Популярни публикации

Общо показвания

вторник, юни 02, 2009

И ПАК Е 2 ЮНИ И ПАК СЪЩОТО, ВМЕСТО ХАЙДУЦИ НА БАЛКАНА, САМО АЙДУЦИ ПОЧЕРНИХА ПОЛЯТА !!!???

БОТЕВ УМРЯ ЗА БЪЛГАРИЯ И ЗА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД, НО .......

ЖИВ Е ТОЙ, ЖИВ Е, ТАМ ГОРЕ НА БАКАНА

НАРОДЪТ ДОЛУ, ТАМ В НИЗИНАТА,
ЗАБРАВИЛ ЩО Е ГЕРОИЗЪМ, ЩО Е БОРБА,
СЕ ДАВИ В СМЪРТНА СХВАТКА,
БЕЗ ДА ПРАВИ РАВНОСМЕТКА ЗА СВОЯТА ДУХОВНА КЛЕТКА,
ПРОДЪЖАВА ДА ЖИВЕЕ БЕЗ ЛЕЛЕЯНАТА СВОБОДА ,
ЗАВЕЩАНА С БОРБА ОТ БОТЕВ И НЕГОВАТА ЧЕТА.

НАРОДЕ !!!???

НАДЕЖДА КИРИЛОВА ДЖАМБАЗОВА

ДУХ НАРОДЕН, ДУХ СВОБОДЕН

ВИКАМ ДУХЪТ НА ЛЕВСКИ,
ВИКАМ ДУХЪТ НА КАРАДЖАТА,
ВИКАМ И ДУХЪТ НА БОТЕВ,
ТАМ ЩО ВИТАЕ НАД ВРАТЦАТА

А ТЕ МИ ВИКАТ
НИЙ СМЕ ГОРЕ В НЕБЕСАТА,
ОСТАВИЛИ СМЕ ВИ ЗАВЕТИТЕ НА СВОБОДАТА
ЗА ДУХ СВОБОДЕН ЗАТВОР НЯМА
ИМА САМО ЕДНА НАГРАДА
ПЪТ КЪМ СВЕТЛИНАТА, ВЪЗВЕСЕНИЕ КЪМ НЕБЕСАТА
ДУХОВЕ НА ЛЕВСКИ, БОТЕВ, КАРАДЖАТА
ВИКАТ КЪМ ЗЕМЯТА
НАРОДЕ, ГОРЕ ГЛАВАТА
ИЗЛЕЗ ОТ ТЪМАТА, ВЪРВИ КЪМ СВЕТЛИНАТА,
ИЗВОЮВАЙ СИ САМ СВОБОДАТА.

САМОДИВИ ПРИПЕВАТ ПЕСНИ ЛЪЖОВНИ,
ПРИСПИВАТ БУДНИ ДУХОВЕ НАРОДНИ.
ГАРВАНИ ГРАЧАТ,
ВЛАСТНИЦИ СКАЧАТ.
ВЪЛЦИ ЗЪБИ ТРАКАТ,
АЙДУЦИ ПУШКИ ЩРАКАТ
НАРОДЪТ НИЩО НЕ СМЕЕ,
ДЯВОЛЪТ ДОВОЛНО СЕ СМЕЕ,
ВЛАСТЕЛИНЪТ ОТ ВИСКО СЕ ГОРДЕЕ.
ПРЕДАТЕЛЯТ СЛАВНО СИ ЖИВЕЕ,
ПРОДАЖНИКЪТ СЕ ВЕЛИЧАЕ

Пуснато на: Нед Юли 25, 2004 10:16
Надежда Джамбазова
Данко

http://erigkan.ucoz.ru/news/2009-06-04-155
http://erigkan.ucoz.ru/

КОГАТО ЗЛАТНИЯ ТЕЛЕЦ СТАНЕ ИМПЕРАТОР, ИМАМЕ ИМПЕРИЯ НА ЗЛОТО !!!

КОГАТО ПЛАЗМОДИЯТ СТАНЕ ЦАР, ЗАДЪЛЖАВА И ПТИЦИТЕ ДА ЛАЗАТ И СЕ ГЪНАТ КАТО НЕГО ПО ЗЕМЯТА !!!

ЗА ПСИХО-КОНТРОЛЪТ НАД БЪЛГАРИТЕ И ТЯХНОТО ПОГОЛОВНО УНИЩОЖАВАНЕ !!!

Пси-терор в Швейцария
Част от описаните тук преживелици са засегнати в книгата ми „Невидимата атака”. Но повече като схеми и механизми. Като методи и принципи на действие. В разказа, който следва, те са реално преживени събития. Имайки предвид молбата до Европейския трибунал, засега се въздържам от коментари. Което, естествено не означава, че такива няма да има. Психотронните методи на въздействие са особено зловеща съставна част от войната срещу човешкия род, за да останем равнодушни. Елтимир

Следва разказът на
Надежда Джамбазова - Швейцария

Изпратих молба до Европейския трибунал срещу Швейцария, прилагам я в оригинал на френски с някои отметчици.

http://www.populationdata.net/phpBB2/viewtopic.php?t=191&sid=efc1ec2c0a328f9fc81cb79eb201d98a

Нищо не стана, друго не съм и очаквала, само исках да го видят какво се върши тук. Естествено в решението, че няма достатъчно доказателства присъстваше и една българка в списъчето. От друга страна, има процедура, когато си подаваш молбата до трибунала, те трябва задължително да я обявят в оригинал в тяхния сайт, та всички да я четат.Е, да ама не, точно за мен пак нъцки, не я обявиха въобще. Многократно писах по имейл и с препоръчани писма, да ми отговорят защо не е регистрирана моята молба и не е оповестена, но вот тебя, не получих никакъв отговор. Накрая получих решението, което си беше чиста фалшификация, защото бяха прескочили най-важната процедура, оповестяването на молбата ми в сита и нейното официализиране и всички, които влизат в него да я четат, както и на всички останали тъжители.
Е, какво да ти разправям повече. Айде нема нужда, пак извън закона се явявам и толкоз.

Изпратих молби до Федералното министерство на вътрешните работи, до кантоналните власти и регионалните. Колкото ти си получил отговор, толкова и аз. За тях просто не съществувам.Същата работа и с съдия изпълнителя. Глас в пустиня, а по закон те са длъжни да те изслушат поне да те видят, дори да е съвсем минимално оплакването.
Какво остава за тотален тормоз денонощен от всякакъв род и вид, включая и с психотронно въздействие и фактически с опасност за живота ?

Дадох им доказателства с доктора, който за един уж полип в носа ме изпрати на пълен скенер на мозъка, който се прави само при много тежки поражения на мозъка и прочее. И това беше направено, за да ми вземат отпечатък на вълните на мозъка, нещо задължително за такава сатанинска работа, вместо да ми направят една проста снимка на носа. Нищо, всичко съм написала на френски и го разпространих, където можах по форуми с френски език. Никакъв отзив, освен някои душици, които горките ми викат, бегай където ти видят очите.

