Популярни публикации

Общо показвания

вторник, март 22, 2011

ЧЕСТИТА ПЪРВА ПРОЛЕТ !!!

-------------------------------------------------------------------------------------------------
Карта сеизмологична, доста полезна през време на война тектонична, която набира сила !!!
Текст-тоничната война също се развихря от слугинярите на гяволите из интернета !!!
http://ndc.geophys.bas.bg/
Скорпионка иии никога пионка !!!
http://enkade.blogspot.com/2009_10_22_archive.html
Червената шапчица !!!
http://enkade.blogspot.com/2009_09_09_archive.html
http://enkade.blogspot.com/2010_01_19_archive.html
Афоризми, мои измишльотинки, хи, хи, хи !!!
http://enkade.blogspot.com/2010/09/blog-post.html
Малко психотроника и защо всички са психясали !!!
http://enkade.blogspot.com/2011/01/blog-post_27.html
Последният акт с продължение!!!
http://enkade.blogspot.com/2009_01_22_archive.html
Ченият Обама влезе в бялата барака !!!
По-интересно е, как ще излезе от нея.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Първо пукна джапанската атомна централа, не на халос като черешовото топче, а съвсем истински  и няма ала-бала, много народ пукна и ще изпука за голямо съжаление, като крайна цел на тектоничната война  в този край на света.
Пукна и първа пролет днеска лето 2011-то на нашето полукълбе, в което има .
четири дати и ме побиват тръпки, като знам, че баш-майсторите много обичат кралското число 11-ет.
1.1.11; 11.1.11; 1.11.11; 11.11.11,  плюс 11.03. - много предпочитана дата през различните години, които също са ритуално подбрани и плюс ежегодните ритуални дати, като 20.3, например.
Не забравяйте и, че има дати, на които, уж нищо особено не е станало за повечето, но за тези които умеят да четат между редовете, не е така. Понякога на такива, уж незабележими дати, един вид се залагат "бомби със закъснител", нооо по-късничко стават едни голями мелета.
Така де, началото на нещо голямо, не винаги е забележимо за овчите мозъци.

Пожелавам ви с пролетното чистене да направите чистка и на душите си, ако ги имате още и да се отървете от голямото шубе, защото вече няма време, купонът на Ран-Ът тече.

ЧЕСТИТА ПЪРВА ПРОЛЕТ НА ВСИЧКИ !!!

Я да зарежем малко майнд-контрольорите, да се ядат самички между себе си и да го удариме на любовна поезия, макар и набързо сглобена, както си се полага през пролетта, че така и така много напечено стана.

Пей сърце и после какво дойде, готови отпор да дадеме !!!

Спри !!!

Обърни се, погледни ме, виж ме !
Идвам да ти кажа
- Обичам те.
- Обичай ме.

При мен се поспри и отдъхни
жаден си, нося ти пълна чаша,
пийни от живата вода на любовта
да сгрее изстиналото ти сърце,
в ритъм и хармония с моето да забушува.
.
Спри !

След вятъра не тичай ти, лошото забрави,
тих пристан при мен намери, щастливи дни прегърни,
небето, цветята, планините погледни,
от тях сила и вдъхновение почерпи,
душата си към красотата отвори,
хвани ръката ми, с мен тръгни,
дългия път на любовта с мен извърви,
слънчевия  лъч ще ни води към невиждано красиви простори
Спри, спри, спри !!!
Автор: Надежда Джамбазова /запазена марка/

Хайде и едно за душата отново набързо нахвърляно.

МОЯТА ЦЪРКВА

В моята църква стени няма
С очи нагоре и
с ръце за молитва
виждам сводът небесен,
вечер обсипан със звездици,
от божии искрици запалени,
избирам една за кандилце,
друга за вощеница

Денем слънцето изгрее
звездите по млечния път посипани,
в причудливи съзвездия подредени,
бягат надалече, правят път на светлината.

Шумът на гората,
ромонът на реката
повеят на вятъра;
в хор припяват ангелски песни

Душата ми в стон и молитви
изографисваща живи икони,
е амвонът в моята църква.

Няма църковни служители в моята църква,
вързана с божествени нишки межу небето и земята
очакваща истинските божии синове и пратеници 
в нея да дойдат, човечеството да спасят..

