Популярни публикации

Общо показвания

четвъртък, септември 09, 2010

СИЛАТА НИ ИЗТОЧИХА, МОЗЪЦИТЕ НИ ПРОМИХА, ГЕНЕТИЧНО НИ РАЗМИХА !!!

/Случайно попаднах на мои стари писания  тук/ 

И, когато Данко скорпиончето,  се развихри в хнета.бг, бързо му спират достъпа, остават фалшивите анти-конспиратори, като навсякъде, да манипулират наивните експериментални мишленца. Впрочем, нищо ново, приемам го като комплимент, особено като се знае, че нямам достъп до никой конспиративен форум в света. Това си е направо голямо постижение.
Хе, хе, хе, запилват щипките на черния скорпион да не апе, защото не могат да го имат никога на своя страна !!!
Трикът е, да не си на ничия страна, а посредата, защото страните са изцяло под контрол на баш-майсторите и съответно противопоставяни, за да печелят пак те. 
А това, че никой не смее да коментира в този блог, не само доказва, че всички са от едната или от другата страна на барикадата, но не и посредата, където са истински свободните.
Схематично казано, има две барикади, едната на напълно заспалите и другата на събудените, а посредата между двата огъня, осъзнатите напълно, намиращи се в кристалната яснота, нямащи страх от никой и от нищо, изпълнили мисията на живота си.
В тази връзка бих искала да кажа, че никой на ваше място не може да изпълни вашата мисия, освен пример да ви даде и да ви насочи вместо да вървите надолу към тъмата на ада, да тръгнете нагоре към светлината и рая, вместо да се биете на барикадите едни срещу други, без значение на коя от двете сте, да се осъзнаете първо вие самите и пример да дадете и на другите. Кой знае, може да започне да им харесва на овцете възможността отново хора да станат, отново да се завърнат в лоното на Човека, отново любовта единствено да ги води по пътищата неведоми господни, вместо алвчността, славата и на вече властта !!!
Но не мислете за после, по-скоро за сега, за настоящето и се концентрирайте на собственото си осъзнаване, което ще ви промени, ще ви очисти, ще ви направи свободни и щастливи, неманипулируеми и, невлизащи в никакви сатанинско-дяволски игри.
Колкото животът ти е длъжен, толкова и ти си му длъжен да го разбереш издъно и го осъзнаеш, да влезеш в хармония с него и космическите закони, които го обуславят, да те водят за ръка само обичта към ближния и природата, да забравиш себе си, за да се намериш в кристалната чистота на свободата, на свободата на духа, където няма его, егоцентризъм, маниакализъм, манипулация, мегаломания, а просто една обикновена наслада , дори само, че имаш шансът да съществуваш и се радваш на хората около теб и на майката природа, нищо повече. 
Нека стансем всички като цветенцата, да бъдем весели, хубави и щастливи, само защото всеки ден изгрява  слънцето, давайки живот на всички твари на Земята.

ВСЕКИ ИСКА, НИКОЙ НЕ ДАВА, ТОРБАТА ПОЧТИ Е ИЗПРАЗНЕНА И ПОСЛЕ ОЛЕ МАЛЕ, КАКВО СТАНА, ОТКЪДЕ НИ ДОЙДЕ ТАЗИ ТРАГЕДИЯ ???
Няма нищо случайно на този свят и то винаги е оубсловано от нашите взаимни действия, на заблуди, програмации и манипулации !!!

Мисля, че е излишно отново да повтарям, но все пак, баш-майсторите винаги са владяли и двете страни на барикадите, не само, за да ги насъскват едни срещу други, но и за да си подсигурят победата, без особено значение, коя от двете ще победи накрая. Това са само подробности, които не ги отклоняват въобще от главната линия, която държат.

