършвам и мисля, че ти имаш капацитета, но само ако наистина много го искаш да отидеш далеч по-дълбоко в тези неща, защото за сега си само на една хлъзгава повърхност и на нея са те сложили баш рептилите. Хайде, пак се увлекох, но мисля че ти заслужаваш да се напиням да ти обясна онова което с думи не се обяснява, по скоро те провокирам да се замислиш в дълбочина и леко ти давам насоката. Ако не го чувствуваш значи са ти зазидали пътищата с програмацията, което няма да е за чудене за хора на твоите години. Синът ми е малко по малък от от теб и имам много точни и от изключително близък план наблюдения и те ме навеждат на много лоши заключения и мисли. Блогодарение на опитите върху жертви от моето поколение и от тези по-предните от мен, те са изградили вече стройни програми и много успешни за унищожаването тоталното точно на това, за което говорех по горе, което не се описва и огин не го гори, плюс ДНК-то и генетичните им фатки. Ох, чаооо, отивам да правя салатка, скамо че няма ракийка ууу безобразие.
[09:07:15] Sisi a dit : Eленкооо мамин, слушай сегаа какво ще ти каже кака ти. Вече добре си изучил рептиляците и всички там около тях крокодили, няма да е лошо сега да поизучиш нещо за САРАКТА и кръвта българска. Виждам че са успяли да ти умешат първичната тиглина - чисто българска, прекалено много с разни други примески, което е типично, особено за по-младите поколения, но ти имаш, мисля, все още сила и дух артисали, за да отделиш смеските и да се върнеш към чистите знания на БЪЛГАРСКИЯ ИЗВОР, който е най-силния, добрия, НАЙ-ЧИСТИЯ, първичния. Това е материя, която е трудна за обяснение и ако не я почувствуваш със сърцето си и душата си, че е вярна и много важна, работата ще се окаже невъзможна. То нали затова са ни погнали поганците му с поганци рептилски, с всичките им средства да ни промият кръвта и ДНК-то, за да унищожат напълно с всяко следващо поколения САРАКТА, ОРЕНДАТА и всичко онова, закодираното знание в кръвта, което ни прави БЪЛГАРИ, ИСТИНСКИ БЕЛИ И ЗВЕЗДНИ. Точно заради това, АВТОМАТИЧЕСКИ СМЕ ПРОТИВОПОСТАВЕНИ на черните дяволски сили и затова се явяваме тяхните най-голями врагове, точно ние българите. Ти си заорал много надълбоко у рептилските ниви, но си забравил българската нива, която е най-благородната, най-благодатната и най-уружайната за духът человечески. Излизай докато не си хептен затънал в калищаците на рептилите, откъдето няма излизане и се помъчи да намериш българските си изначални знания, да чуеш виковете на българската ти кръв и да осветляваш пътя и на другите българи по ПЪТЯ КЪМ ИЗВОРА български, КОЙТО ЕДИНСТВЕН ЩЕ НИ ЗАДОВОЛИ ЖАЖДАТА ЗА СВОБОДА, ЗНАНИЯ, ЛЮБОВ И ДОБЪР ИСТИНСКИ ЖИВОТ. Те са разбрали, че имаш добри потенцияли точно в тази насока и точно затова са те забили в рептилските ниви, докато съвсем се загубиш в тях като истински българин, докато междувременно те превърнат в перфектната пионка, лишена от всичко българско в теб. Това е драги, ако това не го схванеш и разбереш, смятай че са те победили напълно гадните рептили. Не може да им се отрече, че са се усъвършенствували добре през вековете в тази насока, но това съвсем не означава, че трябва да им се дадеме без бой. Гледай кака ти, аз съм сам сама, нямам абсолютно никой на този свят или поне не ми се е представил по никой начин на моя страна и пак дерзая и нямам никакви, абсолютно никакви намерения да им се кланям или да им се оставям да ме изманипулират и да отида на тяхна страна. И ми е страшно готино така, въпреки всичкките мъчения и терори, на които съм подложена, денем и нощем. Даже, знам така както се познавам аз самата, че щях да се чувствувам ужасяващо гадно, ако бях на тяхна страна, дори да бях покрита отгоре до долу с пари, слава и власт. Знам, че има много хора, които се се продали и са ги наградили затова с много от тези неща, но се чувствуват много зле въпреки това и най-лошото за тях е, че не са вече в състояние да разберат защо са нещастни въпреки това. Те нямат сили да отхвърлят робството на рептилоидите. Не могат да схванат в дълбочина, че робството, дори и позлатено и с брилянти даже накичено и държащи скиптъра на властта, за човек, в чиито гърди още бие сърце и във вените му тече топла кръв, дори да е почти напълно промита, но продал душата си на Сатаните рептилски, робството е непосилно тежко и щастие освен имажинерно и краткотрайно, не може за него да има. Още приживе такива хора са наказани, въпреки че в очите на хората, те са голями щастливци, защото са постигнали някакви си съвсем условни условности на МАТРИЦАТА, като слава, пари, кариери, власт и безброй там простотии, с които ни заробват рептилите, с които пълнят на хората главите, след като им фрагментират още от бебета мозъците и ги програмират на рептилските вълни и схеми. Борбата ще трябва да е в посока, с усилията на волятта, хората да се депрограмират, защото всички днес живи хора са програмирани /особено ако са българи/ и да го осъзнаят като факт от тяхната реалност в МАТРИЦАТА, което от само себе си ще доведе до контриране и освобождаване на духовете и свобода за всички, без оръжейни революции, които са така желани и вечно организирани от рептиляците-маняци на войни, за да имат храна от източената енергия. Каквото и да се говори срещу тях и колкото и да бъдат изобличавани и това пак е тяхна работа, нищо добро няма да дойде, ако ти като тяхен изобличител не дадеш личен пример и не покажеш на всички, как се излиза от тяхните лапи и човек свободен се става и не се подчинява по никой начин на тяхните схеми, програми и закони. Те страшно и повече от очевидно е, че се кефат да бъдат разобличавани точно от такива, които по рождение и тип природа се явяват автоматически тяхни най-голями врагове. По този начин, давайки ти едно малко оръжиЙце В РЪЦЕТЕ срещу тях, с което нищо не може да им направиш, но пък ти започваш да си въобразяваш, че си голям просветител и борец, те зарибяват завинаги и те държат в близък план под контрол. Този им принцип може да го видиш през вековете като една голяма червена нишка от тяхната дейност, която много е спомогнала, винаги да побеждават. Такива ми ти работи драги ми и ако не направиш поне усилие да разбереш какво искам да ти кажа, дори и да ти се струва, че не заслужавам такова внимание. Да знаеш ще си заслужава труда. Е това е, малко като продължение на моята критика към твоята книга, от която има нужда, но само при положение, че не заореш само в тази посока и не си кръцнеш конците, с които очевидно са те вързали. Иначе лошо, много лошо и за теб и за всички останали българи, защото те имат нужда някой да ги насочва полека лека и ги води към ИЗНАЧАЛНИЯТ ИЗВОР НА БЕЛИТЕ И СИЙНИ ЗВЕЗДНИ БЪЛГАРИ, В КОЙТО СА ЗАКЛЮЧЕНИ ВСИЧКИ ИЗНАЧАЛНИ И ДУХОВНИ ЗНАНИЯ ЗА ЧОВЕЦИТЕ И СВЕТА, ЗНАНИЯ КОИТО ЩЕ ГИ НАПРААВЯТ ОТНОВО ЧОВЕЦИ И ЩЕ ГИ НАКАРАТ ДА РАЗКЪСАТ ВСИЧКИ КОНЦИ, С КОИТО СА ГИ ВЪРЗАЛИ И ПРЕВЪРНАЛИ В БЕЗПОДОБНИ ПОСЛУШНИЧКИ БЕЗДУХОВНИ МАРИОНЕТКИ. Е, ТЕ ТОВА Е ОТ МОЕТО УЧИЛИЩЕ, КОЕТО НЕ ИДВА СЪС СИГУРНОСТ ОТ РЕПТИЛИТЕ, ЗАЩОТО Е ВИКЪТ НА КРЪВТА МИ, ЗА ТВОЕТО УЧИЛИЩЕ, КОЕТО ПОВЕЧЕ ОТ ОЧЕВИДНО Е РЕПТИЛСКО. НЯМА НИЩО ЛОШО, НОМЕРЪТ Е ДА НЕ СИ ОСТАНЕШ В НЕГО ЗАВИНАГИ, ИЗЛИЗАЙ, ДОКАТО Е ВРЕМЕ ОТ НЕГО И НАМЕРИ ОТНОВО СЕБЕ СИ, ТОГАВА ЩЕ МОЖЕ ДА ГОВОРИШ С ГОРДОСТ, ЧЕ СИ ГИ ПОБЕДИЛ, КАТО ИЗПОЛЗУВАШ ТЯХНИТЕ ЗНАНИЯ. КАТО СИ ПОЧНАЛ, КАРАЙ ДОКРАЙ БЕЗ ДА ЗАГЛЪЗВАШ ПО ПЪТЯ, ТРЯБВА ДА СТИГНЕШ ДО НЕГО, ТИ ИМАШ СИЛАТА, АКО НЕ ТИ СКЪРШАТ НАПЪЛНО ВОЛЯТА. Това е за днеска от МОЕТО УЧИЛИЩЕ. Сам си решавай уравненията от тук нататък. Приятен ден. (F)
[09:14:09] Sisi a dit : Аз мога и да го кажа в едно изречение цялото това дълго изложение: АКО В НИВИТЕ НА РЕПТИЛИТЕ ПЛУГОВЕТЕ СИ ЗАБИЕТЕ И ЗА ТЯХ ОРЕТЕ, ОСВЕН РОБИ ДА БЪДЕТЕ, ДРУГО НЕ ВИ ОЧАКВА И ДОРИ САМО МЕЧТАТА ЗА СВОБОДА ЩЕ ВИ ИЗФИРЯСА ОТ ГЛАВАТА. (sun)
[09:27:08] ELENKO ANGELOV a dit : ДОКАТО Е ВРЕМЕ ОТ НЕГО И НАМЕРИ ОТНОВО СЕБЕ СИ, ТОГАВА ЩЕ МОЖЕ ДА ГОВОРИШ С ГОРДОСТ, ЧЕ СИ ГИ ПОБЕДИЛ, КАТО ИЗПОЛЗУВАШ ТЯХНИТЕ ЗНАНИЯ. КАТО СИ ПОЧНАЛ, КАРАЙ ДОКРАЙ БЕЗ ДА ЗАГЛЪЗВАШ ПО ПЪТЯ, ТРЯБВА ДА СТИГНЕШ ДО НЕГО, ТИ ИМАШ СИЛАТА, АКО НЕ ТИ СКЪРШАТ НАПЪЛНО ВОЛЯТА. Т
[09:27:20] ELENKO ANGELOV a dit : tozi savet go spazvam ot mesetzi
[09:27:34] ELENKO ANGELOV a dit : i ti mi dava6 uverenie i madrost 4e sam na prav pat
[09:28:01] ELENKO ANGELOV a dit : da 6te te poslu6am za6toto az ve4e go pravia realnost tvoia savet
[09:28:13] ELENKO ANGELOV a dit : tva koeto 4ete6 e ot minalata koleda
[09:28:14] Sisi a dit : Да, определено си на прав път, но да не се загубиш по него е въпросът, значи
[09:28:26] ELENKO ANGELOV a dit : prosto sega go oformiam za pe4at
[09:28:38] ELENKO ANGELOV a dit : v momenta sam 6tastviv i obi4an
[09:28:47] ELENKO ANGELOV a dit : i az obi4am prekarasno momi4e
[09:29:14] ELENKO ANGELOV a dit : ne sam zatanal daje izliazoh
[09:29:24] ELENKO ANGELOV a dit : biah zatanal predi godini
[09:29:44] Sisi a dit : Радвам се за теб, но си имай едно на ум, без да ти разваля душевния конфорт, не изгасвай никога червената лапичка, защото врагът бди винаги
[09:29:57] ELENKO ANGELOV a dit : na tri mesta sam napisal v knigata ti 4ete6 raboten varianat edin ot desetkite
[09:30:25] ELENKO ANGELOV a dit : tva nakraia koeto nai-te drazni e promeneno kakto i na mnogo mesta kazvam 4oveci a ne maimuni
[09:30:49] ELENKO ANGELOV a dit : no vij tva e samo obra6tenie maimuna az sam fen na 4oveka
[09:31:35] ELENKO ANGELOV a dit : pak ti kazvam izpolzvah go naro4no da vidia kolko hora 6te go priemat li4no i kolko 6te go nadsmeiat i 6te vidiat vajnoto
[09:31:46] ELENKO ANGELOV a dit : efekta ne obra6t maimuna
[09:32:42] ELENKO ANGELOV a dit : a kolkoto do zadnika si e moi nakraia ... ne sam nudist no nevijdam za6to triabva da go kria v grada a na plaja moje i po gaz i po tzitzi
[09:32:53] ELENKO ANGELOV a dit : tova e programirane i bezumni pravila
[09:33:47] ELENKO ANGELOV a dit : ako jena mine po tzitzi na sfetofara leleel e 6te onemeiat vsi4ki a ako sa na plaja a moje moje za men tva ne e moral a litzemerie i to programirano
[09:34:12] ELENKO ANGELOV a dit : obe6tal sam da ti razkaja mnogo ne6ta i to za li4na sre6ta s reptili
[09:34:16] ELENKO ANGELOV a dit : i 6te go napravia
[09:35:00] ELENKO ANGELOV a dit : za tva puskam 3 4ast s teorii i oto4niavane na poniatia za da pmoga kato po4na da razkazvam da govorim na edin ezik
[09:35:16] Sisi a dit : Добре, разбирам, че търпиш развитие и аз като се дам сметка само пхреди четири години колко съм била все още неорентирана и прочее, но не забравай никога, че може да те поставят в положение, в което да си мислиш че си на прав път и извън блатото, точно когато си затънал до ушите в него. Ти препоръчваш на другите да бъдат много внимателни и осторожни, но това трябва да важи преди всичко и за теб, защото си техен избранник и ще направят всичко възможно да затънеш, но по начин, по който да не го забележиш поне в началото, тяхните методи затова са безбройни, включая и мадамите, най паче за младоци като тебе, макар че старчоците още повече се подват. Въобще мъжете са лабави в тая насока и не е проблем. Внимавай и това е иначе се кефи колко можеш не не се оставай любовта да те заслепява, не само заради рептилите, но това при всички случаи не е добре, нали се сещаш.
[09:35:18] ELENKO ANGELOV a dit : napisal sam na tri mesta
[09:35:29] ELENKO ANGELOV a dit : reptilite biagat kato gu6teri
[09:35:48] ELENKO ANGELOV a dit : v 6ubrak 6tom osyznae6 duha si osobeno bylgarski
[09:35:49] ELENKO ANGELOV a dit : .....
[09:36:43] ELENKO ANGELOV a dit : za tva sam podgotvian ot malak
[09:37:34] ELENKO ANGELOV a dit : kolko hora si misli6 4e ima koito 6te izdarjat da gi vididiat i da izdarjat na hipnozata im i da mahnat amneziata i da ne poludeiat
[09:37:53] ELENKO ANGELOV a dit : az imam tolkova sre6ti i osaznati.............
[09:38:24] Sisi a dit : Разсъжденията ти за голите задници е типично матричарска, но с писане което трябва да е много дълго не ще мога да те убедя, все пак опитай се сам да го разнищиш и ще видиш че точно там си много елементарен като мисъл, случва се на всички, матрицата не малко ни е повлияла разсъждението ти е напълно в схемата на матрицата и нищо повече не е важно кой какво, а как трябва да бъде, ако разбираш какво искам да кажа. Чувствувам в тебе една доста голяма самонадеяност, така типична за скорпиона и така ми позната от мен самата, но внимавай да не ти изиграе много гадни номера точно тя. Опитай се да бъдеш по смирен, ще видиш че ще имаш полза от това, уверявам те, знам пак по себе си, че е трудно, но си заслужава труда.
[09:38:26] ELENKO ANGELOV a dit : i pak kazvam triabvat mi 100 4oveka 100 maimuni za6toto sam 4ovek samo za toaletnata
[09:38:37] ELENKO ANGELOV a dit : i 6te gi napravia mnogo vidimi za vsi4ki
[09:38:47] ELENKO ANGELOV a dit : za men problema e v kovarstvoto
[09:38:56] ELENKO ANGELOV a dit : te sa nevidimi i se kriiat
[09:39:07] ELENKO ANGELOV a dit : a horata imat pravo na izbor no saznatelen
[09:39:16] ELENKO ANGELOV a dit : ili s tiah ili s 4ove6kia rod
[09:39:22] ELENKO ANGELOV a dit : razbira6 li me sega
[09:40:18] ELENKO ANGELOV a dit : blagodariata ti i ti jelaia hubav den (F)
[09:40:26] ELENKO ANGELOV a dit : naistina ti blagodaria
[09:40:32] ELENKO ANGELOV a dit : do skoro
[09:43:08] Sisi a dit : Много точно го казваш, тяхното коварство е безмерно и точно по-горе исках всъщност това да ти кажа, внимавай и пак внимавай, могат да ти пробутат с голяма лекота най-голямото и гадно коварство и ако си внимателен червената ти лапичка щее почне да свети дори и слабо, че има нещо гнило и никога не подценявай скорпионския инстинк, че има нещо което се е как си трябва, макар и налице всичко уж е добре и точно. Те няма да те оставят на спокойствие НИКОГА, ПРОСТО ЩЕ ТРЯБВА ДА ГО ОСЪЗНАЕШ ТОВА ТВЪРДО, ДА СЕ съобразявааш с него винаги и да не лежиш на постигнатите до тук лаври, ако искаш разбира се, да завършиш започнатото.







Аз също се срещнах с рептили мъж и жена или по скоро ме срешнаха и ги свих на бърза ръка в ъгъла само с държанието си на смелост, че не съм се уплашила, но ха ха ха те доста се развълнуваха, ако не уплашили.







[10:41:21] Sisi a dit : Еленкооо, я виж сега пак започваш да звучиш като курдисан папагал с тая ферма и маймуните, не го ли чувствуваш ?

Я си препрочети месажчетата и си направи сам психоналазиата, нали си нещо там психолог, че ако аз го направя пак, ще ти клепнат ушите. Почваш да ме нервяш с повторенията, без да имаш аргументи и нали знаеш нееЕрвиран скорпион не е никак приятно да ти пише писъмца, ще зафърчи от теб дреп и перушина.

Сега другото нещо, което усещам е еуфорията и това хич не ми харесва, като познавам, как лесно я обяздват рептилите и ти надеват в такива моменти още няколко вървички на шията, може и по любовна линия.

