Популярни публикации

Общо показвания

вторник, юни 01, 2010

РУБРИКА "ТОВА МНОГО МИ ХАРЕСА" СЪС ЗАБЕЛЕЖКИ И ПРИБЕЖКИ !!!





http://stela50.blog.bg/lichni-dnevnici/2017/03/06/vsichko-ili-nishto.1513817


+    Тя е най-красивото вълшебство... Всеобхватно... 07.03 01:29

Танц на птици
в любовна хармония...
На пеещи птици...
Песен,
разбираема на всички езици.

В нея няма и една фалшива нота.
Тя просто е щастието!
Тя е всичко в живота!
С вълнение се потопих в твоята вълшебна песен!
Благодаря ти!
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
Не лапайте ку-ку-рузо с какалашките, а само зрънцата на истината и не преработени на пуканки,  ако и вие сте инстински де, ще ги разпознаете, ако ли не, хехехе ще се лашкате само с кака-лашките, огризгани добре !!!.


ЗАБЕЛЕЖКА, В КОЯТО НЯМА ГРЕШКА:
Трампа за кукуригу и воала, пардон, вот тебя, Тръмп в Белия дом се тропна, уеее!!!
09 ноември 2016 г. По-нанадолце в тази рубрика, намерете си го, съм предвидила още преди месец, че няма да бъде Хитлери Килъри президентша, при това в още по-далечна бъднина и в още по-специална конфигурация, обуславяща някои далечни и крайни цели на тези, които движат далаверите на света.
Това не се отнася за зомбетата, така наречените "Агенти на Матрицата", които не виждат по-далече от носовете си, макар и дълги, създадени да душат де що докопат и докладват немедленно и с подробности, но неспособни за нищо друго с промитите си мозъци.
Междувпрочем, до встъпването в длъжност на новия президент има още доста време, през което могат да се случат много, ама много интересни и нередвидени нещица, така че ... хехехе, ... леле мале, каква тя стана и прочее чудене... и както винаги, докато се начудат народите, пак се оказват тотално изиграни. Амчи то, голямите играчи, затова играят голямите игри, за да изиграят всички баллъци, абдали и всякакви други помияри.
Впрочем, зомбетата винаги са изненадани, дори когато падне сняг през зимата, хахаха защото броят снежинките, така де бюлетинките, докато някоя преспа ги затрупа.
Така че ... крайно време е, да завърши ерата на зомбите, иначе апокалипсис наууу сигурен е, в най-тежката си форма на обновление !!!
Крайно време е, айде метла на зомбарите, вай, що боклучак има, даже и космоса няма да го иска !!! 
................................................................................................................................................................
 "Ню Ейдж има и друго име и то е Ню Кейдж. New cAge - Нова клетка, макар че тя е много стара, но с нови технологични решетки."



"Правилата на добрия тон: Да живееш в блато и да не си жаба е ужасно. Да си жаба и да не живееш в блато е нетактично."
Копирано от standartnews.com



Тогава изглежда вероятно, рекох аз, че тиранията се установява не от някакво друго устройство, а от демокрацията, и по-точно, мисля аз, от твърде крайната свобода се поражда твърде голямо и твърде жестоко робство.“

– Платон

Я, що да видя, Платон също обичал да тафтаросва по три пъти, като моя милост хахаха, брей каква тафта !!!

Дал са го преследвали и тероризирали като мен, се пита в задачата ???
^^^^^^^^^^^^^^^^
"Важно е човек да притежава отворен ум, но не чак толкова отворен, че мозака да изпада"-Ричард Докинс.
То зависи и за какво е отворен деее !!!
'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
http://keygiver.blogspot.ch/2017/02/d-evolution.html
http://budha2.blog.bg/drugi/2016/04/22/evoliuciia-moral-i-nasilie-1ch.1446557
https://www.youtube.com/watch?v=gpp1dKBG1ho
"На мойта майчица добра, как мога да се отплатя, чуйте ме вси-и-и-чки хора и песен аз ще посветя, повярвайте че на света без нея сам не мога".
 "Сълза блести в окото и бръчки по челото, ала още красива си ти, моя майко сега, години минали са, знам не леки те били са, ала още...и нищо не пожали, кажи не заболя ли, макар в сърцето..."
http://enkade.blogspot.ch/2005/11/blog-post_26.html
Ето нещо и за мойта майчица добра!!!
https://www.youtube.com/watch?v=IV4IjHz2yIo&index=31&list=RDKKAMbkm0ZFs
'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
ПРЕПОРЪЧВАМ ВИ ДА ЗАПОЧНЕТЕ ЧЕТЕТЕНЕТО от най-отгоре !!!
Забележчица от 03.06.2014: Съвсем случайно видях, че в тази тема гаднярите напълно са разбъркали текстовете, въобще са направили пълна мешавица, проклети да са, во веки веков.
Направих опит да ги оправя, но не би, хич не харесват това, което аз харесвам, хахаха, каква случайност !!!


РУБРИКАТА  "ТОВА МНОГО МИ ХАРЕСВА" условно казано, разбира се, като се има в предвид колко много са манипулативните блогове, ситове и прочее и как в движение много неща се променят, както и точките на виждане.
Много интересни мисли,  даже мъдрости съм срещала, макар и изолирани, но не всичките съм имала възможност да ги сложа тук, но по-важен е извода, че българинЪТ е много особен  вид чиляк в най-добрия смисъл на думата, за голямо съжаление, не умеещ да се отстоява, за което тежка орисия изплаща.
"Човек се ражда, без да ще, живее, ако ще и умира, ще не ще."


ЗАБЕЛЕЖКА С ПРИБЕЖКА : Това, че копирам текстове и ситове, не означава, тук или в другите теми, че всичко ми харесва в тях, разчитам на интелигентността и най-вече на усета на читателя да открие липсващите парченца  от картинката на  Истината между плявата и безбройните манипулации. Това и не означава, че този, който копирам го адмирирам, това правя, ако знам какво прави някой, на думи всички се правят на свети води ненапити, което съвсем не е така на практика. На лаф всички са добри, но на действия ... ох, леле мале !!!
Нали знаете,  че между хиляда страници може да се е сгушило едно единствено изреченийце, което да ви открие далечни и  огромни хоризонти ???
Така че ... майката му е  усета и умението в правилното единение и подреждане на ЗНАНИЕТО, което ви е осенило евентуално при тьрсенето на ИСТИНАТА, МИСИЯТА И СМИСЬЛА НА ВАШИЯ ЖИВОТ !!!
Така че, снаждайте пъзлите на голямата картинка, нищо че e далеч по-лоша и от най-песимистичните писания, но  искащ ли да я видищ, трябва да набереш кураж и да си дадеш сметка за дяволския антураж !!!

И да не се забравя максимата : "Опознай себе си пьрво, за да откриеш после и света."
Принципите на Системата са  винаги едни и сьщи, но по различен начин прилагани, според отделния човек, така че номерьт е, да ги откриете, за да ви е поне ясно, как ви манипулират и как евентуално да го избегнете.
И да не забравим
"...никой не е наистина свободен, докато всички не са свободни. Дори и желанието за лично освобождение трябва да бъде изоставено и само неуморната работа за спасението на други е истински отличителен знак на просветения човек."
Това е, кой разбрал, разбрал, кой ...бал, ...бал няма ала-бала с контрольрите на сьдбините на хората и ще става тепьрва напечено, даже страховито при толкова милиярди зомбари, курдисани на дяволска вьлна, които един друг се контролират и унищожават, като им дьрпат майсторски кончетата баш-майсторчетата, направлявайки ги само към пътя, който води право към ада.
И пак да кажа, аз не мога да знам какъв човек е този, чиято мисъл слагам тук и това, което ме интересува е мислите, по-точно част от тях, които е изложил и нищо повече, ОСВЕН поредното пъзелче за търсачите на истината. На всички трябва да е ясно винаги, че едно е да мислиш, друго е да правиш, трето е да можеш. Четенето е само за ориентация във време пространството, а действието е - решаващото, резултатното и променящо качеството, а напоследък направо унищожаващо го напълно.
Казано е, по действията ще ги познаете, а аз викам, еле па по приказките и надвикването ще ги преброите, хехехе.
За голямо съжаление, всички слугиняри смятат, че след като действат задкулистно  по заповед на щуките, това не им се брои, защото е тайно и друг носи отговорностите, като продължават неистово да дрънкат за свободи и срещу своите кукловоди, но все забравят да си кръцнат сиджимките, с които те са ги обвързали.
Всъщност, тази отвратителна двойнственост и абсолютни липса на морал, достойнство и етика, както и арогантност,  са  едни от основните причини човечеството стремоглаво да се деградира, бодро вървейки към своето самоунищожение. Всички искат от другите човечност, морал и благородство, като забравят удобничко, че и те самите  не ги притежават наистина, освен на приказка, но не и в действие, особено когато са прикрити, иначе всички се тупат у гърдите, колко са велики.
Проблемът е и, че им става навик и в последна сметка се превръщат в безчовечни, безмозъчни, безсърдечни същности, безподобни - подмолни, подвластни, подривни, просто под-човеци !!!
Гадните действия бавно и неумолимо превръщат човекът в гадняр, без дори да се усети, но той продържава да се мисли за човек по инерция, а и за удобство и престиж, но не иска да види новия си дяволски образ, който сам е изградил.




Ако си фил или фоб, значи си си чиста проба РОБ, сляп за истината, такава каквато  и неспособен на собствено ЦЯЛОСТНО виждане, усет и разбиране на нещата !!!
Стигне ли се до масирано определяне на двукраките на фоби и фили, независимо за какво и за кой, значи манипулаторите са взели всичко в свои ръце и обикновено това най-явно става, преди да се разгърне поредната война !!!
Едно примерче. В момента се разгаря една голяма война точно между фили и фоби, едните са за Пиздин, другите за ОПамакинг, ако искате - Лилипутин или Баракюдата, като въобще не се усещат, че това е вододел, така да се каже, изкуствено провокиран, за да няма единение, което е изключително много нужно в този момент, защото една от главните цели е унищожението на ПРАВОСЛАВИЕТО, а след него и всички останали ристиени с помоща на една мащабна световна война и със стоманените маши на   ислямистите, изработени и калени от баш-майсторите. А баш-майсторите са голями майстори да ръчкат огъня с машите и да пламти по всички точки на планетата, като се правят на разсеяни, ужкем ни чули, ни видели, манипулирайки всички.
Хехехе, я да си припомним комуняжкото романче "Как се каляваше стоманата", няма хич да е излишно, да знаете.
Въобще, голяма шашарма, но много прозрачна и, въпреки това, зомбетата зобат точно това, което им хвърлят, а не това, което ще ги спаси, пустите му зомбари със зомбари шашави, при това двупистови - едно приказват, друго вършат, а напоследък и третополови даже се оказват.
Така че няма фоби, няма фили, няма мотовили, има само осъзнаване на реалността и крайните цели на заниманията на баш-майсторите, които дърпат конците на всички, а те са винаги унищожителни. Междувременно, ако успеят да провокират отварянето на третата световна война,  съвсем ще им улесни работата да изтребат повечко народ, за да им е по-лесничко да го контролират и наложат новия световен ред, както и доста други нещица, като сигурност срещу свобода. Малий що е абдал, що е чудо ???  На теория, плюене и дърдорене, на практика повечето си развъртат пружинките, точно както са ги курдисали баш-майсторите, без никакви отклонения и никой не се опитва дори да стопира процеса. Всяко отклонение ги бъгва ячката.
Тууу, язък, ей вярно много боклук и урсузлук, амааа бадевааа.

ИЗвод: Не се подчинявай на принципа "Разделяй и владей", а на "Запази своята Цялост и от там тази на  род, народ и родина" защото единствено това прави Силата, способна да победи всеки агресор, конспиратор и манипулатор !!! Всяка фрагментация на еденично съзнание или група води до конфронтация, така желана от баш-контрольорите голями майстори на манипулацията.
Братушки или брадъри, Футкин или Баракин, все на едни и същи конци са дърпани и очевидно, решението не е в разделението, а в кръцването на сиджимките, спуснати от Центърът !!!
И принципно казано, ако се завихрят нещата така, че при всички случаи трябва да СЕ прави съюз с някой, за да се спасим, много естествено и логично е, той да е с руснаците, НО РАВНОСТОЕН, ПРИНЦИПЕН И ДОСТОЕН, поради простичката причина и най-важната, че сме православни,  и с духовна връзка, това е даденост, макар  вече да е много разводнена. Отупат ли едните, ще дойде ред и на другите, така че ... нема ала-бала В ТАЗИ ВОЙНА НА РЕЛИГИИ И ДЯВОЛСКИ СВЕТОВЕ.
Въпросът не е за и срещу, обичам и не обичам, а стратегически подход, заход и ход, за да се отговори на агресията по най-добрия начин с най-близкия по кръв и вяра за евентуалното спасение, но единствено възможен само с голямо обединение и точните хора, иначе - кауза пердута. Единствено, когато има МИР в душите на всички, ще може да има и мир между хората. В съдбовни моменти първото и най-важно нещо е да си зададеш правилните въпроси и да си отговориш правилно, естествено, особено за тези, които са натоварени да вземат генерални решения за цяла една нация.
Тааа, с две думи казано, абсолютно нищо не ни свързва с говедарите, освен ако се оставим да ни вържат и за краката, и за ръцете, като за заколение, барабар с юларите. Хайде холам, само българите са коледари, така че ... умната по тъча, моля. Живяли сме някои  повече от 40-ет години под съветско иго, но това съвсем не означава да се оставим някакви си рогати говедари да ни превърнат в гадни говедца, без копитца и без рогца, амахааа. Трябва да удържим православието, а то е възможно само, ако сме съюзени, ох пардон - обединени. Като чуя думата съюз, се сещам за СССР и ми става зле, та се поправих.
Тааа, все пак да не забравим, че политиката е едно, а животът на народите - съвсем друго нещо и  не трябва да бъде повод за разединение, особено сега в крайните времена.


НАСТАНА ВРЕМЕ РАЗДЕЛНО, ПАГУБНО И СМЕРТЕЛНО !!!
Това е. Хайде сега тичайте да се дърляте, вместо да си пазите енергията и силата за единението и за осъзнаването, защото идват страшни години. ЕДно истинско осъзнаване на повечето ще порвокира, даже от само себе си, една положителна промяна и ще отстрани,  автоматически, всички политически дебили. Осъзнатата и истинска нетърпимост към Злото винаги му се отразява много лошо и, ако продължи достатъчно дълго, и се превърне в уголемяваща се лавина, просто ще го изчисти. Но, колкото е лесно, толкова и трудно, при положение, че зомбацията върви на пълни обороти, точно поради това, да няма осъзнаване на реалността, въпреки откровената информация за тази ситуация. Злото взима под внимание всичко, даже в най-малките детайли и затова победоносно покрива Земята, нещо което не може да се каже за  офчясалите народни маси, напълно изтерясали. От една страна започват полека-лека да изпадат в паника и блеенето им става все по-истерично, чувствайки, че Играта съвсем загрубява, но от друга - нямат сили да се преборят със собствената си зомбирано-оффча природа, а точно в това е разковничето.
Казано е, пребори първо себе си и после тръгвай да спасяваш другите или  спри да слугуваш потайно на Злото и тогава може и да има шанс за явно спасение, защото То, без слугинярите ще се спука като балон с голям бум-бум-бууум.
Пак да кажа, че баш проф-манипулаторите зарибяват балъците, като пускат очевидни истини, харесващи се на всички и за отпускане, след което почват да удрят яката с тяхните си зомбарски методи. Много от тях съм цитирала, знаейки, че са от тия, но това не пречи да се възползваш да научиш от тях това-онова, така или иначе, този който лъже и мнипулира, я знае най-добре. Номерът е, да не се оставиш да те зарибят, макар и на практика всички да са ни направили зомбирани балъци. Номерът е в това, повечето да надмогнат курдисването.  което е  направо геройство и стъпването на голямия бял ПЪТ на Човеците, които са пред пълно изчезване.
http://kordon.blog.bg/?month=4-18
Ще кажете, че вие си ги знаете тези работици, дааа така е, но номерът е първо отрано да ги предвидите и видите овреме и второ още по-важното е, да не участвате в действията, като слугиняри-помияри или най-долнопробни проводници на всичко дяволско.
Впрочем и никога не забравяйте, че гадните работи, макар и други да поемат отговорностите, бавно и сигурно, гадост след гадост, ще ви превърнат в едни от многото за жалост гад-гадняри, а тайните, с които ви обвързват, завиниги ви разделят с истината, с истинското и с човешкото.
Не правете никога компросими с това, че уж е само за момента и пр. и пр., защото това си е чиста проба САМОубийство и самопревръщането ви в едно гадно дигитално задвижвано зомбе, което вече няма нищо общо с ЧОВЕКЪТ, който сте били.
За голямо съжаление винаги има безброй оправдания да правиш гадости на ближните си, дори с добри намерения и много рядко НЯКОЙ намира кураж, да остане верен на човешката си природа, каквото и да става и остане ЧОВЕК, а не дърпана на сиджимка зомбирана двукрака гадинка.


Истината винаги освобождава, но само съзнателните, за останалите тя е само приказки по пладне  !!!
Тайното винаги е дяволско и много заробващо, бяга от истинското, като дявол  от тамян !!!
Не е случайно и това че, баш-майсторите манипулатори преди всичко и като първа стъпка за отнемане на свободата, вкарват балъците в лабиринтите на тайните им, без да рискуват нещо.
По лични многогодишни наблюдения съм установила, че вкарват хора в тайните на конспирацията, не защото имат толкова нужда от тях, а  за да ги лишат от свободата им, нещо което се оказва наистина фасулска работа. Най-трагичното е, че всичките балъци, вкарани в конспирацията започват да се чувстват ИЛЮЗОРНО много важни, достойни и даже, властоносещи надути пуеци, без да проявяват никакви признаци  на осъзнаване на факта, че по този начин ги вкарват директно в мрежата и загубват напълно свободата си, като Хора и окончателно се превръщат в хванати  рибоци, които могат да шават и да се радват, че са още живи, но не могат да излезат извън нея.
Най-интересното е, че точно жертвите на манипулаторите и тяхните слугиняри, които не са били хванати в мрежата и не са се оставили да бъдат превърнати от Хора на балъци, са единствените свободни хора, които щъкат все още, немили-недраги по земята, макар и жестоко преследвани.
За голямо съжаление те - свободните, са еденици между всичките седем милиарда рибок-балъци, мяткайки се в мрежата /хахаха във всичкия възможен смисъл на тази дума, включая и интернета/. Рибоците се чувстват силни само защото са много, но за съжаление това не променя факта, че са хванати в мрежа балъци, напълно лишени от свободата си и от истинската си човешката  същност.
За всички тях, покажеш ли им Истината, моментално започват да гледат, като бикове червен плащ и са готови да защитават жестоко мрежата, в която са се оставили да бъдат хванати.
Е, те точно на това разчитат и баш-майсторите и си плетат споко и мрежите, и зидовете, и всичко останало, без  проблеми, което впрочем е страшно  обидно за цялото човечество.
Истината служи единствено за  хващане на балъците в мрежата,  но не и за освобождение.
Какво ужасно и безмерно падение !!!???
И не забравяйте, оставиш ли се веднъж да те вкарат в мрежите на  конспирацията, повече никога не ще може да живееш свободно, а единствено според законите на ТАЙНАТА, която те свързва с нея, просто си свършен като Човек - завинаги, освен ако няма едно голямо и пълно ОСЪЗНАВАНЕ.
Та така, всички са се концентрирали сега във връо на пирамидата, но много внимателно избягват да виждат долу в основата и  те самите какво представляват.
Ах, колко удобничко за масите от слугиняри- помияри, които си въобразяват, че никой не знае тайната им ???!!!
Хахаха, та то това е видимо, дори и от космоса, как едни други се гъбаркат, контролират и лъготат, като за световно, безумие тотално !!!
ВКЛЮЧИШ ЛИ СЕ В ТАЙНАТА, САМ СИ ИЗКЛЮЧВАШ  СВОБОДАТА И ПОТЪВАШ ВЪВ ВЕЧНАТА ВИНА !!!
ЦЯЛОТО ЧОВЕЧЕСТВО,  СТАНАЛО ПРОВОДНИК НА ТАЙНАТА /казано най-общо и събирателно/, СЕ Е ОСТАВИЛО ДА ПОТЪВА СЛАВНО В СОБСТВЕНАТА СИ ВИНА,  И СЪОТВЕТНО Е НА ПЪТ ДА ЗАПЛАТИ ЦЕНАТА НА ТОВА.
Тайната може да е нещо сладникаво, удобно и доходоносно в началото, но почнеш ли един път да й плащаш цената, което е неиминуемо, става безкрайно горчива и даже смертелна, така че ... умната по тъча. Гледам све живо и диво умре да се включва  в игрите на шпионажа и конспирацията на манипулаторите за контрол над  всички, дори към най-близките си, без да си дават сметка какви злини причиняват не само на другите, но и на себе си.
Който влиза в Играта, застава на страната на Дявола и излиза само напред с краката !!!
Играчите се чувстват много сигурни, силни и над законите, имайки Дявола за опора зад гърба си, шушнейки им какви дяволии да въртят на ближните си, но рано или късно разбират, че са сгрешили, като започнат да  плащат за всичките си гяволии.


.........................................
.....http://tzarkarui.blog.bg/history/2013/03/21/izgubenite-piramidi-na-karal.1066612...........................................................................................................

.........................................
https://www.blitz.bg/svyat/fbr-osueti-nov-krvav-11-septemvri-shokirashchi-podrobnosti_news548938.html
Коментариите:
WAKE & HELP AM - ALT MEDIA 07 Октомври 2017
КОЕ Е НАЙ-СТРАШНОТО БЕДСТВИЕ В този век скоро ще ВИДИМ как ЦЕЛИЯT живот на човечеството ЩЕ бъде предопределен ЧРЕЗ различни способи. Атомната война НЕ е най-страшното бедствие. Тя може САМО да разрушава. Истинското бедствие ще ДОЙДЕ от психологическите науки. Те ЩЕ се научат КАК напълно МОЖЕ да се КОНТРОЛИРА човекът. Тъй като ние НЕ осъзнаваме, МОЖЕМ да бъдем ЗАСТАВЕНИ да се държим по ПРЕДОПРЕДЕЛЕН начин. Такива, КАКВИТО сме, ние сме НАПЪЛНО предопределени. Едни от нас са християни, други мюсюлмани и т.н. Това е предопределеност, а НЕ свобода. ВМЕСТО нас РЕШАВАТ родители, ВМЕСТО нас РЕШАВА обществото, ВМЕСТО нас РЕШАВА представителен политик, ВМЕСТО нас РЕШАВА духовник, ВМЕСТО нас РЕШАВА медия. Един СТАВА лекар, втори - инженер, трети - джихадист, четвърти - журналист. Сега неговото поведение е ПРЕДОПРЕДЕЛЕНО. Ние ВЕЧЕ постоянно сме контролирани, а нашите МЕТОДИ са все ОЩЕ твърде примитивни. Новите ТЕХНИКИ ще успеят дотолкова да ПРЕДОПРЕДЕЛЯТ нашето поведение, че никой ДОРИ няма да каже, че има ДУША. Ако ВСЕКИ ваш отговор е предопределен, КЪДЕ е смисълът на душата. КЪДЕ е смисълът на вашият така наречен живот. Ето защо човекът, такъв какъвто е, е просто един БИОРОБОТ (роб - стока - предмет) на шепа "хора", привилегирован елит и паразит - ЛИДЕР. КОЙ СИ ТИ, КЪДЕ СИ ТИ, ЗНАЕШ ЛИ ТИ РЕАЛНО ТОВА ТУК И СЕГА. Престъпленията срещу човечеството и мира са без давност. Времето Ви свърши. Това е ВСИЧКО. *https://translate.google.com +10 Отговори ПРАВ СИ ! “WAKE & HELP AM-ALT MEDIA”. НО НЕ НА ПЪЛНО БРАТ 07 Октомври 2017, 11:07 Прав си брат ! Само мястото на думата от ПРЕДОПРЕДЕЛЕНО (!) не е , А е ЗГЛОБЕНО за да и изглежда ПРЕДОПРЕДЕЛЕНО . Тези които векове на ред са изучавали религията , знаят че света ще мисли че е предопределено последното време в което живеем ! За да се представят къто предопределено от Бог ! Зглобена е цялата истина ОТ ТАЙНИТЕ ОБЩЕСТВА на”алхимия “ -Римската Власт ,за която ти приятелю си написал и стигнал до заключението й . НО За предопределено и дума не може да става ( това са видения на пророците ) видения които са изучавани чрез наука , за да се представят и приемат от обществата като БОЖИИ ЯВЛЕНИЯ или НАКАЗАНИЯ ...(!) Мн одавна започнали са ,да маниполират нервната система с електромагнитни полета , та да склонят в подчин и контролир човека в ограничаване свободата на мислене за смирение & безразличие & покорство ....ЧЕ Е Й ПРЕДИПРЕДЕЛЕНО ОТ БОГА. В корана и Библията има описани “Признаци на съдния ден “. Тези признаци не са явления наказания от Бога !!! Те са учения на Кабала с окултни науки , нумерологията,астрология ... п р. А Мартин Лутер е знаел за тази изграждаща лъжа и за това се обявява за антисемит в разрушаване на домовете им представянето им бъдещо за предопределено ще се приеме че е от Бога! Много хора преди нас & до днес още повече ЗНАЯТ ЧЕ НЕ Е ПРЕДОПРЕДЕЛЕНО А Е ЗГОБЕНО & да стигнат до пълен контрол над човека .Ако се замислим над значението ( предопределен ) то ще стигне всеки един до сходната дума ( безизход),(решено),( ще бъде ще стане и...) В това искат да повярва човечеството като цяло в света брат . ОБРЕЧЕНИ НА ИДЕИТЕ В НОВИЯ ИМ СВЕТОВЕН РЕД & Е ВРЪЗКА НА ЕТАПИ В ЕВОЛЮИРАНЕ В ЕВОЛЮЦИЯТА ДВЕТОВНАТА КОШАРА ОТ ГЕОРЬОВСКИ АГНЕТА >да повярваме че е предопределено от Бога !
ТЕ НЕ СА БОГОВЕ !!!!
ТЕ СА НАУКА АЛХИМИЯ -ЛЪЖА за душите на поколенията ( наречено още по закони от Обама-чиста енергия-обамакеър-парижкоспоразумение ... всичко това е разказал Аарон Русо а Алекс Джонс не спира да буди света в зглобената игра на ВАРВАРИТЕ .Това е и пробуждането ОТ КЪДЕ НА КЪДЕ СВЕТА ЩЕ КОЛЕНИЧИ НА ДЕСЕТ ФАМИЛИИ ВАМПИРИ, КАТО ОБРЕЧЕНИ ГЕРГЬОВСКИ АГНЕТА ?!)
СТАНЕТЕ БЛОКАДА НА ЛЪЖАТА ИМ !ТЕ НЕ СА БОГОВЕ ! НЕ СМЕ ПРЕДОПРЕДЕЛЕНИ ЧОВЕЧЕСТВОТО НЕ ЕВОЛЮИРА В ИЗМИСЛЕНАТА ИМ ЕВОЛЮЦИЯ >ЗА ДА ИМ СТАВА РОБ!
Край на цитатите.
Кратко и пределно ясно !!!
Форумните зомбета, обаче, въобще не отреагирват на такива откровения, както и почти цялото човечество, лишено напълно от съзнателност, отговорност и моралност.