Така че, това пак е много добър сигнал, за тези които търсят истински свободните.
Аз съм последния човек, който ще се учуди, че тука няма навалица и, че просто няма никой, обратното по-скоро би ме притеснило, че по някакъв начин съм им станала  удобна.
Много естествено, след като бъка навсякъде от предатели-послушници, на които им се забранява достъп до истинските, тук никой не смее да припарва. Да не говориме, че ще бъде разконспириран на бърза ръка и ухапан от скорпиона.
И това го приемам, като особено голям комплимент, направо признание за правилност и неподчиненост на никого.
Моите лични манипулатори, /в тяхната централа няма ала-бала/, както винаги практикуват пълна изолация, за по-сигурно, като печелят наистина много от тези методи, но не и при мен. Това е много показателно и важно като индикатор, направо потвърждение за това, че съм на прав път, толкова прав, че направо им изкривява  всичките методи да мерда.
Смеят се, но с криви усмивки, радват се на сатанинските си успехи, но не са щастливи, а "трийсетте срелбърници", с които буквално ги затрупват им ги изкарват, рано или късно, през носа.

Ще си спестя  други блогове, ситове и конкретни имена, които претендират да са анти-конспиративни, даже искат да бъдат признати за дисиденти, но са си най-обикновени зомбирани и програмирани послушници и както винаги с обратни претенции.
То, ако не беше така, нямаше да има  манипулация и конспирация !!!
Какво значи висша манипулация, само това, да те накара да си мислиш, че вършиш Добро, докато слугуваш на Злото.
Оказва се, че най-голямите слугинажи са и между  най-голямите жертви.
Всъщност, това съм го установила още преди много, много години. Всъщност, обяснението е и много лесно, измъчен човек много по-лесно се пречупва и програмира и по този начин баш-майсторите програматор-манипулатори се възползуват с пълна сила точно от най-голямите си жертвите.
Това е и голямият трик на баш майсторите, за да се хващат по-лесно балъците !!!
Този момент много отдавна съм го разнищила по принцип, някъде тука в блога, като се има в предвид, че всички сме жертви на манипулативната система, но по различен начин.
Днес просто няма хора, които да са на сушина и ако има такива те си имат един много прост принцип да ги извадят на светло и после бум-бум-бум, бомбардират ги с майнд-контрольорите, докато забравят на кой свет са попаднали. Този принцип е навсякъде днес, чисто и просто наводниха цялото медийно прностранство и най-вече интернета с всичките изродски действия,на които са способни, знаейки че нищо не рискуват и някой да има кураж да ги подведе под отговорност, знаейки, че да четеш с едната ръка най-голямите гадости и престъпления, а с другата да продължаваш да им служиш нищо не може да промени от тази страховита реалност, в която единствен Господар е Дявола.
Дааа, но тук таме из информираните се появяват и такива, които се осъзнават и се явяват много опасни, дори и нищо да не правят, но пишат и хоп капанчето веднага щраква и с тях се започва голямата галимация с ултра технологична психотронна манипулация. 
Баш-майсторите въобще не се страхуват от неосъзнати и действуващи индивиди, защото са толкова добре програмирани и манипулирани, че каквото и да правят, за или контра, на едната или на другата барикада, винаги е в тяхна полза.
Затова пък осъзнатите хора, тези - истински добрите, дори и най-пасивните, се явяват най-опасния им противник. 

Исках да проверя един анти-конспиратор, проявих изключително голямо търпение към него, нещо което хич не ми е присъщо, за да установя безусловно, че е си е чиста проба слугинярче, при това дребно, дори много слабо платено, само колкото интернет да има. А какво би направил, ако му се заплаща с по-дебелшки протофейли, оставям на вашата фантазия ?  
Гръмки слова, прикриващи само най-долнопробна измама !!!
Е, има и други, които твърдят същото за същия, но това автоматически не означава, че и те не са, като се има в предвид, че баш-майсторите са винаги от двете страни на барикадите.
Между барикадите, като между чук и наковалня, обаче, остават сам-сами, и бити отвсякъде - истинските, които не слугуват на никого и докрай отстояват борбата си, пълната си  свобода на дух и душа, като по никой начин не ги продават на Дявола. Сам сами са между двете барикади бити и от двете страни. Да не говориме за властелините, които държат в ръцете си всички барикади. Иска се невероятна сила, сам да издържиш на тези удари, постоянни и страховити, от никъде помощ и от никой подкрепа. Но в последна сметка е по-добре да си сам, защото поне няма да бъде предаден !!!