Толкоз, бъди щастлив, но не забравай, че рептилите бдят денонощно на поста и а си се отпуснал, а са те гепили натясно в ъгъла и после ох, ах, их, как можах да ме измамят така лесно след като ги познавам толкова добре ? Като гледам са ти сп уснали много информация без най важната методиката по която работат всички и докато сам я научиш от собствен опит, ще удариш шейсетака като мене и ще си получил милиони удари, като не слушаш какво ти казва кака ти. Не се възгордявай, не се взимай за най-пробудения, не си мисли, че ще те оставят на спокойствие, бъди внимателен, бъди смирен и вглъбен, случай гласовете на кръвта, които с в теб, дори заглушени много, остави инстинктът ти да работи с пълна пара за теб и продължавай към ИЗВОРА и да не стигнеш до него, поне ще знаеш, че си опитал, което не може да се каже за милиони други. По-добре малко, отколкото хептем нищо.

Това е от моето училище за твоето училище за днес. Чаооо, бъди щастлив и умната.

[10:52:45] ELENKO ANGELOV a dit : (F)ok 6te te poslu6am[10:53:07] ELENKO ANGELOV a dit : dori bukvalno[10:53:43] ELENKO ANGELOV a dit : no ti nezabraviai kolko sme pleneni ot dumite i ezika kato izraz edna duma za teb e edno za men druga[10:54:08] ELENKO ANGELOV a dit : az 4uvstvam pove4e i se doveriavam na instinkat pove4e ot na o4ite si[10:54:49] ELENKO ANGELOV a dit : kakto 4uvstvam 4e si prava i patila i za tova madra[10:55:37] Sisi a dit : Не ме слушай мен, слушай кръвта си, аз само те провокирам да го направиш и да не се изгубиш по пътя. Не е важно мен да ме слушаш, важното е да не се изгубиш от прекалена самонадеяност, която така добре развиват рептилите, за да те имат, рано или късно и изцяло. Мен ме забрави, аз егото съм си го замръзила от край време и не ме интересува тази част от нещата, важното е да се върви напред или по скоро назад и нагоре към извора и не се загубизме поне малкото останали със съзнание хора по ПЪТЯ.[10:56:03] ELENKO ANGELOV a dit : (handshake)[10:59:40] Sisi a dit : Не мен в буквалния смисъл на думата не ми пука кой каакво мисли или не мисли. Нали по-горе затова ти писах да слушаш преди всичко гласът на кръвта си и да не се уливаме в думи схеми, предложение и не знам каакви други номера от Матрицата, която малко или много ни е хванала в клещите си. Аз съм многословна, защото давайки си точна сметка колко на хората е промит мозъка, се страхувам че те няма да разберат като начало накъде да гледат и какво да разбират. Ако веднъж напипат правилния коловоз, тогава въобще няма да има нужда от никакви прикаазки схеми и прочее, ще се вървят с убеденост по ПЪТЯ и просто ще чувствуват, че точно на него трябва да бъдат и докрай да го извървят. Баста. Точка, ЧАО.

[11:01:49] ELENKO ANGELOV a dit : a moment ne mi kaza mnenieto si za tozi otkas[11:01:53] ELENKO ANGELOV изпраща файла "http://www.thespiritofoknele.org.doc/" до участниците в чата.
[11:02:55] Sisi a dit : Добре, ще ти го кажа, ще видя кой, ще го прочета пак, защото сигурно са го чела, ще помисля и ще те бомбардирам с мнението си, немай грижа.[11:03:21] ELENKO ANGELOV a dit : "iztegli"[11:03:25] ELENKO ANGELOV a dit : ok[11:03:44] Sisi a dit : Да това правя точно в момента се записва.[11:12:11] Sisi a dit : Еленко, на мен ми дава цялата книга, аз за нея ти казах в общи линии, мислех че искаш нещо много конкретно върху точно определен пасаж от книгата ти. Ако има такъв копирай го тук пасажа, при положение, че наистина искаш да ти кажа конкретни неща за конкретено писано от теб нещо. Как да знам от цялата книга за кое искаш точно да ти кажа ?[11:13:12] ELENKO ANGELOV a dit : tova koeto ti pratih e otkas sega[11:13:19] ELENKO ANGELOV a dit : i iskam da e sas snimkite[11:13:33] ELENKO ANGELOV a dit : ako go kopiram tuk niama da vidi6 snimkite[11:13:43] ELENKO ANGELOV a dit : sega ti pratih otkas[11:13:55] ELENKO ANGELOV a dit : ti otvaria6 po gre6ka faila s knigata[11:14:28] Sisi a dit : Пак го пусни нещо грешно става тука, мам си джейс[11:14:30] ELENKO ANGELOV a dit : tova e teksta no sega kato go kopiram tuk niama snimki[11:14:52] Sisi a dit : Добре аз ще намеря снимките в книгата по теста[11:14:58] ELENKO ANGELOV изпраща файла "http://www.thespiritofoknele.org/ sample.doc" до участниците в чата.
[11:15:10] ELENKO ANGELOV a dit : ne ti ima6 star raboten variant i tam gi niama[11:15:15] ELENKO ANGELOV a dit : tuk gi ima[11:15:20] ELENKO ANGELOV a dit : eto i teksta tuk[11:15:27] ELENKO ANGELOV a dit : Нашите Души & Правилa

Подобно на Йеронимус Бош швейцарският художник Гигер безмилостно ни показва точно анаболизма(синтеза) и катаболизма(окислението) на нашите същности в Астрала. В творбите му се виждаме манипулирани от змийски изчадия във вид на пълзящи ембриони и зародишни лавроподобни същества. И слабо защитени от клетъчните мембрани на егото ни, очакващи момента на метаморфоза и прераждане. Проектите и рисунките за филма „Пришълецът”(„Alien”) на режисьора Ридли Скот му носят широка международна известност. Душите на истинските човешки същества, а не на органичните портали съществуват в по-висше измерение в рамките на тази вселена и поради тази причина са все още под контрола на Мрака. Нашите души първоначално са дошли от Истинската Реалност, но сега те са във Фалшивата Реалност, те са затворени в духовни клетки, създадени от Мрака. Тези клетки са това, което ние наричаме „душа”. Будното ми его най-трудно прие този урок... Човешките същества погрешно приемат, че правилата произхождат от благосклонен бог, когато в действителност оригиналният източник на правила е един зъл, фалшив бог. Мракът! Фалшивите богове не са всемогъщи и поради тази причина имат нужда да налагат правила на своите творения, с цел да ги контролират, да им дават енергия. Поради същата причина кървавите ритуали и религиите на Земята са били измислени от Рептилите с цел контрол над човешките същества. И за това имат толкова много безумни правила.Молох Молох е древен бог на слънцето, огъня и войната в семистската митология, на който се принасяли в жертва деца дори и от знатни семейства. На това езическо божество служели израилтяните и през скитанията в пустинята и след това в Палестина - 4Цар. 23:10; Ез. 20:26,31. Жертвите, които принасяли на Молох били главно човешки жертви, но най-вече деца, които хвърляли живи в силно нажежените ръце на статуята му. Според Стария Завет, Молох е другото име за Ваал. При евреите Ваал се трансформирал в Молох. Финикийците (създателите на парите), които са имали за върховен бог Ваал и картагенците, техните поселници, са служили на този образ с подобни ужасни жертви, както римляните са обожавали Сатурн. Преносно Молох означава - тиранична и безпощадна сила, която изисква пълно подчинение или непрекъснати човешки жертви. Луциферианството(сатанизъм) произлиза от древното семитско(еврейско) езичество. Не е случаен фактът(холографско парче от пъзела), че Молох е вид влечуго, гущер. Да, Рептил, кръстен на древния бог. Молохът(Moloch horridus), известен още като Бодлив дявол, е влечуго от разред люспести и единствен представител на рода Молохи. Въпреки страшния си външен вид той не е отровен, а почти безобиден. Покрит е с конусовидни бодли. На тила има мастен израстък - „фалшива глава”. До тук в тази част за Молох съм одебелил думите – Молох, огън, война, жертва, знатни семейства, евреи, пари, непрекъснати човешки жертни, сатанизъм, Рептил, Бодлив дявол. Прочетете следващия текст и по-лесно ще се досетите как да свържете тези думи, тези холографски парченца от пъзела на сегашната реалност. Молох е фалшив бог на слънцето. Едно от многото имена на Мрака.
Малко извън темата ли?
Жертвоприношенията в древността са били за страх, подчинение и кървища, източващи психичната енергия(Лууш) на наивните хора. Това е храна за Рептилите - маскирани като богове и идоли. Жертвоприношенията и страданията в чест на Молох стават и днес по асфалтовите, магистрални олтари. Но днес в 21-ви век ги правим всеки ден, „доброволно”, в името на Егрегора на скоростта, суетата и самочувствието на отличен пилот. И кой казва, че всеки трябва да шофира? Това е дарба. С алкохол или без алкохол ако си слаб шофьор, си си слаб шофьор. Това не те прави по-малко мъж или мацка. Това е безумие с тенекиени ковчези. Всеки ден умират няколко българи(у нас) в автомобилни катастрофи и средно на година броя им е чудовищен. Това е по-зле от война, това е кървава ферма! Събудете се! Вижте безумието! Навсякъде по света има ограничения на скоростта до 120-130 км/ч. Има глоби, фуражки със светещи жилетки и радари, дебнения, антирадари, присветквания с фарове и други хитрини. Само аз ли виждам световния заговор за кървав Лууш? Проумейте го! Е след като навсякъде законът ограничава до 130 км/ч максимум скоростта на колите, кой безумен закон позволява на автомобилните корпорации да произвеждат автомобили, развиващи скорост 200-300 км/ч? Съвременни змийски олтари на Молох и Кетцалкоатъл.

Всички сме нечии синове и дъщери, всички имаме загинали или пострадали в „асфалтово жертвоприношение”. Събудете се! Все едно да ти дадът след бутафорен изпит пистолет с хаосни и бойни патрони и да те ограничат със закон и затвор да не използваш бойните. Събудете се! Днес в България най-големите престъпници са и автомобилните инструктури и хората в изпитващата система, които допускат некадърници да имат книжки. Да шофираш кола е дарба! Въпрос на време е те да станат убийци. Да, аз Еленко Ангелов съм много лош, некадърен и разсеян шофьор. Не ми трябваше много време да го разбера. Аз не шофирам и оставям това на можещите. Това не ме прави по-малко мъжкар. Колко време ви трябва да разберете за някой или за себе си, че не става за шофьор? Ако намерите поне малко смелост да го признаете първо пред себе си, после е по-лесно и пред близките и колегите ви. За мен е изход да върнете свидетелствата си за правоуправление, не ги подновявайте или ги скъсайте, ако сте слаб водач на МПС. Свалете дулото на пистолета! Сега! Събудете се! Вие имате други дарби! Докажете се в леглото, в бизнеса, в работата, в семейството си! Ние, сто събудили се маймуни имаме сила да променим(избегнем) това безумие! Да осъзнаем глупостта и да дадем личен пример! Не ставай жертва и палач! Това е пробив във Фермата. Ако не можеш да караш, не карай! Както в древността хората са страдали от кървавите жертвоприношения в името на рептилски фалшиви идоли и богове, така и днес милиони преживяват безумието на асфалта с кървави сълзи. Това е издоена психична енергия. Тя е храната на тези видими и невидими паразитни, влечугоподобни същности. Страхът, стресът(осъзнат и неосъзнат) от яда и треперенето всеки ден по светофари, страданието и последствията от безумни изпреварвания и мъжкарски доказвания е трагично изцеждане в Матрицата Ферма. Къде си мислите(ако изобщо мислите) отива енергията ви по време на тези психични процеси. Подавайки се на демоните на скоростта, доказването и перченето вие сте обречени на заколение. Спестена, неизхабена за яд психичната енергия привлича в живота щастие и благодат. Винаги има избор между предпазливост и страх.
Още холографски парчета Истина С какво се задвижват автомобилите - тези тенекиени ковчези? Да, с нефт(петрол) - метан, етан, пропан, бутан, бензин, нафта и керосин. Петролът(petroleum, „земно масло” - от гръцки petra – скала, и elaion – масло или латински oleum) е образуван през последните няколко милиона години от непълно разложени растителни и животински остатъци, заринати под дебели и тежки слоеве от скала. Животинските остатъци са най-вече от планктонови организми и древни динозаври(влечугоподобни). В съвременния свят нефтът често е наричан „черно злато” и „динозавърска кръв”. При преработката на нефта Големите Психопатски Корпорации замърсяват безвъзвратно околната среда и са виновни за 90% от раковите заболявания по света. Фимът „Корпорациите”(„The Corporation”, http://www.kolibka.com/) ще ви го докаже с факти. Интересен е факта, че в онзи строй преди 10 ноември бяхме затрупани с рептилското лого на държавната фирма „Петрол” – огнен дракон. Излиза, че днес не е нужно явно да правим ритуали на рептилския бог Молох, изискващ пълно подчинение и непрекъснати човешки жертви, а е достатъчно да спазваме сатанинския преднамерен дизайн. Той е – да търпим психопатските корпорации, които предизвикват раковите заболявания, да понасяме кървавите американски и руски петролни войни за „Динозавърска кръв” и да пълним „тенекиите си за предвижване” с гориво и да вдигаме демонска скорост над 100 км/ч. по скапаните асфалти. Дали ти или твои близки ще страдат от рак или катастрофи(или и от двете), на програмиралите това безумие Рептили им е все едно. Стресът е храна за тях. Важното е истинските хора да страдат и да се страхуват. Така тяхната психична енергия е източена като от вампирски зъби. Да знам, че цялата ни съвременна цивилизация е базирана на петрола, но на каква цена?Най-видим символ за това, което твърдя е рептилско лого на емблемата на Алфа Ромео! Да, това не е огнедишащ змей, както мнозина смятат, а ацтекския бог Кетцалкоатъл, идентичен на герба на миланската фамилия Сфорца. Рептил поглъщащ жив човек. Това е по-скоро символ на автомобило - асфалтовия олтар, заменил този в древността. Вижте само това - компанията Alfa Romeo планира да създаде най-мощната версия на суперавтомобила 8C Competizione - GTA. Това заяви главата на италианската марка Лука де Мео в интервю с изданието „AutoTelegraf”. Моделът е обзаведен с бензинов силов агрегат с максимална мощност 450 к.с. и 4,7-литров работен обем. Моторът е заимстван от Мазерати(„Maserati”). Куплиран е с 6-степенна предавателна кутия с двоен съединител. Звяр, нали? Такава мощност в ламарина е дяволски капан. В него падат богати фукльовци и потърпевшите от техните рискове шофьори. Не е случаен и факта, че логото на Мазерати е тризъбеца на Нептун, а по късно в библията е присвоен като символ на Сатаната. Да това е дяволски тризъбец за набождане на хора в адските казани. Събудете се и спираме общия кошмар!
За мен, колкото и наивно на някои мъжкари, да се струва следното ми радикално решение то е изход от кървавата Ферма. Само ако имах такава власт, предлагам(нареждам), както разни маниаци тук в България, а и по света си слагат чипове на двигателите, за да увеличават мощността на колата, а от там и скоростта, така да се въведе производство(или законно поставяне на чип-тунинг) от корпорации или правителствата, на чипове за ограничение на скоростта до 90 км/ч. Всички по-нови коли имат тази опция. След като всички ревем и сме източвани от тази „Война по пътищата” нека това стане реалност! Да гласуваме за Лидер, който ще изпълни този проект! От дете карах баща ми, а и до днес съветвам да се дават лъжливи светлинни сигнали(пресветкания с фарове), предупреждаващи за полиция. И това е изход. Нека стане масово, това ще убие Демона на скоростта! Ако искате да видите рептилското око на Демона, притворете леко очи и се вгледайте в емлемата на Лада. Получава се, стилизирано змийско око, не само руска лодка. Няма съвпадения, всичко е умишлен дизайн. Дори и дизайнерите на лога неподозират на кой Егрегор служат.