Надежда Джамбазова /запазена марка/

Брей не съм забравила още българския език, след толкова дълго петнайсетгодишно изгнание и заточение. Въпреки тоталната изолация, без право на работа и приятели, без да говоря с дни, даже с месеци с двукраки, на никакви езици, още го назнайваме. Дааже куче си нямам, като другите, та да има на кой да си го изкарвам или да командвам.

Е, нищо деее, мълчанието компенсираме с писане, да нервяме майнд-контрольорите, хи, хи, хи, пък и да се намират у работа, за да си заслужат заплатата, да си напълнат ненаситната гуша с сребърници за предатели на човечеството.
Трябва да ми дават боноси, много работа им отворих, ама нъцки, все намират от мене да взимат, цициите му с циции.
Такава им е работата от бедните да взимат и на богатите да дават, намират я даже за нормална, ненормалняците му  с ненормалняци.

Ех, а можеше и другояче да е, но това е положението, така се получава с контролирана от край до край съдба, като моята.

Ех, поне все още може да стреляме със снайперчето с дум-дум думи-патрони, та да се намираме на раздумка, като не ни позволяват друго да правиме, шъ думкаме с думи, дум, дум, дум, та цял свят барем да ни чуе.
Не ми дават никога да говоря, каквато съм гръмогласна, като овчарка на овце, хе, хе, хе, защотооо ще им запищят ушите и даже пропукат тъпанчетата и без чипове, за да разберат, какво правят на жертвите си. Е, да ама не, изолация като в еденична килия с денонощен терор, нещо за което перфектно ги бива.

Дращиме по интернета, за да задращи  в ушите на ушевците, не че им пука,  мъртва душа тъп-андурска, нищо не усеща, гледа само пари да лапа.

Е това е, въртех, въртех и пак до тех опрех, лоша работа. /грешките с "е"-то са нарочни/
Нищо, това ми е пролетения експресивен по-здрав за тях, горките мъртви душици, просто няма как да ги забравя, като ми пищят в ушите с чиповете.

Тука няколко написани честитки, нечисти и много дяволски, пак за нашите "приятели", които са навсякъде :

http://eltimir.ucoz.ru/news/khaarp_i_zemetresenieto_v_japonija/2011-03-25-1888 /бълг. субтитри/
http://conspiration.cc/
http://enkade.blogspot.com/2009_03_25_archive.html
Сряда, Март 25, 2009
ХА, ПЛАНЕТАТА НА МАЙМУНЕТАТА !!! ???

http://mileidi46.blog.bg/politika/2011/03/26/politicheskata-shizofreniia-libiia-voina-na-bombite-i-lyjite.716962
Нещо много жежко започна пролетта, тектонична война в Джапания, мас-ООН-четата и химер-о-чалнатите се погрижиха, като спретнаха, както е по програмите им, поредната война в Либия и оше една поредна  "спонтанна" по команда  революцийка в Сирия.

Жеги и миражи на африканска земя по програмата за демонокрация и деменция, след като зарезаха овцете в Европа и подхванаха камилите.

НОВАТА ФОРМА ДА ДЕМО-КРАДЦИ-ЯТА Е СТАРАТА КЛАСИЧЕСКА ФОРМА НА КОЛОНИЗАЦИЯ, НАПУДРЕНА, ГРИМИРАНА  И МОДЕРНИЗИРАНА С КРАЙНА ЦЕЛ РОБОТИЗАЦИЯ СЛЕД МАСИРАНА ИЗТРЕБВАЦИЯ !!!
РЕЗУЛТАТИТЕ ЩЕ БЪДАТ ЕДНО СИЛНО РАЗРЕДЕНО ЧОВЕЧЕСТВО ОТ ПЕРФЕКТНИ  РОБОТИЗИРАНИ РОБИ, ОБЕДИНЕНИ ПОД ШАПКАТА НА НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД, СБУТАНО В ЕЛЕКТРОННИ КОШАРИ.
Така де, един вид еволюция, овцете преминават на по-високото ниво на роботите във вид на биологична тенекия надлежно програмирана и курдисана на дяволска вълна.

http://smotri.com/video/view/?id=v7950152cc0

Сега ще чакаме да "падне и Сирия" и да видиме, кой ще сърба врялата каша  накрая, ще  го турнат ли на човечеството Новия Световен Ред или на тях ще им го заврат в задника във вид на бумеранг. Работата нещо загрубявааа и става много чепата !!!