Прочети повече в Blitz.bg: https://www.blitz.bg/svyat/fbr-osueti-nov-krvav-11-septemvri-shokirashchi-podrobnosti_news548938.html

Прочети повече в Blitz.bg: https://www.blitz.bg/svyat/fbr-osueti-nov-krvav-11-septemvri-shokirashchi-podrobnosti_news548938.html
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
http://afera.bg/%d0%b1%d1%8a%d0%bb%d0%b3%d0%b0%d1%80%d0%b8%d1%8f-%d0%b5-%d0%bf%d1%80%d0%b5%d0%b4%d0%b0%d0%b4%d0%b5%d0%bd%d0%b0-%d0%bf%d1%80%d0%be%d0%b4%d0%b0%d0%b4%d0%b5%d0%bd%d0%b0-%d1%81%d0%bc%d1%8a%d1%80%d1%82.html
чичо док каза:
Преди много години, на маса, един приятел – сърбин, ми каза: Брато, вие бугарите сте като орли… Само не се пръснах от гордост. А той се подсмихна и добави : Ама ято от орли видел ли си? … Та така – изчезваме като орлите, или напоследък – като лешоядите…
^^^^^^^^^^^
Дървосекачът
Да, орлите винаги са сами, но виждат всичко, от високото, но явно това не е достатъчно !!!
Хората – Сме Различни, Колега…
- има такива, които Нещата ги сварват Неподготвени (респ.ги Стряскват) …има И такива които Виждат какво Иде (и респ. Се поподготвят) …а Има И такива които Конструират каквоТрябва Да дойде/стане.
..........................................
Да, за съжаление тия с под-готов-ките са под-човеците, а напоследък след под, човеците трябва да отпаднат, изчезват в тотаната деградация, разпад тотален.
Мареа каза:
ГОЛЯМА СТЕ!ПОКЛОН!
НО КОЙТО Е РОДЕН РОБ ИЛИ СЛУГА Е ЦЯЛ ПОДВИГ ДА ИЗВЪРВИ ВЪТРЕШНИЯ СИ ПЪТ ДО СВОБОДЕН ЧОВЕК!
ТОВА ВЕКОВЕ НЕ УСПЯВА ДА НАПРАВИ БЪЛГАРИНА!
ДА УСЕТИ ВЪТРЕШНА СВОБОДА И ДОСТОЙНСТВО ЗА ЧОВЕКА НЕ Е ЛЕСНО И МНОГО ХОРА НЕ ГО ЖЕЛАЯТ,
ЗАЩОТО УСЕЩАТ ЧЕ ПОСЛЕ ТАЗИ СВОБОДА ТИ НАЛАГА И ДА ОТГОВАРЯШ ЗА РЕШЕНИЯТА КОИТО СИ ВЗЕЛ.
А ТЕ ТОЧНО ТОВА НЕ ИСКАТ…….ИСКАТ НЯКОЙ ДА ИМ ОПРЕДЕЛЯ ЖИВОТА, А ТЕ САМО ДА СЕ ПОДЧИНЯВАТ И СУМТЯТ
И ПОСЛЕ ДА КАЗВАТ …… ЕМИ Е ТОЙ Е ВИНОВЕН, НЕ АЗ.
Да, точно и затова наблягат чрез промивките на мозъците баш-майсторите да отнемат чуството за отговорност за действията на индивида., Те я поемат с удоволствие даже само и само да постигнат дяволските си крайни цели. Стига се до там, че всички идват на нивото на един платен убиец, който не чуства никаква вина, за него това е просто работа и нищо повече и не чувства абсолютно никаква вина, нищо лично, както цитират, едва ли не във всички холи-вуду филми и си измиват по този начин ръцете. Ето защо казвам, че света е пълен с углавни престъници, които никога не влизат в затворите и вилнеят по цялата земя без никакъв страх от закона, който наълно ги протежина, ах те горките просто си вършат работата, за която им се плаща богато и толкова. Това приказки за морал, съвест и прочее само ги разсмиват и стават още по-нагли, отвратителни и лицемерни, защото на всичкото отгоре искат и да минат за добрички, което е върха на наглостта.
----------------------------------------------
http://xcombg.net/index.php?PHPSESSID=hjlq7odbl14rb288pc8ucmhop3&topic=2286.msg38974#new
 Войната и войнското дело е нещо примитивно и варварско, несъвместимо с човешките стремежи в 21ви век. И такива са и хората, у които цъфтят такива идеи и растат такива захласвания.

ИМА ХОРА, на които е достатъчно само да обърнеш внимание на това... да кажеш нящколко умни и намясто приказки... за да си кажат "я, не съм се замислял за това до сега". Такива хора успяват да погледнат под друг ъгъл на нещата, защото са имали нужда просто от побутване - от вдъхновение, от модел за подражание ако щеш. От катализатор!.. да, това е думата. Имали са нуждата от катализатор, който да започне реакция в тях, веднага или с времето, в следствие на което да освежат и обновят вижданията си и да започнат да разсъждават върху себе си в контекста на човешката природа в 21ви век и звездното човешко бъдеще.

Но има и КУЧЕТА, които не могат да го направят, просто защото са кучета и това е тяхната мисия. Край на цитата.
Проблемът е, че ТЕЗИ ХОРА са на  изчезване, една от крайните цели на майнд-контрольорите да превърнат всички хора в кучета, при това помияри, но много хищни и вечно гладни и стръвни.




http://xcombg.net/index.php?PHPSESSID=lej5vndmiph0jeu92mmeh7s5u6&topic=2256.msg38855#new
Дали е ключар или каруцар, не е толкова важно, но е много добре написано и заслужава един много внимателен и съзнателен прочит. Друг е въпросът, дали е неговата истина в живота и в реално време, важното е за вас да стане съзнателна истина.
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
Прав е онзи български класик, който казваше, че да се развиеш във всяка една област, трябва първо да има нещо навито!!!! Край на цитата.
Колко точно казано, само че сега на всяко двукрако курдисано по програмка с бутонче, за да стане безотказно послушно роб-отче.
http://xcombg.net/index.php?PHPSESSID=t58ovo3jf7pvkhcio2sosdu872&topic=2247.msg38803#new
Psyhea
Hero Member
*****
Публикации: 2492
Дата на регистрация 2012-12-12!
« Отговор #7 -: (Неделя) 11 Септември 2016, 11:44 »

Transliteration: Всяка изречена дума, сама по себе си е едно нищо.. Онова което ги превръща в структура е енергията вложена в тях. Емоцията Дори да прокълнем някои, или да го благословим,то за да стигне клетвата/ благословията, е важна емоцията която изпитваме,респективно влагаме,зареждаме, докато изричаме думите.
http://xcombg.net/index.php?topic=998.120
Аз винаги подхождам с предварителното очакване, че човекът отсреща има изградена ценностна система, може да взима и взима решения на нейна основа. В 99% от случаите се оказва, че това не е така, но аз съм длъжен да приемам наличието на ценностна система, преди доказването на противното. Така че аз самия не бих имал никаква трудност да взема решение в тази ситуация.

Ако ти нямаш изградена ценностна система, ще имаш голяма трудност да вземеш решение. Нещо повече - АКО имаш ценностна система, но тя е СУБЕКТИВНА, ти ще вземеш ГРЕШНОТО решение. Ако установената ти ценностна система е спрямо обективните закони на Природата, обаче, тогава със сигурност ще вземеш ПРАВИЛНОТО решение. Край на цитата.
Не мисля, че един зомбар-слугиняр въобще ще схмане за какво става въпрос, нооо !!!???
http://xcombg.net/index.php?topic=2314.15
Forum
Всички тук знаем, че никой никого не е излъгал, и никой пред никого не е играл игри. Никоя от публичните световни фигури не е разиграла тази война или кое да е от онези събития. Зад този исторически период стоят ДВИЖЕНИЯ - цели окултни учения и школи, работещи съвместно, за да създадат целенасочено този епизод в историята. А театърът, който тогавашните световни фигури са играели, не е бил за пред тях си, а за пред овчото население на земята.
http://xcombg.net/index.php?PHPSESSID=h192j8chucjtvihtuu1gb6q2r4&topic=2158.msg38404#new
Защото добре знае на кой път е стъпил и по кой път върви. И това не е пътят на истината. Той знае, че върви недостойния път. По който не можеш да имаш достойнство, не можеш да имаш нито чест, нито да проявяваш доблест, защото нямаш с какво да я проявяваш, защото нямаш истина. Защото нямаш истина. И защото нямаш истина, имаш празнина - тя се нарича срам, вина, гузна съвест. И носителите на тази празнина се наричат нищожества според тълковния речник на квалификациите в българския език.
... Откъде знам, че тези изброените нямат вътрешен мир? Просто е... Истината е единственото неоспоримо нещо. Следователно, само онези, които са стъпили върху истината, могат да съжителстват в ред, разбирателство и съгласие, което означава мир. Тези изброените нямат истина. Следователно аз знам, че те нямат мир отвътре.
... И най-накрая дойде съвсем до очите му, че е нищожество, че няма истина и че следователно няма с какво да защити честта си и няма с какво да проявява известните на всички ни добродетели. Защото всички известни добродетели разчитат на едно нещо - дали имаш истина или не. Ако нямаш истина, нямаш и добродетели, защото нямаш с какво да ги захранваш. Добродетелите са оръжия, а муницията за тях е истината. Без истина - не можеш да проявяваш добродетелите си.


http://xcombg.net/index.php?PHPSESSID=o09snbf0dikebtt5slli9gnl86&topic=2256.msg38351#new
В наши времена, където масата не е интелигентна и духовно зряла, ако изобщо по-напредналите Съзнания желаят да помогнат на останалите си събратя - то трябва да има силно противопоставяне на невежеството, моралната деградация, лична безотговорност и несъзнателност. Това 'противопоставяне' да не се разбира като физическа или каквато и да е битка, а като личен пример - чрез отстояване, подхранване и проявяване на възвишени ценности и идеали всеки миг, във всяко действие/избор - дали индивидуален, или засягащ и другите. Окрилен от тях, ти си техен проводник, без въобще да мислиш как ще реагират другите или да се опитваш да ги налагаш - те в ядрото/същината си изключват това. И вече ако другите почувстват и осъзнаят на какво си проводник, ако успеят да видят през твоята перспектива - то те вече не биха били защитници на Матрицата и противник твой (критикуващ/осмиващ те за "ненормалността" ти). В противен случай - просто напускаш хората/обществото, спъващи те и влачещи те към колективната бездна, лишена от качество и еволюция.

Това е реалистичен път за настоящата среда - не можеш да научиш хората на сила, или когато те са толкова слепи и нежелаещи да се усъвършенстват - пилеейки от енергията и времето си за тях, дори да имаш опита, качествата, зрелостта и добрите намерения. Край на цитата
Биомасата си кюта  под масата на Матрицата, нооо до кога ли ??? А, иначе, няма тоя, няма оня, няма тия, личния пример само остава единственото решение !!!

http://xcombg.net/index.php?topic=964.msg38294#new


http://www.blitz.bg/libs/commentsajax.php?tag=news&id=436744&order=0


5.  15 август 2016,

09:34
отговори            
Проумей - Третата Световна е, не с армии срещу армии, а на Исляма срещу християните - нарочно по плана на масоните от САЩ и Запада - крайна цел - да се удари Русия и превземе територията и ("гащарите'' да се изтребят) - грамадна, рядко населена е с чиста вода и чист въздух (на само) за масоните - от САЩ и Европа (араби, евреи - милиардери) - извод : Няма да има Ядрена война от САЩ и Нато! Първо требе да се направи Велика Ислямска = Турска Империя - та да удари по Русия (Германия 2 пъти се провали) - за целта - българи, гърци и макета - под ножа ! Ще се харижат! Но, Ердоган кат Хитлер е умен и хитър - и той сключи "Пакт за ненападение" с Русия - и той ще удари САЩ и Европката и ще ги попилее - реки от кръв..., забрайхте ли 500 години са ни клали, клали, клали? За туй му спретнаха Преврат,
Край на цитата
Вие, за кого бихте заложили ??? Аз по-надолце съм обяснила що ще стане, така де, историята се повтаря и нещата си идват отново по местата.


http://xcombg.net/index.php?PHPSESSID=ilfphmd6dfjbjmpq9q62aikb55&topic=178.msg37968#new
Гледаш ли колко е лесно човек да сипе една симфония от думи? Разликата е във вибрацията, намеренията и дали имат оплътнение думите ни... Край на цитата
Анадънмууу ???
http://www.blitz.bg/libs/commentsajax.php?tag=news&id=433776&order=0
Милю Иштихбаратов Ташиклатов 3 август 2016,
21:33
отговори
В Турция се води война между Албанските ДЬОНМЕТА и грузинските дьонмета битка за надмощие нещо като битката м-у демократите и републиканците в САЩ.Навремето Албанското Дьонме Ататюрк е свалил от власт последния турски султан Абдулхамид2 -ислямизирано грузинско-черкезко дьонме грузински горски еврей .Сега грузинското-нагарнокарабахско дьонме Ердоган връща на удара и помита роднините на Ататюрк.Генерал Башбуг-етнически албанец евреин сефарид дьонме родителите му преселници от Албания в Афионкарахисар-крепоста на турско еврейското масонство от Афионкарахисар от този град е Сюлейман Демирел скрит чихфут дьонме фримасон 33-та степен, бивш премиер на Туркия.
Край на цитата
http://afera.bg/%d0%bf%d0%be-%d0%b4%d0%be%d0%b1%d1%80%d0%b5-%d0%b5-%d0%b4%d0%b0-%d0%b1%d1%8a%d0%b4%d0%b5%d1%88-%d0%b4%d0%be%d0%b1%d1%8a%d1%80-%d0%bf%d1%81%d1%83%d0%b2%d0%b0%d1%89-%d1%87%d0%be%d0%b2%d0%b5%d0%ba.html
"По-добре е да бъдеш добър псуващ човек, отколкото тиха, възпитана и лицемерна гад."
http://xcombg.net/index.php?PHPSESSID=ltnhbmv6hr1ki2png9ibku0bb1&topic=944.msg37628;topicseen#msg37628^
Та в тази връзка покрай турчолята, гаджалете и тарамбуките, бих казала,
 че в близките времена може да видим, как бат Путин и сие, превръща Стамбула града  отново в Константинопол. Въх, кой ли ще е царят на Цариграда, а може би - царица ???  Сигурно е, но няма да е Хитлери Килъри, хихихи, това е най-сигурното даже.
Ха, ще се молим отново в църквата Света София, ура. Така ще стане, ще видите !!!
Ще кажете нерде Стамбул, нерде Москва, е дааа, нооо разстоянията нямат значка, а червената линия и крайните цели на знаминаията от Центъра на баш-майсторите бродяги, както винаги съм подчертавала,  не е за оФчи глави  работа. Е, те така, не е важно нерде са, а кой и от къде им дърпа конеца, ячката и в коя посока.
Ще видим, ще преценим и пак ще се чудим, как от ясно небе гръм дойде, олеееле и то много страшен бреее, направо апокалиптично.
Не знам дал съм познала, но ми се чини, че ще се отпразнува стогодишнината на червената революция с една нова, многооо по-смертелна.
Реджеп няма да става и за чеп !!!
Като гледам във форумите, явно повечето не познават принципите  и плановете
на световните манипулатори и въобще не набарват червената нишка и най-крайните цели на заниманията. ОСвен това спочелването на една битка, не означава да спечелиш войната накрая, така че ...
Джокерче: Би трябвало да ви светне червеното ламбе у главуняците,  след като фамозния пуч  не успя с прекалена и много съмнителна леснота.
Въх, пак се размечтах, къде ти лампички у напълно промити мозъци. Неее, крайната цел не е да се отърве от неудобните, това всеки го знае и е, между другото, и не е най-важното,
а сетете се деее. Лесните догадки са най-лъжовните. Уотсън къде си бре ???
И те така, ще има смяна не само на магнитните полюси, но и
 и на политичесските, и даже на цялата дяволска система. Така и така всичко е наопаки, време е да сложат Изтока на Запад и обратното, хохохо, за да им се затрият следите и отново юруш, говадата са свикнали само да ги юркат.
Аз съм до тук, ще чакам  да видя какво ще стане, кой познал, познал, кой ..., вие се знаете продължението. То, ако се познаваше толкова лесно, всички щяха да са гросмайстори, е да ама неее, само баш-майсторите са майстори в областта на шахмата, хахаха, за да има шах и мат най-накрая.
Вай, вай, вай пуснаха вече вирусите, нещо пак не им харесват моите предвиждания, защо ли ??? ЕДно допълнение пък беше изтрито мълниеносно, въъъх !!!
Бре, бре, бре много ми дигате акциите де, нестига че денонощно сте ме вързали със спец-сателита и поне пет души на ден ангажирани да пърхат, като дяволи около мен, да не говорим за харпиите на ХААРП, които ми провеждат крио-терапия и менгелетата с фрезичките, които ме посещават през ноща, дълбоко от тях приспана. Това и в ГУЛАГ не са посмяли да го правят, но за сатани, като вас, явно - няма проблем, ни спирачки.
За камарата "осветителите", обсерватори и облъчватели отсреща, да не говорим, спукахте ги от бачкане бря, ката ден, ката час, немат даже почивка.
Няма ли за какво друго да харчите парите на народо бре, що усилия, що нещо, що натегане, малий ще надмина вече  кралицата по охрана бре, само тронът, короната и скиптъра ми липсват ???  О, пардооон, забравих и кралят, къде го бре, трябва да е готин пич, иначе, неее, така деее, амахааа, няма да се излагаме де ???
Спирам, но пак да ви кажа, че вселенските закони, които въобще не спазвате ще ви
настигнат в близкото безвремие и тогава, малййй ...!!!
Божкеее, вие не спазвате никакви закони, даже вашите собствени, нооо всичко ще си дойде по местата и по божията воля, а вашите планове за боклука на историята.
-----------------------------------------------
СПОРЕД ВСЕЛЕНСКИТЕ ЗАКОНИ, КОГАТО МИРНО СЕ ХРАНИ, СЕ СПИ И СЕ РАБОТИ, ДОРИ И ЗМИЯ НЕ СЕ ЗАКАЧА, ЗАЩОТО СЕ ИЗВЪРШВА СВЕЩЕНОДЕЙСТВИЕ !!! 
ТЕЗИ, КОИТО НЕ СПАЗВАТ И ЕЛЕМЕНТАРНИТЕ ВСЕЛЕНСКИ И НЕПИСАНИ ЧОВЕШКИ ЗАКОНИ ЩЕ БЪДАТ НАСТИГНАТИ ОТ ТЯХ И ПОМЕТЕНИ ЗАВИНАГИ !!! НА НИКОЙ НЯМА ДА СЕ РАЗМИНЕ, А НА МНОГО МЕСТА ТУХЛА ВРЪЗ ТУХЛА НЯМА ДА ИМА, САМО ПЕПЕЛ ЩЕ ОТВЯВАТ ВСЕЛЕНСКИТЕ ВИХРИ И ВО ВЕКИ ЩЕ ОСТАНАТ САМО ПРОКЛЯТИЯТА !!!




За по-голяма яснота, евентуално, може да попрочетете и това, което със сигурност няма да ви хареса, но това е реалността.
http://enkade.blogspot.ch/2010/11/blog-post.html?zx=dd3c0e6458ac0b0b


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
http://enkade.blogspot.ch/p/blog-page_2435.html?zx=e6a8f0b3b56e07a8
Това съм го писала както се вижда отдавна без да  съм Касандра , не че ми харесва,, но за съжаление е истина..
Въх, едва написах това изречение и пуснааха вирусите.
Danko
Регистриран на: 16 Ное 2005
Мнения: 2388
Пуснато на: Пон Сеп 25, 2006 11:26 pm
--------------------------------------------------------------------------------
СВЕТОВНАТА КОНСПИРАЦИЯ, ЗАД КОЯТО СЕДИ СВЕТОВНАТА ОЛИГАРХИЯ ДЕЙСТВАТ ОБИКНОВЕНО С МНОГО КЛАСИЧЕСКИ МЕТОДИ, ДОКАЗАЛИ ЕФЕКТИВНОСТТА СИ ВЪРХУ ТЪЛПАТА ОТ ВЕКОВЕ.

РАЗРАСТВАТ ФАЛШИВ, ДОБРЕ КАЛКУЛИРАН И ДИРИЖИРАН ОТ ТЯХ ТЕРОРИЗЪМ - ИЗПЪЛНИТЕЛИТЕ АРАБИ ИЛИ ДРУГИ СА САМО ЕДНА ПОДРОБНОСТ, БЕЗ ОСОБЕНО ЗНАЧЕНИЕ ЗА ОСНОВНИТЕ ИМ ЦЕЛИ - ДА НАСТАНЯТ ПОСТЕПЕННО, А НАПОСЛЕДЪК МНОГО ЗАБЪРЗАНО, ИСТИНСКА СВЕТОВНА ДИКТАТУРА.

СТРАХЪТ И НЕСИГУРНОСТТА, ПРЕДИЗВИКАНИ ОТ ТЕХНИТЕ ТЕРОРИСТИЧНИ АКТОВЕ СЪЗДАВАТ КЛИМАТ И ВЪЗМОЖНОСТИ ДА ОСЪЩЕСТВЯТ ЛЕЛЕЯНАТА СИ МЕЧТА ПОД ПРЕТЕКСТ "СИГУРНОСТТА" НА МАСИТЕ, КОНТРОЛ НАД СВЕТА ИЛИ НАЛАГАНЕ НА СВЕТОВНА ДИКТАТУРА.

ИЛИ НОМЕРЪТ ОТ КЛАСИКАТА:
АКЦИЯ, РЕАКЦИЯ И РЕЗОЛЮЦИЯ, НО САМО КАКТО НА ТЯХ ИМ ИЗНАСЯ..
ИЛИ КАЗАНО ПО ДРУГ НАЧИН НИЕ ВИ ХВЪРЛЯМЕ ЧЕСТИЧКО ВЪВ ВЪЗДУХА, ВИЕ ТЪЛПАТА СЕ СТРАХУВАТЕ И РЕАГИРАТЕ КАТО ИСКАТЕ СИГУРНОСТ И НИЕ ИЗПЪЛНЯВАМЕ ВАШЕТО ЖЕЛАНИЕ КАТО ЗАСИЛВАМЕ МЕРКИТЕ ЗА СИГУРНОСТ, КОИТО В КРАЙНА СМЕТКА СЕ ЯВЯВАТ УЛТРА ПОЛИЦЕЙСКА ДИКТАТУРА.

НО ВИЕ ТЪЛПАТА СТЕ СИ ВИНОВНИ, ЗАЩОТО САМИ СИ Я ПОИСКАХТЕ.

ГОРЕ ДОЛУ ТОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО КАЗАНО С ПРОСТИ ДУМИ И ПО НАЙ- ПРОСТИЯ НАЧИН, ЗА ДА СЕ РАЗБЕРЕ ОТ НЕ ПО-МАЛКО ПРОСТАТА ТЪЛПА.
ЗАМИСЛЕТЕ СЕ МАЛКО И ВИЖТЕ, ЧЕ КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ГОВОРЯТ И ВЗИМАТ УЖ МЕРКИ, ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ ИМА ТЕРОРИСТИЧНИ АКТОВЕ И ПОВЕЧЕ ЖЕРТВИ, ТОЛКОВЕ ПОВЕЧЕ ПЕДОФИЛИ, ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ ПЕДЕРАСТИЯ, ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ ДРОГА И ДРОГИРАНИ И Т.Н. И Т.Н. ... ПЪЛНА НЕСИГУРНОСТ И ОТВСЯКЪДЕ.
ТЕ НЕ САМО ИМАТ НАМЕРЕНИЕ ДА НАМАЛЯТ ТЕЗИ ЯВЛЕНИЯ,
НО НАПРОТИВ, ДА ГИ УВЕЛИЧАВАТ, ДО ПОСТИГАНЕ НА ЦЕЛИТЕ СИ.

ВСИЧКО Е ТОЛКОВА ПРОСТО, ЧЕ ЧОВЕК ДА СЕ ЧУДИ, ДА ПЛАЧЕ ЛИ ИЛИ ДА СЕ СМЕЕ, КОЛКО ЛЕСНО МАНИПУЛИРАТ ЧОВЕЧЕСТВОТО, ВЕЧЕ ПРЕВЪРНАТО В ЕДНО СТАДО ОТ ОВЦЕ.
КОГАТО НЯМА ТЕРОРИСТИЧНИ АКТОВЕ, ИМА ФАЛШИВИ ТРЕВОГИ, ВАЖНОТО Е ТЪЛПАТА ДА БЪДЕ ДЪРЖАНА В СТРАХ И ПСИХОЗА С ВСИЧКИ СРЕДСТВА, ФАЛШИВИ ИЛИ ИСТИНСКИ.

ЛОГИЧЕСКИ НЕ Е ТРУДНО ЧОВЕК ДА ПРЕДВИДИ, БЕЗ ДА БЪДЕ НИ ШЕРЛОК ХОЛМС, НИ НОСТРАДАМУС, ИЛИ КАСАНДРА, А САМО ЗДРАВОМИСЛЕЩ С НЕПРОМИТ МОЗЪК, ЧЕ В БЛИЗКО ВРЕМЕ, ПАК ЩЕ ТУРНАТ МАЛКО ПО-СИЛНИ БОМБИЦИ, Я В РИМ, Я В ПАРИЖ, ЗА ДА ИМА ПО-ГОЛЯМ ИНТЕРНАЦИОНАЛЕН ЕФЕКТ И СВЕТОВНА РЕАКЦИЯ, ЧЕ ДЕ СИ ПРОБУТАТ НОМЕРАТА.

ЕДНИ ОТ НОМЕРЦАТА ИМ УЖАСНО ПЕРВЕРЗНИ СА, БИОМЕТРИЧНИТЕ ДАННИ, КАКТО И ЧИПОВЕТЕ ЗА ВСЕКИ ГРАЖДАНИН ОТ ТЪЛПАТА, СЛЕД ПРЕДВИДЕНАТА ФИНАНСОВА КРИЗА И НАЛАГАНЕТО НА ЕЛЕКТРОННИТЕ ПАРИ.
СИГУРНОСТТА, СИГУРНОСТТА, ТЯ Е НАЙ-ВАЖНАТА В ЕДИН ГОЛЯМ КОНЦЕНТРАЦИОНЕН ЛАГЕР, НАЛИ ТАКА ?
АТОМНА КАТАСТРОФИЧКА, СЛУЧАЙНО, НЕ Е ЗА ПОДЦЕНЯВАНЕ КАТО ЧАСТ ОТ ПРОГРАМАТА ИМ, КАКТО И ПРИРОДНИ БЕДСТВИЯ ПРЕДИЗВИКАНИ ОТ ТЕХНИЯ ВЕРЕН ХААРП ИЛИ БИОЛОГИЧНА ДИВЕРСИЯ.

МИСЛЯ, ЧЕ ЩЕ ОПИТАТ ВСИЧКИ ТЕЗИ ПРИОМИ, ЗА ПОСТИГАНЕ НА САТАНИНСКИТЕ СИ ЦЕЛИ.
ВСЕКИ ТРЯБВА ПОНЕ ДА ОСЪЗНАЕ ТАЗИ РЕАЛНОСТ И ДА НЕ СЕ ПОДДАВА НА ДЯВОЛСКИТЕ ИМ НОМЕРА И ДА ИМ ВЯРВА,

АКО НЕ МОЖЕ ДРУГО ДА НАПРАВИ. И ТОВА НЕМА ДА Е МАЛКО, КАТО СЕ ИМА ПРЕДВИД, КОЛКО ОВЦЕ СЕ НАВЪДИХА И КРОТКО БЛЕЯТ И ВЕРВАТ НА ВСИЧКАТА ТАЗИ ПЛЯВА, КОЯТО ОЧЕВИДНО ЗА ПАСЕНЕ НЕ СТАВА.

И КАЗАНО ПО ДРУГ НАЧИН,
ТЕ НИ ПОДГОТВЯТ НА ВСИЧКИ
СЛЕДНАТА ГАЛИМАЦИЯ,
ЧРЕЗ УЛТРА МАНИПУЛАЦИЯ
НА СВЕТОВНАТА КОНСПИРАЦИЯ
ПО ЦЯЛОТО ЗЕМНО КЪЛБО
С ЧИПОВЕ У ГЛАВЕТО,
С ЦЕДКИ У ДУПЕТО,
С ЧЕНГЕТО У КЮШЕТО,
С ВИДЕО-КАМЕРЧЕТО У КЪЩЕТО,
РОБОТИЗИРАНЕТО НА НАРОДО,
СЪС САТЕЛИТЪТ ЩЕ Е СИГУРНО
ТОТАЛНОТО РОБСТВО УТВЪРДЕНО

Е, АКО ВИ ХАРЕСВА,
ТРАЙТЕ СИ ОЩЕ И ГЛЕДАЙТЕ,
КАК ОТ ТЪПИ ОВЦИ,
ВИ ПРЕВЪРЩАТ
В КИБЕРНИЗИРАНИ,
УПРАВЛЯЕМИ МАРИОНЕТКИ.

НАДЕЖДА КИРИЛОВА ДЖАМБАЗОВА
ДАНКО
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
Danko

http://xcombg.net/index.php?topic=1378.msg36869;topicseen#msg36869
/Meander/


И НЕЩО ЗА МОЕТО РОДОСЛОВНО ДЪРВО !!!???
ПОМИЯРИТЕ НЕ ТЪРПЯТ БОЛЯРИТЕ !!!


https://bg-bg.facebook.com/Ydaracom
За избиването на българската аристокрация информация !!!???
http://vratsamuseum.ovo.bg/publ/istorija_na_blgarija_xv_xix_vek/statii_2014_godina/da_spasim_arkhitekturnoto_si_nasledstvo/20-1-0-94
/... общинските съветници, между които и Никола Хаджийски (внук на Димитраки Хаджитошев),... Край на цитата^
 А моя милост, т.е. Наджеда Джамбазка съм вучка на Никола Хаджийски. Бях отворила цяла тема по въпроса и по-специално за дейността на моя дядо, която предизвика буря, направо тайфун в чаша вода и накрая след частични изтривки я изтриха, сякаш не знам, от къде и защо идват всичките гонения.
http://www.vratzaplus.com/?lang=bg&r=home/t179/t6825
https://www.google.ch/?gfe_rd=cr&ei=zl2NVP69Bs-D8gProIHwDg&gws_rd=ssl#q=%D0%B4%D0%B8%D0%BC%D0%B8%D1%82%D1%80%D0%B0%D0%BA%D0%B8+%D1%85%D0%B0%D0%B4%D0%B6%D0%B8%D1%82%D0%BE%D1%88%D0%B5%D0%B2
http://pishtikov.vratza.eu/zabravenoto_ime.htm
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
http://xcombg.net/index.phptopic=45.msg35525#new  /Раси1/^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^


"Всека несправедлива постъпка, извършена дори в името на справедлива кауза, носи в себе си своето проклятие. И унищожава своя извършител."


http://xcombg.net/index.php?PHPSESSID=ngufc7b2cis1phh3oic8qotie4&topic=2129.msg33974;topicseen#msg33974
Страхът може да пази лозето, но не и душицата ви !!!
http://xcombg.net/index.php?topic=1378.0
Гола вода, да ама неее за българите !!!

"И мъртвата риба може да плува по течението..." индианска поговорка

http://enkade.blogspot.ch/2009/01/blog-post_22.html?zx=53cb3b5cfeec2317
За Барак и барак-юдите, без калпак, но с мерак !!!
http://budha2.blog.bg/
Буда пробутва разни работици, кой както иска да си ги харесва там за хаоса и неутралитета.
-----------------------------
Колкото и неточни или грешни бодове, евентуално да има по канавата, тя си остава  солидна база от ИСтини за размисъл, осъзнаване и даже промяна !!!
Четете задълбочено, търсете най-вече в себе си по някоя прашинка българска, случайно артисала и я пазете, даже уголемете, за да пребъдете !!!
''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''


http://www.blitz.bg/news/article/365025
Този път няма да цитирам другите, а ще си кажа какво мисля и нищо повече.
Започне ли дявола да танцува една назад, очаквай три напред, гледай внимателно, къде залага вълчите капани за сите путинОфци, баракОфци и ПолитбардакОфци,
напълно ошашавени и несъзнаващи, че и двете страни на барикадата се командва от едно и също шейтанско място. Впрочем, сите оффце, явно им е и удобничко това оФФче състояние, неизискващо никаква  отговорност и съзнание без значение, в коя от кошарите се намира. 
Нооо за България при всички случаи, ако няма друг избор, е по-добре да играе балета Лешникотрошачката, вместо Бананобелачката, който още не е даже сътворен, хахаха.
Въпросът не е за пристрастие, симпатии и привързаност, а за стратегия за излизане от смертелната ситуация на вълчия капан. Войните се водят винаги от зелените чорапки и без стратегия всичко става една голяма дяволия.
На война, като на война, казват франсетата и от мен, останалото е бла-бла-бла. Аз бих добавила и на лов, като на лов, особено на хора в днешната световна ситуация.
Все пак, по принцип пак, много зависи как ще се развият нещата, нещо което енепредвидимо докрай, дори от тези които подреждат надлежно фигурите и им дърпат умело конците, така че ... всичко е въпрос и на навременно догаждане.
Впрочем, в последна сметка ще стане както дядо Боже пожелае, нищо че някои се взимат по-големи и от него, нооо то точно това ще им изяде змейската глава.
Някой ще каже сигурно
- Ти па какво разбираш мааа ?
- Нищо не разбирам беее, абсолютно нищо, нооо знам принципите, което е по-важното, като зелените човечета, хахаха.
Далновидността му е майката, за да прозреш овреме крайната цел на заниманията.
Впрочем и най-добрите стратези, войни и водачи объркат ли принципите, се провалят винаги. Безпринципността води  до деградация, а тя до разпад, така че ... по-важното е, да не изпускаш вселенската закономерност на Принципа !!!
Впрочем, руснаците и българите се на едно енергийно ниво, казано езотерийно и  синхронизирани едни други с право-славието. Дали ни харесва или не, не може нищо да се промени, освен да се съобразяваме с това вселенско положение, а и поради това се различаваме  тотално от всички останали, еле па със ГМО-западняците.

Аз лично не съм нито за едните, нито за другите, от политическа гледна точка, но има такива моменти, в които неутралитетът е направо престъпление, говориме за истински неутралитет, все пак де.
Мисля, че нямате нужда от примери за фалшив наутралитет, който пък се явява смертелен, подмолен и направо дяволски.
Нали знаете, че в окото на урагана винаги цари пълно спокойствие, за да може да се развие докрай и с пълна унищожителна сила ???
Впрочем, дяволскияите командни центрове са винаги във фалш неутралитет  не само за адет, за обиране на лаврите, плячката и пачките, а за да може спокойно да дърпа конците на све живо и диво, и най-паче политическите клоун-кукленца вързани на въженца, така че ... поне добре се ориентирайте в тази насока.
Впрочем, колкото до причините, те са неизброими и, ако офчите зомбирани мозъци до сега не са го осъзнали, каквито и доводи, и доказателства да им представиш, всичко ще е напразно, така че ... това е положението !!!
От опит знам, че от курдисани зомбета куртулисване няма, еднаж навити на дяволска вълна си развъртат пружината само по нея, каквото и да правиш или приказваш.
Проблемът е, че капанът се отвори и всички влязоха в него, забравяйки удобничко, каква е крайната цел на заниманията - война и  унишожения. Въпросът е само, кога ще щракнат зъбците и  бууум, а после ще броим пилците, ако артисат, въобще тук таме след потериите на зеленките, башибузуците и еничарите.
Добър е Господ, ще го нареди как си требе за истинското българско племе, създадено от истинско семе, въпреки че беше безжалостно претопено, наквасено в катрана и после овърдаляно в перушината от имитаторите !!!
Абеее ще фърчи дреп и перушина та знае ли се, но истинските ще останат те и затова са тука, за да не се забравят вселенските закони !!!
Дерзайте, май ще трябва да се настройвайте  на руска вълна , както е тръгнало вече сега!!!
Хохохо, всички ръгнаха да учат английския, за да разберат накрая, че ще им трябва само руский езык.  Тууу язък за всеки балък, налапал инглиш кукичка и превърнат в ку-ку-вица да мъти в чуждо гнездо.
Кукувица кука на зелена бука, ку-ку-ку аааа ... и так дале, се пееше в една песньовка, хахаха.




^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
http://zahariada.blog.bg/politika/2015/10/03/8-neshta-koito-mediite-ne-vi-kazvat-za-siriia.1396540


https://anonybulgaria.wordpress.com/2015/09/29/%d1%84%d0%b5%d0%bc%d0%b8%d0%bd%d0%b8%d0%b7%d1%8a%d0%bc-%d0%b8%d0%bb%d0%b8-%d1%81%d0%b2%d0%be%d0%b1%d0%be%d0%b4%d0%b0-%d0%bd%d0%b0-%d1%81%d0%b0%d0%bc%d0%be%d1%83%d0%bd%d0%b8%d1%89%d0%be%d0%b6%d0%b5/
 No comment, няма даже нужда от документ, това е реалността, в която е потопена до шия Земята !!!
http://www.blitz.bg/article/42703
На автентичните разират казаното от дедо Скръц, а  на имитациите правени със старо индиго не им остава друго, освен да скърцат злобно, явно мандръсаето и ошашавянето   им е било малко.
WVW28 септември 2015,
08:56
отговори
За да БЪДЕШ уважаван от идиоти, ти ТРЯБВА да се държиш според ТЕХНИТЕ маниери, според ТЕХНИТЕ очаквания. За да БЪДЕШ уважаван от това болно човечество, ти ТРЯБВА да си по-болен от тях. Тогава те ЩЕ те уважават. Но какво ще спечелиш ти. Тогава ти си ЗАГУБИЛ себе си, тогава ти си ЗАГУБИЛ душата си. Тогава ти НЯМА да спечелиш нищо. Ако щастието ти ЗАВИСИ от другите, ако СВОБОДАТА ти напълно ЗАВИСИ от другите, ако ДЕМОКРАЦИЯТА ти зависи САМО от другите, ако религията ти ЗАВИСИ от другите , то ти си роб, ти не си, и никога ти не си бил свободен човек. Край на цитата.
Или казано съвсем по български нагажданците живеят с илюзиите, че са добре, но са си чиста проба роби по тяло, по душа и по дух, дори нямащи никакво съзнание за всичкаа меко казано лошотия, която причиняват не само на другите, но и на самите себе си.
http://www.parallelreality-bg.com/statii/ezoterika/560-2015-09-15-13-14-44.html
Има добри попадения, макар че ... ???
http://grigorsimov.blog.bg/politika/2015/09/19/kalina-androlova-evropa-shte-byde-podpalena-avtor-kolevm38.1392789#comments
3. dimat - Г-жа Андролова е направила ,
19.09 21:30
една много точна оценка на "българския елит",но ще си позволя да кажа,че,

ИЗОБЩО НЕ Е ЗАБЕЛЯЗАЛА КОРЕНА НА ПРОБЛЕМА!

а той е:

ЦЕЛОКУПНИЯТ БЪЛГАРСКИ "НАРОД" И ОСОБЕНО,ПРИПОЗНАЛИТЕ СЕ КАТО "БЪЛГАРИ"!

Така е,господа!Може да ме псувате,да ехидничите,даже да се гаврите с мнението ми,но това не променя същността!

"Българският политически елит" е следствие,резултат от своя създател,"българския народ":

- този "елит" е произлязъл от "този народ";

- този "елит" е вършил САМО ТОВА,което му е позволил "този народ";

- "този народ" вече 26 години приема изцяло "управлението" на "този елит" и с малки изключения,(по форма,не по съдържание),непрекъснато го е възпроизвеждал.

ТОГАВА,ЗА КАКВО ХЛЕНЧИ "ТОЗИ НАРОД"?

ОТ КАКВО СЕ ВЪЗМУЩАВА Г-ЖА АНДРОЛОВА?ОТ "НАРОДА" ЛИ?

Ами,тогава искам да зная,обърнала ли се е тя към "този народ",показала ли му е всички тези негови действия и поела ли е инициативи,заедно с този народ срещу "този елит"?

Не познавам нито творческите,нито гражданските позиции на г-жа Андролова.

Ако тя е правила опити да оглави подобни действия и не е сполучила,поради липса на последователи,бих я разбрал...но донякъде.

Ако това е било така,това означава,че продължаването да се "громи",макар и справедливо "елитът",просто не променя нищо,освен да и служи за някакво морално успокоение.

За мен истински резултатни и смислени биха били действия насочени към събуждане на заспалия народ,а това предполага,да му бъдат казани в лицето маса нелицеприятни неща,даже и с риска "да загуби народната любов".

Но пък,кой ли съм аз?Един "никой".

"Никой,в механата.

В механата,наречена "Интернет"!

Помните ли,Великия Ботев и неговата гениална творба,"В механата"?

Как добре ни е обрисувал,а?Не сме мръднали и на сантим от тогава.

И Дядо Славейков ни е обрисувал.Нали знаете..."Не сме народ...."

И Алеко ни е изрисувал.Така,че да се смеем през сълзи...на бай Ганю ли,или,може би на себе си?Ама тайничко,даже и от себе си.

Повече от 100 години,а сме си все същите...В МЕХАНАТА!
цитирай
http://oia.blog.bg/drugi/2015/08/31/pojelanie-za-bylgarskite-politici.1387855




http://www.blitz.bg/article/42537
Хай да сменим малко тематиката.
Гледах го Енчо по френската телевизия в "La plus grand cabaret du mond", освен че е страхотен изпълнител има невероятно излъчване и харизма. Всичко живо беше позинало и мъже, и жени, направо, като омагьосани. Такава страхотна реакция на публика никога не съм виждала, а съм гледала безкрайно много спекталки по телевизията, но и на живо.
Той просто е невероятен Артист !!! Аз лично бях поразена от излъчването му, а след това от перфектното му изпълнение, но явно това се случи и с омагьосаната публика.
Впрочем, само изпълнители от източна Европа по принцип имат такова цялостно представяне и въздействие върху публиката, чуства се духът, докато при другите е явна липсата и обикновено имат едно перфектно изпълнение, но изцяло ялово като присъствие и излъчване. Това не е субективно виждане, а реално, защото е така, иначе по принцип не съм, даже хич, много толерантна към нашего брата, но когато нещо е излючително, то само си се налага като такова и няма нужда от подръчкване. За голямо съжаление такива страхотни мъже вече са пред пълно изчезване, станаха страшно рядки птици, сааде някакви безлични мяунки, бетер педали. Много жалим, но това е палажението.
https://www.youtube.com/watch?v=28PPqlc39Qw&list=RD28PPqlc39Qw
http://www.blitz.bg/article/42561
Търся из новите актриси, такива които поне малко да имат нещо от София и Джина, но уви све точилки, отгор додол прави, па и върлини, с безизразни изкуствени лица, макар и хубави, с ялови изпълнения, неставащи наистина за нищо, освен за меки китки.
...............................................
http://xcombg.net/index.php?topic=1329.msg28570#new
Но ще ви кажа това - познавам ви много по-добре, отколкото предполагате.
Ще ви кажа и още - Страхувате се някой да ви опознае, защото във вас има срам. А във вас има срам, защото има вина. Но всичко, което криете от останалите, криете го и от себе си. И каквото криете от себе си, ви контролира без да го осъзнавате. Носите тежък товар на подсъзнателни страхове. Нямате контрол над мненията си и нямате контрол над мислите си - не вие сте нещото, което избира природата и посоката им. Вашите мнения - на вас, които пишете тук сега, и онези като вас - не са ваши мнения. Думите ви са думите на вътрешно изплашените, боязливите и срамуващите се от вина. Край на цитата


http://xcombg.net/index.php?topic=1335.msg28223#new
Разбери, че те ТРЯБВА да сринат финансовата система, която са въвели. Разбери също, че те ТРЯБВА да ти разкрият истината - трябва да ти ПОКАЖАТ колко лоша наистина е. И това е самата истина.

След това те ТРЯБВА да те наведат на мисли колко по-добре би могло да бъде. И ще ти покажат колко върховно добре може да бъде, и това ще е самата истина. И за да го бъде, ще ти кажат, че това, което от ТЕБ се иска, за постигане на върховното добро, е върховния компромис - чип в ръката.
http://xcombg.net/index.php?topic=1028.msg28223#new
...наистина трябва да се стараем да е така,но всякаш имам някакво такова цел(явно съвсем умишлено) хората да не само да влагат способностите си  в техниката,а до голяма степен да губят свойте,да взимат наготово,да мислят,че и без това техниката има по добри способности и т.н.(пак не съм сигурен,но наистина забелязвам такава тенденция,която като че ли е налагана).
Активен

Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 1030
xaumana@abv.bg
« Отговор #8 -: (Вторник) 18 Ноември 2014, 22:57 »

Естествено че е налагана. Как си представяш в противен случай роби да разполагат с техника? Откъде накъде? Техника се дава само когато е сигурно, че ще я използваме против себе си заради малоумието, което старателно се култивира.
Активен
5.
Бандата на Моше19 август 2015,
14:22
отговори
НАЙ-апетитната хапка ПЕРЛА в Короната на Гръцката Икономика е пристанището Пирея от където тръгват 90процента от фериботите за островите натоварени с туристи с дебели портфейли -това са НОН стоп такси .От Пирея се осъществява и СНАБДЯВАНЕТО на островите със всичко необходимо.От ПИРЕЯ Ще се разтоварват ВСИЧКИ Китайски КОНТЕЙНЕРИ пълни и пращящи с китайски стоки за ЕС.Най-големия китайски оператор КОСКОе подписал договор за 5.5МИЛИАРДАевра Пирея ще измести портовете Ротердам и ДжиоТауро в Италия и ще пласира китайските контейнери от Пирея ТОЕС ПЪЛЕН МОНОПОЛ НА КИТАЙСКОТО КАРГО за ЕС.Като включим и цената на изградената инфраструктура за милиарди излиза че някой студенокръвен германски банкер зад койтостоят еврейски равини ще лапнат порта за някакви са милиона евра.Схемата приватизация тип мангала от Драгалевци Костов кон за кокошка БГАБалкан и Лукойл за 100хиледи . Край на цитата
Е те така, има ли криза, това повече от явно означава, че паразитите искат да налазат нещо по яко, едричко и на евтинка кокоша цена. На някой да не му е ясно, случайно, или да му го нарисувам на картинка ???
'''''''''''''''''''''''''''''''''http://xcombg.net/index.php?topic=1076.msg27817#new
Meander :Нямаме близост с егрегор русия, а кръвна връзка.Хубу е да го осъзнаеш.И русия и америка са проект на хазарите/юдите.Които имат задача от тяхното "божество" да подменят божието поселение.А ние сме тези(БЪлгарите). Та православието е трън в петите им,но и смърт за всички които не го пазят.А ние сме оцелявали и пак ще ги изпратим,ма тоя път за последно.За това са крайните времена,а ние сме амен в края.Америка е една гей компания създадена от юдите върху кръвта(егрегор) на един народ от мирозданието,индианците.Там направиха мечтата си,кръвосмешение със всички раси на земята(и не само),и  те са "собственици" на кръвта им.Световната кръвна банка е при тях.Защо? Край на цитата.------
За кръвната линия и православието е ясно, като бял ден. За тези, които командват и дърпат конците на абсолютно всички не смятам, че са въобще във видимата сфера и са малцина,  никой никога няма да ги види и чуе, затова пък всички чувстват невероятното им влияние над човечеството.
Всички останали са само илюминати, чифути, пионки, долнопробни слугиняри, помияри, маши и вся остольная сволочь, провеждащи конспирацията, всъщност според командите, идващи от Центърът, който е в абсолютната неизвестност. За да ги изпълняват, обаче качествено, те са лишени напълно от съзнателност, добронамереност, сърдечност, чест достойнство и всичко останало, което прави от един двукрак - Човек. Всички те се явяват един вид  едновременно оперативна и буферна зона за действие, но командния пост никой го не знае, къде е и кой го държи, тук е и трика, но е лесно за изчисление неговото съществуване. Проблемът е, че не може да се види, кой движи всичките фигуранти по шахматната дъска, но повече от очевидно е, че имат власт над всички, имат невероятното знание за живота и държат технологиите в ръцете си, като най-важните от тях въобще не са обявени, но ги ползват успешно над хората, които много успешно превърнаха в оффце.
За поясниние, както прави един астроном, изчислява съществуването на една планета някъде къде из космоса с голяма точност, но не може да я види.
Както и да ви прозвучи, и както и да го разбирате, трябва да ви е ясно, че щом има канализиране към нещо, без значение дали е омраза или любов и всички други производни, например, като една  нация много честна за пред света или обратното и прочее и прочее, работата е вече опира да ултра манипулация и винаги внушението е обратно на истината. Това поне всеки може да си го докаже на своето ниво и обкръжение, без проблеми, макар че лафа е илюминатски, каквото е долу, такова е и горе, и винаги е така. Затова е казано също, опознай докрай себе си и ще опознаеш и света, защото в последна сметка червената нишка върви във живота на всички, независимо от различните само на пръв поглед съдбини на хората.
Преди няколко години писах по-подробно и аргументирано някъде из блога по този въпрос. Сега само ще кажа, че истината е в невидимия спектър и се иска невероятен усет, интуиция и анализаторски способности, за да видиш, по-скоро догадиш, какво става в него.
Само един джокер давам сега, защото няма да ми дадат пак да се разпростирам по въпроса, а и не ми се пише в момента, защото няма никакъв смисъл просто.
И така, канализирането на омраза или каквото и да е друго, положително или отрицателно, само към един човек, група или към цял един народ винаги говори за манипулация, зомбация и конспирация с точно определени цели, целящи точно определени крайни резултати.
Тука е тънката част, където всеки би трябвало да се ориентира, на къде искат да го насочат, за да му го забият и вкарат в напълно лъжовна следа и съответно реакция, ползуваща единствено, тези които са я предизвикали.
http://enkade.blogspot.ch/2011/04/blog-post_2386.html
За каналджиите на задръстени мозъци !!!
Впрочем, канализирането на нещо винаги води до един момент, в който да забравиш, ти кой си и какви ги вършиш, което е много важно, за са  се концентрираш навън, към другите, което е много удобно на баш-майсторите да те изманипулират съвсем по майсторски.
Впрочем, истината е една много удобна стръв, за да те хванат на въдицата, та нали затова са ни превърнали всички в балъци и тиганите им винаги са готови.
Впрочем, ако си наясно с цялостта на нещата и процесите, никога няма да се оставиш много лесно да те хванат в капаните на манипулациите от сорта , например, на канализиране на омраза, на разделяй и владей, запазване на своя периметър по вълчите закони и пр. и пр., а ще успяваш поне донякъде да следиш червената нишка и докъде би стигнала.
Е те тук е НОМЕРЪТ, но не е за всеки темерут, а за Човек с живец и барут.
Е това е, кой разбрал, разбрал и без примери, нека всеки си ги намери, ако иска да включи на вълната на истината, ако не, нека се носи на дяволската вълна, докато го излюска, неизбежно на рифа на омразата и лъжата. Всеки в това отношение има избор, но за съжаление малцина са останали с чувство на човечност и отговорност, за да го направят, предпочитат да се носят по течението, за по-лесно, макар и дяволско. Проблемът е, че после идва трудното, тежкото и неопредолимото.
А, идва ми на ум един много ясен и точен пример, ако се съглася, че ифутите са виновни за всичко, ще ме изкарат анти-симит, ако ги защитя - про-симит.
Е дааа, ама не, защото аз виждам нещата в тяхната цялост, за разлика от повечето, които са се оставали да ги канализират и да ги разделят за и против и прочее и прочее, за да не видят Центърът, около който се въртят и командва Живота на планетата Земя.
Написала съм по-горе ясно и точно, всички са слугиняри и семити, и мити, и немити, и премити, превърщани бавно и сигурно с технологиите в Примати.
Да си за или против, значи да им влезеш в ИГРАТА, но аз не им се хващам на номерата. Единственото нещо, което е важно и ме интересува е, кои наистина са тези, които командват ПАРАДА на Земята и защо. Те  не парадират с нищо, а се крият много успешно от всички, само резултатите от тяхната невидимо командване е очевидно и много дяволско.
До тях не съм стигнала, само със слугиняри /програмирани за програмиране/ ме занимават, но може и това да стане. Дал Господ де,  па да пийнем по едно, па да изпафкаме по една пура, па да си кажем това-онова за ситуацията, хахаха, па  да се посмеем, па и една партия шах да изиграем, що па не, хехехе пааа после ще се прегърнем и ще литнем в небесата да гледаме отвисоко цялостта на Земята с тяхната ракета. Уеее !!!
Голям майтап бе Уили,  рече Алф и се изстреля скорострелно в космоса, ужасен от това, що става по Земята !!!
Не виждам как по-ясно, по-точно и по-кратко мога да го кажа, даже и с майтапа.
Това е.
ПРОГРАМИТЕ СА СИ ПРОГРАМИ, ПАРИТЕ СА СИ ПАРИ, КАРИЕРАТА СИ Е КАРИЕРА, ПЛЮСКАВИЦАТА СИ Е ПЛЮСКАНЕ САМО, НО ЧОВЕКЪТ Е ДЛЪЖЕН ДОКРАЙ ДА СИ ОСТАНЕ ЧОВЕК, КАКВОТО И ДА МУ КОСТВА ТОВА, ИНАЧЕ АПОКАЛИПСИСЪТ ЩЕ МУ Е САМО ЕДНО МАЛКО НАКАЗАНИЕ.
ОТСТОЯВАНЕТО НА ЧОВЕЩИНАТА СЕ НАЛАГА ПРИ ИЗПИТАНИЯТА НА СЪДБАТА, А НЕ САМО НА ПРИКАЗКА !!!
ТРЯБВА ДА ТИ Е ЯСНО ОВРЕМЕ, КОЕ Е ПО-ВАЖНОТО, ДА СИ ОСТАНЕШ СЛУГИНЯР ИЛИ ДА СТАНЕШ ОТНОВО ЧОВЕК !!!
ФАКТЪТ, ЧЕ ЧОВЕКЪТ СЕ Е ОСТАВИЛ ДА ГО ПРЕВЪРНАТ В НЕ ЧОВЕК, Е  ПРЕДОСТАТЪЧНО ЗА САМИЯ НЕГО НАКАЗАНИЕ !!! А ОГРОМНИЯТ СБИРОТЪК ОТ НЕ ЧОВЕЦИ /ИЛИ АРТЪК ЧОВЕЦИ/, Е НАЙ-ГОЛЯМОТО ЗЛО, ПОСЕТИЛО ЗЕМЯТА ОТ НЕЙНОТО ПОЯВЯВАНЕ В КОСМОСА И ЗА НАЙ-ГОЛЯМО СЪЖАЛЕНИЕ ТОВА СТАВА В МОМЕНТА С ПЪЛНА СИЛА.
А, когато се пише за всички онези неща, които правят всички смугиняри по света, понякога даже добри, но само във вид на капани, ТОВА Е САМО КОНСТАТАЦИЯ, КОЯТО БИ ТРЯБВАЛО ДА НАКАРА ВСИЧКИ СЛУГИНЯРИ ДА СЕ ЗАМИСЛЯТ, ДО КЪДЕ ЩЕ СТИГНАТ И ТЕ И СВЕТА, АКО ПРОДЪЛЖАВАТ ВСЕ ТАКА.
Е дааа, ама неее, мисълта и тя изчезнала изцяло, като чевочността, едното води винаги до друго !!!
И тия, и ония, все тая, номерът е, да не станеш като тях, иначе голям грях !!!
И да е ясно, слугинярите не ме интересуват и дори не заслужават моята омраза даже, така че ...!!!
Никога не забравяъте, че вършенето на гадотии, без значение какви, по заповед на щуките, които поемат отговорността, рано или късно ще ви превърнат в едно гадно нищо и никакво двукрако. Вашите действия ви изграждат, такива каквито сте и нищо не може да ви спаси от тях, колктото и да се самозалъгвате и представяте пред света, като свети води не напити.
Това е и то е много важно, защото преди да искате от другите да бъдат добри и на висота, първо вие самите трябва да отговаряте на тези изисквания, в противен случай няма да има излизане от омагьосания кръг, в който е вкарано човечеството, освен с апокалиптичен удар.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


http://keygiver.blogspot.ch/2017/02/animal-incarnations.html
За животинските инкарнации !!!
http://xcombg.net/index.php?PHPSESSID=io6f8d0ektmil157f7t66s2dv7&topic=910.msg45968
Ключарят отваря доста заключени врати за съзнателни оригинали, на ОП-овете нищо не може повече да помогне !!! Форумът също дава интерсни моменти за търсачи.
http://xcombg.net/index.php?topic=264.90
Инедия
Това е реципрочността, която забелязвам още от преди Инедиите – колкото по-дълбоко изживявате определено явление, процес, действие, обект – толкова по-трудно ще Ви е да задвижвате физическото тяло. Без значение дали говорим за събуждане след епична нощ, наситена с осъзнати преживявания, или пък за разкодиране на някакъв ключ в музикално произведение, или пък в една прегръдка, или дори сексуален акт. Последното е малко комично, защото хората са свикнали с идеята, че трябва да има голямо участие на телата (и бързина), но всъщност колкото по-дълбоко чувствате, и то с по-горните центрове, толкова по-трудно ще Ви е да се движите. Което не е проблем, освен ако нямате или другото Съзнание няма mind traps, а просто се насладите на бездвижното и бавно, изпълнено с нежност и финост телесно сливане. Качеството и вида на енергията, както и изживяването е мнооого по-добро.




http://xcombg.net/index.php?topic=1316.0


 bg2
Sr. Member
****
Публикации: 326
« Отговор #14 -: Вчера в 21:29 »
Отговори с цитатЦитат

По напред в темата писах за голямата картинка. Иначе казано, някой се обявява срещу нещо и същевременно следва модела на същото нещо. Примерно си против масоните, но действаш по техните схеми. Или пък си атеист, но действащ като религиозен вярваш, просто изпразваш понятията от съдържание, сменяш им имената и си имаш "собствена" (чужда, внушена) история в която да вярваш. Край на цитата
Кратко, точно и ясно обяснение, защо обръщат  наопаки всичко,  защо разбъркват картите, като добри играчи на покер и после вадят само печелившите за тях.
Впрочем  с всичко  така са го направили, от тук идва и двойния стандарт и всъщност всички злини. Изпразват всичко и всички от истинското му съдържание и го пълнат с тяхното, което си е или дяволско или едно голямо нищо.
Та така, когато базата е изцяло гнила, не може да се очаква нещо здраво да пониква !!!
http://zahariada.blog.bg/hobi/2015/08/07/velichestvenata-mydrost-na-lao-dzy.1382122
... непосветените носят след себе си тъмнина,
Превръщайки силите на Живота в сили на разрушението.
Ако в човека се пробудят определени сили,
И той започне да осъзнава своята огромна мощ,
Без да се освободи от користолюбието на нисшата си природа,
Тогава огънят се задушава в собствените си искри.
Затова не разкривайте тази тайна на непосветените.
Нима изобилието от светлина не заслепява незащитеното око?
Да управляваш народа – означава да изпълняваш велика задача:
Давайки светлина, оставаш в сянка.
-----------------------------------------------------------
black30 юли 2015,
10:02
отговори
Правили ли ви впечатление как напоследък се налага тенденцията да се придават човешки качества на машините.Има го навсякъде,и е много безобидно прокарано.
Например тук СПИХА САМОЛЕТ,който паднал ПО КОРЕМ ане хората в него, ЛИНЕЙКА СПАСИ ДЕТЕ. а не медиците в линейката, или друго-КОЛА УБИ еди кого си.
В рекламите- ПЕРАЛНЯТА ЖИВЕЕ ПО-ДЪЛГО с некакав си препарат
сигурно ме гони параноя....от жегата ще да е. Край на цитата
Много точно наблюдение. Да сте забеляза ли случайно и обратния вариант съответно, държането на хората като роб-оти ? Дааа, няма нищо случано, проблемът е явен, но в скоро време и необратим, докато всички се правят на слепци.
'''''''''''''''''''''''''''''
http://xcombg.net/index.php?topic=1274.msg27159#new

« Отговор #1 -: (Събота) 18 Юли 2015, 20:09 »

"Реалността е огледало"
Ако не ти харесва, това което виждаш промени себе си, не образа в огледалото.
Един чичка беше казал нещо от сорта, че да се съгласяваш с официалните лъжливи версии е признак на не добро психично здраве. Е дааа, ама не, всички климат с глава, че е така, но щом им обърнеш гръб, с пълна сила действат точно както са им навили пружините, курдисали на дяволска вълна и промили мозъците, съзнателност нула, запетайка и пак неколко нули след нея. После всички реват оти, па защо, па как. Е те, всичко си зависи, пак от всички. Докато  търсите вината от вън, тя вилнее с пълна сила,  изтребва се све живо и вече диво, напълно подивело в царството на подчовеците.
-------------
Трият на поразия, дори това, което слагам тук и казано най-общо, ми харесва, чат пат, тук таме, защото повечето спускачи на истини са пак от същите, с нея зарибяват балъците, които налапват и най-малките кукички без отказ.
''''''''''''''''''''''''''''''''
"На десетина умни трябва да има един по-прост да им дава акъл."
Аз бих добавила: На десетинта нормални, по един луд, да им показва какво е нормално, оти защото нормалняците са си пълни саморасляци-ненормалняци, хахаха !!!
Дааа, няма нищо по-страшно от изроди, които се вземат за нормални, важни и овластени, па и се взимат съвсем на сериозно. Малей, ужас тотален, бегай та чак петите у газо удряй !!!
http://xcombg.net/index.php?topic=1257.0http://xcombg.net/index.php?PHPSESSID=nl5grvjc7cp0d6dn805pokh5v4&topic=1247.msg26362;topicseen#msg26362
Я колко интересантно !!!
Не е случайно, че на земята важат само законите на джунглата, вместо вселенските !!!
Не е случайно, че хомо сапьенса  остана без сапьенса и  стана най-кръвожадното хомо животно в джунглата !!!
Не е случайно, че се навъдиха безброй домашни любимци от всякакъв вид и род !!!
Дааа, няма нищо случайно и никога не е имало !!!
http://www.blitz.bg/news/article/344410
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
http://www.blitz.bg/news/article/344085
34.
roll22 юни 2015,
Да, и между другото щатите нямаха шанс да оцелеят, ако не крадяха хора - носители на по-чиста генетика от цял свят. Жалкото е, че не откраднаха тази генетика за креативни цели, не признаха, че оцеляват само заради кражбата на гени от цял свят, а се опитаха да унищожат източникът на собственото си благополучие. Малоумно ръководство имат САЩ ... крадци на умове - но заемът си е заем и те вместо да върнат тази благодат на света, от който откраднаха умовете, се опитаха да го унищожат. Голям грешка! Добре че не успяха да откраднат достатъчен потенциал, за да реализират малоумието си. Никой не им е виновен на паразитите.
Край на цитата.
Един добър пример за това, как не се придържат към вселенските закони паразитите, т.е. да използуваш някой, да взимаш от него, без да му върнеш заслуженото  и без благодарност даже, въобще все неща, които са в пълен разрез с вселенските закони и това винаги провокира много лоши последствия. Това важи не само в обща план за много хора, за цял народ, но и за всеки човек. Казано е, неблагодарността е голям грях и не взимай никога повече от това, което наистина ти се полага и имаш нужда, мисли и за другите с любов.
Впрочем,  те така са и почнали още с унищожението на индианците  и пр. и пр. та до днеска, единствено властта и парата ги интересува, които са деструктивни и сгромолясването е сигурно.
Още един пример тук за малко повече разяснение за да се разбере принципа на един важен вселенски закон и това не е ню-ейдж езотерика, а е доказана със вековете мистерика, ако щете.
http://podvodni.blog.bg/politika/2014/12/23/bylgariia-ima-nov-general-gubernator-bog-da-prosti-es.1324995
Последният коментар на анонимен е доста добър, макар че сам всеки може да намери безброй примери за потвърждение даже в своя личен живот. Мисля, че е много важно да се разбере, осъзнае това.
--------------
"Смелостта не е липса на страх, а да постъпваш правилно, въпреки страха."


http://xcombg.net/index.php?PHPSESSID=v6nllqi251279miem9aj71mnv7&topic=1245.msg26324#new
...Но чакайте има е трета част-в края на краищата "капана" не съществува просто за да постави населението "в услуга на" определен властник или за да се "нахрани" някакво "същество" с енергията получена при самоунищожението на "душите" ни.От това,което виждам има и много много по-голяма "адженда"(и именно заради това и започнах темата)-крайната цел е ДА СЕ ПРЕВЗЕМЕ СЪДБАТА НА ТОЗИ УЧАСТЪК ОТ ВРЕМЕПРОСТРАНСТВОТО.А това е нещо доста по различно от "просата" жажда за власт или желание за подчинение на всички ресурси на собствения интерес.По същество(колкото и да ми викате,че е невъзможно,ако се заинатите ЩЕ ВИ ПОКАЖА как е възможно)това представлява процес,който поставя всяко едно действие и последствие от него под контрол.Тоест,крайната цел на този капан не е просто да подчини другите съзнания на едно съзнание и то условно казано да "прави каквото си иска".Крайната цел е волята на това съзнание да замени оригиналният ПЛАН, който би трябвало ние да живеем и то самото(в някакъв изкривен извратен и себевъзхваляващ смисъл)да се превърне в СЪЗДАТЕЛЯ на този отрязък от времепространството,в който ние живеем.И мога да ви кажа,че който и да е отгоре се справя адски добре. и пр. и пр. ... Край на цитата
Има продължение много интересно, препоръчвам ви да го прочетете с огромно внимание, като ми е ясно, че не е за офчи мозъци.
По закона са синхронността явно, на това отдавна съм му хванала крайчето на червената нишка и много се радвам, че и друг си е дал сметка за това. Да добавя само, очевидно е де, че Заменките на планЪТ важи и за отделните човешки съдби, а за СЪЗДАТЕЛЯТ, съм го казвала много пъти по друг начин, че искат да се правят на богове и съответно създатели на нов свят даже нови светове и времеви пространства.
Дааа, за сега наистина се справят добре, но няма да стане и ще се провалят точно тогава, когато ще си мислят, че даже вече са победили и са отворили шампанското, но няма да могат да го изпият.
Това е от мен, кой както иска, така да го разбира, макар че ми е безпределно ясно, еденици са, тези които биха се заинтересували за този висш пилотаж, така да се каже и още по-малко биха го разбрали, нооо няма проблем, така или иначе  ще им гледаме ние орисията вече, а не те нашата и време-пространството ще им се измъкне незабелязано изпод краката, без да се усетят даже. В тази вселенска игра технологията не върши никаква работа, даже напротив.
СЪЗИДАНИЕТО НИКОГА НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПОСТИГНЕ СЪС СИЛА, ЛОШОТИЯ И  ИЗВРАТЕНОСТ !!!
Няма как да стане и няма да стане по изкуствен начин, а само по естествените пътища на любовта към хората. Със сила, власт и болни амбиции само може да се стигне до тотална деградация и нищо повече, макар че са го докарали до там с контрола, та всички им помагат и все пак ... няма да стане.
С вселенските закони  и естественото развитие на процесите не вървой, напред с рогите.
С любов зидаш, с лошотия разрушаваш, няма други варианти, лицемерщината само удвоява деградацията на използващите я. Казано е и това не са само думи на вятъра - "Каквото направиш на другите, правиш го и на себе си", макар и да не е очевидно на първо време, но винаги така става.
ИСКАТ ДА ИЗГРАДАТ АБСОЛЮТНАТА ИМПЕРИЯ НА АБСОЛЮТНИТЕ ВЛАСТЕЛИНЦИ, НО ИЗПОЛЗУВАТ ЕДИНСТВЕНО ДЕГРАДИВНИ МЕТОДИ И СЪЗДАВАТ СМЕРТЕЛНА СВЕТОВНА МРЕЖА, КАТО ОЧАКВАТ ДА ПОБЕДЯТ.
ДА СЪЗДАВАШ ЗЛОТО НЕ ОЗНАЧАВА СЪЗИДАНИЕ, А ТЕ ГО ИЗГРАЖДАТ ТУХЛА ПО ТУХЛА И СА СТРАХОТНИ СТРОИТЕЛИ В ТАЗИ ОБЛАСТ, НООО... САМО ДОТОГАВА, ДОКАТО НАКРАЯ ВСИЧКО РУХНЕ !!!???
НЯМА КАК ДА ОЦЕЛЕЕ ИМПЕРЛИЯТА НА ЗЛОТО, ОСВЕН ВЪВ ФАНТАЗИИТЕ НА НЯКАКВИ СИ НАПЪЛНО ИЗТЕРЯСАЛИ ИЗВРАТЕНИ СЪЩНОСТИ И НЯМА ЗНАЧЕНИЕ ДАЛИ СА ЗЕМЛЯНИ ИЛИ НЯКАКВИ ДРУГИ, ВСЕЛЕНСКИТЕ ЗАКОНИ ВАЖАТ ЗА АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ И НАЙ-ВЕЧЕ ЗА НЕНОРМАЛНЯЦИ ???
Това е.
http://enkade.blogspot.ch/2014/10/blog-post_5.html
Я хвърли един поглед тука ...


http://news.ibox.bg/news/id_69229581
samoray | 14.06.2015 11:15
Това е изкуствено разделяне на обществото на отделни групи по някакъв признак, важното е да се внася напрежение, може би политиците го спонсорират за да се размиват скандалите за кражбите им от всяка държавна поръчка. Парада ги спасява за 2-3 седмици поне, като го редуват в различни страни. Важното е да занимават активните граждани с такива глупости, другите и без това не са опасни за политико-олигархическата клика.


Регистриран на: 22.05.2006, 07:51
28. samoray | 14.06.2015 11:07
Че кой им нарушава човешките права, за да има нужда от парадиране? Това парадиране няма абсолютно нищо общо с европейските ценности, а е издевателство с тях, дори подигравка с тях. Свободата се тълкува като слободия. Моралът е също европейска ценност, здравото семейство - също е европейска ценност, с които парада очевидно не се съобразява.

Пропагандиране на сексуалност, каква европейска ценност е? Сексуалността е по-скоро функция на инстинктите и животинската ни природа, отколкото на човещина и прогрес. И какви права защитават при положение, че никой не им ги е отнел? Точно обратното, те отнемат правата на всички останали общности да вярват безрезервно в правотата на собствените си инстинкти!

Който се крие зад думите за демокрация и равноправие или е сексуален маргинал дърпан за носа или е някой, който управлява стадото с неясни засега цели. Но за мен това е чисто разклащане на основите на здравото общество.

Истината е, че някой има полза от парадите и това няма нищо общо с демокрация или ценности, някой желае обществото да изгуби идентичността си и да размие ценностите в някакъв мулти етнически, сексуално разюздан бълвоч, за да могат да се прокарват по-радикални идеи, предполагам. Иначе не виждам смисъл да се отделят грижливо толкова големи средства за организиране на тази безмислица
''''''''''''''''''''''''''''
"Педераст, педераст амааа с влаааст !"
http://xcombg.net/index.php?PHPSESSID=e4aab50egt2h3csebga9i8l8h2&topic=1236.msg26043#new
Нека бъда по-конкретен-бих искал да ви задам един въпрос.Какво става, ако има начин, по който можеш да отнемеш свободната воля на един индивид? Да подчиниш напълно мислите му и да не му оставиш никакво място за самостоятелни решения, както в света около него,така и в този вътре в него.
Аз мисля,че противно на общоприетия отговор, истинският отговор на този въпрос не е робот, а НИЩО!Точно така, ако имаше начин да блокираме напълно свободната воля на един човек, то от него не би останало нищо, той ще е много по-зле от дресирано животно или роб, защото и в двата случая поне имаме пряко участие на съзнанието на съществото в процеса. Животното няма орган, който да подслони съзнание, способно да разбере и да се противопостави на дресировката, а робът целенасочено знае, че ако не се подчини ще изгуби живота си или ще последва жестоко наказание, но и в двата случая има СЪЗНАНИЕ, което по някакъв начин на най-най-най-дълбоко ниво съзнателно участва в процеса. При животното това съзнание не знае какво прави, а при роба просто се съгласява с всичко, което му се заповядва, защото ТО самото  е приело, че така е НАЙ-ДОБРЕ за него. И в двата случая имаме свободна воля, просто начинът й на употреба е различен. И това, че робът осъзнава, че това което върши е неправилно, но просто твърде много го е страх да вдигне глава не означава,че не е ИЗБРАЛ да го върши. Пак имаме свободна воля, макар и в много изкривена и ужасна нейна форма. Мисля,че всички започвате да разбирате вече накъде бия!
Но представете си,само си представете за момент, че свободна воля НЯМА и едно съзнание се окаже в толкова голяма мъка от собствената си проява на свободна воля, че поиска тя да му бъде отнета. Да,с ериозен съм! Какво ще стане, ако на най-най-най-дълбоко ниво се появи такъв стимул, който да поиска собствената свободна воля на едно съзнание да изчезне?Huh?Самият му Аз поиска да се самоунищожи? И се откаже от собствената си свобода, от собствената си възможност да преценява информацията, която получава, от собствената си емоция, от собствените си способностти да избира каквото и да е било, от собствената си СЪЩНОСТ. То,тогава какво ще остане от него???!
Моят скромен отговор е НИЩО! То, това съзнание ще престане да съществува. Завинаги. Без избор
От следващия пост на същия с препоръка да прочетете всичко съзнателно и се замислите имате ли въобще още свободна воля :
..., но Аз вътрешно си знам,че крайната цел, на тези които дърпат конците е, да ни накарат сами да поискаме да унищожим собствените си души, като използваме най-свещенното ни право-свободната ни воля срещу самото него - ДА ПОИСКАМЕ ДА УНИЩОЖИМ СВОБОДНАТА СИ ВОЛЯ ЧРЕЗ НЕЯ САМАТА.
Това е простата истина, според мен и го виждам и тук сега на този свят. Край на цитата
Само преди няколко дена написах ето това, което е доста синхронично с горецитираното :


http://enkade.blogspot.ch/2010/01/blog-post_19.html
Не маловажната марионетка Горби Белязания разглоби СъСъСъРъто и остана само Ръто, а за България Ран-Ът, после започна тоталното заглобване на глобуса по-най бруталните възможни начини от глистите-глобалисти, които си въобразяват, че по този начин ще могат да се превърнат във някаква по-висша форма.
Е дааа, ама неее, глистовите им учени, дори не са в състояние, поне това да им обяснят, че от паразит, еле па глист, друга по-висша еволюционна форма не се полага, защото не заслужава, даже напротив, самоподлага се на ДЕГРАДАЦИЯ и деволюция тотална с дяволските си действията.
Дори и най-съвършеното генно инженерство не може да ги превъплоти в нещо по-висше, от това което са и на всичкото отгоре правят всичко възможно да пропадат още повече на още по-ниско ниво, ако въобще има такова. Съмнявам се, но нищо от мен да мине.
Решението е на една ръка разстояние, но те не го искат, такава им е природата - дяволска.
Ако не можеш да бъдеш НЕЩО, бъди приятел, съпричастен и съратник на НЕЩОТО, помагай му да се уголемява и разпространява и след няколко столетия може и да прихванеш НЕЩО поне да заприличаш малко на него.
Не случайно истинските българи никога не са заробвали някого, въпреки възможностите си за това със силата и моща си, което означава, че тяхната щедрост, благородство и великудушие е безкрайно, както си се и полага на всяко извисено същество.
Тааа, искам да кажа, че всяко паразитиращо низсшо същество има шансът да приеме НЕЩО  от истинските българи, без да бъде поробен, подигран, унижен или  унищожен, ако е приспособен и забрави низсшите си долнопробни навици на дяволска лошотия.
Езотериците казват каквото горе такова и долу, аз допълвам каквото в голямото, такова и в малкото, и обратното, което осъзнавам всеки божи ден, наблюдавайки живота.
Този процес може да го наблюдавате всеки ден и в своя собствен живот, от ъгъла на паразит или от ъгъла на негова жертва, все едно, важното е да схванете принципа.
Но неее, унищожението  е единственото действие на паразитите с всички възможни методи на цивилизацията, без да си дават сметка, че автоматически и те загиват след това.
Е да, ама не, малко акъл ама навреме, е казал българския народ, който е недостожим и само придържането му към него е спасението, а не унищожението му.
Лъжат цял свят, но най-успешно го правят със самите себе си и си вярват, че наистина представляват нещо, въпреки че реално са само едно голямо велико НИЩО !!!
Това че повличат след себе си милиони нищожества да ги следват и да им слугуват безприкословно не променя нищо в нищото, защото множеството от нищожества не прави едно голямо НЕЩО, а само едно огромно унищожително НИЩО.


.......................
'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
http://xcombg.net/index.php?topic=1007.msg25901;topicseen#msg25901
http://xcombg.net/index.php?PHPSESSID=jdlsir2frnem37bs11gs6086r5&topic=1223.msg25849#new
Технологиите не пеят тука,защото са взети от живота, но без корена на знанието. А дърво без корен съхне, ако някой не го храни.Не бъдете храна на тяхното дърво без корен.
 Cool
.................................
КАКВО  КАЗВА ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ, ПО ОТНОШЕНИЕ НА ЧОВЕШКИЯ УМ -
"ГЛЕДА, БЕЗ ДА ВИЖДА, СЛУША, БЕЗ ДА ИЗСЛУШВА, ДОКОСВА, БЕЗ ДА ЧУВСТВА, ЯДЕ БЕЗ ДЕГУСТАЦИЯ, ДВИЖИ СЕ БЕЗ ФИЗИЧЕСКО СЪЗНАНИЕ, ВДИШВА, БЕЗ ОСЪЗНАВАНЕ НА МИРИС ИЛИ АРОМАТ, И РАЗГОВОРЯ, БЕЗ ДА МИСЛИ. "   




 ^^^^^^^^^^^^^^^^
..."и може тъй да се случи,
слепец да те води по правият друм,
безчестник, на чест да те учи......."
..............
бай куран12 април 2015,
20:44
отговори
Гледаш го - КУЧЕ, а в очите - ЧОВЕК . Гледаш го - ЧОВЕК, а в душата - ПОМИЯР !
Край на цитата Продължаваm тази мисъл с : а в очите гааадняр, просто слугиняр !







3 ATM   (19 January 13 10:35 PM)
За ариите: Първо не всички бели индоевропейци са арии. От индоевропейците населявали цяла Европа в праисторическите времена постепенно се оформят три основни групи - в западната, централната и източната част на континента, които достигат различна степен на развитие. Най висока степен на организационно, културно и военно развитие според археологическите находки достигат най - източните индоевропейци, които наричали себе си "арии" - "айрия" на санскрит е „благороден“. Те са тези, които от причерноморските степи слизат на юг и формират древната цивилизация на Персия. На полуостров Хиндустан ариите не просто подчиняват местното тъмнокожо население, но създават трайни държавни организации водени от арийски аристокрация и духовенство, строга кастова система, полагат основите на религията и културата на ведическа Индия - свещенните ведически книги и древния език санскрит и т.н. Слагат началото на тибетската мистична култура, на Зорастризма в Балхара, на Будизма- първия Буда (посветен) произхожда от арийската аристокрация...Тяхната роля е на духовни и военни водачи, на цивилизатори и държавнотворци! Да, расите и народите, както и хората никога не са били с еднакви възможности, но МИСИЯТА и ОТГОВОРНОСТТА на тези, които превъзхождат другите в едно или друго отношение е не да заробват по слабите, а да ги ВОДЯТ към просперитет! Това са правили древните арии и БългАрии!И не само името на народа и няколкото създадени държави винаги именувани БалгАрия, не само Именника на българските канове , който сочи, че са потомци на арииския цар Навхудоносор или пък безбройните аналогии в имена, думи, музика, обичаи и т.н. доказват арийския ни произход. Най голямото доказателство, чии потомци сме са именно фактите, че нашите предци са били не само велики войни, но и духовни водачи и цивилизатори на половината Европа, че сме градили империи, в които няма роби, а всички са били свободни и се подчинявали на един закон! Византииски Тропарх от 999 година: "Те, българите, някога бяха най-справедливия от всички народи и от всичко на света почитаха най-много тези добродетели и сами достигаха голяма слава, а градовете и народите се присъединяваха към тях доброволно."

'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''


http://iankov.blogspot.ch/2007/07/blog-post_7548.html (от коментариите на Петър/


Мойто момче, когато Българинът най-накря се научи да говори и пише ПРАВИЛНО (!), тогава и Бог ще му въздаде !!!
С други думи - ако искаш НЯКОГА, КОГАТО И ДА Е... събитията (не НЕщата), ДА се случват така както искаш - ЗАПОЧВАЙ ВИНАГИ, ВИНАГИ и ВИНАГИ ИЗРЕЧЕНИЯТА СИ С "ДА" ! ..., а не както си започнал - "НЕ-ка" ?!

Толкова ли не сте в час, не мога да разбера ?
Какво значе НЕка, какво значе даНО, НЕобходимост... Алоуу - събудете се !

Не зная кой и кога успя да имплементира подобни СПЪВАЩИ БЪЛГАРСКОТО РАЗВИТИЕ ДОЛНИ и ГНУСНИ ДУМИ, но едно ви казвам - ако хората по тези географски ширини и дължини не се усетят какви ги плещят, съвсем скоро няма да остане ни един !

Апропо, глупостта "НЕ-ка" я има САМО (повтарям) - САМО в Българския език. Направил съм си лично разследване, и ако някой смята, че греша - моля да ме обори. Това е сатанистическа ВМЕТКА, която има целенасоченост като стрела ! За зрящите е повече от ясно накъде е насочена тази стрела - за да блокира и възпре всяка една Добрина ! Край на цитата


http://www.blitz.bg/news/article/328195
Свободна журналистика не съществува в Щатите. Има една стара поговорка, че най-старата професия е проституцията, а втората най-древна е журналистиката. Те си приличат изключително много. Работил съм в сферата на медиите повече от четиридесет години и съм виждал как, когато някой начертае определени граници, никой не смее да ги прекрачи. В журналистиката има изключително малко търсачи на истината и те обикновено са в конфликт със своите издатели, особено ако последните получават държавно финансиране. В края на краищата, такива журналисти биват изтиквани на последните страници или пък просто ги изхвърлят от работа. Край на цитата.
И пак да кажа, не е важно кой казва истината, стига да я видиш и осъзнаеш в реалното си съществуване, а не във виртуално-официалното.
Да защитаваш истината, не означава че защитаваш човека, който я изказва, освен ако не я отстоява в реално действие, открито и докрай.
Слугинярите-гадняри, когато искат да разводнят и овонят истината, винаги нападат лично носителя й, като му намират хиляди кусури, което е фасулска работа за тях, но и по това ще ги и познаете жонгльор-манипулаторите.


 ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
Ето и нещо, което аз съм писала в един блог и си позволявам да го сложа в тази рубрика :
Анонимен30.06.2008 г., 19:12:00
Чук-чук, пак съм аз и без това няма никой тук, всички предпочитат да умрът, без дори да си отворят устата, по истинската тематика, като например геносида.
Колко интересно, от геносида не се страхуват и умират като муй без глави, но иначе се страхуват да вземат отношение по своето собствено изтребление. Парадоксални работи стават по света, но това ще да е от програмацията и зомбажа.

От поне три години по форумите пиша за този геносид и никой не взима отношение, сякаш въобще не ги засяга и въобще най-важните информации се лизгат по полираните им мозъци и нищо вътре не пропускат, което също си има обяснение, вързано пряко и с геносида, защото пак от същите иде.

Геносидът си се разгръща от много години,но сега вече влезе, като че ли в последната фаза и започва да работи на бързи обороти като центрофуга и като спре, ще се види че вътре никой нема.

Геносидът досега се разгръщаше и сега му дойде времето да ни обгръща от всички страни, почти без да оставя изходи, освен за така дейните еничар-палачи, докато свършат работата, пък после и тях ще ги резнат, защото господарите не обичат живи свидетели на сатанинските им работици.

Геносидът си върви, но самоубийството и пиянството на един народ също. Сякаш вече нищо не е в състояние да го стресне и извади от тази кошмарно- неестествена неадекватност и смертелна пасивност.

ЕХ, ЯВНО, МНОГО ЛОШО НЕЩО СА ТОВА ПСИХОТРОПНИТЕ ВЕЩЕСТВА И ПСИХОТРОННИТЕ ГЕНЕРАТОРИ, АКО СЕ СЪДИ ПО РЕАКЦИИТЕ НА ХОРАТА ИЛИ ПО-ТОЧНО ОТ ЛИПСАТА НА ТАКИВА.
Иначе фърчът плюнки отвсякъде, но много внимателно, като рифове се заобликалят главните проблеми като геносида, например и най-вече откъде иде. Точно като едно време, когато никой не смееше да критикува великата партия любима, освен подставените клакьори, та и днес същата работа, но вече по отношение на световните ни господари. Комунягите затова и ни ги докараха да извършат подготвителната работа и те я свършиха, неам думи, направо перфектно ни модифицираха, обработиха и ошашавиха /по врачански/.

Колкото до Еврьосъюза той не само, че нищо няма да направи за нашето спасение, но ще хвърли още повече усилия, докрай да доведе геносида, по заповед на тяхните господари.

