Популярни публикации

Общо показвания

вторник, април 16, 2013

ПРОПОВЕД ПРЕЗ СТРАСТНАТА СЕДМИЦА !!!



ЧЕСТ-ИТО ВОЗКРЕСЕНИЕ ХРИСТОВО !!!

Човечеството чества возкресението на Исус Христос от хилядолетия, но никой не иска да го последва и върви точно в обратната посока, тази която води право надолу към дяволските двери, като лицемерничи, иска прошки  и свещи пали.
Всички от Дявола се страхуват и само неговите заповеди изпълняват, но ще си плащат за гяволука, рано или късно, както си е и било винаги !!!

Докато другите те лъжат, имаш винаги шанс да го разбереш и се поправиш, нооо, когато сам себе си лъжеш, свършен си - завинаги.

http://enkade.blogspot.ch/search?updated-min=2006-01-01T00:00:00%2B01:00&updated-max=2007-01-01T00:00:00%2B01:00&max-results=50
http://enkade.blogspot.ch/2011/01/blog-post_27.html

http://presselibreinternationale.com/

http://enkade.blogspot.ch/2011/04/blog-post_18.html
Ореол, венец и тръни !!! Корони, пари и дяволски роги !!!

Оригиналният текст беше изтрит и трябва да призная, че въпреки непрекъснатите набези на майнд-контрол еничарите цял живот, с които свикнах, този път най-много ме заболя и се опитах да го възпроизведа, но е далеч от първия. От тогава нямам желание да пиша по въпроса и само люти клетви изместиха  всичките ми интуитивни и одухотворени разсъждения по въпроса.
Така или иначе, не искам да съм на мястото на никой от слугинарите на сатаните, защото много страшни работи ги чакат в близките времена, дори по-страховити, от тези които те самите вършат сега.
Проклети да са, во веки веков, и до десето колено, прошка никому !!!






Новинки не за всеки !!!
 Под друг ъгъл за Тангра
Зомбаж, такелаж и абордаж !!!
Ха !!! Планетата на маймунетата !!!
Черният Обама, влезе в Бялата барака !!!
Антихристът черен и отвънка и отвътре, ритуалът стриктно спазен, както винаги !!!
Смях  през сълзи ...!!!



Лека забележка за съдба тежка:
Има, като никога два кментара, които са блокирани и не мога да ги прочета, така че ... да си знаете !!!
Иначе, след третото изречение блокират и писането.
Колкото до останалите номера, те са толкова дяволски, че не подлежат на описание, дори и няма как да бъдат спряни, защото дяволите са над законите, жертвите им извън законите, а слугинярите им - милярди програмирани и курдисани на дяволска вълна зомбари, сформиращи по места озверени еничарски армии.
Чистката продължава, проблемът е, че и при вас ще дойде, но в друг вид, според зависи, кой метод ще ви приложат, спрямо програмките и методите  на агентите на съдбини.
Няма ала-бала в голямата миялна, ох пардон, Централа и рупането на суа трева продължава от митилявите овци, пасейки-пасейки по цялата планета под "сигурността" на ожесточени еничарските орди, въоръжени до зъби с най-новите космически технологии..


ВЕЧЕ ВЪПРОСЪТ НЕ Е, ЧЕ Е ПОРОБЕНО ИЗЦЯЛО ЧОВЕЧЕСТВОТО, ТОВА Е НЕОСПОРИМО, А ФАКТЪТ, ЧЕ РОБИТЕ СЕ СМЯТАТ ЗА СВОБОДНИ, ТАЗИ ИЛЮЗИЯ ПРОСТО ИМ ХАРЕСВА И НЕ ИСКАТ ДА ИЗЛЕЗАТ ОТ НЕЯ !!!
За голямо съжаление с гръм и трясък ще им я избият от главите в най-скоро време и тогавааа ... ох, леле-мале, камък връз камък няма да остане и само пепелища на забравата ще покриват земята !!!
От уфсъ дори и маймуняк не става, тя е последната фаза на деградацията, програмацията и повсемесната мутация !!!
Иии, когато овцата Доли превзе света, той взе та изчезна, за вечни времена!!! 


Глеам, глеам, па си викам ...!!!



Няма коментари:

Публикуване на коментар