Популярни публикации

Общо показвания

събота, юни 19, 2010

ПРОЗОРЕЦЪТ !!!???


Я кажи ми облаче ле бяло, от къде си долетяло, от кой самолет си се  спуснало и на бяла отровна линия си се превърнало ???


Washington envisage de modifier le climat terrestre. Les Etats-Unis étudient actuellement 7 techniques différentes de geoengineering, c’est-à-dire de modification du climat de la Terre si celui-ci continuait à se réchauffer. Évidemment les chemtrails en font partie mais les autorités et leurs médias persistent à dire voire même affirmer que tout est normal dans le meilleur des mondes et que ça n'existe pas.



http://picasaweb.google.com/nddjambazki4/PensSPourLeFuturEtLePass02?authkey=Gv1sRgCN_qi9jGjbeKuAE# /Албум 2/
http://picasaweb.google.com/home /Албуми 1 и 2/
http://picasaweb.google.com/nddjambazki4/PensSPourLeFuturEtLePass?authkey=Gv1sRgCN_Gna-KuYCySA# /Албум1/
http://www.conspiration.cc/

През процореца гледам кемтрайлcите си трайкат с часове в синьото небе, а овцете на земята си траят с векове !!!
Трай коньо за зелена трева, ако си нямаш друга работа !!!

/Четете, но не забравайте никога, че официалните профети, събуждачи и спускачи на истини са под контрол, за да не могат да отидат по-далече от дължината на въженцето, с което са ги вързали, колкото и да са ви симпатични.
Еле пък спящите профети, те са най-подвеждащи и парадоксалното е, че го правят точно с разни истини, повече от очевидни !!!
Та нали трябва все някой да  залага сиренце в капаните !!!

Истинските никога не ги допускат до официалните трибуни - никога, така че  внимателно си подбирайте зрънцата истина из голямата плява безобразна манипулация, без да се оставяте да ви заведат там, където те искат !!!
Манипулаторите Истината я използуват като халка, която ви окачват на носа и после ви водят като добиче към кланицата !!! За тях истината е също един много перверзен метод за упражняване на контрол над човечеството. Номерът е, да не губите никога контрол над себе си, да се движите по средата по червената нишка, да не залитате наляво или надясно, за да останете свободни и да не се оставите да ви заведат там, където те искат. Самите водачи нямат съзнанието за това положение и съвсем искрено си изпълняват задачите, без да си дават сметка, че след като те самите са заблудени, без да искат заблуждават и другите, като ги водят точно там, където не трябва. Принципът на баш-майсторите властелини е много простичък и гениален и той е, като правят всичко възможно да се винаги от двете страни на барикадите, на страната и на злото и на доброто, на създателите на една революзия и на нейните унищожители и так дале и так дале, просто може всичко да включите. Това е принцип, който осигурява винаги контрол и надмощие при всяко положение.
 Който може да разгадава и открива принципът заложен в дадено действие, може и много точно да  каже как ще завърши, без да е профет !!!
Така че, когато истините са под контрол, при това, очевидно, тотален те нямат никакъв шанс да изиграят ролята си и днешната реалност го доказва. Колкото повече истини се разкриват за Властелините, толкова по-лошо става и Контролът квази тотален, глобален и вербален.
Значи  не е това Пътят !!!???  Според мен, първо всеки трябва да се освободи от Контролът и да престане на слугува на системата на Властелините и после да се занимава с истините, първо за себе си и после за останалите.  Един зависим, един роб на системата не може да ви донесе свобода, дори и най-искренно да го иска, защото ще бъде отклонен своевременно от Пътя, точно защото самият той не е свободен. Така че ... използувайте истините, за да се освободите преди всичко вие самите, другото само ще си дойде, като няма да има, кой да им поддържа системата, като пирамидата престане да има своята основа, ще се срути самичка.Така че, ... !!!??? 
Или с две думи казано, нищо не ви грее, ако знаете всички истини за Властелините и тяхните действия, като продължавате безприкословно да им служите. Те точно на това разчитат и явно добре са си направили сметките, както винаги.
Един Човек може да бъде Свободен само, ако откаже да играе ролята на хищник/палач/, ролята на жертва или в повечето случаи и двете, според случая и ситуацията и стане Господ-ар на съдбата си и играе единствено своята собствена Божествена Роля.

