Популярни публикации

Общо показвания

сряда, септември 09, 2009

ЧЕРВЕНАТА ПРЕПАСКА И КУМЧО ВЪЛЧО В ОПИТОМЕНО СЪСТОЯНИЕ !!!???


Posted by Picasa
Червената ми шапчица нещо умалела, много съм пораснала, нависоко, нашироко и на лазарници, та си запасах червената препаска, сложих си и червени чорапки, за да стане все пак приказката. И Кумчо Вълчо е тука съвсем се скапал, ловджията снима, но пушката му е без патрони, така че всичко е само за картинка, екшъни няма да има, само за снимка.
Майтап да става бе Уили !!!
Забележка: Тука имаше един дълъго и предълго есе без лесе-пасе, което едни много лоши кумчо-вълчовци са го изтрили, защото явно не им е много угодно било.
Ех, поне ме ориентират, къде ги стягат най-много чепиците, ох пардон, копитата на Бафомето.
Знам, че най-много ги засегнало моето прнедвиждане, че ако през Втората световна война са отишли зян 60 милионса, през третата ще са само 6, но милиарда. Ех, само на шестаци му върви на човечеството, та нали ритуалите на трите шастака на Сатаната, трябва да бъдат спазени винаги  ? И защо не, след като никой не помисля, дори да ги спре ??? Само чупки в кръста доземи пред сатанинските представители и приказки като клюкеарките на женския пазар и абсолютно нищо повече.
Така или иначе, като гледам, от това което пиша, само слугинажа на баш, баш, та баш-майсторите се интересуват изключително много и копират всичко, още докато го пиша на прима виста, барабар със всичките грешки, които също им трябват за психологическото ми свръхогромно досие. Много са старателни и съвестни в това отношение, еле пък с психо-терора, нямат грешка въобще, заслужават си всичките 30-те сребърника, няма никакво съмнение, че и отгоре.
Нооо, сигурно е също, че рано или късно и те ще трябва да плащат и тогава няма да им е толкова веселко, приятно и сгодно. Ще пада голям сеир точно тогава, не е далеч момента и ще са си го заслужили тотално !!! Голям сеир ще падне тогава, сигурно е !!!

Няма коментари:

Публикуване на коментар