Популярни публикации

Общо показвания

понеделник, май 04, 2009

СТИГА ИНФО, СТИГА ИНТЕРНЕТНО И ВСЯКАКВО ДРУГО РОБСТВО И ТИРАНСТВО !!!

В ТОЗИ ВИРТУАЛЕН ВЕРТЕП, НАРЕЧЕН ИНТЕРНЕТ, ВСИЧКО МОЖЕ ДА НАМЕРИТЕ, ЕДНО ЕДНИЧКО НЕЩО НЯМА ДА ОКРИЕТЕ, ВАШЕТО СЪЗНАНИЕ.

ИНТЕРНЕТ Е ТЕРМОМЕТЪР ЗА ИЗМЕРВАНЕ НА ТЕМПЕРАТУРАТА НА ЧОВЕЧЕСТВОТО, ЗА ДА ВИДЯТ МАНИПУЛАТОРИТЕ, ДАЛИ Е ДОСТАТЪЧНО ПОДГРЯТО И ДАЛИ ОЩЕ ИМА СИЛА ДА ПОДСКАЧА, КАТО РАЗБЕРЕ КАКВА КЛАДА СА МУ ПОДКЛАЛИ ПОД КРАКАТА. ПРИНЦИПЪТ НА ЖАБАТА В КАЗАНА С ТОПЛАТА ВОДА Е СПАЗЕН ДО МИЛИМУНДА.

Да ви го припомня. Една жаба като попадне в котлето със студена водица, закачено над огнището си, остава да си се плицука в него, защото и е приятно, нали си е земно-водно. Когато започне бавно да се подгрява водата, тя продължава да си се гмурка, защото водата е приятно хладка, пасле приятно топличка. Нооо изведнъж водата завира и жабока установява, че няма сила да изскочи с прочутия си жабешки скок и увира в доскоро приятната вода. Такива ми ти жабежки неща стават и по света !!! Канюларите също служат за измерване на температурата по точно определени теми и за точно определени кръгове, за да предизвикат реакцията им и съответно да се подготвят как да ги ударят, като се наложи. Така де, то манипулацията не е шега работа и има безброй екипи, които денем и нощем мислят какъв номер да измислят, за да ви премерят температурката и скроят кюлява на бърза ръка. Манипулаторите имат един много важен и стриктно спазван принцип "Опознай жертвата си, за да я победиш завинаги".

ВРЕМЕ Е ДА ПОЧНЕ ТЪРСЕНЕТО В НАС САМИТЕ, ДА ОКРИЕМЕ КОИ СМЕ, КАКВИ СМЕ И КАКВА Е МИСИЯТА НА БЪЛГАРИТЕ НА ТАЗИ ЗЕМЯ. ТОВА СА ВСЕ НЕЩА, КОИТО СА ЗАКОДИРАНИ В НАС, ЧАКАТ ДА БЪДАТ ОТКРИТИ И ВЪЗРОДЕНИ С ДЕЙСТВИЯ.