Lada, Mustang Shelby GT500, Dodge Viper snake… В друга част ще разкрия още лога и конспиративни, невидими за обществото връзки. Пристрастените към скоростта да си ходят на картинг, Формула 1 и на „Speed Fest”(фестивали на скоростта). Наречете ме мечтател, но не сам само аз, 100 маймуни сриваме рептилския жертвеник! Събудете се, сега!Прераждане
Много хора все още не вярват в Прераждането(Инкарнацията). Жалкото, е че много истински хора се държат като Органични портали(материали), облъчени от вторите и вярват в Преяждането, а не в Прераждането. Окей, чуйте накратко! Точно е доказано, че на всеки седем години, човешкото тяло, по-точно всички клетки по него са се обновили (ксерокопирали ) и сменили. Вие „нямате нищо общо” с онова тяло от преди седем или двадесет и осем години. Един седемсет годишен е сменил поне шест пъти физическото си тяло(точно, както сменяте любимите си дрехи) в този си живот тук и сега. Всеки път, когато се страхувате, ядосвате, стресирате и самосъжалявате вие, ние вкарваме буквално „киселиннa отрова” във всяка една клетка по тялото. Клетките се копират(наистина точно както на копирна машина) всеки ден и потвърждажат тази отрова(отрицателна енергия) за ваше естествено състояние. „Всички болести са от нервите” не е просто народно вярване. Клетка копирана с яд, жлъч и страх, предава нататък тази грешка. Да, това е Рака! В отделна част, ще разкажа за моите хипнотични сеанси, с които първо се убедих в „другите животи” и Инкарнацията изобщо. Изводите да не се ядосвате въпреки всичко са ясни. Моят приятел Влади М.(с него сме фенове на сериалът „Изгубени”) казва:
-„Грижете се за тялото и най-вече за нервите си, защото няма да има къде да живеете”!
Слънцето А ето това трудно се проумява. Така, Слънцето е куб, а не сфера във фалшивата реалност. А сега, шах с пешката. То само изглежда сферично, защото се върти с висока скорост. Всички слънца са кубични. Мракът преднамерено е проектирал вселената по този начин, защото на метафизично ниво кубовете или по-точно техните 90 градусови прави ъгли, създават съревнование, противопоставяне и объркване. Същото го твърди и авторката Амитак Станфорд. И как не, ние сме в едно и също сънувано училище. Висшо Астрално Училище. Аз твърдя, че изхода с визуализация(медитация) на 100-те маймуни е по-важен от това дали е куб или кълбо. Това се променя по-желание на „Архитекта”(фалшивия) на мрачната Матрица според целта му да манипулира реалостта и тази информация може само да обърка повечето истински хора. Голяма част сте мои съученици но имате подържана Амнезия(за Амнезията).
http://www.thespiritofoknele.org/ oknele@abv.bg[11:16:11] ELENKO ANGELOV a dit : iskam mnenieto ti samo za tazi 4ast tuk[11:16:12] Sisi a dit : Да мерси, ще го прочета и после ще опитам пак да регистрирам онзи със снимките да видиме.[11:16:28] ELENKO ANGELOV a dit : priemi pusnah go pak[11:16:33] ELENKO ANGELOV a dit : srazli4no ime[11:50:28] Sisi a dit : Значи, да почнем от швайнерските художници. Повечето от тях рисуват в много, много черни краски и картините им са много подтискащи, даже страшни, но са израз на вътрешната им същност, фактически. Изглежда рептилите много яко са ги налегнали от време оно и те са очевидно по-податливи на сатанинското влияние от нас българите. Хе, хе, хе и как иначе ? Не случайно са ни погнали и са решили да ни унищожат до крак рептиляците, точно защото поддаваме като всички останали хора, нооо труднооо, защото сме от по друга мая замесени, ХОРА. По принцип, нашите епоси, приказки и легенди са пълни с истинската история на човечество с всичките му там рептили, дяволи, сатани и прочеее изродски изчадия и това, че сме ги забравили си е за наша сметка и си плащаме всеки ден с курбана, за който служиме на рептилите през вековете. Естествено, сатаните са работили много усърдно да забравиме извора и за съжаление са успяли да ни изтрият родовата памет с всичките закодирани в нея знания за света и реалността и си плащаме жестоката цена днеска и при това, всички без изключения. Нали затова ти викам, че трябва да се върнем назад, но винаги и нагоре към ИЗВОРА, КЪМ КОЙТО СМЕ СЕ ОТДАЛЕЧИЛИ БЕЗКРАЙНО МНОГО И ПЪТЯТ ЩЕ Е ДЪЛЪГ И СТРАШЕН, НО ПОБЕДЕН. Аз знам, че ние бъгарите единствени бихме могли да извървим този път и да повлечем след и другите народи по него, барабар с шваейцарците, които са най-пострадали от рептилите, горките, според мен естествено. Това, че много са концентрирали силите си рептилите върху швейцарците говори добре за тях като същности, каквито за съжаление само преди са били. Значи, че са имали голям потенциал като човеци и е трябвало да им промиват мозъците особено настървено, докато ги превърнат и тях в едни настървени зомбита и нищо повече. Това, че са се поддали на тоталната модификация и манипулация, не намалява първоначалният им потенциал, потенциалът който са имали преди да ги налегнат рептилите и изцяло ги подменят и модифицират. Щом ние българите сме се поддали макар и по трудно и по-бавно през вековете, значи човечеството като цяло си има работа с много добре шлифовани и добри, даже гениални рептили, заредени с много познания във всички области, включая и най-вече езотериката. Някъде четох, могат да знаят, какъв си бил в предишните ти животи и кога отново ще се родиш и се подготвят предварително, ако си от тези които не се поддаваш лесно на тяхните въздействия, да те обработят овреме и отрано, за да те победят в този живот, ако не са успяли в предишния ти. Това си звучи много налудничаво, страшно и невъзможно. Може точно това да е така, но аз го почувствувах като истина, направо даже повече от очевидна. Няма доказателства за такива работи и за такива неща си трябва само да включиш познанията, които са закодирани в теб от предишните ти животи и само те биха могли да те убедят, че такова лудо нещо е самата и дори очевидна истина. Това се неща, които може да знаеш само ако полетиш над Матрицата като полет над кукувиче гнездо и видиш отгоре и от високо цялата картина с гнездото в случая по скоро на змиите, къде се намира и прочее и кой командва цялата тази рептилска флотилия. Кой може да е, ако не Дявола, след като са една огромна черна сила, покриваща земята само с ужаси и нещастия ?[11:58:14] Sisi a dit : Колкото до твоя приятел Влади, бих искала да го допълня, защото така както го казва той, е непълно като дефиниция и си е чисто рептилска работа това. Обяснявам. Рептилите са тръгнали да убеждават хората, всички да се грижат за телата си и всички да са хубави , даже еднаквички с прекрасни тела и прочеее, но задължително с празни глави, без сърца и най-вече без дух. Каква полза, ако ще живееш дълго при това положение, пък и докрай красив с перфектно тяло и отлично здраве ? Аз познавам, сигурно и ти много хора, които живяха и живеят много дълго, но подозирам, даже съм сигурна,че е така само защото са перфектни слуги на рептилите и са си едни здрави опове и нищо повече, нямат нищо общо с човеците и са станали вампири, та знае ли се. Дааа, та нали роб-роботите трябва да се хубави и семитрични всички, еднаквички не само в телата, но и с еднакви програми у главата и натам вървят нещата. Та значи искам да кажа, че може да имаш перфектно тяло и яки като въжета нерви, ако нямаш дух в него и топло сърце пълно с любов към другите, язък за усиллията и всичките му там упражнения, медитации, визуализации и прочеее схеми и схемички, пак на Матрицата и маняците-рептили.[12:11:45] Sisi a dit : Колкото до катастрофите, повече от очевидно е, че те са част от геносида не само над българите, но и над човечеството с всичките му там производни и източване на кръв и енегрия от рептилите. Но говорейки за тези катастрофи и прокламирайки да се слагат чипове в колите, за да се намали скоростта, ти вече си автоматически на страната на рептилите. Това е нарочно предизвикано положение от много други, като точно до този момент да се стигне, че да искат хората спасение пак от тях, в случая чиповете. Днеска у колата, утре у главата !!! Нещо неясно, или пак трябва да ти го нарисувам на картинка ? Абе ти какъв психолог си, та това от психологическа гледна точка е толкова ясно, че не може и повече. Аз затова се пазих цял живот, след хилядите страници които съм прочела да не чета фройдиска психология, че да ми замъглят мозъка. Чиповете драги ми смехурко са насилствена форма и така желана от рептиляците и те няма да спасят положението, освен съвсем и окончателно да ни заробят днеска уж за добре, утре за да е по зле и тоталното ни роботизиране, т.е. в перфектните роби да ни превърнат.

СЪЗНАНИЕТО, СЪЗНАНИЕТО, ОТВАРЯНЕТО НА СЪЗНАНИЕТО МУ Е МАЙКАТА, А НЕ ЧИПОВЕТЕ, РАЗНИ МЕРКИ ЗА СИГУРНОСТ И ВСЯКАКВИ ДРУГИ ПРОСТОТИИ, ИЗМИСЛЕНИ ОТ РЕПТИЛИТЕ, ЗА ДА НИ ДЪРЖАТ ЗА ВРАТОВЕТЕ.

Та те така винаги правят, пробутват ти леко срекмето за балъци, уж с най-добрите намерения за човечеството и за хората /въх, нищо де, то вече няма такива, ама ще примижиме факта/ и после хоп, ти наденат цялата мрежа и си вътре. Това че мърдаш и се мяташ като риба на сухо с нищо няма да ти помогне, освен да пляснеш пак в бокалаа.

Не случайно е казано, пътят към АДА е осеян с добри намерения. И как не, като има толкова балъци, които се оставят да ги заблуждават, че трябва да направят, там нещо си, за благото на човечеството и после се оказва, че пак е чисто и просто дяволска работа. Задължително е да виждаш по-далече от носа си и собствената си персона, както и най-вече крайните резултати и кой от тях се готви да спечели.

И как иначе ? Tа нали точно затова съществува МАНИПУЛАЦИЯТА И СВЕТОВНАТА КОНСПИРАЦИЯ ДА прави от хората балъци и да се ловят пак на рептилските въдици. За голямо съжаление и ти се оказваш бая голям балък, фанат с дребна кукичка, при това. Ха, ха, ха умирма от смях в момента, като пиша това. Бре Еленко, недей да излагаш скорпионската чета така бе, убивам те.

[12:35:42] Sisi a dit : Колкото до Слънцето, признавам си те в тоя вариант не го бях чела и чула до сега и предпочитам да не си давам окончателното мнение по въпроса, освен че всичко е възможно. Мога да кажа само, че сигурно не е случайно, че не обичам ъгловати предмети, а само овали и кръгли неща. Може би и затова все се закръглям и никога не мога да стана чепата върлина, така де, да стана ръмбел, според рептилската мода. Малей умирам от смях в момента като пиша и това.

По принцип, обаче съм чела не малко за ъгловите предмети и тяхното влияние и ми стана ясно, защо обичам кръговете и овалите, тъй като природата ми не се поддава на подобни влияние на съревнование и надмощия, все неща, към които нямам абсолютно никакъв афинитет и никой не е успял да ме насочки в подобна посока за толкова годинки /мале вече използвам умалителни форми, което значи че все пак Матрицата малко ме е зачобръснала, но малко, много малко и слава БОГУ/.

Аз не съм психолог, но си правя анализ всеки ден и като почна много на пенджевек да отивам, се самокоригирам. Те там е номерa драги, сам и с чисто съзнание да се самокоригираш, е не чиповете да те коригират, защото точно тогава ще стане най-страшното.

Е, Еленко мамин, какин и прочеее, стига ли ти моя анализ или да се отпецна и още да ти обяснявам, щото то е ясно, че е много трудно да се превърнеш в летящ балък и с отскок силен да изкочиш от бокала на Матрицата. Може да е трудно, но не е невъзможно, това е положението. Рептиляците.-маняци може да са ни модифицирали и превърнали в балъци и набутали в бокала на Матрицата, единствения изход е, ние да се демодифицираме и депрограмираме и отново човеци да станеме, но само с нашите собствени усилия, а не с помощта пак на рептилите, тяхните чипове и сатаниски машинерии, защото точно тогава съвсем ще заглъзнеме в бокала и толкоз.

Не видях снимките, но не мисля че имам нужда, освен любопитството, каква логика те е водела да ги сложиш.

Ох, на мен си ми ясен, но мисля, че на теб все още не са ти ясни някои неща и ще трябва да си отворен за някои истини, но само ако не идват от рептили. Хайде, стига ти толкова за днеска, то не бе училище, то не бяха уроци, ще взема да стана някой мастит професор и да си загубя всички знания, за да карам на рептилските показания. Не бой се, няма такава опасност,удържиме фронта и без барута, макар и да фърчи дреп и перушина сомо с писане. Не се сърди. Тези, които те гладат с перце нищо няма да те научат, освен съвсем да те приспят и да те ошашават, слушай критиките и недоволните, там може да чопнеш някое златно зрънце в плявата и да ти осветлява ПЪТЯТ, ако естествено си решил твърдо и докрай да вървиш по него. Ако ли пък ще си пишеш книжки, за да си чешеш егото, добра посока си взел, ще стане номера.

ИЗБОРЪТ Е САМО ТВОЙ И НА НИКОЙ ДРУГ. РОБ СЕ СТАВА САМО ДОБРОВОЛНО, ДОРИ И КОГАТО НЕ СЕ УСЕЩА. Всичко добро, ох свърших, пак се отплеснах, дано да си разбрал и хванал края на червената нишка. Чаооо.

Тука е страхотен студ и дъжд, колайдърът е само на 75 километра от тук и очевидно яко ни охлажда, докато се превърнем в бозони, тъпанарите му с тъпънари.