Аууу, развалих литературния вид на блогчето с цинизми, нооо няма как, на сатанинските  пинизи на баш-майсторите се отговаря или с удар или с пиниз-кириз цинизъм за реализъм.

Та гадателския проводник  на баш-майсторите врачката Ванга Гущерова казва, това което са и спуснали, хе, хе, хе, "от отвъдното" :
"Човечеството ще преживее много катаклизми и много бурни събития. Ще се променя и съзнанието на хората. Ще дойдат тежки времена, хората ще се разделят на групи по вяра. Ще дойде на света най-старото учение. Питат ме: "Скоро ли ще дойде това време?" Не, не е скоро. Още Сирия не е паднала!"
Това във превод означава, че най-старото учение Бялото братство, т.е. бялото братство на черните луциферски мъртви души ще наложи своя нов ред и окончателно ще зароби човечествохто. Както се полага в тяхната Матрица всичко е в негатив, на бялото викат черно и обратното и правят всичко възможно по този начин да изглежда и се вижда .

Иска се известно природно майсторство и без да им промиваш негативите, да видиш снимката, демек картинката, ха ха ха !!!
Дааа, някои вместо на промиват негативи, промиват мозъци, че като излезат снимките и наложат със сила картинките, всички да продължават да виждат  негативите, т.е. наопаки.
Много хитро, нали,  демонячно и сатанинско ???
Слугиняжите им работят в момента на пълни обороти, защото явно идват напечени времена, предречени и от векове подготвяни от демоняците, за да стигнат своя апогей всеки момент.

Ами такива ми ти работи, едни промиват мозъци, други промиват негативи, кой за какво е роден, нали ??? !!!
Едните работят в топ-секретните лаборатории за промивки на мозъци, други се оставят да им ги промиват и манипулират, а малцина седят изолирани в собствените си лабораторийки /блогчета/ и промиват негативи, за да излязат на бял свят истинските картинки.
Проблемът е, че всички продължават да виждат всичко наопаки, за радост на баш-майсторите, които хвърлят всичките си сили, точно това да става.
На промит мозък ни негатив, ни позитив помага, там е цялата работа.
А когато промит мозък започне да дава акъл на другите, трагедията става пълна !!!
Примери няма да давам, търсете си ги, иска се голям тренинг и природни дадености, оцелели от промивките, за да виждаш цялостно истинската картинка, наготово не става номера .

По принцип пророците и тяхните пророчества откакто свят светува са били използувани от властуващите в момента за тяхните цели и за манипулиране на масите според ситуациите.
Но едно е очевидно, че тълпите винаги са се държали по един и същи начин от време оно и са се оставяли много лесно да ги насочват в грешни посоки и въобще манипулират. А сега с помощта на технологиите  направо е ужасяващо, как лесно всички се оставят да им въртят номера и се отдалечават скорострелно от ИСТИНАТА, мислейки че са я хванали. Да, ама не !!!

Впрочем, много типично за баш-майсторите да подхвърлят завоалирано истината чрез своите проводници /врачки, медии, телевизии и так дале/ и да гледат после сеир, като не забравят никога да си вадят точните изводи от подобни тестове върху овчите маси, за да разберат докъде е стигнало нивото на овчясването им и настъпило ли е времето за последните им смертелни удари.
От добрите професионалисти стават и добри манипулатори и убийци, така че ... ???!!!

Врачките врякат като свраки, само по заповед на щуките, нищо повече и на същия принцип като медиите и всики други посланици на баш-майсторите, за да налапат лъжите, сложат и тук-таме истина и някои точки от бъдещите им програми !!!

И да е ясно, това не означава, че една врачка не е истинска врачка, но това е без голямо значение, ако е използувана от баш-майсторите за тяхните междинни и крайни цели.
Същото важи и за всички останали журналя, дофтори, фармацифки и каквито си искате други, не е важно дали са добри като професионалисти, а на кого служат и дали точно изпълнявата движенията, като им дръпнат сиджимките.