Пред прозорецът цветя, зад него съм сама-сама в света с дяволски изчадия на майнд-контрола, с шапки невидимки, хай-компютри и сателити !!!???
 Опитвам се през прозореца на блога и от кулата на Магдаленката да дам  широк и своеобразен поглед към Матрицата на Дявола !!!???

ДОБРОТО НЯМА НУЖДА ОТ БОРБИ, КОНТРИ И АМБИЦИИ !!!
ДОБРОТО САМО ПО СЕБЕ СИ СЕ НАЛАГА, СТИГА ДОКРАЙ ДА УСТОИ ДА ОСТАНЕ СВЕТЛИНА И НЕ E МАСКА, ЗАД КОЯТО  СЕ КРИЯТ ТЪМНИ ЗЛИ СИЛИ !!!

ТАМ КЪДЕТО ИМА АМБИЦИИ, БОРБИ И ВЛАСТ НЯМА  НИЩО ДОБРО И НЕ МОЖЕ  НИКОГА И ДА ИМА !!! ДОБРОТО ИМ СЛУЖИ САМО ЗА ПОВОД, ЦЕЛТА ИМ Е ЗЛИНА И ПАК ЗЛИНА СРЕЩУ ЧОВЕШКАТА РАСА !!!

ДОБРОТО ИЗИСКВА ПЪЛНО СЪЗНАНИЕ ЗА НЕГОВОТО СЪЩЕСТВУВАНИЕ И ДОКРАЙ ТРЯБВА ТАКА ДА СИ ОСТАНЕ, ДА УСТОИ И ДА НЕ  СЕ ПРЕТОПИ В ЗЛО !!!

ДОБРОТО Е ЕДНИСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО МОЖЕ ДА ИЗГОНИ ЗЛОТО, ТАКА КАКТО  САМО СВЕТЛИНАТА МОЖЕ ДА ПРОГОНИ МРАКА !!!

В ПОЛУСЕНКИТЕ НА ЛИЦЕМЕРИТЕ СЪС МАСКИТЕ НА ДОБРИТЕ  СЕ КРИЯТ ДЯВОЛСКИ СЪЩНОСТИ БЕЗ ДУШИ, СЪЗДАВАЩИ САМО ИЛЮЗИИ, С КОИТО  ИЗПЪЛВАТ МАТРЦИАТА !!!

ЕДИНСТВЕНАТА СВОБОДА, КОЯТО ИМАШ ДНЕС Е ДА ИЗБЕРЕШ ИЛИ ИЛЮЗИЯТА, С КОЯТО ДА ПРОНИКНЕ ДЪЛБОКО В ТЕБ ЗЛОТО, ИЛИ ДОБРОТО В НЕГОВИТЕ РЕАЛНИ ИЗМЕРЕНИЯ, КОЛКОТО И СКЪПО ДА ТИ СТРУВА ИЗБОРА !!! 

РАВНОВЕСИЕТО ТРЯБВА ДА БЪДЕ ВЪЗСТАНОВЕНО, В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ ВСИЧКО ЩЕ СЕ КАТУРНЕ ПОД ТЕЖЕСТТА НА ЗЛОСТТА !!!
РАВНОВЕСИЕТО Е ОТДАВНА НАРУШЕНО И Е ЦЯЛО ЧУДО, ЧЕ СВЕТЪТ ОЩЕ СЕ КРЕПИ, ПРИ ТОВА САМО НА ИЛЮЗИИ !!!

ИЗБОРЪТ Е ВАШ, ИЗХОДЪТ СЪЩО И НЯМА КОЙ ДА ГО НАПРАВИ ДРУГ, ВМЕСТО НАС !!!