Това е положението, никак не е радостно и никак не е чудно, защо няма обединение и върлува само разединение и разложение на всички морално-етични ценности, за да станат всички най-долнопробни предатели.
Системата има нужда само от такива, прави си ги и си ги оформя всеки ден, по цяли дузини. Методи, колкото си искате, манипулатори още повече. Вярно има и такива, които действуват само по внушение и те са простени, защото наистина не знаят какво правят. Но за съжаление, какъвто е и случая, за който говоря, той много добре знае на кой гявол вода носи и това не се прощава.
Аз лично на никой не отмъщавам за нищо, залагам изцяло на дядо Боже за справедливостта, даже помагам на враговете си, то и други няма, пример просто им давам за човещина.

Както винаги съм казвала, не може да освободиш никой друг, дори само един човек, камо ли народ, ако първо не освободиш сам себе си. Тази борба е далеч по-трудна от другата, да поведеш след теб и останалите, особено ако и те са по дух свободни, т.е. са минали първия рунд на борбата - да се преборят със себе си.
За голямо съжаление, аз такива не познавам и много ще се радвам, ако съществуват все още !!!
Е, има много, които се самозаблуждават и се взимат за такива, но за голямо съжаление и за тях и за целия ни народ, изпаднали са в пълна самоизмама и промяна просто не може и няма да има.

Това е, жалката  картинка. Господ да е на помощ на един народ, напълно забравил що е свободен дух и не смята въобще да си спомня, камо ли да го има !!!
За голямо съжаление това важи и за цялото човечество. Очевидно, ние българите, които винаги сме били по-специалните, са ни приравнили на нивото на останалите, което е твърде ниско, за да могат да се изправят гордо повечето от пълзящото си положение и се изкачат там на  високото, където единствено може да вирее истинския Човек, с дух свободен и непобедим.

Дааа, неистовото генетични подменки и размивки, фрагментирането, програмирането, зомбирането и манипулирането с ултра психотронни технологии не прощават на никой. Малцината, устояли на ударните манипулации от всякакъв вид и сорт,  няма да могат да преобърнат нещата, твърде малко са, твърде, а зомбираните глави са твърде твърди и ни приемат, ни предават, освен програми да изпълняват.
Източват ни силите от векове и вече никой не устоява на жестоката роботизация и програмация. Как да се сърдиш на някой, като знаеш, че поне пет поколения преди него са били непрекъснато подлагани на всякакъв род подмяна на истинската им човешка природа и същност ??? 
Самосъзнанието и чувството за отговорност са изллищни екстри за бъдещите био-роботи.
Цялата наука с всичките и дялове и разклонения са изцяло подчинени на тази идея и цел, тотално подчинение на човечеството, модифициране на човешката раса в еднотипна био-роботизирана робска, дигитално управляема тенекиена и обслужваща маса, която междувременно ще бъде редуцирана до минимум.
Като се има предвид какви егоцентрици и жадни за медали и признания са научните представители, плюс особено грижливата им промивка на мозъците и програмацията им, няма никакви шансове науката да бъде тази, която да спре този отвратителен дяволски процес на унищожение на Човека. Науката се е оставила да стане смъртоносно оръжие за цялото човечество.

"ЕДИН ДЕН ХОРАТА ЩЕ НАУЧАТ ИСТИНАТА И ЩЕ НАМРАЗЯТ УЧЕНИТЕ"- Акасофу

Това е моят извод. Бъдещето ще покаже кой прав, кой крив, кой кирлив !!!
Дядо Боже винаги изкарва кирливите ризи на показ, може и да е след сто години или даже хилядолетия. Не говоря, естествено, за скалъпени компромати, за да върви манипулааията, . 

Щом един човек е жив, при всички случаи има кирливи ризи, особено при наличието на тази отвратителна манипулативна система, която ги фабрикува и използува, за да държи всички в шах. Въпросът е, човек да не остане накрая изцяло с купища кирливи ризи, които да го затрупат и нищо чисто да не остане в него и по него, освен приказчици-залъгалки, любими на всички манипулатори.

