Популярни публикации

Общо показвания

петък, декември 11, 2009

ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ !!!



ПОЗДРАВ С ТАЗИ ПЕСЕН - Tu, Ca Nun Chiagne

http://www.youtube.com/watch?v=fh2EjP7Du9U7
http://www.youtube.com/watch?v=yb6H3xemWXE&NR=1

В МАТРИЦАТА Е ПЪЛНО С ОРГАНИЧНИ ПОРТАЛИ, КОИТО ПРЕЧАТ НА ХОРАТА ДА СТИГНАТ ДО ИСТИНСКИЯ ПОРТАЛ, КОЙТО ТРЯБВА ДА ПРЕМИНАТ, ЗА ДА СЕ НАМЕРЯТ В ЦАРСТВОТО НА КОСМИЧЕСКОТО ЗНАНИЕ,  БОЖЕСТВЕНИТЕ ВЕЧНИ ЗАКОНИ И СВЕТЛИНАТА.
ОРГАНИЧНИТЕ ПОРТАЛИ ДЪРПАТ ЧОВЕЧЕСТВОТО КЪМ ТЪМНИНАТА, КЪДЕТО Е ЦАРСТВОТО НА САТАНАТА И ВСИЧКИ СЕ ПРЕВРЪЩАТ, В ПОСЛЕДНА СМЕТКА, В САТАНИНСКИ СЪЩНОСТИ.
ОРГАНИЧНИТЕ ПОРТАЛИ ГИ СЪЗДАВАТ, ЗА ДА ИМИТИРАТ ИСТИНСКИЯ ПОРТАЛ ПРЕЗ КОЙТО ТРЯБВА ДА ПРЕМИНАТ ХОРАТА И ДА ГИ ЗАБЛУЖДАВАТ, ЧЕ СА НОСИТЕЛИ НА ЗНАНИЯ И СВЕТЛИНА.
ОРГАНИЧНИТЕ ПОРТАЛИ МНОГО ДЪРЖАТ ВСИЧКИ ДА СИ ПРОДАДАТ ДУШАТА НА ДЯВОЛА, КАТО ТЯХ САМИТЕ И ДА СЕ ПРЕВЪРНАТ В ПОСЛУШНИЧКИ РОБИ.

http://erigkan.ucoz.ru/news/otvarjaneto_na_bjalata_vrata/2010-01-22-492
http://erigkan.ucoz.ru/
http://www.xnetbg.com/new/forum/index.php/topic,834.210.html

Междувременно Порталът е добре задзидан, защото не е направен за дресирани маймуни, а за истински слетлинни хора, така че е време за еволюция и от маймуни да станеме хора, чисти светли и изпълнени с любов към всички и всичко.
В Матрицата както с всичко останало, нещата са обърнати наопаки и все ни убеждават с разни поръчкови и удобни за властелините теории, че човекът е произлязъл от маймуната, а всъщност те направиха от истинския човек - маймуна. Единственото, което ни остана, е ходенето на два крака за поддържане на илюзията.
Значи, време е за масирана еволюция в обратната посока, защото не може да станеме по-голями маймуни от това което сме сега и да  си заслужиме правото да минеме през Бялата Врата.


http://www.xnetbg.com/new/40/115/252
Аз само органични портали познавам в личен план, дори вече се съмнявам, че има други, а вие ? За голямо съжаление, един истински завършен ОП никога няма да осъзнае, че е такъв и още по-малко, да си го признае пред себе си.


Няма коментари:

Публикуване на коментар