 Мо-ДЕБИЛ-фон-И-ТЕ И ИНТЕРНЕТА СЕ ОКАЗАХА ИДЕАЛНИ ЗА КОНТРОЛ НА ЦЯЛАТА ПЛАНЕТАТА.
КАБЕЛНАТА ТЕЛЕВИЗИЯ НАПРАВО ВКАРА ИЗЦЪКЛЕНОТО ОКО ОТ ВРЪО НА ПИРАДИМАТА НА ИЛЮМИНАТИТЕ ВЪВ ВСЯКА КЪЩА.
ВСИЧКИ СТАНАХА ЕКСПЕРИМЕНТАЛНИ МИШЛЕТА, ГЛЕДАНИ ПОД ЛУПА И МОДИФИЦИРВАНИ, СПОРЕД СЪСТОЯНИЕТО И ПОЛОЖЕНИЕТО, В КОЕТО СЕ НАМИРАТ.
Това, че повечето не си дават сметка говори, че са вече невъзвратимо генно-модифицирани двукраки, точно като царевичните мамули. Мобил-дебилщината, интернет интернационалстите и кабеларките се оказват поредните пирони на ковчега на Световния Ред, а с чипчетата ще имат пълна власт над ментала.
Така де, мандалото ще клопне завинаги. Оказва се, всяко научно-технологическо откритие се обръща срещу Хората. Науката като наука е нещо неутрално, проблемът е, че е лишана от етика и не носи нищо добро в последна сметка на Хората, след като е попаднала в сатанински ръце.
Копелчетата на Сатаната добре въртат играта, остава и ние да им врътнем копчетата в обратната посока, иначе ще набутат човечеството в ада !!!
Те създадоха Интернета, за контрол над масите, а масите би трябвало да го използуват, за да се стигне до обединие срещу контрольорите и да обърнат нещата в своя полза.
Е, дааа, ама неее !!!
Време е за действие, стига плицокане в гьоловете, върдаляне в калищаците на деградацията и надпревара, кой шопар е по-кален, кой е по-шопарест, угоен и оял се от другия !!!
Това е работа само за свинете от фермата на Оруел. Да им се казва истината е, като да хвърляш бисери на прасетата !!!
"Който не разбере от една дума, няма да разбере и от сто", особено ако е от новата раса, получена от претопяването на старата, с надробен от фрагментацията мозък и дълбоко програмиран. Аз все пак съм убедена, че е във възможностите на човешкия дух, той да може при истинско желание, да надмогне програмирането.
Проблемът е, че у повечето има само приспособяване към наложената жестока схема на живот в Матрицата и никакви напъни няма за промяна на това безумно положение.
Чрез програмирането и манипулирането, схемата вече е вградена вътре у повечето и те я приемат като неизменна, един вид, че такъв е живота и толкоз, трябва така да се живеее, като всички други, макар да се оплакват непрекъснато и от всичко.

Въобще хиляди са методите им, с които претопяват хората и после, топлички, топлички ги огъват и изковават отново в чистак новички човечета, по един калъп правени и после програмирани за идеалните роби. Аз бях писала някъде в блога ми, за Пинокио от приказката, който от дърво става човек, а сега от човека правят дървени марионетки, повечето истински изверги или просто роби, за да вършат черната сатанинска работа на палачи за инквизиране и убиване на Хора и на палаши за лов на хората.

Общо взето в момента, всеки набутва всички други в блатото и ги обвинява, за радост на сатаните, но почти никой не гледа, как сам да излезе от блатната тиня и даде пример на Съзнание, за да тръгнат и другите след него, да се изкачат на високо по бреговете. Де що има инфо в официалните ситове и офисиози, е все от информатори на баш майсторите манипулатори, като никой не насочва истински към пътя, който ще изведе човечеството от блатата. Не по-малко страшни са и тези, които имат голяма доза информираност, с голями претенции за познания в областта, но си остават заблудени и директно или индиректно продължават да са тяхни слуги, макар да веят байрак, че са контри.

Нямо по-опасно нещо от роб, който се счита свободен, на всичко е способен и за манипулация най-удобен !!!

В истинския живот няма полу-свободни и полу-знаещи, въобще двойни стандарти, така удобни за манипулаторите. Естествено, да намериш пълното равновесие между знанието, познанието, съзнанието и действието е нещо изключително трудно, особено днес, когато всички малко или много сме програмирани, схематизирани, модифицирани, претопявани в съвсем нови индивиди, благодарение методите на безбройните банди от манипулатори, окастрили напълно неограничените ни възможности, залегнали в нашата изначална чивешка природа.

В този смисъл от човешки индивиди всички сме превърнати в човешки инвалиди, на път да загубят напълно и малкото човешко, което все още им е останало.

Вече не говориме за група от хора или народ, става въпрос за цялото човечество, подложено на една неоспорима вече модификация и на път да попадне под пълен ментал контрол чрез чипизацията и превръщането му в една маса от роботизирани роби. Мина времето на междинните критики за разсейване между хора, групи и народи, така добре подклаждани от баш майсторите на Елита, за да не виждат повечето нито главния извор, от който се излива на талази, на талази Злото, нито накъде ги влачат мътните му води, като за последно.

Всяко отклонение, от началото до края, води до забатачване и тогава лесно ни се изплъзва Истината. Та нали целта е, да се затапи извора на Злото и да се избегне именно това и да не се стигне до тоталното въдворяване на човечеството в един световен лагер на Реда. Справянето с едно или друго последствие, няма да промени нищо, ако извора бълва злина всяка секунда и дирижира събитията на планетата. Единствено съзнанието за наличието на Злото, откъде идва и каква е крайната му цел на много хора, би променило наистина нещо и за цялото човечество.