И ето за последно, докато ти сам си в Матрицата с двата крака, та до главата, нищо не става и другите не ще можеш да изведеш от бокала и копелетата на Сатаната са съвсем наясно с нещата и нищо не рискуват да си покзват истинските лица и дейности. Излез, преди всичко ти от Матрицата и нейното мощно влияние, тогава само ще можеш и на другите да помогнеш. Това, ако не го осъзнаеш цялостно и дълбоко, нищо няма положително в истинския смисъл трайно да стане в последна сметка, освен поредната услуга за рептилската раса. Те са истински царе на трика, от най-голямите си жертви и врагове да правят най-добри слугинари. Истински магьосници са в това отношение, в пълния и в относителния смисъл на думата.
ПРОДЪЛЖАВАМЕ РАЗГОВОРИТЕ, СЛЕД ИЗВЕСТНО ПРЕКЪСВАНЕ ОТ СТРАНА НА РЕПТИЛИТЕ, МАКАР ЧЕ ТОЧНО ТЕ ПРЕДИЗВИКВАТ ТЕЗИ РАЗГОВОРИ, ЗА ДА НИ СКРОЯТ КЮЛЯФА. ТЕ ВИНАГИ ИЗХОЖДАТ ОТ ПРИНЦИПА "ОПОЗНАЙ, ЗА ДА ПОБЕДИШ" но и ние на него действуваме деее, та да видимеее кой кого накрая ще ...еее !!!
То е ясно, че всичко това, ще се чете само от техните профескионални манипулатори и психолози, а останалите, които случайно биха попаднали тука, ще им се види много дълго, но се лъжат, биха много добри изводи си извадили от тези разговори. Изборът си е техен, последствията също !!!
[21.09.2008 14:43:18] Sisi a dit : Къде си бре Еленко, да не те е хванал някой рептил в лапите си ? (devil)[09:11:49] ELENKO ANGELOV a dit : hvana mi samo kompiutara[09:12:04] ELENKO ANGELOV a dit : ataka ot super virusi[09:12:11] ELENKO ANGELOV a dit : e izkaraha go ot stroia[09:12:19] ELENKO ANGELOV a dit : no vsi4ko se pazi v arhiv[09:12:29] ELENKO ANGELOV a dit : ti kak si
[09:15:09] Sisi a dit : Браво, добре си направил на отпечаташ всичко, защото положението е обсайт. Аз пък почти една седмица не можех да си отварям скайпа и най-накрая синът ми, нали е прогрнамист, го оправи та затова вече съм на линия. Иначе, добре горе долу но с вечна хрема от опрашването което ми провеждат рептилите[09:16:10] ELENKO ANGELOV a dit : vapreki vsi4ko ama vsi4ko ne triabva da se maha usmivkata i volevoto dobro nastroenie[09:16:15] ELENKO ANGELOV a dit : tova e izhod[09:16:46] ELENKO ANGELOV a dit : ne se iadosvam v 90% ot situaciite-melodrami okolo men[09:17:25] ELENKO ANGELOV a dit : kogato ne izpitva6 gniav strah iad .... ti ne si hrana[09:17:51] ELENKO ANGELOV a dit : ni ne otdava6 energiata si za melodramite organizirani ot opovete[09:18:06] ELENKO ANGELOV a dit : tva e vsi4ko[09:18:17] Sisi a dit : Е, да прав си, но си още млад и в един момент ще установиш, че въпреки всичко отвътре те е работило и ще се окаже че са ти повлияли и то много, ако случайно въобще в програмата ти са предвидили да живееш дълго.[09:18:26] ELENKO ANGELOV a dit : malko tarpenie i nedeistva6 po inertzia[09:18:50] ELENKO ANGELOV a dit : az sam bezsmarten[09:18:57] ELENKO ANGELOV a dit : tva tialo e kostium[09:19:05] ELENKO ANGELOV a dit : kakvo kato go povredat[
09:19:07] Sisi a dit : Какво искаш да каажеш по инерция, ако не действаш по енерция как да действаш искам да знамп?
[09:19:40] ELENKO ANGELOV a dit : samo ako znae6 kak reagirat starite mi poznati[09:19:46] ELENKO ANGELOV a dit : te ne me poznavat[09:19:56] ELENKO ANGELOV a dit : az sam ve4no v dobro nastroenie
[09:20:49] Sisi a dit : Има един момент, който е много гаден, след като покажеш че не ти пука и издържаш с усмивка, те ти намират колая и ти намерат най-слабото място и удрят яко там, за да им ставаш поне отвреме навреме храна, защото има тежки удари, на които не може да не реагираш още по малко с усмивка[09:21:13] ELENKO ANGELOV a dit : staria Elenko samo predi 4-5 godini be6e namra6ten za vsi4ko i gotov i 6amarosva6t vsi4ko i vsi4ki koito mu se izpre4at i kakvo preteglia6e staria Elenko - o6te pove4e melodrami i drazniteli[09:21:29] ELENKO ANGELOV a dit : probvaha se niakolko pati[09:21:36] ELENKO ANGELOV a dit : naistina ne mi puka[09:22:43] ELENKO ANGELOV a dit : streliaha po men ,klaha me . prebivaha me. razbiha mi sartzeto, kradoha me, katastrofiraha me, 43 gradusa temperatura poddarjah.... kakvo o6te[09:22:51] ELENKO ANGELOV a dit : naistina ne mi puka[09:23:15] Sisi a dit : И аз съм обикновено в добро настроение, което си мисля че идва от природата ни, от породата ни и съгщо от някаква сила и инстинкт, който ни води за ръка за да не ставаме храна. Аз не съм ги знаела преди тези неща и не съм се ръководела от мисъл и тактика, значи само инстинктът ме е водел и съм им разкатавала мамицата като все бях усмихната и всички мислеха че съм най-щастливия човек на света и без никакви проблеми.[09:23:21] ELENKO ANGELOV a dit : s iada si i gneva postigah i pritegliah o6te melodrami[09:25:27] ELENKO ANGELOV a dit : razberi dori dobri roditeli zaradi nevejestvoto si ot malki osakatiavat i promivat saznanieto na detzata si s ... naprimer- baba metza, torbalan.... diavola.. 6te te vzemat tzigani... prikazki - bezumni trilari za detza- zmeiove lami... valtzi s razprani koremi vatre 4erveni 6ap4itzi....[09:25:58] ELENKO ANGELOV a dit : za mnogo hora e kasno da badat izkliu4eni ot Matricata Ferma[09:26:18] ELENKO ANGELOV a dit : no ne e kasno da vazpitata vnu4eta i sinove da6teri po drug na4in[09:27:44] ELENKO ANGELOV a dit : az na den imam po pet klienta v kabineta si vsiakakvi vazrasti i prosloiki, osnovno gi u4a na tova -sprete da promivate saznanieto na detzata si[09:28:24] ELENKO ANGELOV a dit : imame si nujda samo ot instinktivnia si strah koito e vroden[09:28:33] ELENKO ANGELOV a dit : za da utzeliavame
[09:28:55] Sisi a dit : Да, но не лежи само на това ухо, точно защото издържаш те няма да те оставят на мира. Те точно такива като нас използуват особено много като експериментални мишки, правят си опити върху нас, за да се научат, точно такива по издръжливите как да ги сринат и направят като другите. Знам от собствен опит, че в един момент малко ти отпускат сиджимката, но това означава че ти готвят нов удар и той винаги е по силен от предишните, пък и искат да се отпуснеш, за да си неподготвен. Така че все пак винаги трябва да си внимателен, без да ти разваля настроението това и готов за удар и то от там, откъдето най-неочакваш. Извинявай, но аз вече съм им изучила номерата докрай почти и знам, че никога няма да те оставят да се вихриш в живота както на теб точно ти се искта. Внимавай особено с нови приятели и приятелки, в началото те винаги са много даже прекалено мили, което веднага трябва да ти обърне внимание, докато си изиграят ролята, за която са ги пратили.
-[09:28:58] ELENKO ANGELOV a dit : inducirania kolektiven Strah ni pravi goveda v Reptilskata FErma[09:29:52] ELENKO ANGELOV a dit : Blagodaria za saveta , no naistina sam naiasno za tova[09:30:08] ELENKO ANGELOV a dit : to i hlebarkite i gripa ne ni ostavat na mira[09:30:19] ELENKO ANGELOV a dit : kamo li agentite na MatritzatA[09:30:40] ELENKO ANGELOV изпраща файла "Marrs - Codex Magica - Secret Signs, Mysterious Symbols, and Hidden Codes of the Illuminati (2005.pdf" до участниците в чата.
[09:30:50] ELENKO ANGELOV a dit : vij pra6tam ti ne6to interesno[09:31:01] ELENKO ANGELOV a dit : za tainite znaci[09:31:37] Sisi a dit : Мерси ще го запиша веднага[09:33:10] ELENKO ANGELOV a dit : priemi go sega
[09:36:00] Sisi a dit : Ти като психолог сигурно си най-наясно колко народа е зле. Аз без да съм психолог, освен природен и инстинктивен, установих още като бях много малка, значи много преди ти да се родиш, че положението е много зле. Ще ти разкажа една случка. Трябва да съм била пет-шестгодишна и сме на деветосептемврийска манифестация у Враца на плогщада и като днес си спомням, че си казах тогава, че се намирам между луди хора, защото веднага гледайки ги засекох че са пълни лицемери и викат ура и прочее, само по принуда и че не идва от сърце, въобгще пълен фалшификат. Родена съм с тотална алергия към фалшификатите от всякакъв род и вид и го чувствувам автоматически и чисто инстинктивно, поради което не аможе и човек да ме излъже, особено по телефон като слушам само гласа, фалшифите струми направо ми раздираш ушите.
[09:36:48] ELENKO ANGELOV a dit : saglasen sa6tite slu4ki imah i az[09:36:55] ELENKO ANGELOV a dit : osobeno na manifestacii[09:37:15] ELENKO ANGELOV a dit : ti znae6 li 4e v 6esti klas kazah pred vsi4ki
[09:40:47] Sisi a dit : защо не пишеш на една линия бе човек ? С манифестациите исках да ти кажа, които са били някъде началото на 50-те, че товите баби и дядовци още са били много много вече под въздействие, а сегашните деца на пет-шест години още в родилния дом са им промили и програмирали мозъците с разни там силни болки за фрагментирането им и е почти невъзможно от тези деца човеци да станат, там е най-голямата трагедия. Дори и да бъдат възпитани по-най добрия начин, в един момент като им задействат програмата всичко отива по дяволите и ще направят това, което е според програмата, е не според възпитанието, което са им дали. Те там е голямата трагедия.
[09:42:06] ELENKO ANGELOV a dit : vie slepi li ste, az sam patriot no ne sam sliap latinskata azbuka e prepisana ot finikiiskata osnovno sled tova imperator Iraklii na vizantia smenia latinitzata s grazka azbuka -koiato e prepis na latinskia osnovno... i sled tva SOLUNSKITE bratia sastaviat glagolitza , koito ima za znatzi samo runu koito sa kato pi6ki s izvinenie, i godini po- kasno izgonenite im u4enitzi sazdavat kakvo -KIrilitza... Vie slepi li ste? o6te na starite kompiutri gledah klaviaturata i gledah kak kirilitzata e prepisana naglo ot Latinitza gratska azbuka.... Ta kakvo sa izmislili.. te sa prepisva4i plagiati...Izli6no e da kazvam kakvi problemi si imah .... Nebarzai pomisli i mi kaji dali ne sam prav[09:44:26] ELENKO ANGELOV a dit : Те там е голямата трагедия.... Ne ne ne Razberi edna silna dobra misal i nastroenie e kvantov efekt i razbiva hiliadi lo6i misli i sastoiania ... dokazaha go -Velikata ni nauka -edna dobra misal preprogramira hiliadi otritzatelni struktori na molekuli.... vij Emoto i toi go dokaza
[09:45:12] Sisi a dit : Малцина ще бъдат тези, направо еденици, които инстинктивно ще се борят срещу програмацията и ще я надмогнат. Ти като човек който приема много хора с тяхните болки, би трябвало по-добре да го знаеш и от мен. Направо не ти завиждат на работата, не може в един момент да не осъзнаеш, че тяхното положение е безнадеждно, просто защото не са способни да нито да осъзнаят, че са до ушите в Матрицата и още по-малко да си поизмъкнат поне главата от нея. Мани, мани, положението е доста натупорчено и ще има да стават страшни неща. Това е само извод от реалността, а не черногледство и липса на оптимизъм., защото точно оптимизмът ми който е неизчерпаем ме е спасил до момента, но не всеки го притежаваа и хората започват да се сриват психологически
[09:45:50] ELENKO ANGELOV a dit : Parvo koi hora[09:46:11] ELENKO ANGELOV a dit : nali si naiasno 4e vseki vtori okolo teb e organi4en portal[09:47:05] ELENKO ANGELOV a dit : ta te sa imitatzii pove4eto prinadlejat kam grupovata du6a na prasetata na maimunite... na plahovete[09:47:34] ELENKO ANGELOV a dit : sled smarta im .. te si otivat pak tam - v grupovite jivotinski du6i[09:47:53] ELENKO ANGELOV a dit : e za 10 godini ve4e gi razli4avam koie 4ovek koi prase[09:48:05] ELENKO ANGELOV a dit : 4ao i do skoro[09:48:34] ELENKO ANGELOV a dit : a 6te ti izpratia edin tekst pisah go minalata sedmitza ...dano ne sam ti go pra6tal[09:49:03] ELENKO ANGELOV a dit : ako re6i6 sloji go v saita ti[09:49:10] Sisi a dit : Така де, точно затова казвам еденици в същност, а за органични портали не ми говори, аз само с органични портали съм била винаги обградена и тези които не са били в началото са ги направили на бърза ръка такива- Мани, мани пълен ужас, с каква лекота и професионализъм от един свестен човек правят един гаден портал, пред собствените ми очи и нищо не мога да направя. Ужас
[09:49:35] ELENKO ANGELOV a dit : АД
Толтеките били общност от учени и творци известни в цяло Мексико, като Нагуали. Нагуалите са учители на познанието от универсалния източник на Истината. Днес това познание е разкрито на света от Дон Мигел Руис – нагуал от рода на Рицаря на Орела. Той е автор на „Толтекска книга на Мъдростта”. Толтекското знание не е религия, а Истина за Земята и хората по нея. Истината е, че хората непрекъснато сънуват, дори сега в този момент. Да, някои сънуваме с по-буден мозък от други. Земята е обгърната от гъст дим. Той е кошмара на планетата и се състои от милиарди по-малки, индивидуални сънища. Заедно те образуват съня на семейството, на общността, на града, на държавата и накрая – съня на цялото човечество. Сънят се е превърнал в кошмар и първо външна сила(извънземна) е виновна за това. А за това, че продължаваме да сме в кошмара сме си виновни ние – истинските хора. Днес кошмара на Земята включва всички норми и догми на обществото, неговите вярвания, закони, безумни религии, различните култури и начини на живот, неговите правителства, престъпни корпорации, дяволски лихвени системи, училища, празници, обществени събития и медии. Този външен сън, който е превърнат в кошмар използва мама и татко, образование и религия, за да ни приспива в този Ад. Този Ад е истинска Ферма, в която сме опитомявани. Събудете се и да сравним кошмарния сън на човешкото общество с описанието на Ада във всички световни религии. Те рисуват Ада като място на наказание, място на страх, страдание и постоянна болка. Място, където огънят те изгаря. Адският огън е породен от произтичащите от страха емоции. Повечето, които мислим за хора са толкова малоумни, че дори не могат да разберат това, че страдат. Винаги, когато сме предизвикани или „доброволно” изпитваме гняв, ревност, завист или омраза, ние сме погълнати от адските пламъци. Да, живеем в адски сън, който вече е реалност. Адът, освен груба материя е и състояние на съзнанието. Събудете се, той е навсякъде около нас(в нас) със суетната си символика дори. Милиони глупаци твърдят, че ако не правим, каквото са ни казали(програмирали) ще отидем в Ада. Не, това не е вярно! Ние вече сме в Ада, влючително и онези, които ни заплашват. Никой не може да изпрати някого в Ада, защото вече сме вкарани в него. Всеки човек си има индивидуален сън, но той е свързан с общия такъв. Можете ли сега да кажете, дали сте будни или по-малко заспали? Това, което наричаме сега будност е просто пак сън, подобен на ходене на сън. Да, превърнати сме в сомнамбули и вкарани в една глобална Ферма за източване на психична енергия. Целият ум сега е мъгла, която Толтеките наричаха Митоте – една обща, съгласувана илюзиа. В Индия се нарича Майя. В България използваме също подобна дума – Мит. Можете ли поне за момент да ми позволите да ви покажа най-видимата символика на Ада? Всичко си има символика и явни и тайни обозначения. Днес най-разпространената дума за поздрав в света е английската дума Hello. Тя има и съкратени форми(Hi), но те носят същата отрицателна вибрация, която поддържа кошмара. Hello(хелоу) на български съответства думата „Здравей”. Hello произлиза от думата Hell – английското(латинско) име за АД. Ако преведем буквално - милиарди хора всеки ден се поздравяват с „Адски поздрав” и потвърждават реалността – „Това е Ада”, „ Да, аз съм в Ада” и „О и аз съм в Ада”. Поздравът на български „Здравей” е един от малкото в света, който означава, че желаеш здраве на другия – „Да здравееш”! Той е изход, нека еквивалента му в различните езици стане световен поздрав!
Аз отдавна не съм религиозен, но съм изучил достатъчно религиите, за да ви покажа абсурда(който и вие виждате, но не осъзнавате) в най-популярната – Християнството.Самата гавра, че ни показват прикован спасителя на кръст(римски уред за екзекуция), вече 2 000 години и сме превърнали това в символ, явно не е достатъчно да ви разбуди? Същите тези, които му се кланят обявиха, че обърнатия му еквивалент(кръст надолу) е символ на Сатаната и на Ада. Същите тези лицемерни „духачи”(а не духовници), кичат пиратски (сатанински) черепи с преплетени кости по храмовете си по-цял свят. Спасителят ни Исус вечно показван разпънат в мъки - това е адска шега с нашето малоумие. Християнски, сатанински, мюсюлмански, еврейски символи и учения имат зрънца истина, които са обградени с море от зверски извръщения. Религията не е човешко дело, тя е спусната и наложена с кръв. Вижте само няколко абсурдни религиозни символа за Ада, в който сме вкарани – сатанинския(обърнат) кръст на папата и църквата от човешки кости в „Kutna Hora” в Чехия. Църква, в която целият интериор е от човешки кости и черепи – магнит за туристи.

