Популярни публикации

Общо показвания

вторник, април 19, 2011

Аз фиданка съща, кръшна, кръшна, с две ръце не се обгръща, даже в кадър трудно се побирам, ха, ха, ха изпълвам всички паралелни и даже кръстосани пространства !!!


Фръц-пръц ча-ча-ча, не дават лаф да става, ще правиме ла-й-ф
из ла-й-ф тогава !!!
                                     http://enkade.blogspot.com/2011/01/blog-post_27.html

                                                               http://conspiration.cc/

Хе, хе, хе, като не ми давате да пиша, ще ме гледате през ключалката, ама хааа, деее, щрак, щрак с фотоапаратчето, да ви спестя работа да ме шлекате да ме снимате по ливадите !!!

Ха, ха, ха изключиха ми и скайпа и не ми дават да си направя нова връзка !!!
Няма ала-бала в дяволската централа, да знаете, изолацията върви към тотална, в пълния смисъл на думата, също като и терора, а колите с черни джамове почват да се навъртат, често-често, в това загубено `планинско място !!!
Аз с никой не се срещам, по цял месец не продумвам дума с никой, освен добър ден и довиждане в магазина, никъде не ходя, затова пък цяла армия ме наобикаля и отблизо и отдалече, с всичките възможни съоръжения, технологии и сатанински методи на майнд-контрольорите. Ако не друго, поне ги опознах, що за бракувана стока са, с какви технологии работят и сатанинските им методики.

Е, това е положението, сигурно защото пиша само глупости за глупендери и съм никоя.
НООО, понякога безмълвното мълчание може да бъде по-опасно от бла-бла-блато, така чеее ... ??? !!! 
От мълчанието изводите могат да бъдат най-важните, най-прозорливите и най-верните !!!
Четете в блога на мълчанието, без никакви коментарии и мислете при кой има повечко истина
Великден иде, да се концентрираме на божията светлина, за да просветли сърцата и душите ни, а духът ни да намери Силата !!!
Велик-Ден, Ден-велик на безсмъртния ЧОВЕШКИ Дух !!!

"Тоз, който падне в бой за свобода, не умира."
Тоз, който  продаде  душата си на дявола, во веки веков,  приживе умира !!!

На мъртвите души и Господ не може да им помогне !!!

ВСИЧКИ СА ЗАКОТВЕНИ В МАТРИЦАТА С РАЗЛИЧНИ КОТВИ : ДИАМАНТЕНИ, ПЛАТИНЕНИ, ЗЛАТНИ, СРЕБЪРНИ, ЖЕЛЕЗНИ, ПИРИНЧЕНИ, ДАЖЕ ЧУГУНЕНИ КАТО ГЛАВИТЕ ИМ, НООО ХАРТИЕНИТЕ , КОИТО СА ДОБАВКА КЪМ ГОРЕИЗБРОЕНИТЕ  СА НЕ ПО-МАЛКО ЯКИ И ГОЛЕМИ !!!
И ДА ЗНАЕТЕ, ЗА ТЕЗИ КОИТО СА ЗАПОЧНАЛИ ДА НАВИВАТ ВЕРИГАТА НА КОТВИТЕ СИ, ДОРИ ДА НЕ СА ОЩЕ Я ВДИГНАЛИ НА БОРДА И НЕ СА ПОЕЛИ В СВОБОДНИ ВОДИ, Е МНОГО ТРУДНО, ДАЖЕ ОТВРАТ, ДА КОНТАКТУВАТ С  ЯКО ЗАКОТВЕНИТЕ ЗА ДЪНОТО.

И такааа ...
Веригата е навита, котвите са на борда, вдигам всички платна  и отплавам в свободни открити  води, макар и без попътен вятър !!! Бог помага на смелите, страхливите сами се наказват и помоща е безсмислена !!!
- Тук аз съм КАПИТАНЪТ !!! Истинсите моряци в открито море, носители  на свободата, не се боят от урагани пратени, за да бъдат преборени.

СПОМНЕТЕ СИ, СИМВОЛЪТ НА НАДЕЖДАТА Е КОТВАТА !!!
СПОМНЕТЕ СИ, КОТВАТА Е СИМВОЛ. НА НАДЕЖДАТА !!!

