Популярни публикации

Общо показвания

неделя, ноември 29, 2009

ОТНОВО ПУСКАМ ИЗТРИТАТА ТЕМА "ХАРПИИТЕ НА ХААРП"

"- ИМА НЕЩО ГНИЛО !!!" - ОСТАРЯ, ВЕЧЕ ВСИЧКО Е ГНИЛО !!!
ЦЯЛО ЧУДО Е, ЧЕ ВСЕ ОЩЕ СЕ КРЕПИ НЕЩО И НЕ СЕ Е РАЗПАДНАЛО НАПЪЛНО !!!

http://www.ivanstamenov.com/?p=663#more-663
//www.iva“
Да се огледаме! Всичко е наопаки. Всичко е с краката нагоре: лекари унищожават здравето, адвокати унищожават правосъдието, университети унищожават знанието, правителства унищожават свободата, масмедиите унищожават информацията, а религиите унищожават духовността.” Край на цитата.

Майкъл Елнър – лекар и психолог
 
Така де, и аз откога викам, че в Матрицата всичко е наопаки, но очевидно не е достатъчно само да се констатира, а да се обръщат нещата, всеки в своя микрокосмос, докато всичко си дойде на мястото. Всички столове са нагоре с краката, време е да ги поставим на краката и да седнем на тях като ХОРА !!!

Е, да ама не, всички чакат другите и за него да го направят и по този начин нещата все повече загниват и се разпадат, докато нищо накрая не остане. Всичко се развива съвсем логично, според държанието на всички двукраки и разпадът се очертава съвсем наскоре като логическа ръзвръзка.
http://www.xnetbg.com/new/forum/index.php/topic,9002.0.html
http://www.ossem.eu/article.aspx?pg=arl92
И с климата всичко са обърнали наопаки !!!???
Тази зима от затоплянето на климата ще измръзнеме от студ,  то не беше затопляне, то не беше чудо. От кога на минусовите температури им викат затопляне ? Всъщност има затопляне и то голямо с микроондовите, лазерните и психотронни оръжия, но само у главите на ненормалните политици и техните безбройни слугинажи с тяхните измити до блясък и изпържени мозъци, при това предварително добре изгнили.

http://www.temanews.com/index.php?p=tema&iid=406&aid=9728

ХААРПИИТЕ на HAARP не си поплюват Земята и атсмоферата
преобразуват !!!
Слугинажът на Сатаната унищожава Планетата, а човеците от човечарника-овчарник дремат и чакат без дори елементарните  реакции на инстинктът им на самосъхранение - Апокалипсисът наууу !!!
Тук таме някоя изблее жално и никой не я чува или се преструва, друга пък почне да рита и подритва, пак  никакви реакции не предизвиква из останалите овце, вкупчили се страхливо, се разсейват със грандиозните спектакли и подхвърлените им наръчи слама, очакват своето заколение с пълно смирение.
http://www.conspiration.cc/
arnaque-taxe-carbone-jovanovic-arna
http://www.newsoftomorrow.org/spip.php?article6878

Няма коментари:

Публикуване на коментар