Какво промениха спасители като Исус и пророци като Мохамед? След хиляди години, не се избиваме и убиваме от тяхно име? Няма болести, войни и лихви? Светът не се управлява пак от най-богатите и алчни шепа престъпни богаташи(корпорации) ли? Тази тема ще продължа в друга част. Нека ви покажа, кои същности поддържат кошмарния сън на хората от Земята.
[09:50:40] ELENKO ANGELOV a dit : 4akam liubimata mi kritika ot teb za niakoi ne6ta te poslu6ah v tvoia 4est na mnogo mesta osobeno na kraia sam smenil maimuni s 4ovetzi... ok prava si[09:51:18] ELENKO ANGELOV a dit : Do skoro az otivam v kabineta s klienti sam ve4e
[09:54:44] Sisi a dit : Еленко, за азбуката все пак, бъди все още отворен към други варианти и винаги си задавай въпроса, не само за азбуката но и за всичко останало, ако искаш винаги да си близо до истината, дали пък не е обратното, и те не са преписали нещо от нас ?
Въобще, колкото и да ти се вижда нещо очевидно, виж го и от обратната страна, иначе ще те имат, рано или късно. Бъди винаги отворен и не затваряй вратата за друго знание евентуално, само защото си убеден напълно, че си открил цялата истина. Може би точно тогава си в пълната заблуда точно за определено нещо, макар и в общ план да си много по напред от другите. Не забравяй, че си имаш работа с ултра манипулаттори и те могат да ти дадат огромни истински знания, за да те хързулнат накрая с една голяма лъжа, която да налапаш като голяма истина между другите. Внимание винаги и проверявай с обратния знак като сложиш, нали знаеш в Матрицата всичко са обърнали нагор с краката.
[09:59:43] Sisi a dit : Охооо, браво Еленко за маймуняците, аз изхождах от простия факт, че теорията на Дарвин е пълен фейк е не би трябвало да се опираш на нещо, което е фалшиво и да използуваш като база, защото на фалшива база, само фалшиви работи може да се строят или поне много неустойчиви, защото рано или късно базата ще се срути и с нея и всичко, което е построено върху нея. Ти си психолог и скорпи и си наясно с подобна логика, няма начин, много сме сходни като природа.
Мани, мани, краставите магарета се надушват от киломенти ха, ха, ха. Аз бих казала, че матричарите са маймуни, защото са готови на всякакви клони да се мяткат и всякакви маймунски номера да ти изиграят, само и само като им отпуснат бананче, да си изиграят маймунската роля по програмата, която са им задействали, защото всички са зомбирани и програмирани, иначе никога не биха заучили и играли ролите си и излизат на сцената и се катерят по клоняците за бананчета.[10:15:02] Sisi a dit : За религията съм повече от съгласна и по стечение на обстоятелствата, всички голями хритияни които познавам, са направо сатанински изчадия и дори съм им го казвала в прав текст нещо от рода, че ако има истирски Христос, би трябвало черквите да се срутват на главите им, като вътре влизат да се молят. На мен направо ми беше непоносимо, като ми говорят тези хора за Христос и влизат в черква и то редовно го правят и само там се правят на хрисими, а в живота са истински убийци, от грешни по грешни, но интересно страхотни мазни лицемери, тихи, кротки, мазни, но с черни душици, прави убийци. Ох, мани, мани, моите бивши мъже, българин и швайнер бяха от този род, особено българина по отношение на черквите, нещо страшно, направо ужасяващо с цялата му фамилия. Само като се сетя и ми настръхва перушината и дори понякога не мога да повярвам, че е възможно да съществуват такива хора, толкова сме на абсолютно противоположните полюси. Тоя тип усхя да ми завлече детето в Чикаго когато беше на девет години и го мъчи там, държи го без работа вече десет години в къщи затворен и единственото му разнообразие е компютъра, но напоселдък нещо изглежда, че му забранява да го ползува непрекъснато, но иначе го баламосва и е мазен отвратително, но от малък започна да го обработва и той не може да се усети, аз не съм в състояние да го обърна. Цял свят обръщам, него не мога, парадокс, но това е положението. Не знам как да си спася детето, той не иска да излезе вече от кафеза, страхува се да излезе навън от него, знаеш този ефект и това е била целта впрочем на заниманията. ТОва дете има моята природа и е много удобен за целта, защото много рано му влезе под кожата. Положението е повече от страшно, той издържа инстинктивно, но все пак ще има страшни последствия с психиката, ако това продължи още, а тая гадина не иска да го изпусне от лапите си. Той самият по същия начин е бил третиран но в много по лек режим, понеже природата му си е органичен портал, без да бъде правен, резултатите са налице в много тежка форма. Този човек си е истински сатана и цялата му фамилия са такива, ох много страшни двукраки и като си помисля, че са много и кой от кой по мазен и с умение страшно и сатанинско да ти влезат под кожапта и да те хързулнат, направо свет ми се вие. Цял свят са напълнили вече с такива портали създадени чрез манипулацията или родени и задвижени, а в България вече трябва да е много страшно в това отношение, след като още 50-те години беше пълно с такива.[10:41:15] Sisi a dit : А, за религията имам едни наблюдения, които ме озадачаваха, но сега ми е ясно. Моят баща, който беше със страхотна интуиция, не искаше да влиза в черква и мразеше поповете, та знае ли се. Гонеха го, манипулираха го като за световно, от 1950-та та до края на живота си 1982 не му дадоха да работи и беше фактически напълно маржинализиран от обществото. На теб като психолог ще ти оставя да си представиш какви последствия е имало това за него самия, като имаш предвид че не беше силен и волеви, всичко бяха пречупили междувременно в него, и какви за семейството му от жена с три деца, при това вечно гонени и слагайки им прът в колата. Мани, мани, не искам и да си спомням даже. Съжалявам само, че не е жив или аз по-рано не съм знаела тези работи, да го разпитам за много неща, защото пък имаше феноменална памет за всичко, включая дати и имена, коено не е моята сила. Явно промивачите на мозъци са се постарали това да не е така, знам че имат всичките средства да те направят слабопаметен и голяма разсейка. За съжаление той беше се затворил поради ударите, които получаваше отвсякъде, включая и от най-близките и не говореше нищо за себе си, освен за историческите събития, които е преживял, но не в личен план. Трябва нещо много голямо да е прозрял за християните и фалшификатите, за да отказва да влезе в църква, като се има предвид, че беше страхотно интуитивен и всичко чаткаше. Те изатова го гонеха така и не му даваха дори носът да си завре в социалния живот, явно за тях е бил сам по себе си много опасен. То и на мен не ми даваха, но аз се оказах по-волева от него, макар че в последна сметка успяха да ме изключат от обществото в пълния смисъл на думата. Все пак, поради събитията около баща ми и майка ами също, която беше от този тип силно интуитивна и много различна от другите, та ни гонеха като за световно отвсякъде, на мен поне ми е ясно, че хора, които просперират в живота със своите професии и прочее, по един или другг начин са успхяли да ги направят Опове или даже истински сатанински слуги, колкото и да имат представителен вид и да са си извоювали престиж пред децата си и пред обществото. На истински хора такива възможности не се допускат, колкото и да са силни духом, винаги им намират цаката, защото автоматически се явяват врагове на матричарите. Аз ги наблюдавам отдавна и имам само за себе си доказателства, че е така. Най-гадното, което установих, че деца които обожават родителите си или само единия, без значение кой от двамата, които просперират в живота, са от сатанинска същност тези родители и децата не се усещат, защото вече са с много промити мозъци и перфектно се вписват в рамките на Матрицата и се чувствуват прекрасно в нея и с сатанинската си фамилия, която докрай обожават и осланят на нея. Външно изглежда всичко много топ и добре, но малко ако бръкнеш навътре, виждаш само сатанински изпълнения и сатанински черни душици. Леле много е гнила работата, точно там където много се обожават. Това са си мои наблюдения върху не малко фамилии, които съм имала възможност да наблюдават в близък план. Доста е страшничко, защото обожателите ввъобще не се усещат, че обожават в чист вид сатаниски изчадия, па макар и да били майка или баща. И парадоксално, но много логично като се има предвид матричарите и техните програмации и зомбации, родители, които не са уважавани и се считат за провали ли се в своята мисия като такива, не са в никакъв случаи сатани, макар и да са се показали слаби и в невъзможност да се справят със сатаните, които ги гонят по петите, точно защото не са като тях. Матричарите в такива случаи правят всичко възможно детете да не обича родителите си и да е против тях /методи знаеш колкото си искаш,това да стане точно така/, за да не му влияят положително и за да се занимаят те с детето, като го взимат горкинкото под крилото си, за да му промият мозъка. Това е реалността за съжаление, при моите наблюдения много осторожние при това, всички обожавани родители са чиста проба от сатанинска същност, повече или по-малко, съзнаващи своята същност, но под пълното въздействие на черните сили. До сега не съм срещнала уважаван родител с големи заслужи обикновено пред обществото и децата си, който да заслужава това, невероятни лицемери и мазници, с невероятни възможности за манипулация на децата си и всичко живо наоколо. За награда матричарите им дават уважение, пък и това е удобна форма, за да им се вярва и продължават да вършат сатанинската си работа на манипулатори. Въобще в тази връзка положението е повече от лошо, децата се намират в много неизгодно положение от където и да го погледнеш.[10:55:43] Sisi a dit : Ти не може да не ги знаеш тези неща, но си млад още и си мисля, че има да откриваш още в тази насока покрай теб и около теб и пациентите ти, както и доказателства, за да си убеден напълно. Аз мисля, че това е много важен момент, който трябва да бъде разяснен, защото хората трябва да знаят, че троянските коне са най-вече в семейната клетка и от там се започва пбедоносната им как да кажа подмолна работа върху психиката на собствените им деца, нещо което в повечето случаи те не съзнават въобще. Ако само детските приказки бяха извор на манипулация щеше да е супер работата, но не е, в последна сметка всичко главно в живота на децата се оказва една жива манипулация и резултатите вече са видни за всички. При мен аз имах неудоволствието да видя екстремни ситуации в тази връзка, което не е случайно, защото аз екстремно съм на другия полюс и е трябвало да ми показват само екстремни истории, просто и логично. )Е, поне схванах докрай цялата тази ужасия, което все пак не е млако, но на мен и жал, за другите, аз всъщност съм си доволна, защото разбрах неща, които другите за стогодини прераждания не биха могли да разберат и това сигурно подсъзнателно съм го искала така да бъде, тъй като съм много любознателна и точно затова съм дошла на този свят, за да разбера тези неща. Цената е много висока, очевидно, но пък заслужава това голямо знание. Явно гратис нищо не може да се получи. Проблемът е, че много хора плащат цената, даже по-висока, но въпреки това не успяват да си научат урока, което означава, въреки постиженията им в социалния живот, са дошли напразно на този свят и напразно са го изживяли, защото нищо не са научили. Живяли са без съзнание и така и са умряли, без да им дойде, пълен крах фактически, но илюзиите им са били пълни докрай. Леле мале, пълен ужас, никакви кариери и пари не биха могли да ме събразнят, за да си умра в подобна заблуда. Абе, очевидно си заслужавам напълно съдбата при положение, че съществува Матрицата, не би могло и да бъде друго нещо, за да набараш Истината при толкова сатаниска поголовна манипулация. В последна сметка напълно парадоксално на пръв поглед и особено за сатанинските душици, въпреки ужасът, който изживявам цял живот, без спирка и почивка, съм доволна ОТ РЕЗУЛТАТА. Няма грешка, направо е супер да си живееш истински с Истината извън фашлификата. Трудно, но истински, направо фантастично.
[11:02:25] Sisi a dit : Ей, за българския Поздрав, те поздравявам от сърце. Страхотно попадение и дано повечето хора го прочетат и поосъзнаят най-накрая, че от българския език по-добър и божествен няма. Това е мое непоклатимо мнение и бих казал проникновение и въпреки че цял живот са ни внушавали, че ние българите сме нищо, точно това би трябвало да ни наведе на мисълта, че има и тук мръсна сатанинска игра да ни принизят, а принизяват този който е висок, принизенитете по природа, нямат нужда от принизяване, а от обратното. И те го правят цяло време. Тука от мен едно голямо, браво. Уцелил си десетката и дано уцелиш и другите, защото всичко което касае българите е пълно с десетки, които време е вече дошло, всички българи да открлият и уцелят. Стига рептилите са ни принизявали, убивали, оскърбядвали и манипулирали. Време е да им покажуем кои се, какво сме и да им кръцнеме връзките с живота ни. ВРЕМЕ Е, НЯМА НАКЪДЕ ПОВЕЧЕ !!! В СЪЗНАНИЕТО Е НАШЕТО СПАСЕНИЕ !!![11:14:54] Sisi a dit : За сатанинските символи по черквите, нали се върнах от Париж скоро и ходих много по черкви от тази гледна точка, дяволски глави стърчът отвсякъде по фасадите и отвътре, мани мани, то е повече от очевидно. Но тук все пак искам да отворя една скоба, това че всичко е извратено и манипулирано в религията, както и навсякъде другаде в живота на планетата Земя, не означава все пак, че не е имало пратеник като Христос, някой особено овъзвишен дух, който е бил използуван автоматически от манипулаторите и впрегнат да играе за тяхните цели неговото появяване. Внимание тук, може и да имало на земята такъв истински Човек с истински възвишен човешки дух, но хората вече не са били в състояние да го оценят напълно, за разлика от манипулаторите, които се извлекли голяма сатинска полза от този факт. Аз съм склонна да вярвам на този вариант, след като имам претенциите да ги познавам вече доста добре и че от всичко извличат само ползи. Едвали всичко е измислено, не са чак толкова способни за колкото искат да минат, но са страхотни, когато извличат ползи от нещо съществуващо, не може да им се отрече. В тази връзка, има в много неясни форми и забулено доста едни истории, че Исус е бил българин, не се смей, не бързай. За съжаление не знам, къде съм ги записала тези неща, не ми се търси, за мен е важно усещането, което имах като четох това, доста аргументирано. Като имам предвид един факт, който е неоспорим, че те винаги пробутват истината, но някак си почти незабелязано между безбройните потоци от манипулации и лъжи, както и много други малки или големи знания, които съм придобила и темата е много дълга, аз допускам по логически само, без доказателства естествено, че има нещо в тази работа, което е верно с Исус, както и това, че е дошъл много по рано от 2000 години, но рептиляците са решили да избутат тази работа отново на преден план и да извадят само ползи, както знаеме от тази религия, пък и от останалите, разделяйки на парчета и религията. Тяхния метод и принцип на разделение, повече от очевидно е застъпен във всичко. Чети повечко истинска езотерика, за да се съобразяваш преди всичко с принципите, които използуват, подробностите са за заблудените, защото бързо се изгубват в тях, като деца в тилилейска гора.[11:32:02] Sisi a dit : Аз чувствувам, че не може да се отрече Христос напълно за неговото идване на света, не може да се отрече, че веднага е бил използуван в тяхната полза, това ми мирише тази работа. Не може да се огтрече и че човечеството веднага се е хванало на въдицата, както винаги и както си се полага на балъците, които плуват в бокала на Матрицата. Преди е трябвало по-едрички кукички да пускат, за да се хващат балъците, докато днес направо ги ловат с въдички за риба цаца. Очевидно много успешно са модифицирали човечеството в дребни животинки от бокала /фермата/ и си се хранят сатаните с тях на поразия. Това е Еленко за религията и тук бъди отворен все пак и за този вариант, не затваряй никога вратата и да мислиш че си хванал дедо господ за шлифера, може да има винаги някоя и друга изненада. Аз просто знам, аз не вярвам, че в тази история, трябва да има нещо истинско и предпочитам да контактувам с Исус директно, без да ми се мяткат в краката разни килимявки, мявки и какви ли не други промити мозъци като проводници, защото тези проводници са сатанински и не водят при Исус, а право при Сатаната. Точно тук е голямата манипулация. Ти си вади извода, щом те отклоняват от пътя и те водят към този който води към Сатаната и Ада, значи има и друг път. Логично нали, хайде психоложе, набарй логиката деее, а не набарвай там това, което не трябва, хайде няма да го кажа, ти се сети сам, ... на копелетата на Сатаната. Искат и с това отрицание на Христос сега да ни харзулнат още един път, но в обратната посока. И това е много типичен принцип от действията им. Един път успеят да излъжат и после откровено ти казват, че си излъган и отново те хързулват, а ти си въобразяваш, че си набарал вече наистина цялата истина. Е да, ама, не, пак им се хващаш на въдицата, мислейки че връщайки се назад, ще стигнеш до нея. Чиста проба манипулация напълно извратена, естествено, изцяло сатанинска. Внимавай, казах ти го и друг път, точно когато най-вярваш че си набарал истината, може да се окаже, че си набарл нещо друго, съвсем различно и още по лъжовно. Това е Еленко, мамин, много внимавай, нещата ако бяха толкова прости, човечеството отдавна да се е справило с тая банда от рептили, но фактът че го държът под контрол хилядолетия, автоматически трябва да ти покаже, че си имаш работа с много голями майстори на манипулацията и да си даваш сметка, за тяхната сила, ако искаш да ги победиш. Аз лично не искам да ги побеждавам въобще, поне не на този етап, защото е невъзможно, искам докрай да ги опозная и разбера изцяло и чак тогава би било възможно нещо да се направи. Всички трябва мисля от този принципп да тръгнат на опознаването и осъзнаването за голямата им сила и възможности, за да бъдат победени, като им излеземе с подходящи оръжия.
НЕ МОЖЕ ДА УЛОВИШ ГОЛЯМА ЧОВЕКОЯДНА АКУЛА С ВЪДИЦА ЗА РИБА ЦАЦА И ХАРПУН ЗА СКУМРИЯ, ЗА ВСИЧКО СИ ИМА ПОДГОТОВКА И НАГЛАСА И ОСЪЗНАВАНЕ, КОЛКО Е ГОЛЯМ ВРАГЪТ, ЗА ДА ТРЪГНЕШ НА БОЙ С НЕГО, ИНАЧЕ СИ ЗАГУБЕНО ВРЕМЕ И УСИЛИЯ.
[11:37:05] Sisi a dit : Те го знаят това и даже примамват много хора на борба с тях, защото си дават точна сметка, че не могат да бъдат победени, след като тези хора въобще не са наясно, с кой си имат работа. Това даже им доставя удоволствие да си направят кефа да примамзат някой на борба, за да го победят и това както на лична основа така и на световна. Та какво друго са, например, световните революции, които са предизвикали так те, ако не предизвикателство за борба, защото предварително са знаели, че пак ще е тяхна победата и са държали конците на всички.
ЗНАНИЕТО ЗА ТЯХ, ОПЗОНАВАНЕТО ИМ, РАЗПОЗНАВАНЕТО ИМ И ОСЪЗНАВАНЕТО НА ТЯХНАТА ДЕЙНОСТ И СИЛА МОГАТ ДА БЪДАТ ЕДИНСТВЕНИТЕ ПРИНЦИПИ, КОИТО ЧОВЕЧЕСТВОТО ТРЯБВА ДА ИМА, ЗА ДА ТРЪГНЕ ДА СЕ ОСВОБОЖДАВА ОТ ТЯХНОТО ИГО. ТОВА Е ПРОСТО, ТОЧНО И ПРИНЦИПНО, НЯМА НУЖДА ОТ ДОКОТРАТИ И ПОВЕЧЕ АНАЛИЗИ. ТЕ СА ПОБЕЖДАВАЛИ ДО СЕГА, ЗАЩОТО СЕ ВЪЗПОЛЗУВАТ ОТ ПРОСТИ, НО ГЕНИАЛНИ МЕТОДИ И ПРИНЦИПИ НА ДЕЙСТВИЕ И В ТОВА ОТНОШЕНИЕ ТРЯБВА ДА СЕ УЧИМЕ ОТ ТЯХ И С ТЕХНИТЕ КАМЪНИ ПО ТЕХНИТЕ ГЛАВИ И ТОЛКОЗ.[11:41:28] Sisi a dit : ПОВТАРЯМ, КОГАТО НАЙ-СИ СИГУРЕН, БЪДИ НАЙ-ВНИМАТЕЛЕН И НЕ ЗАТВАРАЙ ВРАТАТА, КАТО НИЩО ЧЕ ПУЧУКА НОВО ЗНАНИЕ ПО ВЪПРОСА. ТОВА Е СТИГА ТИ ЗА ДНЕСКА ОТ МОЕТО УЧИЛИЩО ДО ТВОЕТО, КАТО НЕ ЗАБРАВАЙ, ЧЕ ТО Е РЕПТИЛСКО В ОСНОВАТА СИ И ЩЕ ТРЯБВА ДА ИЗХВЪРЛИШ ОТ НЕГО РЕПТИЛСКИТЕ МАНИПУЛАЦИИ, ЗА КОЕТО ТРЯБВА МНОГО ТЪРППЕНИЕ И УМЕНИЕ. ПЪТЯТ Е ДЪЛЪГ, ТРУДЕН, ПОЧТИ НЕВЪЗМОЖЕН, НО СЛАВЕН И СИ ЗАСЛУЖАВА ДА БЪДЕ ИЗМИНАТ, ЗАТОВА СМЕ ДОШЛИ НА ЗЕМЯТА, ТОЧНИ ТОЗИ ПЪТ ДОКРАЙ ДА ИЗВЪРВИМЕ И НА ВЪРХЪТ ДА СТИГНЕМЕ, ВРХЪТ НА ЗНАНИЕТО, А НЕ НА СОЦИАЛНОТО НИЩОЖЕСТВО НА МАТРИЦАТА. БЪДИ ЗДРАВ И ВНИМАТЕЛЕН ВИНАГИ, КЪДЕ ЗАОРАВАШ В НИВАТА С ТВОИТЕ ПЛУГОВЕ И ДА УМЕЕШ ДА ИЗЛИЗАШ ОТ ВЕЧЕ ИЗОРАНАТА БРАЗДА, ЗА ДА ПРОКАРАШ ЧИСТАК НОВА, МНОГО ДЪЛБОКА И ИСТИНСКА, НА ГОЛЯМ ПЪТ ДА СЕ ПРЕВЪРНЕ ЗА ВСИЧКИ АРТИСАЛИ НА ЗЕМЯТА ХОРА .