ВСИЧКИ СОЧАТ С ПРЪСТ МАНИПУЛАТОРИТЕ, КОИТО СЕ ОКАЗВАТ ВСЕ ЕДНИ ТАКИВА НЕВИДИМИ И ДЪЛБОКО СКРИТИ, НО НИКОЙ НЕ ИСКА ДА СИ ПРИЗНАЕ, ЧЕ САМО МАНИПУЛАЦИИ ПРАВИ, ЧЕ ТОВА МУ Е РАБОТАТА, ЧЕ ТОВА МУ Е ЛЮБИМОТО ЗАНИМАНИЕ, ЧЕ ЕДИНСТВЕНО НА ТОВА СА ГО НАУЧИЛИ И ПР. И ПР. Т.Е. МАГИЧЕСКИЯТ КРЪГ ОСТАВА ВСЕ ОЩЕ НАПЪЛНО ЗАТВОРЕН И ЕДИН ДРУГ ТОТАЛНО  СЕ МАНИПУЛИРАМЕ !!!

Но после викове се чуват отвсякъде: "Кой ми сра в гаките ?"
- Кой друг, ако не ние самите, с вещата помощ на баш-майсторите !!!

И, акооо продължим лайняната серия, стил, "лайна с говна", посираме се всички защото си пълним с нещо тумбаците, но всички се преструваме, че това няма нищо общо с нас, винаги другите се усират и са им жълти гаките, дори и запечените. Е, дааа, ама неее !!!
Едно добро четиво за подсилка срещу промивките на манипулаторите !!!
Никой не може да претендира за стопроцентова истинност, но това не пречи да започнем да гледаме, ние всички истински българи, в една и съща посока и да имаме една и съща цел, въпреки всичко !!!
Едно е сигурно, че открай време крият истинската история на българите и голямата истина се крие втова, защо е така  и кой има интерес от това ?
Както и да разлистваме сега историята ни, каквото и да откриеме ново в нея, не трябва никога да забравяме защо и кой, за да не ни подхлъзнат, пак същите, чрез истината отново в грешна посока.
Манипулацията съществува точно затова, да те излъже чрез истината. В противен случай просто щяха да използуват само силата, но явно само нейното наличие не ги устройва, тъй като я притежават вече изцяло над цялото човечество. Както винаги, искат да се направи грешния избор, въпреки истината, от тях скрита и от тях отново разкрита.
За манипулаторите точно тук е истинската победа над индивида и над човечеството като цяло.
 Това да ти дадат всичко в ръцете и въпреки това да сгрешиш, е един дяволски извратен принцип, който спазват неумолимо. Един вид, уж ти дават свободен избор, но правят всичко възможно да направиш този избор, който само тях устройва, като задзиждат пътя към правилиня. Този принцип важи както за отделния индивид, така и за цял един народ и от там и за цялото чонвечество.
Няма нужда да знаеш всички истини, така или иначе кова е невъзможно, по-важното е да откриеш принципа, който залагат винаги като примамка, за да влезеш в капана и да обявят, че сам си се натресал в него. А принципите съвсем не са много и могат да бъдат научени и разпознавани от всички.
Властелините-манипулатори  просто си въобразяват, така съвсем по сатанински, че спазват космическия принцип на свободния избор, за да не плащат после за греховете си, но се лъжат жестоко. За съжаление това не прави по-лека съдбата на заробеното изцяло от тях човечество.
Това, че удавят цялото човечество в информация, за всичките дяволии, които му погаждат, е също на този принцип, един вид, ето как  ние дяволски ви работиме и въпреки това нищо не можете да ни направите и избирате сами  робството си.
Та кой вече не знае, какви ги въртят и връткат, но както всички виждате, никой не е тръгнал да ги спре и нещата стават от зле, по-зле.
Единствената промяна е, че се навъдиха фалшиви анти-конспиратори, които викат събудете се, като ги приспиват още повече с мисълта, че има кой да ги събуди и те продължават да си спинкат още по-дълбочко. То и сомнанбулите ходят по нощите, но това не пречи да спят дълбоко, даже точно в тези случаи, много по-дълбоко от обикновено. Ех, ще дойде ден апокалиптичен, когато ще ги стреснат и ще изопадат всичките от височините, по които се катерят на сън. Тогава ще дойде и краят на царството на самнобулите !!!
Какъв по-голям сомнобулизъм от илюзиите, в които са потопили всички ???
Друга промяна просто няма, така че ... това е цялото положение ?
Най-голямия трик на  манипулаторите е, с едната си зловеща лапа да ти дават информация за дяволските си набези, а с другата да ти отнемат силата, за да не можеш адекватно да реагираш на това и по този начин си осигуряват винаги победата, както и сатанинско-первезно-садистичното удоволствие да имат тотална власт над всички. 
Манипулаторите, облачце имат една голяма слябост, изключително голями маняци, плюс всичко останало, което ги кара винаги да преиграват ролята си и да бъзат да видят резултат от своите манипулации. Може би, единствено в това може да спаси човечеството и ще се удавят накрай Дунава от пре-играване, пре-осигуряване и пре-успяване, въоблще от садистичната си манящина !!! 

