Популярни публикации

Общо показвания

събота, юни 28, 2008

ИСТИНАТА Е НАВСЯКЪДЕ !!!

Търсиш ли истината остави настрана, кой я пуска, защото ще се изгубиш в трънака на манипулацията. Навиеш ли веднъж цялото кълбо с червената нишка на истината, много лесно ще различаваш манипулаторите, жертвите и тези, които са и двете в единство и са мнозинството. Но и това не е толкова важно, кои са другите, по- важното е всеки да открие в коя група сам попада и реши дали да остане в нея. Без да знаеш кой си и какво си, не може да станеш носител на истина. Светът е пълен с хора, които си мислят, че са носители на истината и доброто, но въобще не съзнават, че са най-обикновенни носители на манипулативни полуистини и оръдия на враговете.
Всеизвестната максима: "Пътят към ада е обсипан с добри намерения" всеки я знае, но никой не я прилага към себе си и не си задава въпроси. "Добрите намерения" са едно от най-мощните оръжия на баш майсторите манипулатори и след като ги внушат у даден човек, за да му е комфортно, много лесно го преекспонират на пътят, който води директно към ада, без той да се усеща и даже влачи със себе си с дузини хора. Затова е казано, че спасението тръгва първо от осъзнаването на всеки един от нас и правилната му и точна позиция по пътя, без да се оставя да му пробутат залъгалката, че трябдва да прави това или онова и какви ли не компромиси в името на доброто за другите.


Нека да е ясно, че аз пускам страници, блогове, информации от всякакъв род, защото смятам, че в тях има зрънца от истини, провокират към много размисли и толкоз. Не съм привързана или свързана към никой от тях и това ми позволява да бъда наистина напълно свободна в разсъжденията и вижданията в пълна независимост и неутралитет.
Никъде няма да намерите цялата истина, вие само можете да си я сглобите от тук и от там, следвайки вашите собствена интуиция, знания, дълбоко закодирани във вас самите и тези, които сте придобили в живота. Не разчитайте на никой друг, защото ще се окаже в повечето случай манипулатор, без дори сам да го знае. Разчитайте само на себе си и открийте първо себе си, после ще ви е много лесно да вървите по пътя сами, без някой да ви бута в обратната посока, като ви убеждава, колко сте добри, колко са ви добри намеренията и прочеее манипулации, за да ви използува като оръдие срещу другите.
Пак да изясная, ако вие самият знаете кой сте и не сте манипулиран, стъпил твърдо на правия ПЪТ, няма да манипулирате и другите, макар и с искренни и добри намерения.

ПЪРВО ВИЖТЕ КОЙ СТЕ И НАКЪДЕ ОТИВАТЕ И ПОСЛЕ ТРЪГВАЙТЕ ДА ОПРАВЯТЕ СВЕТА И ДРУГИТЕ.

Тук трябва да благодаря на моите манипулатори, че поставяйки ме в пълна изолация от света, лишавайки ме да пиша във всички форуми, фактически ми направиха услуга, защото така се оказа много по-лесно да виждам червената нишка, която много ясно се очертава, като я гледаш отстрани и отдалече.
А, може би, те точно това искат ? Е, в такъв случай, успяха, но донякъде. Трябва да призная, че ми липсват някои важни парчета от пъзела, между които и защо толкова държат точно аз да знам почти цялата истина. Всъщност знам и това, но наполовина, което означава, че нищо не знам. Е, може и да успея да намеря и другата половина и сглобя цялото.
Кой знае, който търси, намира ?

Не ме притеснява никога фактът, че не знам нещо си, притесняваме това, което знам, колко е вярно и добре ли съм го сглобила и колко е вярна поредната картинка като част от голямата. Знам само, че се иска много интуиция, усет, здрав разум, информация, пълното остраняване на егото и разбуждане на дълбоките знания, които дремят у нас от хилядолетия, за да се изцибри  в цялото си великолепие голямата истина.
А, голямата истина, може да се окаже толкова голяма, че да бъде невъзможно да бъде с един поглед обгърната и направо непосилна за осмисляне, от който и да е жител на тази планета.

Така или иначе, работиме по въпроса, пък каквото дойде, аз съм готова и за най-невероятните изненади по въпроса. А, изненади, по всичко личи, ще има, това е сигурно ... ? Ах, бъкам от нетърпение, каквото и да дойде, само да не продължава сатанинското робство на човечеството !!!???

Няма коментари:

Публикуване на коментар