Популярни публикации

Общо показвания

понеделник, септември 06, 2010

КРЪСТЪТ !!!???

Забележка: За трети път слагам тази снимка и я изтриват, нещо ги стяга пакт чепика в тази връзка. С кемтрайлсите не само тровят въздуха, но ги използуват за вечната им символика.
Трикът е да можеш да ги разчиташ. Освен това те са един вид стъклен похлупак, под който шетат и се лутат ние горките човеци, превърнати всички в ексрериментални лабораторни мишки.
Най-трагико-смешното е, че тези, които го правят са също мишлета и са под похлупака, нооо точно в това е силата и целта на манипулацията с програмацията, да си въобразяват, че тях не ги засяга цялата тази злина, само защото са слуги на Голямото Зло. Е, дааа, амааа нье, всички са в кюпа !!! С две думи, отврат работа !!! http://www.outlawjournalism.com/news/?p=6637 http://www.conspiration.cc/ http://star05.net/e-books/obshtestveni.nauki/conspiracy.ufo/alan.alford-bogovete.na.novoto.hiliadoletie.pdfhttp://www.arte.tv/fr/Comprendre-le-monde/histoire/731350.html Човек, колкото повече научава, сякаш повече се отдалечава истинското знание, кодирано в него !!! Отдавна е казано, че колкото повече знаеш, толкова повече имаш чувството, че нищо не знаеш !!! Едно е сигурно, аз знам, че нищо не знам !!! Каквото имаше за казване е казано !!! За съжаление имаше само обмяна на информация, което фактически и нула работа. Друго щеше да е, ако имаше и обмяна на енергия, но за съжаление, нямаше подобно нещо, защото повечето не могат да го правят и поради тази причина и не могат да приемат енергия, когато им се подава. Край на истинския процес на обмяна на инфорнмация и енергия. Само с обмяната на информация, без енергия, нищо не става, абсолютно нищо и Властелините са напълно наясно, че при това положение не рискуват нищо, абсолютно нищо. ДА ОБМЕНЯШ ИНФОРМАЦИЯ БЕЗ, ДА ДАВАШ ЗАЕДНО С НЕЯ ЕНЕРГИЯ И СЪОТВЕТНО ДА ПОЛУЧАВАШ, Е НАПЪЛНО ЯЛОВА РАБОТА. Така че ..., очевидно с нищо не е застрашена световната манипулативна система, въпреки наводнението с информация за демоничните сили, които владеят човечеството и мъките на тяхните жертви !!! Никой на никого не е съпричастен, не може да влезе в положението му, не може и да му влее енергия, но и не може да получи такава, дори и да му я дават. Това е един от най-страшните ефекти на зомбацията на хората, с две думи казано, ни пиемат, ни предават, само фърчи информация, без никакъв коефициент фактически на полезност. Малцина ще разберат, даже еденици, какво искам да кажа, но си заслужава за тях да го заметна, отметна и преметна !!! http://www.xnetbg.com/new/forum/index.php/topic,2742.30.html http://judassicpark.narod.ru/fluor.htm ............................................................................................................. http://picasaweb.google.com/nddjambazki4/PensSPourLeFuturEtLePass02?authkey=Gv1sRgCN_qi9jGjbeKuAE# / Album 2/ http://picasaweb.google.com/home/Аlbums 1 and 2/ http://picasaweb.google.com/nddjambazki4/PensSPourLeFuturEtLePass?authkey=Gv1sRgCN_Gna-KuYCySA#/ /Албум 2/

Няма коментари:

Публикуване на коментар