Баш-майсторите не са балами и предпочитат кадърни хора да им вършат черната работа, нали се сещате и затова при тях няма ала-бала, а черна и съвършена  магесническа алабалистика, като не забравят никога своите ритуали, символика, нумерология, дълбоки езотерични знания, вързани с най-новите им технологии ???
Резултатите вече се разгръщат, все повече и повече, в една огромна сатанинска картина на едно напълно обсебено от Дявола човечество..

Не е лошо да се видите и вие самите на кого служите и да не се самозабаламосвате, защото няма да има прошка, дори и за тия, които не знаят какво правят.

Не забравяйте, бялото е символ на божественото и баш-майсторите са решили да заместват дядо Боже и се пресдставят като бяли ангели, а отвътре са чиста проба черни гяволи.
Научете се като гледате негатива, да виждате позитива, иначе лошо, много лошооо.
Тръгнаха даже да търсят божествената частица, дяволите му с дяволи, което всъщност е и "нормално". Ако не бяха дяволи, щяха да знаят, че божественото е във всеки Човек и затова, понеже са дяволи,  търсят божествената частица, за да я откраднат, както са свикнали с всичко останало да крадат, нали са си  демо-но-крадци и само дем-оно-крадци-ии създават навсякъде, даже започнаха и в Африка вече.
Нека, нека търсят, нека, нека, нека,  само така ще си намерят и те майстора ... бум, тряс и голям прас. Малките черни дупки у промитите им мозъците ще се съединят и ще образуват една голяма черна дупка на Земята.

http://enkade.blogspot.com/2008_09_07_archive.html

Нещо за църните от ЦЪРН, без цървули, по търлъци !!!
Когато Дяволът обсеби учените, започна началото на края на цивилизацията.

И такааа, дами и господа, господ-жи и господ-а, драги ми дечица, филмът на живота на планетата Земя се върти в два паралелелни варианта, единия в негатив, другия в позитив, вие си избирате, кой да гледате.
Смесванего на двата филма е положително и наложително само в началото, докато се ориентирате на кой паралел да се намерите, след това трябва да решите, кой от двата да гледате, иначе заблудата ви, ще е тотална и всичко  ще виждате и ще правите наопаки или полунаопаки, което е същото.

"Там, където сте двама и трима в Мое име, там Съм и Аз."

http://smotri.com/video/view/?id=v7950152cc0  /рус. и англ./
Малко обобщение за голями работи.
И тук ясно се вижда един паралелен филм, но никога не забравяйте, че от едно място се прожектират и двата, за да сте наистина наясно какво става, ноо преди всичко трябва  да се опазват съзнанието и душата от дяволските похитители.

http://www.arte.tv/fr/Comprendre-le-monde/3673928.html
http://30dumi.pozicii.net/category/%d0%ba%d0%b0%d1%82%d0%b0%d0%ba%d0%bb%d0%b8%d0%b7%d0%bc%d0%b8/

Всичко, кoето е пуснато по официални медии, телевизии, интернет, книги и пр. е под строг контрол и дозирано , за да действува по скоро като отрова, отколкото като елексир-знание.

Нали се сещате, разликата между отровата и елексира е в дозата ???

Ето защо се иска едно изключително внимание, съзнание и избирателност, за да не бъдете отровени и изцяло манипулирани. рядко се случва да се докопа случайно до официозите някой, който ви спуска само истина и това изключение много бързо бива потушено със стария като света класически принцип за поставяне на чейрвейче от истина, за да налапате с него една голяма и чепата лъжа и кукичката.
За голямо съжаление самите спускачи на истини и разни събуждачи нямат съзнанието в повечето случаи, че са превърнати в манипулативни инструменти и се изживяват като като прометеовци, но се оказва, че по-скоро използват малко светлина, за да стане още по тъмно в съзнанието на мнозинството-. Тове е, кой разбрал, разбрал.
Ако беше толкова лесно само с инфо да се оправи всичко, досега Земята да беше станала отдавна най-светлото място, а както виждате става все по-напечено.
Значи фатката е друга и си заслужава да се замислите по въпроса, ако искате да ви осени истината, разбира се.

http://www.xnetbg.com/new/forum/index.php/topic,5683.0.html
Нещо за мартениците и тяхната символика, която би трябвало да се знае от всички българи.
Сигурно има много инфо по въпроса, но не ми се търси, който иска ще си намери още.
Червено-бялата затворена свастика ме кара да се сетя за червения кръг на бялото японско знаме, както и последните събития там и ми се иска да открия някои символики и връзки. Може и това да стане, макар че е трудна работа. За сега е ясно само, че масироното унищожение започва от изгрева на слънцето и явно ще завърши, там където залязва.