Е, къде да бегам, като не ми дават да си напусна квартирата и освен това, където и да отида, вървят след мен цела потеря.
Ох, много е страшно да знаеш !!!
Мойто чудо никой не е преживел сигурно, това е от седем години с психотронния генератор, след като ми взеха отпечатък на мозъчните вълни. Което си е един пълен кошмар, който не свършва и не ми дават отдих нито за минута, щом се прибера в къщи и седна на едно място. Като се движа не става, но като седна ме фиксират веднага и се започва голямото лупане.
/Електронното въздействие върху слуховия апарат е обяснено в „Невидимата атака”. Бученето в ушите представлява съвсем реален шум, а не е плод на нечие въображение. Бел. ред./
Много е страшно да знаеш, аз повече не мога. Съвсем в началото с този генератор, така де, като начало, не ме оставиха да спя цял месец. Не искам да ти казвам как оцелях, плюс другите номера безкрайни и безчетни.
Аз отивам да се срещна със съдия изпълнител лично, те ми барират входа и не ме пускат. Като имаш предвид, че всеки може да отиде и да иска среща, но не и за мен.
Отивам по телефона, пак същото. Успявам все пак да телефонирам, обаждат се разни ехидни гласове и ми казват, че не могат да ме свържат и в буквалния смисъл, явно ми дават да разбера, че няма да успея да се свържа с никакъв съдия. Същото и с моите опити да се свържа с центърът по правата на човека, който е в Женева. Права, лелеее, това въобще не съществува. Известно е, че в Швейцария всички телефонни будки са вързани с полицията и те се свързват с теб, съответно, когато им е угодно, както в моя случай. Всичко е добре изчислено, за частен телефон пък да не говориме, там направо ми изключваха с дни линията и никакви позиви за поправки не минаваха и разни други галимации. Тотална изолация по всички правила на контрола!
Представяш ли си, как се чувства човек през цялото време по един или друг начин да ти показват, че си никой и си извън закона, и нямаш абсолютно никакви права? Знаеш ли какво значи, абсолютно никакви ?
Аз нямам достъп до никакви правови институции, писмата изчезват и не ме допускат лично, за да им разкажа играта на тези изроди. Докато се развеждах ставаха едни неописуеми галимации, но аз си знаех, че нищо не мога да направя и само гледах сеир.
Аз обяснявам, че са правени ясни опити да ме отровят и ликвидират,но нищо не стига до съдията, опитвам се да разясня и от моя гледна точка нещата, което е в моите права, пак нищооо.

Един ден ми писна, па като седнах и написах на съдията едно писмо, заедно с молбата ми до Европейския съюз, тогава още нямах отговора даже. Явно не са очаквали такова нещо от мен. Пък и аз щях да го питам, ако го бяха скрили, та той го получи. И какво мислиш стана, чудо на чудесата ? Съдията застава на моя страна, след което го обявиха за луд за отрицателно време и го пенсионираха доста години преждевременно. Те какво стана, един единствен човек се застъпи за мен и го изкараха луд и го пратиха на бърза ръка в пенсия.
Е, то други не се появиха застъпници барем проформа. Освен един, който беше от тях само ме предупреди да бягам нанякъде и е бил прав, щях поне известно време, може би да избегна да ми вземат вълновите отпечатъци на мозъка, които правят контрола и терора свърх нетърпими.
Това е, никой друг не е проявил какъвто и да е интерес или поне да дойде да ме види, аджеба що за дзвер съм и какво става, поне от любопитство.
Ама как да дойде, като всички са марионетки и никой не смее да припари. Един го направи и получил за цял живот егати и удара. Говориме за съдия с многогодишен опит и от голям ранг, а какво остава за разни други дрисльовци - марионетки, на които и през ум не им е минавало да пристъпят извънредните заповеди на баш-майсторите сатанисти.

Какво да ти пиша като подробности?
Пускат генератора щом остана на едно място и се започва едно жужене, едно пищене, та е чудо невиждано и нечувано. Ама и те в чудо се видеха и с мене, таков дзвер български, не са сигурно срещали.
Та значи се опитват да ми шушнат в ухото разни гласове, е да ама аз вече знаех, че ще опитат, защото междувременно се информирах надълго и нашироко, какво ме чака. Но и без тази информацийка нямаше в никакъв случай да им мине номера, за мен си беше пределно ясно, че около мен стават ненормални неща и всичко е изкуствено по програма.
Та пускат ми те някакъв глас първия път, нооо аз знам, че зад стената от другия апартамент има един французин, който се занимава с тази сатанинска работа. Той притежава специален компютър за целта, с който се включва директно с мозъчните ми вълни.
Как знам ли? Не беше проблем да науча, но все пак дълга история и не си заслужава да я описвам цялата, но сама се ориентирам в тъмнотиите на сатаните, винаги.
Та пуска ми той шушотенето в ухото пробно и аз ставам веднага и почвам да чукам страховито по стената и естествено той престана. Излишно е да ти казвам, че ако не беше той, а някой обикновен човечец от другата страна, считай че веднага би дошъл да ми дигне щур скандал и даже да извика полиция, защото аз едва ли не съборих стената посред нощ. Но от другата страна, ни гък, ни мък, тишина безпределна, гузните си траят като гъзове. След известно време тоя младок, абсолютно неподготвен, че ще го абордирам директно, го хващам на площадката и му викам, ей промит мозък, не знам какво ще те правя. А той така се шашна и естествено ми каза най-неподходящото, което трябваше.
И какво мислиш ми казва с гордост и чувство за пълна власт и надмощие?
"Ха, аз промивам мозъци, не съм промит мозък аз."
И в тоя момент аз реагирам мълниеносно и му викам:
- Да знам бе човек, нали затова тука съм те хванала на гюме, че се опитваш да ми промиваш мозъка. Но знаеш ли, че преди това, за да вършиш тази сатанинска работа, на теб са ти го промили и без остатък даже.
Трябва да ти кажа, че никога не съм виждала толкова ужас и мигновено осъзнаване в очите на един човек. Той просто за секунди осъзна какво представлява и със страхотна скорост се срути надолу по стълбите, макар че чакаше асансьора, сякаш го гонеха тристата дявола. Просто избяга като последния страхливец, ах колко типично за всички манипулатори и зомбари. Очевидно през опразненото му главе, добре полирано при това, не беше му минавала мисълта за неговата собствена реална ситуация на жертва на контрола, което всъщност е много "нормално". Та нали затова и него са го програмирали, да не мисли, да няма грам съвест и никакво съчувствие.
Всичко това става по случайност пред очите на портиера, албанец, който пък в тоя момент миеше пода на площадката и гледа сеир. Но той знаеше, тоя с какво се занимава, даже после ми каза, че са го изпратили да промива мозъци в САЩ.
И после какво става мислиш ? Отзоваха го тоя за отрицателно време и дойде друг, но докато дойде, се появи един пък друг под мен, на етажа, макар че те винаги вървят по двама, според моите наблюдения, с различни мисии.
И аз им хванах цаката. Едните са само за обработката с психо-генератора и всичко вързано с него, а другите са за влизане в апартамента и вършене на какви ли не магарии, които нямат брой и чет. Абе профилирани професионалисти инквизитори от първи ред амеби. Ще ги изброя, че като другите четат, ако имат подобни историйки, да знаят, че няма грешка и са сложени под тотален контрол. Няма да се отклонявам и да ти казвам, кое как съм открила, макар че те и не се криеха винаги, даже нарочно оставяха ясни следи от влизането си, за да ми кажат един вид, ето бяхме тук и не може нищо да направиш.

Който иска да дойде да провери, ако му стиска, на моя сметка даже, ще му дам колкото си иска доказателства.
Та тука е мястото да кажа, че не идват официалните служби, които съм алармирала въобще, защото ще трябва да се изправят пред очевидното и ще трябва да направят нещо. Еее, дааа, амааа неее!!!
Никой не идва и нищо не ме пита, сякаш въобще не съществувам на този свят. На някой, ако не му е ясно мога да му го нарисувам на картинка, докато и при вас дойдат и разберете от собствен опит за какво говоря и какво значи да си тотална жертва на контрол, без никой да те пита, да си бяла експериментална мишка на швайнерска топ секретна лаборатория.
А иначе тука много са загрижени за правата на кучетата и котките, в това нямайте никакво съмнение, навсякъде цари лукс и права за животинчетата. На всеки сто метра има специални кутии с пликчета за лайната и кошчета специални. Опитай се да ритнешнякое куче и ще сенамериш осъден за нула време, нооо ако убиеш някой Човек, всички се правят на ебани гяволии винаги липсват доказателства, особено ако са от сорта на моите инквизитори. Никакви шансове нямате да докажете каквото и да е било, никакви, всички стават глуи.