 ДЯДО БОЖЕ НИ Е ДАЛ ИЗБОРЪТ, ОСТАНАЛОТО Е - ПОСЛЕДСТВИЯТА ОТ НЕГО !!!

ВАШАТА СЪДБА Е И СЪДБАТА НА ЦЯЛОТО ЧОВЕЧЕСТВО !!!

За да оцениш висотата на един истински Човек, трябва ти самия да си Човек и на достатъчно голяма обозрима височина, за да видиш другия !!!

Низсшите плазмодични двукраки същности не познават височините и си мислят, че всички като тях лазят само в низините !!!
Единственото нещо, което може да ги накара да се гърчат неистово, е появата между тях на Човек !!! Гърчат се, съюзяват се и нападат ударно и масирано Човекът, защото винаги са мнозинство, макар и низсши дяволски изчадия !!!
Човекът днес  рядка  еденица, превърнала се в свободна птица винаги бива обстрелвана и сваляна в калта от гърчавите плазмодии, за да я изгризът барабар с перата.

Има Хор-а, които са като високите планини,  и за да им видиш върхът, трябва да си най-малкото, много опитен алпинист !!!

Дяволските плазмодии атакуват планините непрестанно, в пълния и преносния смисъл на думата, разрушават природата регулярно и с дяволско настървение, нооо рано или късно земята ще се разцепи и ще ги погълне !!!

Бог ги оставя докрай да се развихрят, за да ги види докъде могат да стигнат и след това ще ги набута там, откъдето са се пръкнали !!!
И нека благословен да е Човекът, макар почти да е изчезнал и нека, во веки веков, да са проклети плазмодичните двукраки, покрили открай-докрай Земята !!!

МНОООГООО, НЕ ОЗНАЧАВА СИЛНО !!! ИСТИНСКАТА СИЛА Е В КАЧЕСТВОТО, СЪЗНАНИЕТО И СЪДЪРЖАНИЕТО !!!

Идва Обратът и краят на плазмодия, идва и никой не ще може да го спре !!!
Властта на плазмодия, макар и да се развъжда с огромна бързина е към края си, на собствената си деградация просто няма да издържи !!!
Сами ще се разпаднат, без дори да бъдат докоснати !!!
Те са истински врагове и унищожители на Човека, но най-вече и на самите себе си !!!

Така ще е, защото такива са космическите закони и никой не ще може да ги подмине прескочи или заобиколи  !!!
Гнидите са станали виртуози в манипулациите, завъртулките и заобиколките, но  този път тая сган няма да има дори време да се опита и директно ще падне в ада, откъдето  е изкокнала заедно с цялото котило, барабар с Дявола !!!
Толкова се безкачествени, безпринципни, и безтегловни, че дори няма да се чува как цъмбуркат в казана, цоп, цоп, цоп един по един, та до един. Един не трябва да остане, иначе отново ще завъдят дяволското котило.

ДЯДО БОЖЕ, ВИЖ ГИ, СПРИ ГИ, НАКАЖИ ГИ !!!

Този свят създаде за Човека, а го обсебиха дяволските същности, време е да ги набуташ там, откъдето са се пръкнали, докато не са изчезнали всички човеци.

ГИДИ ГАААДНИ, ГНЪЪЪСНИ, ГЪЪЪДАВИ ГНИИИДИ !!!

Хорааа, не заглушавайте никога човешкото у вас, каквото и да ви коствува това, защото то е най-рядкото и най-безценното, най-свещенното, което притежавате на света сега !!!
Хорааа, не убивийте божественото във вас и в същото време да чакате помощ от Бога !!!


http://picasaweb.google.com/nddjambazki4/PensSPourLeFuturEtLePass02?authkey=Gv1sRgCN_qi9jGjbeKuAE#
http://picasaweb.google.com/home
http://picasaweb.google.com/nddjambazki4/PensSPourLeFuturEtLePass?authkey=Gv1sRgCN_Gna-KuYCySA#

Няма коментари:

Публикуване на коментар