Популярни публикации

Общо показвания

понеделник, май 09, 2011

НЕ МИ СЕ ПОЗВОЛЯВА ДА ЩРАКАМ НА КЛАВИАТУРАТА, ЗАТОВА ЩРАКАМ НА ФОТО-АПАРАТЧЕ !!!


/Успявам да правя кратки допълнения към вече написаните глави и нищо повече !!!/

Не ми дават възможност да пиша, но тово не пречи, архива да се препрочита !!!
И не си затваряйте очите,  психотронната война се води от вас самите срещу другите, които на свой ред я водат срещу вас, за да останат винаги затворени омагьосаните кръгове !!!
Никой не може да ви извади от кръговете, освен вие самите !!! 
Всичко е много просто, просто спрете да им служите, направете късо съединени на системата при вас самите и си представете, че много хора го направят, докато им изгърмят изцяло бушоните !!!

Така де, вие ме снимате не само с фотоапарати, но и от сателити, е и аз
ще снимам, като не мога да пиша, друга работа нямам.
Много ги стягат нещо чепиците от Централата, в която няма ала-бала, след първите изречения  подменят буквите, така че на който му се чете има цели 1800 страници тука в блога писмо и четмо, макар и много окастрени.
Вършеят в блога ми, както  в къщата и градината и хич не им пука, няма кой да ги спре, преминават всички възможни граници, което ще им изяде главите в последна сметка.
Така или иначе, каквото и да напиша в повече ще е повторение, но с други думи и в друг контекст.
Най-важното е, да се изучат принципите, по които действуват баш-майсторите, след което няма да имате проблеми да ги разпознаете, дори там където най-малко очаквате.
По-важното е, разпознавайки ги, да не им се оставяте в ръцете и да им слугинясвате, в противе н случай ще сте си загубили времето да четете конспирации.
В последна сметка те точно това искат, с тях да се занимаваме, вместо с вас самите и нашето осъзнаване, узряване като жертви, прозрение и въздигане на ниво по-високо от тяхното дяволско низсше !!!
Е, включиха вече програмката за подмянката на буквите, пак успях нещо да напиша.

Няма коментари:

Публикуване на коментар