/Изкушавам се да вметна, че и у нас, в бивша България не е по-различно. Ако банда смрадливи мангусти обере и умъртви невинни възрастни българи, никой не си помръдва и малкото пръстче. Обаче за една избита кучешка глутница, реално застрашаваща живота на хората, се вдига вой до небето. Май навсякъде е едно и също. Бел. ред./

Първо да поясня, че аз живея сама, синът ми живее в друг апартамент и аз съм много уредна булка, врачанка кво искаш ?
При мен цари пълен ред и чистота, просто няма грешка и знам всичко къде е и какво е, така че грешка просто не може да има.

Почвам с днес даже. Сутринта, както знаеш преди да тръгна, ти писах рано, всичко нормално и какво си мислиш? Като се върнах, клавиатурата, която си беше отлична, сега с огромни усилия я използвам и трябва да щракам силно, за да излизат буквите. Е, който си мисли, че това е станало по магически начин, да си го мисли, ама не е, ръшкали са яко днеска, защото бяхме далече и още не съм видяла какви поразии са направили други. Та, за да завърша с клавиатурите, цял магазин съм изкупила с клавиатури до сега.
Слагат ЛСД и други психотропни вещества във всичко ликидно и прахообразни неща за ядене, които се намират в кухнята и фактически после не стават за ядене, защото смърди и разваля вкуса, някаква червеникава прахообразна отрова слагат в цялата козметика, която докопат и трябваше да започна да си нося в чантата с мен всичко.
Излишно е мисля да ти казвам, колко тонове съм изляла в каналите с ядене и козметика, един много удобен начин също да ме вкарват в разходи. И ако не усетя, че са сипвали нещо, да си пийвам и хапвам психотропни вещества и разни спецдроги за тяхно голямо удоволствие.Редовно започнаха да мажат ръбовете на дрехите ми с някаква отрова, която те изприщва и зачервява силно само след секунди, толкова силна и веднага трябва да се измивам обилно и да търся друга дреха, която е оцеляла от трактовката, което предполага доста събличане и обличане.
Представи си го, ако можеш и какви чувства могат да те обладаят в такива моменти, но моменти много чести, прекалено чести.
Започнаха дори да мажат дръжката на вратата отвън с някаква отрова, която ми зачервяваше ръцете веднага и ако се пипна някъде ужас, докато разбера, че пак е имало инвазия и се измия със сапун. Това е, когато не излизам навън дълго време и не могат да влизат, за да си вършат сатанинската работа, та работят отвън.
Започнаха да ми мажат и обувките цялата пета с някаква отрова, толкова силна, че докато сляза до долу и ми излизат някакви огромни пришки на краката. И това им беше малко, започнаха да ми сменят обувките, с по-голями номера, представяш ли си?
И то обувки, които съм носила по година, но и това са го правили нарочно, защото ако са нови, ще мислиш, че е сбъркала продавачката, а те държат да зная, че от тях идва.
Новите ми чорапогащници ги дупчасваха на поразия и аз им обявих чрез блога ми, че всичките ще ги пазя, за да ги раздавам един ден от балкона, да ги бесят по площадите с тях.
Но на зомби каквото и да разправяш няма полза, освен да става още по-настървено и хищно.
После се заеха с бижутата ми. Взеха ми от желязна огнеупорна касетка истински стари наполеони, в една значителна бройка, които бяха от свекърва ми за мен и децата. Докато реагирам, върнаха ги всички пробити с дупка, за да им се намали до минимум нумизматичната стойност. После се захванаха баш с бижутата. Едно кръстче с много изумруди, просто го счупиха на три /явно ритуално-символично/ и извадиха изумрудите, оставиха два - три за показ. На три пъти ми срязаха с ножица за метал златната гривна и трябваше естествено да дам сума пари за поправките, защото тука ръчните услуги са много скъпи. И това е било една от целта на заниманията. И така още много, няма да изреждам всичките си бижута. Получиха така да се каже марката на звяра. После почнаха, фалшивите ми бижута, да им късат закопчалките и фактически стават неупотребявани. После ми счупиха едни очила с диоптри, които струваха 1000 франка, с едно страховито изстъпление, защото като се върнах, бяха прекършени напълно и по начин да не могат да бъдат поправени. Вторият чифт просто го разкривиха така, че пак не стават за употреба. Тука всеки знае, колко скъпо струват очилата. Да ти кажа, че най-евтините са минимум 600 франка. Имаше и други изпълнения с очила, но много ще стане.Някои от дрехите ми просто изчезваха безследно, а едно кожено палто направо го срязаха с ножица, няма да ти казвам цената, да не припаднеш. Със сигурност сега не мога да се сетя изведнъж всичко, а все се канех всеки път да си записвам, за всяка инвазия върху частния ми живот. То просто аз нямам мой живот въобще.
Мисля, че този списък, макар и твърде непълен е предостатъчен и у много хора може да предизвика пълен ужас, ако съумеят да се поставят на моето място, поне за момент. В тяхните действия на контрол няма празно, абсолютно всичко около теб се третира, по един или друг начин, всичко за тях е програма и се извършва точка по точка.

А когато излизам до града, плътно след мен, без дори да се крият си вървят по един или двама чичковци. Само недей да мислиш, че не съм ги разигравала и аз и не съм намерила начини да ги разбера що за стока са. Не се иска много акъл за тия тъпънари.
Но, което е по-интересното, че винаги ме снимаха, но снимача идваше винаги срещу мен и си ме снима директно без да му пука и да оставя съмнение, че някой друг снима, но така или иначе и най-големия глупак, ще разбере, че не може всеки път като излизаш из града ще те снима някой. Е, деее, не съм чак па толко хубава, хайде деее.
Докато разбера, за какво ги правят тези снимки, голям зор видях, що инфо трябваше да прочета, за да узная накрая, че правят снимки възможно в най-едър план, защото по тях, съдят за психологическото ти състояние и как ти се отразява терора всъщност, който описвам по-горе. То това се оказа цяла наука и цял щаб от специалисти умуват върху облика на жертвичката им.
Е, те това е положението, ама в най-общ план. Заедно с психотронното въздействие, което само по себе си е един абсолютна денонощна инквизиция, върви паралелно и гореописания контрол на ежедневен терор, от всякакъв вид и сорт.

Горния списък е само една милимунда от всичките извратености, на които съм подлагана ежечасно и ежедневно. Не помня ден да е минал без нищо и вече не знам какво означава да живея като другите хора, просто забравих и толкоз. За сега не мога да пиша повече, защото това го ключам два часа, поради повредите, които са нанесли днес гадините на клавиатурата. Направо душа не ми остана, много бавно става. Ще ти пратя молбата ми отделно до Евротрибунала, която е на френски, но я пусни заедно с този текст, за да върви заедно, има много хора които разбират, френски. Някой ден ще взема да я преведа на български, но пак ще трябва да купувам клавиатура. Ще стана най-голямия купувач на клавиатури в света, както е тръгнало. Главната цел е контрол, разбиване на психиката, да те оставят без пари и да ти гледат сеира със сатанинско удоволствие, докато те унищожат напълно.Това е, кой разбрал, разбрал, кой не, скоро ще го почувствува съвсем осезателно на собствен гръб.
Американските бази са затова там, макар че имат и други задачки по нашата земя.