А, забравих за поздрава Хелооо, също бих добавила и тяхното Гооо то хел, /върви по дяволите/, което потвърждава твоето виждане, повече от очевидно е. Те са нагнели навсякъде ритуални думи, символи, изпълнения и какво ли, които изключително много им помага да подържат нивото на манипулация за животинките във фермата в добро състояние. Те държът човечеството в лапите си точно затова, защото за тях няма дребни и голями неща, всичко е важно и голямо в тяхните схеми на манипулация и затова успяват вече хиляди години в своите набези. Всичко е важно и това трябва да е ясно на всички хора и да не подценяват нищо, ако искат да се отърват от копелетата на сатаната. Даже в известен смисъл с така "маловажните неща, те печелят много повече преднина и ефекти, отколкото с важните, защото на дребните никой не обръща внимание и точно затова ефектът е винаги на лице, особено като се има в предвид, че дребните неща са с постоянна константа и принципът на капката /капката пробива дупка, не защото е силна, а защото е постоянна/ работи за тях с пълна сила.
Точно от дребните неща трябва да започнеме и да ги отхвърлиме, докато стигнем до важните и голямите, в обратен ред няма да е възможно въобще да помръднеме, дори само тяхните опашки.
ЗЕЛЕНОТО ЧУДОВИЩЕ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ПОБЕДЕНО ИНАЧЕ ЧОВЕЧЕСТВОТО ЩЕ ЗАГИНЕ !!!
Знаеш ли какво се сетих ?
Поздравът Хайл Хитлер също трябва да е в този регистър на дяволско влияние, а при Хитлер е било също изключително голямо, щом е успявал тоя ненормалник да ошашави толкова много хора и да ги поведе, пък и на всичкото отгоре да му бъдат верни и очевидно, напълно хипнотизирани.
Ще трябва всички българи да си се поздравяваме с български поздрав, защото от дребните неща ще е по-лесно да почнем и градираме нещата, по техен тертип. На черната магия да се противопоставим с бялата магия, един вид и толкоз.
Те излъчват черно дяволско, ние трябва да излъчваме бяло-ангелско, докато се уравновесят двете сили.
Аз някъде в блога ми бях развила тази тема и призовавах да носиме бели дрехи като противодействие на чернилките, с които се обличат рептиляците и тяхните слугиняци. Пази се от хора, които носят черни дрехи постоянно и претендират, че друг цвят никога не носят и не обичат. На всеки се случва да сложи в един момент нещо черно, аз също, особено напоследък с тая мода на черното, която трае има няма десет години вече. Тук говориме вече определено за хора, които не носят друг цвят и аз познавам такива още в България и тъй като тогава нищо не знаех по въпроса това всяваше в мен голямо учудване и неприятен смут.
Не забравай, че по действията ще ги познаеш, не слушай какво ще ти шушнат ласкаво, гледай какво носят, как се държат и какво правят. Не забравай също, че са много мазни и удрят по егото, еле пък при мъжете с пробутани специално обучени мадами, няма грешка. Впрочем при жените също, мога да ти го потвърдя с моя личен опит, как ме харзулнаха, аз чувствувах интуитивно че има нещо гнило, но реших че си въобразявам, макар че знаех че инстинктът никога не ме лъже. С швайнерския ми мъж, направо имах съвсем осъзнателното усещане, че влизам в капан и се питах и питах, нищо не открих, нищо не знаех тогава за рептиляците. Мани, мани, най-бъди внимателен, когато всичко ти изглежда прекалено хубаво и добре, без да си разваляш хубавите преживявания, си имай едно на ум винаги. А когато нещо започне да има съвпадение, направо може да си сигурен, че са ти скроили кюляфа. Впрочем, те имат един метод, който си мисля че го пробутват, за да видят до каква степен може да си заслепен в момента. Този метод е чисто и просто, да ти го кажат, че пак са те изработили или те работят в момента, но по един много фин начин, който може да бъде и само две думи, или познанство на човек или нещо друго зависи, коегто да ти говори нещо и ти ако го вземеш за случайност, значи че са успяли да те излъжат напълно. Просто този метод да ти кажат по един или начин истината е задължителен при тях на всички нива, от жертвичка като нас та до държавно ниво и всички световни събития. Методът да държат истината и лъжата в паралено положение съм твърдо установила, че е задължително за тях и от една страна им служи като тест, на какво психологично ниво и доколко са заблудени хората и от друга това е някакъв ритуал, който намалява грехът им. Един вид, ето аз ти казвам истината, а ти че не я виждаш и разбираш си е твой проблем и грях, т.е. прехвърлят по този начин собствения си грехът върху жертвата си. Нещо от този сорт и съм абсолютно сигурна за този пхринцип, който между впрочем е застъпен при всички маняци автоматично, които винаги изкърват жертвите си виновни и точно затова се изграждат като голями манипулатори, за да могат чрез манипулациите си, да прехвърлят собствената си вина върху жертвата. Обяснявам го много обстоятелствено и с много думи, защото ми се ще ти като психолог да го разбереш издъно. Ти го знаеш, естествено, но се страхувам, че само в рамките на психо-болните, но рептиляците са развили този метод в перфектно оръжие. Т.е. да го видиш в светлината на проблемите, които развиваме тука като цяло и за опознаване методиките, които използуват срещу нас рептилите.
Доскоро и отварай очита там на народа, че е много заблуден, направо ужасяващо заблуден, а не е редно, нали сме били българи, трябва отново да станем такива, каквото и да ни струва. Казвам били, защото много малко сме останали, това е истината, а не егоцентрични напъни, трябва да е ясно за всички, как ни работят една шепа откачени маниакални рептили. Зарезил, да се оставиме да ни правят на добичета тия гадни влечугоподобни маймуняци, ама как беее, няма да стане, стига да го искаме. Време е вече да се осъзнаваме, иначе пълен мор ни чака.
Ох, лелеее, пак се отнесох и никой няма да чете такива дълги излияния, но то си е за тяхна сметка.
[12:30:04] Sisi a dit : http://www.voininatangra.org/modules/ipboard/index.php?showtopic=2115&st=0 Еленко,[12:40:25] Sisi a dit : на тази страница най-долу има една интересна снимка, виж я, на какво ти прилича ? Междудругото в тази връзка, какво мислиш за Елтимир ? Не може да не си чел нещо от него, освен че са успяли да му счупат волята и много хленчи, като му дойде до гуша, знам много добре от личен опит, как се чувствува горкия. Няма идеални хора и той със всичките си слабости и промивки, на които е бил подложен цял живот, но по-важното е, че все пак и въпреки всичко, е успял да напипа много важни моменти, което не може да се каже за толкова други.
Мисълта ми е, за неговите книги и ако питаш мен, ти имаш какво да понаучиш там също, не забравай, че знанието е навсякъде и също така, че го гонят неотлъчно, не случайно, в никакъв случай не е случайно, надушват гадините капацитетите, а това че е заобиколен почти само с гадини, също е много типично положение, за да му поддържат на ниво манипулацията. Той ме банна от форума си почти веднага и си мисля, че още не е загрел, че го е направил за почти единствения искрен човек, който е говорил с него в този форум и който не е трябвало точно него да гони, но с неговия също скорпионски капацитет, може и да го е схванал, най-накрая, но късно е чадо, аз назад се не връщам. Това, обаче, не ми пречи да го оценявам по достойнство и да не се поддавам на лична вражда. Много е емоционален, впрочем, аз също, и тогава най-много грешки се правят, особено ако се прибързва с решенията, без да се остави време за узряване на действието и мисълта. И аз страдам като скорпион от това доста и си плащам цената, той също.
Манипулаторите точно на това разчитат, за да не се съюзяваме точно тези, които истински сме осъзнати, гони ги шубето, та знае ли се и правят невъзможното, за да няма двама осъзнати на едно място. Методи и слугинари колкото искаш, за да свършат работата на разделението, тука немат грешка.
Аз си мисля, че ти като скорпион би го разбрал точно там, където друите не го разбират съвсем и би могъл да понаучиш нещо от неговите книги допълнително. Ако ми остане време ще ти изпратя някои откъси, които биха ти били от полза, по моя преценка, разбира се, а ти сам ще си решиш, кое, па как и какво. Ех, това наистина е последното за днеска, но ще чакам от теб отзиви. До скоро.
[23.09.2008 17:54:18] Sisi a dit : Eленко, мамин, аз се завърнах от пазар и пак чучнах на компютърпа, мани мани това жива болест. Ех, Еленко, гледай да не ти стане дупето рептилско зеленко и това е положението, защото рептиляците няма да те оставят на мира. Като казах дупе, та се сетих за твоята снимка и твоето дупе и ми идват у главата следните изводчета, така много психологични. Първо ти сам обясняваш, че защо не и ти, след като всеки си прави каквото иска, което автоматически говори, че все пак ти чувствуваш някаква вина и бързаш да се извиниш. Второ Ти си обърнал един вид гръб на публиката и все едно им казвай с твоя задник, че въобще не ти пука за тях и прочеее и прочеее, ти нали си психолог може да продължиш защото има какво да се каже още. Трето на туй твоето дупе само педерасите ще му се зарадват и ще потриват ръце и толкоз. Четвърто, драги ми смехурко, ние дамите бихме предпочели да ти видиме предника например, вместо задника, нал се сещаш, след като си решил да ни показваш това онова и може би така ще спечелиш повечко сърца ? Ха, ха, ха, умирам от смях като пиша това, ама с глад, лелеее какво да правя, права си смях сама, че да не плача. Такива ми ти работи Еленко, ние може да сме забравили движенията, но рефлещсите жамееее, хи, хи, хи !!! Така деее, Еленко мамин, предпочитаме ние женските читателки на твоите книги да ни показваш предника, а не дирника, все пак. Надявам се ще различиш хуморът от критиката. Аз много обичам да се майтапя, макар понякога и мечешката, нал съм си баба Меца. Лелей, голяма съм хулиганка, но ми е много скучно и теб те взех на мушката, какво да правя, ти си ми под ръка. Пък и чак сега и изведнъж ми узря критиката за снимката ти в книгата. Аз мисля, че може естествено да има не една снимка твоя в нея, но все пак това не е блог или интернет страница, където може да е човек по-фриволен, но на книга, която засяга изключително тежка и трудна за смилане от повечето хора информация, информация невероятно важна и сериозна, една такава книга с твоето хубаво дупе ще намали ефекта значително и въобще няма да се вземе насериозно.
Аз слагам много снимки в моя блог, но това е преди всичко за рептилите, играеме си една игра с тях, защото те ме снимат непрекъснато и прочеее, като искам да им кажа, че и аз мога да го правя, но те продължават да ме снимат, под път и над път. Също така ги слагам, за да разсейвам малко, този който чете като почивка един вид и за познатите ми, като поздрав, като естествено не си показвам дебелото дупе. Па знае ли човек, може и да съм нарцис, макар че не съм чула да има нарциси, които се ненавиждат физически, какъвто е случая при мен.
Ти не си длъжен да си като мен, естествено, но аз ти направих анализчето, а ти сам си размисли по въпроса. Като последно аз мисля, че ако оставиш тази снимка, ще се впишеш автоматически в конфигурацията на рептилите и ще си като всички онези хора, които не са съвсем осъзнали всичко, макар и да знаят много. Аз го виждам като разминаване с написаното и с действието, ако разбираш какво искам да кажа.
Дано не ме разбереш грешно и си мислиш, че съм схоластичка, неее беее човек, даже ти казах какво предпочитам, мале пак майтап започвам, не ми звучиш сериозно.
Абе я турни един голям зелен змей сниман отпред, нали за рептили е книгата и готово. А ако успеше да снимнеш някой двуног рептил, ще е най- добре. Още съжалявам, че нямах рефлексът да снимам два двукраки рептила, които просто си бяха такива, макар и в човешки вид и въпреки че по това време не бях дори и чувала за рептилите, ги възприех точно като такива, без много да разсъждавам по въпроса. Аз така правя, нещо като не разбирам и не съм сигурна просто го оставям някъде в съзнанието си и знам, че ще му дойде времето да го разбера и това винаги, поне до сега ставаше, па макар и след много години.
[23.09.2008 18:13:07] Sisi a dit : Ти нали искаше критика, те ти колкото си искаш, по словоизлиятелен критикар няма да намериш на земята. Виж сега какво искам да ти кажа интересно за рептиляците-маняци. Според мен те също са под контрол, от където и да ги гледам и да ги анализирам, те също са пионки тия влечуги, над тях има други, които им ръководят действията и явно им гледат сеира и на тях и на нас, тяхните потърпевши, ние хората, за да видят до къде може да стигне тази игра и кой накрая ще успее наистина да победи.
Не знам ти какво мислиш ?
Аз нямам никакви доказателства дори само за мен, всичко е на логически изводи, но почти съм готова да си заложа главата, че те не са главните в цялата тази история. Тряблва да има други, които си правят експерименти и с хората, и с рептиляците, които са успели да вземат голяма преднина над нас и ни гледат сеира, един вид си правят опити и с двата вида, за да видат, кой ще победи накрая.
А може просто в последната минута да обърнат нещата и помогнат на хората да се отърват от сатаниските изчадия, след като експеримента им е дал всичко онова, което са искали. Според мен, гросо модо, такава ще да е цялата тази работа. Третата сила да я кажем, според мен тя има огромни космически познания, за които трудно, дори може да се догаждаме и да си представяме, някои от които е дала на рептилите само дотолкова, доколкото да им вършат работата, за да върви експеримента и въобще всичко е много гнило.
Какъв е видът на третата сила и затова ги наричам сила, идея си нямам поне за сега, но ми се очартава такова нещо у главата и да знаеш рядко се лъжа, колкото и да изглежда пълна фантасмагория. Най-малкото рептиляците не са сами в действията си и все пак трябва отнякъде да ги имат тези невероятни познания.
Дано един ден си изясниме този момент, но аз почти съм убедена, че над пирамидата има още някой и всичко което е в пирамидата, от върхът та до най-долу е все марионетки и пионки, кой повече, кой по-малко, но им върши работа по един или друг начин и те върлуват от връо вече с векове непокътнати от нищо и от никого. Много яка система, много яко чудо, което само с още по-голямо чудо би могло да се разбие на пух и прах.
Сам Господ, изглежда, трябва да ни дойде на помощ, защото човечеството съвсем се е оплело в мражата и аз поне не виждам, как ще може да я разплете и се отърве от нея. Ще трябва да стане отведнъж с един удар на ножа, дето се вика, да се разсече мрежата и да падне изцяло и освободи цялото човечество, иначе въобще не го виждам при такова положение с почти изцяло зомбираното и програмирано човечество.
Ах, леле, що работа ти отворих за четене, както и на моя преводач, дето шлека всичко, което пиша, от край до край.
Нооо да знаеш, има още много да учиш, чети и се не бой, може да откриеме господарите на рептиляците и после ще му мислиме, какво да ги правиме.
ЗЕЛЕНОТО ЧУДОВИЩЕ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ПОБЕДЕНО, ИНАЧЕ ЧОВЕЧЕСТВОТО ЩЕ БЪДЕ УНИЩОЖЕНО !!!
Наистина стига ти толкова. До скоро.
е, слушай тялото си то знае повече от теб и от мисълтата и интелигентността ти, слушай и кръвта си, тя пък е върхът на знанието, не се осланяй много на казано речено, а на твоя изначален инстинкт Чаоооооооооооооооооооооооооо Това е много важно да го осъзнаеш многооооооооооооооооооооооооооооооооооо[18:00:44] Sisi a dit : Нищо не съм гледала, къде да ги гледам дай адрес деее[18:01:10] ELENKO ANGELOV a dit : http://www.thespiritofoknele.org/[18:02:22] Sisi a dit : Мерси, веднъга започвам и утре ще имаш дълга и широка критика, може и да е положителна. За мен няма положителна и отрпицателна има точни положения и сравнения а авторът да си се равнява с каквото реши че трябва и може. Това е Чаооо[18:40:35] Sisi a dit : Еленко, четох пак не много, защото на екран не обичам да чета, ако беше на книга, щях да я озобам тази вечер. Въпреки това, имам усещането и то е много голямо, затова бързам да ти го напиша веднага, след като спрях, утре пак, че са те направили швайнерските илюминати твой глашатай и драги ми са те подготвяли за тази цел още, когато си се родил. Тази игра каратеката, я пробутаха на сина ми чрез неговия баща и там една много техен човек гадинка, която според мен се явява нещо като много важен тест за детето. Синът ми беше на пет години някъде за първи път виждаеш компютър Правец пак, но след като му обясни там един спец, как да работи и въобще играта, той започна да играе и да печели веднага и на инженеро му се изкълиха очилата и си спомням много добре тогава ни каза, че от един месец се учи нса тая игра и още не е спечцелил един тур или нещо подобно, а Ники печелеше една след друга. По-късно ми стана ясно, че цялата тази случайна среща и случайна ситуация с играта, не е била никаква случайност и само аз и синът ми сме били незнаещите и неподозиращите, всъщност за цялата тази ТЕСТ-ИГРА, ЗА да го преценят, за какво може по-късно да им служи. Моят мъж е бил изключително добър до ден днешен проводник на тяхните занимания и не съм срещала до сега човек така дълбоко зазомбиран като него, което както установих по-късно е станало най-вече и благодарение на неговия собствен баща-зъболекар. Едва ли има доктор , за голямо съжаление, който да не е въздействувал върху собствените си деца, плюс всички останали, за които му е било заповядано, да фрагментира мозъка на децата си и пациентите си на невръстна възраст, за да попаднат после в ръцете на програматорите и да им програмират фрагментите. Това е страшната истина Еленко, няма как да бъде заобиколена, при положение искаш да я откриеш цялата. Ако искаш да откриеш частично само, по добре нищо не прави и си живей живота, ще си по полезен.Въобще драги ми и тебе са те прекарали през същия тест, но ти си виж там, кой е бил основния организатор на това начинание. Та да се върна на усещането, което граничи с пълна сигурност. От теб са успхяли да направят един глашатай и те са преценили, че ставаш за целта, още когато си бил невръстно бебе, вервай ми.[19:29:27] Sisi a dit : Изграиди ли са те, благодарение разбира се на твоите собствени природни качества, като някой, който хем много ясно ще вижда нещата, което е очевидно, хем ще служи точно поради това, за заблуда, защото покрай всичките истини, с които са те зарибили в твоето училище чрез внушения, са ти пробутали, един Дявол само знае колко, твърде важни манипулации, които да бъдат възприети като истини. И Дейвид АЙк е от тази група, но това съвсем не означава, че не им служи и още по-лошо той едва ли си дава сметка за това положение. То там е и номера на китайката, така типичен за баш матричарите, да работиш за тях без дори да го подозираш.