СПАСЕНИЕТО НЯМА ДА ДОЙДЕ ОТВЪН И НИКОГА НЕ Е ИДВАЛО. НИЕ, ВСИЧКИ БЪЛГАРИ СМЕ ЕДИНСТВЕНИТЕ, КОИТО МОЖЕМ ДА СЕ СПАСИМ ОТ НОВИТЕ ЕНИЧАРИ. ДА СЕ РАЗЧИТА НА ВЪНШНА ПОМОЩ Е ГУБЕНЕ НА ВРЕМЕ, ЕНЕРГИЯ И ВЯРА В СОБСТВЕНИТЕ СИЛИ.

НЕ СМЕ РЕШИЛИ, НЕ СМЕ ГИ ОТУПАЛИ, НООО ТРЯБВА ДА СЕ СЪЮЗИМ ВСИЧКИ ПОД ЕДНА ИДЕЯ И С РАЗВЯТАТА ОПАШКА НА КОНЯ,  ЮРУУУШ, ЕДИН ПО ЕДИН, ТА ДО ЕДИН, ВЪН ОТ НАШАТА СВЕЩЕННА ЗЕМЯ СЪС СИЛАТА НА ДУХА !!!
Данко http://enkade.blogspot.com/
Продължението е тук в коментариите, на който му се чете въобще
-----------------------------------
http://xcombg.net/index.php?PHPSESSID=mli0pts64e5f7ichu5e51dtcv7&topic=1223.msg25892;topicseen#msg25892


meander Технологиите не пеят тука,защото са взети от живота, но без корена на знанието. А дърво без корен съхне, ако някой не го храни. Не бъдете храна на тяхното дърво без корен.
 Cool
Край ни цитата.
Тези, които разчитат само на технологиите, така или иначе са обречени, не само на земята, но и в небесата !!! Колкото повече фъркат уверено и надменно нагоре, толкова повече пропадат и загубват човешкото и сам дядо Боже не ще може да им помогне !!!


http://xcombg.net/index.php?PHPSESSID=mli0pts64e5f7ichu5e51dtcv7&topic=1007.msg25901;topicseen#msg25901
Неактивен meander
Hero Member
*****
Публикации: 884
Пол: Мъж
"Муха влиза само в отворена уста"
« Отговор #96 -: Вчера в 19:08 »

 Grin
 Гласът на истината .
Смятам че гласът ти не е истина,ако беше щеше да посочиш източника на бедите.
Ето ти го-
https://sites.google.com/site/sajttnalubomircolakov/istoriata-e-minaloto-bdese---bdeseto-e-predstoasa-istoria/modelt-hazaria
Това е начина им на действие.Въпроса е кои етноси ще ги изгонят от теритрорията си трайно.Трудно е, но не е и невъзможно.По тоя начин разсипаха не една наша държава.Тая няма да могат.Не напразно нашите жени им казаха че ще гори земята под краката им.Е взе да им припарва.Русия(българия ) отдавна е надкрачена от тях.Путин(юда) показа нещо на всеослушание,и единственния му шанс е да възвърне българското в "русия",ако не, горят.Това им е последния шанс.В момента им гледаме поредното представление,но не хваща дикиш,затова пускат в действие ордите на исляма.И те ще изгорят.В момента Българите на които им попречиха да се прераждат, чрез копия и клонинги,са в духа и в енергийната част.И карат всичко на дюс.Вече има и слязли на Земята,в оригиналните тела.Панаира почна,Ще го разберат когато слезе нещо червено,и са я загазили от всякаде.Пижо и пенда не са само мартеници.
Така че идва кур отгоре и отдолу, и ще се съберат на кота нула.Язък им за скривалищата.А са напънат за война и някой им рита сателитите от небето,и мигат на парцали.
Тъй че всеки трябва да се ориентира със кого е.Няма лесно,и трябва и кураж.
Трета световна няма да има.
Всички са оставени да си *бат майката или да се присъединят към хората.
Не остава време,женското почна да завира,а заври ли .......!
Ако искаш да не ядеш оня, смени си ника, или говори истината.
 Cool
П.с. Безсмъртния полк е от типа -Късно е либе за катарзис.И ние сме дали нещо на света.Те знаят, а вие не знаете, че без наше съгласие нищо не може да стане от световен мащаб.В русия има милиони Българи,и не след дълго ще им се втричи плюнката.
Колкото можах, ти го смлях.
П.с. 2. Миналата година говорих с руснак,и той беше обиден от боядисването на паметника на съветската армия.Казах му просто,нашите герои нямат паметници,щото са в сърцата ни.Сложиш ли паметник(идол) на някой,считай го за умрял(енергиен вампир).Разбра ме,и го показаха.Техните умрели,имат снимки,и те го показаха на всички че са в сърцата им.Това е смисъла на Безсмъртния полк.Който иска, да тръгне срещу него. Wink
« Последна редакция: Вчера в 19:49 от meander » Активен

Ако кажеш истината, не ти се налага да лъжеш.
Ако не знаеш какво да правиш, ела на себе си.
http://xcombg.net/index.php?topic=1187.0
 meander
Балансът е мъжко, женско е вертикала, а правилно и неправилно е хоризонтала. И, когато си в баланс се получава равнораменен кръст. Колкото повече напредваш кръста се смалява и се трансформира на точка в окръжност.
Когато изучаваш ти само вземаш,е после си плащаш. А когато опознаваш вече даваш и получаваш. С жените си в пълно неведение, поради това, че ги изучаваш. Жената е, като глава лук, ако не си готов да ревеш кат магаре, стой настрана от тях. Край на цитата
Едно малко практично изводче от горенаписаното с голямо значение : никога не получавайте, каквото и да е то, без да благодарите ЧИСТОСЪРДЕЧНО и си платите, макар и символично, освен ако не искате да сте винаги дисбалансирани. Темата е много дълга, но става и само с търсене и опознаване единствено на себе си, грешка няма никога, това е пътя, единствения път, който трябва да бъде извървян, останалите са само прожекции на егото и нищо повече, освен страдания.
Да учиш и изучаваш е едно, да знаеш и опознаваш съвсем друго нещо !!!
Имитациите зубрат яко, копират, нали и те са били копирани и даже учени някои стават, знаещият се опознава, разлиства и преоткрива, това което в него е закодирано - космическо, истинско и вечно. Имитациите никога не могат отново да станат истински знаещи, нооо за съжаление, знаещите вече могат да бъдат превръщани в бездушни ОП-ове с кръцнати напълно космически връзки. Това е и най-голямото нещастие на тази жалка цивилизация, която очевидно сама ще се изтрие от лицето на земята, загубвайки напълно своята душевност, чувство за мярка и усет.
ОП-овете-марионетки  се оставят да им кръцнат космическите връзки, вместо те да си кръцнат вървичките, с които са ги вързали и ги опъват марионетистите.
Ще си позволя един съвет, макар и струва ми се безполезен, когато четете такива неща или каквато и да е истина, се опитвайте да се видите в тази конфигурация и вие самите от кои сте, колкото и да е неприятно, даже страшно. Е, при положение, че искате да евалюирате. Това е.


---------------------------------
37. http://www.blitz.bg/news/article/327421

Българин27 март 2015,
08:25
отговори
Теория на конспирацията няма, има практика на злото! Дебили, изпълнени с омраза към човечеството, и с милиардни банкови сметки рушат света, като за тях нормалните човеци са просто биологичен материал ("лош матриал" както се изрази един туземен техен "събрат"). Този "лош матриал" може да бъде лъган, краден, избиван чрез нелекуващата, а само поддържаща съществуването на човека съвременна медицина и фармацевтика, тровен чрез всякакви вредни храни, заливащи пазара, т.е. да е обект на пълна експлоатация и бавно или бързо унищожаване от същите тези развратни дебили, управляващи света и пълнещи си гушите от нещастието, което причиняват на другите! Това го изпитваме на гърба си и трябва да си напълно зомбиран, за да не го осъзнаваш и да говориш за някакви си "теории"! Без съпротива на злото нещата отиват на пълно изличаване!
http://www.blitz.bg/news/article/326397
24.
Аха22 март 2015,
08:33
отговори
До коментар [#9] от ХА-ХА-ХА

Нима не знаеш какви са етапите на Новият Световен Ред. Няма как да стане едно правителство отведнъж, хората няма да искат. Първо трябва да се създадат регионални такива. Как? Ами много просто създават се първите и останалите държави "уплашени" от еднополюсния модел създават сами структурите в другите региони. След това светът се управлява вече от 4- 5 региона, който сами по себе си лесно могат да преминат в ръцете на капиталите /мислиш си, че в БРИКС има само капитали с идеалистични цели ли?/. Населението може да не иска да отдава суверенитета на държавите си, но при положение, че вече има регионални структури някъде, нямат избор и ще трябва и те да си направят, ако искат да са конкурентоспособни и да имат политически глас /уж/. Най-лесния начин да принудиш някой да направи нещо е да го накараш сам да го поиска. Светът е сцена и всички сме актьори в нея. Край на цитата
 " Най-лесния начин да принудиш някой да направи нещо е да го накараш сам да го поиска." - това е железният принцип за манипулация на баш-майсторите, който прилагат на всички нива и за всичко при това. Внимание !!!


http://xcombg.net/index.php?PHPSESSID=ulff15kfph9sl0or7rh39lhr76&topic=45.msg24915#new
 bg2
Full Member
***
Публикации: 233
« Отговор #162 -: Вчера в 19:04 »

Чудя се за две неща. Първо - как решиха, че намереният артефакт е чинийка на Ной и второ - защо Библията трябва да се счита за достоверен исторически източник? Undecided
Цялата история със Сим, Ной, гените и другите подобни сензации ми намирисва на опит да се "побългари" еврейската митология. Със същия успех може да се измисли каквато и да било друга теория. Примерно за Енки, Орионците, Тангра и прочие. А и защо по тукашните земи да вярват в Яхве, след като това си е юдейско божество? По логично ми се вижда вярванията по тукашните земи да са били свързани с местните езически традиции. Легендите за Орфей, Залмоксис, Митра и другите култове. Край на цитата
Първо унищожават после идва имитацията и еманацията, ама нъцки рано или къно балонът се спуква !!!
http://xcombg.net/index.php?PHPSESSID=ulff15kfph9sl0or7rh39lhr76&topic=45.msg24915#new
meander
Hero Member
*****
Публикации: 866



« Отговор #158 -: Вчера в 23:11 »

 Grin
Я, са ми кажи,колко от тях са българи, а не хазари-Юди?
 Cool
П.п.Ако не знаеш, най голямата тайна е ,подмяната бг.населението с оп.,клонинги и останалая сволоч.Ма беше.
Живи и здрави. Край на цитата
 
Една голяма тайна, която всеки би могъл да открие, ако наистина го иска, като почне от себе си да я разнищва и развие кълбето с червената нишка, защото никак не е трудно, дори и за гореизброените !!!???
http://xcombg.net/index.php?topic=1021.msg24905;topicseen#msg24905
Неактивен meander
Hero Member
*****
Публикации: 865
Пол: Мъж
"Муха влиза само в отворена уста"
« Отговор #10 -: Днес в 10:01 »

 Grin
peppone1
Аз съм скептичен към така рекламираните индигота и кристални деца.Живота е шарен,ние сме шарени,т.е. многоцветни.
Моноцветното не е за хвалене.Още повече че индиго се ползва за копиране.Бях в един форум на индигота,даже и ма цапардосаха с индигова енергия.
От опит знам че който може го прави, който не може приказва.Основния(правилен) начин за учене на другите е личния пример,но  без да обясняваш.Българите от много време сме спрели да обясняваме,и да учим другите.Що? Ми основно това ни е тежката "карма". Сега сме с друг акъл-Повече никого не пазим и спасяваме.
Лечител за да помогне на някой,не трябва да му вкарва никаква енергия,камо ли любов и светлина.А да помогне на болния да се справи сам.
Относно това дете.Ми той си е дете какво го развяват като  мечка на панаир.Да стане на 21г. и да си гледа женската работа.А тя е да множи и преобразува мъжка енергия.
Мъжкото трупа енергия а женското работи с нея .Женското може да преработва негативна енергия,и не е нужно да се кикерчи  по форуми и сбирки.
Друго всеки който почне да изсветлява  го атакуват,много трудно е тея малките да се опазят.Да не споменавам и др.работи.
Обърнете си внимание на вас,и не се хващайте на лозунги като -Любов и светлина.
 Cool Край на цитата. С червеното съм подчелтала това което най-много ми хареса, без да коментирам, много дълга тема, много дълга за изясняване, затова пък много кратка за изпълнение - личен пример и самосъзнание, нищо повече.
http://www.blitz.bg/news/article/323430
53.
qawsed7 март 2015,
01:08
отговори
До коментар [#18] от MGM
Поредния саботаж,срещу Путин.Гложди ме едно съмнение.
Срещат се в Мола,двамата и решават да освободят шофьора и тръгват пеша.
Глождиме че убийците са знаели, че ще решат да вървят пеша и са го причакали.
Значи ли че ,Анна Дурицкая е изпълнила задачата да го заведе там и естествено
следва загубата на паметта. Край на цитата
Елементарно д-р Уотсън, но всички се правят на ебани гяволи, нооо нал са си  слугиняри, са свикнали не само да манипулират, но и да бъдат манипулирани във всеки един момент и за всичко. Едва ли някога човечеството е живяло в такова лъжовно безвремие - направо в абсолютното му измерение и ПАДЕНИЕ на абсолютно всички нива и във всеки един момент, независимо за кой, за какво и за кога. Само да не ме разберете грешно, говоря само принципно и за принципите, които прилагат баш-майсторите във всичко и за всички, няма значение на коя точка на планетата се намирате.


http://news.ibox.bg/news/id_2077663871
        3. Син на Слънцето | 05.03.2015 06:42        
В Етиопия биле открили първия човек? луд!?!?! не разбирам бой ... понеже данайците - днешните гърци напродошли на балканите от там - между 17 и 15 век преди новата ера от етиопия... и от тогава не моеме да се отървеме от тая цигания....
Та той едно време Европейският Също се появи на картата на Европа за първи път между РОДОПИТЕ и село ВИЗАНТИЯ... там беше ЕВРОПА.... там за първи път се появи това ИМЕ....
(((((ЕВРОПА))))) на името на нашия ОРФЕЙ..... нали знаете ОГЛУПЕЛИ.... затъпели от ЧАЛГА... цигарен дим.... мътна ракия.... тъмна зенева чорба... че на ОРФЕЙ брат му се казваше МУЗЕЙ... и от там са събирани всички ТОРове(исТОРия) в МУЗЕИ по Плоската ЗЕМЯ...
Та дойдоа през 17 - 15 век преди новата ера ДАНАЙЦИТЕ от Етиопия.. Те не бяха Арийци, а Семити от клона на Сем. Стъпиха по нашата Земя и АХНАХА..... Намига Гледат там е дъщерята на ТАТИ ..и започнаха да я оплождат, да крадат наще ЛОЗЯ... и ко тана Градът на нашият цар АТИ... Дъщерята на АТИ - се превърна в АТИНА... и почнаха да се хилят УХИЛЕНО... към нас и викат всичко Що е Ваше е НАше.... и почнаха да четат и записват всичко от дясно налево.... и Що стана.... От името на нашият Герой ОРФЕЙ стана ЙЕФРО, ЕВРО, ЕВРОПА, ЕВРЕИН.... и почнаа да си режат ПИШКИТЕ в знак... че не - Ние Белите ХОРА - децата на Бог ХОР, ХОРАТА дет танцуваме ХОРО и пееме заедно в... ХОР в почит към (((СЛЪНЦЕТО))) наше, а те гърците биле по - божествени луд!?!?! от нас ...Ний ХОРАТА - Децата на Бог ХОР ...Ний ((((( Ziezi ex Quo Vulgares )))))Българите Легионите, Войните на Зевс....по ВЪРХОВЕТЕ НА БИЛОта .. на планините водехме Бой с безпощадната СМРАД напридошла на ТАЛАЗИ... ГРАЧЕЩА и промиваща МОЗЪЦИ... та ни смениха и имената на Седемте БИЛО върха с които се ОТБРАНЯВАХМЕ... и написаха че не се наричат БИЛО а ОЛИБ...грачещите не произнасят Б.... правят го на П.... и стана ОЛИМП.... Второто БИЛО... в РОДИНАТА - РОДОПА там където ОРФЕЙ свиреше на АРФА... се превърна според ГРАЧЕЩИТЕ (ГЪРЦИТЕ) на ОЛИМП... ОРФЕЙ и си го присвоиха и стана гръцки... та напук на всичко ОРФЕЙ от АРИЕЦ го направиха на ЕВРЕИН - ЕВРОПЕЕЦ с ЕВРО ПАРА В РЪКА... с резана ПИШКА..не знам дали и на МУЗЕЙ - брата на ОРФЕЙ и на него му резнаха в книгите символично ПИШЛЕТО...

..... Та Братя Българи (((( ХОРА )))) ..деца на Офей... събирайте ТОРта по МУЗЕИТЕ ... за да може с нея тая измислена ЕВРО ПАРА ... да не може да покори нашият ЛЪВ...
А защо в герба ни е ЛЪВ... понеже там горе на БИЛОТО ХОРБЕЛ тамо дето са СЕДЕМТЕ РИЛСКИ ЕЗЕРА, там дето ИЗВИРАТ ЧЕТИРИТЕ РЕКИ да напояват нашата БИБЛЕЙСКА БАЛКАНСКА ЗЕМЯ ОПИСНА В БИБЛИЯТА на АДАМ И ЕВА... там живееха ЛЪВА и МЕЧКАТА ЗАЕДНО.... Понеже Лъва го изтребихме по времето на Римските Игри по нашите .. ЗЕМИ.... нашият Български Герб е Три ЛЪВА.... на нашето САМАРСКО ЗНАМЕ е ЛЪВ ... и ПАРАТА ли се АНРИЧА ЛЕВ....

....Стандартно Българско Биволско Сърце Домати на ТАТИ...
........... и Мляко от Биволица на МАМА ... България!

http://bgistoria.jimdo.com/%D1%81%D0%B5%D0%BC%D0%B8%D1%82%D1%81%D0%BA%D0%B8%D1%8F%D1%82-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B8%D0%B7%D1%85%D0%BE%D0%B4-%D0%BD%D0%B0-%D0%B3%D1%8A%D1%80%D1%86%D0%B8%D1%82%D0%B5/

Присвояват, Гризат, и превземат историята на Бялата Раса..
''''''''''''''''''''''''''''''''''
"ФАЩ-истка провокация." край на цитата ... демоно-крадци-я, ман-и пулация, депопулация, чевреизация и пр. и пр.
http://www.blitz.bg/news/article/322537
20.
Сало Упало2 март 2015,
11:42
отговори
Какво има да му нищят.
Ето едно абсолютно случайно съвпадение:
Посланник Тефт е назначен в Грузия и набързо е убит опозиционера Гамкурелидзе.
Посланник Тефт е назначен в Украйна и набързо е убит опозиционера Гонгадзе.
Посланник Тефт е назначен в Русия и набързо е убит опозиционера Немцов.

Епитаф на гроба на Немцов:
"Парите бяха да правиш революция, а не да ги пилееш по курви, така че почивай в мир" подпис "чичо ти Сам". Край на цитата
Хахаха, а какво казаха от чичотомовата колиба, ох пардооон, от бялата барака за холо-кост-ирането ???
https://anonybulgaria.wordpress.com/2015/02/22/%d0%b5%d0%b2%d1%80%d0%b5%d0%b9%d1%81%d0%ba%d0%be-%d0%bb%d0%be%d0%b1%d0%b8-%d1%86%d0%b5%d0%bd%d0%b7%d1%83%d1%80%d0%b0-%d0%b8-%d1%82%d0%b0%d0%b1%d1%83%d1%82%d0%b0-%d0%b8%d0%bb%d0%b8-%d0%ba%d0%be%d0%b9/
„Умният начин да се държат хората пасивни и послушни е да се сложат ясни граници за спектъра от допустими мнения и да се разреши широко обсъждане вътре в тези граници, като дори се окуражават най-критичните и дисидентски възгледи. Това дава на хората чувството, че имат свобода на мисленето, докато през цялото време основанията на системата се подсилват посредством ограничаването на обхвата на обсъждането.
Край на цитата
Тука е най-тънката част на проблема и най-червената линия, която да не се забравя никога от четците, които бързат да се възхищават от писачите строго регламентирали се в точно определените граници, поради което никога не ги санкционират, нито трият.
В тази връзка искам и да кажа, че е видимо, дори с просто и много късогледо око, че не е важно дърдоренето, а всичко онова, което става на официално ниво, там е номера, всичко друго е само прах в очите на оффцете, които си живеят с оффче умиление в илюзията, че са свободни. За мен лично е по-страшно да си имаш работа с програмирана оффца, отколкото с някой баш-майстор, той поне знае какво прави и защо, което не може да се каже за останалите., пълна ужасия.
Та така, пак идваме до лафа:
 " - По делата ще ги познаете", а аз добавям :
- По  приказките и тегленето на локуми в точно определените граници  ще преброите оффцете, вечно мякащи и блеещи, но никога свободно действащи и никога не надхвърлящи себе си.
Впрочем, за юдете е ясно, но нещо за така наречените люде, всички си трайкат защо са им станали  слугиняри и това устройва прекрасно баш-майсторите.
Е, те тука е баш-проблема деее, нооо всички се преструват, че не го виждат, защото ще трябва да се огледат, а картинката е многооо ужасяваща.
Това е во кратце, колкото до дългата червена нишка сами си я навъртете с едно по-далечно виждане и предвиждане, защото историята се повтаря. Очевидно за последните двехиляди години човечеството нищо все още не е научило, освен да слугинясва, без да мисли.
Нищо деее, ще се повтаря, докато най-накрая се научи или окночателно се затрие.
http://www.blitz.bg/news/article/319389
Alexey Izmirliev · Top Commenter · Music Director at Bulgarian Chamber Orchestra / БКО - Добрич
Счупването на писалката в турския съд означава, че подсъдимия ще бъде осъден на смърт... Има някаква символика в жеста на Путин. Край на цитата.
Включат ли символиката, дори и да е фалшификат, работата става винаги много сериозна, очакват се тежки времена за целокупната оффча световна маса. 

http://www.dnes.bg/world/2015/02/13/kyrvava-bania-ili-mir-sledvashtite-48-chasa-sa-reshavashti.254380,2
Кхан

Основната победа Путин спечели още миналата година - и тя се нарича Крим. За значението на Крим няма да говоря, защото темата е необятна. Американците искаха Крим. Те пет пари не дават за Украйна, защото вече извозиха всичкия златен резерв на Украйна - 40 тона злато - в Мурика, във Федералния Резерв. Сега ще оставят страната да потъне в глобалистичен хаос, населението ще бъде заробено от МВФ и останалите...горката Украйна, това е старата българска земя....Разгледайте картата на източна Украйна.. Край на цитата
Паръта им прай борбъта.
Прочети още на: http://www.dnes.bg/world/2015/02/13/kyrvava-bania-ili-mir-sledvashtite-48-chasa-sa-reshavashti.254380,2
http://www.blitz.bg/news/article/319377

Kiril Gumnerov · Top Commenter · ИУ Варна
В тази война загуби единствено Украйна. Останалите спечелиха. Русия получи всичко, което искаше - справка исканията на Путин от преди 2-3 месеца. Дори получава повече от поисканото в началото.
САЩ получиха нови 5 военни бази в различни точки на бившия соц. лагер. получиха и нов пазар на оръжие, както и експериментална територия в Украйна за шистови проучвания.
Евро-лидерите по традиция не получиха нищо съществено, освен съмнителната чест да се бият в гърдите, че са осигурили мирния процес. Но пък Европа загуби маса пари от санкциите срещу Русия.
А, загуби и България. Загуби пари заради санкциите, загуби още суверенитет заради новия команден център на НАТО и базата в Шабла и като капак стана мишена на руските ракети. И срещу това не получихме НИЩО!
Е, има ли по-големи идиоти от нашите политици? Край на цитата
Центарът винаги получава, това което иска и е в плановете му.
Този който създава марионетките винаги печели, защото им дърпа конците на всички политически марионетки, единствено както на него му е удобно, така че ... нищо ново.
Това че оффчите маси от всички световни кошари не виждат крайните цели на всичките дяволски маневри на марионетистите също е предвидено, та нали затова е световната конспирация, която ги е превърнала и превръща вече още в зародиш, в една сгъстена, неадекватна, зомбирана и първосигнална двукрака сбирщина.
Айдеее, време е  зелените чорапки да  пуснат халограмите с извънземните нападения на зелените човечета,  за да си изиграят с един удар номера с налагането на НъСъРъ-то нарсано отвсякъде, но достатъчно достоверно за оффцете и да се приключи с цирка. 
Ха, изглежда, че прибързвам малце, ще искат сигурно още около две години време с локални военни огнища да поограбят и додестабилизират  всички държави по един или друг начин, докато стигнат до епичния момент да сложат ръка на цялия свят достатъчно пооредял, да по-лесен контрол.
Извод: Всички политически лидери са марионетки и, който и да адмирирате ще сбъркате. Важното е ясно да разберете, каква роля на всеки от тях е дадена, как я изълнява, докато му дърпат конеца и каква е крайната цел на данданията с дрънкането или използуването на оръжията или дрънкането, мрънкането и шишалкавентето по разни преговори, като този в Минск. които са само за печелене на време, за да се преустройват силите, хахаха за бавно или бързо реагиране, според ситуациите и крайните цели на всичките тези дяволски занимания.
http://www.blitz.bg/news/article/318691
'Mitko Petkov Ivanov · Top Commenter · CA
Това е част от доктрината на новия световен ред. Да противопоставя православие срещу православие. Продължава да действа доктрината на Алън Дълес от 60- те години,по всякакъв начин да се унищожава Изтока,тоест Православието. Доста време,братя!, Ставайте и да изметем американо -еврейската мафия и нейните лакеи, български безродници от Родината си!. Край на цитата
Това е цялата дяволска работа, най-схематично казано и никога не трябва да се забравя при положение, че се стигне да защита.  Няма Путин, няма Разпутин, няма Опушен вурст, цялата работа е на друго ниво.
Ако разпарчальосат православието напълно, после ще пуснат ислямистите да го доликвидират, както и след това останалото християнство и после ще ликвидират и тях защото са само маши /по скоро зомбирани и програмирани фанатични машини за убиване/ и ще потриват ръце доволно за перфектно извършения план без да си цапат ръцете.



. Майтапчия23 януари 2015,
12:00
отговори
Еври дей - мърдер дей! Край на цитата
Може и по-добре да се каже с малко повечко фантазия и едно  в допълнение, както и някои други букви, но ще ви оставя сами да го направите, тази страница е за вас читателите, може и да ми хареса, макар че тук никой не смее да си покаже носа, всички от от/о/борите на оффцете, с особено много промити мозъци и вързани на особено много яки вървички.
...................................


http://www.blitz.bg/news/article/315734
Коментарите на Април 1925


"С риск върху ми да се срутят камъни и дънери,отново казвам: тази не е моя война, както нито еднавойна не е моя! Защото нямам нито една причина заубиване,а имам хиляди причини за любов. Това изречениекрепи наклонената и пропукана стена на света, както яподпира, облегнат на нея онзи, койточака своята любима. Онази, която пали звездите набезнадеждно мрачното небе."
''''''''''''''''''''''''''''''
 “Щастието е тогава, когато това, което мислиш, това, което казваш и това, което правиш, са в хармония.”“Винаги се стремете към пълна хармония на мисли, думи и действия. Винаги се стремете към изчистване на мислите си и всичко останало ще бъде наред.”
В този ред на мисли, трябва да е ясно, че  едно да говориш и друго да правиш нарушава преди всичко твоята собствена хармония и те лишава от щастието, като всъщност се оказва бумеранг.  Осъзнаването на това е изключително важно, особено в днешните времена и, ако не мислите за другите, поне за себе си го направете. Оправданията за лошотията са колкото и хората по земята, а добротата е една едничка - горката.