Мерси за предложението и за търпението да четеш и моите перипетии, които въпреки всичко, не мога да предам в пълен вид и както трябва, защото се оказва, че най-трудно се описват собствените небивалици. Отвратителни истории, които ти се случват, без да имаш никаква вина, а просто си избраник на една банда сатани, които са те харесали, точно защото си различен от тях и нямаш нищо общо с дяволската им изродена природа. Ти самия в по-малка или голяма степен си в моето положение и се страхувам, че и до там ще дойдат генераторите за масово употребление.

Послеслов от Елтимир:
Знам, че е трудно за вярване. Никой, ако не го е преживял лично не може, дори да допусне, че подобни неща се случват в нашия свят. Но те се случват. И ще се случват все по-често и по-често. Ще се случват на все повече и на все повече хора. Ще се случват, докато някой не ги спре. Докато ние не ги спрем. Просто защото няма кой друг.
Край на цитата.

Подкрепете ни сега, ако не друго със своето възмущение, защото, подкрепяйки нас, ще подсигурите и себе си, срещу изродените психотронни убийци, които ще стават все повече и повече.

ДНЕС ПРИ НАС, УТРЕ И ПРИ ВАС !!!

Крайно време е да осъзнаете толкова простичкият факт, че каквато е нашата съдба на преследвани и малтретирани до последен предел, такава ще бъде и вашата.
Такива се вселенските закони, спазвайте ги, за да ви предпазват и те.

Ако спазвате законите на ДЕМОНО-КРАДЦИТЕ В ДНЕШНАТА СВЕТОВНА ДЕМОНО-КРАДЦИ-Я, нищо друго не може да ви очаква, освен да попаднете в лапите на ДЕМОНИТЕ, които ви изпиват силите, експлоатират ви, тероризират ви, разболяват ви, играят си с вас като с добре въртящи се пумпалчета, фрагментират ви мозъците, програмират ви, зомбират ви, превръщат ви в роботизирани роби.

НЯМА КОЙ ДРУГ ДА ДОЙДЕ ДА ВИ СПАСИ, ОСВЕН НИЕ ВСИЧКИ, ЗАЕДНО ДА ГО НАПРАВИМЕ !!!

АКО РАЗЧИТАТЕ НА ЗЕЛЕНИТЕ ЧОВЕЧЕТА ОТ КОСМОСА, БЪРКАТЕ !!!

ИМА САМО ЕДНИ ТАКИВА И ТЕ СА СЪС ЗЕЛЕНИ ЧОРАПКИ, С ФУРАЖКИ, ДЪРЖАТ ПСИХОТРОННИТЕ ОРЪЖИЯ И САТЕЛИТИТЕ, ЗА ДА ВИ НАПРАВЯТ ОТ ВАС БАВНО, НАПОСЛЕДЪК ДОСТА ЗАБЪРЗАНО ВЕЧЕ, ДОБРИЧКИТЕ, ПЕРФЕКТНИТЕ РОБОТИЗИРАНИ РОБОТЧЕТА С АНТЕНКИТЕ НА ЧИПЧЕТАТА, КОИТО ПРЕДСТОИ ДА ВИВАКСИНИРАТ У ВСИЧКИ ВИ, УЖ СРЕЩУ ШВАЙНЕРСКИЯ ГРИП.

Как да ви кажа, ако отделни хора се възмущават и противопоставят, лесно ще ги изолират и неутрализират, даже убиват, но ако всички тръгнат вкупом, тогава ще стане една друга работа и няма да им е толкова лесно да си играят с нас и да станат всички експериментални бяли миши, абсолютно всички.

Не разбирате ли, топката е в нашето игрище и ако не разиграеме нашата игра за нашето спасение, ще бъдеме напълно подчинени от демоняците и внедрени в Новия Световен Ред като роби-затворници, всеки с номерче и тогава няма да има никакво спасение.
Поне да опитаме да се спасиме, а не да се предадем като последните ахмаци, за срам и позор на цялата Вселена.
Много, изключително много хора има в моето положение, но някои просто отказват да осъзнаят тази реалност, защото чувствуват, че това ще ги разбие тотално и предпрочитат да се залъгват с илюзиите, с които пълнат главите на всички. Това са механизми на самосъхранение, напълно естествени и когато човек чувствува, че такава истина и реалност ще ги разбие тотално, даже убие, предпочитат да не я виждат. Донякъде имат право, защото е ужасяващо, когато си дадеш сметка, знам го от собствен опит, в какъв омагьосан дяволски кръг си попаднал. Но какво да се прави, истината и изпитанията на съдбата или те убиват, или те правят по-силни и те изкачват няколко стъпала по-горе. Който предпочита да си остане винаги най-долу и не иска да изпълни мисията на своето раждане си остава винаги в низсшите сфери и нива, гледайки да преживее някак си малкото си животче на плазмодийче.
Всеки е свободен да избира, нооо всички накрая си плащат за Избора и тогава никой не те пита, искаш ли.
Има и хора, които съвсем не подозират, че съществуват такива техники и не знаят въобще, в какви дяволски ръце са попаднали и, че съдбата им е окрадена и ръководена от сатанински същности. Мислят, че просто такъв е живота и имат лош късмет.
Е, да, ама не !!!

Има и хора, които просто нямат достъп до Интернет, и са заобиколени само от ченгета и техните слугинажи и няма на кой да се оплачат, така или иначе.
Има и хора, на които е изключително трудно да описват преживелиците си, нещо добре познато в психологията на всички жертви на манипулацията и на всякакъв род манипулатори.
Да не говориме, че всички манипулатори знаят много добре добрия стар ФАКТ, че колкото по-невъзможни неща извършват върху жертвата си, толкова по-малко рискуват да бъдат хванати, защото никой не иска да вярва, че такива неща са възможни.
В същото време всяка жертва, която го направи публично достояние, рискува да я вземат за тотален паранояк и луд.
По този начин играта е изиграна перфектно, манипулаторите продължават терора необезпокоявани от никой и жертвата си остава в омагьосания кръг,без никаква надежда за спасение.
Естествено, малцина са жертвите, които намират сила, въпреки опасността да ги вземат за какви ли не и да направят публични декларации и информират света за терорът, на който всекидневно са подложени. Поради тези, а и други причини, естествено от всякакъв род, включая и семейни, много хора мълчат и биват погубвани в пълно мълчание и отвратително безразличие на обществото, потопено в ИЗРОДСКАТА система на ДЕМОНО-КРАДЦИ-ЯТА по света.

МЪДРОСТТА НЕ Е ЗА ВСЯКА ГЛАВА, НО ВСЕКИ МОЖЕ ДА Я ПРОЧЕТЕ ИЛИ ВИДИ НЯКЪДЕ И СИ ВЗЕМЕ НУЖНАТА ПОУКА !!!

Цитирам:
- Ако щастието и нещастието изграждат пътя, Мъдростта е крайната цел. Добротата и Любовта я осветяват! Празник е деня, в който сме добри."Слава

Сега по темата в заглавието "И пак е 2 юни и пак е същото" с темата "И пак идват избори и пак същото".
http://www.voininatangra.org/modules/ipboard/index.php?showforum=6

Само копирам писмото ми до Елтимир по повод изборите, който иска ще разбере, който иска ще чуе, който иска ще види, останалите ще си останат митиляви овци, водени на заколение.
Копие:
Елтимир,
Само да ти кажа, по повод изборите, че на всички трябва да им стане ясно, че системата трябва да бъде сменена, защото дори и да се случи невъзможното да изберат добри хора, системата ще ги направи лоши, защото тя затова е чучната там, за да прегъва всичките и да изпълняват нейните закони. По-скоро трябва схематично да им се обяснява, защото иначе се влиза в едно блато от какви ли не ситуации, които в последна сметка още повече заблуждават хората и им дават грешни надежди за поредния лъжлив месия.
Борбата трябва да е в подмяна на системата, ако тя е добрата и в нея влезе някой лош, тя ще реагира и сама ще го изхвърли, разбираш ли, просто обратния вариант, на това, което е сега ?
Толкова е просто, но най-трудно за осъществяване. Едно истинско и масово разбиране и осъзнаване на тази простичка истина, така очевидна, от повечето може и доведе до сурването на системата.