"Значимите астрономически събития, които предстоят през 2012 г., са показател за необичайност, нарастваща и взаимообуславяща се. Те са сигналният фактор за предстояща възходяща промяна на цялата земя, включително на човешката раса, и придвижване към по-високи нива на честотни вибрации." Край на цитата.

И се чудя и се мая, провокирана от маите, замаяна от манипуялаторите, дали ако спретнат една световна ядрена война, няма да спрат високите вибрации, за да си остане артъка в нискочестотната дяволска вибрация !!!???
Дяволът и неговите банди от манипулатори на всичко са способни, като имаме и предвид, че теглят човечеството винаги надолу и не обичат възходът нагоре, освен във вид на внушение и илюзия, за да им се слугува !!!
След като започнаха да се взимат за по-голями и от Дядо Боже може да решат, че ще надделеят и космическите закони. Започнаха, дори да търсятк частицата на Бога, ах нещастниците !!! Дявол да търси Бог, каква типична наглост !!!
Проблемът е, че лъжейки сами себе си, ще унищожат  човечеството и няма да остане накрая никой да си изтегли поуката и постави началото на една нова цивилизация, построена само от мъдри хора !!!
За сега ще кретаме с тази на сатанинските вманячени изроди, докато се сгромоляса всичко от собствената си деградация !!! 

ИМА САМО ЕДНО НЕЩО ПО-СТРАШНО ОТ ИЗМАМАТА И ТО Е САМОИЗМАМАТА !!!

ОТ ИЗГНИЛО ДЪРВО САМО ГНИЛИ ПЛОДОВЕ МОЖЕ ДА БЕРЕШ И ИЗГНИЛО СЕМЕ ДА СЕЕШ !!!

http://sparotok.blog.bg/politika/2010/09/06/trakiecyt-kadym-i-finikiskata-azbuka.601786

http://misbis.blog.bg/lichni-dnevnici/2010/10/06/ne-viarvaite-nito-na-ochi-nito-na-ushi.616549

В програмата е залегнала една от главните точки Халограмата, а след нея новата поголовна Инквизиция, дотогава масирана масирана психозна обработка и масовка за инзвънземните, за да хванат декиш изпълненията точка по точка.
Цялата тази шашмагория няма нищо общо с извънземните и това не отменя тяхното съществуване, просто не е възможно да са във връзка с властелините, които си играят на Земята с цялото човечесто и се взимат за по-голями и от Господ. Мистиката и мистериозността недоказана са им оръжие от вечни времена, така че ... не им се хвайщайте на номерата, като индианците едно време на  белите завоеватели. Непзонатите технологии на Властелините, не означават в никакъв случай извънземни нашествия, които прекалено много им се явяват удобни, за да са верни. На извънземните нищо не би им пречело да си действуват сами на Земята, ако имат интерес и цели, така че намесата им от Властелините е повече от виртуална и очевидно имат сметка от това, за да ошашавят допълнително и тотално човечеството, за да го заробят окончателно.