събота, март 19, 2011

ИСТИНАТА !!!???

http://conspiration.cc/
http://smotri.com/video/view/?id=v7950152cc0 /рус. и англ./
http://enkade.blogspot.com/2009_01_22_archive.html
Ченият Барак, влезе в Бялата барака !!!
''''''''''''"
"Истината боли..НО..ТОВА НЕ ОЗНАЧАВА, че лъжата лекува !"
"''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
За да познаеш ИСТИНАТА– първо и най-вече трябва да опознаеш себе си. Ако тънеш в самозаблуди за собствената ти персона никаква Истина не е в състояние да те осветли отвътре. Отвън горе долу всички са осветлени, направо бомбардирани, макар и в повечето случаи с кодирани истини, но очевидно това въолбщге не помага на двукракото овчясало напълно човечество, освен да парадиране, празно филосовстване и задължителното  извъртане и манипулиране.

Истинагта е нещо свято, чисго и божествено и не може да вирее в нечисти, самозаблудени и самозабравили се продажни душици  Няма никаква полза да сте информирани, дори и за най-голямите истини, за всичките истини, ако продължавате да сте носители на лъжата за вас самите. Истината просто няма да порастне в душата ви и няма да провокира съзнанието ви, няма да промени нищо, освен да ви служи .за парадна дреха и нищо повече.
Днес много двукраки са надянали подобни униформи с унформизирани истини, служещи по-скоро за манипулация, отколкото за осъзнаване и това всъщност е и целта на Властелините, да живеете с тоталната ирлюзия, че сте носит ели на Истината.
Да, ама неее, щом си оставате отвътре същите заблудени овчици.
Пак опираме до един вид филмовите негативи на Матрицат и се иска голямо умение, чистота и съзнание, като гледаш негатива да си даваш сметка за истинския образ, т.е. позитива.
Казано е, че само истината може да ви направи свободни, защото само тя може да ви откаже от лъжата, да престанете да бъдете носителни на лъжовното, защото само такъв човек е истински сободен. Всякъ лъжа за вас или за другите, без значеиие е тегоба, робство, терор и дори цял свят да е свободен, ако вие самите сте носители на лъжата, няма да сте свободни.
Истината и Любовта виреят единствено в освободени от лъжата души и сърца !!! Средно положение просто няма и не може да има.
За да познаеш истината не е достатъчно само да можеш да четеш, да пишеш и да лапаш като патка интернет информация , защото ако беше така, досега животът на Земята на съвсем друго нещо щеше да прилича и населявана от хора, а не двукраки овци !!!

Има и разни борци, революционери, десиденти и разни други елементи мегаломани,  които като катерички в барабан се въртят безсмислено, само и само да правят нещо, нооо без никаква полза за голяма радост на баш- майсторите, като ги насърчават ултра манипулативно, за да служат за фон, да бият контра, да ги въодушевляват и им дават сила, поводи и оправдания.
Нали се сещате, всяко действие, предизвиква "законно" противодействие ???

Играта на Сизиф продължава, а  нагоре, а надоле, докато баш-майсторите си опичат питата  много майсторски и превръщат Земята в затвор с високи, високи, мнооого високи невидими стени на овчите кошари - непоклатими.
Кой ял, кой пил, кой им работил, не е важно, нали върви изтреблението !!!

Борбъта се води на друго ниво и от истински Човеци, а не от манипулирани овци, въртяащи се безспирно в омагьосани кръгове, дълбоко очертани от баш-майсторите !!!
Истинската борба се води на чисто от Човеци, а не в тинята и от овци !!!

/И либийците сега водят, даже въоръжена борба, но каква файда, като ги водят за носа, точно натам, накъдето искат баш-майсторите, царете на ойл-файда, ал-кайда и так дале изпипана единствено за своя сметка  война./
Не е важно да се върдаляш в бъркоча на манипулативното инфо, а да излезеш чист от него, хванал се здраво за  червената нишка на ИСТИНАТА и тя е винаги една.