Приятна вечер
Надежда

СПРАВЕДЛИВОСТТА И СЪЗНАНИЕТО СА СВИСШЕ ДАДЕНИ У ХОРАТА И ВЪРЗАНИ
С ВСЕЛЕНСКИТЕ ЗАКОНИ И НЯМАТ НИЩО ОБЩО СЪС ЗАКОНИТЕ НА ДЕМОНО-КРАДЦИЯТА, КОИТО СА ШИРОКИ ПОРТИ В ПОЛЕТАТА, СЪЗДАДЕНИ ЕДИНСТВЕНО ЗА ДА ИЗВИНЯВАТ ДЕМОНСКИТЕ ЕНВАЗИИ СРЕЩУ ВСИЧКИ ХОРА ПО СВЕТА.

Забележка: Все ми викат, че са ми дълги коментариите и изявленията, които пиша, мързяло ги хората да четат. Мързелът се плаща и този път цената ще му е най-високата, позната от хилядолетия.
Всеки, който е, дозрял за тези истини, ще ги прочете на един дъх, при това с голямо удоволствие, въпреки черните окраски, са реалната истина.
Принципът е, като с един хубав роман, който ти допада и докато не видиш края, не го оставяш, колкото и страници да е.
Стига илюзии загщото реалността ще настигне вече всички и тогава ще стане много напечено.
...
Хайде сега още едно дългичко писъмце, със съкрещиня, за да разбере, който иска, някои нещица, които са основната тъкан на демонокрадцията и тя обвива като паяжина цялата земя.

Копие:
Ох, сетих се само да ти обясня нещо, защото искам поне на теб да ти е пределно ясно.
Аз нахвърлих нещата, които ми се случват набързо, без дълги обяснения, за да не бъде оттегчително на читателите, но на теб да ти кажа, че това, което ми се случва е в продължение на години и имах неудоволствието много, прекалено много пъти да проверявам всичко и да се уверявам, защото по природа съм си недоверчива и дориq дето се вика и към себе си и всичко проверявам по сто пъти, което е много важнo, преди всичко за мен. Всички събития се случват с много други паралелни неща, които не е възможно да ги изразя, но които са били важни за мен и са потвърждавали моите наблюдения, без никакви съмнения.
Самата аз не исках дори да повярвам, понеже беше много трудно да се преглътне такова нещо въобще, но просто нямаше как, трябваше да стане.
Трябва някой или да е луд или да се прави на дръж ми шапката по заповед, за да си мисли, че такива неща може да ти се привиждат и прочеее.

Интересното е, че тук в Швейцария хората, с които съм говорила частно, така в магазина на улицата, нито за минута не са подлагали на съмнение моите преживявания, те си знаят, че е така, защото и тях от много години, горките ги блъскат, та чудо правят,  изкарват им   парите през носа. И тяхната не е никак лесна, макар и да са добре финансово, но не всичкиq съвсем не.
Тук отварям една скоба голяма. Преди две години, когато бяха голямите студове, една жена чиста швейцарка умря между кофите за боклук, от студ и глад, зад един от голямите хотели в Мотнтрьо в пълното безразличие на банкерите, на проприетерите на вилите тук, които струват милиони и на цялата общественост. Такива случаи са много, имаше няколко подобни в Лозана и къде ли не. Аз следя швейцарските и френските криминални хроники и жълти страници, нещата са ужасяващи и даже по-страшни от тези, които стават в България. Но въпросът не е, къде е най-зле, а да не бъде въобще зле и да се промени системата, по която се развива демоно-крадци-ята за мачкане и модифициране на хората.

Аз като говоря за швайнерите, нямам предвид народеца, който навсякъде по света страда, независимо в коя държава, а говоря за манипулаторите и техните слуги, които наричм в случая, швайнери.
По същия начин говоря и за нашите манипулатори, но народа си е народ, а това че не се усеща, ще си носи последствията и ще си плаща, но всички народи са си мъченици, това е истината.
Ако трябва да допълня гадотиите, които ми правят, сега ми идва на ум, потрошиха ми мебелите и много отидоха на боклука, което е пак финансов удар.
Това е през цялото време, непрестанно без спирка. Та това беше от серията мебели в цялата галимация.
Има разни серии чаши, които ги срязват леко предварително и ти като хванеш да ги миеш или пиеш ти разпори ръката или устата.
Даже намерих цял сит, където описват с безчовечната си наглост, точно как го правят този номер с чашите, егати и нахалството.
Аз просто се зарадвах,че намерих потвърждение на моите наблюдения и случки.
Въобще черните серии са дълги и предълги и нямат край, просто няма нещо, което да не са бутнали и да не са направили някой номер.
Има и серия ел. уреди дълга и предълга и много черна, но ще оставя да се сещате.
Жалко, че нямам потвърдителна професионална информация на български за тяхните номера.
Хубавото с мен беше, че не бях повлияна преди да ми се случат всичките тези мизерии, тъй като при мен първо се случваха нещата и после намирах потвърждение, така че от нищо не съм била повлияна предварително. Но всичката тази обработка е много страшна за психиката ите променя доста, но най-вече навиците ти, защото всичко обръщат наопаки. Сега ми идва на акъл, съм професионална машинописка, след като съм била 25 години секретарка и пиша много бързо. След като почнаха да ми развалят като в момента клавиатурата, започнахи да си развалям и стила и бързото писане, защото се повктарят безчет.
Всички тези програми за тормоз върху психиката на хората се правят с тази цел, промяна и то отрицателна, цели групи от специалисти работят по тях, за да тормозят света.
Друг малък пример, за да разбереш къде целят и това не е само тормоз, ей така самолен, а със строго определени цели.
Например, като ми тровят олиото и оцета, аз хвърлях, хвърлях и накрая спрях да правя салата, а съм по-скоро вегетерианка и много малко ям месо, много обичам салата, но спрях да ям, поради тази причина. Така може да стигнеш до промяните и с всичките им други номера, те не правят нищо просто така само от садизъм, а с цел да те променят изцяло и във всичко, полека лека.
Работата е много дебела и направо жестока, дълга и широка и съвсем не проста. Иска се четене на много инфо и много преживявания, докато разбереш издъно нещата и аз смятам, че повечето вече са ми ясни, но цената, която плащам всеки божи ден, също е жестока.
Во веки веков да са проклети, садистите му със съдисти.

Извинявай много, че пак ти досадих, но дето викаш и ти като правиме нещо да го изпипаме, та на всички да стане ясно, за какво говориме и какви страшни последици имат тези експерименти върху живи хора, които за нищо не са виновни.
За момента според статистиките най-много има в САЩ под строг психотронен контрол и после идват нашите западни дрог-ари.
Е, това е, просто исках всичко да е възможно по-ясно и за теб и за другите, които биха го чели.
Да не говориме, че като все пак пия нещо от тяхните отрови, първо очите ми го чувствуват. И това го намерих като инфо специализирано.
Това е дрога, която като я изпиеш, след като някой добър приятел ти я е сипал у кафето или кафеджията, който е слуга на ченгетата, ченгетата на ония гадинки военните със зелените чорапки, тази дрога се отлага в очите. Тя е от този род, /много е дълго да ти разказвам как/съдейства за по-лесното ти програмиране, промиване на мозъка и внушаемост. Те работят много с внушенията и от разстояние могат да ти внушат много неща, а ти да си мислиш, че си е чисто твой проблем, мисли и прочее. Та нали точно такива са сегашните убийци навсякъде по света, дето си трепат семействата и прочеее, всички са психотронни убийци. Също и много други неща могат да ти внушат, дори може да се случи и да са хубави на първо време. Може също да те накарат да се влюбиеш лудо в някой, без дори да е твой тип и въобще някой, който в нормално състояние даже няма да му обърнеш никакво внимание.

Е това е Елтимир цялото положение.
Позволявам си да ти пиша надълго и нашироко, защото мисля, че ти не всичко знаеш, както аз също не знам много неща, които ти знаеш, естествено, но нали трябва да се допълваме и в това единствено ще ни е силита, иначе просто няма начин.

Дано да не съм била мнтого досадна, ако е така извинявай, но мен само това ме занимава, за мен няма просто друг живот с тази абсолютна изолация и терор, в които живея. Много е страшно да знаеш, ама много, все си мисля, че сънувам просто един кошмар, който все някога ще свърши, но той просто не свършва, а става все по-кошмарен.
Ох, мааани много е лошо, почвам да поддавам и това никак не ми харесва, до сега се държах, но повече не мога, прекалено дълго продължава, особено с психотрониката.
Тези честоти, с които ме облъчват са много вредни за здравето, но тия не се мислят за убийци, а убиват жертвите си всеки ден, на жарава бавно ги печат, покровителствувани от държавата.

УБИЙЦИТЕ СА СРЕД НАС И СА НАВСЯКЪДЕ, ОГЛЕДАЙТЕ СЕ И ДАЖЕ СЕ ВИЖТЕ, ДАЛИ ОТ ТЯХ НЕ СТЕ !!! ЖЕСТОКО Е, СТРАШНО Е, ОТВРАТИТЕЛНО Е ДА СЕ ЖИВЕЕ В ДЕМОНО-КРАДЦИИТЕ !!!
ДА КАЖЕМ НЕ НА САТАНИТЕ, КАТО НЕ ИМ СТАВАМЕ ПРОВОДНИЦИ И СЛУГИ, ЗАЩОТО ВЕЧЕ НИ ПРЕВЪРЩАТ ОТ МОДИФИЦИРАНИ ОВЦИ В РОБОТИЗИРАНИ РОБИ !!!
ДРЪПНЕТЕ СИ ЩЕПСЕЛИТЕ, АКО В ТЯХНАТА МРЕЖА СТЕ ВКЛЮЧЕНИ, ЗАЩОТО РАНО ИЛИ КЪСНО ЩЕ ПОЧУВСТВУВАТЕ СЪВСЕМ ОСЕЗАТЕЛНО КАКВО ОЗНАЧАВА, ДА СИ ПРОДАДЕШ ДУШАТА НА САТАНАТА.
ВРЕМЕ Е ЗА СПАСЕНИЕ, УТРЕ ЩЕ БЪДЕ КЪСНО !!!

Привет
Надежда

Малко архивни стихотворенийца, които съм писала преди някоя и друга годинка:

Nadejda Invité
Posté le: 25 Aoû 2006 08:58 Sujet du message: LA SUITE

Късите пътища не винаги са най-добрите и обикновено окончателно задънени.

И сам войнът е воин,
сам самичък на пътя,
водещ нагоре към светлината.
Всичко живо се юрнало надолу към пъклото,
с теманета и поклони, пред лакеите на Дявола.

Не се натискайте и не се притеснявайте,
ще има огин за всички в любимото място на Дявола.
Дяволът е отворил широко вратите на пъкала,
очаква с нетърпение с тризъбеца в ръце всички,
заблудили се по пътя, жертвички.

Както е тръгнало, дори и на него ще му дойде нанагорно да ви хвърля в огъня !!!
Много народ, много чудо се събра, ще падне голяма машала с пламъци чак до небесата.

Малеее пак нагазихме у лука на Лукавия.
Другият път ще нагазиме у чесъна, че да се размерише много и го изгониме туй рогатото и вампирясалото, дето само с човешка кръв се храни и човечеството бавно, но методично избива.

Надежда Джамбазова
Данко
http://www.syti.net/SilentWeapons.html _________________ http://enkade.blogspot.com/

N. DjambazovaInvité
Posté le: 25 Aoû 2006 09:23 Sujet du message: ПТИЦИ&

ЧИП-ЧИП УРААА !!! Опалааа, слугите на Дявола започнааа маркирането с марката на Дявола - трите шестака. Нема мърданье вече, послушничките киборгчета са много нужни, за да се настани на спокоийствие, Новия Световен Ред, ох пардон тотална диктатура..., ако искате даже лагер в синхрон със старите ни навици на социалистическите лагери. Да живее Новия Световен Ред и всичко ще ни е наред. Равнис, рапорт даден, рапорт приет. Не само ще сте еднакви по вид и сгледа, но и по мислене.Върховно !!! Дааа, но този път лагерът ще е за всички, при това ултра концентрационен, с психотронни огради в мозъците. Направо гениално измислено. Не може и повече. Ей, голема работа е това науката, ще унищожи циливилизацията за отрицателно време и дреп и перушина даже нема да остане ! Само некой сателит в космоса, може и да артиса, като единствен свидетел за така развитата ни дяволска цивилизация.. Първо маркажа на войниците и после всички останали, както си е предвидено по програмките на Илюминатите. Не бойте се друзя, всичко си върви по програмките и схемите на Световната конспирация. Та, кой викаше че нямало такава ? Да, бе, да !!! По всичко личи че я нема, само дето я чувстваме вече да ни бърка в мозъка. И защо не, като нема кой да ги спре, еничарите, де ? Набират вече бързите обороти. Вихърът на чиповете скоро ще ви завърти. Първо американците дават примерът и зелената светлина и после, юрооош, ще започнат маркирането на всички овце по света. Междувпрочем, масираното ваксиниране също е част от тази галимация. Сега вече вкарват чрез ваксината, чипчетата. Може би не е случайно, че в българските училища тази учебна година ще посрещат учениците с ваксинки, по всяка вероятност, пълни с чипчета. Ами дааа, българският народ е експериментална мишка на световните тайни лаборатории, още от полувековното робство на комунягите, верните слуги на Дявола. Ей, голема работа е това научно-техническия прогрес, особено в психотрониката и нанотехнологиите, особено когато са в ръцете на слугите на Дявола. Нема вече шега, нема измама, започва се масовия психоконтрол на народните маси от близък план, с чиповете. Добре дошли, на всички, в ерата на двукраките киборги. Еее, поне нема да има нужда да мислите, направо ще ви ги спускат от ефира. Това си е върхът, за мързеливите промити мозъци, в които влизат и излизта само готови информации и заповеди с нивидимите конци... Нема да има за какво да се натегат. Курдисването ще става автоматично и ще си мърдате като двукраки машинки, без проблеми. Супееер !!! Дааа, имало едно време хора, но къде ги, изведнъж изчезнали с магическата пръчка на Дявола. Въййй, появили се само двукраки с бутончета и чипчета, послушнички сладууурчета-киборгчета. Досега ни въртеа с големите манивели на манипулациите, врът-врът, прът-прът, бавно и мъчително, ни промиваха мозъка. Нооо, сега нова мода шантиклер, минаваме на чипчета за курдисване и също за разкурдисване и бързо излизане от строя. Натискат бутончето и ти изхвръкват всички пружинки за секунда ! Бързо, директно и ефикасно !!! Ой, на мама, послушничките агънца ! Чука-чака, майката си трака край върбалака . Данко България, милата, от райска градина превърната в експериментална лаборатория с девет милиона бели мишлета. Вървиме твърдо по стъпките на американците с голи задници и празни глави... http://news.ibox.bg/news/id_840694520 Обмислят имплантиране на RFID чипове на американските войници автор: Иван Илиев http://www.davidicke.com/icke/headlines.php http://www.newsmax.com/scripts/printer_friendly.pl?s=pf&page=http://www.newsmax.com/archives/ic/2006/8/21/232558.shtml _________________ http://enkade.blogspot.com/
Danko Пуснато на: Чет Авг 24, 2006 6:28 pm
Чип-Чип урааа !
Имаше тука некаде волни птички да чикчирикат и фъркат в небесата ?
Но, вече изчезнаха, чипчетата ги изкльопаха, остана им само перушината със скритата теле командааа !!! Вече виртуално само ще си живеят с телекумандуване.
Чип-чип урааа, да живее психотрониката и свитата на Дявола.
Е, какво пък, нищо ново под небето !!!
Свикнали сте, откато сте се пръкнали, да викате само урааа, смениха само Партията с баш Господаря Дявола и неговата височайша свита. Голема работа, важното е, да викаме урааа и пак да им слугувате, докато ви се разбрицат чиповете. Добре дошли мили ми дечица, дами и господа, в ерата на чиповете и киборгите и викайте още по-силно чип-чип урааа, че Дяволът не си поплюва.
Много бързо натиска бутончетата за аутодеструкция на двукраката машинерия.