'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
Просто инфо, което не бих казала, че ми харесва, но е полезно да се знае при събиране на пъзлите, за малцината, които ги бива за виждане на цялостта на Проблема на Земята.
http://www.blitz.bg/news/article/312349
25.
Sherbimi Informativ Shteteror7 януари 2015,
22:38
отговори
Племето БЕДРИ чистокрьвни иракски вавилонски евреи разселили се в днешните земи на Дагестан Чечения Кавказ и най много в столицата на Азербайджан -Баку под името джохар харари -или в превод от иврит горски -планински евреи -на еврейски иврит БЕДРИ-значи забавен развлекателен намазан .в ДНЕШНИ ВРЕМЕНА най-популярните ГОРСКИ ЕВРЕИ са Йозеф Джугахараршвили -Йозеф Син на Горския Джехуда -баща главния равин на цял Кавказ .Президента наТурция-РеджепЕрдоган-баща грузински горски евреин от Батуми -Грузия доенме приел исляма.Тансу Чилер-Министьр Председател на Турция-грузинска горска еврейка от Аджария чийто родители приели Исляма и емигрирали в Тюркие.Иранскияпрезидент който макар яростно иска да унищожи Израел -майка му е вавилонски еврейка от12 племена на Израел-племето на Рубен чийто наследници и днес обитават раойните около Ирано-Иракската граница. ЛЛ
Вьншния Министьр на Русия-Сергей ЛаВров -майка полу рускиня полу -грузинка баща арменски горски евреин с корени от Ирак-Вавилон .На иврит Лавров -Лаабаров-значи Финансово Изобилие .Шеф на Руския Енергиен гигант-Сергей Кириенко-по баща Яковлеич Израельтель . Украинската политичка Юлия ТиМОШЕнко -баща арменски горски евреин заселил се в Литва и Украина.Кеворк Кеворкян-арменец с вавилонски произход с Еврейско име КЕБОРК-на иврит льснат гладьк копринен .Левон Хампарцумян -Левон -на иврит еврейски окачам кука крива кукичка Хампар-бьрз Удар отмькваване ЦУМ-бьрз много бьрз.Рафи Бохосян -арменски горски евреин Рафи -на ирит Лекувам Бохос-на иврит промотирам представям .Антон Хекимян -арменски горски евреин ХЕКИМ -ХОКМА на иврит МЬДРОСТ РАЗУМ пьрвата дуна на ськращението на НАЙ тачената Еврейска Религиозна Организация ХаБаД-Хекима-Мьдрост Бина-Разум Даат-Знание
Забравих да спомена и името на покойния грузински горски евреин милиардер БЕДРИ Патракатрашвили спонсор на президента Микхаил Саакашвили.Бедри Патракатрашвили е-убит от рускитеГРУв луксозната си апартамент в Лондон отровен сьс Содиумен Флуроцетат-евтина отрова която предизвика бьрз инфаркт и дори най опитния патоанатом не мои да разбери ко става
http://www.blitz.bg/news/article/312436
. АНТИЦИОНИСТ8 януари 2015,14:25отговори

,
Няколко милиона мишлета
гледат шока на франсетата,
а кукловодите потриват ръцете
и си пият питиетата!


http://news.ibox.bg/material/id_1858482656/fpage_4/#clist
Регистриран на: 26.02.2013, 21:24

46. gorunq1965 | 07.01.2015 15:01
И кой ви е казал че са мюслита?
И кой ви е казал че България се управлява от Българи?
И кой ви е казал че Ислямска държава е ислямска?
И кой ви каза че живеете в демокрация?
И кой ви каза ...... смешник
Край   на цитата
Тааа такааа, пак висша режисура за нисшата офча маса, която очевидно много бързо изпада в страхова еуфория и забравя уроците си. Офцата си офца, каквото и да става, все оффца си остава. Прочетох хиляди мнения по франкофонски и български форуми само двама от тях са реагирали адекватно и не блеят офчо в тон с останалите нещастници смотани и напълно изтерясали.

https://anonybulgaria.wordpress.com/2015/01/04/%d0%b0%d0%bd%d0%ba%d0%b5%d1%82%d0%b0/

К О Й каза:





Скинер твърди, че човек е предсказуем, както всичко друго. Единствената трудност е в това, че ние все още НЕ сме разработили средства, за да узнаем ЦЯЛОТО негово минало. Щом научим ЦЯЛОТО му минало, лесно ще предскажем ВСИЧКО за него. Скинер е прав, ако вземем под внимание факта, че ВСИЧКИ хора, с които е работел, са предсказуеми. Той експериментирал със стотици хора и открил, че ВСИЧКИ те са механизми (биороботи) и в тях НЯМА нищо от това, което се нарича свобода. Ето защо досега в цялата човешката история е имало само една форма на управление – ДИКТАТУРА, защото човек досега е само един механизъм-БИОРОБОТ на ШЕПА хора. ДИКТАТУРАТА няма нужда от свободни хора, тя ВИНАГИ има нужда САМО от биороботи. Винаги ЦЯЛАТА власт на ШЕПА „хора“ – това е ДИКТАТУРА и причина за превръщането на човек в биоробот. При ДИКТАТУРАТА съществува ВИНАГИ отношение на ПЪЛНА зависимост на биороботите (хората), наложена ВИНАГИ от ШЕПА господари, тогава възниква робството (ДИКТАТУРАТА), което е и до днес. Когато някой се МИСЛИ за по-висш от останалите и ТВЪРДИ, че Вие сте длъжни да го СЛЕДВАТЕ – това е ДИКТАТУРА, а не демокрация. Именно това се случва от хиляди години за човек – ШЕПА „хора“ които МИСЛЯТ, че са по-висши от другите и ВИНАГИ твърдят, че Вие сте длъжни да ги следвате. Ето защо човек досега е само един БИОРОБОТ. Дали биороботът може да стане човек, може, но ако биороботът ВИНАГИ мисли, че ВЕЧЕ е станал човек, това НЯМА как да стане, нали. Робе, поздрави системата.
Край на цитата
Куманизъмът като Кума Лиса хитро-хитро подготви народите от социалистическия лагер за следващия програмиран етап - демо-крадци-ята, демо-кретенизацията, демо-демагогията и демо-деградацията, който естествено е далеч по нетърпим и заробващ, но и логическо продължение на предишния. 
Най-голямият проблем е, че след него идва последният етап от разработките и плановете на баш-майсторите - тоталната роботизация, което означава с прости думички, едно единствено нещо - абсолютното робство при това технологическо, за цялото човечество. Докато напълно вече офчясалите двукраки съсредоточено се делят на партии, фракции, световни сили и прочее простотии, процесът на технологическото заробване върви с пълна сила и очевидно незабелязано в цялата офча надпревара и мандалото клопне окончателно и завинаги.
Очевидно, Фрагментирането във всичките му проявления е велика измишльотина на дяволските изчадия и не позволява на оффцете въобще да видят крайните цели на заниманията, докато сменят кошарите с побеснели напълно офчарски кучета и  офчарете-властелинци - дяволските любимци.
Мъъъ дааа, човечеството отдавна е изпуснало червената водеща линия на живота си и цялостта си, оставяйки се да го вържат на конци и да го мърдат като най-вулгарна марионетка насам-натам и нагор-надол ошашавено, изгубвайки междувременно напълно човешката си същност и превръщайки се в демоничен продукт, напълно подвластен и още по-лошо - роботизиран абсолютен РОБ.


http://xcombg.net/index.php?topic=969.15


blade
Newbie
*
Публикации: 34
« Отговор #19 -: Вчера в 21:48 »

 Самото християнство в момента има малко допирни точки с това което е проповядвал Исус. Римската империя виждат в него голяма заплаха тъй като последователите на тази тогава секта са твърде много. Така решават този дефект да бъде превърнат в положителен ефект и създали имитация на христовото учение в този догматичен вид.Tова било най-лесното решение за контролиране на тази огромна маса последователи на Христос.За да могат да бъдат накарани езичниците да приемат новата религия по-лесно много от празниците и обичаи в паганизма били инкорпорирани в християнството като например Коледа. Край  на цитата.
Имитацията открай време е билап силната страна на Силните на деня, а днес е направо върхът на капелата, не остана нищо истинско двукрако. Много неуки учени със страховити технологии работят по въпроса с пълна сила, при това изключително успешно. Проблемът е, че успехът им ще се окаже и техния окончателен крах и ще станат на пух и прах в недавечните времена, защото напълно се забравиха и започнаха да се мислят по-големи и от Господа.
Е, да ама нъцки !!! Да бъдеш ГОСПО-ДАР на света не е дадено на долнопробните помияри, които точно за това искат да докажат обратното с безподобнта имитация, но не става номера така, а с ТРАНСФОРМАЦИЯ И ЕВОЛЮЦИЯ. Ама ха де, къде у властелинец-помияр подобен напън на промития му мозък ???
Нищо де, като го напнат божествените закони, ще се сети, но ще е късно чадо недорасло и неевалюирало, само имитиращо истинското. Със сила и имитация нищо не става, освен да се деградира и разпада.
Страшкоу
Hero Member
*****
Публикации: 1149
Пол: Мъж
САМО НУ ПАГАДИ!
« Отговор #35 -: Днес в 13:34 »

Нещо и от мен: Ако в текстовете на стария завет се казва - Не убивай, то по време на война, църквата и свещениците, изпращайки войниците, завършват с думите - Бог да ви благослови? - това нещо ми е доста непонятно.
Или пък каква е логиката себеподобни да се убиват взаимно, а в същото време всяка една страна да смята, че бог е с тях и им помага?

Сещам се и нещо друго: Избраният народ с битки и проливане на кръв, изпълнява заръките на бог, за да достигнат до обетованата земя. И в същия този стар завет, кратко са написали - Не убивай. Самите противоречия, излиза че доказват подмяната на текстовете, през различните етапи на развитие в християнството.
http://xcombg.net/index.php?PHPSESSID=nus1037gek2md16gmmee75phk7&topic=969.msg24127#new



http://www.blitz.bg/news/article/308091
. miby13 декември 2014,11:15отговори
До коментар [#9] от доволен
Разлика между знание и мъдрост има голяма. Мъдростта е умението да комбинираш информация. Знанията са фрагментирана информация. Мъдростта е дефрагментирана информация. Идеалният вариант е, когато си успял да свържеш всички знания, които са постъпили в единен информационен модел. Тогава той става завършен и придобива цялостност . Край на цитата Да, ама нъцки, мазачите пак замазват положенито за разположението и преустройването на силите, като междувремено правят тест на населението, доколко е зомбирано и може още да отреагирва.


"Само от добър приятел става качествен предател! " - Една максима, която всеки може да си докаже, при това без много усилия, стига да иска и да му стиска да влезе в реалността на живота.
"Надеждата вижда невидимото, чувства неосезаемото и прави невъзможното!"




http://www.blitz.bg/news/article/307238
Рационално и пресметливо9 декември 2014,09:41отговори

Георги Марков е един разочарован от" реалния социализъм ремсист".Имайки несъмнен талант той направи на пух и прах нравите и битието на този тъй наречен социализъм, но това въобще не означава,че е долюбвал западната демокрация.Нищо не се говори и пише за това,че през последните си години е започнал да разнищва и лицемерието на английската псевдодемокрация.Боейки се от таланта на Марков МИ-5 превантивно го уби за да не прикове на позорния стълб и великобританското лицемерие и фалш,а той беше започнал да работи в тая насока.Ако бай Тошо искаше да го убива,той щеше да го убие много по-рано преди да съсипе репутацията му.Трябва да се признае,че историята с Марков е отлична операция на МИ-5 - в точното време.Британците изтсискаха таланта на Марков за да дискредитира социализма и когато дойде ред Марков и тях да разнищи го убиха - рационално и пресметливо в типичен британски стил.                 
Край на цитата. Че е бил, бил е и на двете разузнавания и точно поради това е разбрал, че им дърпат конците от едно място и е започнал да ги разнищва нещата, без да си даде сметка за  смертелната опосност по това време за подобна ИСТИНА. Е така е, и най-умния си е малко прост !!!
Четейки за наши и чужди шпиони и контра шпиони разни истории, отдавна съм установили, че всички са ги ликвидирвали, след като са открили, че всъщност работата им е нахалост, поради простичката причина, че от едно и също място ги командват.
Да не забравяме и, че най-талантливите и светли умовде са и най-любимите жертви на ония там от пирамидата, с оцъкленото око на връо. Кой точно е получил заповед да го ликвидира не е толкова важно, дали МИ6, КГБ или ДС е само подробност, важността е, кой е вдзел решението и е задействал една от тях, като най-удобна за замитане на истината.
Това е, няма ала-бала в голямата централа и по-важното е какво става в нея, всичко надолу е само безпаметни слугиняри и нищо повече, които не заслужават толкова внимание, освен като убийци, манипулатори, програматори и агенти на съдби.

http://budha2.blog.bg/drugi/2014/12/07/.1300256 Тук в темата за скопците най-накрая си пише черно на бяло, че всички четат едни и същи рапорти и заповеди, така че ... на съда е ясно, да влезе убития и сда имаш поне ясното съзнание, че всичко е една голяма ала-балистика-кабалалалистика  и се дирижира от един център. http://lyubomircholakov.blog.bg/politika/2014/05/22/bil-geits-plashta-za-noviia-totalitarizym.1267312

За  джаснатите Ню-ейджънси и за тенгрианската Астана, център на същите /най-накрая на експозето/??? Нещо много въпроси се отварят по въпроса, който отдавна съм поставила тука, за тези които са си направили труда да прочетат цялата тема. Колкото то тези, които търсят само евтинки най-паче жълти сензацийки и нищо повече, четейки по диагоналите, е най-добре да забравят този блог, че хептем ще им се размъти редката  суроватката у главата.

-----------------------------
 Au pays des voyants les aveugles sont rois! В страните на виждащите слепите са царете.


Нуждаеш се от власт, само когато искаш да сториш нещо вредно, в противен случай любовта е напълно достатъчна да накара всичко да се случи. - Чарли Чаплин.

Чети, отзад напред, защото допълвам често тази рубрика !!!
Е вече не е така, не мога да пиша а най-отпред , а тия които блокират ич на са уред.


Един български поет е казал : "Ще има пак звезди и кучета  ще има,  виещи към тях, като преди ... " Край на цитата.
http://www.conspiration.cc/
http://www.ivanstamenov.com/2010/06/1746/
За Билдеризвергите !!!
https://forum.tisitova.com/viewtopic.php?f=3&t=318&start=40
Има интересни пъзли за снаждане !!!???
http://www.conspiration.cc/
http://www.xnetbg.com/new/forum/index.php/topic,14174.msg206533.html#msg206533
Спорт-Здраве4
Публикации: 927
Земята и междугалактическата политика
« -: Вчера в 05:05:48 » 31.05.2010
-------http://www.conspiration.cc/-------------------------------------------------------------------------
От много време си задавам въпросите :
Защо не ни завземат веднага ?
Защо ни позволяват разни неща ?
Защо са позволили да се стигне до тук ?
Защо действат именно по тези начини ... ?

Не се е намерил някой да отговори смислено, даже и най-запознатия с темата си няма и понятие от възможни адекватни отговори. Не съм срещал нищо написано, или споменато, освен констатации, основани на откровени субективни спекулации.

А очевидно тези въпроси се въртят около нещото, което ние на този етап не схващаме и което по ирония изглежда да е тъкмо най-важното от всички неща.

Конспираторите, когато бъдат заговорени на темата на тези въпроси обикновено разгръщат мащабни отговори, които се размиват до неузнаваемост, а някои от тях дори отказват да се замислят за тези въпроси, тъй като предпочитат да запазят подредения вид на цялата тази информация в главите си, отколкото отново да се впуснат в подобни въртели.

Докато пишех тази тема в Езотерика, посветена на Отворените и Затворените пътища, ми хрумна един възможен отговор на горинте въпроси.

След като човек е прочел и осмислил цитираната тема, може да се замисли, че може би пътят за нашето тотално завладяване и поробване просто е Затворен за тях. Колко е просто.

Ние, както и те и всичко съществуващо, сме част от самоорганизиращата се вселена. И редът в момента е такъв, че пътят, по който ни се случват всички онези неща от мрачните фантастични филми, просто е Затворен. А може би е дори Черен, но това може да се определи само, ако сме запознати със събитията в междугалактическата политика.

Димитрий Верищагин разглежда особени случаи на Затворени и Черни пътища, в които даденият път може в последствие да бъде трансформиран в Отворен, след като се изпълнят редица условия и се извършат редица неща.

Това ми звучи много просветляващо, защото правя много бърза и проста асоциация със смешните ритуалности, обредности, символичности и прочие простотии, с които тайните общества боравят.

"След като се изпълянят определени условия и като се извършат определени неща..." Това не е ли дефиницията за ритуал?

Не е ли абсолютно логично, ако те искат нещо, свързано с нас, но пътят им е Затворен, да се опитат да го трансформират в Отворен?

И най-вече ме интересува въпроса "За какво по дяволите става дума с тая банална вибрация, честота, честотни експерименти, замърсяване на магнитния фон на Земята, житни кръгове, честотно програмиране на дадени райони и прочие глупости, които не намират разумна обосновка толкова време?"

Ако направя моментална асоциация с темата за Отворените и Затворените пътища в Езотерика и особено на частта, в която откритията на Дейо и Харамейн допълват разработката на Верищагин, че всъщност Отворените и Затворените пътища се коренят именно в природата и законите на гравитацията...

Нима не е очевидно и логично, че ако даден път за извънземните е Затворен...
...те ще се опитат да го трансформират в Отворен именно чрез вибрации и честоти (звукови, гравитационни, магнитни, духовни и тн..), поради факта, че тъкмо вибрацията на дадена честота, е корена на гравитацията, която пък е корена на съдбата, свободния избор и възможното и невъзможното в лицето на Отворените и Затворените пътища ?
Край на цитата

Страхотно прозрение, според мен, важен пъзел. Не ме интересува човекът, който го е прозрял, така или иначе не мога да го познавам и това не е важно въобще
ТЕ /но не извънземните,според мен/ се опитват и да намерят, и да отворят някои Централни Врати, някои от които се намират и в България.
За сега удрят на черна линия, нооо да видим до кога. За голямо съжаление, пътят към човешките мозъци вече е напълно отворен. Колкото до душите, направо ги купуват, без много церемонии. Технологията може и да им помогне, но не би трябвало да им се позволи.

Дааа, но иди обясни на учените добичетата, трайно впрегнати да дърпат машинерията.
Няма нищо по-страшно от учено говедо !!! Учени приказки приказва, но хомота не отхвърля и продължава да дърпа колата през калищака.
На всяко говедо може да му напълнят главунята със каква ли не разумна ученост, но малцината са тези, които все още си имат връзката с космическите сили и притежават изначалното ЗНАНИЕ,единственото важно, за да си остане Човекът - Човек, а не учена, цивилизовано хищно звероидно, на конци дърпано.

HAARP (Активна високочестотна програма)със сигурност не е само, за да предизвиква земетресения и урагани. ТЕ никога не каат най-важното, като пускат някоя и друга истина за прах в очите на овцете. Трябва да е ясно, че когато уж случайно пропускат топ-секретни информации, тогава пробутват най-голямите лъжи и манипулации и хората в еуфорията, че са разбрали нещо особено важно фактически биват много добре и отново измамени.
Един вид, пускат ви една голяма истина, за да не видите най-голямата !!!

http://www.xnetbg.com/new/forum/index.php/topic,834.255.html

Инфо за Царичина, като малка връзка с Вратите на Планетата към Вселената, с отворените и затворени пътища. Всичко е навързано, но голямия трик е да свържеш правилно отделните сегменти. Трудна работа, но не и невъзможна !!! Може и да са установили наистина, че е твърде рано, пътя не е отворен още и се иска доста работа, за да сменят вибрацията.
Едно е сигурно, според мен, че са отмъкнали баш майсторите, които винаги са били истинските командири на военните от цял свят, много важни находки. И все пак, ако вратата не може да бъде отворена още, това което са намерили няма да може да им послужи много, освен за повече информация.

http://www.xnetbg.com/new/forum/index.php/topic,3023.15.html

И тука става въпрос за вибрации и честоти !!!???
За един друг умишлено "забравен" и изтрит от световната академична памет гениален физик-самоук и контактьор от най-висока класа – американецът Джон Ернст Уоръл Кили.
Истинските учени, никога не фигурират в листите на научните академии и задължително рано ги ликвидират, след като им откраднат откритията.
Много интересно и трудно сглобяемо, но си заслужава да се поразсъждава по въпроса.

http://www.xnetbg.com/new/forum/index.php?topic=9419.msg207322#new
Сателитчета фъркат по цялото небе, четат мислите на овцете !!!
Защо никой нищо не пише за митилявите овце, които са цвъкнати да четат мислите срещу сребърниците на Елита ? Е и какво, ако дойде моментът да четат мислите на всички овце от паството на Земята и установят окончателно тоталната си власт над тях, после какво ще правят ? Освен да се гръмнат, едва ли друго ще им остане да правят.  Да деее, но къде ти логика у маниакални глави ?

http://eltimir.ucoz.ru/photo/dupki_v_zemjata_i_drugade/27
Тука снимки на разни дупки по различни места планетата Земя.
Баш-баш та баш майсторите би трябвало вече да си пуснат една реклама:

"Пробиваме дупки всякакви за отрицателно време за смяна на вибрацията и подмяна на планетата"
Очевидно тектоничните оръжия се претърпели голямо, направо свръхразвитие през последните 20-30 години.

Няма да се учудя, ако пробият един ден Земята от единия до другия край, да става течение като в главите на овците. Колко му е да се центрират два лъча от два сателита и се срещнат под земята и хоп, опаланка Земята готова да се наниже като медалионче. Сигурно сега правят синджирчето, което ще трябва да е бая длъжко и ячко, за да си я окачат на яките вратове.

http://www.youtube.com/watch?v=5QT46LGcz9w&feature=player_embedded
http://www.youtube.com/watch?v=5QT46LGcz9w&feature=player_embedded
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3026171


http://news.ibox.bg/news/id_1880321195
"Но хвалете, не бойте се, хваленето не иска хляб и топли обуща, а за лъжите не вземат мито. Вашата стока се продава без акциз и полицейски надзор."

"... пигмеи, които са се покачили на необозрими кокили и посягат със своите къси умове да уловят месеца за рогата и пеят баладични песни, но не за да
 събудят народа си, а да се чуят и порадват на гласа си". Христо Ботев

Не мисля, че един титан на мисълта, на перото и действието има нужда да бъде коментиран. Той просто изпълва пространството, обзема мисълта и спира дъха, дори на нищожествата, вечно покатерени на кокилите. За голямо съжаление тяхната низост е толкова голяма, че никой и нищо не може да ги накара да осъзнаят нещо толкова просто и велико, че не катеренето и стъпването на нечии глави ги прави по-високи от другите, а извисяването на ДУХЪТ. Но как горките да го извисяват, като го нямат ???

Ето и един коментар, защото бездушните имат нужда от разяснения, макар и нищо да не е в състояние да им възвърне душевността.

"Пак празнуваме деня на Ботев с много шум и високопарни дърдорения и така продължаваме да се отдалечаваме от него не толкова във времето, а в същността му. И кои най-много го празнуват него, свръхчовека? Май тези, които най-трудно могат да се нарекат човеци.

... А ние имаме Ботев - той и учи на свръхчовека, и действа като свръхчовек, и умира като свръхчовек.

"... В нашето объркано, безсмислено и пошло време, за да разберем какво става, трябва да анализираме и оценяваме и като Ботев. А, за да излезем от порочния кръг, в който се въртим отдавна, да действуваме като него. Да помогнем на и тръгнем след свръхчовеци, които ще направят ръцете си на чукове, главите си на бомби и и кожите си на тъпани и ще излязат срещу стихиите.

За такива неща трябва да се замислим на 2-ри юни, празника на свръхчовека Ботев, а не с пищни светски глупави тържества да го обезсмисляме и обезличаваме."

"... А за тези, които не виждат връзката на написаното по горе с Ботев, а и Левски и другите национални герои и мислители за освобождението ни, само ще подскажа, че основната цел на тяхната борба е била спирането на националното ни обезличаване, а не за материалното плюскане, защото тогава българите са били сравнително добре материално. Защото още Иисус е казал, че само с хляб няма да живее човека, ако не иска отново да стане добиче. А кой ни дели отдавна на хора и гои /работен добитък/ и защо, би трябвало да знаете."  Доню Д. Донев

Дааа, да празнуваш е едно, да осъзнаваш е съвсем друго нещооо !!! Да деее, но без душевност, дори празнуването се превръща в лицемерна мимикрия, силно напудрена, така типична за марионетките !!!
Не им се сърдете, за марионетките, празнуването е свръх  постижение, след угодническото изпълнение на всяко задвижване от марионетистите.
От парцалена кукла човек отново не може да стане. Най-доброто би било, като тях да не ставате куклета, като ги катурнете от сцената. Така както са се окикерили на кокилите, няма да е никак трудно !!!??? Не се впечатлявайте от височината на кокилите, а от рошавото пионче цвъкнато най-отгоре !!!

http://www.xnetbg.com/new/forum/index.php?topic=3903.msg206839#new

Докато парцалените куклета се разхождат важно-важно с кокилите, кокошлетата зобат златните зрънца, разхвърляни тук-таме по интернета или в някоя и друга книжка, ако не друго поне със съзнание да посрещнат стихията !!!
Все пак не забравяйте, че непрестанното заливане с лошо предсказания има за цел да внушава безизходност и примирение всред масите. От всеки си зависи как да мисли, а не какво и да използува инфото за осъзнаване, а не за предопределение и отчаяние.

ТЕ МОГАТ ДА ИСКАТ ВСИЧКО, НООО НИЕ СМЕ ТЕЗИ, КОИТО ТРЯБВА ДА РЕШАВАМЕ БЕЗ ДА СЕ СТРАХУВАМЕ !!!

http://www.ivanstamenov.com/2010/05/1383/
http://www.ivanstamenov.com/2010/03/942/
http://zahariada.blog.bg/novini/2010/06/03/seizmichnoto-oryjie-koshmaryt-na-bydeshteto-nastoiashteto.556316


Очевидно, смисълът на думата "умен" е изцяло подменена и с обратен знак, като всичко останало в Матрицата. И кое му е умното на поголовното наблюдение ? Умно би било точно обратното, хората да правят всичко, без да бъдат наблюдавани и поради това задължавани, да бъдат научени да правят всичко със съзнание, желание и любов, а не защото са принудени. Дааа, но тогава Дяволът, няма да има възможността да си упражнява властта и се кефи от това. Колко е жалък така наречения човек в тази технологично развита цивилизация ???!!!

В тази връзка ми идва на ум и една друга дума "модифициран", която често употребявам и всъщност по-скоро означава, изроден с тенденция връщане към животинското, направо изрод със силно умение за мимикрия, за да имитира успешно, че е човек с много жантиес. В близките времена, когато започне урагана, маските ще паднат и ще се видят истинските лица всички изродили  се в дзверове-примати, които се явяват мнозинство днес на планетата Земя.

http://www.xnetbg.com/new/forum/index.php/topic,14071.msg207147.html#new
Няма такова нещо като "сиви". Тези които виждат сиви са отвлечени хора, на които се губят моменти, краткосрочни спомени и т.н. Това се пречинява от две неща. Първото е лъчево оръдие разработена от американските военни. Чрез силен и насочен ел. магнитен импулс. В мозъка навлизат малки електрически частици. Мозъка се изключва(да не кажа рестартира). Човек изпада в кома и губи съзнание. После се инжектира фенобарбитал. Някаква операционна упойка в големи количества. Точно това впоследствие причинява краткосрочната загуба на памет. После след неповече от 30 минути. Пациента(жертвата) е принудително събуден. За да го събудят понякога се налага физическо нараняване. Докторите след операция бият шамари на пациентите. Така и облечените в костюми причнияват болка на човек, за да го събудят. Напълно дрогирана жертвата не може да разбере разликата между човек със и без костюм(маска). Всъщност маскировката е толкова добра, че просто нямам думи. Вижте видеото, което съм постнал за руския филм и сивите.

Сега пак някой няма да повярват. Още преди случката в Розуел. Има масова инсценировка. НЛО на едно американско крайбрежие е засечено. От земята воените го обстрелват и осветяват с големи фарове. Има и снимка на светещ обект и няколко фара насочени към него. Тогава започват и военните операции в джунглата(Виетнам). Има ли война има и сиви. Бре, бре, бре

Тия американци почитат толкова този ден на престрелка, че всяка година се събират и пускат фоерверки, обличат се с униформи и прочие. Там на това крайбрежие...

Винаги тайнствени обекти преди война нападат Америка. Те сами се нападат тия хора. През 10-20 години си пускат по някой НЛО. После или има война или правителството отпуска пак няколко милиярда за секретни военни проекти.

Не могат да намерят вечния живот. Не могат да открият, как да прехвърлят съзнанието си. Не могат да преминават свободно от този в онзи свят. Това ги тормози вече хиляди години. Един по един си отиват, за да се изправят пред Синовете Божии. Ние ще съдим всеки един от тях. Поединично! Няма да имат тази подкрепа, както тук на Земята. Понеже голи идват на тази Земя и голи си отиват. "Там" няма технология, коята да вземат със себе си и да ги предпази от съд.