Я, Истината ли ??? Къде я ???
- На Дявола в торбата, я.
- Бря, на кой му стиска в нея да надниква ???
- На никой я и ще падне голямото чупене на великденски яяя.

ВСИЧКИ ГОВОРЯТ И ВСИЧКО ЗНАЯТ, ЕДИНСТВЕНО ИСТИНАТА НЕ ВИЖДАТ !!!
СТРАШНО Е ДА ВИДИШ ИСТИНАТА, ЗАЩОТО ЩЕ ТРЯБВА ДА СЕ ОГЛЕДАШ В НЕЯ И ДА СИ ВИДИШ ИСТИНСКИЯ ОБРАЗ В ЦЯЛАТА МУ НИЗОСТ !!!
ЗА ДА СТИГНЕШ ВИСШЕТО, ТРЯБНА ДА ТРЪГНЕШ ОТ НИЗСШЕТО, ОБРАТНИЯ ВАРИАНТГ НЕ СЕ ПРЕДВИЖДА В БОЖЕСТВЕНАТА ПОДРЕДБА.
ИНТЕРЕСНОТО Е, ЧЕ ВИНАГИ НАЙ-НИЗСШИТЕ СЕ ВЗЕМАТ ЗА НАЙ-ВИСШИ, МАКАР ИСТИНАТА ДА Е ДРУГА, ВМЕСТО ДА ОСЪЗНАЯТ СМЕЛО, КОИ СА И КАКВИ СА, И ПРОСТО ДА СЕ ПРОМЕНЯТ, КАТО ТРЪГНАТ НАГОРЕ ПО СТРЪМНАТА СТЪЛБИЦА И НАИСТИНА СТАНАТ ВИСШИ СЪЩНОСТИ.

Бре, аз нещо пак се размечтах, докато размитах !!!
Да, ама не, предпочитат за по-преко, да продадат низсшите си душици на дявола и да минават за висши с изкуствените атрибути на пари, власт и известност, тука нямат грешка. Малко четка.

ВСИЧКИ ПРЕДПОЧИТАТ ПОЛУИСТИНИТЕ, КАТО ПО ТОЗИ НАЧИН ИЗБЯГВАТ ДА СЕ ОГЛЕДАТ ТЕ САМИТЕ КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВАТ. В ПРЕЧУПЕНАТА НА ДВЕ ПОЛОВИНИ ИСТИНА ТЕ ВИЖДАТ САМО ТАЗИ, КОЯТО ИМ ИЗНАСЯ !!!

Ако нямат огледало, имат поне голямо въображение и се виждат направо велики, дааа нооо велики низсши дяволски същности.
МАЛЦИНА СА КУРАЖЛИИТЕ, КОИТО ИМАТ ПОСТОЯНСТВОТО И КУРАЖА ДА ТЪРСЯТ, ДА ВИДЯТ ИСТИНАТА, ДА СЕ ОГЛЕДАТ В НЕЯ, ДА Я ОСЪЗНАЯТ И ДА СЕ ПРЕРОДЯТ В ИСТИНСКИ ХОРА, НОСИТЕЛИ НА СВЕТЛИНА В ТЪМНИТЕ ВРЕМЕНА НА ДЯВОЛСКАТА ЗЛИНА НА ТАЗИ ЗЕМЯ.

Представям си търсенето на истината за света и хората, като дълбок кладенец, толкова дълбок, че като хвърлиш камъче не чуваш, като цопне във водата на дъното.
Тръгваш да слизаш, за да стигнеш водата на Истината и все ти се струва, че си стигнал вече и да пиеш от живата вода на истина, но все се оказва, че си още далече от дъното, там някъде в дълбокото, където поне да видиш проблясъка на водата, ако не друго.
Колкото по-надолу слизаш по-сумрачмно сякаш става и ти се струва, че нищо не виждаш и не разбираш в дяволската чернота, с приближаването към водата. Иии, когато в един момент си в най-тъмното, пред теб изведнъж блясва истината, светликът на водата там на дъното на кладенеца и те отразява.