Опалааа, пак сгазииме луко у градината на Лукавия !!!
И сам войнът, е воин, дори когато самотен фърка по празните клони
и търси своите събратя, свободните птички.
Да, ама, няма никой !!!
Пустош страшна по дърветата!!!!
Птиците слезли на земята, ги превърнали в чипирани киборги като шутове или лакеи, изпълняват си програмките, като слугите на Дявола, забравили небесните простори, полетът на волните птици.
Чикчирик, чикчирик, църка самотния воин.
Една лястовица не прави пролет, но пролетта винаги се завръща !!!

Чикчирик, чикчирик, птиците умират сами и само в полет !!!

ЗАБЕЛЕЖКА: Орнитолозите добре знаят, че птиците нямат водачи, дори когато заедно трябва да прелетят хиляди километри и се организират прекрасно само по силата на инстинкта си. Дааа, но какво ли разбират от волни птици, долу плужеците, дето лазат по земята, набучили на колове на всяко кюше водачи- марионетки и се ориентират само по тях, като крайпътни камъни. Да, но пътищата, по които са ги нацвъкали, водят право към дверите на пъкъла, а марионетките си имат само един кукловод - Дяволът.
Данко Надежда Кирилова Джамбазова _________________ http://enkade.blogspot.com/
Danko Регистриран на: 16 Ное 2005 Мнения: 2055 Пуснато на: Пон Авг 21, 2006 3:41 pm -------
Какви терористи, какви мафиоти, не виждате ли, и тях, и вас, и нас, всички един ни работи ? Не виждате ли ? Всички злини идват от един център там, където господства Дявола, с неговата еничерска гвардия, пуснали смъртоносните пипала, на Световната конспирация, достигат до всяка точка на земята.
Докато не разрушим и изгорим гнездото на осите, вечни жертви ще сме !!!
Danko Надежда Джамбазова

Danko Регистриран на: 16 Ное 2005 Мнения: 2055 Пуснато на: Пон Авг 21, 2006 3:18 pm -----Съдилищата, както и всички останали държавни институции не разбират от молби, искове и прочее народни тегоби. Единственото, от което разбират и реагират е подръпването на въженцата, горе от центъра. Това е единственото нещо, за което им плащат трийсетте сребърника и единственото нещо, за което виртуозно са били превърнати в послушнички марионетки, вързани с най късите конци към центъра.
Не се сърдете на марионетките, те затова са създадени и само това си знаят да правят. Народе, стига спа !!!
Сърди се на себе си, че ги търпиш марионетки да ти решават съдбините.
Народе, крайно време е, да им кръцнете въженцата, че да се сплуят и ги хвърлите на боклука, като ненужни облечени в парцалки, дървени куклета.
Народе, кръцни и парите, които ти с тежък непосилен труд изкарваш, за да ги хрантутиш, тези една шепа, вечно жадни за власт и слава, народни хрантутници.
Всичко си е много логично, ако народът ги храни и не се брани, те ще стават все по-нагли, арогантни и лоши.
Та, нима не го виждате, не го чувствате, че на геносид откровен са подложили народа, като отдавна са си продали душите на Дявола ?
Дяволът със своите слуги наводни земята и сега им гледа на всички сеира, как сами се манипулират, инквизират, контролират и самоунищожават, бавно и методично.
И слуги-изпълнители-инквизитори и техните жертви в един кюп, един срещу друг, се борят на живот и смърт и методично се унищожават, един друг.

А, Дяволът седи и ги гледа, и се кефи ли, кефи на глупостта човешка.
Е, те точно там е голямата манипулация на Световната конспирация, сами да се изтребваме, вместо срещу тях да се обърнеме.
Та, кой там все още твърди, че нямало Световна конспирация ? Няма, дааа, сигурно !!!
А, кой ви проми, кажи речи, на всички мозъците ?
Може би, как Сийка от Бусманци ?
Да, бе, да !!!
ВРЕМЕ РАЗДЕЛНО Е НАСТАНАЛО, В КОЕТО ИЛИ НАРОДЪТ ТРЯБВА ДА СИ ВЗЕМЕ СЪДБИНИТЕ В РЪЦЕТЕ, ИЛИ ПРОСТО ЩЕ ИЗЧЕЗНЕ. ЕВРЕЬОПЕЙСКИЯТ СЪЮЗ НЯМА ДА ВИ ПОМОГНЕ, А ОКОНЧАТЕЛНО ЩЕ ВИ ОЧИСТИ ОТ ЛИЦЕТО НА ЗЕМЯТА.
Социалистическият съюз, който беше наречен много точно, лагер, подготви почвата за тази цел, с грандиозната помощ на Партията любима, част от Дяволската клика. А, сега Евреьопейският съюз с помощта на ултра империалистите и банкерите, под ръководството на глобалистите, ще довърши окончателно тази смертелна работа. Така че, борбата е на живот и смърт и от народът си зависи, да се бори или на смърт да се обрича. Спасение от слугинарите на Дявола, които са превзели изцяло държавните институции, няма да получите. Спасението е единствено във вашите ръце, с които трябва да се борите и преборите, с тези дяволски изчадия.

БОРБЪТА, БОРБЪТА МУ Е МАЙКАТА, АКО НЕ ИСКАТЕ В ДЪЛБОКИЯ ХИПНОТИЧЕН СЪН, В КОЙТО СА ВИ УНЕСЛИ, ДА ВИ ПРЕСЕЛЯТ ДИРЕКТНО В ОТВЪДНОТО.
Няма как, това са изпитанията на живота и те са затова, за да бъдат преодолявани, а не проспивани !!!
Дааа, боят настана, но няма дори тръпка вече у народа ..., няма сърца да тупкат, хипнотичен сън се стеле над българската земя ...! Еничарите на Дявола само създават илюзията, че има живот в царството на спящите.
Е, сега вече е ясно на всички, защо дрогата стана предпочитана от милиони ? Защо ли ? Ами, защото им е по-лесно на страхливците, да се пренесат в отвъдното, изпаднали в хипнотични сънища, вместо да хванат меча и поред на номерата, докато не остане един слугинар на Дявола по земята. Поне ще умрат като борци за справедливост, а не като упоени плужеци. За съжаление целият народ е упоен, но не само от дроги и от него си зависи, дали да се събуди. Осъзнаването, на това, кой го приспива и работи, единствено може да го събуди, на крака да го изправи и меч в ръката му да сложи.
Данко _________________ http://enkade.blogspot.com/

Danko Регистриран на: 16 Ное 2005 Мнения: 2055 Пуснато на: Нед Авг 20, 2006 1:40 am ----- ПРИКАЗКА ЗА СТАРИ И НОВИ ВРЕМЕНА !!! И ТАКА ДРАГИ МИ ДЕЧИЦА, ДАМИ И ГОСПОДА, ИМАЛО ЕДНО ВРЕМЕ ЕЙ, ТАКИВА РАБОТА.