Тези, които крият истината, правят лъжи и войни. Те ще бъдат съдени от Бог и всички добри хора ще бъдат свидетели. Всички СВЕТИИ ще имат един глас и никой няма да има различно мнение. Затова и присъдата ще бъде справедлива.

На много хора им се иска да не е така. Даже си вярват и казват, че никой не може да те съди. Няма такова нещо. След като тук на Земята не си се научил да обичаш с чисто сърце. Да помагаш на нуждаещите се. Да не причниваш болка и страдания на другите. Няма нужда от твоето нормално съществуване. Душата на човек из начало е безсмъртна. Така за едни започва нов и вечен живот в светлина(постоянно черпиш познания от Иисус Христос, Св. Дух и Бог Отец). В Царството всеки ден е като сватба за добрите хора. За тези, които не са заслужели започва живот извън Неговото царство. Всеки ден е като погребение и смърт. Един празен космос. Една празна вселена. След няколко милиона година. Душата разбира, че наказанието е "отхвърляне". Човешкия дух разбира, че е изгубил връзката си с БОГ. Тогава не ти остава нищо друго освен да плачеш. Понеже малкото дете, като се роди прегръща майка си и заобичва силно родителите си. Когато обаче родителите се отделят от бебето, малко дете... То почва да плачи за тях и да ги търси. Край на цитата.

Няма сиви, има сива овча маса, която се оставя да я водят на заколение и нищо повече !!!

Не търсете доказателства, по-скоро се научете отново да чувствувате, къде е истината  и с нея заедно да вървите !!! Лъжата рано или късно ще ви изиграе лоша шега и ще ви съдят заедно с нея !!!

http://www.xnetbg.com/new/forum/index.php?topic=1702.msg207142#new
http://www.xnetbg.com/new/forum/index.php/topic,14230.msg207182.html#new
http://www.ivanstamenov.com/2010/06/1753/
http://www.bnews.bg/article-10407
http://www.davidicke.com/index.php/
http://www.davidicke.com/forum/

The David Icke Newsletter Goes Out On Sunday


The antidote to the madness of Mind is the knowing of heart. It is what we call 'love', though no word exists, not even a vibration, which can capture the meaning of love in its Infinite, stillness and silence.

Mind thinks it knows love, but it is blind to its true immensity, numb to its music, its poetry, its All Knowing. Rumi wrote:

Those who don't feel this Love
pulling them like a river,
those who don't drink dawn
like a cup of spring water
or take in sunset like supper,
those who don't want to change,
Let them sleep.

This Love is beyond the study of theology,
that old trickery and hypocrisy.
If you want to improve your mind that way,
Sleep on.

I've given up on my brain.
I've torn the cloth to shreds
and thrown it away.
If you're not completely naked,
wrap your beautiful robe of words
around you,
And sleep.

We talk about the 'conscious' Mind when Mind without true Consciousness is unconscious. Most of this 'world' is unconscious as it - unconsciously - follows the programs of Mind believing them to be self-awareness and personal 'choice'. Yet it is only reaction to program, like a computer reading a disk.
Mind is the vehicle for Consciousness - but the 'car' has become also the driver. Край на цитата.

Всеки прави каквото може, повече или по-малко заблуден, манипулиран и на конци дърпан. Цялостта на Истината никой няма да ви поднесе на тепсия и мисията на живота ви трябва единствено от вас да бъде изпълнена.
Търсете парчетата от пъзела, навсякъде където чувствувате, че ги има, независимо от източника, дори да е самия Дявол рогат и се опитвайте да ги слепите по-най верния начин. Каквото стане, стане, ако не следващия път, важното е да търсите начини да оправдаете идването си на тази земя и да не живеете като най-обикновена овца -доена, стригана и рупайки трева единствено по дяволската програма.

http://www.conspiration.cc/
http://www.bnews.bg/article-10674
Първо скениране, после през сателита към оператора и опаланка ставате бита карта, всеки помисъл на екрана и игра на манипулация от дяволска по-дяволска!!!
http://катwww.xnetbg.com/new/forum/index.php/topic,9419.msg207366.html#new

Тази информация за сателитите е вярна по принцип, но в нея има и мнооого манипулация и внушения, които въобще не са вярни, като например, че се следят само хора посочени от разни богаташи с възможности. Истината е съвсем друга, намерете си я и представлява една много стройна програма, в която по принцип влизат всички, но някои особено много.
Джокер: който зло не мисли и душата не си продава, автоматически се третира като особено голям враг на Дявола и го подлагат на абсолютен терор не само от сателитите, но и на земята във всекидневния живот от долнопробните им слугинажи.

И такааа, като овладеят и мислите на овцете, какво ще правят с тоталната си  власт над тях, освен сами да се гръмнат !!!??? Не бойте се беее, преди това Дядо Боже ще се погрижи да си получите всички възмездие !!! Чисто и просто няма да станат нумерата на темерутите, ако ще дори да е една минута, преди окончателната им победа да мерда.

http://www.mecanopolis.org/?p=17813

И така, технологията на палачите се развива невероятно бързо с едничка цел, изчезването на човека и тотална власт над това, което ще остане от него, един вид роботизирано парцалено кукле.

http://www.conspiration.cc/

Дори само заглавията и кратките отметки под тях да прочитате, ще ви стане ясно, колко абсолютно всичко е фалшификат марка и направо зашеметяващо. Всички говорят, но съзнанието напълно липсва, което означава, че майнд контрола има пълен успех.

http://www.xnetbg.com/new/forum/index.php?topic=14262.msg207693#new

И какво друго, ако не истинската наука е подменена с разни шмекер-плагиати и подлоги в услуга на Дявола за някое и друго званийце !!!???

http://www.conspiration.cc/
http://erigkan.ucoz.ru/news/minaloto_oshhe_smrdi/2010-06-16-655
"... И аз искам същото. Да бъда свободен и да нямам врагове. Само че осъзнавам невъзможността на своето желание. Врагове нямат робите, те имат господари. Срещу свободните се протягат множество вражески ръце. И тези вражески ръце искат все нещо да отнемат от свободния. Било имуществото, било труда му, било свободата му. Ето защо робът е лоялен, политкоректен гражданин, а свободният е Воин." Край на цитата.

Да, но с малката поправка, че робите нямат Господ-арии, тях ги владеят роб-овлад-елци-маняк-властолюбците. Истинските Господ-арии нямат роби никога и  на земята са дошли като божии наместници, управляващи народа си единствено според божиите закони.

Свободните днес Хора в този свят на роби са най-преследваните, най-неоправданите и с най-много врагове !!!
Манипулаторите-властолюбци се грижат много неистово, полагат неимоверни усилия и дяволски способности, така че свободните Хора, колкото и да са малко, да бъдат обградени само и единствено от врагове, без изключение, защото са носители на Идеята на свободния и божествен Човек. Свободният им дух се явява, сам по себе си,  враг номер едно на робовладелците и те го атакуват като такъв нон-стоп отвсякъде на военния принцип на обгръжението, на пълното блокиране и капсулиране. И понеже са свикнали да се възползуват от всичко, междувременно превръщат такъв Свободен Човек в експериментална лабораторна мишка, за да могат да си изградят стройна система за блокиране и унищожаване бъдещите  свободни хора, още в зародиш. Генното инженерство работи усилено в тази насока с пълна пара, както и размиването на ДНК-то чрез добре оркестрирани женитби и кастриране фактически на възможността за раждането на още един свободен дух на Земята, който да  мъти водата на дяволските същности, решили да превърнат всички в роби, при това роботизирани.
Това е во кратце положението и червеното конче, което не трябва никога да се изпуска, ако не искате да се изгубите в непроходимата и безмерно голяма информация на инфото днеска. Всичко останало е само бла-бла-бла и отклоняване от същността.

Или си роб и се нагаждаш, за да приживееш някак си, без да имаш врагове и забравиш, че Дяволът  твоя най-голям враг  ти е промил мозъка, или си свободен и  на практика никога не ставаш слуга на Дявола, каквото и да става, обкръжен винаги с врагове !!!

СВОБОДАТА Е ИЗПИТАНИЕ НА СЪДБАТА !!!
СВОБОДАТА ДАРОМ НЕ СЕ ДАВА, А СЕ ИЗКУПУВА С ИЗПИТАНИЯ !!!
СВОБОДАТА Е МИСИЯ, КОЯТО ТРЯБВА ДА БЪДЕ ОСЪЗНАТА И ДОКРАЙ ИЗПЪЛНЕНА !!!
МИСИЯТА НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД Е ДА ПОКАЖЕ, КАКВО Е РЕАЛНО СВОБОДАТА И НА ДРУГИТЕ И КАКВА Е РАЗЛИКАТА МЕЖДУ ВЛАСТЕЛИН И ГОСПОДАР, МЕЖДУ РОБИ И СВОБОДНИ ХОР-А !!!
ЧОВЕК НАПОЛОВИНА СВОБОДЕН НЯМА, ИЛИ СИ СВОБОДЕН ИЛИ СИ РОБ !!!
КОГАТО ДЯВОЛЪТ РЕШИ ГОСПОДАР ДА ГЛЪТНЕ, ВИНАГИ СЕ ЗАДАВЯ, ЗАЩОТО НЕ Е ЛЪЖИЦА ЗА НЕГОВАТА ДЯВОЛСКА УСТА !!!

Много е проста тука логиката. Няма как да нагълташ  безнаказано пратениците на Бога.
Колкото до Господ-ариите и тяхния народ български, те не искат никой да погълнат, да поробят и над него да властуват, а само да живеят и творят според божествените закони.
Точно това ги превръща в птицата Феникс и винаги се възраждат от пепелта.
Дядо  Боже е вечен и неговите деца също са безсмъртни !!!
Това че успяват да ни изпепелят, съвсем не означава, че могат да ни победят !!!

Парадоксалното е, че днес повечето се смятат свободни, въпреки че влачат робски топузи на краката си, робуват на всичко и рядко могат да си позволят лукса да извършат нещо важно, което е наистина тяхно, единствено тяхно решение и желание.
И още по-парадоксалното е, че точно свободните хора са, в социалния смисъл на думата, превърнати във роби на системата, обкръжени отвсякъде с дяволски изчадия.
За свободен дух затвор няма и робуването, макар и като роб да го третират  не му е възможно.
Целта на вражеското обкръжение е, да го пречупят и да го превърнат и него в роб, като всички останали нищожества.

На това изпитание малцина издържат, но и един единствен на Земята да остане, ще е нещо, защото с него ще пребъде и Идеята, макар и в една единствена божествена искрица, която може да пламне един ден с пълна сила. Дяволските изчадия го знаят и затова се впрегнали цялата наука и всичките си безброй слугинари в изтребването на свободните духом Хора.

Как да знаят пустите му зли сили, че в момента, в който изчезнат Хората и Господ-ариите, истинските и свободните, ще изчезнат и те самите ? Както на науката им, така и на самите тях, напълно им се изплъзва невидимия божествен свят.
Как да знаят горките, че божественото не се допуска да проникне в дяволското, инааче нямаше и да са дяволи ???
Колкото и милиарди да хвърлят, за да открият с Куул-лайнарския им ЦЕРН божествената частица, обречени са на тотален крах и завинаги.
Как може на една дяволска същност да й мине през главата, пълна само с дяволска злина, простичката истина, че ако хвърли, например, тези милиярди и невероятни усилия за реално подобряване живота на цялото човечество, може и на практика да схванат какво е това божествената частица, която им е стоплила вкаменените от Злина сърца.
Да откриеш божественото чрез рационалното, на което е подчинена изцяло науката,  та това може да мине през главата само на една дяволска двукрака същност !!!???

Примерите са много, но дяволите още повече и нямат никакво намерение да се превърнат в божествени същности. Напротив, стават от черни по-черни, с всеки изминат ден.  Толкова по-зле както за дяволите, така и за цялото човечество, което се е оставило да бъде изцяло заробено и е загубило напълно способността си да опази поне малкото оцеляли свободни Хора.

Божественото Наказание ще е и за робите и за робовладелците еднакво, защото са вплетени в Едно цяло !!!

 И това ми хареса :
http://www.xnetbg.com/new/forum/index.php/topic,13210.msg208507.html#new

Все по-популярно става това, виждам как все повече хора се занимават с тази тема - да анализират, да гледат филми и филмчета, да четат и пишат за тайните на света, за конспирацията.


Виждам обаче един проблем. И той е закодиран в названието "Теория на Конспирацията". Първата думичка - "Теория".
Проблемът в Теорията на Конспирацията е това, че е теория.

От известно време насам се запознах на теория с неща като: нефт, банки, виртуални пари, дълг, световно правителство, елит, Билдерберг, нов световен ред, микрочипове, депопулация, здравна конспирация, флуор, зараза, ГМО, военен контрол, ядрени оръжия, всякакви експерименти като chemtrails, HAARP, mind control, супер-войници, тайни общества, религия, Луцифер, Масони, Илюминанти, Темплиери, фалшив тероризъм, 9-11, 2012, календари, цивилизации, символи - всевиждащото око, 1$, пирамиди, числа, Матрицата, Дан Браун, медиен контрол, сгради концентриращи енергия, Бурж Дубай... още сатанински ритуали, Кабала - Мадона и Бритни Спиърс, евреи, Израел, свещени джамии в Израел, и всичко това водещо до наглед фантастични неща като извънземни населяващи планетата, една дузина извънземни хуманоидни и подобни раси, рептили, очите на Буш, 11 измерения, свободна енергия от космоса, и за десерт няколко изкопани бункера за края на света, един за складиране на семена, и какво ли още не..
Всичко това вече Не е теория. Всичко това е практика. Прави се - сега, в този момент, то се случва отвън, пред вратата ти, а и вътре в стаята ти. А колко много неща са, нали?

Наименованието "Теория на конспирацията" се състои от две части - теория (Теория) и практика (Конспирацията).

Кой се занимава с теорията? Кой се занимава с практиката? Кое е по-силно?
Теорията е храна за теоретиците. Аз самият също понастоящем съм теоретик. Всичко това, казано или написано някъде изглежда толкова любопитно, загадъчно. Толкова, че цялата тази история се превръща в нещо като супер-успешен филм от няколко части. И теоретиците гледат, зяпат, следят поредните епизоди.
Теория, само теория..

Мисля си, ако това е едно стъпало по пътя нагоре, то трябва да се прекрачи. Иначе всички теоретици остават само информирани, докато конспирацията продължава своя сигурен ход, както прави от векове наред.

Време е това стъпало да се прекрачи, време е следващата стъпка да бъде взета. Да преминем в зоната на практиката. Да започнем Анти-Конспирация.

Здравейте. Този текст е написан от мен преди 24 часа на едно друго място. Искам да го споделя и тук, на това място, а тази тема има вече има хубаво име.
Знам за Xnet повече от година. И както става ясно от цитата, аз също съм запознат отчасти с тези неща.
Но наистина липсва действие. Вярно, не мога да предложа такова сега, в този момент, но мога да предположа, от къде все пак може да се започне.

Конспираторите обикновено са група, изпълняваща определен план - бавно, методично и търпеливо. Антиконспираторите рядко притежават план. По начало те не са и група. Може би някой чул или видял нещо, разказал го на други - те му повярвали и тръгнали да разправят и те колко много знаят. Нищо лошо, но.. това почти не променя нещата. Само се носят слухове.

Затова приветствам създаването на група ... Без значение дали е срещу ГМХ или друга нередност. Мисля, че трябва да има тези две неща - група, и след нея план.

Онези тримата, които са гласували с "Не виждам смисъл" в анкетата, и единия който заявява "Не (няма смисъл от създаването на група)" - не желая да ми пишат все още. Край на цитата.

Та те са наводнили, даже направо удавили всичко живо в теорията, за да няма абсолютно никакво адекватно действие на практика, като реакция. Едни плуват, други се давят, но никой няма, който да се противопостави на практика и в действие или поне да не действува за конспираторите.

http://www.conspiration.cc/
Който иска всички залежи на петрол да притежава в петрол ще се удави, който иска над всички да властвува, властта ще го погуби, во векиии веков !!!

15 juin 2010 Dernière heure: Fuite pétrole Golfe du Mexique: un désastre total. http://www.dailymotion.com/video/xdnq3n_partie-1-lindsey-williams-explicati_news/
Partie 1 et partie 2. L'Aumônier Lindsay Williams qui connaît tout le personnel BP donne des explications hallucinantes et qui expliquent parfaitement la folie qui s'est emparée de BP et des Gardes Côtes pour empêcher les journalistes d'approcher des zones contaminées. Aujourd'hui, il est même formellement interdit de survoler tout le Golfe du Mexique! Selon cet homme d'église, la pression du puits est telle qu'une seule technologie humaine peut l'arrêter, comme les Russes l'avaient fait sur terre dans les années 50, la bombe nucléaire. Problème, il n'y a pas que du pétrole qui sort, les gaz les plus toxiques et les plus explosifs qui puissent exister: sulfure d'hydrogène à très haut niveau, et les vents les transportent sur les côtes. Autorisé 5 à 10 parties par milliard (ppb). Aujourd'hui, c'est à 1.200 ppb. Benzine: 0 à 4 ppb autorisés, aujourd'hui à 3000 ppb. Toutes ces plages sont désormais atteintes et les gens commencent à être malades. Williams dit les mesures faites ces derniers jours sont à des millions au-dessus des quotas autorisés. Le chlorure de méthylène autorisée à 61 ppb, aujourd'hui entre 3000-3400 ppb. J'ai écouté cette interview par téléphone, et si tout ceci est exact, alors c'est la plus grande catastrophe de l'humanité depuis 9000 ans. Ajoutons que Williams a écrit un livre très bien documenté voici 10 ans, et il connaît son affaire. Bravo à Alex Jones et à Hussard qui l'a traduit.

http://www.conspiration.cc/
http://blogs.telegraph.co.uk/news/peterfoster/100042823/are-there-any-reasonable-explanations-for-spectacular-sinkholes-in-china/
http://alexmyzin.livejournal.com/21372.html
Дупка в Перу
http://community.livejournal.com/ru_fenomen/93730.html
Дупки в Антарктида
http://community.livejournal.com/ru_fenomen/96142.html
Дупки в океана
http://community.livejournal.com/ru_fenomen/95565.html
Дупки на Луната
https://www.google.ch/?gfe_rd=cr&ei=zl2NVP69Bs-D8gProIHwDg&gws_rd=ssl#q=%D0%BA%D0%B0%D0%BA%D0%B2%D0%BE+%D0%B5+++%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%B3%D0%BE%D0%BD%D0%B8%D1%8F
По-добре да познаваш и осъзнаваш телегонията, отколкото да гледаш телевизията за телетата !!!
http://community.livejournal.com/ru_fenomen/95767.htm

След като покриха земята със паяжина от отровните паяци, сега почнаха дупка до дупка да копат по земята, та чак и на Луната. Народът го е казал, кой дупки копа, сам в тях пада.
Явно ще паднат голями икономии от гробари.
Оти да ги копаме, они сами ке се закопат, така е баш най-сигурно за баш-майсторите ???

Майсторите зидари спряха да строят навсякъде пирамиди и пирамидки за властуване по пирамидалната система. Правилно, вече няма място и минаха на  пробиване на дупки всякакви и от различни калибри !!!
По-интересното е, каква е крайната цел на тези занимания ?  Със сигурност не е само за впечатляване на овцете колко  голями майстор-пробивачи са, след като доказаха колко са факир-промивачи на мозъци и тарантули.
Плавно преминават от мозъчни промивки и мрежести покривки, та на пробивки !!!
Ще пробиват докато сами си издънят земята под краката и пропаднат до адовото дъно, откъдето са се и пръкнали. Крайно време е цикълът да бъде докрай завършен.
Врът, врът, врът, докато накрая си бият сами завинаги един супер шут и сами си го наврът !!!
Нищо ново фактически, космическите закони са вечни !!!
http://www.ivanstamenov.com/2010/06/1845/
Разни пророчества, към които се отнасям винаги с много недоверие, защото всички пророци винаги малко или много са били държани под око и използувани от вечните манипулатори, през изминалите години и най-вече в момента. Това не означава, че няма истини в тези пророчества, но са обект на индивидуално и интуитивно откриване от четящия ги. Всички пророчества са доста добра гимнастика на ума със сглобяване на разни пъзли и пъзелчета.

Той и Еленко Ангелов се опитват да го пробутат, като спящия профет Едгар Кейси
за да ни спуска разни истини, подшушнати му на сън директно от сателити.
Хехехе, той иска да събуди другите, а спи дълбок зомбарски сън и даже няма вече рефлексите да се усети. На това аз му вика събуждане, чрез още по-дълбоко успиване или по-скоро омайване на майните, хахаха.,
Човек, който не е в състояние да види  и осъзнае пропастта между, това което прави и, това което говори, между маската, която си е сложил за пред хората и истинската си дяволски задкулистни действия, вече отдавна трябва да е изгубил човешката си същност и зомбажа го е хванал сто процента и без остатък. Нооо рано или късно пада точно в тази пропаст, там е проблема.
Всъщност това е и проблем на цялото овчясало човечество и точно поради тази причина се намира в това отвратително състояние и тепърва пропадането ще почва.
Та я ги вижте майнд-контрольрите или по точно масовите поръчкови убийци с уж нон-летални оръжия, /ой каква измишльотина на шмекерите/ какви са милички и симпатичнички , нахлупили хубавите си маски, пред тези които дори не подозират с какви изродени дяволски същности си имат работа.
Питайте ги, ако работата им е добра и нормална защо винаги е нелегална ? Защо, ако тяхните жертви са лошите и заслужават денонощния тероризъм, на който ги подлагат, защо не ги съдят и обяват на бял свят цялата технологично-психотронно-манипулативна програма, с която ги убиват всеки ден по-малко ?
Най-гадното е, че те самите си вярват на изкуствената маска, която си слагат пред другите, защото това е и единственият начин да продължават да живеят и да извършват дяволската си работа над жертвите си. Естествено, през зомбираните им главици последното нещо, което може да мине е просто да се откажат да бъдат най-долнопробния слугинаж на Дявола, така че ... !!!
БОРБЪТА НА ЗЛОТО СРЕЩУ ДОБРОТО ПРОДЪЛЖАВА С ПЪЛНА СИЛА !!!
НЕ СЕ БОРЕТЕ СРЕЩУ ДЯВОЛА, ПРОСТО СТАНЕТЕ ДОБРИ И НИЩО ПОВЕЧЕ, САМО ТАКА ЩЕ СЕ ИЗТЛАСКАТ ЗЛИТЕ СИЛИ ТАМ, ОТКЪДЕТО СА СЕ ПРЪКНАЛИ !!!
Няма как, хем да му слугувате и в същото време да претендирате, че сте на страната на Доброто. По действията ще ги познаете, не по думите и маските !!!

Забравете за бай Пешо комшията какъв е, просто се вижте вие самите кои сте, какви сте и дали наистина сте с двата крака на страната на доброто и колко маски имате за пред хората.
С измама и със самоизмама нищо истинско не става. Това е единствения ПЪТ, много простичък, но прав и ясен, за да се спаси човечеството от цялото дяволско поробване.
Няма нужда от медитации, езотеризъм, възвишени мисли, мистицизъм, специални религиозни трикове и какво ли още не, просто престанете да бъдете слуги на вашите палачи.  ОТ нищо повече няма нужда, нищооо, освен с пълно съзнание да застанете с двата крака на страната на доброто. Това е, всичко останало е алибалистики от Дявола !!!
ttp://www.conspiration.cc/
19 juin 2010 Astana, Khazakhstan: la future ville des Illuminati. Astana est la première capitale en cours de construction au 21e siècle (avec Dubaï) et elle représente parfaitement où le monde se dirige. Cette ville est vraiment la vision d'un homme: Nursultan Nazarbayev, le président du Kazakhstan (le pays de Borat oui, je sais, il est crevant cet acteur. Pour ceux qui ne le connaissent pas... Sacha Baron Cohen qui satyrise les musulmans gays mieux que Dieudonné). Soutenus par des milliards de pétrodollars, la ville est construite à partir de zéro dans une région éloignée et déserte de la steppe d'Asie. Le résultat est étonnant: une capital occulte futuriste, embrassant le Nouvel Ordre Mondial, tout en célébrant la religion la plus ancienne connue à l'homme: l'adoration du soleil. La ville est encore un vaste chantier, mais les bâtiments qui sont déjà terminés et illustrent déjà la vision occulte de Nazarbaïev.
Превод:
Астана, Казахстан: бъдещият град на Илюминати. Астана е първата столица, която се строи през 21 век /с Дубай/ е тя представя перфектно от къде светът се управлява.
Този град  наистина е визията на един човек: Назърбаев, президентът на Казахстан  /страната на Борат, да, знам, той е раздирателен този артист
Поддържан от милиради петролови долари, градът е посторен от нулата в един отдалечен пустинен регион в степите на Азия.
Резултатът е учудващ: една столица култово-футуристична, обгръщаща Новия Световен Ред, едновременно с това, прославяща  най-старата позната от човека религия: обожествяването на Слънцето.
Градът е един строителен обект, но завършените вече сгради илюстрират вече окултната визия на Назърбаев. Край на цитата и превода на анализчето.

Ха, тази линия на баш майсторите да си присвоят монорелигията на тенгрияните я догадих още преди няколко години и написах цяла глава "Тангра под друг ъгъл", но повече от очевидно е, че претендиращите за тенгрияни овци, не се усещат накъде бият и накъде ги водят за носа.
Вчера исках да добавя горенаписаното към "Танга под друг ъгъл" и беше изтрита безжалостно, успях да я спяса, но стана голяма мешавица, която по-нататък ще оправя, защото ми изключват регулярно и мишката, за да се откажа да пиша. Който иска, да се оправя и да търси, ако иска да му просветне, как се прави висш пилотаж на ултра манипулация над човешката овча популация.
Всъщност толкова е близко до ума, че баш-майсторите ще имат нужда от религия за новата си глобална държава, за да заглобят окончателно с нея световното овче стадо.
Отдавна са хвърлили око на Танг-ра, нооо тя може да им изиграе някое магическо хорце накрая, което хич няма да им хареса. Баш-майсторите се взимат за богове, но междувременно търсят подходящ Бог, за да го използуват за инструментализиране на народите. Точно тука, обаче, сами ще се подхлъзнат в абима, защото не са богове, нищо че се взимат за такива и Дядо Боже ще им го покаже в действие в най-сублимния момент, когато решат, че са победили. Няма как да стана другояче, защото не могат да прескочат и космическите закони, освен тези, които сами са нацвъкали навсякъде, като порти в полето, за да ги заобикалят с кефи си въобразяват по този начин, че са по-по-по-силни и най-най-най-велики шмекери.
Хитрата сврака с двата крака !!!
Е, дааа, ама неее и това тепърва ще се разбереее !!!

Колкото до така самонареклите се тенгрияни, явно сияйното слънце на Танг-ра доста ги е позаслепило и не виждат ясно, накъде бият бракята Илюминати и си чакат Саракта да им падне наготово от небесата.
Еее, нека да чакат, докато им вържат каишките за колчетата, докато накрая всичко пропадне.

За да има Саракт, трябва да има подобаващо състояние на Духа, а те дори нямат такъв,  продали са го на Дявола. Така че ... продължавайте да чакате !!! В това разкрачено състояние с единия крак уж при доброто и с другия при Дявола не може да си осигурите нещо повече от величаво пропадане.

http://www.voininatangra.org/modules/ipboard/index.php?showtopic=2873&st=15

Най-голямата истина е тази, която сами си намерите, а който търси намира !!!

http://www.xnetbg.com/new/forum/index.php/topic,4485.1485.html

"... но има много деца, които са били с пробита аура и точно благодарение на цялото това зомбиране, което ни прилагат са станали невероятно силни. Не знам, но напоследък се замислям, че цялата тази работа с програмирането, mindcontrola и прочие неща ми прилича на "Първата вълна", едно филмче от преди доста време на Копола. Та там, обект 117 беше малко по-различен от стандартните хора.Та, дали всичката тази помия не е с цел да се откроят някои хора?! " Край на цитата.