Но не е достатъчно само да я видиш, да се огледаш в нея, трябва да се гмурнеш в дълбокото, да се намокриш и наквасиш, даже да се удавиш в живата вода, да се пречистиш, да се очистиш, да осъзнаеш и да почувствуваш, колко е животворна и необходима, за да бъдеш Човек.

Дааа, Истината е като светената вода, кристално чиста, свещена и възродителна.
Истината за вас е и тази на света, истината на света е и тази на всеки от нас !!!

Колкото по-дълбоко заровите истината за вас, за да я скриете от другите и от вас самите, толкова по-малко има вероятност да откриете истината за света, защото сте умъртвили с нея и душата си, а без нея, нищо не е валидно !!!

По този начин автоматически вие отхвъляте светлината и се приобщавате към дяволската тъмнина, към злото и ставате негово оръдие, за да  да криете вечно истината, за да не бъде осветлена, добавяйки все повече и повече грехове, докато се самоунищожите.

Истината е релативна само за мнипулаторите, които винаги излизат с номера, така е, нооо ... и започват с  фатките на манипулациите, за да заталачат съвсем истината.

Безброй много се намират в междините на кладенеца и приемат полуистините за истини, с което правят още по-лоша услуга и от лъжите, като ги афишират и спират търсенето, като най-вече не искат да стигнат до водата, за да не се огледат в нея, защото картинката ще е много  дяволски грозна. И какво ??? Продължават със самозаблудата, като заблуждават и всички други, пасейки, пасейки.
Когато истините напусто са написани, прочетени,  не повярвани и неосъзнати, пустота очаква всички !!!
Не пиша защото очаквам помощ или съпричастност от някой, нещо наистина e невъзможно да ми се случи, нооо с надежда за провокиране на съзнанието, за това което става с другите и с вас самите, за да бъдат спряни Злите сили, които се захранват вольо-невольо, директно-индиректно, съзнателно-несъзнателно, фактически от всички.

Има една българска дума от многото, която може да се напише изцяло погрешно и тя е уфсъ, а хората, които са се оставили да ги превърнат в овци, също са изцяло сгрешени, погрешни и грешни.
Хайде сега, кой от къдее и да ходи да блеее с овче умиление, колко може, нооо така с нищо няма да помогне !!!
Първо стани отново Човек и после всичко ще си дойде на мястото, ако сте много, защото истината и любовта тогава сами ще ви намерят, носени от вятъра и търсещи подходяща почва, за да израстнат здрави и прекрасни !!!
http://www.blitz.bg/news/article/103308
Болен здрав носи, имаше една детска приказчица !!!

Та има ли въобще по света политик или лидер да не е тежко душевно болен амбициозен рептиляк, готов на всичко ???
Всички ги разболяват, за да ги превръщат в гиньол-марионетки и ив дърпат конците акуратно.
Това което прави Кадаифа в момента е точно онова, което се очаква от неговите марионетисти, за да създаде подходяща почва за поредния военен сблъсът и няма никакво значение, дали той въобще се усеща как му дърпат конеца, важното е да мърда по зададената му програма.
Не е важно кой е Кадафито, най-важното еq кой го е чучнал на високото место и го разиграва на сцената и овцете да се бият с крайна цел се изтребление, колкото се може повече.
Всичко останало са само подробности за овци в тях да се изгубят и да блеят жално, като се намерят в кланицата.
Леле мале, ще ядеме кадаиф, сиропиран от химеро-чалнатите за по-лесно преглъщане и после айдеее молим, по програмата ще ни сервират на тепсия следващия дяволски сладкиш, даже и без сиропиране.
Искаш, не искаш, лапаш, никой те  не пита, кой забърква врялата каша от сладкиши и лапачи !!!
Кой много пита, няма да яде ни каша, ни пита, ни сладкиша, палача го чака !!!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
http://enkade.blogspot.com/2008_09_17_archive.html
Вяра, Надежда и Любов !!!
http://enkade.blogspot.com/2010_01_19_archive.html
Афоризми, мои измишльотинки, хи, хи, хи !!!
http://enkade.blogspot.com/2009_01_22_archive.html
''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
Ченият Барак влезе в Бялата барака !!!
http://enkade.blogspot.com/2007_05_16_archive.html
''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
Разни информации, които разбират само най-най-баш-майсторите и защо аз ги упоменавам, без да обяснявам.
http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2011-05-03&article=366182