ХА, ХА, ХА, БЕЗ НАДЕЖДА, СТЕ ПОВЕЧЕ ОТ МЪРТВИ И ВО ВЕКИ ВЕКОВ!!!

ВДИГАЙТЕ КОТВИТЕ, ДОКАТО НЕ СА СЕ СКЪСАЛИ ТЯХНИТЕ ВЕРИГИ
И НЕ  ОСТАНЕТЕ НА ДЪНОТО - ВО ВЕКИ ВЕКОВ, ДОБРЕ ОВЪРЗАНИ ЕДИНСТВЕНО В РОБСКИТЕ !!!

пак че спи,ат да пиша

На бодлива крава, бог рога не дава, хе, хе, хе !!!
Народът казал, че шило в торба не седи, но забравил да каже, за шило, което в торба не се побира, ха, ха, ха, боцка ли, боцкааа и единствето само решава, кой, колко, как, защо да боде и кога, след като в торба не се побира  !!!

                                       Комично стихотворение за трагично ежедневие !!!
                                       http://enkade.blogspot.com/2010_01_19_archive.html
                                       Ще ви е по-интересно, ако четете отзад-напред !!!

Скорпионка иии никога пионка !!!
http://enkade.blogspot.com/2009_10_22_archive.html
Червената шапчица !!!
http://enkade.blogspot.com/2009_09_09_archive.html
http://enkade.blogspot.com/2010_01_19_archive.html
Афоризми, мои измишльотинки, хи, хи, хи !!!
http://enkade.blogspot.com/2010/09/blog-post.html
Малко психотроника и защо всички са психясали !!!
http://enkade.blogspot.com/2011/01/blog-post_27.html
Последният акт с продължение!!!
http://enkade.blogspot.com/2009_01_22_archive.html
Ченият Обама влезе в бялата барака !!!
По-интересно е, как ще излезе от нея и последствията.
http://enkade.blogspot.com/2009_03_25_archive.html
Ха, за планетата на маймунетата !!!
http://enkade.blogspot.com/2010/03/blog-post_4350.html
http://enkade.blogspot.com/2006_05_10_archive.html
http://enkade.blogspot.com/2010_06_01_archive.html
РУБРИКАТА "ТОВА МНОГО МИ ХАРЕСА !!!"
http://enkade.blogspot.com/2009/03/blog-post_25.html
Под друг ъгъл за Тангра

Констатаците за невероятно лоши неща не означават, че този, който ги констатира е лошият, той го прави, за да обърне лощото в добро, ако има кой да го чуе със сърцето си, ако има кой да събуди съзнанието си, ако има кой да намери сила и дух да се пребори първо със собствените си слабости и даде пример, и на останалите !!!

ЗА ДА ПРОМЕНИШ НЕЩО, ПЪРВТА РАБОТА Е, ДА УСТАНОВИШ, ДА КОНСТАТИРАШ, ДА ОСЪЗНАЕШ, ЧЕ СЪЩЕСТВУВА !!!

ПРОМЯНАТА ЕДИНСТВЕНО МОЖЕ ДА ЗАПОЧНЕ ОТ ВАС САМИТЕ !!!
ХВЪРЛЕТЕ ВСИЧКИ МАСКИ, С КОИТО СТЕ СЕ ЗАПАСИЛИ, КАТО ЗА ПРЕД ХОРАТА И СТАНЕТЕ ВИЕ САМИТЕ.
ВАШИТЕ МАСКИ ЗАБЛУЖДАВАТ ДРУГИТЕ, НО НАЙ-ВЕЧЕ ВАС САМИТЕ !!! САМОЗАБЛУДИТЕ СА ПО-СТРАШНИ И ОТ НАЙ-СТРАХОВИТИТЕ МАНИПУЛАЦИИ, ТАКА ЧЕ ... ДОЛУ МАСКИТЕ !!!