Имаше едно време, когато дойдоха на мода каубойте и за да ги имитираме, всички сложихме дънки на дупетата. Сега, обаче, макар и на сила, без никой да ни пита, станахме всички кобай-циии. Тъй де, опитни свинчета или ако предпочитате, мишлета. Пак продължаваме да носиме дънки на дупетата, като каубойте и станахме кобай-каубойци, но в никакъв случцай бойци.
Нооо, за голямо съжаление, както си е редно за кобайте, носиме и главета, пълни с промити мозъчета и за сега, чат-пат, по некое чипче.
Нооо, само за сега, защото настъпва ерата на чипа и всичко живо, ще бъде белязано с трите шестака или, ако предпочитате, с марката на, охохооо, и бутилка ром, на моят любимец - Дявола...
И така значиии, вече си имаме си имитатори каубои с дънки навлечени и истински кобай-ци, с промити мозъци. Божеее, ами къде са се скрили човеците ? Алоооо, чук-чук, има ли някой тук ?
Епа, май, немааа. Не бой те се друзя, ще пуснем Шерлок Холмс да ги търси по Интернета. С тоталната цензура, дори и за него ще е трудна работа, но да опита. Или казано по друг начин, и в дупетата и в главетата все униформени двукраки само се разхождат по джадетата. Глобализация и тотална униформизация на света, вече е в последната си изпълнителна фаза. Нооо, тогава мили ми дечица, дами и господа, кобайте ще се превърнат в най-обикновени киборгчета, единствено в услуга на господарите от баш елита, дето клечи на върхъ на пирамидата и с големото око, всичко вижда. То, туй око, уж било едно, пък е съставено от милиони чифтове очи на техните слуги, които им провеждат Световната конспирация... Дебили, колко щеш, за такава черна работа, след като си продадат душата на Дявола, която и без това за нищо не им служи. Чуда си се, кои са по-големите дебили, тия дето им служат, или тия дето не верват, че имало Световна конспирация и господарите които седят зад нея ?
Абе, май и двете групи са с изпилени до блясък мозъци, което е по-лошо и от "нормалния" дебил. Интересно, дали това око е способно да си види края на своето собствено съществувание ? Едвали ! Ееее, значи не всичко вижда и не му се плашете толкова. Като се сурнат от най-високото на пирамидата, ще падне голяма патаклама и голем сеир ще има да погледаме, ние всичките. Ние, бедните кобай, бъдещите киборги, които си въобразяваме, че сме свободни каубои, препускащи на диви мустанги и Малборо пуфкащи по обезкрайни прерии... Да, ама, не !!! Това си е чиста проба пълна илюзия. Та, нали опитните мишлета им трябва нещо такова илюзорно, за да издържат на жестокостта на реалността. Дааа, човечеството е потънало в своите ефемерни желания и илюзии, хипнотична дрямка и пълна апатия са го обзели и сякаш въобще не го интересува от страшното кибернетично бъдеще, което го очаква. Бъдеще, което не е предназначено за хора, а за киборги. Продължавайте да си спинкате, дами и господа, часовникът отмерва все по-бързо и по-бързо времето, което ви доближава до бъдещето на киборга.

ХОРА ИЛИ КИБОРГИ, ТОВА Е ВЪПРОСЪТ ?
- Питам аз, макар и да не съм Хамлет.
Не ми отговаряйте, а нещо направете, като първо осъзнайте добре, какво ви очаква и какво искате. Знам ли, може и да сте уморили да бъдете човеци и искате да сте ултра софистике машинки. Е, да, ама и машинките се развалят и уморяват, макар и да немат душици като хората и точно там, е голямата разлика. Да идват всички с чуковете , но не със сърповете и да счупим машинките, преди да сме ги заместили, самите ние. Не на кобайте и киборгите !!! Ето ви и едно примерче: Чичко Буш иска да мине за тексански каубой, но си е чиста проба и кобай, и киборг. Нали си е голям господар и с много връзки, изпреварил ни е всички и е вече с двата крака, обути в тексаски ботуши, в новата ера на киборгите. Безотказно изпълнява заповедите, щом му натиснат бутоните !!! Голема работа е чичко ви Бушчо, каубой, кобай и киборг в едно, отличен пример за бъдещето !!! Гледайте него и изводите сами си извадете вие самите, какво искате да сте. Е, това е за днеска приказчицата, за малки и големи с многото въпросителни. Кой разбрал, разбрал !!! Как Сийка не може повече да ви разчепква проблема, спи й се. Лека нощ !!! Кой не, толкова по-зле, ще си кюти само с програмката, включена му у главата. на


Posté le: 25 Aoû 2006 09:07 Sujet du message: MISLI ZA DIABOLO

Малеее, пак нагазихме луко у градината на Лукавия !!! Въйййй ? Ами дааа, за съжаление, еденици са тези, които смеят да газят луко, повечето го ядат направо, макар и сълзи да леят. Нали знаете, дяволския лук много люти, реки от сълзи предизвиква ?
Дааа, ама тепърва много сълзи ще се леят и даже земята ще залеят, в сълзи ще я удавят, потопа ще предизвикат...
Къде по-лесно е, на Лукавия и неговите слугинари-градинари, без страх да им се опнат и луко да му нагазят, сгазят и прегазят и на свобода да заживеят. Ето, нали разбирате сега, ако дойде потопът и Апокалипсисът наууу, ще са напълно заслужени и логически резултат и продължение на действията на обитателите на цялата земя. Логическото продължение на страха !!!!
Възнаграждението за страха !!!
Всичко си е толкова просто и логично !!!
Но никой не иска ни да го чуе, ни да го види !!!
Е, тогава всички ще го почувствате върху собствените си глави. Данко


N. DjambazovaInvité
Posté le: 25 Aoû 2006 09:04 Sujet du message: MISLI ZA DIABOLO

Аз ви го казвам просто и ясно, че и малко дете да го разбере и ако има наистина желание нещо дори и малко, да влезе по-навътре у главетата и да не се лизга по повърхността. Пратениците на Дявола са ултра информирани и много интелигентни, много учени и даже ерудирани, което хич не пречи да са такива.
Но, какво от това ? Те също са напълно неосъзнати личности, които нямат дори и хабер, че са само едни най-обикновени слуги на зли сили. Точката им на осъзнаването е напълно инвалидна и неспособна на реакция.
Дааа, истинска дяволска работа е това, от ултра ерудит, да направиш пълен умствен инвалид, който науката развива, за да може човечеството да се манипулира и убива, а на Дявола с любов, до земи да се кланя.
Това е Върхът !!! Но, след върхът, идва падението и хоп на дъното !!!??? на Данко Надежда Кирилова Джамбазова

http://www.xnetbg.com/special/matrixsecrets/ Много добър материал от Дейвид Айк(на български

Няма коментари:

Публикуване на коментар