Забележка: Наводняване на информационното и интернет прностранство с книги с мистичен характер и магьосничества, изтегляне на първи план всякакви гледачи, магьосници, магове и прочее пионки под особен майнд-контрол са част от този проект да настроят човечеството на мистична вълна, удобна само на Властелините. Те не са силни, но успяват защото действуват със сатанинско постоянство и на абсолютно всички нива, завладявайки човечеството в абсолютния смисъл на думата чрез манипулативните им технологи на майнд контрол върху абсолютно всички.
Човечеството може да ги победи, нооо пробллемът е, че бавно се осъзнава, бавно разбира и бавно отреагирва с действие, за да не им слугинясва, а не само бла, бла, бла.
Властелините са една шепа и без помоща на мивионите хора, които им слугинясват по силата на системата, в която са впримчили всички, нищо не могат да направят. Достатъчно е да се срути систамата им, като не бъде захранвана и ще отидат по дяволите, от които са се пръкнали тия дяволски копелета. Няма нужда от войни и революции, а просто всеки да си кръцне нишката, с която е вързан към системата и я захранва със собствената си кръв и робска работа и тооогава отиват на кино за отрицателно време.

http://misbis.blog.bg/lichni-dnevnici/2010/10/12/implantati-ufologichni-i-zemni.619078

Още една събуждачка, антиконспираторка и откаченячка, която иска да внуши, че основно имплантите са от извънземните, демек оди ги гони ако искаш. Няма такова нещо, всичко си е на земна основа и от земните двукраки чудовища. По-гадното е, че по всичко личи, че тя добре знае, че това не е вярно и има достатъчно добра информация за всичко по въпросите на конспирацията.
Майнд контролът е повече от реалност и не се оставяйте да ви разсейват с отвлечени понятия и извънземни, които никой не е видял до момента. Може и да има такива, но майнд контрола и всичко свързано с него, като имплантите например, нямат нищо общо с тях.
Подготвят почвата за поредната голяма измама и инсцениране на извънземно нападение над земята, което да провокира сформирането на единно правителство за единна борба с "извънземните".
Как може да вярва човек на подобни измишльотини, след като е прочел точка по точка намеренията им точно за това извънземно нападение и какво мислят да направят след това ?

Да, бе да, толкова плитко скроена работа, не съм  виждала, това си е чиста обида към всички, но изглежда имат право да ги вземат за ембесили. Страховита Дяволска работа наистина, влезли са в главите на всички и се оставят да бъдат изцяло подчинени. Вече се чудя, що ли си хабат имплантите, като и без тях, водят телетата за носовете, без много усилия.
И все пак не забравяйте, че мистиката винаги е била едно от главните оръжия на властелините и тяхните баш-майстори манипулатори. Самият факт, че наводниха литературата с книги като Хари Потър, например и въобще цялото информационно пространство с мистерии, плюс безбройните изникнали от от нищото магове, ясновидци и какви ли не други язовци от дупките, всички на въже вързани и дърпани.
Уж  конспирации само четете, а не виждате ясната червена линия на манипулацията, втъкана в цялата тази работа. Е, то не е за всеки работа това, но все пак може и да се понапънете и да размърдате суроватките у главите.
С две думи, извънземните са едно, земните баш-майстори манипулатори съвсем друго нещо ???!!!

Забележка: Напоследък контрольорите са станали много активни, не ме оставят да напиша два реда спокойно, изключват, включват мишката, превключват на главни букви и какво ли още не тъпизми. За разни сателитни изпълнения и устройства за следене на движението на очите в екраните на лаптопа и телевизора, дори не ми се пише. За редовните домашни посещения и похищения съвсем, те просто не пропускат никога всяка възможност, която им падне, в абсолютно беззаконие, нацистите ряпа да ядат.
Какво да правиш, дяволски изродски копелета на заплата, работят та пушек се дига, покровителствувани от държавата, сложени над законите, а жертвите им извън законите, не рискуват абсолютно нищо.
Любимка съм им, пазат ме като диамант във витрина с всички екстри, много народ, много нещо, ум да ти зайде, лелеее-мале !!!
На всичко са сопосбни, само не и да се поставят в положението на жертвите, да видят какъв  ужас е. Но и тяхния ред ще дойде, няма начин и то в недалечното бъдеще.
Палажението става все по-натопорчено, но очевидно няма да е само  за мене.
Назряват разни  гнойни процеси,  които всеки момент ще се спукат и ще има пак гнойни фойерверки някъде, а може би и навсякъде.

Няма коментари: