Популярни публикации

Общо показвания

събота, март 19, 2011

ИСТИНАТА !!!???

http://conspiration.cc/
http://smotri.com/video/view/?id=v7950152cc0 /рус. и англ./
http://enkade.blogspot.com/2009_01_22_archive.html
Ченият Барак, влезе в Бялата барака !!!
''''''''''''"
"Истината боли..НО..ТОВА НЕ ОЗНАЧАВА, че лъжата лекува !"
"''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
За да познаеш ИСТИНАТА– първо и най-вече трябва да опознаеш себе си. Ако тънеш в самозаблуди за собствената ти персона никаква Истина не е в състояние да те осветли отвътре. Отвън горе долу всички са осветлени, направо бомбардирани, макар и в повечето случаи с кодирани истини, но очевидно това въолбщге не помага на двукракото овчясало напълно човечество, освен да парадиране, празно филосовстване и задължителното  извъртане и манипулиране.

Истинагта е нещо свято, чисго и божествено и не може да вирее в нечисти, самозаблудени и самозабравили се продажни душици  Няма никаква полза да сте информирани, дори и за най-голямите истини, за всичките истини, ако продължавате да сте носители на лъжата за вас самите. Истината просто няма да порастне в душата ви и няма да провокира съзнанието ви, няма да промени нищо, освен да ви служи .за парадна дреха и нищо повече.
Днес много двукраки са надянали подобни униформи с унформизирани истини, служещи по-скоро за манипулация, отколкото за осъзнаване и това всъщност е и целта на Властелините, да живеете с тоталната ирлюзия, че сте носит ели на Истината.
Да, ама неее, щом си оставате отвътре същите заблудени овчици.
Пак опираме до един вид филмовите негативи на Матрицат и се иска голямо умение, чистота и съзнание, като гледаш негатива да си даваш сметка за истинския образ, т.е. позитива.
Казано е, че само истината може да ви направи свободни, защото само тя може да ви откаже от лъжата, да престанете да бъдете носителни на лъжовното, защото само такъв човек е истински сободен. Всякъ лъжа за вас или за другите, без значеиие е тегоба, робство, терор и дори цял свят да е свободен, ако вие самите сте носители на лъжата, няма да сте свободни.
Истината и Любовта виреят единствено в освободени от лъжата души и сърца !!! Средно положение просто няма и не може да има.
За да познаеш истината не е достатъчно само да можеш да четеш, да пишеш и да лапаш като патка интернет информация , защото ако беше така, досега животът на Земята на съвсем друго нещо щеше да прилича и населявана от хора, а не двукраки овци !!!

Има и разни борци, революционери, десиденти и разни други елементи мегаломани,  които като катерички в барабан се въртят безсмислено, само и само да правят нещо, нооо без никаква полза за голяма радост на баш- майсторите, като ги насърчават ултра манипулативно, за да служат за фон, да бият контра, да ги въодушевляват и им дават сила, поводи и оправдания.
Нали се сещате, всяко действие, предизвиква "законно" противодействие ???

Играта на Сизиф продължава, а  нагоре, а надоле, докато баш-майсторите си опичат питата  много майсторски и превръщат Земята в затвор с високи, високи, мнооого високи невидими стени на овчите кошари - непоклатими.
Кой ял, кой пил, кой им работил, не е важно, нали върви изтреблението !!!

Борбъта се води на друго ниво и от истински Човеци, а не от манипулирани овци, въртяащи се безспирно в омагьосани кръгове, дълбоко очертани от баш-майсторите !!!
Истинската борба се води на чисто от Човеци, а не в тинята и от овци !!!

/И либийците сега водят, даже въоръжена борба, но каква файда, като ги водят за носа, точно натам, накъдето искат баш-майсторите, царете на ойл-файда, ал-кайда и так дале изпипана единствено за своя сметка  война./
Не е важно да се върдаляш в бъркоча на манипулативното инфо, а да излезеш чист от него, хванал се здраво за  червената нишка на ИСТИНАТА и тя е винаги една.

Я, Истината ли ??? Къде я ???
- На Дявола в торбата, я.
- Бря, на кой му стиска в нея да надниква ???
- На никой я и ще падне голямото чупене на великденски яяя.

ВСИЧКИ ГОВОРЯТ И ВСИЧКО ЗНАЯТ, ЕДИНСТВЕНО ИСТИНАТА НЕ ВИЖДАТ !!!
СТРАШНО Е ДА ВИДИШ ИСТИНАТА, ЗАЩОТО ЩЕ ТРЯБВА ДА СЕ ОГЛЕДАШ В НЕЯ И ДА СИ ВИДИШ ИСТИНСКИЯ ОБРАЗ В ЦЯЛАТА МУ НИЗОСТ !!!
ЗА ДА СТИГНЕШ ВИСШЕТО, ТРЯБНА ДА ТРЪГНЕШ ОТ НИЗСШЕТО, ОБРАТНИЯ ВАРИАНТГ НЕ СЕ ПРЕДВИЖДА В БОЖЕСТВЕНАТА ПОДРЕДБА.
ИНТЕРЕСНОТО Е, ЧЕ ВИНАГИ НАЙ-НИЗСШИТЕ СЕ ВЗЕМАТ ЗА НАЙ-ВИСШИ, МАКАР ИСТИНАТА ДА Е ДРУГА, ВМЕСТО ДА ОСЪЗНАЯТ СМЕЛО, КОИ СА И КАКВИ СА, И ПРОСТО ДА СЕ ПРОМЕНЯТ, КАТО ТРЪГНАТ НАГОРЕ ПО СТРЪМНАТА СТЪЛБИЦА И НАИСТИНА СТАНАТ ВИСШИ СЪЩНОСТИ.

Бре, аз нещо пак се размечтах, докато размитах !!!
Да, ама не, предпочитат за по-преко, да продадат низсшите си душици на дявола и да минават за висши с изкуствените атрибути на пари, власт и известност, тука нямат грешка. Малко четка.

ВСИЧКИ ПРЕДПОЧИТАТ ПОЛУИСТИНИТЕ, КАТО ПО ТОЗИ НАЧИН ИЗБЯГВАТ ДА СЕ ОГЛЕДАТ ТЕ САМИТЕ КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВАТ. В ПРЕЧУПЕНАТА НА ДВЕ ПОЛОВИНИ ИСТИНА ТЕ ВИЖДАТ САМО ТАЗИ, КОЯТО ИМ ИЗНАСЯ !!!

Ако нямат огледало, имат поне голямо въображение и се виждат направо велики, дааа нооо велики низсши дяволски същности.
МАЛЦИНА СА КУРАЖЛИИТЕ, КОИТО ИМАТ ПОСТОЯНСТВОТО И КУРАЖА ДА ТЪРСЯТ, ДА ВИДЯТ ИСТИНАТА, ДА СЕ ОГЛЕДАТ В НЕЯ, ДА Я ОСЪЗНАЯТ И ДА СЕ ПРЕРОДЯТ В ИСТИНСКИ ХОРА, НОСИТЕЛИ НА СВЕТЛИНА В ТЪМНИТЕ ВРЕМЕНА НА ДЯВОЛСКАТА ЗЛИНА НА ТАЗИ ЗЕМЯ.

Представям си търсенето на истината за света и хората, като дълбок кладенец, толкова дълбок, че като хвърлиш камъче не чуваш, като цопне във водата на дъното.
Тръгваш да слизаш, за да стигнеш водата на Истината и все ти се струва, че си стигнал вече и да пиеш от живата вода на истина, но все се оказва, че си още далече от дъното, там някъде в дълбокото, където поне да видиш проблясъка на водата, ако не друго.
Колкото по-надолу слизаш по-сумрачмно сякаш става и ти се струва, че нищо не виждаш и не разбираш в дяволската чернота, с приближаването към водата. Иии, когато в един момент си в най-тъмното, пред теб изведнъж блясва истината, светликът на водата там на дъното на кладенеца и те отразява.

Но не е достатъчно само да я видиш, да се огледаш в нея, трябва да се гмурнеш в дълбокото, да се намокриш и наквасиш, даже да се удавиш в живата вода, да се пречистиш, да се очистиш, да осъзнаеш и да почувствуваш, колко е животворна и необходима, за да бъдеш Човек.