"Но само който умее да противостои, само той ще остане незасегнат. Само над него ще се простре закрилящият Небесен Щит. За да противостои на Злото, човек трябва да е наясно срещу какво се изправя. Как, по какъв начин, с помощта на какви методи и средства враговете на човешката раса печелят победа след победа? Първата и най-важна крачка по пътя към превъзмогването на Злото е осъзнаването на неговата реалност." /Елтимир Край на цитата

http://erigkan.ucoz.ru/load/1-1-0-25 http://erigkan.ucoz.ru/load/

Дааа, всички се искренно заблудени и претендират, че са голями хуманисти и спасители на човечеството, като продължават още по- искренно да служат на копелчетата на сатаната. Значи какво ? Нищо и половина, плицокането, върдалянето и деградацията продължават с още по-голяма сила и точно това е и целта на заниманията.
Аз знам, защото така го чувствувам, че трябва след голямото информиране, да дойде времето на голямото размишление и осъзнаване, нооо на всеки един от нас, в неговата си микросфера за самостоятелно духовно издигане, без много приказки, но в действие и личен отпор към властелините, колкото и малка да му е ролята в цялата тази свинска Ферма да мерда.
В противен случай, явно ще стане точно, както те го искат, само взаимообвинения, взаимоунищожения и самоизтребления, което няма да доведе до исканото освобождение. Всичко са предвидили, както винаги в детайли и слугинажа им върши черната работа. Казано в една езотерична светлина, нека да настъпи пълно затишие пред голямата БУРЯ, бурята на ДУХА и да издуха всички сатанински същности, завинагиии.

ЗАТАИ ДЪХ, ЗАПАЗИ ДУХ И ЗАПЕЙ СЪРЦЕ, БОЙ ПОСЛЕДЕН НАСТАВА ЗА ОСЪЗНАВАНЕ НА ХОРА-ТА !!!

БЪЛГ-АРИИ, ХОР-А, ГОСПОД-ЖИ И ГОСПОД-А, ВРЕМЕ Е ДА ОСЪЗНАЕМ СВОЯТА РОЛЯ В СВЕТА, ДА ХВАНЕМ БЪЛГАРСКАТА СЛЕДА, ИСТИНСКАТА ДЪЛБОКАТА, КОЯТО ДА НИ ИЗВЕДЕ НА ГОЛЯМИЯ БЯЛ ПЪТ, КОЙТО ВОДИ НАГОРЕ КЪМ ИСТИНСКАТА СВЕТЛИНАТА, СВЕТЛИНАТА НА СЛЪНЦЕТО, ТАМ КЪДЕТО ГРЕЕ ДЕНЯ.

Аз така смятам и започвам веднага, стига инфо, стига бла, бла, бла !!!

Всичките им методи се повтарят непрекъснато, само марионетките, обстоятелствата и инсценировките се променят, като крайната цел е винаги една и съща и тя е важната, другото са само подробности. Важна е червената линия, по която се движат и командват събитията, докато стигнат до заветната си цел - тотален контрол над човечеството.
Като им изучиш методите на действие и принципите, стават страшно безинтересни, защото навсякъде, във всяко едно от действията им са застъпени.
Единственото нещо, което е интересно и се движи, са прииждащите нови вълни от манипулирани, лесно превръщани в марионетки на принципа на егоцентризма, през фрагментацията, програмацията и зомбацията.
Методите им стават все по-съвършени и зомбетата все повече и повече, съвсем ошашавели.

Най-важното е вече пределно ясно и достатъчно, остава действието на всяка отделна личност да се пребори със собствените си заблуди, егоцентризъм и маниакализъм за постигане на власт и всичко останало, което след себе си тя влачи и заталачва свободата на духа, направо го убива. Един по един да започваме да излизаме от блатата на световната конспирация, в която са потопили света и повлечеме крак за останалите, пример да дадеме.

Това безспирно замеряне с кални топки един други, очевидно до никаде няма да ни доведе и ни отклонява от Пътя, който ясно се очертава, но всеки го подминава, зает с другите да обвинява. Време е вече нас самите си да обвиниме, да си простим греховете, към които са ни тласкали много успешно и да разчистиме пространството, за пример на всички да станеме, да проправиме и поемеме по ПЪТЯ, ДУХОВНО чисти и свободни.