Искам да направя едно картинно обяснени на нещата в тяхната пълна цялост. Нека да приемем, че всичко е един кръг и по средата един Център от който излизат безррой лъчи, които движат кръга с неговите участници и само по неговите закони - писани, неписани и ритуални. И сега, ако Центърът не бъде  унищожен или подменен, който е създал тази дяволска система на живот на Земята, никакви  опити и  менки и подменти  в кръга  няма да променят въртенето на магическия кръг,  в който са включени всички, вкрючая и природата. Центърът го знае и затова нехае за всичките дърдореници и козметични промени, които някои предприемат въобразявайки си,, че нещо добро правят.  Това че милиони овци по цял ден обсъждат неистово редзултатите от сействията на центъра  им прави скамо удоволствие , а и  им отнема енергията , нужна за елиминиране на Центъра, в който няма ала-бала.  Така че .... всичката тази врява  е абсолютно неспособна да прекъсне магическия дяволски кръг на Центъра.  \трикът не е в прикъзките, а в цялостното осъзнаването на положението и голяма част спрат да слугинясват, захранват и се кланят на Центъра, даже няма да има нужда от борба,  той просто сам ще се разпадне, като няма папане. и няма кой да му изпълнява заповеди.   Даааа, колкото просто, толкова и неизпълнимо, при положение, че хората отдавна вече са модифицирани в едни невероятно   изпълнителни овци, оставящи се с овчо умиление да бъдат стригани, доени, убивани и превръщани в безприкословни роби, при това вече роботизирани, на Центъра.
Според мен, всякакви други   али-балистики са само за ала-балааа, за да се печели време и Центърът да си свърши докрай работата на тази прокълната Земя.
Ако всичката информация, приказки, форуми и прочеее не помогнат на една овца да осъзнае това положение в неговата цялост, ако  това не провокира нейната осъзнатост, ако не престане да  бъде овца, която да захранва доброволно Центъра и ако изпълнява дяволските му заповеди,   залудо си  е загубила времето. Е повечето използват информацията, за да снобират и се покажат, колко много знаятг и пр., нооо това не пречи да са най-долнопробни помияри и слугинари на Центъра. Това е !!!

САМОЗАБЛУДАТА Е ПО-СТРАШНА ДАЖЕ ОТ НАЙ-ГОЛЯМАТА ЗАБЛУДА И  МАНИПУЛАЦИЯ !!!

Забележка:  Искам да обърна внимания на една много плитък манипулативен трик на майнд-контрольорите, които явно подценяват българските читатели и смятат, че са помияри като тяхните.  Много често  например не ми дават да пиша, по един или друг начин, триковете им са много и с удоволствие дочакват, аз да почна да се жалвам и да пиша, какво става. Малко след това те ми пускат, така да се каже, зелена светлина и аз започвам отново да пиша. Да нооо, който се поддава на такива евтини манипулативни трикове, си казва, тая параноячка какви ги приказва, ако е така защо продължава да пише. Е, те там е точно трика, за да си помислите точно това,, ако сте достатъчно  голяма овча глава, но в същото вмреме се мислите за голям гявол. Та такива ми работи, манипулацията затова съществува, за да мислите точно това, което не съществува.
Сега обявявам, че много им е кеф да ми освинват снимките с не толкова добри фото-шоп-ари защото личи от километър, че са си играли, нооо са ми изключили  опцията за модификация, т.е. аз самата не мога да правя фото-шопиране. 
В интерес на истината не ми се изучава тази техника и не я познавам, освен
да осветя или затъмня малко някоя снимка, но дори това не мога да направя. При толкова милиони снимки в интернета, се хванали за моите снимки и мажат и търкат та пушек се дига, с неистова омраза. Това говори ли ви нещо, да сте чували друг такив случай, случайно и какви мисли ви навява за всичко тук, което изнасям ???
Колкото до липсата на каквито и да е коментари, тя говори ясно и за читателите, що за стока са ! Е това е, но при всички случаи предпочитам да съм на моето си място, отколкото на вашето, ако разбирате какво искам да кажа въобще.

НА МЪРТВИТЕ ДУШИ И САМ ДЯДО БОЖЕ НЕ МОЖЕ ДА ПОМОГНЕ !!!