Дааа, Истината е като светената вода, кристално чиста, свещена и възродителна.
Истината за вас е и тази на света, истината на света е и тази на всеки от нас !!!

Колкото по-дълбоко заровите истината за вас, за да я скриете от другите и от вас самите, толкова по-малко има вероятност да откриете истината за света, защото сте умъртвили с нея и душата си, а без нея, нищо не е валидно !!!

По този начин автоматически вие отхвъляте светлината и се приобщавате към дяволската тъмнина, към злото и ставате негово оръдие, за да  да криете вечно истината, за да не бъде осветлена, добавяйки все повече и повече грехове, докато се самоунищожите.

Истината е релативна само за мнипулаторите, които винаги излизат с номера, така е, нооо ... и започват с  фатките на манипулациите, за да заталачат съвсем истината.

Безброй много се намират в междините на кладенеца и приемат полуистините за истини, с което правят още по-лоша услуга и от лъжите, като ги афишират и спират търсенето, като най-вече не искат да стигнат до водата, за да не се огледат в нея, защото картинката ще е много  дяволски грозна. И какво ??? Продължават със самозаблудата, като заблуждават и всички други, пасейки, пасейки.
Когато истините напусто са написани, прочетени,  не повярвани и неосъзнати, пустота очаква всички !!!
Не пиша защото очаквам помощ или съпричастност от някой, нещо наистина e невъзможно да ми се случи, нооо с надежда за провокиране на съзнанието, за това което става с другите и с вас самите, за да бъдат спряни Злите сили, които се захранват вольо-невольо, директно-индиректно, съзнателно-несъзнателно, фактически от всички.

Има една българска дума от многото, която може да се напише изцяло погрешно и тя е уфсъ, а хората, които са се оставили да ги превърнат в овци, също са изцяло сгрешени, погрешни и грешни.
Хайде сега, кой от къдее и да ходи да блеее с овче умиление, колко може, нооо така с нищо няма да помогне !!!
Първо стани отново Човек и после всичко ще си дойде на мястото, ако сте много, защото истината и любовта тогава сами ще ви намерят, носени от вятъра и търсещи подходяща почва, за да израстнат здрави и прекрасни !!!
http://www.blitz.bg/news/article/103308
Болен здрав носи, имаше една детска приказчица !!!

Та има ли въобще по света политик или лидер да не е тежко душевно болен амбициозен рептиляк, готов на всичко ???
Всички ги разболяват, за да ги превръщат в гиньол-марионетки и ив дърпат конците акуратно.
Това което прави Кадаифа в момента е точно онова, което се очаква от неговите марионетисти, за да създаде подходяща почва за поредния военен сблъсът и няма никакво значение, дали той въобще се усеща как му дърпат конеца, важното е да мърда по зададената му програма.
Не е важно кой е Кадафито, най-важното еq кой го е чучнал на високото место и го разиграва на сцената и овцете да се бият с крайна цел се изтребление, колкото се може повече.
Всичко останало са само подробности за овци в тях да се изгубят и да блеят жално, като се намерят в кланицата.
Леле мале, ще ядеме кадаиф, сиропиран от химеро-чалнатите за по-лесно преглъщане и после айдеее молим, по програмата ще ни сервират на тепсия следващия дяволски сладкиш, даже и без сиропиране.
Искаш, не искаш, лапаш, никой те  не пита, кой забърква врялата каша от сладкиши и лапачи !!!
Кой много пита, няма да яде ни каша, ни пита, ни сладкиша, палача го чака !!!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
http://enkade.blogspot.com/2008_09_17_archive.html
Вяра, Надежда и Любов !!!
http://enkade.blogspot.com/2010_01_19_archive.html
Афоризми, мои измишльотинки, хи, хи, хи !!!
http://enkade.blogspot.com/2009_01_22_archive.html
''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
Ченият Барак влезе в Бялата барака !!!
http://enkade.blogspot.com/2007_05_16_archive.html
''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
Разни информации, които разбират само най-най-баш-майсторите и защо аз ги упоменавам, без да обяснявам.
http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2011-05-03&article=366182

Няма коментари:

Публикуване на коментар