До сега тълпите ги привличаха само илюзиите, материалните блага и химерите на властта, /един от главните им методи - капаните на властта, колкото и малка да е тя, всеки иска да има някаква власт над другия/. Време е да тръгнат след истинското и духовното, осъзнали реалността, далеч от сладникавите илюзии на сатаните, за да ги държат в ръцете си.

Нооо, все някой ще трябва пример да им даде и да ги поведе, защото истината привлича със своята неподправена сила, стига да започнеме един по един да я изчистваме от калта на кочината, в която са ни набутали преко сила. Не чакайте другите да ви направят духовни или чрез разни фалшиви системи, гурута и други манипулации от сорта. Истината е във всеки от нас закодирана, чака своя час да бъде открита от нас самите и да блесне като брилянт в гьола. На прасетата не го хвърляйте. Вземете го, високо го вдигнете и на другите спасителните бреговете покажете, пътя на свободата им осветлете.

Всеки от нас Данко да стане с тупкащо за другите Хора сърце !!!
И нека излеземе от блатата. По-добре човешка саможертва, отколкото бездушна жертва, тип двукрак земен червей, стъпкан от дяволски ботуш в калта !!!

http://www.sibir.bg/blog/Aisedora/?blogPage=blogPreviewArticle&artID=30014

Горещото сърце на Данко - Максим Горки Така и така, само рептиляци ни се влачат в краката, с червеите съвсем няма да остане място, за стъпване по земята.

Тези, които все още не са добре информирани, в какъв батак са набутани, да продължават да четат, но да не забравят, че няма да имат никаква полза, ако до себе си не стигнат в търсенето и не се видят в цялата тази сатанинска конфигурация и ролята, която те сами изпълняват, колкото и да е малка тя.
Кръгът трябва да се затвори, нали ? Тръгва от вас и свършва с вас ? La boucle est bouclée, казват французите. Ако останете извън него, нищо няма да се получи. и ще е хабене на време.

И океанът е голям, но капките са тези, които определят неговото качество и това е първото и най-важно осъзнаване, че животът на тази земя, зависи от всеки един от нас, от неговите действия, мисли и намерения. Действията си може да скриеш, но резултатите от тях винаги са налице, какво значение има, дали го знаят другите, така или иначе те са дали резултати и ако са лоши, като бумеранг отново при вас ще се завърнат със страшна сила. Ето, това е голямото съзнание, че си частичка от Цялото, че всичко и от теб зависи, но не само за теб, че ако деградираш другите и ти ще газиш и живееш в деградация и пр. и пр. с всичките последствия от нея. Не може да газиш в кал и да не се опръскаш поне. Когато това престане да е само думи, а едно Съзнание във всеки един момент от живота ни, единствено тогава ще сме готови за голямото избавление, за живот на истински ХОР-а, отворени само за щастие и любов на тази нещастна сега планета със заблудени прасета.

Така и така се готвят да ни изтребят, до крак, всички българи, поне да се опитаме да стъпиме на ГОЛЯМИЯ БЯЛ ПЪТ, извън блатната лепкава свинска тиня на Фермата и служиме за храна на още по- голями от нас свинчовци и тлъсъти шопарир, вечно ненаядни.
Нека пример да дадем на всички останали народи.
Може властелините да са срещу нас и на геносид да са ни подложили, но по-важното е, че Дедо Боже е с нас и ще ни помогне, но само ако тръгнеме по свое желание, насила няма да ни бута изодзад с жезъла.
Той знае, че с гегите само свинчета се подкарват, а ние сме негови ХОРА и пази нашето дойстойнство, чака търпеливо нашето осъзнаване и разпалване отново на божествения ДУХ. Нека му покажем, че сме неговите най-свидни дечица и не случайно се намираме в тази ситуация, за да се научиме да преодоляваме трудностите от тези, които се вземат и от него за по-голями.

"Труден е Пътят, но славен !!!"
 Пътят тщеславен е само за двукраки прасета и води надолу право в ада за храна на Дяволетата. Там, ние децата на Господа, нямаме вече работа !!!
Навъргаляхме се доста в тинята, стига ни и тъмата черна, в която ни забулиха историята и произхода, отклониха ни далеч от ПЪТЯ, поугасиха ни светлиничките в душите, дадохме безброй жертви, жестокости преживяваме, продължават само мъките.

НООО, НЕ СЕ ГАСИ, ТУЙ ЩО НЕ ГАСНЕ !!!