При теб не е толкова скрита картинката все пак, поне за мен, техен си драги 95 процента, като в същото време ти дават усещането, че си борец срещу тях и спасител на човечеството. Няма и как иначе да бъде, за да хваща декиш това, което пишеш, чисто и просто. Сега ти, единствено ти може да видиш тази истина в нейните пълни измерения, да я осъзнаеш и да си решиш да продължиш глашатай да им бъдеш или твоя си път на борба да хванеш срещу тях, а не за тях. Ако те интересува случайно, аз съм хванала моя път и на тия влечугища слуга няма да стана, каквото и да става. Всичко, което пиша е единствено по моя чиста воля и не преписвам или получавам информация, всичко е изживяно по един или друг начин. Еленко, не знам кой те работи там точно, имам известни подозрения, но ти си длъжен сам да си ги откриеш и си реши, какво да правиш по-нататък. Тази книга е готова, пускай я да върви, все ще има хора да извадят някаква полза, така както на мен например, Дейвид АЙк много ми помогна да схвана главната линия на действието и започнах сама да си търся останалите компоненти, не обичам много да разчитам на други да ми наливат истини в главата, най-сигурното е, сам да си я търсиш. Така че, добре си помисли, след като надявам се, откриеш кой те манипулира със сила и теб и си реши как да я караш по-нататък, но с пълното съзнание за кого работиш. В противен случай ще си като всички останали, които си въобразяват, че знаят нещо, но не са по-малко роби на матричарите, само че ще си въобразяват, че са направили нещо и че знаят нещо, но от това никой няма да има истинска полза. Горе долу започва да ми се изяснява вече как са те обработили гадините и ми се струва, че ти хем разбираш, хем не го разбираш или по-точно не си в състояние да го осъзнаеш напълно, което е "нормално" при всички програмирани. Трябва сам да се самоанализираш себе си и действията си, за да се научиш да не се поддаваш на програамацията. Аз поне така успявам и то не винаги, много трудна работа, но не е невъзможна. Аз го виждам така, опитай се да вървиш по права и светла линия, и избягвай и най-малките самозаблуждения, които пречат да се видиш в момента в истинската светлина, може и да успееш, макар че ти си вече от поколението, което е много професионално вече с много съвременни методи и в много малка възраст минало през процедурите на фрагментацията на мозъка и съответната програмация. Сигурно си забелязал, че аз много често говоря за това и да ти кажа това съвсем не е случайно. Защо, много просто, защото това е най-важната и голяма БАЗОВАТА истина, за всеки който навлиза в живота да го знае. Човек, който е предупреден струва за двама. Не може да не си се сблъквал с един напълно нормален човек и напълно нормални действие във всяко едно отношение и изведнъж след като му задвижат програмата да се завърти на 360 градуса и извърши нещо, което никой никога не би предположил, че е способен, включая и той самия. Не е задължително да бъде нещо лошо, има и щастливци които ги бутат към успехфи и просперитет, но те не са тяхни, там е проблема. И след като му изключат програмката си става пак същия човек, когото познаваш, сякаш нищо не е било. Е, драги ми, всички горе долу сме в положението на този, който дадох за пример, всички, без изключение. Разликата само е, че има редки екземпляри, които не се поддават тотално на програмациите, но те пък изживяват купища драми в живота, защото ги гонят като истински престъпници /аз съм един от тях/ само защото не са толкова податливи, колкото на тях им се иска и то точно там, където най-искат. Всички поддаваме, но в различна степен, това е единствената разлика между нас и нищо повече. Борбъта е да се научиме, въобще да не им се поддаваме и толкоз, може да е трудно, но не е невъзможно. С написването на тази книга ти имаш чувството, че си напълно извън тяхния обсег на влияние и не се поддаваш на внушения и манипулация и програмация, но жестоко се лъжеш. Имат те в джоба си за сега, ти си този, който трябва да реши да изскочиш навън и даже извън Матрицата, не само от джебчетата на швайнерските илюминати. Прати им много поздрави от мен, и идея си нямаш сигурно, колко те ме познават и по някакъв начин се явявам много важен компонент в тяхните шантави сметки. Аз не ги познавам, освен по действията, които извършват върху мен. Тяхните действия ми говорят много за тях и най вече за тяхните слугинари и оперативни работници, с напълно промити мозъци и зомбирани до дупка. Аз с такива изроди работа не искам да имам и няма да имам, каквато и да е цената, а ти си прави каквото сам решиш, ти си цар, ти си си господар. Това е, драги ми смехурко, моето мнение по въпроса и се опитай да ти се изцибри твоето усещане, без чуждо влияние също, на тях ли в последна сметка служиш или на себе си. А, давам ти жокер. Та нима може и за момент да се самозаблуждаваш, че швайнерските илюминати, за които пишеш ще седнат да те просвещават в тяхните там изпълнения и номера точно теб, хей така, случайно, просто си им станал много симпатичен или каквото и да е било друго ?
Ох, мамо, та цялата работа е била сглобена открай та докрай, точка по точка и всичко е било предвидено, години преди това даже.
Аз вече ти казах, случайности няма и още по малко съвпъдения и повторения на събития, просто ей така, няма и няма да има, докато рептиляците са влачат по земята и ни пързалят по тяхните мазни, лизгави и кървави следи.
Много съм лоша, но мисля че само с удар мога да те изкарам тебе от хипнозата, в която са те турнали великите майстори, драги ми смехурко. Не ги подценявай защото имат векове опит в пързалянето на млади и зелени като тебе и планират предварително много внимателно всичките си действия, до най-малката подробност.
Оказва се, че са много, изключително много заинтересувани от българите и особено от някои българи, между които особени, сме ние двамцата, има естествено и много други. Нищо добро не ни мислят и като гледам, няма кой да ги спре, даже още по-лошо, самите българи им помагат да постигнат целите си да ни унищожат като нация. Тук, обаче, аз не съм в играта и никога няма да бъда, бой докрай с тия гадинки влачесни се, в съюз не влизам, ако ще и космоса да ми се събори на главата. Това го пиша повече за тях, отколкото за тебе, много ти дреме за мене. Те поне да са наясно, че няма да ме имат никога, каквото ще да става, защото прекалено много се интересуват от моята персона, прекалено много и само те.
Всичко, което ти пиша тук е, с една едничка цел и намерение, да ти бъда полезна с моя опит и знания и ако не се получи ще е жалко и за теб, и за мен, и за всички останали, защото рептилите напинят вече яката и вече ще опрът нещата на живот или смър, а машините за миналото, бъдещето и настоящето ще се разбият на хиляди парченца и ще остане едно много голямо НИЩО.
[24.09.2008 19:34:31] ELENKO ANGELOV a dit : (F)(F)(F)osyznavam go i ti blagodaria[24.09.2008 19:57:52] Sisi a dit : Извинявай ако съм малко множко остра, но нали знаеш ние скорпионите по друг начин не може ме да критикуваме, а от упор стреляме и право в десетката без заобиколки. Аз съм непримирима, защото осъзнах напълно, че живота ми е бил ограбен тотално, както и този на децата ми и нищо и никой не може да ме накара да влеза в съюз или индиректно да им бъда в полза на тия изветрели и извратени чудовища. Нищооо и по никой начин. Твоят също ще го ограбят, дори и да ти правят мили очи в един момент, ако имат полза от теб и после ще ти го зачукат докрай. Не е нужно да станеш на шейсет, за да го установиш, покажи българска класа и на тях им се обърни задника си може и среден пръст даже. Каквото искаш, но покажи им, че точно пък теб няма да те работят и се постарай и другите българи така да правят, дай пример и толкоз. Ако не успеем поне с достойноства да умреме, а не да се влачиме наравно с тия плужеци по тяхните следи, които водят право към ада. Не си продавай душицата каквото и да става и ще видиш колко горд ще се чувствуваш и ще се уважаваш сам себе си. Не чакай другите да го правят, по важното е ти да си го знаеш и да си горд че си се преборил с такъв изключително силен и хитър враг и толкоз. Не чакай признание и награди, пари още по-малко, бъди доволен че не си на улицата под дъжда, че има нещо да хапнеш и толкоз, карирера и пари най-малко трябва да те карат да им се продаваш на тия гнилочи пълзящи, така или иначе ще ти го изкарат през носа рано или късно и няма да се самоуважаваш, което ще те кара да се чувствуваш нещастен и нищожен, кел файда парите и кариерата или известността. Вътрешният мир и твоята гордост и съзнание са твоето единствено и най-голямо богатство. Това е, запиши си го с червени букви върху програмираните парчета на твоя голям мозък и да светят във всеки един момент в съзнанието си, за да не те хващат рептилските програми и толкоз. Да покажеме, че сме българи и на влечугянски номера не се поддаваме и че сме истински българи превъзходни и сияйни духовни и велики. Точно в такава битка на голямо ниво може да се покажем и ние каква ни е класата и колко струваме. Всички си мечтаят от филмите за велики борби и победители, та в живота във всеки един момент може да бъдеме по достойни бойци и по-голями, далеч повече от тези, измислените във филмите. Но, хората вече живеят наистина във виртуален свят и дори не се досещат, че в реалността трябва да бъдат такива, даже вече е задължително, а не само на екрана и в компютъра. Аз не искам това, за което ти си писал да стане и да живеем в ултра виртуален свят, в него няма нищо истинско, макар и да изглежда на пръв поглед много лесно. Искат точно с такива писания да подготвят хората и ги подбутват в тази насока, макар че младите поколения вече доста са напреднали и вървят точно в тази посока. Затова ти казвам, че са те хванали за глашатай да им бъдеш, а не требе. Казах ти какво да им покажеш и си води борбата сам и с достойнство най малко на тия гадини очаквай нещо. Край. Чао.[24.09.2008 20:00:44] ELENKO ANGELOV a dit : silni dumi! verni dumi! davam i 6te davam li4en primer! blagodaria![24.09.2008 20:00:59] Sisi a dit : Отстрани емоционалното и се оправяй с рационалното, малко се разгорещих, но трябва да те разтрскам повечко, нищо че си големичък.[24.09.2008 20:03:06] Sisi a dit : Сам се обладай изцяло от мисълта, че по никой начин няма да им се дадеш на тия гадини и ще видиш от там натам няма да имаш проблеми никакви, абсолютно никакви, освен че ще се гордееш със себе си, че си устоял на такъв изключително силен враг, друго всичко е ветър и мъгла. Лека нощ.[25.09.2008 10:01:22] ELENKO ANGELOV a dit : Египет. Вижте обсебващият Рептилски(кобра) Ореол(Аура) върху главите на египетските богове и фараони. Това е символ за пълна влечугоподобна влас от невидимите Рептили. Аурата(ореол) е символ на мъдрост и силно, сияйно съзнание. От съзнанието идват всички заповеди и правила. Рептилите командват фараоните, а те обществото в безумна, фермерска, пирамидална система на подчинение. В прабългарската дума „хора” е закодирано името на египетския бог Хор(Хорус) - създател на хората(на телата им). Бог с ястребова глава и рептилски ореол на съзнание и намерение. От тук църквите си присвояват ореолите на светците, които рисуват по икони, въпреки че Господ забранява да си правят идоли, да ги рисуват и да им се кланят. От къде мислите произлиза и българската дума „господин” - да, от Господ. Това не ви ли стига? Окей, има още... http://www.thespiritofoknele.org/[25.09.2008 10:01:37] ELENKO ANGELOV a dit : Вижте върху какво седи(медитира) Буда! Той получава просветление под дървото Бодхи, докато кобрата Макулинда го предпазва с качулката си от бурята. Това е официалното тълкуване на мита. Огромните кобри са най-зловещи от влечугите - ако на една кобра и отрежеш главата, след няколко часа тя все още може да хапе и да убие. За Търсачите на Истината това е метафора – символ на обсебване на религиозния лидер от рептилски същности(4Д Рептили). Буда, който е пример и учител на милиони хора от векове е измъчвал тялото си с глад и други безумни лишения. Здрав дух - здраво тяло, нали? Това е влошило здравето и от там енергийната му защита – Аурата. Макулинда е символ на четириизмерен Рептил, Демон от низсшия Астрал, който се е вместил в Аурата му. В будизма има малко ядро истина, обгърнато от океан от извръщения(както и при всички религии). Буда твърди, че е получил Нирвана(висшо просветление, състояние) за по-малко от секунда. След това до днес той е изобразяван като преял до пръсване и с деформирани уши, усмихващ се мъдрец. Вижте и Нага - седемглавата кобра. Един от най-често срещаните символи в Ангкор ват(най-големият храмов комплекс в света - Камбоджа), се смятат за пазители на храма. http://www.thespiritofoknele.org/[25.09.2008 10:04:06] Sisi a dit : Еленко с дупе рептилско зеленко не може да си едновременно приятел с тях, да пишеш срещу тях, но под тяхна диктовка и внушения, да понасяш намесата им тотална в съдбата ти и да ти въртят номера и да си въобразяваш на всичкото отгоре, че ще помогнеш на някой да излезе от омагьосания кръг, в който се намира човечеството. Човече, та човечеството е останало толкова векове в този кръг, точно защото те са подготвяли и дърпали за носа всички борци за да създават илюзията, че нещо се преви, че някой се бори, че някой мисли за хората. Ти си един от тях и нищо повече и те го знаят перфектно, че нищо не рискуват с такива "борци" , които са им в джоба още преди да са станали такива. Аз писах скоро някъде в моя блог, че който иска да е настина полезен първо на трябва да бъде от нито една страна на барикадата, защото те са от двете й страни и владеят положението, насъстват сблъсъците между двете страни, предварително зная кой ще спечели играта защото държат в ръцете си водачите и т.н. ти ги знаеш номерата им безбройни и ултра манипулативни. Номерът е, да сш посредата и отгоре да виждаш цялата картина и от двете страни на барикадата в цялостните й измерения и да си вадиш точните изводи, без да се оставяш да те манипулират и да те вмъкват в тънки игри, за да работиш директно или индиректно пак за тях, естествено. Това ми е заклучението. Бях го почнала преди да получа последните ти месажчета. Сега ще ги процета и естествено ще си кажа мненийцето.[25.09.2008 10:09:23] ELENKO ANGELOV a dit : ne sam priatel s nikoi! tva 4e sam ial i pil v petzvezdnite im hoteli v sion, montana, i sam gi napival tezi starci milioneri i samo az si znaia kakvo sam izmaknal ot tiah 6te razkaja to4no... ne sa mi priateli ta az im otkazah zaplata 10 000 franka minaloto liato v sion swiss[25.09.2008 10:10:01] ELENKO ANGELOV a dit : az ne sam svetal[25.09.2008 10:10:08] ELENKO ANGELOV a dit : no ne sam i tamen[25.09.2008 10:10:40] ELENKO ANGELOV a dit : potanal sam dalboko v niakoi lokvi za da znam ,kolko sa dalboki...[25.09.2008 10:11:21] ELENKO ANGELOV a dit : a dali sam izliazal ot lokvite i kalta na fermata matritza ... vremeto 6te pokaje[25.09.2008 10:12:05] Sisi a dit : За религията е ясно вече, едно перфектно оръжие на Матрицата, което е било използвано от време оно. Но мен сега ме интересува, защо са се препуснали да просветлядват народа и да му навират истината в очите. Това в случая вече е по-интересно защото цялото това просвещение пак от тях иде и не съм много сигурна защо точно го правят и каква е тяхната крайна цел. Ако приемеме, че и рептилите и хората, условно казано вече, са под влияние на третата сила, тогава значи тази трета сила, която владее и двете страни, е решила да сложи картите на масата объърнати и да види при това положение кой ще спечели.[25.09.2008 10:13:13] Sisi a dit : Браво Еленко и аз така правех влизах в капанчетата да вида какво има в тях иначе няма начин да ги опознаеш гадините. Мале, да знаеш колко си приличаме, ум да ти зайде.[25.09.2008 10:13:19] ELENKO ANGELOV a dit : kakto moga da ti napravia seans i da te izlekuvam s ratze taka moga dvoino da te blokiram i u6a6iava samo s misal .... 6veitzartzite biaha slisani .. e predlijiha mi samo luks a az iskah Istinata[25.09.2008 10:14:09] ELENKO ANGELOV a dit : takava maina im teglih v o4ite[25.09.2008 10:14:26] ELENKO ANGELOV a dit : i si hvanak patia za Sofia[25.09.2008 10:14:47] ELENKO ANGELOV a dit : pian 4ovek ili pian mason si kazva vsi4ko iskrenno[25.09.2008 10:15:14] ELENKO ANGELOV a dit : znam mnogo pove4e a za tretata sila si na prav pat[25.09.2008 10:15:42] ELENKO ANGELOV a dit : tzelta mi e parvo d ase zaniat igra4ite i pravilata na Matritzata[25.09.2008 10:15:59] ELENKO ANGELOV a dit : gu6terite 6mekeruvat ot vekove... tva e[25.09.2008 10:16:20] Sisi a dit : Браво Еленко, много добре си направил, че си отказал, защото щяха да те карат само да ошашавяш хората и отвреме навреме някой от тяхните добри слуги да му направиш добро, за да си поддържаш репутацията и толкоз. Междувременно и теб щяха да те ошашавят постепенно, докато забрадвиш напълно да търсиш истината и им станеш перфектния слугта. Нали знаеш, те са царе на тия номера и в последна сметка винаги те имат, ако им се продадеш, особено пък за пари.[25.09.2008 10:18:29] ELENKO ANGELOV a dit : Samo edin primer - na sre6ta me vzeha edin den sas 6efove na "Kristis" stava6e vapros za spekuli za imoti -vili okolo ezeroto da Motrio vevei .... za edin 4as im izkarah dva miliona otgore s moia razvalen angliiski[25.09.2008 10:18:57] Sisi a dit : Е, жалко че не сме се видяли, докато си бил тука, леле 24 часа нямаше да ни стигнат да ги оплюваме гадините отвсякъде, ох леле щяха да им плющът и на тях ушите. Моята сестра като беше тука направо ги разбих отвсякъде, като имаш предвид че слушат, дори дишането ми тук в апартамента. Аз знам, естесствено, и точно затова ги лупах като мачета у диреци с думи, много повече, ако не знаех, нали се сещаш. Мани, мани, те са дигнали ръце от нас българите и веднъж завинаги са разбрали, че от яка глина сме правени и те винаги ще си останат помияри.[25.09.2008 10:20:51] ELENKO ANGELOV a dit : za sekunda im pokazah 4e moga da im dokaram infarkt i parvo takova glavobolie samo s misal, i za sekundi moga da svalia dioptri ili da izgoria kisti[25.09.2008 10:21:03] ELENKO ANGELOV a dit : te 6te polu4avat samo parvoto ot men[25.09.2008 10:21:46] ELENKO ANGELOV a dit : iskah samo informatzia i pari ot tiah[25.09.2008 10:22:31] ELENKO ANGELOV a dit : polu4ih samo parvoto za vtoroto postaviaha uslovia - sled edna godina 6te mi dadat 1000 000 evro[25.09.2008 10:22:40] ELENKO ANGELOV a dit : kazah ima da si gi zavrat otzad[25.09.2008 10:24:05] Sisi a dit : Ами пиленце, ти може виртуално да си им изкарал колкото си искаш милиони, но те са ти пробвали възможностите и в тази сфера, но за съжаление, като ти знаят сега възможностите, те ще знаят и как да ти ги блокират утре. Все пак не забравай, че те по този начин те опознават на всички нива и си дават точна сметка за твоите възможности, но само с една едничка цел, която естествена не е добра за теб и тя е блокаж. Аз тези номера ги знам и съм абсолютно сигурна защо го правят като те са различни обикновено при жените и мъжете. На брат ми погаждаха много често преди такива номера, за да видят до каква степен са възможностите му и естествено те бяха много големи, но след това заппочват да те замерят със собствените ти възможности, въобще мани мани кофти работа.[25.09.2008 10:24:22] ELENKO ANGELOV a dit : sinovete im biaha u4ili zaedno s detzata na leidi Daiana ... o mnogo mi razkazaha[25.09.2008 10:27:15] ELENKO ANGELOV a dit : vij znam edno -ima pisani to4ni ne6ta , koito neizkliu4vat svobodnata volia v tozi jivot... zapomni skoro moje da prekasnem vremenno kontakta si ... no za men zapomni -ne sam(i ne sam se izjiviaval) u4itel ili mesia kamo li spasitel na niakoi.... Tozi proekt e svobodnata mi volia[25.09.2008 10:27:16] ELENKO ANGELOV a dit : do skoro[25.09.2008 10:27:34] Sisi a dit : О, синовете им са същите като тях и ги обучават от много малки да въртят мръсни номерца на приятелчетата си и да се упражняват и затвърдяват за в бъдеще, когато станат баш майстори рептиляци. Както знаеш те са сложили под контрол всички екстрасенси, магоьсници и какви ли не от тоя род, истински или фалшиви, без значение, защото им вършат много добра работа да заблуждават хората и да ги слушат какво да правят и горките хора, дори не подозират кой седи зад всички тези гадания, с които фактически ги водят за носа.[25.09.2008 10:33:21] Sisi a dit : Дано да е така, но не забравяй, че има много, които си мислят че е свободната им воля и са абсолютно убедени, но въпреки това, не е така. Не ги подценявай никога, което не означава да се страхуваш, просто не ги подценявай, защото за сега държът всички оръжия в ръцете си, включая и умовете на хората. хИскам да знам повече от теб за третата сила, защото само това ми е в неясни очертания, иначе всичко надолу ми е безпределно ясно и вече дори не ми е интересно. Дай информацийка за третата сила, която изглежда иска да ни сблъска нас хората с рептилите в последен бой, но равен и кой спечели, спечели и поради това ни казват всички истини /почти всички истини естествено. тестват ни пак за интелигентност, дали ще успеем да се досетим за това, което не ни казват. Въобще остават малко пространство за свободна воля, но прекалено малко за хората, които от векове са изтерзани докрай вече и трудно схващат истината, която им е убегвала толкова дълго време. Това е, чакам нещичко за третата сила.[25.09.2008 10:39:13] ELENKO ANGELOV a dit : nakratko no to4no -Treta sila e istinskia svrah az pisal sam za nego v glava "Koi sam Az?" ot knigata ,koiato ti pratih.... Znam sas sigurnost 4e niakoga(makar 4e vremeto e iliuzia) i nie sme(az i ti ) bili Reptili(posledovatelno prerajda6ti se) i sme rabotili sre6tu istinskite hora(ednovremenno prerajda6ti se) .... Svrah Aza ti se sastoi i ot karmi i ot dvete strani... toi e treta sila... no edna dobra misal e 100 pati po-silna ot edna zlovredna misal... a kakvo e dobro i zlo si e igrata-"Ne se sardi 4ove4e" za men problem e 4e reptilite naru6avat pravilata a Tretata sila ne pozvoliava ve4e tova ... za tva ima proekti kato moia[25.09.2008 10:40:08] ELENKO ANGELOV a dit : p.s. ot na6ite razgovori ot na4aloto moje da izleze 4udesna kniga- da se publikuva tzelia ni 4at....[25.09.2008 10:41:33] ELENKO ANGELOV a dit : s rabotno zaglavie - Sartzeto na Danko dava Nadejda na Elenko[25.09.2008 10:41:53] ELENKO ANGELOV a dit : do skoro 4ao[25.09.2008 10:41:56] Sisi a dit : Може да стане книга и то много верна, но междувременно рептиляците страшно се радват, защото с нашите излияния, ни кроят много точно шапката, в противен случай нямаше да ни оставят.[25.09.2008 10:42:20] ELENKO ANGELOV a dit : riadko nosia 6apka imam prekrasna kosa[25.09.2008 10:43:27] Sisi a dit : Е, браво заглавието което измисли за секунда е гениално. Абе знам си аз, че си много мой човек скорпионче от висша класа, надушихме се като краставите магарета но не сме крастави и више класа пробудени и се опитваме и другите да пробудиме, но повечето спът дълбок непробуден сън.[25.09.2008 10:47:08] Sisi a dit : За свръх АЗА си мисля че имаш и нямаш право и според мен трябва да има още нещо. Много е дълго да ти обясня защо е така, но след като рептиляците много бърникат и в свръх аза ми се струва, че не е той главния, а точно над него, който седи и го ръководи. Абе не знам, казах ти, само това ми е все още в неясни форми, но който търси намира, ще успея сигурно и това да ми се изясни. Ще видим, времето което не съществува, ще покаже. А, ти не ми каза, излезе ли ти книгата на тезгяха или още не. Нашия чат може да е като реалистично допълнение към нея и мислите които провокира и прочеее[25.09.2008 10:48:21] ELENKO ANGELOV a dit : v momenta ia redaktirat i oformiat za pazara 600 str. tzvetno[25.09.2008 10:49:05] Sisi a dit : Знам бе Еленко, всичко при теб явно е прекрасно, готин си от където и да те погледне човек, но говориме за шапките, които не се виждат и под които рептиляците крият много зайци. Нали се сещаш, тука има, тука нема.[25.09.2008 10:51:19] ELENKO ANGELOV a dit : ograni4eni sme ot dumite govoria za svrah aza na svrah aza.....[25.09.2008 10:52:47] Sisi a dit : А така може вече, с това съм съгласна, но този свръх свръх аз малко ми се изплъзва и трябва да е много голям и не е явно лъжица за всяка уста. Нашата уста е голяма, но явно ще ни трябва време да го лапнеме този аз и да видиме какво представлява в по голями подробности.[25.09.2008 10:53:57] ELENKO ANGELOV a dit : vij trudno se 4isti oriz s boksovi rakavitzi kamo li da se sviri na tzigulka ...ograni4eni sme sega ot 4ove6kite si kustiumi i osakatenoto ni DNK ot reptilite za da go razberem napalno[25.09.2008 10:54:51] Sisi a dit : Напълно няма, но поне в общите му форми и крайни цели най вече, бих била и от това мнооого доволна[25.09.2008 10:55:21] ELENKO ANGELOV a dit : kato se vaznesem :D 6te se oto4nim[25.09.2008 10:55:31] ELENKO ANGELOV a dit : naistina 4ao ve4e i do skoro[25.09.2008 10:56:12] Sisi a dit : Чао и мерси за приятния разговор. ПРиятен ден[25.09.2008 10:56:18] ELENKO ANGELOV a dit : (F)[25.09.2008 10:56:41] ELENKO ANGELOV a dit : a moje li da vidia kak si izglejdala na moita vazrast[25.09.2008 10:56:48] Sisi a dit : (sun)[25.09.2008 10:57:12] ELENKO ANGELOV a dit : siguren sam 4e i togava si bila hubava i 4arovna i bez koala[25.09.2008 11:00:39] Sisi a dit : Може но трябва да намеря снимките, които са в кашони, ще видя, но няма да е веднага, трябва ми време. Но колкото и странно да ти се види, между 50. и 60.ет според мен и повечето, които ме познават от млада, казват че съм "най-хубава" и аз също така мисля, ако въобще може да се говори за хубост, аз направо се ненавиждам и преди и сега, но безспорно съм фотогенична. Не съм хубава, но имам чар, ха ха ха, там е номера я[25.09.2008 11:17:00] Sisi a dit : Междудругото Еленко, аз не държа да ми харесват външността нито преди, нито сега и даже всякакъв род комплименти ме настройват по-скоро войнствено и ми бият винаги на фалшификати, направо имам алергия, но иначе много държа да бъда оценена по достойнство като ЧОВЕК с главна буква и въобще от тоя род, макар че съм кокетка по природа до мозъка на костите си и държа много да изглеждам добре, но само заради мен самата, само в това отношение проявявам някаква доза егоизъм, иначе съм го превъзмогнала в много голяма степен тъпото его.
Всичко, което излиза от нашата уста ще бъде използувано срещу нас от матричарите, използувайки го като база, върху която да си построят тактиката за психологическо бомбардиране, но нищо деее, ние сме им свикнали на номерата, та нали цял живот ни бият като мачета у диреци.
"Хората" все пак ще трябва да започнат да си дават сметка за истинското положение на нещата и все някой трябва да им го каже в прав текст, така де борбъта иска саможертви, иначе няма как, макар и да не ги заслужават, защото по магарешки упорито искат да си останат овци, така им изглежда по-лесно. Е, да, ама, не !!! Смертелно е !!!
[16:47:12] ELENKO ANGELOV a dit : Всички войни се програмират от обсебените(заместени) Лидери. Това, че някой изглежда като човек не го прави задължително такъв. Осъзнайте го!
Истинският човек би страдал и би му личало, че съжалява ако заради негови бомбени заповеди за военни действия измират деца и невинни цивилни граждани. Дори да не ми вярвате, че световните лидери са Рептили със змийските си очи, бихте се съгласили, че са безчувствени змии и програмирани зомбита. Да, програмирани точно, както машина, която е програмирана да убие дете и да сипе бомби. Тя не би имала угризения, защото е просто машина командвана с електронен софтуер. Така и световните лидери са контролирани промити мозъци или заменени от Рептили, приличащи на хора изроди. На които не им пука за човешките същества. Да, същите тези лидери, които се кълнат в библии, корани и твърдят, че „Животът е свещен” не са хора, а фермери, изстискващи кръв и психична енергия.
Американските лидери имат наглостта да играят ролята на световна полиция. Само че тя не се грижи за благото на света, а за причиняване на глобални кризи и катастрофи – предизвикващи страх и страдание. Това е истинската цел на световната им политика.http://www.thespiritogoknele.org/
[16:50:54] Sisi a dit : Здравей Еленко и веднага те подкрепям с пример. Мисля че миналата или по-миналата година умря някъде около 90-години пилотът, който е изсипал първата атомна бомба и по този повод му дадоха последното интервю, в което казваше, че умира с чиста съвест и изпълнен дълг. Сигурно особено на английски ще намериш тази случка, която напълно потвърждава нашите тези. Не е лошо да го вмъкнеш като пример, защото мулетата иначе приемат нещата много ефемерно, от типа имало едно време не знам какво си и хич не могат да включат на предна предавка.
[16:52:11] ELENKO ANGELOV a dit : (y)
[16:53:11] Sisi a dit : Аз някъде съм направила много обстойна характеристика на тоя дедик и цялата банда зад него, но не знам къде и ако случайно го намеря ще ти я пусна. Опитвай се след всяко твърдение да слагаш конкрнетни примери от живота, няма значение на кой моя твоя наши или нса бай Пенчо хфотографчията, важно е хората да свързват нещата, че с тия разпарчолени мозъци нещо не могат да залепват парчетата от пъзела и още по-малко да ги подреждат в реалността, иначе всички се пишат много чак.[16:55:28] Sisi a dit : Последната криза, която в момента върви и тепърва започва да се завъргаля като топка сняг, която ще се превърне в една огромна лавина и ще завлече много народ по нанадолнището, от което връщане няма да има, но всеки си живее с илюзията, че ще отърве ножа, но този път въргала ще е голям. Леле, голяма съм хулиганка !!![16:57:40] Sisi a dit : Такива ми ти работи Еленко, мамин, слушай кака ти и се не бой, цар съм на критиката и да намирам слабите местенца, трабва да измаисториш докрай тази книга, та дано поне малко хора включат на вълни, които са извън Матрицата, че както е тръгнало ще фърчи от всички дреп и перушина.
[17:16:14] ELENKO ANGELOV a dit : vij kolko te slu6am dobavih tova[17:16:17] ELENKO ANGELOV a dit : През 2007 на 92 г. почина пилотът, хвърлил първата атомна бомба - Пол Тибетс(бригаден генерал). В последното си интервю този промит мозък каза:
-„Умирам с чиста съвест и изпълнен дълг”...Пол Тибетс - пилотът и командир на полета на американския самолет „Енола Гей”, който хвърли атомната бомба над Хирошима на 6 август 1945 г. Припомням, че – „Малкото момче”, както е наречена пет тонната първа в света атомна бомба, бе с 20 килотона тротилов еквивалент, а въздушният удар имаше ефекта на нападение с 2000 бомбардировача Б-29. В момента на взрива и по-късно нейни жертви станаха около 200 000 души, а историците постоянно подчертават, че тя е ускорила капитулацията на Япония и края на войната. През 1976 г. по време на авиошоу в Тексас ген. Тибетс участва във възстановка на атомната бомбардировка над Хирошима, което провокира сериозна реакция на Токио и се наложи САЩ да поднесат официалните си извинения. При отбелязването на 60-годишнината от бомбардировките над Хирошима тримата живи членове на екипажа на „Енола гей” - ген. Тибетс, навигаторът Тиодор „Дъч” Ван Кърк и Морис Джепсън заявиха, че нямат угризения, задето са хвърлили първата атомна бомба. Благодаря на netinfo.bg за данните.
[17:18:48] ELENKO ANGELOV a dit : Събуте се! Ако можете, значи трябва! Сега тези кукли се заменят с други... Черни, Бели или Жълти кандидат президенти са все „Манджурския кандидат”. Вижте едноименния филм.
[17:22:48] Sisi a dit : http://www.voininatangra.org/modules/ipboard/index.php?showtopic=2121 Еленко, ето ти тук да прочетеш нещо за банкерските шмекери и на мен ми е ясно, че ти ги знаеш тези неща, аз също, но винаги ги чета, защо винаги има още нещо макар и мъничко, което не сме му обърнали може би внимание и само по този начин ще може да попълним абсолютно всички пропуски и празни места в картинката, които със сигуност имаме. Като сме се хванали на това хоро, ще трябва да го играеме докрай, иначе голям резил за нас и ще бъде жалко. В тази връзка искам да ти разкажа една случка, която потвърждава моята теза, че те непрекъснато пускат паралелно истината с лъжата да вървят заедно и ни гледат сеира, кой се усеща и осъзнава и кой не за да го чукат по яко по главата след това. И така, някъде в началото на 60-те години на пл. "Славейков" имаше две кина Култура, където даваха само документални филми на различна тематика. Ние много често ходехме там да гледаме, пък и аз съм си била винаги ултра любознателна. И не щеш ли веднъж попадам на един филм, в който разкриваха съвсем откровенно фалшификацията на банковото дело като гросо модо казваха как започват с една ябълка и да наддават за нея и се стига до милиони и всичко съвсем виртуално. Въпреки че не разбирах нищо от тези банкови истории, този филм ми направи голямо впечатление с моята абсолютна алергия природна към всичко фалшиво и ми се беше запечатил в съзнанието, без да го искам. Има си в мен някакъв механизъм, който запаметява изключително важните неща от само себе си, дори когато не разбирам съвсем цялата фантасмагория и си идва след даже много години момент, в който изведнъж всичко си идва на мястото и се намества перфектно. Та тази фалшификат банкова система, отдавна е обявена като такава от самите банкерски кръгове и какво от това, тя продължава с пълна сила да се вихри. Значи, информацията не е достатъчно условие да им се противопостави друга сила и се спре този цирк, трябва да има нещо друго, което да предизвика промяната. Много по-късно от швейцарски вестник, някъде 70.те години срещнах една много подробна статия, за това как швайнерските банки работят само с мръсни пари и как са финансирали Хитлер и войната му, как са прибирали всичко, което хитлеристите са ограбвали като ценни картини, бижута и прочее. И какво нищо и половина. Краят на 90-те години пък се дигна голямо турло за изключително негативната роля на Швейцария в тази връзка и осъдиха да плаща няколко милиарда на евреите и се разкриха всичките зулуми. И какво нищо, беше голямо чудо, по цели нощи разискваха по швейцарската телевизия и станаха зарезил. Имаше случаи, в които швейцарци си скъсаха паспортите пред журналисти и казваха, че се срамуват, че са такива. И какво нищо, само циркове, организирани пак от същите. Имаше и много точни психоанализи за тази нова мода да гледат кучета и разни други животинки и цялата негативност на всичко това от психологическа гледна точка. И какво, пак нищо, модата стана още по напориста и почнаха да зомбират и кучетата да се нахвърлят на хората и знаеш колко хиляди случай на умрели има, особено деца. Абе всичко това си е планирана работа от край до край. И още много други, имат точно те хора, които правят перфектни анализи на положението и изнасят истината, но всичко продължава да си върви на пълен провал, сякаш истината никой не го засяга. Аз затова ти думам, всичко да обличаш в конкретни примери, иначе всичко ще е нахалост и пах вода в тяхната мелница само ще се налива.
[17:23:05] ELENKO ANGELOV изпраща файла "Световен Мир и Разхищение.doc" до участниците в чата.
[17:23:13] ELENKO ANGELOV a dit : ok vij taka[17:26:48] Sisi a dit : Браво Еленко, прочетох го след като го записах. Очеввидно голата истина не е достатъчно, за да излезат зомбитата от състоянието си на управляеми животинчета с овча нагласа.
[17:31:35] Sisi a dit : А, сетих се още едно нещо. Пак още някъде 70-те години във в. "Вечерни новини" четох за чиповете и затова как хората, които не си сложат няма да могат да пазаруват и вадят пари, с две думи ще бъдат изхвърлени от живота. Статията естествено беше надълго и нашироко, аз автоматически и нея съм запомнила, мака и тогава да ми се виждаше нещо много далечно и фантасмагорично.
Абе рептиляците си казват всичко в прав текст, но зомбитата нещо така дълбоко са ги зазомбирали, че не могат да включват въобще и осъзнаят реалността, в която живеят и те копелетата на Сатаната го знаят и зобмират све живо и диво на поразия.
[17:53:27] ELENKO ANGELOV a dit : 6te go vidia po-kasno[17:53:35] ELENKO ANGELOV a dit : blagodaria[17:53:37] Sisi a dit : http://www.xnetbg.com/new/forum/index.php?topic=4553.msg81165#new ИГРАТА ЗАГРУБЯВА ПОДГОТВЯТ МЕСТАТА ЗА НЕДОВОЛНИЦИТЕ, ЗАЩОТО ЯВНО СА ПОДГОТВИЛИ СЪБИТИЯ, КОИТО ЩЕ ПРЕДИЗВИКАТ ВСЕ ПАК ВСЕОБГО НЕДОВОЛСТВО.[17:54:15] Sisi a dit : ок преятна вечер чаооо (y)[17:54:25] ELENKO ANGELOV a dit : do skoro[17:54:57] Sisi a dit : http://www.xnetbg.com/new/forum/index.php/topic,4568.msg81165.html#new
[18:06:20] Sisi a dit : http://www.xnetbg.com/new/forum/index.php/topic,4684.msg81166.html#new Виж и тук, рептиляците пак ни въртът някакви номерации с цел манипулации, стане не стане, пак имат полза от нагнетяването на странни историйки и събития, докато съъвсем ошашават хорицата и да се чудат вече накъде да гледат, само не в реалността, която съвсем ги притиска натясно. Въртят, сучат, все те печелят, защото в поскледна сметка всичко от тях идва и няма как бъде другоячи при това положение, след като хората не предприемат нищо за контриране. Всички сценарии са изцяло тяхни и по този начин си осигуряват пълен контрол на ситуацията. Ах, леле тепърва ще падне голямо шоу и безмерно блееене на овцете, които от сега се щурат като обезглавени. Леле божке, по всичко изглежда, че идва времето да турнат голямите катинари на всички кошари и явно са подготвили някое и друго събитийце я в небето, я на земята, за да им се улесни работицата да сложат РЕД на земята. Главната цел е преди всичко объркване тотално в всичките тези информация, и да стане и да не стане, ошашавянето на овцете, е в кърпа вързано.
Ха, Ненки и той си е казал тежката дума по въпроса.
Les extraterrestres NE débarqueront pas le 14 octobre. Rebaptisée du nom poétique de Blossom Goodchild, une comédiene d'Autralie (origine R-U) affirme que la Fédération de Lumière lui a convié un message. Non mais, c'est quoi cette intoxication psychique New Age de quelque channel que ce soit ? Et ça fait le tour du réseau. Mais les vraies histoires, elles, non ! "Nous apprenons de source sûre.. blablabla" Source sûre, une comédienne british, c'est une blague ? L'hystérie gagnant du terrain, d'autres médium saignant s'en mêlent. Un prétend que l'OVNI mesurera jusqu'à 3000 km. Difficile à manquer. L'Ashtar Command apparaîtra et le sauveur nous délivrera de Bush, Sarkosy et Harper et rétabliera le monde avec l'Énergie Libre. Mais les humains continuerons d'être imbus de leurs Égos spirituels. Vous verrez l'excuse lorsque rien n'arrivera. J'ai presque hâte au 15 octobre. On dira que l'OVNI était invisible, seulement les médium ou ceux au coeur pur et lumineux pouvaient le voir. La Fédération s'est fait attendre aussi longtemps que le petit Jésus. Merci pour l'aide accordée depuis 2000 ans. Quel bon papa ou bons frères regarderaient leurs enfants s'entretuer pour d'immondes stupidités telles les religions, l'argent et la quête du pouvoir par le mensonge ! Mais Dieu n'intervient pas dans les affaires des Hommes et cela démontre sa sagesse.
L'effroyable tuerie ! Un rappel par une vidéo maintenant en français sur l'assassinat des 2 étudiants français chevronnés. "Deux étudiants universitaires français en stage à Londre ont été effroyablement assassinés. Cruellement battues et poignardés de 200 coups de couteaux. Laurent Bonomo, un des deux étudiants, travaillaient dans les laboratoires du London’s Imperial Collage, les premiers a avoir travaillé sur la grippe aviaire et dont on suppose qu'il a été créé par l'homme. On a voulu montrer l'exemple à ceux qui seraient tenté de dire quoi que ce soit sur la grippe aviaire. Ça ressemble à une sorte de crime "rituel"."
Ils n'étaient pas en stage... mais impliqué dans le vaccin de la grippe aviaire et avaient découvert que:
"... that the alleged bird flu vaccine, H-7, which was designed to neutralize and stop the H5N1 avian flu virus, had been spliced using DNA to actually create a vaccine and an illness producing virus at the same time. The French students had also discovered that the bird flu vaccine, i.e. a virus, had links to U.S., British and Israeli laboratories associated with the noted Mossad agent, Dr. Philip M. Zackerie.".
Френския превод на английския текст.
" ; … que le vaccin allégué de grippe d'oiseau, H-7, qui a été conçu pour neutraliser et arrêter le virus de la grippe aviaire H5N1, avait été épissé utilisant l'ADN pour créer réellement un vaccin et une maladie produisant le virus en même temps. Les étudiants français avaient également découvert que le vaccin de grippe d'oiseau, c.-à-d. un virus, a eu des liens aux laboratoires des États-Unis, britanniques et israéliens liés à l'agent remarquable de Mossad,
On afirme que des agents Israeli-MOSSAD et MI5-6 Britanique les auraient zigouillés dans une opération conjointe.
Ха, толкова е проста и логична цялата операция, като се има предвид, кой води биологичната война и с какви средства. Изводът се налага даже от само себе си.
Сигурно си спомняш за двамата френски студенти, които бяха убити в Лондон /Англия/ преди известно време ? Става въпрос за ритуално убийство с прецизните 200 удара с нож, което беше повече от ясно, поне за мен и сега съм много доволна, че виждам потвърждения и от други за моите предположения. Всъщност то е много лесно да се ориентира човек при такива убийства. Беше и ясно, че с тяхната специалност, нямаше начин да не са забъркани в биологичната война, която се води от рептиляците на широка нога.
Младоците много лесно биват забъркани в такива афери, гладни за кариери и известност, но винаги плащат скъпо и явно не си дават сметка в какво дълбоко блато са стъпили и няма начин да не потънат в него, просто няма начин.
Такива ми ти работи млади човече, умната и внимавай къде стъпваш, щото тинята е много хлъзгава и докато се усетиш, ще отидеш на дъното. Пак чао.