Това е една безценна перла от огърлицата на истината за света и авторът сигурно дори не си дава сметка затова !!! Бих сложила думата "хора" с главна буква, за да разберат хорицата за какво по-точно става дума.

http://www.davidicke.com/index.php/
David Icke Newsletter Preview
'AND THE SEA SHALL TURN TO BLOOD' ..
... A 'BIBLICAL' CATASTROPHE THAT WILL AFFECT US ALL
THE 'SPILL' (UNCONTROLLED GUSH) WILL DEVASTATE AMERICA?
OH, YES, BUT THAT'S THE IDEA
The David Icke Newsletter Goes Out On Sunday
The toxic oil and gas are being added to by the lethal 'dispersant' being used by BP to (theoretically, for public consumption only) 'disperse the oil'. They are using Corexit 9500 which is so toxic it has been banned in Europe, although Europe is likely to get it anyway via the Gulf Stream.
Corexit is manufactured by a corporation called Nalco, once part of Exxon Mobil, and the current leadership includes executives from Exxon and BP. The European Union Times said of Corexit:
A dire report prepared for President Medvedev by Russia's Ministry of Natural Resources is warning today that the British Petroleum (BP) oil and gas leak in the Gulf of Mexico is about to become the worst environmental catastrophe in all of human history threatening the entire eastern half of the North American continent with "total destruction" ...
... Russian scientists are basing their apocalyptic destruction assessment due to BP's use of millions of gallons of the chemical dispersal agent known as Corexit 9500 which is being pumped directly into the leak of this wellhead over a mile under the Gulf of Mexico waters and designed, this report says, to keep hidden from the American public the full, and tragic, extent of this leak that is now estimated to be over 2.9 million gallons a day.'

http://www.conspiration.cc/
BP has told the US government that 400,000 gallons of this environmental destroyer has been sprayed into the sea with another 805,000 gallons already ordered.

You might think at first hearing that it is blatantly crazy to use Corexit when there are some 12 other less toxic and more effective dispersants approved by the US Environmental Protection Agency (EPA). Two of those on the EPA list 'were found to be 100 percent effective on Gulf of Mexico crude, while the two Corexit products rated 56 percent and 63 percent effective'.
Well, yes, it is crazy, these people are crazy, but there is method in their madness, as I shall explain.La maladie qui afflige les travaileurs du désastre de BP ?
Gaz toxiques: un océanographe sur déversement de pétrole. Les concentrations de méthane "étonnamment élevées" approche "un million de fois supérieur" à la normale.
Край на цитатите.
Това никак не ми харесва, но е истина !!!
Като пропуснете финната манипулация, остава да видите невидимата част на апокалипсисът, който вече е започнал и се заформя полека лека, докато стигне кулминацията !!!

http://www.xnetbg.com/new/forum/index.php?topic=11902.msg209549#new
За голямо съжаление най-голямите истини и най-голямите събуждачи са все пионки на баш-майсторите. При тях пропастта между това, което пишат и това, което правят се запълва с много информация и това им дава илюзията, че правят нещо за Земята. Винаги им липсма съзнанието за положението на пионки, в което се намират и фактически обслужват тези срещу които претендират, че се борят.
Е, те на това се вика висша манипулация на, взимащата се за висша, интелектуалната част на овчата популация. При тях дясната ръка, никога не знае, какво прави дясната, съзнанието им е изключено напълно.
Това не означава, че не може да използувате информацията като отстраните внимателно манипулацията и да осъзнавате реалността на света.

http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2010-06-29&article=330404

Безкрайната им наглост и действия никак не ми харесват, но  бездействието на овчясалото човечество още по-малко !!!
Г-8 и Г-20 пръскат в Канада само за няколко дни близо 1 милиард, за да си хортуват, шегуват и бабуват, без дори да стигнат до някакво съгласие помежду си, освен предлагайки всички държави да си свият бюджетите.
Няма нужда въобще от разнищване на конспирации вече, от това по-ясен пример не виждам повече, в какво робско положение се намира човечеството, напълно заслужено.

http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2010-07-06&article=331334
"... И с изненада научават, че думата конспирация означава: дишам заедно, живея и мисля в хармония. Възстановяването на хармонията в човешките взаимоотношения се оказва най-вълнуващото за читателите." Край на цитата.

Точно така, много ценна информация, чието съдържание както винаги е напълно изкривено.
Това означава в прав текст, че точно затова заляха световното медийно пространство с цялата конспирация, за да синхронизират всички на тяхната честота. Малката и незабележима подробност за овцете е, че тази честота е дяволска. Така че не се чудете как така случайно ни дават толкова секретно инфо !!! Както винаги имат точно конкретна цел и тя явно пак е осъществена, след като са успяли да превърнат всички в митиляви овци,пасейки, пасейки и рупайки трева с дяволско упорство и на дяволски честоти.

"Разкриваш много от тайните и ритуалите на масоните. Не се ли притесняваш, че братството може да те анатемоса?


- Напротив. Истинските братя, които възприемат масонството като духовно учение, са благодарни, че чрез подобен род литература стават ясни нещата, с които Свободните зидари се занимават в ложите си. А тези, които предпочитат да използват масонството за постигането на някакви тайни цели, естествено ще са недоволни. Но те явно не знаят, че масонството не е тайно общество, а общество, което съхранява тайните на човешката цивилизация. " Край на цитата.

Как ще се притеснява, като по тяхна поръчка е написал книгата и я е удордирсал под тяхното височайшо ръководство ???

Те не са тайно общество, нооо крайните им цели са абсолютна тайна и затова са направили всичко възможно да овчясват цялото човечество, за да не им пречи никой в дяволско-сатанинските им намерения.
Дяволската честота разрушава всичко, създадено от Господа !!!
Обичат да се правят на интересни и потайни, като забулени кадъни. Показват си само едното око, онова всевиждащото, но дяволската им същност си остава винаги една и съща, ужасяваща Човека, който почти изчезна.

http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2010-07-06&article=331333

Още преди години казах, че са хвърлили око на старата българска монорелигия - тенгриянството, което да замени всички останали в тяхния единен НОВ СВЕТОВЕН РЕД.
Димитър Недков тяхният човек го казва директно, но овцете въобще не схващат накъде отиват нещата.
Дааа, фрагментацията, зомбацията, програмацията и манипулацията не прощават и завеждат овцете точно там, накъдето ги повеждат.

Нооо може и да не стане точно така, както е предвидено от сатанинските същности, въпреки тоталното овче бездушие на цялото човечество !!!???

http://www.conspiration.cc/

http://www.xnetbg.com/new/forum/index.php?topic=7612.msg211224#new

Elen
Re:За Егото --------------------------------------------------------------------------------
Всеки се ражда без его. Когато едно дете се роди, то просто е съзнание: течащо, подвижно, ясно, невинно, девствено - не съществува никакво его. Малко по малко егото се създава от другите. Егото представлява акумулирания ефект на мненията на другите за теб. Някой идва, някой съсед и казва: "Какво прекрасно дете!" и поглежда детето с един много одобрителен поглед. Сега егото започва да функционира. Някой се усмихва, друг не се усмихва, майката понякога е много любяща, друг път е много ядосана и детето започва да се учи, че не го приемат такова, каквото е. Неговото съществуване не се приема безусловно, има някои условия. Ако то плаче и реве и у дома има посетители майката е ядосана и детето започва да се учи. Ако плаче и не са дошли гости, майката не се притеснява. Ако то не плаче и не реве, майката винаги го награждава с любящи ласки и целувки. Когато има гости и то стои тихо и безшумно майката е изключително щастлива и готова да го награждава. То научава мненията на другите за себе си, то гледа в огледалото на взаимоотношенията. Ти не можеш да видиш лицето си директно. Трябва да погледнеш в огледалото и така можеш да разпознаеш лицето си в огледалото. Някой те обича друг те мрази, трети е безразличен. И така малко по малко детето расте и продължава да трупа мненията на другите. Общата субстанция на мненията на другите представлява егото. Тогава то започва да гледа на себе си отстрани - това представлява егото. Ако хората го оценяват и аплодират то си мисли, че е съвършенно и прекрасно, че го приемат. Ако хората не го аплодират и не го оценяват, а го отхвърлят то се чувства дамгосано. Тогава то продължава да търси начини и средства, за да го одобрят за да бъде все отново и отново уверявано в своята ценност, смисъл и значимост. Тогава човек започва да се страхува да бъде сам себе си. Той трябва да се вписва в мнението на другите. Ако оставиш егото изведнъж ще станеш отново дете. И тогава няма да се тревожиш за това, какво мислят другите за теб. Няма да обръщаш никакво внимание на това, което другите казват за теб. Няма да те интересува ни най малко. Сега вече си оставил огледалото. Това е безсмислено - ти си имаш свое лице за да питаш огледалото? А има много видове огледала: някои издължават лицето ти, някои го уголемяват, някои го смаляват някои го правят да изглежда ужасно - изкривяват го. Не питай огледалото, защото в отражението винаги ще присъства качеството на стъклото. А има милиони огледала навсякъде около теб, милиони взаимоотношения и ти продължаваш да трупаш . Ето защо егото е винаги непоследователно. То е цяла тълпа, то е купчинка без вътрешна свързаност. Някой ти казва че си прекрасен, после друг ти казва че не си нищо особенно. Трети възкликва: "Ти - прекрасен? Караш ме да се чувствам ужасно, отвратително. Гади ми се от теб. Ти - прекрасен? Ти си истинска гадост. Повръща ли се когато те видя." И сега какво ще правиш? Ти събираш всички тези мнения - непоследователни, противоречащи си едно на друго мнения - и те всички се превръщат в част от твоето его. Егото е тълпа. То е пазар, защото ти си го събирал от пазара. То не е Ти, То е мненията на другите за теб. Защо да се тревожиш? Изхвърли всички мнения на другите за теб. Защо да не си директен и непосредствен? Защо да не се вгледаш в себе си, в своята собствена природа? Защо да не застанеш с лице пред себе си? Защо да внасяш в това посредник - огледалото? Когато започнеш да се вглеждаш в своята собствена природа със затворени очи ти се движиш отвъд егото. А щом веднъж познаеш кой си - дори това да е един слаб проблясък - тогава ще започнеш да се смееш на цялата абсурдност на това: че си питал другите кой си. Те самите не знаят кои са, тъй че защо да ги питаш тях? Ти ставаш свободен, постигнал си свободата. Като го няма егото ти се връщаш към своята собствена природа.

Ошо - "Следвай ме",Том 4
--------------------------------------------------------------------------------
Колкото повече разбирам хората,толкова повече ми се живее със животните
Край на цитата.
И нека строшим всички огледала, за да паднат оковите на егото, нека останем сами със себе си и господари на съдбините си !!!???
Това ми харесва, но само като един добър пример, от многото, който показва много точно какви сатанински неща стават на овчата земя.
“Постепенно, като се прави подбор на размножаването, вродените разлики между управляващите и управляваните ще се увеличат, докато (двете прислойки) станат почти различни видове. Един бунт на простолюдието ще е толкова немислим, колкото организираното въстание на овцете срещу практиката да се яде овче месо.”

http://www.ivanstamenov.com/2009/09/482

Той, Създателят. Създателят на въпросите и на отговорите, на световете, на идеите и на мотивите. Чрез това видение най-сетне се добра до онова, което всъщност бе така просто.

http://star05.net/e-books/obshtestveni.nauki/conspiracy.ufo/artar.lengli-armagedon.pdf
 
Дори да имаше друг Създател, той бе създал самия него. По свой образ и подобие. Следователно очакваше от него да се превърне сам той в Създател. Това се очакваше от всички, но колцина бяха онези, които тръгваха на среща със самите себе си, и колцина бяха онези, които изобщо можеха да проумеят дълбочината и неизмеримостта на световете, дадени в ръцете на всяко същество, създадено по образ и подобие на Създателя. За да се срещнеш с него, трябваше да имаш мъжеството да се срещнеш със самия себе с
http://www.xnetbg.com/new/forum/index.php/topic,7612.555.html

ARRI
Re:За Егото
« Отговор #569 -: Днес в 12:29:07 »
--------------------------------------------------------------------------------
Да има его ,индивидуалност, но то пък е в следствие на ЖЕЛАНИЯТА. Така, че има желания, има следствия от ЕГО-то. При липса на желания, къде е ЕГО-то ? Вероятно желанията са проблема!
Душата пожелава - Егото изпълнява чрез активното съзнание, без да подбира средствата! Само съвеста може да озаптява и контролира Егото!!!!
Много правилен въпрос. Точно за ''презимяване''. Ние не се борим със себе си(егото), а със съвеста си. Когато съвестта не ни е чиста и имаме нужда от оправдание пред другите и себе си, веднага вадим егото. Въпросът е,какво да чистим по-напред,егото или съвеста си ? Аз залагам на съвеста. Колкото на човек е по-чиста съвеста,той няма да попада в капана на егото. Просто той, ще е една добра и невинна душа, която няма да има нужда от оправдания ...
--------------------------------------------------------------------------------
Горко на народ, който посреща своя нов водач с фанфари, а го изпраща с пищялки, само за да посрещне друг отново с фанфари.
Горко на народ, чиито мъдреци са онемели с годините, а силните му мъже са още в люлката.
Горко на народ, разделен на части, всяка от които си въобразява, че е народ.
Край на цитата

Ето защо, главната цел на майнд-контрольорите е да унищожат съвестта у хората, за да остане само едно настървено консуматорско его, което е лишено така да се каже  спирачката
на съвестта и лесно управляемо.

http://www.xnetbg.com/new/forum/index.php/topic,14593.0.html
Пълнят овчите глави с теорията на конспирацията, за да има с какво да се занимават овчиците, през това време баш-майсторите с пълна сила движат на практика самата конспирация, като изпълняват, точка по точка, съвсем прецизно нейните планове, доближавайки се вече към нейния апогей.
Хе, хе, хе, апогей на конспираторите над едно гей човечесто !!!
Eдно мое коментарче, което очевидно няма да бъде одобрено, защото никак няма да хареса на стопанина на :
http://www.ivanstamenov.com/2010/03/976/comment-page-4/#comment-7121

Isis
(26.07.2010 г. г.
12:44 ч.)
● Мнението ви очаква одобрение...
Вие какво мислите ?
Мисля, че всички сте страхотни самовлубени дърдорковци с невероятни възможности за самозалъгване, като в същото време продължавате тихичко и на скритичко да слугувате на системата по най-гадния начин.
Приказките от този род ви дават илюзията, че си изкупвате греховете, но за съжаление се лъжете и както виждате колкото сте по словоохотливи и се самозалъгвате, толкова повече нещата отиват от зле на по-зле. За голямо съжаление този прочес важи за целия свят,всичко друго се коментира само не и зародишът на злото и на сатанинската система, на която всички се кланят доземи и й вършат черната работа. С две думи, всичките тези приказки, книги и али бали с нищо няма да променят нещата, по-скоро обратното и баш майсторите, сътворители на системата го знаят и нехаят напълно за вашите дърдореници, докато в същото време им слугувате и давате сила на СИСТЕМАТА. Така че … драги ми смехурховци, по-добре вижте в дълбочина себе си и се разкурдисайте от сатанинската вълна, на която сте навити до скъсване като старните клапаатарници бутилници и престанете да звъните все една и съща песенчица, а се депрограмирайте, иначе лоши времена идат и няма да ви подминат.
Дерзайте и се прометете първо вие самите, преди да променяте света само на приказка при това, не си губете времето напразно !!! Единственото нещо, което притежавате е надуто до пукване его и само него храните, но това нищо хуаво няма да донесе на никой в частност и като цяло на човечеството, докато не станете отново Хора, отговорни за своите действия !!!
Стопанинът ми отговори, следното, но за съжаление моят отговор не беше допуснат и го слугам тука на завет :
Стопанина
(26.07.2010 г. г.
13:04 ч.)
@Isis
Олекна ли ти? Надявам се да е така. Ха сега обясни човешки какво, според теб, трябва да правим. Защото в настоящия му вид именно твоят текст е едно словоблудство, изпълнено с претенциозност, но изпразнено от каквото и да било конструктивно или поне насочващо съдържание.
И как изобщо реши, че някой опитва да променя света или да се бори със системата? На кого изобщо говориш? Научи се да пишеш, почитаема, като първото условие е да има ясно посочен адресант.
Не знам за другите, но нееднократно съм заявявал, че нямам намерение да променям света, защото: а) светът си е точно такъв, какъвто трябва да бъде; б) настоящата система сама ще се разруши, когато му дойде времето – а времето ще дойде, когато дойде време светът да стане друг, а не такъв, какъвто е. Да си се замисляла, че на адски много хора сегашният свят си им харесва или поне не могат да си представят по-добър? И точно за това този свят е такъв. Не живееш сама, така че мисли и за останалите си събратя.
“Хора, отговорни за своите действия !!!”
Следващия път по-отговорно с писаниците по сайта ми, моля! Ако още един от старите гости откачи след теб и Стоян, може би трябва да си направим един празник за нашия кръг – можем да наречем тия дни например Седмицата на неврозите. И всяка година на тази дата да се сещаме и да се смеем на миналото.
Неприятно ми е, че трябва да се дрънкам за втори път със стар познайник, но тези невротични включвания в толкова сбит срок определено показват, че съм на прав път и трябва да продължавам в същия дух. Така че ти благодаря за включването.
Това е моят отговор, който беше блокиран, както обикновено се получава, на когото и да пиша, явно винаги започва яко да ги стяга чепика от моите писания :
@Isis
След като светът е такъв, какъвто трябва да е и е искан от човечеството, както и теб самия, от какъв зор тогава пишеш, раздуваш и се правиш на голям умняк ? Любувай се на живота и системата и си гледай кефа, така излиза по твоята логика.
Коментарите ми са за теб лично и тия които ти припяват, за да ти надуват Егото докрай, за да измести Човекът.
Чувството ти за притежание е страховито, /"сайта ми/точно колкото и егото ти надуто, като стар плондер, но гледай да не се пукне от пренадуване.
В моя блог може да намериш някой и друг отговор, който хич нняма да хареса на егото ти, защото макар и рядко да ми се случва, дори не можеш да ме провокираш да ти отгоря в подробности, рядко ми се случва, но факт. Очевидно мъртвите души много трудно дори могат да ме ядосат.
Неврозата не е толкова страшно нещо и ако попрочетеш за нея, ще видиш, че тя е нещо по-скоро положително, като реакция на самозащита на организма, но затова пък страхът от това да се видиш в истинската светлина, е нещо изключително страшно и е неотменим призвак на тотален зомбаж и цялостно програмиране още, когато си бил на седем години от мнимите извънземни, които са били прекалено земни вонни специалисти на майнд контрола и са те курдисали до скъскване пружините, също като Еленко Ангелов с неговото майнд контрол нощно училище и разни други емббесили като вас, на куп.
Толкова сте трагико-комични, че не може повече и точно затова се самозалъгвате толкова много, защото сте примряли от шубе и нямате капка кураж да си видите мъртвите душици. За съжаление в скоро време ще ви се наложи страх, не страх, да го направите и тогава голям зор ще видите.
След като светът е такъв, какъвто трябва да е и е искан от човечеството, както и тоб самия, от какъв зор тогава пишеш, раздуваш и се правиш на голям умняк ? Любувай се на живота и системата и си гледай кефа, така излиза по твоята логика.
Чувството ти за притежание е страховито, /"сайта ми/точно колкото и егото ти надуто, като стар плондер, но гледай да не се пукне от пренадуване.
В моя блог може да намериш някой и друг отговор, който хич няма да хареса на егото ти, защото макар и рядко да ми се случва, дори не можеш да ме провокираш да ти отгоря в подробности, рядко ми се случва, но факт. Очевидно мъртвите души много трудно дори могат да ме ядосат.
Неврозата не е толкова страшно нещо и ако попрочетеш за нея, ще видиш, че тя е нещо по-скоро положително, като реакция на самозащита на организма, но затова пък страхът от това да се видиш в истинската светлина, е нещо изключително страшно и е неотменим призвак на тотален зомбаж и цялостно програмиране още, когато си бил на седем години от мнимите извънземни, които са били прекалено земни вонни специалисти на майнд контрола и са те курдисали до скъскване пружините, също като Еленко Ангелов с неговото майнд контрол нощно училище и разни други емббесили като вас, на куп. Толкова сте трагико-комични, че не може повече и точно затова се самозалъгвате толкова много, защото сте примряли от шубе и нямате капка кураж да си видите мъртвите душици. За съжаление в скоро време ще ви се наложи, страх не страх, да го направите и тогава голям зор ще видите.

http://erigkan.ucoz.ru/news/smrtta_na_nikola_nikolov/2010-07-28-664
http://erigkan.ucoz.ru/news/intervju_s_nikola_nikolov_ot_1997_g/2010-07-28-666
http://eltimir.blog.bg/politika/2010/07/28/smyrtta-na-nikola-nikolov.583284#last_comment
Първите три коментара не е нужно да ги подписвам, от километъър личи, кой ги е писал.

Коментари1. анонимен - ?
11:50 Не е лошо да се позамислиме, защо го убиха толкова късно, като се има предвид, че убиват за далеч по-малко ? Няма нищо случайно на този свят, управляван от една шепа властолюбци !
Не е достатъчно да се констатира едно убийство и да се търсят поръчителите, а какви са истинските причини. Тези които са поръчителите, те са го оставили да си напише книгите и даже са го подпомагали с информация, но някъде другаде е скрита причината и тя не е за всяка глава. Така да се каже, пуснали са го у ливадето да коси трева, но той е решил да иде у гората да убива вълците с писалка и това не се прощава.
Иначе поклон пред Никола Николов и де повече да имаше като него смелчаги да искат да трепат вълци ! Ако бяха повече, няма така лесно да ги ликвидирват, но за съжаление малцината стават лесна мишена.

2. анонимен - Допълнение
12:13 И сега има много, които издават книги в които пишат далеч по-пиперливи конспирации, но не ги убиват, още не, докато не решат да си удължат въжето, с което са ги пуснали да вършеят из конспиративното поле, докато не ръгнат да ходат в гората и те. Това означава, че разкриването на конспирацията е също под пряк контрол на конспираторите и ги устройва. Те работят на принципа, така добре даден в нашата си българска поговорка "Кажи му истината, та да не ти верва". Векове лъжеха света и той вярваше, сега му казват истината и те не вярват, горе долу така се получава и самият факт, че нещата стават от зле по- зле в целия свят са чисто доказателство. ТЕ знаят, че голата информация, която не предизвиква осъзнаване, а в случая по-скоро омаломощаване, безсилие и отчаяние всред масите, с нищо не ги заплашва. Един вид ТЕ искат да кажат на всички с цялата тази анти-конспиративна информация, че владеят пространството изцяло и естествено малцина ще дръзнат да тръгнат насреща и те лесно биват отстранявани. А това, че самите носители и писатели на такива книги не са много наясно с крайната цел на това занимание, с нищо не променя целите на конспираторите, даже им изнася. А когато осъзнаят каква е далаверата, просто ги думват и идва следващия наивник-куражлия, но не си даващ точно сметка, къде се набутва и на кой ще носи водата.
Това е и очевидно се иска много мъдрост, за да се изправи човек срещу властелините, които владеят изцяло пространството в пълния смисъл на думата. За да пребориш врагът, трябва да го опознаеш много добре, иначе рискуваш да му наливаш вода в мелницата, дори без да го знаеш и това е много жалко, за силите, надеждите и куража, които ще бъдат вложени за нищо.

3. анонимен - Допълнение
12:24 Изводът е, преди човек да тръгне да върши нещо важно, да се постарае да има колкото може по-малко заблуди, защото всяка заблуда, дори и най-малката, води до голями грешки, които могат да касаят и другите, претендирайки, че сме тръгнали да ги спасяваме.
Това е много отговорна задача и иска не само кураж, самоотверженост и огромно желание, но и много знание, мъдрост и съзнание.

ОТ ВСЯКО ДЪРВО СВИРКА НЕ СТАВА !!!
С МАЛКА КОШНИЧКА ЗА РИБА ЦАЦА НА ЛОВ ЗА ЕДРИ ХИЩНИ ЩУКИ НЕ СЕ ТРЪГВА !!!
ЗНАЧИ, ТРЯБВА ЧОВЕК ДА Е НАЯСНО, С КОЙ СИ ИМА РАБОТА, ПРЕДИ ДА ТРЪГНЕ СРЕЩУ НЕГО, В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ КРАХЪТ Е СИГУРЕН. ТАКА ЧЕ, АНТИ-КОНСПИРАТИВНАТА ИНФОРМАЦИЯ Е ПОЛЕЗНА, САМО ЗА ТЕЗИ, КОИТО ЗНАЯТ ДА КАК ДА Я ОСЪЗНАЯТ И ИЗПОЛЗУВАТ ПРАВИЛНО В СВОИТЕ ДЕЙСТВИЯ, А ТЕ ЯВНО СА МАЛЦИНА.
ВЛАСТЕЛИНИТЕ СЕ ВЪЗПОЛЗУВАТ НАЙ-ДОБРЕ ОТ УМНИТЕ, ПРИРОДНО ИНТЕЛИГЕНТНИТЕ И ЕРУДИРАНИТЕ, А САМО ПРОСТАЦИТЕ, ЗАБЛУДЕНИТЕ И БЪЗЛЬОВЦИТЕ ГИ ИЗПОЛЗУВАТ ЗА СЛУГИНАРИ, ДА ИМ ВЪРШАТ НАЙ-ЧЕРНАТА РАБОТА !!!
ТРИКЪТ Е, ВСЕКИ ДА СЪУМЕЕ ДА СИ ВИДИ РОЛЯТА, КОЯТО СА МУ ДАЛИ И ДА НАМЕРИ СИЛИ И КУРАЖ ДА ИЗЛЕЗЕ ОТ НЕЯ, ЗА ДА НЕ ПРОДЪЛЖАВА ДА БЪДЕ ПОРЕДНАТА МАРИОНЕТКА !!!
САМО, КОГАТО ВЛАСТЕЛИНИТЕ-МАРИОНЕТИСТИ ОСТАНАТ БЕЗ МАРИОНЕТКИТЕ СИ, ЩЕ БЪДАТ ПОБЕДЕНИ ОТ САМОСЕБЕ СИ !!!
НЕ Е НУЖНО ДА СЕ БОРИТЕ, ПРОСТО НЕ ГИ ОБСЛУЖВАЙТЕ, КАКВОТО И ДА ВИ КОСТВУВА ТОВА, ДАВАЙТЕ ПРИМЕР НА ОСТАНАЛИТЕ И ТЕ ЩЕ БЪДАТ ПОБЕДЕНИ !!!

Тука имаше две темички, с които явно съм оцелелиа пак в десетката и ги е стегнал яко чепика майнд-контрольорите !!!???
Е, явно трябва да ходят само по търлъци, а не само като ми влизат в къщата  !!!???
За осветителите също ще дойде ден, в който така ще ги засветкат, че ще се чудят на кой свет да избягат !!!
Закони за тях няма, сложени са над писаните закони, а тяхните жертви извън законите, за да им е удобничко тоталното тотализиране. Само че ще дойде ден, когато ЗАКОНИТЕ НА ДЕДО БОЖЕ ще влезат в сила и тогава, няма да има къде да бягате, ще падне голямото гняване !!!

И както винаги, не мога да напиша два реда, без да ми пречат виртуозните програмистчета от другата страна на компютъра.  Рано или късно всички ще ви стигнат лютите клетви на вашите жертви и няма тогава къде да избягате и да ви протежира никой от божието възмездие !!!
Прословутата ви ДЕМОНО-КРАДЦИ-Я ще се е разпаднала, след като така изцяло ви е деградирала и превърнала в програмирани еничари !!!
ВО ВЕКИ ВЕКОВ ПРОКЛЕТИ, ВО ВЕКИ, ВО ВЕКИ, ВО ВЕКИ !!!

http://www.xnetbg.com/new/forum/index.php/topic,13863.375.html

 Обяснението на Sidewinder за рептиловия мозък гросо-модо е добро, но е пропуснато да се каже, че днес майнд-контрольорите правят всичко възможно да развиват така наречения рептилов мозък за сметка на двете полукълба, като задължително едното от тях работи с много малък капацитет, според програмата, която са предвидили за дадения човек.
С акцентиране работата на рептиловия мозък, те провокират инволюция и връщането на човека по-скоро на ниво кукувица изкукала, вместо еволюция. Самите майнд-контрольори преди да ги изградят, като такива ги превръщат в кукувици при това програмирани, като оставят други да им мътят яйцата, мътат водата и ловат балъци в бокала на Матрицата.