ТОВА НЕ СА САМО ДУМИ НА ПОЕТА, АКО ГИ ОДУХОТВОРИМЕ И В ДЕЙСТВИЕ ГИ ПРЕВЪРНЕМЕ, СЛОВАТА СЛАВНИ ДА НАПРАВИМЕ И ДА ПОКАЖЕМЕ, ЧЕ В НАС Е ВРЕМЕТО И ТО Е В НАС, ВЕЧНИЯТ КРЪГОВРАТ НА ЕДНО ПО-ВИСШЕ НИВО !!!

Време е да затвориме кръга, да се върнем у дома, в слънчевия ни ДОМ и почнем отново Цикълът, така както само ние знаеме да го правиме, докато отново не ни нападнат свирепите дяволетата, този път след много хилядолетия, ако сме си научили всички Уроци !!!

Време е, да запалим душите си от въглените, под пепелта заровени, нооо все още, живи и парещи, да осветим и намерим отново ПЪТЯТ, та ДЕН ДА ГРЕЙНЕ на земята. ДУХЪТ, ТОВА Е ДЕНЯТ, ТОВА Е СЛЪНЦЕТО !!!
ТОЙ Е В НАС И ЧАКА С ВЕКОВЕ СВОЯ ЧАС !!!

Всички викат, младите нямали цел в живота и прочеее, горкичките. А това какво е ?

По-голяма цел, просто няма и не може да има, но няма кой да ги насочи, поне накъде да гледат, ако не друго. Крушата не пада по-далеч от дървото. Бездушни кариеристи дават поколение само от още по- бездушни кретенчета, единствено с кариеристично-материалистично-консумативна ориентация и напълно изпразнени от духовно съдържание. Всеядни прасльовци, които са готови да ядът и дечица, за да си напълнят догоре търбуха и кочината с луксозни партошляци. Предпочитат да умират като земни червеи от дроги, самоубийства, депресии, робско слугинясване на сатаните и какво ли още не, вместо да си възвърнат силата на духа и дори да умрат, поне ще е с достойнство, чест и слава за вечни времена в тези тежки времена за цялата земя.

Кога, ако не сега трябва да имат Цел, но не тази, с която са ги програмирали родители и професионални манипулатори от детските градини, училищата и университетите, за да се докопат до високите места, катерейки се като маймуни за повече банани от останалите, продавайки си душите на сатаните и после се чудят защо им е празно и тъпо отвътре, въпреки постигнатите заветни цели, унищожавайки де що имат по пътя си, стъпвайки върху чужди глави, унищожавайки хиляди съдбини.

За Мъртви души истинско щастие няма, въпреки благинките, с които са обсипвани.

Гьоте или Гогол не са писали празни приказки, нооо всичко е пак въпрос на афинитет и желание, разбиране и извисяване.
Лесно е да попаднеш в капана, трудно е да излезеш от него. Всички сме в него, всъщност, но малцина си дават сметка и с духът си успяват да се издигнат над стените на затвора на Матрицата.

Нали знаете, за свободен дух затвор няма ???
Там е фатката, обаче и най-вече осъзнаването на Грешката, защото има милиони хора, които са си заминали от този свят, без дори да подозират, с безкрайната заблуда, че са били в ползу роду, а всъщност живота им е бил изграден върху напълно фалшива база и са били най-вулгарни сатанински слуги, като толкова други.
Това означава в превод, че може да са завършили пет висши образования и главите им да бъкат от по-знания, но най-важното, истинското Знание напълно им се е изплъзнало от живота и раждането им е било напразно, защото не са си научили голямия Урок, за който са се родили на земята. Какво значи един Урок в този смисъл, ако не Истина, а не истини и истинички, угоднички само за създадтелите им, построени на тотални заблуди, които ги обезсмислят напълно. Това не означава, естествено, да не набираш познания, но не за сметка на Знанието, двете трябва да вървят паралелно, нещо почти невъзможно днес за повечето във Фермата.

Още в най-младите ми години ме фрапираше неимоверното много, направо маниакално желание точно на тези, в които това знание очевидно беше унищожено, точно те  да тичат по университети и да трупат титли неуморно.
Очевидно празнотата, където трябва да бъде закодираното Знание инстинктивно ги бута да го запълнат с познания, но изкуствено натъпкани в главите им с най-важното, липсващо звено на одухотворението. Всяко нещо може да бъде одухотворено, даже предметите, камо ли човек или познания. Точно това им липсва и то е най-важното, в противен случай се превръщат само в роботчета, пълни догоре с познания и нищо повече.
За етика и честност, дори и дума не може да става, те вече не съществуват днес в живота на човека, освен разбира се в пълната им лицемерна форма, точно като хуманизма.
Интересното е, че всички са отлични лицемери и се научават да имитират хуманност и духовност, до такава степен, че истински и искрено си вярват на имитациите и собствените си лъжи.
Нооо имитацията си е имитация и няма нищо общо с истинското. Най-странното е, че имитирането им става истинска природа и те не се държат естествено, дори там, където би могло да стане, без да им нарушава фалшивия мир или им свали маските.
Истинските им лица, дори те самите не посмяват да ги видят, камо ли останалите.
В това, един вид им е и наказанието, да не знаят, кои са и в какви бездушни парцалени кукли са били превърнати, натъпкани със суха слама само от познания, вързани на конци, с много маски, според сценките и сценарията на сцената, на която ги разиграват и и нищо повече.
Аз съм виждала макар и по изключение, ужасът на такива, но само за части от минутата, зървайки за миг истинския си образ, без маска. Те винаги предпочитат да изживеят живота си в пълна заблуда, както за другите, така и за самите себе си.

Нямат капка кураж да се видят истински. Спасение за тях просто няма, защото са капсулирани завинаги в стоманата на роботизирарни роби и интересно, най-вече са тип интелектуалци. Познанието може да им е огромно, но мъртво от дух лишено и всъщност никому ненужно, освен за Мъртви души, като тях самите.

Колкото до Живите души, никога не биват допускани да вървят по кариеристичните стълбици и ги държат на първото стъпало, като най-опасни съперници, даже престъпници, защото имат не само познания, но и Знания и дух, триединство, което от само себе си ги прави велики, но върло опасни за сатанинските същности и тяхната система.
Ако случайно стане фал и такъв Човек изкачи някое и друго стапало, много бързо, сатанински задружно и с мъртвешка жестокост го сурват надолу по стълбата, даже убиват.

Дааа, живите нямат място при мъртвите !!!
Дааа, сигурно е много гадно да се огледаш в живите и да се видиш какво голямо неодушевено нищо си, пълно със слама, но обшито със злато и сърма, с изкуствен блясък, облято в светлината на прожектора. Обратния вариант е най-приятния !!!
Дава ти сила да продължаваш, духът ти като факла да развяваш, светлина да разпръскваш, истинска и топла, сърца да стопляш, Пътят за истински живите, да огряваш.
Няма ли го духът и неговата светлина да огрява Човека отвътре като слънце, всяка стъпка ще му е сатанински черна, колкото и да го обливат отвън със светлините на прожекторите !!!
Точно затова, копелетата на сатаната първо убиват духовността у хората, за да могат да разчитат на чернилката, единствено за тях важна, когато ги превръщат в марионетки !!!
Това че компенсират с изкуствено външно осветление, мнооогооо светли илюзии и бляскави празници, не променя абсолютно нищо.
Рано или късно прожекторите ги угасват, пак същите, след като им свършат работата и илюзиите, с които са ги натъпкали догоре без остатък, се изпаряват, као дим.
Остават сам-сами с празнотата отвътре и голямата заблуда, неспособни да се преборят с нея. Не казвам празнота в душата, защото те нямат такава. Празнота, която само и единствено с ДУХ може да се запълни, нооо след като са го оставили да издуха навън завинаги за слава, власт, пари, кариера и прочеее, не може да се върне.
Когато загаснат светлините на рампата потъват завинаги в чернилката, сплуани марионетки с кръцнати конци, никому ненужни.

ЧОВЕК БЕЗ ДУХ, Е КАТО ПТИЦА БЕЗ КРИЛА РОДЕНА, ДО НЕБЕСНИТЕ ПРОСТОРИ НА СВОБОДАТА, НИКОГА НЕ СТИГА !!!
КРЕТА ЛИ, КРЕТА ПО ЗЕМЯТА, КЪЛВЕ ДЕ ЩО ПАДНЕ И САМО ИЛЮЗИЯТА Й ОСТАВА !!!
Точка !!! Малкото живи трябва да слезат от сцената и стъпат здраво на земята истински живот на живи хора да започнат !!!
Със зомбите се видя, че далеч не се стига, дори когато достигът върхът, едва ли не, на познанията и развиват "много успешно" цивилизацията, добра само за мъртви души.
Ако трябва да се отпочне отнякъде, опорната точка трябва да бъде ЛЮБОВ към ближния, а не ОМРАЗАТА, която винаги замъглява разума и бута човек към неразумия и точно поради това, манипулаторите са страхотни спецове в нейното раздухване чрез противопоставяне.

Това всички го знаят, но както винаги само на теория, като опре на практика, се оставят да ги поведе омразата и веднага биват отклонени от правия път, по който са тръгнали с убеждение и огромно желание. Историята бъка от примери за такива, които много лесно са били отклонявани от първоначалния си устрем и желания, като неусетно са били впрягани за чужди каузи.

Тя, историята мълчи за милионите хора, които също в малкия си животец, също са били изманипулирвани и въпреки добрите им желания в последна сметка са тръгвали точно в обратната посока. "ПЪТЯТ КЪМ АДА Е ОСЕЯН С ДОБРИ НАМЕРЕНИЯ !!!"

Повече от ясно е, че човечеството не е въобще поумняло през последните две хилядолетия и продължава да прави същите грешки без да се учи от миналите. Голямият проблем е, че колкото цивилизацията става все по-развита, толкова грешките стават все по-опасни за човека и могат да го доведат до пълното му унищожение. Това говори, че в света вече няма никакво място за Любов, подчинен е изцяло на Омразата. В бездушните същества, в които превърнаха хората няма място за Любов, освен разбира се лицемерната, така необходима им, за да вярват другите на поредната маска, която ще си сложат на лицата. Ако трябва да избирам между лицемерна Любов и Истинска Омраза, при всички случаи тогава и парадоксално, ще избера Омразата, поне е истинска. Когато омразниците останат сами с омразата си, с омразните си действия срещу хора и природа, а хората с любовта си едни към други стават все повече и се съюзат, не може да не се промени живота на нашата Земя, след като ги изгониме от нея. Творецът с любов ни е сътворил и с любов даже може да ни унищожи, за да не станем всички омразни сатани. Ще кажете има ли любов има и омраза. Вярно е, нооо единственото условие е и двете да са истински и добре екилибрирани помежду си.

Трудно е в тези сатанински черни времена да не изпаднеш в луда ярост и безкрайна омраза към всички тези копелчета на сатаната, които тъпчат с мръсните си копита земята и я превръщат в дяволска.
Не може един истински Човек да не мине през Омразата, омраза яростна и изпепеляваща даже, като си получи целия дял от манипулацията, особено ако е скорпион.

Проблемът е, че тя няма с нищо да ни помогне, от Сатаните да се отървеме. Защо, защото като мразите, както те ви бутат, в тяхния кръговрат автоматически се включвате и с енергия за въртене го зареждате. Омразата един вид се явява един кръговрат на долното ниво, а трябва да влеземе в кръговрата на Любовта от горното ниво, също като в приказките за горната и долната земя. То не е даже приказка, а си е жива истина.
С омразата пропадаме все по-надолу и надолу, докато се намериме всички в ада. Ех, ако можеше всеки в живота си да изпълнява вълшебната формулка: "Не прави това на другите, което не искаш да правят на теб" със съзнание, истинска Любов към ближните и без дяволския егоцентризмът, нямаше да има място на Земята за сатанинските копелета. Вместо това, всички ги надъхват с омраза, за да изпълняват безотказно заповедите на Сатаната.

Ако не давате никакви поводи за омраза, копелчетата на Сатаната ще обърнат земята и ще накарат всички да ви намразят с безбройните си методи и трикове на манипулацията, за да имат повод ви въртят номера на всяка крачка.
Нямат грешка в тази работа, не ще и дума, дори ще ви накарат и вие сами себе си, да се намразите. А, омразата служи много успешно за извинение и продължение на кървавия маскарад, който се разиграва с векове на нашата горка земя.

КАЗАХ !!!

Който иска ще го прочете с внимание, който иска ще го разбере, който иска даже ще го чуе със сърцето си, който иска ще го види през очите на живота си, който иска изцяло ще го осъзнае като своя истина, защото истината винаги е една, който иска ще отключи своето знание, дълбоко скрито в него, който иска ще подмине подигравателно и високомерно, така типично за всяко заблудено зомбе, който иска може и да осъзнае някои реалности, в които живее и изрови въглените под многото пластове пепел заровени.

ТОВА Е !!!

За тези, за които е една смешна патетика, рано или късно ще усетят, че са сбъркали Пътеката и ще им подпари под земята. Забележка: Всичко останало, по врачански казано, е бадева работа !!! Каквото и да четете, да ви казват и да ви наливат в главите, за целта доста опразнени и с трици напълнени, няма да е от полза, ако не сте настроени на съответната вълна, ако не искате да научите истината и ако просто нямате афинитет към нея. Човек чува и вижда само това, което иска, дори преодолявайки програмацията, с която са го заредили и това поне е доказано !!!

КОНСТАТАЦИЯТА НЕ ОЗНАЧАВА ОМРАЗА, А НЕОБХОДИМО СТЪПАЛО ЗА УСТАНОВЯВАНЕ НА РЕАЛНОСТТА, ЗА ДА СЕ НАДСКОЧИ НЕНАВИСТТА И СЕ ТРЪГНЕ С ГОЛЯМА ЛЮБОВ НАГОРЕ ПО СТЪЛБАТА.
ОМРАЗАТА ДЪРПА НАДОЛУ И С НЕЯ ЛЕСНО СЕ ПРОПАДА В ЧЕРНИЛКАТА НА АДА !!! ЛЮБОВТА Е ТРУДНО ИЗКАЧВАНЕ НАГОРЕ, НО ВОДИ КЪМ СВЕТЛИНАТА !!!

/Ада - това е греховете, които допускаме, винаги водени от омразата и тя е огънят, който най-лесно се раздухва, особено от професионалните манипулатори. Тя не трябва никога да ръководи действията ни, дори и да са добри за момента, защото рано или късно ще се трансформират в лоши./

Всичко е въпрос на ниво и афинитет в този виртуален вертеп, наречен Интернет. Каквото мислех и чувствувах, това КАЗАХ !!!

Не уча и не налагам, само предполагам, Дедо Боже единствен разполага !!!

Опитвам се неговите повели да слушам и със сърцето си да ги догаждам, по неговата воля да живея, без да влизам в храмовете и лицемерно свещи да му паля.

В рубриката "Това ми хареса": Платон - Митът за пещерата В разговор с Главкон Сократ гради следната представа: Ние, хората, приличаме на затворници в една пещера. Така сме приковани, че можем да виждаме само стената в дъното на пещерата. Далеч зад нас гори огън, а между нас и огъня минава път, по който хора носят различни предмети: вещи, статуи, фигури на животни. Някои от носещите говорят, други мълчат. Ние, окованите, виждаме само сенките, които се отразяват в дъното на пещерата; чуваме само думите, които някои от сенките произнасят. Ала може да се случи така, че някой от окованите да се освободи. Тогава той ще може да обърне погледа си и ще види, след болката от светлината, действителните предмети. Естествено, освободеният може и да не понесе болката, и да предпочете да си съзерцава това, на което е свикнал - сенките; може да се противи, рече ли някой да го освобождава.
Но може и да излезе от пещерата и да види най-истинската светлина - тази на слънцето.
Тогава той ще прозре причината, поради която някои неща стават сенки и ако му се наложи да се върне в пещерата, сигурно ще поиска да сподели с останалите затворници истински видяното, ще заспори с тях и дори ще иска да ги освободи, за да ги приобщи към благодатта на светлината. Те първо ще му се изсмеят, а след това, остане ли непреклонен в желанието си да ги освобождава, биха го и убили."

 Казано простичко и ясно! Абсолютно подкрепям Мита..., това си е Истината за търсещите отговори, че само който търси ще намери! И оттук може би вече идва поговорката
"Който знае не говори, а който говори не знае"! " Край на цитата.

http://www.xnetbg.com/new/forum/index.php?topic=5626.msg173870#new

Нищо не се е променило от времето на пещерните хора, освен декора !!! Поемата за Данко, която цитирам по-горе също го потвърждава. Неще и дума, за всичите тези хилядолетия на цивилизация и постижения във всички области на прогреса, са се научили да сменят декора, лукс и технически прогрес без умора, нооо за сметка на това, са станали хищници от най-първобитна класа, имащи вече много малко общо И ЧОВЕШКО, дори с пещерните хора.

Няма коментари:

Публикуване на коментар